.

четвртак, 11. март 2010.

Bic

Kristina je bila slatka, crnka knjiški moljac. Ona je obično čuva u sebi, studiranje, pripremajući se za testove i školskog rada, ali kad je partied, ona je pustiti. Puno dečki su privukla k njoj , ali ju je pronašao nepristupačan jer je bila toliko pametniji nego što su bili ... oni ne znaju kako razgovarati s njom.

No, od tih mnogih dečki, ona je pronašla dvije posebno atraktivne, Josh i Tony. Niti jedan je ono što većina djevojaka će razmotriti zgodan. Josh je bio visok, plavokos mršav tip koji je svirao bubnjeve u neke slabe bend na kampusu. Tony je bio o kao visok kao i Kristina, američki Indijanac, i nazvao sam skladatelj. Nitko nije razumio što je napisao, ali Kristina je privukla njegova povjerenja i opće apatije prema onome što njegovi učenici misli o njemu.

Dakle, kada Kristina čuo da i od njih bi prisustvovati party na kampusu, odlučila je napraviti potez za bilo koju od njih. Samo ona nije bila agresivna vrsta, pa je grupiran na toaletni sexily i nadajući se da će doći k njoj. Ona je skliznuo na njoj bičhttp://smokva-upoznavanje.blogspot.com/2010/03/najbolji-prijatelj.html, kratke, uske traper suknje i uske pink tank top. Ona sama cijenjen u ogledalo i lijevo za stranke.

Sve noći ona flirted sa Josh i Tony, giggling poput ditz i gestikuliraju prema njoj grudi sa svojim noktima. Oba dečki primjetili i odvedeni, a Kristina se nadao da je jedan od njih bi potez. Njen plan je uspio previše dobro. Josh i Tony svaki hoće li bi voljela da se vrati u svoje mjesto, i ona je prisiljena izabrati između njih. Ona je stajala u kutu razmišljam o tome, i gledao nervozno jer su oboje joj prilazi. Na trenutak, oni su oboje stoji ispred nje, pitate zašto drugi je bio tamo, ali bulji u nju i moleći je da ide kući s njima. Ona PANIČAN, i odlučio da ne bi izbor: "Zašto ne oboje vratiti na moje mjesto?" she asked. Josh i Tony pogledala eachother ljutito, ali je dogovoreno, ne želeći da drugi biti sami s njom.

Na hodati kući, svaki tip održao jedan od svojih ruku, a Tony je zadržao pokušavate klizanje ruke dolje mala joj leđa i na vrhu joj dupe. Josh nije obavijest, kao što je bio ukočen desno dolje joj košulju i na njoj lijepa rascjep. Kristina je bio nervozan okolo da ih oboje postoji, ali ona je malo pijan i nije znao što je ona trebala učiniti.

Kad su se natrag u svoju spavaonica, Josh ispričaj se koristiti zahod. Tony odmah postavljen na težak za dobiti svi nad njom. "Uspori, Tony, Josh je u drugoj sobi!" "Pa što", rekao je, "On može nam se pridružiti ili dopust ako on želi." On je poljubi joj rumenilo na usnama i izvukao ju na kauč.

Tony sjedila uz nju na kauč i nastavio napad unutar njezinih usta sa svojim jezikom. Kao što je izvukao jedan od njezine noge gore na njegov krug, Kristina ran riječima: "On ne može da nam se pridružite" kroz glavu. Tony je bio implicira u troje? Ona nisu ni znali što je mislio o njoj kao da nije prešao njen um. Ona bi sigurno izgubila svoj ugled kao mirna djevojka, ako itko saznao.

