.

понедељак, 31. мај 2010.

Lizanje sperme

Sjedio sam na kauču, više rožnata nego zgrožen sam. Znao sam da sam trebao biti ljut na putu je Iana mene koristeći, ali iz nekog razloga sam nije mogao pronaći mjesto za tu ljutnja.
Iako je Ian cum prerano oba puta sam bio uključen neizmjerno onim što smo mi učinili. To je zabavno ga je dosadan i postavljajući ritam za jednom. Također je pomogla da je veci kurac nego što bilo koji tip sam ikada jebeno prije.
Tko zna, možda još nekoliko puta i on će trajati puno duže ...
Sjedio sam na svom kauču, piće i sve ostalo koksa kao Ian fiksna nešto za jesti. On svibanj su me ucjenjuje na spol, ali on je puno ljepši od uobičajenog Gvido JA je otišao vanjska strana sa.
Ian se vratio s nekim sendviče i predao mi tanjur.
"Hvala, rekao sam, uzimajući ploče.
Mi smo sjedili i rekao ništa za nekoliko minuta.
"To je bio iznenađujuće," rekao je Ian napokon. "Nikad nisam mislio ..."
Nisam mogao pomoći, ali smiješiti. "Što? Vi nikada pomislio da bi bilo dobro da je? ", Rekao sam, grinning.
"Da," rekao je. "Bilo je tako ..." Izgledao je na gubitku za riječi.
Ja udarao zavodljiv oko na njega. "Je li to vaš prvi put?"
Ian blushed nešto. "Aha ... to je bio ..."
To je čak i bolje! On mene ucjenjuje za seks, a on je bio djevica. To je bio idući u biti lakše nego što sam mislio.
Kada smo završili jedući, Ian je dobio gore i očistiti stol od i otišao u kuhinju. Sjedio sam na kauču i dalje, moje sklopljene ruke u krilo. Imao sam stavio moju košulju i hlače leđa, ali je ostavio moj grudnjak i gaćice na pod.
Upravo tada došlo je kucati na vrata. Sam skočio.
Tko je, dovraga je to bilo?
Pogledao sam okolo za Ian i kako je došao u sobu, ja sam mu dao uznemiri pogled.
Ian nasmijala i smireno otvorio vrata.
"Hej Ian," glas, rekao je. "Jeste li govori istinu? Je li ona stvarno tamo? "
Sam promijenio moje sjedalo, težak da biste dobili bolje izgledati. Sam mogao vidjeti Ian razgovor s nekim. Odmah sam prepoznao osobu kao Nathan Peters. Također je bio klinac koji je otišao u moju školu. On je bio u mom razredu Engleski. Bio je lijep jare, malo pretežak i prilično nerdy.
Ian je došao u dnevni boravak slijedi Nathan. Ja pucao šokiran pogled na Ian. Nathan samo pogledao me šokiralo za trenutak. Onda oči pucao na katu gdje moj grudnjak i gaćice laika i on okrenuo crvena.
"Amelia", kazao je Ian, "Vjerujem da znate Nathan. On će se pridružio nam se. "
"Hej Amelia", rekao je Nathan sramežljivo, gledajući me s izrazom ispunjen strahopoštovanjem.
"Ian to nije ono što smo govorili, rekao sam, lijevanje pogled na Nathana.
"Znam da nije", rekao je Ian. "Ali ja sam zovete metak. Nemam ništa pokrenuti prošlosti vas. Osim toga, bili ste prilično uživate temeljito prije nego ovaj, ako se sjećam. "
Nathan namršti vidljivo na ovom i dao Ian maloljetnika izgled.
Ian namršti leđa. "Dobro Amelia, Nathan bih neke pozornost. Skinite odjeću. "
Sam oklijevao ukratko, ali na kraju je kao što sam bio rekao i prugast dolje dok sam bila gola. Stajao sam tamo, prije dvije od njih i sam mogao vidjeti Nathan. Njegove oči su gotovo iskakanje iz njegove glave. Moj bijes i gađenje polako izblijedjele. Ja ne znam zašto, ali igra s tim neiskusna djevica me horny. Voljela sam biti u kontrolu nad njima.
Nathan disrobed brzo i skoro pala preko toga. On je stajao gol, njegov penis hard rock kao. Imao je tamnu kosu i nešto akni, a on je bio malo izvan svih mjerila. Njegov kurac je bio i nema gdje blizu velik kao Ian's.
"Pa Nathan", kazao je Ian, kao i svlačenje. "Što želite? Dovoljno je reći joj, a ona će to učiniti. "
Nathan pogledao u mene i blushed. "Želim to učiniti na ... na ..."
Samo gledajući ga tako usplahiren i živčanog me uključen i dobio mene mokri gotovo odmah. "U mom što?" Sam rekao, šetnju do njega i gripozan njegov penis u ruci.
On flinched na moj dodir i zatvorio oči. "Želim to učiniti u vašem maca ..." rekao je napokon.
Sam polako počeo da ga jack off i utrljati moje grudi od prsa. "Dobro, rekao sam. "Ali ako ne svršiš prebrzo, morat ću vas kazniti."
Moja maca počeo peckati kao što sam rekao te riječi.
"Idemo u spavaću sobu", kazao je Ian, vodeći na putu.
On nas je vodio u spavaću sobu i na to sam išla krevet i padne natrag na njega, splayed van preko krevet. JA iskorišten moj prst i širenje mog pussy otvoren. "Dobro Nathan," Ja purred. "Dođi staviti ga u meni."
Nathan je skočio za pozornost i klečala u između mojih nogu. Sam ga mogao čuti disanje jako.
"Samo se opusti, rekao sam.
Nathan održan njegov penis u ruku i polako ga vodio u moje maca, koja je do sada natopljenom. To je u osnovi ponavljanje onoga što se dogodilo s Ianom. On je sjedio tamo, drhti kao što je moje mokro maca obuhvatio njegov kurac.
Ian je u međuvremenu, subota kraj moje glave i stavio njegov kurac kod mojih usta. Počeo sam sisati njegov kurac, čeka Nathana za početak mi je jebena.
Nathan konačno krenuo je i sam mogao čuti ga snažno disanje sa svakim potiskom kako je dobio brzinu. On nije bio kao velike i Ian, ali on je vjerojatno bio redovito masturbiraju, pa je traju dulje od Ian imao prije.
"O Bože Amelia", on moaned glasno. "Vi se osjećam tako jebeno dobro ...."
Nastavio sam sisanče Ian i moaned kao Nathan mi je jebeno. Sam mogao osjetiti Nathan znatno ubrzavaju i znao sam da je o to sperma.
"Jebi me i sperma u meni, rekao sam, oplakivanje.
Nathan grunted i osjetio sam njegovu spermu ispuniti moje maca. Ja shuddered kao njegov vrući sjeme pogoditi moj maca zidovima. Bilo je tako vruće.
Nastavio sam sisanče pijetao Ian je kao Nathan oporavila i Ian izvukao njegov penis iz mojih usta.
"Želim vam da sisanje njegov penis dok sam te jebati s leđa", rekao je.
Ja sam rekao i kako je dobio na četiri noge. Dao sam Nathan mig kao što sam umočen u između bedra i uzeo njegov kurac, koji je bio prekriven sperma i maca sok, u usta i počela mu lizati spermu tesko.
Ian nije gubio i roniti golubice ravno u moju pičku. Ja gasped kao što je učinio, osjeća u punoj veličini na njega u mojoj pussy sve odjednom. Ian je počeo zabadanje u velikom brzinom, a ja squealed sa Nathan's penis u usta kao Ian me jebu kao niko nikada nije me jebu. Osjećao sam se prst unijeti moj magarac i ja zaključili me oči kao Nathan zavladala moju glavu i počeo se kreće gore-dolje njegov penis.
Ian's penis je nevjerojatno! On mi je savršeno ispunjena i ja moaned i thrusted leđa na njegov penis. Nathan je imao oči zatvorene i bio na nebu kao što sam slid moj jezik u cijelom njegov kurac.
Ian zaustavio me jebu i izvukao. "Što dovraga!" Rekao sam, postaje bijesan.
"Ustani," rekao je. "Mi lice."
Ja sam ustala i pred njim. On je stavio ruke oko vrata i pokazali njegov kurac natrag u moju pičku. Ja dahnu i pokopali svoje lice u u rame. "Volim svoj kurac," I whispered.
Ian namršti. "Nathan, uzeti stražnja vrata."
Nathan zaustavljene na trenutak i nasmijala se. On je ustao i stajao iza mene.
"Pobrinite se da bi joj šupak lijepo i mokro sa svojim sokovima prije nego što joj jebati", rekao je Ian.
Osjećao sam se Nathan's ruku sezu i protrljati moj maca, prikupljanje što je više sperma i sokova koji su curi iz mojih maca, koliko je mogao i to premazani na moj šupak.
Natan polako usao u moj cmar.
Ian je bio ispred mene, moj jebeni maca, i Nathan je bio iza mene, jebeni moj magarac.
Oni su oboje započeo zabadanje u, a iz mene i to je bio nespretan do oni počeli graditi ritam. Bio sam na nebu. Bio sam oplakivanje i deranja iz zadovoljstvo da je Ian penis mi je davanje, a wincing malen kao Nathan pokopan njegov penis u moj magarac. Jako me boljelo, ali osjećala dobro. Bio je to čudan osjećaj, nakon što je njegov penis u moj magarac. Napuni mi šupak i rastezanje.
Sam ja sahranio svoje lice u Ian rame kao što su nastavili da me jebati. Sam mogao osjetiti moje orgazma montažu i samo nadati da će trajati dovoljno dugo da me sperma.
Nathan lizali mom vratu kao on moje dupe bušenih i morao sam osjetiti malo ponosa. To nije dugo uzeti te za uključivanje sramežljivi, nerdy dječaka na zakonit seks prijateljima.
Sam mogao osjetiti moje orgazma, to je bio skoro tamo. "Ja sam cumming!" Plakala sam, zatvaranja oči.
Samo onda sam osjetio Nathan's penis izbit u moje dupe, on se napuni cum. To me je poslao preko ruba, a ja je došao brzo i teško, sa Ian je pijetao još kucalo daleko na moju pičku.
Nathan se povukla iz moje dupe i Ian mi je dolje na krevet, tako da je ležao na leđima i bio sam ga jahanje. On je stavio ruke na mojim bokovima i počeo zabadanje na mene.

Bila sam tako osjetljiva nakon samo dolaze i uskoro sam bio oplakivanje i odskakanje gore i dolje na njegov penis, pripremajući se za još jedan orgazam.
Kad sam napokon došao opet, ja ga računa kao moždani udar od sreće kada je Ian cummed u mom maca na točno isto vrijeme.
Bio je to nevjerojatan osjećaj. Osjećaj orgazma povezano sa osjećajem da njegovo vruće cum spreju unutrašnjost mojih maca je upravo fantastičan.
Pao sam naprijed na prsa i disalo i izlaziti kao sperma pukotina vanjska strana moj maca i moj magarac.
Čuo sam oba dječaka uzdah i ja namršti. To nije bio ni šest, a ja već cummed u ili na oko pet puta. Naše malo vikend je bilo idući u kraj rano, ili sam bio idući u trebate više dječaka ....

недеља, 30. мај 2010.

Vencanje

Kao što smo šetale u klub mojih drugarica Kev istaknuo grupi starih kolegama. On me upoznao s njima jedan po jedan, i oni su lijepi ljudi.
Ali onda me uvodi u Vanju. Nije bilo sumnje da je bio instant iskra izmedjuu nas i kao noć otišao na to mi je jasno pričini hlače off jedni druge.
Dao sam Kev prijevoz kući, a Christina je bila moja sljedeća stanica.

"Stani na vrhu ceste", pitala je.
Ona je objasnila kako ona bi rado da me zajebavati, ali ona je bila angažirana, i njezin zaručnik je bio u kući. Sam predložio mi ići negdje vani, ali nije htjela, "Ne mogu to učiniti, to nije pravo .... ali"
Ona leant iznova i poljubio me, usne su joj meke i tople, a ja osjetio ruku na moj nogu. Ona slid gore i zaustavio na moj penis. Ona fondled moje loptice, a zatim počeo otvoriti moj slic. Ona izdvajali moje letjeti otvoriti i klizila joj ruku u moje hlače, nježno stiskanje moj kurac pre izvlacenja.
Počela mi je wanking polako, i ja bi bili sretni s tim. Ali ona je pognut i mi je u usta, meni siše, bobbing glavu gore i dolje. Ona je neprestano događa, a ona je dobro. Mislio sam na njezin zaručnik i kako sretan je bio da se udaja seksi djevojke i željeli bi to moglo biti mene. Bila je uzimajući moj kurac duboko u usta i klizi usnama svojim toplim soft gore i dolje, a ona nikad nije prestala. Bila je tako prokleto dobro da sam brzo došao, poplave usta sa toplom ljepljiva sperma i ona je usisan i posljednju kap.
Nikad nisam uzeo njen broj i ne vidjeti što je otišla u kuću pa kad Kev donesenih na vencanje pozvati od nje do mene, ja radije bio iznenađen.
Vanja je bila velika vjencanja u hotelu, a ona je izgledala posve prekrasna. Gledala sam ju sa svojim novim mužem i opet dosjetio, kako je bio sretan.
Kasnije navečer sam nabasao na nju sam, vani. To je bio pristojan razgovor i ljudi prošlo od nas, bez indicija o našoj povijesti zajedno. To nije ni spomenuo, ali onda je rekla "Upstairs. Želim ti gore sada"
Kad nitko bio oko mene je zgrabio i mene vuku unutra, a gore stepenicama do Svadbeni Suite. Unutar ona mi je odgurnuo na krevet i prilično doslovno ripped moje hlače prema dolje. Ona nije gubio vrijeme uzimajući moj penis out i usnice oko nje. Bilo je sve tako iznenada sam nije bio ni teško, ali da će uskoro promijenio jer je sisao na njega. Još jednom je bila dobra i ja gledao prema naprijed da se ispuni joj usta kurac.
Ali ona je ustao, i izvukao vjenčanicu gore i dobio na krevetu, na vrhu mene.
"Htjela sam vas jebati tako puno prošli put, a on je tako jadan da me kada sam dobio u, želim sam imao"
"No, na dan vencanja ...?"
"On je bio pička da me za godine, ovo je farsa, ali moja mama je platio toliko ja ne mogu ju spustiti"
Kliknite ovdje!
Pogledao sam na svoje profesionalno primjenjuju make up i pažljivo styled kosu s prilično malo cvijećem u kao ona vođena moj ukočeni probadanja u njezinu vrućem maca. Osjećao sam se Christina 'skup gaćice bračnu noć od moj penis kao što sam skliznuli u njoj. Ona su jahali moj penis guraju duboko u njoj, a onda gotovo ostavljajući ga potpuno izaći, samo škakljanje joj klitoris prije uspravljen u, opet i opet. JA ran ruke do svoje bijele čarape, bijele naramenice prošlo, na njoj glatka bedra pred cijeđenje joj lijepu okrugli magarca. Ona shuddered kao što sam ja izvukao duboko u nju.
Ali ja ne želim je da me zajebavati sad, ja sam htjela da joj jebati. Ja joj gurnula sa strane i na vrhu je dobio, shoving joj haljina s puta. Ja gurnula natrag u moj penis nje i ona moaned. Sam je jebeno polako ubrzavali. Ona je omotan oko njezine noge mojih leđa, a osjećao sam petama joj cipele kopaju u.
"Trebao sam ti jeben prije", rekla je ona, "Tvoj kurac je neverojatan, a vi ste toliko bolji onda ... fuck aaaahhh ....."
Ja gurnuo hard na nju i zadržao lupa joj mokro pićka. Ja nuzzled joj vrat i poljubio sa strast. Dobila je svoju ruku na leđima moj vrat i izvukao mi lice u njezin dekolte. Ona je mirisala slavno, čist i lagano mirisne.
Osjećao sam njezino tijelo početi napet i prstima ukopane u moj vrat. Njezina uzimajući glasnije krkljanje i brže i onda .......
"Oh moj, oh my, oh my ..... jebeni pakao .... Ahhhhhhh ... fuck fuck fuck ... ooooohhhhaaah ......."
Ona su došli teško i sam usporio kako je opušten. Ali ona leži ovdje, usmjere prijem, njeno lice pune zadovoljstva. "Hajde onda, na redu"
I jebeno joj sebično, ne razmišljajući njezina užitka, ali samo moja. Bila je obličje pravo u oči i ona je bila ljubiti ga, "Hajde mi ispune, želite ispumpati sperma na mene"
Kao što sam osjetio da dolazi joj lice zapalio i onda sam došao. To objavljena kao čepovi šampanjca ranije u dan i sam mogao osjetiti da teče u njoj, punjenje mokro joj maca toplo.
Mi ležao nekoliko minuta nakon toga, toplo, bez daha i ispuni.
"Congratulations", rekla je ona.
"Što?"
"Na prvi se zajebavati novu mladenku"
"Niste to učinili sa svojim mužem još?"
"Nope, večeras kada je njegov pijani fumbles način, mogu ležao leđa i mislim na tebe i kako jebeno dobri ste bili. Treba mi pomoći, kroz nju"
Mi ustao i otišao sam u kupaonicu da ispraviti. Vratio sam van i imala je uređeno krevet.
Ona mi je otišao do vrata i poljubila me s takvom strašću sam htjela to obaviti sve više ponovno.
"Idem za osvježiti i ja ću se vratiti dolje"
Pogledao sam još ne lijevo, njezina sretna me lice gleda dopust i ona zatvori vrata.
JA je dobio piće iz bara i ode van, razmišljajući nad onim što je upravo dogodilo.
Kev je došao gore, "Gdje se jebati si bila, hajde, oni će imati prvi ples, ne možete propustiti da"
Mi smo otišli natrag u kojima Christina i njezin novi muž je omotan oko ruke jedni druge kao što polako seli na plesnom podiju.
"Nikad vidio tako sretna nevesta", najavio DJ.
Od iza mene stara draga promrmlja, "Sretan? Pogled na nju lice, njezina uma negdje drugdje"
"Vjerojatno s nekim drugim" drugi odgovorio.
A ja samo nasmiješio u sebi. Što još mogu učiniti?

четвртак, 27. мај 2010.

