.

уторак, 29. јун 2010.

Bivsa supruga

Ja sam rastavljen otac prekrasne trinaest godina star djevojka.
Bivša supruga se zive Madison.
Madison je dugu svjetlo smeđu kosu, velike smeđe oči, i anđeoskog lica.
Madison je nosio 34 B-cup grudnjak veličine, a ona je stvarno slatka guza.
Jednog vrućeg ljetnog dana sam došao kući s posla ranije. Posao je jako sporo, a nema smisla čuvanje trgovina otvorena.
Kad sam doma sam bila tretirana u jako lijepo iznenađenje.
Madison je i sama sunča naš bazen stark naked.
Na polaganje je bila licem prema dolje u bazenu, dnevni boravak sa svoje nevjerojatne uporište za moje oči blagdan na.
Grand očima otišao ravno u moj mali glavu, i promjene u rastu jedan.
Mislio sam da bi bilo lijepo vidjeti golim Madison kao što je ovaj sve vrijeme.
Pa sam skinula svoju odjeću i vrlo tiho uvukao se uz bazen lounge.
Ona je imala dozed off, pa sam uzeo puni prednost ove prilike da provjerite moje zene stražnjicu, te joj maca kao što sam bio u mogućnosti vidjeti ga između njenih bedara.I onda se zove njeno ime.Madison stavila svoju ruku prema dolje i uze je za ruku daleko od nje maca, i sjede natrag dolje na dnevni boravak prema uputama.
"Naravno da ne. U stvari sam reći da od sada možete ili se ne mogu nositi odjeću po kući više. Deal?""Ok da. To je posao."
Pogledao sam dolje na nju, i hvata joj bulji u moj kurc dignuti.
Sjeo sam kraj nje na dnevni boravak, i stavio mi ruku na bedro.
"Sada želim vam da ležala leđa i raširila noge za mene tako da mogu dobiti pravi dobar pogled na svoje lijepe tijelo."
Kao što je Madison ležeran i širiti njezine noge sam joj eyeballing slatko maca. Ona je samo imala samo fina magla u stidne dlake niti nešto iznad njezine savršene, roza šlic.
Njezina pickica je bila vlazna, i tako tantalizingly poziva.
Ja pokrivena joj maca sa moje ruke, i počeo trljajući dva prsta gore i dolje baršunasto mekog usne njene sex.
Gledao sam njezin izraz ići od šoka, na čisto blaženstvo. Njezino disanje je postao sve više i više kao što sam brzo nastavio trljati duljina joj mali twat.
Njezina vagina je tako vlažan nakon oko minute da sam počeo moj prst klizi unutar nje, a ona je bila tako široka sam mogao osjetiti unutarnji zidovi sisa samo u tome.
Sljedeća stvar ići unutar nje će biti moj vrlo posjedovati penis.
Kako bi osigurali da će se dogoditi daljnje stimulacije će biti potrebna. Tako sam nagnuo, i moj jezik klizila gore, dolje, i sve oko nje maleni klitoris, a ja sam i dalje nastavio da zajebavati joj prst.
Ovo je vozio njezin kraj bjesomučan. Ja usisan, jezika, i manipulirao njen klitoris za gotovo dva, ili tri minute. Činilo se kao da gubite kontrolu nad svim bokovima kao i ona njih bucked off dnevni boravak, i ravno u moje lice.
Tu je točku koja nije mogla sperma više, a oko mene molio da prestane, ali nisam bila s njom kroz yet.
Dao sam joj maca break. JA je zadržao moj prst u nju, ali prenosi moj tonguing od nje da joj maca slatko, malo naborano šupak.
Sve o njoj okusio dobro, ni to. Stvar je kćer mu je jedini supak sam ikada dotaknuo moj jezik to. To je uvijek bio način da se tabu za mene čak i razmišljati ove s tuđim. Sa svojim Internet pravedan je došao, naravno.