Tony je imao svoj jezik među njene usne i ruke gore svoje suknje. Njegov okretna prste povukli u njoj remen tako da je mogao dirati joj maca direktno. Ona gasped malo, pokušavaju tresti Cobwebs od nje uma i učiniti svjesnom odlukom. Tony joj poljubi i gumiran joj maca polako, nastojeći joj udovoljiti i uvjeriti ju da ga zajebavati. On je izvukao prste iz njezine donje rublje i uhvatio desnom rukom. On je vodio do njegove prepone i gurnula ga na njegov penis ispupčen, napinjanje protiv zatvarač svoje traperice. Znala je što je htio, a blearily stroked njegov penis čak i bez razmišljanja o tome. On se nasmijao i nastavio je ljubiti.

Upravo tada, Kristina osjetio nešto zemljišta na kauču joj lijevo, ali ne smatraju da bi to mogla biti Josh. Ona pretpostavlja da bi rekao nešto kad je došao iz kupaonica. Ona je ubrzo osjetio joj lijeva ruka se izdvajali daleko od Tony's obraz i na Josh's penis. Bio je gol ispod struka, dopuštajući joj da stisak njegov penis u ruku i početak jerking. Josh onda povukao joj lijevu nogu na svoje krilo. Ovo lijevo Kristina sjedi između svoja dva zgnječi, širenje nogu orao nad oba svojih krugova te ih oboje jerking off.

Ona okrene glavu za početak ljubljenje Josh, koji je nerado swap pljuvati s Tonyjem, ali je on odbio da djeluje kao uplašena maca i rizik ne uzimajući bilo koji od ove akcije. On je francuski poljubi joj teško, grabbing pregršt joj kosu i prisiljava ju dublje u ustima. Tony undid njegov pojas i klizila mu hlače do poda. To je omogućilo da Kristina hod mu tako je ona bila stroking Josh. Tony i Josh razmijenili kontakt očima, i Tony gestured prema trake Kristina je cisterna vrhu.

Oni svaki je uzeo jednu od trake i njima srušena naručju. Njezina tank top ljušteno dolje joj grudi i preko vrhova njezine grudi. She broke off joj poljubac gledati tanki materijal slajd daleko, a opet kao giggled joj tits popped u pogled. Ona ih je zgrabio i zaigrano ih sakrila od dječaka. Tako Tony postignut joj suknju i uhvatio ju bič opet. On je počeo da se klin niz nogu, ali može samo ići tako daleko kao što je bila proširila orao. Ona je završila joj noge, zajedno s Tonyjem ruku između njih.

Val razuma metak kroz nju kao da ga je pokušao spriječiti uklanjanje joj donje rublje, ali kad je stavio svoju ruku na njegovu, Josh uhvatio joj izloženi pravo sjenica i cupped. On se sastao sa njene usne svojima, muffling joj proteste, a Tony je zadržao klizna bič dolje joj bedro. Nakon što ih je dobio prošle joj suknju, on ga poderati dolje u sredini s obje ruke, slab tkanina lako otcepljenja. On ih je bacio na pod ispred njih.

Tony gurnula Kristina prema Josh, tako da je ona leži na leđima. Josh kleknuo iznad svoje glave i ukazao njegov penis lupanje prema njoj slomljen usne. Ona je bila počinju otrijezniti se, a bio izvjedljiv ako ti momci stvarno joj se svidio ili ako su mislili da je ona drolja. Je li ona drolja? Bi ne-drolja uzeti dva dečki odjednom? Ona otvori joj usta absent-mindedly dopustiti Josh's penis unutra. Okrenuo je glavu na taj način on mogao lako klip unutra i van, strani njegove glave kliznih gore i dolje duljina njezin jezik.

Tony povukao ju tenk vrha prema dolje da joj središnji presjek, a zakvačio jedna okomita joj suknju prema dolje i van njenih nogu, ostavljajući samo joj peta na noge. Kristina osjećala ga zahvatila joj grudi i otvorio oči i vidio ju kurac za cilj njezino lice od strane desnog oka. Ona je uhvatio njegov penis s lijevom rukom i Josh je s njom u pravu. Ona ih stroked oboje stalno naizmjenično dok siše glavu. Tony doći iza njega i uhvatio joj bradavice. Kao Kristina Joshom usisan, Tony upletena i njih izdvajali, pokušavamo ih rastegnuti i učiniti ih teško.