Moja draga

Biti bogat, nisam imala potrebu da rade kao obični ljudi u svijetu. Našla sam provodeći većinu mojih dana pohađanja raznih događanja kao što su galerija otvore i sredinom poslijepodneva čaj stranaka, što je moj život jako dosadan.
Jedan subotu popodne mi provrt suprug sugerirao da sam otići u jednu od svojih novih poslovnih partnera u kuću za čajanka tako da sam mogao upoznati sa svojom ženom.
I krdo prošlosti željezna vrata svoje cestom do prekrasne nasada ljetnikovac sa stoljetnim vrbama koje postrojilo obje strane diska. Pomislio sam, "Još jedan popodne ispijanju čaja i jesti prst sendviča. ' Pitala sam se kako sam bio idući u lažni interes za ono što ovaj stari hag je imao za reći za sljedeća tri sata. Kada se vrata otvorila, ja doista bio iznenađen što sam vidio.
Nina je oko 24 godina,nosio je belu platnenu haljinu. Ona je imala kovrčavu plavu kosu, besprijekorna koža, zivahne grudi i vrlo tanka tijela koji me malo zavidni.
Bio sam nije spušten sebe. S mojim stalnim aerobik, 36C prsa i najboljih plastičnih kirurga taj novac mogao kupiti, još uvijek sam imao tijelo koje bi moglo pretvoriti mnoge mlade glave ljudi. Ali ona je sve prirodno i to me malo lud.
"Bk, morate biti Martha?" Alexis pitao.
"Da draga moja, ja sam Maria. Čini mi se da malo više obučen za tu priliku. Ili sam rano?" JA je pitao. Bio sam nosio cvjetnu haljinu koja je išla prošle koljena i bio je prilično skromna.
"No što su na vrijeme i, kao, moram totalno razmaknuti od njih govore da su Bata vam donijeti kupaći kostim. Ali ne brinite ja sam jedan koji možete nositi, odgovori ona nonchalantno.
Misleći da pravilno južnom dama ne nosi tuđe odjeće, a kamoli kupaći kostim, sam brzo promijenio temu. "Ja mogu reći iz svog naglaska niste iz Italije."
"Ne, ja sam iz Cali, ali sam upoznao Batu, kada je tamo za neke konferenciji thingy. Bio sam tamo rade kao konobarica, a kada sam rukom dotaknuo sam samo znao da je naš chi odgovara ... na taj način, dva tjedna kasnije tu sam am. " Nina rambled na dok smo stajali na vratima.
Isprva sam mislio to ja osobno da je ova mlada dama je potpuna Space Cadet, ali više je govorila više sam počeo da joj se sviđa. Ona je bila divlja, zabavan i potpuno drugačije od svih dosadne dame sam bio oko prije.
"O, kao wow, gdje su moje ponašanje? Želite li dolaze u?" napokon me pitao.
"To bi bilo lijepo", odgovorio sam.
Nina me vodila kroz kuću i ravno u dvorištu, forgoing obično predvidljivim kuću turneje, i mene je to mali stol pored bazena. Kada smo mi došli je odriješen joj haljinu i neka ga na tlo popadati. Ona je nosio vrlo mali plavi kupaći kostim koji jedva pokrila dobro napregnut tijelo preplanuo.
"Nije li to potpuno kucka?" Nina me pitali.
Ja blushed od nje primijetio i gotovo golo tijelo, ali uživala njezina otvorenost i reče: "Da, to je vrlo lijep bazen."
"A što želite piti? Sam rum, pivo, Jack, Jim, ja sam ljepušan velik dio pun bar,« upita.
Opet, bio sam iznenađen od nina. Svaki čajanka sam bio na tu je, dobro, tu je čaj, ali mi smo imali sve, ali čaj.
"Imate li vina?" Napokon sam pitao.
Nina stavila svoju ruku na bokovima i otvori usta u nevjerici i reče: "Vino? Vi zaista trebate opustiti više djevojkom. Ja ću ti reći što, ja ću vas ubojica piće koristim da bi u Cali, te 'll potpuno love it! "
Prije nego što sam mogla prosvjed, Nina napustio stol i otišao u bar na bazenu kako bi izmišljotina. Sjedio sam na čekanju i nervozno i pomalo uzbuđeni. Ovo je prvi put u dugo vremena da sam osjetio taj način.
Nina vratio stol sa dvije velike čaše ispunjene ružičastim bljuzgav tekućine u njima, a jedan od njih postavljene ispred mene.
"Sada budite oprezni, prvi pijuckati, učinit će vaše usne zujanje u uhu, a onda drugi pijuckati, učinit će vas klitoris biti u pripravnosti", rekao je Nina smijeha.
Bio sam malo šokirana prvo što Nina je rekao, ali onda sam chuckled i reče: "Pa to je neko vrijeme otada moj mali mornar je prijavljen za dužnost, bojim se da je izgubio na moru." Onda sam uzeo duboko izvlačenje piti ona mi je dao.
Ona se nasmijao i rekao: "Ti ljudi govore južni funniest stvari. Mislim da je tako slatka!"
"Pa draga moja, mi južnom Belles nemojte raspravljati o takvim stvarima na otvorenom u takvim uvjetima šarene pa smo se s malo eufemizam," Ja obavijestila je svoga.
Tražite nad njom stakla, Nina izgledao zbunjen.
"Moja draga, eufemizam je zamjena blagoj, neizravnoj, ili neodređeni izraz za jednu misao biti uvredljiv, oštra ili tupa." Rekao sam.
"Huh?" Rekla je sa zbunjen pogled.
Iako je bila vrlo lijepa, bila sam na početku saznali da nije bila jako svijetla ali ona je još uvijek daleko zabavniji od spinsters Ja bih bio u druženju s.
"Na primjer, ti bi se reći da Bob ima lijep hickory stick umjesto velike, kao što ste mogli reći, pijetao, rekao sam.
"Oh ... sad ja dobiti Internet!" rekla je exultantly. Došlo je svjetlucati u svom oku. "Pa neka mi reći, njegova 'hickory štap' je više kao hickory panj koji se zakopane duboko u mom području svake noći on je doma."
Nasmijao sam se i gotovo duhati hladno piće iz mog nosa kada Nina je rekao mene o Bob's muškosti.
"Da dragi, to je kako mi ovdje na jugu koriste eufemizam." Rekao sam kako sam koristio moj salvete za čišćenje moje bluze off.
"O ne te je dobio svoje piće u cijelom sebe. Ja ću ti reći što, zašto ne idete u moju sobu i stavi na jedan od mojih bikinijima i možemo ići na plivanje? Tada možete reći mi sve o tim 'eufemizmi' ", rekao je nina.
Ja nevoljko pristao, a za njom da joj spavaću sobu. Ona mi je dala jedan od njenih crvenih bikinije i mene ostavi na miru tako da sam mogao promijeniti u nju.
To je bio mali broj koji je T-leđa dna i vrha samo pokrivena mojih grudi.
Gledajući u punoj dužini ogledalo u kutu sobe sam shvatio koliko je dobar sam pogledao u njega.
Dame i društveni krug sam se obično povezuje s nikad neće nositi nešto poput bikini zone, a ne da pola od njih nije mogao stati njihov loj tijela u jedan anyway.
JA je otišao leđa to bazen, gdje je Alexis, a ona je čekivanje za mene s još jednim izmišljotina u ruci.
"Wow, kao ti izgledaju tako potpuno vruće! Sam tako mogao potpuno jedete!" Alexis je rekao kako je predao mi piti.
Blushing sam joj zahvalio i skliznuli u cool bazen.
Mi je proveo najveći dio poslijepodneva i izvan bazena, piće i način previše govoriti o svom životu u Kaliforniji.
Bilo je kasno popodne i bili smo zavaljeni u ležaljke govori o tome kako je bio idući u biti rock zvijezda, a zatim glumica, ali postaviti vanjska strana nije mogla pjevati ili svirati instrument pa je otišao da se glumica.
Ona je par reklama, ali nikada nije bilo sletio ulogama na televiziji. Ona je htio reći, međutim, ona je učinjeno nekoliko filmova za odrasle, ali ona nije kao da imate kontrolu nad kreativnim aspekta filmova tako da se ona prestati.
"Sex je bio velik, ali to je sve. To je bio, samo sex znate? Sam htjela nešto više za film. Sam htjela moje filmove biti sljedeći Hamlet, znaš što mislim?" Alexis pitao.
Ne znajući za siguran kako porno film bi se u odnosu na djela velikog barda, jednostavno sam klimnuo glavom u gore i dolje gibanje.
"dakle, kada je posljednji put ste imali seks?" Alexis je pitao niotkuda.
Možda je to sve pije sam imao ili možda neke svoje slobodno razmišljanja su počeli trljati off od mene, ali sam rekao, "Moja draga, mi se ne postavljaju pitanja kao što je to ovdje u civiliziranom jugu. Umjesto toga tražimo stvari poput , kada je bio zadnji put si vidio Starac Johnson i otišao jedrenje. U svakom slučaju, to je oko pet mjeseci. "

"Misliš da niste imali spolni odnos ... mislim imala krstarenja u pet mjeseci!? See I'm learning," rekla je smijući se.

"Vidim da, moj dragi, rekao sam u ohrabrujuća divan. "Pa zapovjednik broda ne može se činiti da biste dobili gore i sidro on odbija da ide u suhi dok bi dobili to provjeriti."

Alexis gledao dolje na nju i uzeo staklo gutljaj. Ona misli za dugo vremena. Znao sam da joj malo mozga se bore da mislim na nešto za reći. Onda je došao preko Big Grin joj lice.

"Pa zašto ne te imati prvi časnik uzeti brod bez kapetana?" upita ona, a ona wiggled prstima u mene.

I pokazao moje prste natrag na Alexis. "Moj prvi časnik je malo premala da dosegne utrobu broda gdje je sve važne tuđeg je na," odgovorio sam.

"Oh ..." , rekla je ona. Ali ona je brzo misao i reče: "Mislim da je moj glavni inženjer može nositi taj! Ostani tamo!"

Ona je pobjegla prema kući. Vratila se gotovo jednako brzo kao ona slijeva s malim ljubičasto baršun vrećicu u ruci. Ona sama plopped na stolicu i popravljanje dvije glatke plastične vibratori, jedna crna i jedna crvena.

"Martha, želio bih vas upoznati glavni inženjer i glavni inženjer Blackie Ready." Ona je rekla kako je predao mi crveni vibrator.

"Wha ...?"

Prije nego što sam to znao, Alexis je već bio položen prema dolje na nju Lounge Chair i skinula bikini dna. Okretanje glave da mi lice, Alexis je rekao: "Pogledaj, ako kapetan vam neće uzeti na krstarenje nema bilo kojeg razloga ne možete uživati u moru, zar ne?"

Mislio sam o tome koliko dugo je bio od mojih maca je dotakla, a ja ne mogu sjećati se posljednji vrijeme JA je orgazam.

Pogledao sam ponovno na Alexis, "Znaš, ti si apsolutno u pravu! Trebam ići plovidbe i želim se osjećati neke naletima mora!" Rekao sam oduševljeno.

JA maknuti moj dna i uključen "glavni inženjer Ready".

Širenje moje noge malo sam spustio se njiše igračku između mojih nogu i stavio je protiv moje klitoris.

Šok vibracija pulsirajući klitoris protiv moje uzeo moj dah i napravio moj prsti nakovrčati odmah.

"O moj dragi, mislim da vidim oluja varenje na horizontu!" Rekao sam da Alexis.

"Da, i kao što smo mogli dobiti potopljena od tsunamija ako nismo pažljivi", kazala je u Shuddering riječi.

Ja gumiran Alexis 'igračku gore i dolje moj maca, moja maca dozvoljava sokova da pokrije ga. Moja maca je molio da bude ispunjena lažni penis pa se nisam čekati i priključen je duboko osobno iznutra.

JA je zadržao moje oči zatvorene tako da sam mogao koncentrirati na osjećaj svaki centimetar 'inženjer' sondiranja duboko unutra i počeo sam skliznuti u moje fantazije.

Moje misli wandered kao što sam mislio o tome što bi bilo kao da ima Tyron, moj crni bazen čovjek, imaju svoj debeli penis unutar mojih maca. Sam ga zamisliti na vrhu me moje noge omotane oko svog tijela mišića, promatranje moj maca bude rastegnut po njemu.

Dublje u mom umu sam mogao vidjeti njegov tetrijeb shinnying na suncu, pokrivena u mom maca je nektar, naš bazen. Kao što je moj muž opušten kurac sub sa strane i gledao.

Ja bih pogledati to moj suprug kao da je htio reći: "Ovo je način kako pravi čovjek fucks žena, veliki dug penis!"

Kao što sam se jebeno teško s Alexis 'igračku, osjetio sam nešto što nisam osjećala u dugo vremena. Moja maca je počeo propuštati i sokovi izlije na mene i lounge stolica mi je polaganje.

Moja maca gnjecav vrhnja bilo vruće i izlio iz mene kao nikad prije. To obložene Alexis 'vibrator, ispucati od moje dupe i lounge stolica.

"Oh my god, mislim da je uragan dolazi!" Ja viknu out.

"Ja sam tako jahanje čvornovat val sebe!" Alexis plakala leđa.

Ne želeći izgubiti trenutak vratio sam se Tyrone u mom umu.

On mi je na rukama i koljenima, okrenuti moj muž, i bio mi je jebeni od iza. Njegov penis hard udario u meni što moj magarac šamar protiv njega i moje grudi njišu naprijed-natrag teško.

"Gledajte Tyrone jebi ovu bijelu kuja, ti kopile! Gledati njegov veliki penis pukotina moj maca usne širom otvorena!" Sam vrištala kod mojih beskorisnih muža u mom umu.

Gotovo sam mogla osjetiti njegov penis push protiv mog vrata maternice i njegove velike loptice četka moj klitoris i to stado mene divlje s požudom, nešto što moj suprug mali kurac nikad ne bi mogao učiniti.

Tyrone jebeno me duboko i tvrdo i počeo da se sperma. Njegov teret je vruće i guste, punjenje moja maca tako potpuno da nisam mogao držati sve i izlio iz mene.

Dok sam maštao o Tyrone's penis mi je popunjavanje, osjećao sam se moj klitoris zujanje u uhu, a moja maca tobolac, znala sam da sam bio idući u sperma uskoro!

"Oh ... draga ... bog ... Mislim da je brod ... ... ide dolje!" Ja vrisnula glasno.

Moja maca potrese nekontrolirano i ja pokazali vibrator kao duboko kao što sam ja eventualno mogao unutar sebe. Dok sam ja jebeno sam poplavu mom vlastitom soku squirted iz mene, nalijevanje moje ruke i stolica.

"Oh ... nešto neprijatno, ja samo ... izbrisala out!" Čuo sam Alexis povika kao što sam vidio njeno tijelo trese od svoje vlastite orgazma.

Gledao sam Alexis tresti za tren onda sam završila moje oči se sunčati u prekrasnom trenutku sam imala, kad sam čuo Alexis pomak lounge stolica.

"Znaš, kao da, kažu da oko oluja je mirni dio i stvari. To je druga polovica od oluje koja se najviše štete, znate?" Ona je rekla.

Jer ja sam trenutak vrsta osjećala kao Alexis i reče: "Huh?"

"Mislim da trebate batten grotla, jer mislim da uragan nije još gotovo", rekla je ona.

Osjećao sam joj prstima gurnite moj bikini vrhu u stranu izlažu moje bradavice na topao Gruziji ljetna tada je zamijenjen mokro joj topla usta. Imao sam lijevo moj senzibilitet natrag u moje fantazije s Tyrone i uhvatio natrag na svoju glavu, uspravno prehrana joj moje bradavice.

"Mislim da je vaše pravo. Osjećam vlažnost diže južno od ekvatora što je siguran znak nasilne oluje dolaze," rekao sam.

Alexis odojak na moj bradavici uzrokujući Internet to rasti teže nego što je već. Ona ga zadirkivali sa svojim zubima i ran ruku polako niz moje tijelo sve dok ne bi došla moja maca natapanje.

"Po tlak zraka, manometar, mislim da će biti jaka oluja to," rekla je kako je skliznuo joj maca obložena prste u usta.

Ja lizali pohlepno joj prsti čisti, degustacija svoj pussy za prvi put i ja sam htjela više.

Po prvi put u životu nisam bio odgovarajuće društvenih i nisam bio zabrinut ako sam bio koristeći pravo račvanju ili ako mi je ruž na pravedan pravo, tako neke glupe stara baba mogla suditi mene bazu na moj milosti. Bio sam postao prljavo i ja ljubio ga.

"Dosta je ovo sranje i jedu moja maca!" I upita.

Ona je brzo preselio iz moje strane i sama pozicioniran između mojih nogu, šireći ih kako bi mogla doći na moj natečen klitoris. Sam stavio moje noge na naslone za ruke i ležaljkom i pogledao niz moje tijelo. Sam mogao vidjeti Alexis 'ljepušan lice među moje noge i njezin jezik rastao crvenim usnama.

Ona spušta glavu i sam mogao osjetiti njen vrući dah opere nad mojim maca. Taj osjećaj sam skoro me sperma opet, ali kad je podijeliti moje maca usne svojim jezikom i ran do moje lupanje klitoris skoro sam se onesvijestila.

"Holy fuck!" Plakala sam od Alexis 'talentirani jezik. Nikada u životu nisam imala nikoga jesti moj maca tako dobro. Nije moj muž, ne moj boyfriends na faksu, a ne bilo tko i bilo je fantastično.

Ona se koristi vrhu njezin jezik u trag okolo moj klitoris na prvi, a zatim ona je počela sisati na nju kao da je malo penis. Ali ono što me stvarno odvezli preko ruba je kada je koristi i njezin jezik i zubi i trzanje na moj klitoris bez milosti.

Moja maca oozed sve više i više tekućine koja leaked na moj djevica magarac rupa, koji je dao sve za podmazivanje koji Alexis potreba za mjesto njezina vitka prst unutar nje.

"Toliko se pravilno, kuja ha?" Alexis me pitali.

"Jebi se, jebi se i pravilno!" Rekao sam kako sam počeo rock moj hips se zajebavati Alexis "prst.

Alexis je otišao leđa to moja maca i proždire je sastanak svaki potisak od mojih kukova rukom, shoving joj prst duboko u moje dupe, jebena mi je teško. Sa svoje slobodno rukom Alexis je pokupila vibrator da sam je koristio ranije i gurnuo ga duboko u moj penis gladna maca i bio je to kreće i izlazi iz mene brzo i teško.

"Vi želite biti jeben, zar ne drolja?" Pitala me.