Sam je ispunjen s toliko čiste požude u ovom trenutku da sam mogao vjerojatno su joj ispunjena podmornice.
Ja slatkorječiv joj maca za samo malo duže nakon moje analni jezik napada, onda sam se nagnuo nad nju i opet prvi isisan lijevom sjenica, pored desnog.
Onda smo zaključane oka zajedno, kao što sam pozicioniran moj penis glave na ulazu u njoj maca. Nakon što je osjećaj taj me izdvajali u Madison za ljubitelje poljubac koji bi mogao rastopiti fiberglasa off Corvette.
I neka se skliznuti u nju malo, i dopustio je da pop nazad kao da joj neke zafrkavati.
Ubrzo je ona moli sa mnom gurnuti moj kurac u nju.
Dao sam joj posljednji put poljubio kao što sam je ušao sa svim će se sam mogao prozivka da je ne Slam u njoj i rizik njezina ranjavanje.
Bila je tako zbijeno sam ne ide na zadnji dugo.
Osjećao sam joj glavu djevojačko potegnuti kao moj penis prolazila. Kada se to dogodilo Madison sisao njen dah, i whimpered malo, ali onda je htio više.
Ja polako pumped u, a iz kojeg može samo opisati kao čista neba polako kao da se pokušava prilagoditi moj kurac da je to pritisak trajna.
Pogledao sam u Madison lice. Oči stisnute blizu, flopping glavu natrag i naprijed, jedne na drugu stranu. Ne mislim da je znala tko je ona ili gdje je u ovom trenu.
Pijan sam joj polako sedam minuta ili tako, ali to je bilo sve tlaka moj penis mogao stajati.
Počeo sam ga ramming kuće kao da joj maca bi se zatvoriti do zauvijek, ako nisam.
Dao sam četiri od najjačih udaraca koji čovjek može dati. Na peti i konačni udarac izbio sam kantu sperma duboko unutar joj trbuh, a zatim srušila dolje na vrhu joj, dok joj maca muzu svaka kap soka čovjeka u meni iz moje šepao kurac.
Pet minuta kasnije sam se probudio malo osvježena. Moj kurac još uvijek unutar Madison.
Samo malo malo kretanje unutar joj zbijeno procjep je to uzeo da donese moje jedno oko leđa to život.
Nekoliko udaraca sporo, i Madison je bio spreman za više previše.
Ja izdvajali out i oko preden Madison pa joj je glava bila na najnižoj točki od lounge. Ja straddled glavi tako da je moj kurac bio suspendiran samo preko usta.
Nisam čak ni reći joj što sam htio, ona je otišao pravo na lizanje, i sisa joj kurac Daddies. U međuvremenu vratio sam se isporučuje napregnute jezik vezao za svoje fenomenalne degustacije maca, i šupak.
još jedan prvi, degustaciju svoje sperma. Ima okus malo slano, who cares. Bio sam sisanče moj osobni cum od trinaest godina olds maca pripada mom vrlo vlastiti kćeri, i sve dok moja zena je meni sisa. Što više mogao tražiti dečko?
Sljedeći sam preden Madison oko opet, ali prije nego sam dobio zauzet sam naletio na kuću. Brzo sam se vratio s nekim vazelina.
Madison pitao me što je bilo za, ali sve bih reći je da će saznati kasnije.
Sam joj pognut dnevni boravak, i gurnuo mi kurac u nju odpozadi.
Dok sam jahao sam joj gurnuo moj palac u njezinu rupu uporište, a dobila ju spremni za što će doći sljedeći.
Sljedeći JA primijeniti ky mliječi da joj šupak koristeći moj palac kao aplikatora.
Onda kad sam znao da je spremna sam izvukao kurac iz moje picke i polako ga umetnuti u svoje aureolom.
Madison je počeo guranje nazad uzimajući više i više moj kurac joj šupak.
Uskoro cijeli moj vratila je pokopan na balčaka u draga moja kćeri sladak magarac.