Kristina prestao sisa Josh's penis da se žale da je Toni bio je njezin ranjavanje. "Take It Easy", ona whined. "Hajde, dama. Ćete uzeti dva dečki odjednom, ali vam se ne sviđa to grubo? Držati sisa da penis!" Josh uhvatio Kristina glavu i okrenut njegov penis. On je preselio se na kauču tako da je mogao gurnuti svoj kurac dublje. On straddled joj lijevu ruku, ograničavajući njezinu sposobnost da ga odgurnuti. Tony scooted niz njeno tijelo, a Kristina čuo zvuk od njega pljuvanje. Djeliću sekunde kasnije, ona je osjećala da joj zemlji između tits. Dvostruko više on ražnju, točno za podmazivanje unutrašnjost joj tits.

Tony stavio je kurac na njezin prsima između nje C-pehari i gurnula ih zajedno na njegov penis. On je počeo povlačiti unutra i van, marveling na osjećaj njenog tenderske mesa protiv njegov penis. Kako je ritmično, Josh plowed u i iz usta. Njen jezik je njemu stvarno uzimajući mokro, a on je to zamazivanje cijelom unutrašnjost usta. On je zabodena glavom protiv kauč i divio način njegov penis glavu produženu joj obraze. On je održana tamo, guraju joj obraz van, i gledao kako joj oči otišao širok kao ona gasped za dah. On je povukao sve izlaz, a ona je divovski gutljaj zraka.

Ovo prošireno joj grudi do teže Tony u ruke i penis. On je gotovo zasvira svojom opterećenja, pa je povukao nazad i ustala. "Kako želite da se sada, Kristina? Možete odabrati poziciju", rekao je Tony. Kristina sinkroniziran na na njoj želudac na kauč i donio joj koljena do ispod nje, implicirajući doggie style. Josh dužan, klekne iza nje i brušenje njegov kurac od magarca. Tony sjedio ispred lica i vodi njegov penis u usta. Ona je pola ga pravo u usta i bobbed gore i dolje. Ona je zahvalan za njegov ostavljajući joj izabrati položaj i htjela da mu pokaže koliko joj je zahvalan.

Josh širiti magarca obraze i skliznuo mu kurac u njezinu čekaju maca. "Dude, ona je tako mokro!" rekao Tony. "Ona je malo jebena drolja, taj 'zašto", odgovorio je. Kristina moaned kao kurva kao Josh pumpa u i izvan nje. Voljela je osjećaj njegove jebanje pole sječenje i izlaziti iz njezina pička, i bila je dobivanje vlažnija i vlažnija uz svaki potisak. Ona je podudaranje njegov prijedlog, klizne nazad u susret njegov penis, a onda klizanje prema naprijed kako je izvukao, što je dovelo ju je slajd dolje na Tony's penis. Ona i Josh nastavio u tom pokretu kao Tony prikopčan njegove ruke iza njegove glave i uživali u usta na njegov penis.

Josh tada ubrzala stvari malo. Zgrabio desnoj ruci i ona upletena iza leđa i održavaju joj zglob prema njoj s lijeve strane sa svojom lijevom rukom. Tony uhvatio je lijevom rukom i to u posjedu njegove strane, prisiljavajući Kristina niže. Ona više ne mogu sama podići off sjedište kauč, a glavu potopila Uzduž Tony's penis. Josh potiska jače i brže na on maca, i ona je počela cvileći kao štene koji žele igrati. Uz svaki potisak, ona pustiti "Uh", koji okrenut na obje momci. Josh postignut ispod nje i stroked joj klitoris. To ju je učinila mlatiti protiv nje ograničenja, bijesno lupa protiv njega. Sa svojim ustima još uvijek nabijena na kolac Tony je kurac, ona se jednostavno otvorila širok kako bi neki zrak i. Njegov stidne dlake napao njezin jezik, nos i unutrašnjost njene obraze, ali ona bucked žestoko, undeterred.