"Bog, da volim biti jebeno!" Sam vrisnula.

"Želite veliki penis lupanje Vaše maca, zar ne?" Ona je pitao opet.

Ja vrisnula glasno da je moj muž je imao malu beskorisnih penis i sam tako jako htjela da se jebeno i biti tretirani kao kurva.

Alexis je otišao leđa to moja maca jede, a ona mi je jebeno sa svojim vibrator. Sam mogao osjetiti moje maca postala vlažnija, a isto trnce počeo graditi u moje klitoris opet, znala sam da sam bio idući u cum opet.

"Oh ... jebi idem da sperma!" I povikaše.

Razbijanje daleko od nje maca poljubac, Alexis je rekao: "To je to drolja, jebeno cum za mene! Dozvolite mi da vam okus!" Zatim je otišao leđa to moj jede maca.

Njezina talentirani jezik trzanje moj klitoris i njezina igračka odvezli duboko u moju maca uzrokujući Internet to špricati bujica sticky cum. Moj prst savjeta ukopana duboko u naslone za ruke od lounge stolica i moje noge čvrsto omotan oko leđima Alexis 'glave, gotovo zagušljiva siromašne djevojke do smrti. Sam izdao moj stisak na Alexisa i ležalo u lounger trese, živim u prvi put u mom životu. Alexis poljubi je put do moje tijelo, a zatim tiho na usnama.

"Jesi li dobro?" pitala je.

JA omotan svojim rukama oko nje glatkom tijelu i reče: "Ja sam bolji nego u redu, samo sam preživio uragan."

Alexis nasmijala se i reče: "Ja sam više uragana, ja sam više od tropske oluje. Boba bi trebao biti kući u trideset minuta, i, kao, onda ćete vidjeti uragan!"

Kao što sam rekao ranije, Alexis nije jako svijetle ili dobro vaspitan, ali ona je daleko od brlog. Kada je Bob došao kući oboje smo ga upoznali na vratima nosi korzete podudaranje ljubičasta i crna šav čarapa.

Neka je samo reći da je "Uragan Bob" je jaka oluja koja poderati do obalne crte, zbog velikih snaga prekid rada, i lijevo i Alexis i ja visoke i suha.

Budući da "Uragan Bob," Ja lijevo moj suprug i ja na jedrenje s Alexis i Bob skoro svaki dan. Znaš koliko volim olujnom moru.

уторак, 25. мај 2010.

Biseksualni

Pa, nakon nekoliko smjerova zabludi sam napokon stigao na svoje mjesto. On je stajala vani me čeka. On je stara škola kratki kratki šorc na teretanu i imao je neke vrste uske assed hoda njegov korak.
Našao sam moje samo u svojoj sobi u razgovoru s ovu osobu sam mislio slagati se sa, ali kao što smo razgovarali ne bih mogao sliku moje samo radiš ništa s tom osobom seksualno. Imao sam samo eksperimentirao sa biseksualni muškarci prije i oni su definitivno nije kao zenske kao ta osoba. Nakon otprilike sat vremena razgovora sam rekao da sam morao napustiti.
Nisam razgovarati s njim do prije nekoliko mjeseci kasnije nakon što je taj dan. Rekao sam slijedila je netko drugi. To je zapravo malo taj završio u neke zabave i neke neugodne situacije koje ću spremiti za druga priča.
Pa kad sam konačno imala dobar razgovor sa Brian (ime mog prijatelja MKE) Rekao sam mu o mom nezgoda s nekim dečki i par cura i htjela u susret s njim i razgovarati.
Sam stigao na svojoj kući, a ovaj put s otvorenog uma i jasniju ideju o tome što možete očekivati. Počeli smo govoriti što smo učinili prije toga sam osjetio neke seksualni pozivi dolaze preko mene. JA je pitao ako on je imao neke porno za nas gledati zajedno. On je odmah popped u nekim berba gleda gay vid od nekoliko momaka ide na to. Tada sam shvatio sam kakve su mu dugovali za vodeći ga na prije pa sam pitao ako on bi mi masaža. On je rekao da je trening da postane profesionalni i bio spreman za praksu. On je pokušao napraviti najviše sa mnom leži na trbuh na svom kauču, ali se činilo da postane težak zadatak.
On je tada rekao da je potrebno da biste dobili svoju masažu stol. Isprva sam rekao da nije potrebno ići u nevolje uzimajući Internet vanjska strana, ali on je inzistirao da će biti vrijedan Internet. Kako je nastavio razvijati tablici iz prilagođenih torbica sam skliznuo iz moje odjeće i dočekala ga je s mojim golim bod. Bio je pomalo šokirana, ali sam samo rekao da je najbolji način. On je počeo raditi na moja ramena i činilo se da ga je uživanje samouprave, kao i pogled na moje golo dupe. JA je pitao ako on mogao uzeti svoju odjeću previše jer sam bio nag. On mi je dužan i vidio je imao vrlo ponosan izgradnja dobrih 6 inča. On je otišao natrag na posao na leđa i bedrima i primijetio sam mu teško na još bio hard rock, nakon dobrih pola sata.
Nisam mogao odoljeti, a postignut i počeo da ga udara dok je Pomilovala mi cijelo tijelo. Izgledao je iznenađen na moju želju da ga masažu, ali nije objekt. Nakon nekog vremena on je pitao ako sam mogao prevrnuti tako da je mogao masaža moje prednje. Kao što sam učinio ono što je on uputio on je otišao ravno za moj želudac i radio je njegovom putu do ispred moje bedro i moj penis. Budući da je tako opuštena s velike masažu sam postao vrlo uspaljen i izvukao ga ontop mene i počeo 69 jedni druge. Nakon nekoliko minuta on je htio ići solo na moj penis i nastavila da Bob gore i dolje na moj debeli penis za ono što se činilo kao sati. Dobio sam tako okrenut na njegovim vještinama sam htjela vratiti milost i učinio ga je ići na leđima. Sam počeo raditi na njegov penis i pogleda da li je plaćati pozornost. On je bio u toliko zadovoljstvo imao je glavu i oči su snimale. Počeo sam masturbirati polako, trljanje moje loptice i ukazivanje moje malo dupe. I onda je osjetio potrebu nisam osjetio u dugo vremena.
To je bio dugo vremena jer sam imao penis u moju guzu. Posljednji put bio s jednom od te flings Spomenuo sam i to nije vrlo ugodna. Uglavnom jer sam bio ne u ovom trenutku i da je samo da je imala jedan od drugog sadržanu u prethodnim pričama. Pa u tom trenutku sam se popeo gore i njega montiran. On je bio u takvom šoku on je samo pitao što sam planirao. Počeo sam raditi njegov penis nad glavom moj magarac otvaranja. On me je zaustavio i rekao da mu je potrebna zaštita. Pokušao sam ga uvjeriti druge mudar jer sam senstivity na lateks. Ali on je inzistirao i stavite prezervativ na od non latex materijalom (mislim urethane). Zgrabio neki lubrikant i bio čekivanje za mene raditi njegov penis u. Kao što sam nastavio gurati njegov penis u moje dupe sam pitao kada je posljednji put je to učinio i on je rekao da je dobar 12 godina natrag u srednjoj školi. Također je kazao kako se obično jedini je dao Bjs ili occationally dobio jeben ali obično ne dopustiti ljudima da ga se dotakne. S tim sam se polako potonuo prema dolje na njegov hard penis. To malo boli jer sam nije bio baš kao i većina iskusnih. Kao što sam rekao sam imao samo 2 dečki u moja guza. Prva je bila samo 4 inča, a drugi je prosjek. Moj trenutni analni ulaz je prosječna, ali kunem se da je tako teško da je boljelo kao da je obješen kao konj. I pokušao moje best to him vožnju, ali nakon 10 minuta ili tako da sam was on je došao već žele. Kondom nije suglasni s mojim osjetljivu kožu i umjesto blaženstva čistih sam bio u nekim boli, ali i malo zadovoljstvo jer je bio u ovom trenutku toliko. Vi stvarno mogao reći je zaboravio što jebeni netko drugi osjećali kao. On mi je preselio u misionarski položaj i počeo raditi moj magarac teže. Pokušao sam uživati u trenutku za njega, ali nakon oko pola sata sam rekao da je previše.
Nakon što je izvukao sam rekao možda sljedeći put smo mogli to učiniti sa vanjska strana kondom. Kazao je kako možda ili možda sam ga mogao jebati umjesto. Budući da smo oboje bili zauzeti, drugi krug je bio stavljen na čekanje. Kada i ako se to dogodi ja ću napisati još jednu priču i nadamo se da će biti više ugodno iskustvo.

понедељак, 24. мај 2010.

Njegov kurac

Dolazimo do kampa, a to je gužva! Ljudi su posvuda, šatori su posvuda, a bend je već svira. It's metal-festa, a mi smo ovdje za neke sunce,="Dolazimo do kampa, a to je gužva! Ljudi su posvuda, šatori su posvuda, a bend je već svira. It's metal-festa, a mi smo ovdje za neke sunce, muzika, pice i zabava.Moj ljubavnik i ja postaviti naš šator i glavu van u gužvi. Ja sam izvan sebe na sve ljude, neki su toplesu, neki su goli, neki su oslikana na bikini's. Duboko štavljena crnka šetnje i njezin tits su blistavim sa svjetlucavim bojom koja je obojana nad njom nips da izgledaju kao slatki cvijet. Ona winks at mene i smacks moj magarac. Wow! Sam pogled na to vidjeti moj ljubavnik nasmijana. Ovo će biti velik. Mi bi našem putu prema pozornici gledati bend. Pilence nosi pladnju tekile snimaka nudi nam svaki neki. Mi oboje dolje dvije i ona Wiggles off, bokovima njiše u svojoj koži uske traperice. Ja naslanjajte se moj ljubavnik i on shvaca moj hips i počinje da ih masaža. Lijepa plavuša sa debelim bedrima zgrabi ruku i moji i dovodi nas do ruba pozornice. Ona beckons mi da leže i bubnjar mjestima pucao nekih likera između grudi, a jedan od mojih thighs.She naslanja uzeti pucao od moje velike, teške prsa i moj ljubavnik lopatice jedan od među moja bedra. Ona zgrabi moju glavu i mene poljubaca duboko. Njezina usnama okus tako slatko, ja ne mogu zaustaviti ljubljenje. Prestati dovoljno dugo da pogledati dolje na moj ljubavnik, on je u mene i smiješi lize unutar moje bedro. Ja osvrnuti se na nju i ona je smiles.This orasima, ja sam na pozornici pred nekoliko stotina ljudi, ali ja ne objekt. Ona podiže moju košulju izložiti moje velike, lijepe grudi i ja tope. Ona nježno zgrabi jedan od njih i početi ga za masažu. Ja povući glavu dolje na drugu, a ona me željno obvezuje laganim dosadan bradavicu s vrhom njezin jezik. Moje bradavice puckers i ja sam ga gurnuti dublje u usta njezina. Ona suckles na nju dok sam trljati drugi, ja stenjati i podići noge. Ja buljiti u moj ljubavnik kao on vodi jedan prst dolje moj slatki šlic. On grunts i gura mi gaćice u stranu. Moja lijepa, ruzicasta vagina blista na suncu, ja sam već jako mokro. On trlja mi natečeni klitoris sa svojim palac, ja podići moj hips i guranje protiv njegove ruke. Glazba je urliče, a ljudi kao što sam navijajući cum diljem My Lover's ruke. Plavuša poljupci me ponovno i šetnje off, pljuskanje moj ljubavnik na magarca kao ona ostavlja. Stiže za mene i mene povlači s pozornice. "Idemo u šetnju BaBe", kaže on. Sam ga slijedite kroz gužve, moje sokove tekle niz moja bedra. Mi smo hodati niz stazu vodi u šumu. Cijenim povjetarac koji radi protiv spaljivanja ned Moj ljubavnik drži moju ruku kao što smo hodati, masažu moj ručni zglob. Ja ljubim one ruke. Znam one ruke. Oni su jaki i magične. Moj ljubavnik prestaje pješačka i skreće na mene. On shvaca moje lice i poljupci me dugo i sporo. Zemlja nagiba, samo malo mršav i ja u njega da može očuvati od pada. On pulls daleko, a nestrpljivo gleda okolo. On zgrabi moj ručni zglob i mene potega off put i po šumi, Leafs i palice i druge biljke crunching pod našim nogama. On me potega protiv diva hrasta, grube kore ugrizi u leđa, modrice moje kralježnice. On je izvlači glavu natrag s grubim tegljača na moju kosu i grize moj vrat. On je šaptala u moje uho, "ja ću vas pretvoriti u šumi nimfa." A on spušta glavu na moje tits. I zgrabite glavu i on izgleda gore, odmahujući glavom nema. On igle mojim rukama iza mojih leđa i odlazi natrag u rad na moje tits. Ja meškoljiti i push protiv njega, prosjačenju. On idemo mojih ruku i kleči pred mene. On unzips moje traper hlačice, te ih vuče dolje samo dovoljno da razotkrije moja maca. On suckles na moj klitoris i jaukanje u vjetar. I neka moja glava padne natrag protiv stablo, zahvalan je toliko čvrste. On je sranje i licks na moj klitoris dok mislim da ću umrijeti. Glasovi me dovesti natrag u stvarnost. Ja gledati prema gore i dolazi na put su neki više kampera, smijući se i uživaju. Čim navrše uglu oni će nas vidjeti. JA vučenje na moj ljubavnik 'kosu i zvat za njega gledati. On baca pogled na publiku dolazi i odlazi natrag u radne moj klitoris. Kamperi oko kutu. Jedan od njih nas vidi i upozorenja drugima. Oni kriknuti na mene što sam lijepa maca i ja došao poništiti. Ja eksplodirati, squirting moj sok u moj ljubavnik u usta. On željno krugova se nered. On ustane i vuče gore moj gaćice. Ja početi gumb njih i on me zaustavlja. "Ostavite ih otkopčan dijete i učiniti ih svi sliniti." Idemo natrag na stazu, moja maca lupanje protiv trapera moje gaćice. Prolazimo više kampera i oni zvižduk na moje gotovo izložena maca. Želim da moj ljubavnik 'kurac tako loše, ja ne mogu podnijeti. Naprijed je piknik stolom, okružen šumom. Ja ga usmjeravaju prema njemu. Hladnoća u hladu teases me bradavice. Želim neke, ODMAH! "Sjedi tamo na rubu Baby", kažem. A on obvezuje, podupiranje i sam na rubu stola. Ja ga poljubi pohlepno kao što sam mu unzip gaćice. Njegov kurac pops vanjska strana, već stoji u pripravnosti. Ja ga trljati kroz njegove bokserice. "Mmmmmmmm. Lijepo i teško dijete." On pulls njegov boksači prema dolje, ostavljajući mu predivno hard penis u proljeće otvoren. Glava njegov penis se s blistavim precum. Ja ga trljati okolo u krugovima s moj palac, "Oh baby da je Dick je spreman za mene previše." Ja lizati krugovima oko glave njegov penis. On jecaje i vuče na moju kosu. "Suck Dick da beba, molimo Vas da sisati kurac." JA uzeti glavu njegov penis u usta i sisati. On zastenje i gura više njegov penis u usta. Ja slajd mojih usta do dna njegov penis, uzimajući ga duboko u grlu. Sam se vratiti gore i on zalupi glavu natrag dolje. I Bob gore i dolje na njegov penis. Sam zaustaviti se i osmijeh na njega. "Tvoj penis okusa tako dobra beba." Ja kleknuti pred njim na mekoj travi i moždanog udara njegov penis rukom. Vene oticati od strane i savjet s sperma kaplje. Ja gledati iza sebe i vidjeti mišićna, crnac savijanje bijela žena iznad vodoskok, jebeni joj od iza kao tvrdo kao on može. Žena otvara oči na trenutak i gleda u mene. Ona otvara usta da vrištati kao crni čovjek smacks joj dupe. Ja sam spreman da eksplodira. I skoči s poda i povucite moj ljubavnik na noge. On smije. "Što je bilo dijete? Gledanje da je kuja se jebeno sranje iz nje učiniti želite ovo?" Ja jaukati kao odgovor pa ga molim za njegov penis. "Pleeeease baby, take this maca." "Ne još meda." A on gura me moja koljena. On je njegov thrusts hard penis u usta. On je stijena naprijed i nazad, jebeni mojih usta. Slina i sperma curi niz moje brade. Ja utrljati na moj klitoris i prst mi maca. "Ya Baby, igrati se s tim pussy!" JA shvatiti dnu njegovu osovinu i početi sisati njegov penis grčevito. "Ohhhh beba siše da kurac." Ja sisanje. Ja sisati njegov penis kao tvrdo kao JA moći. On pulls njegov penis out i potega me na moje noge. "Želite njegov penis bebu?" I gledati ga stroking njegov veliki kurac. "O, da beba, želim da je kurac, ja želim to loše!" On poteza njegov penis neke više i jauk. "Bend preko toga tablici kuja, you're gonna uzeti ovaj kurac." Okrećem i nagnuti se nad strani tablice. On slajdova svojim teškim, debeli kurac u moju mokru nalijevanje lice. Ja slam leđa protiv njega, uzimajući sve to u jednom pucao. "Yeah baby! Daj mi taj kurac!" On zalupi mu kurac u mene, tvrdo i brzo. Ja slam leđa protiv njega. "Oh baby da je maca se osjeća tako dobra!" Ja gledati prema gore. Bijela djevojka je sada na rukama i koljenima, njezina bijela magarca u zraku, da crni kurac u lupanje joj maca. Ja stenjati i samljeti na moga ljubavnika. "Ya Baby pogled na nju. Uzimanje pogled na nju da čokolada kurac. Mmmmmmm. Ya, magarca ne izgleda upola dobro kao i tvoja od iza. Sviđa ti se da beba, Vi kao gledati njezine dobiti jebeno?" I stenjati. "Fuck me hard baby, fuck me kao da je jebeni joj. Make me uzeti da je kurac." On fucks mi teže. Njegova ruka preko moje dupe slajdova obraz i on klizi prst u moju guzicu. "Mmmm ... tu je da malo zbijeno magarca." Ja slam protiv svoje ruke, uzevši mu prst dalje u moj magarac. "Oh baby I'm gonna cum na taj kurac!" JA shvatiti rubu piknik stolom kao on počne jebati mene teže i teže, sve brže i brže. "Cum na taj Dick beba! Yaaaaaa!" Ja briznuti sok sve dolje svoju osovinu, ona teče niz moja bedra. On zalupi na mene. "Oh baby yeah, I'm gonna napuniti ..... ODMAH!" On je grčevito fucks moj maca kako ga on ispunjava svojim slatki, slatki sperma. Zemlja prestaje predenje, a ja ustati. Moje gaćice su namočena, ne znam tko je napravio veći nered. Par diljem od nas upravo završio svoje fest previše, jer se pile patentni zatvarač svoje hlače i momak je ispružena na piknik klupi. Okrećem na moj ljubavnik. Ja ga poljubi i on mi tvrdi povlači u svoje ruke. "Oh baby, to je jedina maca sam ikada trebati!" Ja uzdah u prsa, "Mmmm-hhmmmmmm." On uzima moje ruke i mi početi da hoda prema drugi par. Žena osmjesima na mene. "Hey there dragi." I osmijeh i pogled na nju čovjek. "Vi ste svi gledali kao da su druženju." Oni su oboje smijati. "Ya, vidjeli smo te uzimajući prikovan na." I osmijeh i pogled na ženu, kosa joj puše u povjetarac, koža joj blistav sa znojem. "Jeste li kao gledati mene dobiti jebeno?" "O, da med, ste gledali iznenađujuće, stvarno volim njegov kurac, ne ya?" Ja klimanje glavom da. "Volio sam gledajući vas previše. Da li ste imali dovoljno?" Ona uzdiše i pokreće ruku kroz kosu. "Ja sam imao dosta kurac, ali sam siguran bih piti neki slatki maca sok od beba." Ja slide mojih ruku gore joj majicu, koža joj je vruće, spalio od sunca i grije ljubav. "Dođi uzeti piti od mene dijete. JA je dobio sve što trebate sok." Ona se oslanja na mene i polako poljubaca. Njene usne su pune i meke, slatke poput nektara. Ja sam potpuno izgubljen u je poljubi. Moje ruke za masažu joj tits kao i mi poljubac. Ona moans i Wiggles preše i protiv mene. Ona kapi joj glavu i licks moj vrat. JA vučenje list iz njezine kose i zamotajte kosu oko prstiju. Ona Licks iz moje vrat na moje grudi i natrag. "Oh baby Ne mogu čekati da Vam se okus." Ona slajdova joj jezikom natrag u moje tits i licks polako oko moje bradavice. Ona nježno grickanje na njih moj, što mi je uzdisanje. "Suck na njih dijete, molim te?" Ona ne. Ona je sranje na moj bradavice tako mekana i spore ja mislim da bi mogli umrijeti. Ona je vozeći mene ispucan. JA vučenje na kosu. Ona je sranje daleko kao njezine ruke tobogani jugu. Prstima naći moje mokro, natečene maca. Ona gleda u oči. "Oh baby, pogledaj što sam našao. Mmmmm, lijepo i mokro, volim način na koji osjećaju." Ona mi trlja klitoris prstima, pritiska u svim pravo mjesta. Ja uhvatiti moj ljubavnik u oči, on je oduševljena. Sam pogled na nju čovjek, a prema trbuha u njegove hlače on uživa pokazati kao dobro. "Igra s tim maca sweetie, ya, to je to, joj trljati tako." Ona slajdova njezine dvije prste u moje pohlepni maca i počinje mi polako fuck, dlan njezine ruke masažu moj klitoris. "Baš kao da beba, znate što mi maca treba ne ya?" Ona me fucks teže prstima kao ona hitova koljena. "Ya beba i to je upravo ono što trebate." A ona počinje da mi lizati klitoris. Ona Licks licks i sisanje, a dok ne znam da trebam eksplodirati. Ona vozi svoje prste dublje u moju maca, mi jebeni teže, usta njezina sisa mi klitoris. I zgrabite joj kosu. "Oh baby, I'm gonna cum na svoje slatko usta." I ja sam sperma, sperma i, i sperma. Došao sam tako dugo nisam mislio da bih prestati. Ona gleda u mene, joj brada kaplje sa mojim sok. Ona Licks joj usne i stoji mi lice. "Tvoja maca je ukusna baby." JA uzeti joj ruku i lizati moju soka off joj prste. "Lezi za mene bebu, na stolu." Ona se proteže na stol. JA radovati nad njom dugo tijelo, ona je prekrasna, samo malo curvy u svim pravo mjesta. Sam je poljubio kao što sam pogledati u oči. Ja lizat svaki od njenih bradavica što ih nezgoda. Ona squirms. "Yeah baby sam. Mi se." Ja lizat neki više. "Vi kao da, jer vaš slatki mali kurva se ne ya baby? Ona zastenje glasno i gura joj tits u moje lice. "O, da sam malo prljave kurva!" Ja sisanje joj tits i masaže joj curvy bokovima. Oba naša ljudi došli bliže. Ja osmijeh na minski kako sam zafrkavati svoje bradavice vrškom mog jezika. JA krugove oko nje lizati pupak. Ona podiže bokovima na moje lice. "Lick me baby, da ližu pičku." Ja lizati joj maca usne, oni su natečene i vruće ružičasta. JA trčanje krugova oko nje klitoris i tobogan niz moj jezik da joj slatko hole. I moj jezik roniti u, što joj vrištati. Ja zvrčka moj jezik i izvan joj maca ju žele špricati u usta. Sam se vratiti k njoj klitoris i početi sisa kao što sam ugurati tri prsta u njenu mokru, prosjačenju maca. Ona ih vodi i melje protiv njih pohlepno. I fuck joj teže i teže jer sam sisanje joj slatki klitoris. Prije nego što je ona gubi, ja stojim i prijedlog da joj čovjek. "Get over ovdje i stavite vaš penis u usta njezina." On se i ona rado sisanje na to, što vene u njegov penis pop. Sam pogled na moj čovjek, on je već stroking njegov penis. "Dođi ovdje dijete, staviti taj kurac u meni." Okrećem leđa to moj ukusna pussy i vratiti ga liže i moj ljubavnik slajdova mu debeli kurac u moju maca od iza. Gledam joj čovjek je kurac klizanje i iz njezinih usta, žice soka priključen na njega. Ona je gegove i prigušnice na velikom penis, ali čini se sretna zbog toga. Joj maca throbs pod mojim jezikom. Stavio sam tri prsta natrag u nju maca i pumpe daleko na njega. Ona jauk oko crne kurac u usta njezina. Ja sam se vratio u zaljuljao naprijed kao moj ljubavnik funti u moju pičku. "Fuck me baby! Oh baby, ona je sooo okusima dobro!" On fucks mi teže. "Ya beba! Jedite da Pussy baby!" I jesti poput mene funti. Ona je sranje, dok jedem. Crni čovjek pulls njegov penis out i cums na njezinu licu, to trljanje u. Ona moans i prskanje cum cijele moje lice. Sam napet i sperma po cijelom ljubitelje kurac. On je screams i izvlači, cumming cijele moje dupe, smacking moje dupe sa njegov penis. Moj ljubavnik ruke mi je njegova košulja, ja očistiti moj magarac i lice. Moja prekrasna kuja čisti sama sa svojim vlastitim košulju. I osmjeh na nju. "Možda ćemo vidjeti vas sve kasnije večeras?" Ona kima glavom i osmjesima. "Ja sam definitivno se nadam dragi!" Ja mršavih i dati joj jedan posljednji poljubac, ona zgrabi moje dupe i cijedi. Ja pak, uzeti moj ljubavnik ruku i dovesti ga daleko. Sunce postavljanje na prekrasnim narančastim i ružičastim neba. Mi prestati gledati, "You're gonna oženi me baby, i ja sam gonna fuck you svakodnevan za ostatak mog života." Ja mršavih na ruke i priviti protiv njega. Osjećam njegov penis protiv leđa, već postaje teško ponovno. "Oh baby, volim vas i vaš penis." Mi poljubi dugo i teško kao sunce setovi oko nas.">. Moj ljubavnik i ja postaviti naš šator i glavu van u gužvi.
Ja sam izvan sebe na sve ljude, neki su toplesu, neki su goli, neki su oslikana na bikini's. Duboko štavljena crnka šetnje i njezin tits su blistavim sa svjetlucavim bojom koja je obojana nad njom nips da izgledaju kao slatki cvijet. Ona winks at mene i smacks moj magarac. Wow! Sam pogled na to vidjeti moj ljubavnik nasmijana. Ovo će biti velik.
Mi bi našem putu prema pozornici gledati bend. Pilence nosi pladnju tekile snimaka nudi nam svaki neki. Mi oboje dolje dvije i ona Wiggles off, bokovima njiše u svojoj koži uske traperice. Ja naslanjajte se moj ljubavnik i on shvaca moj hips i počinje da ih masaža. Lijepa plavuša sa debelim bedrima zgrabi ruku i moji i dovodi nas do ruba pozornice. Ona beckons mi da leže i bubnjar mjestima pucao nekih likera između grudi, a jedan od mojih thighs.She naslanja uzeti pucao od moje velike, teške prsa i moj ljubavnik lopatice jedan od među moja bedra. Ona zgrabi moju glavu i mene poljubaca duboko.