Počela sam čupanje, a kada je to samo moj kurac u njezinoj glavi, ja bih polako gurnite natrag u. Njen otvor je bio toliko čvrsto sam bio blizu spremna da se sperma nakon deset udaraca.
Ja duhati moj teret, pa izvukao.
Dao sam Madison poljubac i rekla sam bio idući u uzeti tuš.

понедељак, 28. јун 2010.

Oralno zadovoljstvo

Nisam gay kao što sam ja redovite seksualne odnose s mojim ženu i povremena lutanja s puta kad priliku javlja, ali sam povremeno uzivam i oralno zadovoljstvo wanking i puše s drugim ravno tip.
Sam bio vlasništvo pauze u primorskom gradu i uživaju šetnja duž šetnice kad sam otišao u javni wc za wizz.When Hodao sam tamo bio samo jedan tip je tamo na štand, pa sam unzipped i nastavila da se propuštati . Od kutu moga oka sam mogao vidjeti da je on polako stroking njegov penis i potajan pogled na at mine.
Ja sam ne ogroman, ali ja to imati oko 71 / 2 inča lijepih glatkih cock.Anyway kao što sam završio i bio je stezanje posljednjih kapi iz preselio nazad malo, tako da sam mogao vidjeti njegov penis potpuno uspravno, to je bio barem 8 ili 9 inča i sa ljubičasta glava stoji gore i throbbing.I preselili na to štandu pokraj njega i nastavila da moždanog udara moj kurac u punoj erection.He gledao zadivljeno i prošaptala "Što ti se sviđa?"
Odgovorio sam "Wanking i sisa i da se wanked i isisan, ali to je previše rizično ovdje" On je rekao: "To je ono što mi se sviđa previše i ja sam kamp prikolica na mjestu nedaleko ovdje ako ste zainteresirani." Rekao sam: "Zašto ne" i mi zip gore i napustili together.Sure dovoljno nakon kratke šetnje došli smo do site-a i karavana u krajnjem kutu mi je pokazao svoj kamp, koji je bio jedan od onih lijepih novih Vrlo lijepo ispunjavanja van.
On je otvorio i ušli smo i on zatvorio vrata, a mi je pokazao da su sve rolete bile zatvorene pa iako je bio prilično svjetlo nitko ne bi mogao vidjeti in.Then je raskliman njegov remen i pao mu traperice i hlače tako da sam mogao vidjeti svoju pijetao i loptice i da je bio bez dlake koje volim kao što sam ja previše.
Imao je teško na pola i kao što sam ispao moj hlače i hlače njegov penis počela čupati, došao je preko i nježno uhvati moj penis i počeo moždanog udara ga dok sam učinio isto da mu i oboje smo počeli otvrdne gore.
On je rekao: "Idemo i leže i mi možemo doći do jedni druge bolje"
Pristao sam, a mi svuče desno i leže u dnevnim boravkom, ali u 69 položaja, tako da smo mogli dobiti pun pristup to svaki drugi pijetao i loptice.
On je počeo da teče svojim jezikom oko do sada lupanje rub moj penis dok je nježno milovati punoj dužini, tako sam i uzeo njegov veliki penis u ruci i lizali na dugme, i zajedno smo skoro skliznula duljina svaki drugi cocks u naših usta dok stroking svake druge lopte.
Povećao tempo polako i sam mogao osjetiti njegov penis rasti čak i veća i pokušao sam ga uzeti desno dolje u grlu koji je bio što je radio na mine.It sve izgradili i prilično brzo sam znao da ću pucati moj učitavanje kao što je bio sisanče i lizanje na moje nabrekle lupanje pijetao.
Sam osjetio da i on bio uzimajući blizu cumming i povećanja sisa i lizanje na njegov svez penis, a zatim uz istovremeno stenjanje mi smo oboje naše spurted come.I proguta koliko sam mogao i tako je učinio s minski onda mi leđa ležala dahtanje .