Ona je ono što se njiše natrag koliko je mogla, oslanjanje se na Josh's kurac i cumming hard. On je održana joj kukove i osjetio tu svoju ljubav sokovi vlaže njegov penis. On je izvukao van i srušila protiv kauč. "OK, moj red", rekao je Tony. On je sjedio na kauču s leđima prema natrag u kauč i rekao Kristina da sjedne na njegov penis, okrenut daleko. Ona je stajala pred njim u jednoj od svojih nogu na obje strane njegova i spušta joj maca dolje. On je vodio na njegov kurac, a ona odmah limom out. Tony održan je tamo i rekla joj da stavi joj noge na kauču, na obje strane koljena, i započeti ispumpavanje.

Kristina nije kao što je rekao je, i stavi joj ruke na leđima iznad kauča Tony glave, i počeo raditi zdjelice thrusts na njegov penis. Josh imali dobar pogled njenog tijela, sada blistavim malo iz znoj, noge širiti, izlažu mokro joj rupu i vlažnom, obrubljen pubes. Joj tits odskočiti gore i dolje, a oči zurio pravo na svoje. Njene oči mu se zove over. On je stajao na kauču pored njih i stavi svoju nogu na poleđini kauč.

Kristina napete joj vrat do rtu njegov penis i zatvorenim usnice oko nje. Ona nije imala mogućnost za kretanje oko njega previše, s obzirom na svoj položaj, ali je ipak imao osjećaj. Zgrabio ju desnoj bradavici i to još uvijek održavaju, dopuštajući joj da sisa stijenu oko nje. Her sisa jiggled u ruci, njezinu bradavicu postaje hard rock. Zgrabio ju ostavio bradavica i ponavlja postupak.

Kao što je Josh mauled joj grudi, Tony smanjila svoju ruku dolje prema njoj želudac joj maca. On položi ga u njoj stidne dlake, povremeno ga porinuće u mokro joj vaginu prema njoj klitoris. Ovo je imalo željeni učinak: Kristina pokušala ustati onoliko koliko je mogla da joj trljati klitoris protiv svoje prste. Ona je podigao joj dupe visoka kao što je ona mogla bez dolaze off Tony's zajebavati alat i osjećao prste na nju topao, vlažan klitoris. On je gumiran tamo, a ona joj gyrated oko bokova, uzrokujući da njegov penis pomicati kao pendulum unutar nje.

Kristina sjedio leđa dolje na Tony krilu, guranje loptice njegov penis duboko u njoj. Ona je kružila oko bokova opet, uzrokujući Tony's penis u vrtlog okolo unutar nje. Oni su oboje voljeli pokretu, a Tony stisnute oči i misli sporta u nastojanju da se ne sperma. Kao što je Tony zadovoljna svojom ljubavi tunela, ona je nastavila sisanja Josh's penis. "Look at me kao što ste sisati moj kurac," rekao je. Ona je održana savjet od njegov penis u usta i proširena njezin jezik na grebanje dnu svoje glave. Ona je pogledala gore u njegove oči i njima batted ga divlje vožnje. On je stegnut je ostavio bradavica teško da ga odvratiti od cumming. To je isti učinak na Kristina.

Tony shvatio da je Kristina počinje sporo. Njeno kretanje je zaista uključeni i teško vježbanje, a ona je očito brzo dobivanje iscrpljena. On je izvukao ju dolje loptice dubok i rekla joj da stavi joj noge leđa na podu. On ustane, i dalje impaling njezinu vaginu, pa joj je dovelo do ruka kauč. Ona stavi želudac stan na nju i počeo joj Tony crpne odostraga ponovno. Josh preselili u leđa i kauč, uhvatio ju je za kosu, pa joj usta naginje prema njegovu kurac opet.