Njezina usnama okus tako slatko, ja ne mogu zaustaviti ljubljenje. Prestati dovoljno dugo da pogledati dolje na moj ljubavnik, on je u mene i smiješi lize unutar moje bedro. Ja osvrnuti se na nju i ona je smiles.This orasima, ja sam na pozornici pred nekoliko stotina ljudi, ali ja ne objekt. Ona podiže moju košulju izložiti moje velike, lijepe grudi i ja tope. Ona nježno zgrabi jedan od njih i početi ga za masažu. Ja povući glavu dolje na drugu, a ona me željno obvezuje laganim dosadan bradavicu s vrhom njezin jezik. Moje bradavice puckers i ja sam ga gurnuti dublje u usta njezina. Ona suckles na nju dok sam trljati drugi, ja stenjati i podići noge.
Ja buljiti u moj ljubavnik kao on vodi jedan prst dolje moj slatki šlic. On grunts i gura mi gaćice u stranu. Moja lijepa, ružičasta vagina blista na suncu, ja sam već jako mokro. On trlja mi natečeni klitoris sa svojim palac, ja podići moj hips i guranje protiv njegove ruke. Glazba je urliče, a ljudi kao što sam navijajući cum diljem My Lover's ruke.
Plavuša poljupci me ponovno i šetnje off, pljuskanje moj ljubavnik na magarca kao ona ostavlja. Stiže za mene i mene povlači s pozornice.
"Idemo u šetnju BaBe", kaže on.
Sam ga slijedite kroz gužve, moje sokove tekle niz moja bedra.
Mi smo hodati niz stazu vodi u šumu. Cijenim povjetarac koji radi protiv spaljivanja ned Moj ljubavnik drži moju ruku kao što smo hodati, masažu moj ručni zglob. Ja ljubim one ruke. Znam one ruke. Oni su jaki i magične. Moj ljubavnik prestaje pješačka i skreće na mene. On shvaca moje lice i poljupci me dugo i sporo. Zemlja nagiba, samo malo mršav i ja u njega da može očuvati od pada. On pulls daleko, a nestrpljivo gleda okolo.
On zgrabi moj ručni zglob i mene potega off put i po šumi, Leafs i palice i druge biljke crunching pod našim nogama. On me potega protiv diva hrasta, grube kore ugrizi u leđa, modrice moje kralježnice. On je izvlači glavu natrag s grubim tegljača na moju kosu i grize moj vrat. On je šaptala u moje uho, "ja ću vas pretvoriti u šumi nimfa." A on spušta glavu na moje tits.
I zgrabite glavu i on izgleda gore, odmahujući glavom nema. On igle mojim rukama iza mojih leđa i odlazi natrag u rad na moje tits. Ja meškoljiti i push protiv njega, prosjačenju. On idemo mojih ruku i kleči pred mene. On unzips moje traper hlačice, te ih vuče dolje samo dovoljno da razotkrije moja maca. On suckles na moj klitoris i jaukanje u vjetar. I neka moja glava padne natrag protiv stablo, zahvalan je toliko čvrste. On je sranje i licks na moj klitoris dok mislim da ću umrijeti.
Glasovi me dovesti natrag u stvarnost.
Ja gledati prema gore i dolazi na put su neki više kampera, smijući se i uživaju. Čim navrše uglu oni će nas vidjeti. JA vučenje na moj ljubavnik 'kosu i zvat za njega gledati. On baca pogled na publiku dolazi i odlazi natrag u radne moj klitoris.
Kamperi oko kutu. Jedan od njih nas vidi i upozorenja drugima. Oni kriknuti na mene što sam lijepa maca i ja došao poništiti. Ja eksplodirati, squirting moj sok u moj ljubavnik u usta. On željno krugova se nered.
On ustane i vuče gore moj gaćice. Ja početi gumb njih i on me zaustavlja. "Ostavite ih otkopčan dijete i učiniti ih svi sliniti."
Idemo natrag na stazu, moja maca lupanje protiv trapera moje gaćice. Prolazimo više kampera i oni zvižduk na moje gotovo izložena maca. Želim da moj ljubavnik 'kurac tako loše, ja ne mogu podnijeti. Naprijed je piknik stolom, okružen šumom. Ja ga usmjeravaju prema njemu. Hladnoća u hladu teases me bradavice. Želim neke, ODMAH!
"Sjedi tamo na rubu Baby", kažem. A on obvezuje, podupiranje i sam na rubu stola. Ja ga poljubi pohlepno kao što sam mu unzip gaćice. Njegov kurac pops vanjska strana, već stoji u pripravnosti. Ja ga trljati kroz njegove bokserice. "Mmmmmmmm. Lijepo i teško dijete."
On pulls njegov boksači prema dolje, ostavljajući mu predivno hard penis u proljeće otvoren. Glava njegov penis se s blistavim precum. Ja ga trljati okolo u krugovima s moj palac, "Oh baby da je Dick je spreman za mene previše."
Ja lizati krugovima oko glave njegov penis. On jecaje i vuče na moju kosu. "Suck Dick da beba, molimo Vas da sisati kurac."
JA uzeti glavu njegov penis u usta i sisati. On zastenje i gura više njegov penis u usta. Ja slajd mojih usta do dna njegov penis, uzimajući ga duboko u grlu. Sam se vratiti gore i on zalupi glavu natrag dolje. I Bob gore i dolje na njegov penis. Sam zaustaviti se i osmijeh na njega. "Tvoj penis okusa tako dobra beba."
Ja kleknuti pred njim na mekoj travi i moždanog udara njegov penis rukom. Vene oticati od strane i savjet s sperma kaplje. Ja gledati iza sebe i vidjeti mišićna, crnac savijanje bijela žena iznad vodoskok, jebeni joj od iza kao tvrdo kao on može. Žena otvara oči na trenutak i gleda u mene. Ona otvara usta da vrištati kao crni čovjek smacks joj dupe. Ja sam spreman da eksplodira.
I skoči s poda i povucite moj ljubavnik na noge. On smije. "Što je bilo dijete? Gledanje da je kuja se jebeno sranje iz nje učiniti želite ovo?"
Ja jaukati kao odgovor pa ga molim za njegov penis. "Pleeeease baby, take this maca."
"Ne još meda." A on gura me moja koljena. On je njegov thrusts hard penis u usta. On je stijena naprijed i nazad, jebeni mojih usta. Slina i sperma curi niz moje brade. Ja utrljati na moj klitoris i prst mi maca. "Ya Baby, igrati se s tim pussy!"
JA shvatiti dnu njegovu osovinu i početi sisati njegov penis grčevito.
"Ohhhh beba siše da kurac."
Ja sisanje. Ja sisati njegov penis kao tvrdo kao JA moći. On pulls njegov penis out i potega me na moje noge. "Želite njegov penis bebu?"
I gledati ga stroking njegov veliki kurac. "O, da beba, želim da je kurac, ja želim to loše!"
On poteza njegov penis neke više i jauk. "Bend preko toga tablici kuja, you're gonna uzeti ovaj kurac."
Okrećem i nagnuti se nad strani tablice. On slajdova svojim teškim, debeli kurac u moju mokru nalijevanje lice. Ja slam leđa protiv njega, uzimajući sve to u jednom pucao. "Yeah baby! Daj mi taj kurac!"
On zalupi mu kurac u mene, tvrdo i brzo. Ja slam leđa protiv njega. "Oh baby da je maca se osjeća tako dobra!"
Ja gledati prema gore. Bijela djevojka je sada na rukama i koljenima, njezina bijela magarca u zraku, da crni kurac u lupanje joj maca. Ja stenjati i samljeti na moga ljubavnika.
"Ya Baby pogled na nju. Uzimanje pogled na nju da čokolada kurac. Mmmmmmm. Ya, magarca ne izgleda upola dobro kao i tvoja od iza. Sviđa ti se da beba, Vi kao gledati njezine dobiti jebeno?"
I stenjati. "Fuck me hard baby, fuck me kao da je jebeni joj. Make me uzeti da je kurac." On fucks mi teže. Njegova ruka preko moje dupe slajdova obraz i on klizi prst u moju guzicu.
"Mmmm ... tu je da malo zbijeno magarca."
Ja slam protiv svoje ruke, uzevši mu prst dalje u moj magarac. "Oh baby I'm gonna cum na taj kurac!"
JA shvatiti rubu piknik stolom kao on počne jebati mene teže i teže, sve brže i brže. "Cum na taj Dick beba! Yaaaaaa!"
Ja briznuti sok sve dolje svoju osovinu, ona teče niz moja bedra. On zalupi na mene. "Oh baby yeah, I'm gonna napuniti ..... ODMAH!"
On je grčevito fucks moj maca kako ga on ispunjava svojim slatki, slatki sperma. Zemlja prestaje predenje, a ja ustati. Moje gaćice su namočena, ne znam tko je napravio veći nered. Par diljem od nas upravo završio svoje fest previše, jer se pile patentni zatvarač svoje hlače i momak je ispružena na piknik klupi.
Okrećem na moj ljubavnik. Ja ga poljubi i on mi tvrdi povlači u svoje ruke. "Oh baby, to je jedina maca sam ikada trebati!"
Ja uzdah u prsa, "Mmmm-hhmmmmmm."
On uzima moje ruke i mi početi da hoda prema drugi par. Žena osmjesima na mene. "Hey there dragi."
I osmijeh i pogled na nju čovjek. "Vi ste svi gledali kao da su druženju."
Oni su oboje smijati. "Ya, vidjeli smo te uzimajući prikovan na."
I osmijeh i pogled na ženu, kosa joj puše u povjetarac, koža joj blistav sa znojem. "Jeste li kao gledati mene dobiti jebeno?"
"O, da med, ste gledali iznenađujuće, stvarno volim njegov penis, ne ya?"
Ja klimanje glavom da. "Volio sam gledajući vas previše. Da li ste imali dovoljno?"
Ona uzdiše i pokreće ruku kroz kosu. "Ja sam imao dosta kurac, ali sam siguran bih piti neki slatki maca sok od beba."
Ja slide mojih ruku gore joj majicu, koža joj je vruće, spalio od sunca i grije ljubav. "Dođi uzeti piti od mene dijete. JA je dobio sve što trebate sok."
Ona se oslanja na mene i polako poljubaca. Njene usne su pune i meke, slatke poput nektara. Ja sam potpuno izgubljen u je poljubi. Moje ruke za masažu joj tits kao i mi poljubac. Ona moans i Wiggles preše i protiv mene. Ona kapi joj glavu i licks moj vrat. JA vučenje list iz njezine kose i zamotajte kosu oko prstiju. Ona Licks iz moje vrat na moje grudi i natrag. "Oh baby Ne mogu čekati da Vam se okus."
Ona slajdova joj jezikom natrag u moje tits i licks polako oko moje bradavice. Ona nježno grickanje na njih moj, što mi je uzdisanje. "Suck na njih dijete, molim te?"
Ona ne. Ona je sranje na moj bradavice tako mekana i spore ja mislim da bi mogli umrijeti. Ona je vozeći mene ispucan. JA vučenje na kosu. Ona je sranje daleko kao njezine ruke tobogani jugu. Prstima naći moje mokro, natečene maca. Ona gleda u oči. "Oh baby, pogledaj što sam našao. Mmmmm, lijepo i mokro, volim način na koji osjećaju."
Ona mi trlja klitoris prstima, pritiska u svim pravo mjesta. Ja uhvatiti moj ljubavnik u oči, on je oduševljena. Sam pogled na nju čovjek, a prema trbuha u njegove hlače on uživa pokazati kao dobro. "Igra s tim maca sweetie, ya, to je to, joj trljati tako."