"To je bilo super", rekao je on i odgovorio sam da sam stvarno uživala je previše dobio par ručnika kako bismo mogli očistiti višak hrabrost i mi sjeli i je dim i on je dobio nas par piva.
Kasnije kada smo imali odmor otišli smo na to opet, ali on je inzistirao da on mene isisan prvi i onda sam mogao sisati ga i wank.

недеља, 27. јун 2010.

Porno prica

Zauvijek tajna
Moja priča je fikcija. Ili je to?
Ovo mi je prva priča ikad. Sam odlučio napraviti porno priču jer imam dobru maštu perverzan.
Moje ime je pravda ja sam muško. Bio sam 16 godina kad sam imao ovo iskustvo. Ovo je priča o mojoj djevojci, njezinu najbolju prijateljicu , moj najbolji prijatelj i mene. Mi smo bili svih 16 godina u to vrijeme. Moje ime je prijateljica Sasha, ona Španjolski lijepo izgleda sa prosječne veličine sise sa lijepim tijelom i lijepo crn dlakav kurac, Sassy živi na istoj ulici kao Sasha, Ona je prirodno crvena glavu o 5'5 "vitke, Nice ruku veličine sjenica's i vrlo lijepe. Sasha i sassy prijatelji su iz djetinjstva, i učiniti sve zajedno. Armand i živi u susjedstvu i Sassy's Boy prijatelj i moj najbolji prijatelj.
Četiri od nas imaju poznajemo većina naših života djetinjstva mi smo uvijek zajedno druženje, bračni dating, što je u automobilu pokušava osjetiti našu prijateljice gore. Armand i ja bih razgovarati o tome kako daleko smo dobili kad djevojke nisu okolo, bili smo par rog psi ako znate što mislim, sjećam mi smo samo 16 godina, a u ovom trenutku u priči smo svi još uvijek device. No, štap sa mnom, jer su stvar će se promijeniti.
Sasha i ja smo zajedno jer smo bili oko 13 godina. Imao sam bio težak to zajebavati joj jer smo još uvijek bili u junior srednjoj školi. Ja bi dan san o tome što joj maca izgledao, ja čudio ako je dlakava, što je izgledao kao gola, kako sam htjela jesti ju van, znate tipični 13 godina star misli. Bio sam uvijek razmišljam o jacking off joj maca.
Pa u dobi od 16 Armanda i Sassy imao prvi sex. Sam bio devastiran da su prvi na seks. Armand je rekao mene o tome, svaki i najmanji detalj o sassy's tits joj dlakave zbijeno maca, kako je on popped joj trešnje, moj kurac je tako teško slušati svaki detalj skoro sam došao u moje hlače.
Sassy i Sasha ne drže mnoge tajne, ona joj pripovjedi svaki i najmanji detalj, siguran sam da Sasha je maca bila je mokra kao Internet dobiva slušanje Sassy reći sve o Armand's kurac i kako velika je, također kako je to dobro osjeća, jer Već slijedeće noći Sasha je dao u.
Mi smo bili u njezinoj sobi, njeni roditelji su otišli i ne bi se vratiti dosta dugo. Mi smo bili making out, uzimajući sve vruće i smeta, ona bi obično stop me kada se stvari dobio previše intenzivno. Ovoga puta ona nije stop me, ja je dobio moj ruku u njoj hlače, joj maca je dlakav i tako jako mokro. Moj prst skliznuo u obredu i zaustavio se u njoj himena, ona je definitivno devica, Sasha je toliko vruće počela pumpanje na moje ruke i jako zadihan, rukom unbuckled moje hlače i ona je moj kurac u ruci po prvi put ikada, Bio sam tako teško i tako okrenut na, JA je moj prst igrajući s njom mokro maca i dlakavim je imala svoju ruku u moje hlače mi jacking off. Uzeo sam joj vrhu off, a po prvi put ona neka mi maknuti nje grudnjak, pogledala sam na nju tits po prvi put, bili su lijepe s ružičastim teško bradavice, Upravo sam počeo sisa na njima, a još uvijek svira s njom maca. U ovom trenutku sam znala da je neće me zaustaviti. Ja izdvajali joj hlače prema dolje i vidio joj maca za prvi put, to je prekrasna 16-godišnji maca sa teškim crna kosa vrlo prozračan, mokro i spreman.