Kao što je Tony potresle u i izvan nje, njezin klitoris gumiran protiv mekani kauč. Ona squealed svoje odobrenje. Svaki put bokova pounded protiv svog magarca, njen klitoris stimuliran je, a ona je odgovorio sa "mmmph" od oko Josh's penis. Tony uhvatio jedan od magarca obraza u svakoj ruci i širiti ih. On leered dolje na njoj zbijeno, puckered šupak, praktički miganje ga zavodljivo. On je skliznula savjet svoga palca prema njemu i primjenjuje pritisak.

Kristina drmati glavom i prigušeno izusti pobijanje, ali Josh održan leđa joj glavu prema dolje na njegov penis, tako da ona nije mogla izvući bilo kakve riječi. Ona je bacio svoje ruke na magarca, pokušava ga zaustaviti guranje u bilo dalje, ali je lako održava obje svoje ruke u lijevu i da ih zabodena mala joj leđa. On je gurnuo palac njegove prošlosti joj sfinktera i do prvog koljenice. Kristina više nije prosvjedovao, shvativši to ne bi joj se bilo gdje, a umjesto toga je brzo, brzo disanje do sebe pripremiti. Ona nikada nije učinio analni prije, a ona nije mnogo predvidjeti zadovoljstvo.

Tony ravnanje svoju palcem, osjetio unutar svog magarca s vrhom svog palca, i gurnula naprijed. Kristina's back spasmed i usnice došao off od Josh's penis dok je vrištala. "Šuti, kuja", rekao je Tony. "Opustite se u guzicu i to će biti mnogo lakše." Kristina pokušao opustiti, ali ona je daleko previše nervozan. Tony napustio svoj palac nestled u njoj dupe i počeo jebeni joj maca opet. Ona je još uvijek mokra, a kauč je još uvijek joj stimulirajući klitoris. Ona je pokušala da se usredotočite na to da proizlaze više užitka od nje situacije.

Josh podlogom daleko kako bi se omogućilo Tony za njezin rad na više od njegov posjedovati. On polako jebeno joj maca sa svojim palcem duboko u njoj dupe za nekoliko minuta. Nakon što je osjetio da joj je rektum su odrasli koristi za nametanje svoje, polako ga izvukao. Potom je preselio u i van na isti tempo njegov penis, dvostruko je prodoran u stalni, usporeno. Njezina calfs i nogama prošireno koliko su mogli jer je ona navikla na osjećaj. Ona gasped glasno u vrijeme sa njegov prijedlog.

On je nastavio kao što je ovaj sve dok joj šupak zaustavio Stiskanje njegov palac i počela osjećaj labav. On nije bio spreman za sperma, ali noge su dobivanje umoran od gyrating, pa je izvadio i sjela natrag na kauč. Kristina sebe gurnuli u stojećem položaju i okrenuo, pitajući se što se će se dogoditi sljedeće. "Dođi, kučko. Nagnuti se nad i sisati moj kurac."

Kristina nisu željeli biti ovako degradirana, ali ona nije znala što drugo učiniti drugo nego slušati. Bilo bi čudno da samo ih oboje nogom out now u sredini u troje. Nakon svega, ta su dva dječaka imala fantasized o tome. Zašto ne pokušati uživati?

Ona Strode preko ispred njega, njega lica, i širiti njezine noge lagano. Ona je skliznula desnom rukom prema dolje njoj želudac joj maca i polako stroked her klitoris, lagano se kreće her hips u seksi pokreta. Ona je stisnuo joj ostavio sisa u ruci i lizali usnice. Josh motriteljica njoj lepršav magarca od iza i nije mogao odoljeti spajanje leđa i. Hodao iza nje i skliznuo mu podići pijetao među njezine noge tako da je smještena ispod usne joj maca.

On je mogao osjetiti toplinu i moistness joj bedra stimulira njegov penis. Ona craned joj vrat leđa mu u susret i poljubi ga isprati na usnama. Kako je stroked njegov penis na nju maca, on joj usta i jezika uhvatio u desnoj dojci. Ona je ono što se njiše magarca leđa protiv svog želuca, a Tony je mogao vidjeti savjet od njegov penis periodički izlaze iz među njezine noge. Josh grabbed natrag na glavi i to okrenut prema naprijed. Zgrabio na bok sa svojom desnom rukom i naginje prema naprijed her, njoj preko savijanje u struku.