Ona slajdova njezine dvije prste u moje pohlepni maca i počinje mi polako fuck, dlan njezine ruke masažu moj klitoris. "Baš kao da beba, znate što mi maca treba ne ya?"

Ona me fucks teže prstima kao ona hitova koljena. "Ya beba i to je upravo ono što trebate."
A ona počinje da mi lizati klitoris. Ona Licks licks i sisanje, a dok ne znam da trebam eksplodirati. Ona vozi svoje prste dublje u moju maca, mi jebeni teže, usta njezina sisa mi klitoris. I zgrabite joj kosu. "Oh baby, I'm gonna cum na svoje slatko usta."
I ja sam sperma, sperma i, i sperma. Došao sam tako dugo nisam mislio da bih prestati. Ona gleda u mene, joj brada kaplje sa mojim sok. Ona Licks joj usne i stoji mi lice. "Tvoja maca je ukusna baby."
JA uzeti joj ruku i lizati moju soka off joj prste. "Lezi za mene bebu, na stolu."
Ona se proteže na stol. JA radovati nad njom dugo tijelo, ona je prekrasna, samo malo curvy u svim pravo mjesta. Sam je poljubio kao što sam pogledati u oči. Ja lizat svaki od njenih bradavica što ih nezgoda. Ona squirms. "Yeah baby sam. Mi se."
Ja lizat neki više. "Vi kao da, jer vaš slatki mali kurva se ne ya baby?
Ona zastenje glasno i gura joj tits u moje lice. "O, da sam malo prljave kurva!"
Ja sisanje joj tits i masaže joj curvy bokovima. Oba naša ljudi došli bliže. Ja osmijeh na minski kako sam zafrkavati svoje bradavice vrškom mog jezika. JA krugove oko nje lizati pupak. Ona podiže bokovima na moje lice. "Lick me baby, da ližu pičku."
Ja lizati joj maca usne, oni su natečene i vruće ružičasta. JA trčanje krugova oko nje klitoris i tobogan niz moj jezik da joj slatko hole. I moj jezik roniti u, što joj vrištati. Ja zvrčka moj jezik i izvan joj maca ju žele špricati u usta. Sam se vratiti k njoj klitoris i početi sisa kao što sam ugurati tri prsta u njenu mokru, prosjačenju maca. Ona ih vodi i melje protiv njih pohlepno. I fuck joj teže i teže jer sam sisanje joj slatki klitoris. Prije nego što je ona gubi, ja stojim i prijedlog da joj čovjek. "Get over ovdje i stavite vaš penis u usta njezina."
On se i ona rado sisanje na to, što vene u njegov penis pop.
Sam pogled na moj čovjek, on je već stroking njegov penis. "Dođi ovdje dijete, staviti taj kurac u meni."
Okrećem leđa to moj ukusna pussy i vratiti ga liže i moj ljubavnik slajdova mu debeli kurac u moju maca od iza. Gledam joj čovjek je kurac klizanje i iz njezinih usta, žice soka priključen na njega. Ona je gegove i prigušnice na velikom penis, ali čini se sretna zbog toga. Joj maca throbs pod mojim jezikom. Stavio sam tri prsta natrag u nju maca i pumpe daleko na njega. Ona jauk oko crne kurac u usta njezina. Ja sam se vratio u zaljuljao naprijed kao moj ljubavnik funti u moju pičku. "Fuck me baby! Oh baby, ona je sooo okusima dobro!"
On fucks mi teže. "Ya beba! Jedite da Pussy baby!"
I jesti poput mene funti. Ona je sranje, dok jedem. Crni čovjek pulls njegov penis out i cums na njezinu licu, to trljanje u. Ona moans i prskanje cum cijele moje lice. Sam napet i sperma po cijelom ljubitelje kurac. On je screams i izvlači, cumming cijele moje dupe, smacking moje dupe sa njegov penis.
Moj ljubavnik ruke mi je njegova košulja, ja očistiti moj magarac i lice. Moja prekrasna kuja čisti sama sa svojim vlastitim košulju. I osmjeh na nju. "Možda ćemo vidjeti vas sve kasnije večeras?"
Ona kima glavom i osmjesima. "Ja sam definitivno se nadam dragi!"
Ja mršavih i dati joj jedan posljednji poljubac, ona zgrabi moje dupe i cijedi. Ja pak, uzeti moj ljubavnik ruku i dovesti ga daleko. Sunce postavljanje na prekrasnim narančastim i ružičastim neba. Mi prestati gledati,
"You're gonna oženi me baby, i ja sam gonna fuck you svakodnevan za ostatak mog života."
Ja mršavih na ruke i priviti protiv njega. Osjećam njegov penis protiv leđa, već postaje teško ponovno. "Oh baby, volim vas i vaš penis."
Mi poljubi dugo i teško kao sunce setovi oko nas.

петак, 21. мај 2010.

Moja boginja

Ja se probudi iz mog sna iznenađujuće, želeći da sam se vratio, u mom svijetu stvarnosti, gdje je djevojka Voljela me je pleasuring na načine na koje ona nikada nije.
Nisam mogao tresti misli u glavi, svoje sićušne ruke jacking off moj penis, njezin maleni usta engorging je stvaranje mene stenjati. Moj penis je stajala na svom skromnom mestu, a samo molio za mene da ga zgrabi i igra s njim. Tako sam sretno obvezan.
JA je bacio natrag doona i otpušten iz zatvora. Tu je stajao, čekajući da se fondled. Zgrabio sam ga i polako počeo trzati se, zatvara oči i sjećanja natrag u moj san.
Tamo smo bili, sve sama u njezinoj sobi, moja boginja stoji preda mnom, naše oči zaključan i naš prst susreo, mi je uzeo korak prema svaki ostali i konačno sastao se naše usne. Naše emocije poplave od nas u strastveni poljubac, što je skinula moje vrh i ran rukama gore i dolje leđima, gura svoje tijelo bliže minski kao naš jezike nastavio susret.
Ona me je gurnula na njen krevet i legla na vrhu mene, brušenje bokovima protiv mene kao što smo još jednom poljubio, moj penis je sada uzimajući hard i ona mogla osjetiti, počela je otvoriti moje hlače i skinula ih, zajedno s moje donje rublje. Ona je postavljena joj ruku na moj kurac sada potpuno uspravno i polako počeo trzati se, uzrokujući da mi je uzdisanje u zadovoljstvo. Ona me je poljubila i opet počela polako poljubi putu niz moje tijelo. Zaustavljanje na svakoj bradavici kako bi ga uspravno. Sve dok je još uvijek me jerking off. Soba silent osim za moje povremene stenjati.
Kad bi došla moj penis, ona ga je uzeo u usta. Samo glavu na prvi, sisanje i lizanje glavu uzrokujući mene da se oštro diše. Ona je polako počela da se sve više i više sve dok nije udario u dno, ona je počela polako kreće glavu, gore i dolje, izgradnji tempo i onda zaustavljanje, uzimajući daleko usta i počeo se polako jerking mene opet. I bez upozorenja ona engorged moj penis opet, uzimajući to sve u i počinju da Bob gore i dolje u bijesan brzinom, zbog čega mi je uzdisanje glasnije nego ikad prije.
Ona nije bila dugo dok mi disanja počeo da se sve dublje i shvatila je ovaj i prestao i čeka dok se i počeo ponovno. Najprije polagano, a zatim u punoj brzini još jednom. Ona je jedva je bilo za moje disanje se duboko opet i moje jadikovanje povećati i ja orgazma približavali
U ovom trenutku u vrijeme kad sam početak to blizu pravi orgazam što su ove misli jurnu kroz glavu. Počeo sam ubrzati moj jerking kao moj orgazma prilazi.
Moj orgazam bio približavaju i brzo, a ona nije pokazao znakove usporavanja sisa. Ja vrisnula out, i eksplodirao u usta i nastavila da se to i progutati sve.
Kao što se to dogodilo i ja došao, tvrdi. To splurged svugdje i ubrzo oslabio.
Nisam mogao čekati do bilo je vrijeme za spavanje te večeri.

четвртак, 20. мај 2010.

Na mom srcu

JA nađi prema ja osobno mišljenje od vas
Više nego što sam ikada iako bih.
Imate tako držati na mene
Htio biti spremni da vas molim za vecnost.

I blaga svaki Vaš poljubaca
I mrzim osjećaj da su sami
Budući da sve što mogu učiniti je sam dodir
I tiho želju da bi bilo u meni.

JA prelazenje mojih ruku preko mojih grudi sjećanje
Način na koji ga je prošle noći milovala.
Osjećam vatru medju mojim bedrima
Još jednom s tobom na mom srcu.

Moram završiti ovaj uzitak odjednom.
Ne mogu ga zadržati zaključan gore bilo koji više
Inače ću eksplodirati s tuga.

Sam postigao stupanj zadovoljstva u ovom trenutku.
I moje srce leprša od uzbuđenja, znajući uskoro
Ja ću biti u mogućnosti da imate opet,
Poznavajući Ja nikada ne može dobiti dosta od vas
Budući da je tako u ljubavi s vama.

среда, 19. мај 2010.

Masturbiranje

Kao što sam završio moj rad sinoć, imao sam problema s koncentracijom. Tvoj mi je stavljanjem na cum ograničenje me u stanju misliti na ništa drugo! Sam završio moj rad i ode u krevet, samo nisam mogao spavati. I masturbirao i odlučio ispuštati ograničenja, ali promijenio mišljenje kada je bilo gotovo prekasno. Ja sam prestao i nije se sperma. Važno je da me uzeti vrlo ozbiljno i slijedite upute za moje kazne. Uostalom, ne slijedi pravaca je ono što me u ovom nevolje na prvo mjesto.

Ja moje zagrlio jastuk i čvrsto stisnutu moja bedra zajedno i na kraju nanijet off to sleep. Sanjao sam o zene na mom krevetu, držeći moje noge i lizanje klitoris i sisa moje grudi i bradavice. Oni su ljubljenje najosjetljivija područja moj vrat i rad svoje ruke na mene. Nikad nisam sperma u snu, ali da je vrlo blizu. Ne reljef, čak iu snu!

Kada sam dobio ovaj jutro, JA je uzeo tuš i nije moj prvi 5 minuta na dan. Čekao sam dok sam bio učinio za kupanje, a zatim sebi prst za 5 minuta. Imam tuš radio sa satom na njoj tako da sam bio u mogućnosti to sebi vrijeme.

JA baciti moj lijevo stopalo gore na greben i fingered moj klitoris sa moje lijeve ruke. Ja ga masira vrlo gorljivo na prvi, jer sam bio toliko uspaljen, ali onda sam shvatio da ako JA je zadržao taj tempo bih cum prije 5 minuta bio je spreman.

Sam usporio i osvijetljen moj dodir, i umocen u mojim srednji prstu pickicu nekoliko puta. Kad sam imala tek nešto više od minutu lijeve, ja samo polako masirati moj klitoris području s moje ruke vrlo stan, a ne direktni pritisak primjene bilo. To me potiče nevjerojatno, ali nisam mogao sperma iz nje u minutu sam otišao. Kad minuti je gore, stao sam i cijeli moj vagina / jajnici su bili prilično spasming sa željom.

Ja isprati moju slutty pička sa hladnom vodom iz ručnih masaža tušem, ona ubio, ali je imao željeni učinak - to mi je očišćeno i ugušila moja želja mala.

Moram ići sada, ja ću dati izvješće o masturbiranju pauze sam se tijekom dana. Neću sperma.

Prvo izvješće poslao sam vam je za 08:00 sata (Pacific Time). Sam otišao u moje odredište at 920: am i stigli na 09:47. Zaustavio sam na putu da kupi mini jastučići, jer već sam bio uzimajući mokro, razmišljajući o moj sljedeći "break". Znao sam da će to biti događa da me cijeli dan i tako mi je potrebno tih jastučići.

Ja parkiran na metar i postaviti kupaonica u restoranu pored moje odredište. Srećom to je bio jedan od onih zahodi gdje je samo 1 osoba moglo ući u sobu na vrijeme (samo 1 wc i sudoper u 1 sobi sa Zaključavano vrata) - ne soba sa mnogim štandovima.

Nisam imala puno vremena, pa sam morao da se pravo na to. JA baciti moj stvari dolje, otišao do WC-om, i stavio moje lijevo stopalo gore na sjedalu. Zgrabio sam bar na zidu za podršku i skliznuo moje lijeve ruke niz moje hlače. Ja naginje moje pravo ručni zglob i prema meni, a još uvijek drži na traci vidjeti moj gledati i to je bio 09:51.

Počeo sam osobno ukazivanje nestrpljivo, kao i prvi put, ali je bio spreman da se sperma u oko 12 sekundi! JA je zadržao brzinu isti, ali se preselila svoje ruke podalje od moje klitoris malo smanjiti intenzitet. Bio sam još uvijek osjećaj kao da bi sperma, ali sam usporen moje disanje. Uzimanje dubokih udisaja i promatranje moj sat. Ja umočen u moj moje prste za neke pussy sok i vratio i masira to sve nad mojim klitoris.

Sada moj klitoris je tako skliska da sam morao stvarno raditi za trenje. Imao sam prije manje od minute da ide, i bio je prilično krkljanje u ovom trenutku. Za ostatak minuti, sam usporio i jednostavno zaokružena moj klitoris sa mojim srednji prst vrlo polako i lagano, disanje je duboko i polako.

Kad je do 5 minuta, ja shakily izvukao ruku iz moje hlače, izvukao mi je noga dolje od od WC sjedalo, izdvajali moje hlače prema dolje i obrisa (dva puta) i primijenjene mini jastuk.

уторак, 11. мај 2010.