JA je uzeo moj hlače off, a mi smo oboje polaganje postoji potpuno gola mene, s prstom u njoj maca i njezina milovati moj kurac tako jako tiho. Sam je poljubila i skliznula između nogu, bili smo oboje spremni za naš prvi put. JA postaviti moj kurac na raspor na mokro joj rupa, to je toliko mokra da jednostavno skliznuo u lakše, ali se zaustavio na ovdje himena, bio sam toliko vruće da sam mislio JA mogao pucati prije nego što sam je dobio moj kurac u, tako da sam gurnuo malo teže dok smo bili još uvijek pumpanje prema drugome i to skliznuo obred u, ona je osjetila bol, ali bili smo oboje tako da je okrenut na bol osjećala se okrenuo užitka, a mi jeben po prvi put, bilo je divno, joj maca bila tako mokra i skliske. Došao sam u njoj maca dva puta prije nego što smo bili učinili.
Fast forward tjedan dana kasnije. Ovo je mjesto gdje moja priča dobiva se vrlo zanimljiv.
U petak navečer Sassy, Armand, Sasha i ja ode za piće. Imali smo vino, pivo i korova.
Sasha's roditelji su otišli za vikend. Imali smo rekli našim roditeljima smo bili odlaska u kamp u Sasha's dvorištu, nismo im reći da joj roditelji su otišli. Pa dobili smo prilično pijani da je vitez. Četiri od nas su leži na krevetu Sasha's making out, bio sam s Sasha i Armand s Sassy, svi smo bili prilično uključen. Sam mogao čuti Armanda i Sassy disanja teško. Moje misli su WOW ćemo se seksati obred jedna do druge (Awesome Misao.) Gledam preko i Sassy je ležao tamo sa samo njezin nježan plavi bikini gaćice dana, Armand imao svoju ruku u njezinu hlače jebeni joj prst. Imajte na umu svi smo bili prilično pijani, ali Armand i Sasha pio najviše i prilično su se izgubiti, Sasha je dolje samo joj ružičasti bikini gaćice, imao sam skinut sve moje odjeće i ležao tamo potpuno gola sam bio prst jebeno Sasha na mokroj maca dok ona nježno Pomilovala moj tvrdi kurac. Ja izdvajali joj gaćice prema dolje i van, ona širiti njezine noge da će mi dati bolji pristup, pogledala sam na prekrasnom joj mokro maca dok ja jebeno joj prst. Nisam mogla čekati da biste dobili moj kurac mokro, pogledala sam tamo kod Armanda i Sassy, ona je sjedila do gledajući Sasha i mene, Armand van je prošlo od previše piti, Izgledala je lijepo, kao što sam rekla da je prirodno crvena glavu, njezin tits su ruku veličine s tromjesečje veličine ružičaste bradavice, ona je još uvijek imao na svilen plave gaćice sa vrlo vidljiva mokro mjesto u prepone, kada je vidjela mene pogled na nju i Armand je naborano joj malo usne i rekao ne fer, I nasmijala se i rekla da Sasha siromašne Sassy je sve sam, sjede i pogleda na Armand van hladno i rekao je u vrlo pijan nerazgovjetan glas ona može nam se pridružiti i možete jebati nas oboje. Nisam mogao vjerovati što sam upravo stada. Pogledao sam tamo kod Sassy, imala je veliki osmijeh na licu i siguran sam da ona nije mogla vjerovati bilo, ja staviti moju ruku prema van nje i ona scooted obred se pored mene, rekao sam joj prvi Sasha, Nasmiješila sam stavio moju pažnju natrag na Sasha i počeo joj ljubiti, sam stavio moje desne ruke na nju maca i ona je oh tako kliznuo mokri prst u obred, ona širiti njezine noge, osim, JA je dobio