Odavde, Tony zgrabio ju za kosu i prisilio joj usta na njegov penis. Ona je uhvatio na kauču na obje strane njegovih kukova za podršku. Josh je odlučio podići gdje je Tony je zaustavljeno, a cilj mu je kurac prema anusu. To je bio blazi nego prije, ali nije pružio za smještaj širinu njegov penis. Drzi joj bokovi, on gura kao tvrdo kao je mogao do svoje glavom svladao je sfinkter i ušao joj dupe.

Kristina pokušao da biste dobili u Internet radi stranke, ali je njezin anus osjećala kao da je na vatru. Josh uvaljen dublji dok je bio na pola puta, a zatim polako pumpa unutra i van. Kristina moaned oko pijetao u usta, što probali njene vlastite maca sokovi. Ona nije mogla vjerovati kako je ovo sve je bilo prljavo, a bio je zgrožen kod sebe za koji dozvoljava da se to dogodi. Ona je shvaćen kao što bi i pokušati uživati u njoj sada.

Ona stavi lijevoj ruci joj maca, širite svoje usne sa svojim pinky i kažiprsta, a umetnut joj prsten i srednji prst u njezinu rupu. Služila je kao distrakcija pogodan za analni i oralni reaming ona je prima. Tony vođena glavom gore i dolje, a ona slobbered po cijelom pol. Josh započela s bržim prijedloga in i vanjska strana od magarca, to labavljenje polako, omogućavajući mu da uronite dalje. Kada je on osjećao kao da je o to dno van, joj povukao gotovo sve iz svoje magarca, ostavljajući samo savjet iznutra. On pogrbljeno nad njom gola leđa i šapnuo joj na uho, "Ready?"

Uz to, on je kritizirao njegov penis sve u njoj šupak. Kristina je otišao gotovo u šoku, a njena koljena izvijen i ona srušila na pod, i dalje s njom okolo usta Tony's penis. Josh kleknula iza nje i ponovno ušao njezin šupak. On je ponovno gurnut na držak, a Kristina noge drmati, ali ona nije mogla potonuti bilo niže od nje trenutnu poziciju. Josh joj je omogučila da se koristi za pritisak mimo ostavljajući njegov penis unutar nje, unmoving.

Kristina je radio preko Tony's kurac sa svojim usnama i jezikom, osjećaj pritiska u Josh's penis na magarca, ali drago mi je da se ne kreće, za sada. Ona je držao kurac sa svojom šakom i stroked glavu dok je smanjen njezin jezik na njegov loptice i odvodili ih u usta. Ona je prigušeno tiny gasps za zrak kao i njegov skrotum blokiran je zrak. Tony cijenjen način na koji ona lizali između njegove loptice s vrhom svog jezika, guraju mu testise na obje strane njezinih usta.

Ona onda neka mu loptice ispasti iz usta, proširene njezin jezik, i stavi ga ravno prema dnu njegova tvrtka erekcije. Ona je klizila sve do vrha, gdje joj je šaku i uzme glavu natrag u usta. Ona je klizila prema krovu joj usta dok ga pogodio u leđa joj grlo. Ona je palac iz baze njegove osovine.

Tony gripped glavu i pokušao silom njegov penis u njezinu grlu. Kristina otvori joj usta široka i pokušao opustiti svoje mišiće, ali je imao problema uzimanje bilo koji više. Da biste dodali joj nelagode, Josh krenuo je in i vanjska strana od magarca opet. To je bio čvrsto stane na Josh. On je povukao polako natrag, ali je njegov penis osjeća skoro zaglavio, pa je gurnuo natrag i. On je samo mogao pomaknuti par centimetara u vrijeme kao njezin analni šupljine usisan u njegov penis. Ona osjeća iznenađujuće da ga, ali on je bio zabrinut da ne bi mogao izvući.