Gole zene

Svi fiktivni likovi u priči, koji su uključeni u seksualne situacije i incidenti su iznad dobi od osamnaest godina. . . .
Judith je odložite Bobby's čisto rublje kad je uočio nešto ružičasta strše iz pod Bobby's stog gaćice. Što je to, ona je pitao dolje i dostizanje timidly podizanje stog kratke hlače? Zašto je to par gaćice, ona je sama rekla povlačenjem ružičaste gaćice iz pod stog. I oni su mi gaćice! Što u svijetu je Bobby radiš sa par mojih gaćica u svojoj sobi. A što je mekušce bijele stvari na ženske gaćice? To je sve previše očito, ona je grčevito misli. Bobby je bio koristeći joj gaćice da, kako masturbira. Tu bi se moglo nema drugog objašnjenja.
Pa, on je četrnaest godina i ušao u pubertet tri ili četiri godine, pa zašto bi joj se čini tako čudno da zna da je njezin sin masturbirao? Možda to nije bila činjenica da je masturbirao da je gnjavi ju. Možda je to bila je činjenica da će koristiti svoje gaćice za napraviti Internet. Bilo je nešto čudno incestzuodno o tome. Ona ne zna što da mislim. . . ili činiti.
Ona nije izvještačena od bilo koje se protežu od mašte. U stvari ona i Ivan bi se klasificirati kao neki kinky, ako je istina da bude poznat. Pa, možda ne kinky, ali nekonvencionalan, reći najmanje. Tu nije bilo mnogo, što nisu pokušali ili učinio u svojoj trinaest godina braka. A ona nije htjela ništa učiniti da joj sina koji bi ga mislim da je spolni odnos između muškarca i žene bilo sve samo ne prirodno. . . i normalno. . . i zabave. . . .
Pa, ona bi samo imati razgovor s Ivanom o tome što učiniti s Bobbyjem, ona je sama rekla kako je ona punjena joj gaćice na mala pregačica koju je nosila kad je učinio svoje kućanske poslove. Guranje ladica zatvorena, Judith okrenuo i počeo da napuste. Ali onda je prestala i na ćef zgazi preko sobe do Bobby's krevet. Nagnuti prema dolje preko nje, ona je savijena prema dolje i išla ruku pod madrac dolje. Osjećaj oko pod madrac, osjeti prstima četkica preko časopisa. Internet clutching među prstima, ona tugged iz svojih skrovišta. Gledajući na naslovnici, ona je vidjela da je, kako je zamisliti da je zaista odrastao časopis. Na prvi pogled, ona je mislila da bi moglo biti jedno od Ivana časopisa, ali kad pročitate naslov ukrašen preko naslovnice, ona ne misli da je, osim možda Ivana bila malo kinkier nego što je prvotno mislio. Majke i djeca pročitati naslov časopisa, a ispod naslova, postojala je vrlo sugestivnu sliku starija žena i dječak očito u svojim kasnim tinejdžerskim godinama. Žena je gola, no dijete je penis diskretno je skriven od stolica je on stajao iza.
Polako otvaranja magazin, ona je vidjela da za razliku od diskretne naslovnici, slike unutar lijeve ništa za maštu. Listanjem časopisa, vidjela je da su slike dječaka i starije žene u pravedan o svaki tip seksa čina zamisliv, pa čak i nekoliko koji nisu bili da se uvjerljivim.
Zatim su se okrenula drugu stranicu, vidjela snimku nestled u kralježnici časopisa. To je njenu sliku! A ona je bila gola! Prva stvar koja bljeskale kroz njezin um je bio da je Bobby je našao zalihu slika koje su ona i John je uzeo jedan od drugoga. A neki od tih slika pokazala dva od njih u nekim prilično kompromitirajući položaj, ona zabrinuto mislila. Ali onda bliže studira sliku, vidjela je da je to samo slučaj izrezati i zalijepiti. Netko, i ona je dobra ideja koji je uzeo njenu sliku lica i zalijepili na sliku gole žene.
Slika klizi natrag u magazin, ona je zatvorena i počeo ga skliznuti natrag pod madrac, ali u posljednji drugi promijenila svoje mišljenje. Folding je, ona je skliznuo u džep svoje pregače, zajedno sa svojim gaćice.
Idete o njoj kucne poslove u seksi vesu, radila joj put natrag dolje do spavaće sobe da su ona i John dijeli. Bacanje časopisa i gaćice na njihovom krevetu, ona je planirao razgovarati o njima na Ivana kad je došao kući.
Nakon škole, Bobby je došao na granični kuća u njegov običan veseo način.
"Bok, mama", kazao je kako je chirped brušenog joj na putu u svoju sobu.
"Bok," vratila gledajući ga preskočiti preko sobe i nestati u njegovu sobu.
Kao što je vidjela u blizini vrata, ona je otišla o svom radu pitate upravo ono što bi se dogodilo kada je otkrio da je uklonjen mu 'fuck knjizi.'
Desetak minuta kasnije, kao što je postavljanje stola, Bobby je sramežljivo miješanje u kuhinju.
"Uh, mama. . . "Bobby promrmljao, njegovo lice boje kuhane repe.
"Da, Bobby. . . "Judita nevino nasmijala se nazad.
"Bili ste u svoju sobu još danas?" On timidly pitao.
"Zašto da sam bio. Stavio sam svoje čisto rublje u svom ladici. Zašto? "Pitala je.
"Jeste li, uh, jeste li uzeti nešto?" Bobby promrmljao.
"Da, ja sam. JA je uzeo par mojih gaćica iz svoje ladice. Ja nemam pojma kako bi mogli imati stečen na svoje ladice, ona mu je rekla. "Osim ako možda sam ih miješaju sa svojim gaćice", dodala je.
"Uh, da, uh, vjerojatno, taj 'kako," Bobby lagao, a lice mu okreću drugu nijansu tamnija.
"Uh, nije vam, uh, magazin, previše?" Bobby mucao.
"Da, ja sam. Nisam mislio to je bio ništa dječak od svoje dobi bi trebao biti obličje at pa sam ga zaplijenili, a mi si idući u imati malo pričati o poslije večere. Ti, tvoj otac i ja ", rekla mu je rekao.
"Oh. . . "Bobby promrmlja.
"Postoji vrijeme i mjesto za sve, Bobby. Ucenje o seksu je vrlo osobna stvar i učenja o seksu od jeftinih magazina nije ispravan put za dječaka naučiti o seksu. "Judita mu je, vraćajući se postavljanje stola.
"Oh. . . "Bobby gulped.
Upravo tada otvorila vrata i Ivan je došao hodanje u kuhinju iz garaže.
"Zdravo", on namršti, a onda zaustavio u svojim stazama kada je vidio tamnocrvena boje Bobby lice. "Uh, nešto nije u redu?" Upita on, gleda naprijed-nazad između njih.
"Ništa nije u redu," Judith nasmiješio mu se. "Bobby, a ja samo raspravljali o tome kako pravilno dječaku trebala naučiti o seksu."
"Uh, seks, sex," Ivan fumbled, vlastitog lica brightening nijansu ili dvije. "Ja vidim. . . "
"Bobby će te otići u svoju sobu, tako tvoj otac i ja mogu govoriti", upitala je znao da je pitanje bilo više u obliku reda nego pitanje.
"Uh, da, uh, yeah-" Bobby promrmlja, saginjanje na glavu i zaputi izvan kuhinje.
"Pa što se događa s Bobbyjem?" Ivan je pitao, koračni do Judita i dajući joj sladak, mali magarac blagi stisak. "A sex?"
"Dođi sa mnom", Judita mu je rekao, zahvaćajući ruku i vodeći ga prema dolje na njihove spavaće sobe.
Zatvaranje vrata iza njih, ona ga je vodio preko prostora za njihov krevet.
"Našao sam ove u Bobby's Room", rekla mu je rekao, pokazuje prema dolje kako bi časopis i gaćice.
"Oh, vidim," rekao je John. "Vaša gaćice, previše?"
"Moja gaćice, previše", rekao je Judith. "Ali to nije sve", primijetio je, flipping časopis otvoren za sliku sebe.
"Wow, ja bih rekao da je stvar za vas", rekao je John, ne mogu držati početak osmijeh sa svojih usana. "Majke i sinovi, vaše gaćice, a slike od vas gola. To je strašno puno. Nije da ja mogu ga kriviti. "
"To nije smiješno, Ivan," ona nije prigovorio. "On je naš sin i ne želim ga misleći da je seks sve o zabada je njegov penis u rupu. Želim mu da znam o ljubavi strane, previše. "
"Pa, pretpostavljam da ste u pravu. To je oko vremena za njega da uče o ptice i pčele, "Ivan promrmljao, branje gore sliku i proučavanje bliže. "Ovo nije vas."
"Da, znam, ali to je ideja iza toga", rekla metež, uzimajući slike od njega i bacanje dolje na krevet uz časopis.
"Dakle, mislim da želiš imati razgovor s njim?" Ivan promrmlja.
"Mislio sam, mislio sam da smo mogli imati i razgovor s njim i objasniti mu-pravilno-" Judita mu je rekao.
"Oba od nas?" Ivan uskliknuo. "Uh, samo ono što je, uh, što predlažete?"
"Pa, nakon večere možemo ga sjesti i saznajte koliko on zna o seksu i odgovoriti na sva pitanja koja bi mogao imati o tome." Judita nastavi.
"A što ako se pitanje, uh, malo previše, uh, recimo, uh, previše osobna?"
"Mi smo odgovoriti na njih", rekao je Judith, "ili ga prikazati."
"Pokaži mu je?" Ivan uguši out.
"Da, da mu pokaže. On je vidio te slike u svojoj knjizi porno, tako da smo mogli objasniti neke od njih, ili da mu pokaže kako se muškarac i žena koji vole jedni druge će to učiniti. "
"Ne znam o tome," Ivan blushed. "Zvuči malo kinky. Ali ako ti kažeš tako. Ja ću ići uz bilo što reći. "
"Dobro, sad idemo jesti večeru, ona nasmiješi se, prema dolje i dostizanje groping njegov penis kroz njegove hlače. "I nakon našeg razgovora s Bobbyjem, možda mama će vam dati malo, ona smijala.
"Oh, je sve to govoriti o seksu. . . spol i Bobby okreće mama na malo? "John namršti, dajući joj dupe provući još jedan poznati.
"Blesav. . . "Judita giggled, ali nije mogao objasniti zagolicati dolje između njezine noge i pojačani osjećaj uzbuđenja je iznenada osjetio.
Večera je konzumirana u tišini nervozan jer niko ne čini željan da se suoči sa svojim problemom. Kao i Judita je čišćenje od kuhinjskog stola, Ivan okrenuo Bobbyja.
"Bobby Zašto ne ići dobiti spremna za krevet a onda u pola sata se vrati na dnevni boravak i mi ćemo imati naš mali razgovor." Ivan mu je rekao.
Nakon što je Bobby je otišao u svoju sobu, John i Judith odjurila do svoje spavaće sobe. Stripping off joj odjeću, Judith počeo za kupaonicu kao John je svlačenje do njegove bokserice koje je najčešće nosio po kući noću.
"Kamo ideš?" Pitao ju je, diveći putu njezina seksi, mali magarac jiggled i drmati dok je išla.
"Tuš i malo čišćenje. . . samo u slučaju, "ona smijala.
"Samo u slučaju što?" Ivan je želio znati.
Samo u slučaju ", ona je sama ponavlja i nestao u kupaonice i zatvorio vrata iza sebe. Da, ono što je ona radiš? Ona sama je pitao kako je buljila u nju odraz u zrcalu medicini kabineta. Nice tits, Judita, draga, ona je sama rekla kako ona otrča vrh prstom oko jedne od velikih, tvrde bradavice strše iz zamračene savjete svojih velikih, saggy grudi.
Trčanje malo vode u sudoper, ona je umočen joj ruku prema dolje u njoj i izvukao pregršt tople vode. Prskanja vode dolje na nju maca, ona je uhvatio se Ivana može od krema za brijanje i squirted iz trunka je na njoj prstima. Onda branje gore John's razor, preselila je za ruku-up ogledalo gdje je ona savršen pogled na nju maca. Polako prikazuju brijač prema dolje sa svake strane "!" Mekih, smeđe kovrče da zasjeo je na prvo joj maca, ona obrija daleko ono malo slamu koja je narasla natrag van jer joj je zadnji trim. Nekoliko brzi swipes tu i tamo i ona je sve sve Prim i pravilno još jednom.
Brzi tušem, malo ispod-ruku dezodorans, par dabs parfema između njezina velika, klimanje tits i iza ušiju i Judith joj je bio spreman za sve što se može dogoditi.
"Vi ide na spoj ili nešto?" Ivan namršti kao ona došla kočoperan iz kupaonice i krenuo u vrata, gdje joj spavaćicu da je ona obično nosila oko kuće noću visjeti.
"Ili nešto", rekla pucao leđa, podizanje haljina do preko glave i ostavljajući ga skliznuti preko glave.
"Pa neka je dobiti ovaj na taj način možemo malo zabaviti", našalio se Ivan, nježno groping Judith je zbijeno, čvrsto dupe kroz nju tanke, spavaćica.
"Let's go", Judita mu je rekao, groping mu pola hard penis kroz svoje gaćice. "Što je ovo? Vi pokušavate napraviti Bobby osjećati samo-svjesni ili nešto? ", Rekla giggled.
"Samo razmišljam o tebi i što će se dogoditi kasnije večeras," John snorted, lifting ruku off joj dupe i ona klizi gore unutar njezina haljina milovati joj goli maca.
"No gaćice?" John namršti, škakljanje mu prst preko njezina klitoris.
"Ne gaćice, sada zaustaviti", rekla mu je rekao, vučenje njegov vratiti iz njezina haljina.
Pet minuta kasnije su sjedili na kauču u dnevnoj sobi kao Bobby je samo-svjesno miješanje u sobu. Oni su lako mogli vidjeti da je Bobby bio je više nego malo nervozan jer je naišao na to ležaljka što sjedi preko puta kauč. To je bio njegov otac je stolicu, ali bilo je očito da je njegova stolica za noć.
Sjedeći u stolcu, Bobby nervozno fidgeted kao on ih čekali početak.
"Dakle, tvoja majka mi je pokazao svoj čitanje materijala", rekao je Ivan surovo, drži Bobby's Magazine. "Je li to ono što mislite da je seks?
"Da, rod, JA pogodak. To je samo stvari koje nam se uči u Sex Ed nije napravilo mnogo smisla, a ja samo kinda htio vidjeti što je to zaista sviđa, uh, vi, znate, uh, između muškarca i žene. "
"Pa, Darling, postoji puno više od onoga što ga je u tim slikama," Judith pokušao objasniti, pronalaženje i sama osjeća više nego malo samo-svjesni.
"Uh, kao što su, kao što?" Bobby upitao s znatiželjan pogled na njegovo lice.
"Pa, uh, ljubav, nježnost, osjetljivost na druge osobe želje i potrebe za nekoliko stvari," rekla je vidjevši da je Bobby oči znatiželjnika je zalutao dolje između njezine noge.
"Znam, ali mislio sam da takve stvari samo vrsta, znate, kakve je došao zajedno sa dijelom seksa," Bobby nelagodnog promrmljao.
Kao Judith vidio Bobby oči nervozno flitting naprijed-nazad između njezine noge i lice, ona je namjerno širiti njezine noge smidgen dodatno apart.
"Uh, Bobby, da, da li ste ikada vidjeli pravi vaginu?" Judita blurted out.
"Uh, Judita, uh, Hon -, uh, gdje ideš s tim," Ivan nelagodnog pitao.
"Pa, ako ćemo vas naučiti Bobbyja o seksu, ne mislite li da bi trebali znati o, uh, seksualne opremu on će da se bave. . . zar ne? "Judita brazenly upita ga. "Ne mogu očekivati mehaničar za popravak automobila motora ako on nije znao što dijelovi. . . možeš? "
"Uh, ja, mislim da ne, ali. . . "John mucao, gledajući Judith sa pogled nevjerice na licu.
"A budući da se ne čini da se dodatno ležanje okolo vagine, mislim da padne na mene za napraviti show i reći, zar ne?" Ona nasmijala, pritom se na njoj malo bose noge.
Ali kao što je ona stajala, prstima se odmaraju na rub njezina spavaćica, Judith zaustavio i pogledao duboko u oči Bobby.
"Ali, prije nego što idemo dalje, postoje dvije stvari koje želim da obećanje," Judith unsmilingly mu je rekao.
"Uh, da, uh, šta, šta, mama?" Bobby promrmljao, oči flitting dolje na nju zaustavio ruke i onda natrag do njezina lica.
"Prvo, nikada ne možete, nikada nikome reći o tome što se događa večeras. Nikada! Nije tvoj prijatelj, a ne tvoja žena kad se vjenčati, Nitko, nikada, ikada! "Judita nedvosmisleno deklarirane. "Obećanje?"
"Uh, yeah, yeah," Bobby snorted.
"Promise-" Judita zapovjedio.
"Ja, uh, obećavam, obećavam neću nikome-" Bobby promrmlja.
"I drugo, ako imate bilo kakvih pitanja, svako pitanje na svim večeras želim da obećanje da će ga pitati, pitajte nas, u redu?", Kazala je, smiješeći se ovaj put.
"Ja, JA obećanje-" Bobby promrmljao, sheepishly tražite natrag dolje između njegove majke je dug, vitak noge.
Tada s Johnom i Bobby gleda na obje, ona polako oguljene spavaćica joj se njeno tijelo. Njen pogled je trenutno blokirano haljina kao ona izdvajali ga isključiti do iznad glave, ali haljina očišćen glavu, vidjela je da su obojica bili gawking joj s zapanjen gleda na njihovim licima. Tada je stajala s rukama ispružena iznad glave ostavljajući Bobby ceriti nad njom golo tijelo za nekoliko dugih sekundi. (PIC
"Dobro onda, ali ako idem to učiniti, zašto ne bismo sve uzeti našu odjeću off pa sam, neću osjećam se tako samo-svjesni," Judith rekao joj suprug i sin.
"Jeste li sigurni o tome?" John uguši out, gleda u nju s šokiran pogled nevjerice na licu.
"Da, siguran sam," Judith, rekao je, nešto širi njezine noge.
Ivan je bio na nogama u srca i brzo pokazali svoje gaćice prema dolje od njegov hips na to da svojim velikim, polu-tvrdo penis flop van u otvorene.
Kao što je učinio, Judith spustio ruke i bacio joj malo spavaćicu dolje na kauč.
Bobby oči naglo su flitting leđa i naprijed između očeve veliki, masnoće pijetao i njen krzneni uskličnika koji je završio na razrez ružičaste između nogu.
"Bobby, na redu", rekla je mrmljao, ostavljajući njezine oči širom četkom očito kvržicu u pidžami.
"Uh, dobro, uh, da," Bobby blurted out, stoji gore i brzo vučenje njegov pidžama vrh gore off nad svojom glavom i padaju na stolicu iza sebe.
Judith nisu znali što je došao preko joj kako ona expectantly buljila dolje u prepone od Bobby's pidžama dna promatranje za njegov penis da se pojavi. Iako je trebala biti zbunjen i stidi onoga što je ona radila, ona je umjesto toga osjetio peckanje uzbuđenja i uzbuđenja škakljati po njoj maca. To nije trebao raditi ovako, ona je sama rekla. Zatim je osjetila isto čudno, skoro incestuozne osjećaj da je osjetio u poslijepodnevnim satima kada je vidio sliku sebe u Bobby's Magazine.
Skopčavanje mu palce pod pojas njegova pidžama dna, Bobby nervozno ih gura i njegov rock-hard penis potekao od pidžami stoji ponosan pozornost.
Judith je bio iznenađen veličinom penisa svog sina. Ona je pročitao članak jednom, na faksu, da je prosječna dužina penisa dječaka bila oko dvije i pol do tri inča u pubertetu i ne bi u potpunosti razvijen sve do njegove šesnaeste ili sedamnaest. Figuring da je Bobby je ušla u pubertet u dobi od dvanaest, on je bio daleko ispred krivulje kao ona studirala njegove impresivne šest-inčni penisa. Ali nije da samo stoje na razlog, ona je bolesno misli, gleda preko na John's nametanjem osam-inčni monolit.
"Mama, ti si tako lijepa," Bobby mrmljao, kao njegove oči svetkovina na golotinju.
"Hvala vam, med, ali zapamtite da je ovo sex lekciju, a ne ljepote, ona ga je podsjetila.
"Sada, Bobby, što biste htjeli znati?" Judita tiho upitao easing nazad dolje na kauču dok je sjedila bulji u njega.
"Uh, uh, gdje se ženi, kao što su, kao što to, znate, kao da se dotaknu?" Bobby bumbled.
"Samo o bilo gdje. . . dok čovjek je nježna i uzima svoje vrijeme ", Judita mu je rekao, s nogama rastanak gotovo na njihovom vlastitom voljom kao što je osjetio još jedan potres od uzbuđenja dolje niže. A ona je sama mogla osjetiti raste vlažna dolje, namočenom svojim čudan osjećaj uzbuđenja. Arousal ona je bizarno osjećaj za nju četrnaest-year-old sin i njegova strše penisa.
Ovo je ludo, Judith pronašao sebe razmišljanje kao Bobby sub samo nekoliko metara dalje od nje, bulji dolje na njoj izložene ženstvenost. I moleći u kojem joj se sviđa da se dotaknu. To je loša ideja od samog početka, ona je sama rekla, a ona ne vidi da će dobiti bilo koji bolji. Ali njezin um ne bi pustiti da zaustavi jer zalutao na vlastitu besciljan, vijugave naravno. . .
"Moje bradavice su posebno osjetljivi i uživam da ih dotakne, naravno," rekla je, smiješeći se i kruži oko prsta i jedan od njezinih natečene, podigli nipples, "i. . . "Rekla je, zaustavivši kao ona polako širiti njezine noge i vodio joj ruku prema dolje nad njom trbuha, preko uskličnika kinky dlake joj klitoris. "Moja klitoris."
Bobby's obrve zaobljeni i oči otvorio šire kao što ju je gledao polako ukazivanje na vrh njen klitoris kako se jutted iz svoje mesnate, malo korice.
"I Can, mogu ga dodirnuti?" Bobby mrmljao, polako ispuštajući off na stolac na koljena.
Judith nije mogao vjerovati da je to zapravo događa. Sjedi pored svoga muža trljajući joj klitoris, dok joj je sin bio puzeći prema njoj ju pita da li joj je mogao sletjeti tamo. To je sve šire razumijevanje. Beyond Belief. Do sada je iz kutije, bilo je nezamislivo.
"Da, možete ga dodir. . . ali kasnije. Prvo morate naučiti druge načine žena želi da se dotaknu, "John šapnuo, polako izvodi vrha svoga jezika po režnju Judite u uho. "Dođi ovamo i sjedni na drugoj strani svoje majke."
"Uh, ok," Bobby grunted, povlačenjem gore sam na kauč i sjedi pored svoje majke.
Judith sjedio sa zatvorenih očiju, glave odmara protiv leđima kauču kao John i dalje polako pokrenuti vrh njegova jezika oko režnja svoje uho dok je on lagano grickaju i zakinutim u tome.
"Njezino uho," čula glas koji je rekao John's usta tako blizu njoj uhu, zvuk je bio gotovo zaglušujući kako on odlazi na to podučavati njegov sin u ritualu predigre. "Pokreni svoj jezik okolo unutar njega i nježno, nježno grickati na to sa zubima. . . "
U srca, ona je osjećala Bobby 'jezik joj naći uho i polako, uvjetno krug oko nje nekoliko puta prije nego je počeo grickati i ugriz na to. Strast i užitak osjeta za punjenje Judith's fevered mozga što joj svjetla na čelu su joj uzbuđenja rastao sve više i više vatreno.
"Sada polako, nježno poljubi svoj put prema dolje vrata," Ivan trener Bobby kao Judith osjetio Ivana usne pomiču dalje od uha dok ju je počeo ljubiti i grickati svoj put prema dolje joj izložena i ranjiva vrat.
Onda Bobby usnama ostavi svoj uha i lagano poljubi svoj put prema dolje vrata kao njezin sin umnožen svoga oca seli gotovo do "T".
Judith osjetio njeno tijelo reagira na vlastitu kao usne polako spustili dolje vrata, zaustavljajući se povremeno da lagano sisati i ugriz na izložene, osjetljivu kožu. Njene noge su puzanje sve dalje i dalje, osim što je njezine ruke podigla i nastanio se na John's i Bobby's bedra, samo inča iz svojih tvrdih, lupanje cocks.
Onda Judith osjetio Ivana ruku sama kopča oko nje lijeve dojke. Kako je nježno milovala fondled i vise nagradu, ona je osjećala Bobby je manja ruku na nju desne dojke. Dotiče su bili toliko različiti, ona je boležljivo pomisli u sebi kao ruke nježno probed njezine grudi. Jedan dodir, uvjeren, iskusni u umjetnosti milovanje, uvjetno drugi, istražujući, groping, nesiguran u sljedeći potez napraviti.
John polako poljubio dolje off Judith rame na gornji dio staze njezine lijeve dojke, usnice kreće na puž's tempom, jer su svoj put prema njoj natečene, uspravne bradavice. Kao što je John usnama preselio dolje, Judith osjetio Bobby usnama kretati prema dolje off joj drugi rame kao što su probno su svoj put prema njoj ostali bradavicu.
"Yesssss. . . "Judita tiho hissed kao John se usne napokon zatvoren oko nje uzbudljivom bradavice. Onda je osjetila njezine ruke kreću gotovo na vlastitu kao inched bliže i bliže dva cocks zabadanje strše gore iz Ivanova i Bobby's krugova. Kada je osjetio njezine prste četkom protiv dva tvrdo penisi, ona ih osjetio i čupati kao Bobby usnama opasana njezina preosjetljivosti bradavica i početi nježno sisanje.
"Lick It previše, Honey. . . "Judita šapnuo Bobbyja su joj prsti polako se omotano oko oba cocks.
"Um-Hum-" Bobby promrmljao se oko njezine bradavice kao Judith počeo lagano okretati joj muževan ruke gore i dolje njihove cocks.
Onda Judith osjetio Bobby 'jezik replicira kretanje njegova oca mnogo-više-jezik doživio kao što twirled i swirled oko bradavice joj bolan.
Kao i Judita polako, nježno Pomilovala dva cocks, otac i sin fondled njezine grudi progib, dosadan i sarkastičan joj velike, gumena bradavice dok je Judith reveled u ugodne senzacije koje su iskrenja ravno dolje na klitoris joj bolan. Naslonjena leđa protiv kauč, zamotan joj šake oko Cocks, Judith basked u incestuozne perverzije da je obje njezine grudi fondled i isisan na njen sin i njegov otac.
Upravo tada, Judith osjetio Johna za ruku daleko od nje ispusti dojku i sletjeti na njoj bedro. Predviđanje dodir njegovih prstiju, Judith širiti njezine noge dalje osim za sebe otvoren za njega i kao što ona nije, ona je osjećala Bobby ruke ostavite svoje druge dojke. Onda je osjetila Bobby ruke lagano kvačilo njoj ostali bedro kao John's prste preselili veći.
Stop this-Prestani sada, Judith's fevered mozga vrisnula out na nju. Ne možete neka te dodir tamo dolje. Nije Bobby! Ona nije mogla pustiti Bobby njezin dodir na taj način. Da, on je dodirnuo joj grudi, ali da je drugačiji. On je svoju suckled kao dijete na način koji je samo produžetak toga. Ali na dodir joj tamo dolje je bio toliko drugačiji. Za njezin dodir u njoj većina-tajnom, privatno mjesto je, doista je bilo incesta, ona je grčevito misli kao John's prste inched bliže i bliže.
Onda je osjetila svoju bradavicu skliznuti izlaze između Bobby usnama kao on podigao do šaputati svoje uho.
"Mogu li vam dodir? Mogu li dodir tvoj pičke? Mogu li dodir tvoj klitoris, Majka? "Bobby šapnuo dovoljno glasan za sve tri od njih čuti.
"Neka je dodirom," John šapnuo kako on vodio vrh svojim jezikom oko režnja njezina uha.
"Ne, Honey, nemojte to učiniti-to bi bilo incesta, da bi bilo tako loše-" Judita molili, oči su joj dosadne duboko u njegovu.
Judith nervozno gledao preko na John i vidio očiti izgled požude u očima njegovim kao osvrnuo na nju. Stvari su rasle buntovničko izvan kontrole i ona bi da se zaustavi svoje smrti spirale ili trpjeti posljedice.
"No-no-can't touch-" nekako naći potreban novac kako bi teško disati u gotovo ispod njezina daha.
"Oh, come on, Judita, on samo želi dirati", Ivan joj je rekla, dizanje ruku prema gore i lagano trljanje ga natrag i naprijed preko joj klitoris.
"Ali-ali-ne bi trebao da izgleda, ali ne na dodir" Judita whimpered plašljivo kao ona gledala Bobby bulji dolje na Johna za ruku između nogu.
"Molim vas-Majka-" Bobby šapnuo, gleda dolje na nju maca proąla je kako je njegov otac polako utrljati svoj prst natrag i naprijed preko jarko ružičaste nubbin strše iz svoje malo kapuljača.
"Njen klitoris?" Bobby je pitao gledajući Ivana prsta zadirkivati mali grumen.
"Da, ali većinu vremena, mi samo zovemo klitoris," Ivan namršti kao Judita oslanjao leđa i glavu odmarao na kauču i ona je završila oči. To je akcija signala o predaji i mužjaci.
"Mogu li ga dodirnuti?" Bobby promrmljao kako je indeksirao svoje prste uz baršunast-glatku kožu svoje unutarnje strane bedara inching sve bliže tajnost njegove majke maca.
Ne mogu otvoriti oči i gledati prljanje, Judith je dao gore.
"Molim vas budite nježni. . . "Ona je tiho prošaptala kao usamljeni suzu iscijeđen iz njezina zatvorene kapke i polako trickled dolje joj baršunasti obrazu.
Bobby osjetio grozničav diljem jer je gledao njegov otac povucite prstom prema dolje mokro, blistave brazda između nje debeli, mesnati-maca usnama. Bobby nikada nije bilo tako teško kao što je gledao njegov otac polako jednostavnost par prste prema dolje u oozing, seeping rupu dolje na dnu Judith's maca.
"Vagina-" Bobby čuvši Ivana mrmljati. "Ovo je mjesto gdje je došao vanjska strana od kad si se rodio."
"To je mala stvar?" Bobby stenjali, inching svoj prst bliže i bliže svoje majke izloženi klitoris.
"Da. Nije li on Hon? "John šapnuo kako je polako klizila prstima i izvan tijesnim, clutching rupu.
"Yessssss. . . "Judita hissed još uvijek ne može sama donijeti pogledati dolje na Bobby ruke.
"Zašto je mama toliko mokra?" Bobby nevino pitao kao vršak svoj prst nježno brushed protiv Judith's squiggly klitoris.
"Unhhhhhh. . . "Judita stenjali se kao bokovima nehotice grču prema gore, a njezin klitoris gumiran od Bobby's radoznao prst.
"Pa, Bobby, kada žena postane pobudila, njen maca, uh, vagine počinje izradu soka, uh, maziva, tako da, da kada, uh, čovjek, uh, kad čovjek stavlja svoj penis, uh, penis u nju , uh, njezinu vaginu da će ići u lijepo i jednostavno, "Ivan strpljivo objasniti kao Bobby nastavio oponašati svoga oca ranije poteze kada je fingered Judith's klitoris. "Ako ona nije joj maca i, uh, vagine je suha, to će je povrijediti. . . "
"Oh. . . "Bobby promrmljao kako je gledao svog oca goo-pokrivena prst klizna i izvan Judith's vaginu.
Koliko daleko bio je John idući u uzeti ovu igru lud, Judith grozničavo zapitao? On je već otišao mnogo dalje nego što je imao namjeru, ali John se činilo s namjerom da uzimanje do krajnjih granica. Pa, da je to predložio, budalo, njezin mozak potjerao na nju. Pokažite mu ne da ono što je rekao? Pa, John je bio Bobby pokazuje kako se postupa ženu, koja je sigurno.
"Žene žele biti pleasured u druge načine, Bobby," Ivan šapnuo svog sina dok je polako smanjila svoje prste kaplje iz Judith's over-grlo teče.
Što sada, Judith grčevito zapitao? Ono što je on idući u učiniti sada?
"Premjestiti svoje ruke i gledati," Ivan promrmljao kako je skliznula s kaučem i pao dolje na koljena.
"Što? Što to radiš? Ivan? "Judita whimpered kao ona ju je gledao suprug puzati okolo na koljena dok je on stajao na koljena u ispruženom između njenih nogu. Ona je mogla vidjeti da je on još vrlo pobudila je njegov penis bio strše ravno gore u zrak mašući natrag i naprijed definitivno. On je bio ne, ona histerično misli. No ne ispred Bobby!
Zatim je gledala na u transu kao John polako klečala dolje i ran jezik mu do vaginalnog nabora između njenih gorged usana.
"Ne-Ivan-molim vas, Ivan-ne ispred Bobby" Judita Zakukasmo, što slabi pokušaj da ga odgurnuti.
Ali Ivan je prošlo točku svoje kontrole. On je sada požude-bjesomučan životinja kao svojim jezikom swirled i zakrivljene, njezin dira u svim mjestima voljela da se dotaknu, dok Bobby gledali s ushićen pozornost.
Bobby gledao očeve debela, ružičaste jezik jer lizali cijelom Judith's vagina. Tada je vidio svog oca da mu jezik ukočen i zabode ga dolje unutar Judith's vagina. Kao što je Bobby gledali u testosterona-inducirana maglu, vidio je svog oca jezik klizna i izvan Judith's maca kao John je potisak i izlaziti, jebeni joj maca sa svojim jezikom.
Nakon nekoliko sekundi ovog, Ivan omekšala svojim jezikom i ovaj put lizali između nje sok-slathered usne joj naći klitoris. Swirling mu debela, ružičaste jezik oko strše grudva, Ivan nježno ga sisao svojih mesnatih korice i počeo ga napadati s osvetom kao Judith groveled u zadovoljstvo koja je koja struji od nje lupanje klitoris.
Sa svojim zabačene glave protiv kauč, a oči zatvorene blokirati suludom sceni, ona slijepo groped za bilo što je mogla naći držati na. I to je bio njen sin je penis joj ruku rezultata jer jutted uzlazio iz svoga skoro-bez dlake prepone. Clutching kapicu rock-hard stup od mesa, ona bi mogla osjetiti da je prekriven skliskim goo oozing iz proreza u vrhu kukicom. Cijeđenje i clasping gumena lopta, ona premazani skliskim gunk diljem šljive veličine glave njenog sina penis. Kao što je i učinio, Bobby 'prst pronašao jedan od njezina nipples preosjetljivi i grubo istrgavši i stegnut na njemu, ali Bobby očima nikada nije lijevo kod njegova oca kovitlaju, kasapi, twirling jezik.