On je napravio quick ometanje prijedloge u nastojanju da se ona popustiti gore. On gyrated njegova hips rotirati svoje osovine unutar joj tunela, i to na kraju činilo dati. On je počeo ispumpavanje i izlaziti, sve brže i brže, teže i teže. On je vidio Kristinu je tank top, djejstvo i dalje njezin središnji presjek, a uhvatio ga držati. Njen povratak bio rijeke znoja, rezultat i zadovoljstvo i bol. On je održana ju tenk ju na vrh strane te ih izdvajali joj struk, koristeći ga kao poluge za plug dublje u njezinu guzicu.

Ona je sada ga uzimati kao Champ. Ona je nastavila prst joj maca, u biti sama DPing, a Tony je bio težak to jam posljednji njegov penis u njezinu grlu. Kristina mislio da bi mogla zagušiti do smrti, ako on gura dalje, i naći olakšanje, u što Josh je rekao sljedeće: "Dude, moraš se u ovom magarac ... toliko je čvrst!" Tony činilo se kao da je ideja, jer je on izvukao Kristina od njegove kurac i rekao joj da ustati i okrenuti. Ona nije kao što je rekla je ona, a preuzeo je dužnost kao Tony ju je zahvatila noge i donji magarca na njegov penis.

On je klizila naprijed na kauču pa joj nisu trebali sjesti kako to učiniti. Ona je spušten rektum na njegov penis i sjede sve na putu prema dolje. Njegov kurac je bio malo manji od Josh's, pa je bio u mogućnosti da ga se sve odmah. On je naredio joj da odskočiti gore i dolje na svome, a on jednostavno nasloni leđa i uživao. Josh uhvatio za kosu i opet upletena svoje lice do njegova susret. "Reci mi želite sisati moj kurac, kuja", kazao je uz režanje. Kristina nije odgovor na prvi. Ona ne želi sisati njegov penis, pogotovo nakon što je bio u magarca.

On je ukus vrhu svoje lijeve sjenica teško, donoseći glasan lavež iz usta. "Say it!" on viknu. "Molim te, Josh, želim sisati tvoj penis!" "That's right, you do," rekao je. On je donio joj glavu na njegov penis. Miris joj svuče, no nije imala izbora. Ona ga je uzela u usta i počeo sisa. Tony proširila svoju magaricu sa svojim rukama i počeo ispumpavanje gore i dolje, odgovarajući prijedlog za svoje kukova.

Nakon što je dobio teško opet, Josh joj izdvajali od svojih kurac i gurnuo joj leđa protiv Tonyja. Ona je položi na njegove grudi kao Josh joj prilazi. On je podigao joj noge u koljenima i njima zabodena protiv njezine grudi. On je spustio svoje kukove sve dok njegov penis glava pronađena na ulazu u njoj maca, i on je skliznuo unutra.

Kristina Kad je predviđeno ove noći, ona je jednostavno zamisliti misionar i usmeni s jednim od njih. Ljubitelji i iskrena. Zatim, tu je bila, biće ponižen kao životinja, DPed okrutno dva dečki ona je očito pogrešno procijenjen. Josh zakrivljeni leđima i craned njegov vrat do stropa kao što je on napao ju pička sa svojim zajebavati štapić. Tony uhvatio rukama iza glave i njezin zaglavi u punom Nelson, žbukanje joj potpuno nepomično i ne mogu sebi zadovoljstvo. Ona je bila potpuno na njihovu milost.

Josh skliznula iz ruke iza koljena na noge i širiti njezine noge širok. Ona ga je gledao torbicu njegove usne i dopustiti dugo hrpa pekom kapati dolje od njega. To sletio točno tamo gdje ga je želio da u njoj maca. On je dodao ekstra podmazivanje i pumpa mu je omogućilo da brže i sa više zadovoljstva, da oba od njih.

Kao dva dječaka pumpa u i izvan nje, Kristina zatvorene oči i odvali joj glavu natrag. Oštar joj usna, ona fokusirani na penis u njoj maca, kako je mokro klizi i izlaziti, i pokušao se stijena na orgazam. Znala je da ako je ona samo mogla dirati joj klitoris, ona će eksplodirati, ali joj ruke bile zabodena iza glavom Tony. Ona je morao osloniti na zakucavanje Josh's hard to sperma.

Nažalost, za nju, baš kao što je ona približava orgazam, Josh izvadio. On je bio spreman. "Get down na koljena, djevojka!" rekao je uzbuđeno. Tony gurnula Kristina gore tako da se ona mogla ispasti njegov penis i kleknite ispred Josh. Ona je dobila na koljena i odmah počeo milovati joj klitoris. Josh naginje glavu natrag i naredi da joj otvoriti usta. Ona je. A ona nije briga. Ona je samo željela sperma.

Josh i Tony stroked njihove cocks iznad joj lice, iako ona nije mogla reći kako joj oči bile zatvorene. Ona je imala usta agape i prste u njoj maca, spremni da sperma. Josh pokušao vrijeme njegov orgazam s njezinim, tako da ona uvijek mogla sjetiti zadovoljstvo kao čipka za slijetanje sperma joj preko lica. To je radio.

On je gledao dok je Kristina kukovi počeli kopča, a potom, shvativši bila cumming, iskrcali wads od sperma na njenom licu. Prvi metak sletio dijagonalno preko lica, iz gore joj lijevo oko na dnu desnog obraza. Sljedeća dva zajednička joj ispod lijevog oka i njezine usne, a zatim dvije posljednje sprayed vrh joj usta i skliznula niz leđa joj grlo. Kristina pretpostavlja da jer ga je toliko da je sperma i dečki su završili off.

Ona otvori oči upravo u vrijeme za Tony's razmetanje pogoditi njezino lice. Njegov prvi metak pogodio joj desno oko, a ona instinktivno ducked daleko. Zbog toga, njegov drugi metak sletio na svom kauču, ali on je readjusted, tako da je njegov treći i četvrti metak pogodio njezin vrat i tits. Tony uhvatio je rastrgan gore bič i koriste ga za brisanje cum off joj obraze i na usta. Ona je bez daha i nije mogao dići puno prevenciji, tako da se ona održala usta otvorena i dopustio mu da pase joj svršiš s njom svoje donje rublje.

Vidjevši nema druge opcije, ona progutala ih oba opterećenja i srušila protiv ispred kauča. "Wow", Tony je rekao: "Što drolja". "Ozbiljno, dude. Dva dečki odjednom, DP, A2M, sperma guta ... ono neće ona napraviti?" "Možda ćemo saznati sutra. Misliš da će nas jebati opet, Josh?"

Josh seli natrag prema kupaonicu i izvukao video kamera je skriven. "Kad ona vidi što se to, kladim se da će učiniti sve što tražimo, tako da mi ne da puštanje joj prijatelji, ili još gore, da joj roditelji!" Kristina reagirao na užas jer je shvatila da su dva dječaka je snimao cijelu stvar. "Što ćete učiniti s tim?" she asked. "Ti Ucjena, uglavnom," rekao je Tony. "Mi smo vjerojatno će uživati gledajući iznova", rekao je Josh. "Ali, mi također plan o održavanju kao i naš seksualni rob za neko vrijeme."

Kristina's mind raced kao što je smatrala svojim mogućnostima. Znala je da traka ne može biti javna ili roditeljima će ubiti nju i njezine prijatelje da ju ignorirati. Ona će biti pregledani kao kampus drolja i nemam prijatelja uopće. "Koliko dugo je neko vrijeme?" she asked. "Samo dok smo umorni od vas", rekao je Tony. "I tako se zajebavati, da neće biti još dugo, dugo vremena."

Нема коментара:

Постави коментар