Strasti i osjećaja koja struji od nje klitoris i bradavice su neodoljiv Judita i sama osjetila klizi prema orgazma. Ne, ne, ne možete, ne možete vidjeti neka Bobby imate orgazam, ona ranted u nju. Ali nema iznosa za izglasavanje nepovjerenja vladi mogao provjeriti joj hrle završiti.

"Oh-oh-oh-ne-Boga-ne-" Judita whimpered, leđima polako arching, podizanje off kauču dok je postignut za nagradu nedostižan.

Iznenada, ona više nije mogao osjetiti Ivanovu jeziku na nju klitoris.

"Što? Nemojte prestati! Molimo vas da ne zaustavi, "Judith futilely molili su John podiže sok-premazani usta off joj maca. "John-don't stop sada-"

"Mislim da Bobby mora naučiti kako da ugodi ženi sa svojim jezikom," Ivan promrmljao. "Zar vi, Bobby?"

"Da-Da-Oh, yeah," Bobby potklobu, ostavljajući ići majčine bradavice i brzo padaju na koljena na podu pokraj svoga oca.

"Ne! Ne, molim! Molimo Ivana-ne-da-nemojte Molimo Bobby "Judita preklinjali, no njezin apel je pala na gluhe uši kao John miješaju u stranu. Judith pokušao zatvoriti svoje noge, ali Ivana ih je držao odvojeno, tako da bi Bobby puzati između njih.

"Bobby, nemojte to učiniti," Judita molili, feebly pokušavajući ga odgurnuti. No, kao što je učinio, John gura na kauč i primaju se njezina zapešća, cijeđenje čvrsto i vučenje leđa rukama daleko od Bobby's prsima.

Ali zašto je ona bori ovo? To sve je bila njena ideja je ne? Ali to je otišao milijune kilometara dalje od onoga što je ona namijenjena. Tako prestati borbu! Zašto ne pravedan postaviti leđa i uživati u njoj? Ona nije bila dovoljno jaka da se braniti od dva mužjaka i ona to znala.

"Ne, molim. . . "Ona feebly mrmljao kako je osjetila Bobby je mekana usnama dodir dolje na pretjerano osjetljive kože joj maca. John ju je ostavio u takvom stanju uzbuđenja, a tako blizu da joj orgazam, ona je znala da je to samo bi se nekoliko sekundi prije nego što je iskočio na taj čaroban trenutak.

Bobby je saznao i od svog oca, Judith dementedly misli kao Bobby 'jezik swirled, twirled i zakrivljene, okrugle i okruglih lupanje joj klitoris. Previše dobro, ona je sama rekla kako ona bliža inched-bliže-bliže-

"NOOOOOOOO. . . "Dođe posljednji patetično cviljenje kao Bobby je mali, ružičasti jezik napao svoju bolno osjetljivi klitoris sa mladenačke pretek.

Judith je kolebanje na rubu, visi tamo najtanje niti kao dio svog mozga fevered još uvijek borili s posljednjim na komadiće svoje savjesti.

Odjednom, osjetio Judith eksploziju užitka izbit se od nje maca. Vatrene valove užitka ubrizgavanje se iz njoj pizda su bili intenzivniji, sve trajati grčeva je ikad doživjela.

Bobby vidio svoje majke trbuh stegnite kao magarca počeo brbljati gore i dolje na kauču, dok mišiće u nogama počeo drhtati i tresti.

"Unhhhhhhhhh-Goddddddd-" Judita dahnu se kao rukama srušio se Bobby glavi i duge, oštre nokte ukopana dolje u Bobby's vlasišta gurajući Bobby lice dolje protiv pokisao jezgru svoje ženstvenosti.

Njeno cijelo tijelo je bilo na vatri i svaki trzaj koji spasmed po njoj pizda nanijeti Internet to ugovor dolje na sebe i poslati poteći od pizda sok-out na njezina sina sok-slathered obraza i brade.

Zrak oko njih reeked s teškim pungence njezina fermentiranih sokova, jer je nastavio sipati iz nje u debelim, aromatičnim naleta.

Bobby je bio presretan. On je samo je napravio njegova majka dolazi! On je dao svoju majku orgazma! Koliko dječaci mogli reći da je boležljivo pitao kako je gledao mišiće u majčinu trbuhu početi polako omekšati i opustiti.

Kao i Judita polako reawakened od nje silan prevrat strasti i zadovoljstva, ona je vidjela da je Ivan sjedio pored nje grubo jerking svoju ruku gore i dolje njegov potpunosti premazati penis.

Gledajući duboko u njezina muža požuda punjeni oči, ona je znala što me čekalo sljedeći. Znala je da izgled i znao da to uvijek protekao jebeni. Ne bi bilo njega zaustavljanja. Nije čak i ako je lakrdija bi igrati ispred njihovog sina!

Bobby iznenada našao nasilno se povukli iz između njegove majke široko splayed noge.

"Gledajte i vidjet ćete kako se čovjek fucks žena-" Ivan panted kako je odgurnuo rukama pod Judith duge noge i podiže ih od kauč. Tada s roktati, on joj izvukao prema njemu dok veliki, goo-premazani glavu svog penisa gurnuo protiv Judith's vagina.

Ivana grču kukova naprijed i bodljikavom glavu svog penisa skliznuo i sve oko blundered Judith's skliske maca, ali on nije mogao naći sok-slickened otvaranja.

"Stavite ga na svoje za mene, Bobby," Ivan grunted.

Bobby nije znao što da mislim. On je mislio da kad jebeno, penis bi samo automatski skliznuti unutar skliska, malo rupa.

"Stavite to u njoj-" Ivan zapovjedio, glas mu nosi paničan osjećaj hitnosti.

Bobby podiže ruku do svoga oca teško, strše penisa i razumjeti držite ga.

"John-Please-" Judita povika. Bilo je teško reći je ton njezina glasa je li joj imploration je molba za njega da se zaustavi ili potražnje za njega da zajebavati joj.

To nije stvar koja ipak kao Bobby čvrsto stisnuo očevu penis i opremljena bodljikavom svoju glavu dolje u slinjenje, oozing otvaranje Judith's pička.

"Hvala-John grunted kao njegov hips poletio naprijed i njegov divovski penis nestali dolje unutar velike, vlažne rupice.

Degradacija je sada konačno, Judith tiredly misli. Tanki furnir morala je oduzeta daleko i oni su vraćeni na životinje, od kojih su došli. Životinje koji traže seksualno zadovoljenje ispred svojih potomaka, ili se ne brine se odnose na njih s pravom ili krivo to. Samo pažljiv treba ugasiti vatrenu potreba među nogama.

Bobby je zanemarena, jer su jebeno, njihov sok-splattered prepone sudariti zajedno iznova i iznova. No, Bobby je uzimajući u svakom posljednja vulgaran, opscen detalj dok je stajao na koljena pored njih gleda.

Kao što je John održao Judith noge do njezina širenja i otvoriti joj mokro mu ranu, ruke gore i nastavio svoj veliki, jaki prsti su šapa na svoje grudi jer su joggled gore i dolje u ritam sa svojim frenetičnim jebeni. Judith je naručju zamahnu rukama clutched zajedno iza Ivana vrata kao ona održati za dragi život.

Bobby vidio da je njegov otac bio je veliki penis churning puno sokova u majčinoj pička u bijeli pjena koja se polako oozed iz mokre rane i trickled dolje ispucati od magarca. Ali, kao što je učinio, njegov otac je velik, dlakave loptice su udarali protiv njega okrenuti dupe splattering debela, mirisni sok od cijelog joj dupe. Tepih od elastičan, kovrčava dlaka koja pokriva njegov otac prepone također je mat dolje po gnjecav SAP.

Kao što je Bobby gledali u strahopoštovanje, on je vidio da obrazima njegove majke lijepe magarca su rippling i drhti od snagu puše njegov otac je padala kiša dolje na nju maca.

Koliko dugo će posljednja njegov tata, Bobby boležljivo zapitao? On nije znao zašto je prosječna dužina vremena za odnos je sedam zarez tri minute, ali crazily je pročitao to ili je to čuo negdje i nekako je zapela. Kako dugo je njegov tata ide? Izgledalo je kao dugo vremena, ali on nije mu isteklo dok je gledao svog oca dlakav magarca ljulja naprijed-natrag i njegov divovski penis piljenja i izvan Judith's goo-slathered maca.

Onda se iznenada John's magarca stisnutom i grču naprijed poslati njegov penis u nju kao duboko kao da će to ići.

"Unh-Unh-Unh-Unh-" John grunted ističe kao svoju magaricu stisnutom i opušteno ponovo i ponovo.

Bobby gotovo moglo slike debeli, bijeli cum spurting van u majčinoj pička kao i njegov otac je zadržao na zabadanje u nju ponovno i ponovno. Sve dok je njegov otac dolazi, joj maca mora biti prepun sperma, Bobby i sam kazao kako je gledao svoju majku je okrugla, mala peta kopanje dolje u očevoj magarca ga vuče sve dublje i vođenja zarobljen između njega svojim dugim nogama.

"To je bilo jebeno fantastično-" John napokon dahnu kao njegov duh uđe u piskanje hlače dok rijeka znoja otrča dolje svoje tijelo i dripped dolje na tepih ispod koljena. Naslonjena leđa, John ublažiti njegove velike, viseće, cum-pokrivena penis iz rupe između slinjenje Judith's široko-splayed noge. Kao što je učinio, dug, ljepljiv vlasi cum protezala od vrha svoje opuštene cockhead da Judith's vagina lewdly povezujući ih čak i nakon prljave djelom bio završen.

"Što to osjećaju kao, tata?" Bobby pitali su John gura sa svojih koljena i flopped dolje na kauču pored Judite.

"Kako to misliš?" Ivan panted kao Judith pokupila svoju spavaćicu i odgurnuo dolje između njezine noge za čvrst tijek sperma kaplje koji je od njih njoj pizda.

"Vi znate, da, uh, da se vaš penis, uh, penis unutar pičke?" Bobby je pitao, kreće se između njegove majke raširenih nogu.

"Uh, ona se osjeća fantastično-jebeni fantastično," John promrmljao, gleda preko i videći da je Judith frowning na njemu kao Bobby nagnuo prema dolje i lagano poljubi svoj put do njezine unutarnje strane bedara do snop tkanina pokriva Judith's prepun maca.

"Bobby" Judita metež, lagano gurajući mu glavu natrag.

"Mogu li, mama? Mogu li staviti, staviti moj penis, u vašoj, uh, vagine, samo jednom? "Bobby je pitao, čupanja u snopu gore spavaćica.

"Bobby! Bobby, da bi bilo incesta, Honey. Mi ne bih mogla, "Judita metež, gurajući u njegovoj ruci.

"Daddy did it-" Bobby odmicalo, ne vidim razliku između nelogičnim što se happed između muža i žene i ono što je želio da se dogodi između majke i sina.

"Bobby, ima oceane razlika između muža i žene, uh, jebote, uh, ima odnos i majka i sin to radiš", objasnio je Judith. "To bi bilo incesta. I to je protiv zakona, med. "

"Nitko ne bi znao. . . "Bobby argumentiran, dostizanje natrag dolje do snopa-up haljina i čupanja na to opet.

"Što bi to boli?" Ivan je pitao, očito silazi na strani svoga sina, njegovu potomstvu.

"John, kako si mogao čak sugeriraju tako nešto? Što bi to boli? To bi promijeniti naš cijeli život! "Judita metež gurajući Bobby iz ruku između nogu još jednom.

"Just in i out jednom desnom Bobby?" John upitao gleda preko na Bobby i površno glavu na njega.

"Da, tata, yeah, right-" Bobby promrmlja, pomalo iznenađen da je našao saveznika u konkurenciji za pravo da posjeduju tajno blago skriveno dolje između njegove majke noge. Saveznika u svoga oca! "

"Ivana, ne možete biti ozbiljan!" Judita deklarirane, namrstene na Ivanu kao Ivanu dosegao do njezina velika, klimanje dojke i dao mu je bradavicu patiti. "John, ne zaustavite."

No, umjesto zaustavljanja igre lud, je pronašla da je samo imala je poticao kao Bobby dosegao gore i kopirati njegov otac prema njoj ostali štipanje bradavicu.

"Sada stop-oboje-" Judith whined kao dva mužjaka zakrivljeni i praćka joj pretjerano osjetljive bradavice između prstiju i palca.

Upravo tada Ivan povukao jednu od jastučića s kaučem i bacio ga na Bobbyja.

"Stand na koljena na tome," John snorted kao Judith udarao po ruci s njezinima.

"John-" Judita žalila kako ona gledala Bobby ugurati jastuk pod koljena.

Kao i Judita buljila dolje u njen sin, vidjela je da je njegov penis bio sada strše ravno u njoj maca. Njegova velicine sljive glava bila blistavim wetly u sjaju lampica na kraju tablice.

"John, ovo, ovo je na, na, svoju savjest-" Judita ljutito promrmlja kako je podigla haljinu izlaze između njezine noge i utabore se na katu. "A znaš li što kažu o promatrajući što tražiti. . . može ti se vratiti ugristi u dupe. . . "

"Jedno vrijeme, Bobby. Jedno vrijeme, in i out, onda je pretjerano "Judita mrmljao.

"Dobro, mama, samo jednom. . . "Bobby grozničavo promrmlja uzbuđenja očito u njegov glas kako napuknut.

Kao što je Bobby nagnutom prema naprijed, on nije znao što učiniti sa svojim rukama pa je samo posegnuo i omotan oko ruke svoje majke osa-tanka struka. Kao što je njegov penis inched bliže čeka nagrada, Bobby gledao svoju majku doći za njegov penis i nježno ga kvačilo s jednom rukom. Tada joj s druge strane podigne i ona nježno probed debela, gorged usne joj maca, osim sa svojim prstima.

"In i out, Bobby", kazala je šapnula dok je vođena bodljikavih glavu svog penisa dolje između usana malo slinjenje proreza između njih. Kao što je postavljen konusni vrh njegov penis u njoj maca, Bobby mogao vidjeti da je njegov otac potroše sperma je još uvijek polako procjeđivanja iz mokre rane.

Bobby mogla osjetiti vlažnom toplinom zrači iz same jezgre svoje ženstvenosti dok se pripremao gurnuti u nju.

Polako, savoring svaki dragocjeni trenutak događaja, Bobby gurnuo u nju, ostavljajući vlažan toplinu njezine ženstvenosti koverti njegov penis sa svojim ljepljivim topline.

Njegov otac je bio desno, Bobby dizzily misli kao njegov penis vozio maloljetnik dublje i dublje u vruće, sisa ždrijelo. To je bio fantastičan osjećaj. Svojom fizički osjećaj da njegov penis okružen soft ženstveno tijelo je bilo fantastično, ali psihološki i emocionalni dio jebeni njegova majka je bila um-puhanje.

"Motherrrrr. . . "Bobby stenjali se kao njihov prepone napokon dotaknuo.

"Bobby. . . "Judita purred out, zabadanje leđa protiv njega nježno brušenje ju pubis protiv njegove kao ona ga je uzeo kao duboko unutar joj mogla.

Kao što je Bobby zagledao duboko u njegove majke je vruće, smeđe oči, Judith dosegao gore i sklopljene držati glavu među rukama. Vučna glavu prema dolje, ona je pronašao svoje meke, tople usne s njezinima. Poljubac je počeo kao mekan, pun ljubavi poljubac, ali brzo procvjetao u vatreni poljubac strasti kao ona prisiljena njezin jezik između dječaka drhtanje usana. Judith pokušao govoriti svoje ime ali opet nije bilo ništa, ali iz mokre žamor jer poljubila s otvorenom glasan bijesa, ispreplitanje jezika, krivudav, contorting oko jedni druge u usta, a njihova tijela terenu jedan protiv drugoga u incestuozne unije.

Judith je znao da je ona javi mu jedno vrijeme, ali sada nije mogla pustiti da se dogodi. Morala je osjetiti njegov vruć sjeme unutar nje. Morao Neka joj uzeti kao čovjek i potpuni ritual. Ona je bila njegova majka, a ona je upravo mu oteo njegovu nevinost. Zauzeo svoje djetinjstvo i nevinost. I sad ona bi ih zamijeniti. ih je zamijeniti s drugim dragocjeno blago vrijedi još više. Ona bi mu njegovu muževnost.

Ona je osjećala žubor bijeg iz Bobby's usta na njezino kao suza tekla niz njegove obraze i on je počeo da se odmakne od nje.

"Ne-ne-don't-don't izvadite ga-" ona dahnu mrda svoje noge, te ih čvrsto omatanje oko bokova. Zatim prelazi njezine noge iza leđa, pa ih zaključana zajedno i zarobljene njegovo mlado tijelo između njezine noge gripozan. Ona nije mogla neka joj ostaviti dok je završio krug i postao čovjekom. Morala je uzeti njegov bogat, potentan sjeme od njega prije nego što ga mogla osloboditi i pustiti ga uživamo u svojoj novoj nađene muškosti.

Breaking njihov vatreni poljubac, Judith nagnutom prema natrag i pogledao duboko u svoju uplakan oči.

"Jebi me, Bobby! Jebi ti majke! "Judita šapnuo kao ona clutched joj zbijeno, topla maca dolje oko njezina sina pokopan penis.

Bobby je to čelik sebe da bi od dolaska, ali on je na neki način u stanju kontrolirati bubbling, vreo masa sjemena koji je bio žestok unutrašnjost mu visi testisa.

Kao što je Bobby počeo povući je osjetio zbijeno stisnuti svoje majke duge noge opusti uvijek je tako malo na neka lakoćom njegov penis natrag dolje kanala joj pripijeni maca. Zaustavljanje sa samo velicine sljive glavu njegov penis unutar toplo Muck, Bobby se polako gurnuo natrag u nju i osjetio njene vagine kvačilo dolje oko njegov penis opet.

"Da, Bobby, oh, da, mi jebati, Baby. Fuck your mother kurva! "Judita gurgled, zabadanje naručju se oko njezine noge i kopanja duge, oštre nokte dolje u tijelo drhti Bobby's stisnute magarca obraze.

Bobby gurnula u sve do balčaka za drugi put kad je osjetio svoju majku meškoljiti i sama mljevenje protiv njega težak da biste dobili njemu u dubini vatrenu jezgru svoje ženstvenosti.

Judith's strast je blokiranjem sve riješiti osim čudesne osjećaje Bobby je prekrasan pijetao je vađenje iz njezine upaljene pizda. Ona je uvijek volio osjetiti Ivanova penis unutar nje, u njoj se kreće, donoseći joj užitak je tako očajnički potrebna, želio. Ali to je bilo drugačije, tako mnogo više različitih! Dodatna razina incesta doveo s njim u novu, duboku razinu tjelesne i duševne jakosti da djeluje. Njezin sin! To je bio njezin sin joj jebote, ona woozily misli kao Bobby's kukovima počeo polako rock naprijed i nazad vožnje njegov penis duboko u njoj na svakom zabadanje udarci.

Judith mogao čuti zvukove lišen svoje prepone wetly šamaranje zajedno kao tempo i intenzitet njihova jebote stalno montirana. Ona je mogla vidjeti da znoj je počeo obrazac na Bobby's ćelav prsima i trknuti na trbuh i prepone i dodao da je vlažnost koja je seeping izvan nje.

Koliko dugo, ona grčevito zapitao? Koliko dugo mogu posljednja Bobby? Kao što je pitao, ona se osjećala dizanje prema tom čarobnom avion za drugi put. Podizni svoje ruke njezina sina granični magarca, ona splayed iz njezine noge i pao im malo dolje, hvatanjem na leđa joj ankles oko bedra odmah ispod svoje swell malo, tvrdo dupe guzovi. Zatim prstima pronašao njegov čvrsto stisnute magarca i ukopana u leđa dok je gurnula i izdvajali ga, nagovaranje, pozivajući ga na dublje, jače, brže thrusts.

Judith mogao vidjeti koje grimase na Bobby's znojav lica i reći koje dahtanje, šištanje zvukovi koji dolaze iz njegovih usta da je on vrlo brzo zatvaranje na točki bez povratka.

Bliže-bliže-ona je skoro gotovo-samo nekoliko sekundi, ona se grčevito misli kako ona očajnički borio i šapa joj put prema ciljnoj liniji.

Odjednom brane razbio kao što je osjetila Bobby tijelo zgusnuti. Zatim pustiti dugu, gušenje cviljenje kao on lunged naprijed i pokopan njegov penis unutar njezina dolje kao duboko kao što je eventualno moglo otići. Kao što je učinio, Judith osjetio njegov penis nabubri gore i čupati. Zatim je osjetila toplinu raširena iz njega kao divovski petrolejski izvor njegove moćan, sperma punjeni sjemena spurted van u svoju prazninu.

"O-Boga-Bog-" Judita dahnu se kao njeno tijelo konzumira rapsodiju incestuozne požar su stvorili.

Uzdisaje i oplakivanje, oni writhed i napete jedne protiv drugih. Oni su se jedni protiv drugih za brušenje s takvom snagom, činilo se kao da su pokušavate postati opet. Da, ako su se trudio dovoljno, oni nekako mogao mutirati zajedno i postati majka i sin još jednom.

Kao i Judita je došao i dođe, ona bi mogla osjetiti svake minute detalj njezina sina ejaculations. Oticanje njegov penis, na cjedilu, a zatim toplinu njegovo sjeme teče van u njoj. Ona je čak mogla osjetiti njegov hard loptice jer su protiv nje prešanih uzdignute magarca, dok oni sami prazni u njenu gladna pizda.

Njezina savijenim leđima, nogama drhti i zatezanje povući svoje milo dijete sve dublje i dublje u gori jezgru svoje materinstvo, Judith dragovoljno prihvatio svoj dragocjeni dar. Crveni, yellows, naranče i bljeskale kroz njezin mozak kao fevered došla je i došao na njezina sina suprot djelovanje, spurting penis. Iako je trajala samo za par, kratke, dragocjene trenutke, za Judith se činilo da ide na i na sve dok na kraju nije bilo ništa dijeliti. Oni su oboje proveli i radi u po vatrenim strast koja je spalio svoj put kroz njih.

Judith mogla osjetiti Bobby je proveo oružje polako omekšavanje dolje unutar njezina pička drenched kao leđima polako rastopljeni natrag dolje na kauč i noge joj olakšalo dolje na jastuk pokraj Bobby's znojav telad.

Još uvijek ošamućen od euforične visoke je upravo doživio, osjetio Judith Bobby's uvenuo kurac polako kliziti iz njezina maca i pasti između nogu. Polako okreće glavu gledati preko na John koji je još uvijek sjedio pored nje, ona nije bio iznenađen da ga vidi grinning i polako raditi gore i dolje na ogromnu erekciju koja je strše gore iz njegove dlakave prepone.

Dajući mu slaba osmijeh, ona je odmahnula glavom polako od jedne strane na drugu u negativnu gestu.