moj kurac između i skliznula u obred počeli smo se zajebavati, dospio sam na to Sassy, i stavi svoje ruke na nju maca i rubbed njezine prepone kroz izvan gacica, ja skliznula moje ruke gore i unutra joj gaćice i dolje nad njom dlakav humak i skliznula moj prst u obred joj maca rupu, ona je stavila svoju ruku na vrhu mina i počeo crpne moje ruke kao što sam joj prst jebeno. Moj kurac je klizna i izvan Sasha, ona osjećala tako dobro skoro sam pucao mom vatom, ali je uspio zaustaviti na vrijeme. Pogledao sam na Sasha i rekao joj da je Sassy red, a ona nije ništa rekao, ona je ljepušan velik dio iz nje. Ja klizila van i na to sam počeo Sassy sisa joj tits dok je povukao gaćice prema dolje na koljena, sam radio usta dolje joj grudi da joj pupak i dolje da joj lijepo formirana dlakave maca nasip, ja uzeo dašak da se miris joj maca, imala je lagani miris na to što mi je uključen čak i više, sam klizila joj gaćice off ostatak način, samo mislim prije tjedan dana bili smo oboje djevice. JA baciti moj jezik na vrhu joj šlic i radila je dolje u nju maca rupu kao duboko kao što sam mogla dobiti, ona grabbed potiljak i to vučenje u njoj maca i počela brušenje joj maca na moje lice.
I na kraju moje lice skliznula iz između nogu, a ja postaviti moj kurac u rupu joj maca i skliznula na obred u, ona stavi obje svoje ruke na moje dupe i počeo me povlačenjem u jedni s pumpom sa savršenim ritmom, bio sam uzimajući moj rupe 7 inča duboko u njoj maca, nakon nekoliko minuta sam bio spreman pucati moj učitavanje opet i odlučio prestati tako da sam mogao jebati Sasha ponovno. Pogledao sam na sassy i rekao joj da je Sasha red, ona nasmijala i lizali moje lice, ja slid moj kurac van i scooted off i na to Sasha, JA je uzeo jedan pogled na nju i ona je bila izvan hladno. Sam je gurnula, ali nije htjela probuditi. Pila je način previše. Nisam care to samo značilo da sam bio idući u obaviti išta htjela sam joj, moj kurac je još uvijek bio tvrd kao kamen, i širiti njezine noge i stavite moj kurac i počeo jebeni joj dok je Sassy gledali, bila je promatranje moj kurac klizanje i izvan Sasha's maca rupa, ne bih mogao reći voljela gledati počela sama ukazivanje dok gura na moj pikavac na svakoj pumpi. Bio sam samo about spremni za snimanje mog vatom opet, kada sam izvukao, tako da mogu još jednom zajebavati Sassy ... ali prvo sam htjela jesti Sasha's maca, sam klizila prema dolje i širi joj maca usne, Sassy je ležala na trbuhu gledajući, sam se preselio kako bi mogla dobiti bolji pogled na nju maca, nakon svega je bila van hladno i bio sam pravedan idući u imati moj način s njom.
Stavio sam svoje lice u njoj maca i moj jezik kao duboko je sam mogao dobiti, opet Sassy stavila svoju ruku na potiljak te je gura u moje lice ... Sasha's vagina bila velika pomoć. Kao što sam munched primijetio sam da Sassy bio vrlo blizu i gledate napeto pa sam se okrenuo i stavio mi jezik u Sassy u usta ... ovaj je bio vrlo erotskih za oba od nas, pa sam nastavio ide od Sasha's maca na Sassy usta, na kraju sam ju upitala htjela probati, dobio sam blagi osmijeh i glavom tresti ne, rekao sam to možete učiniti, ona neće znati, a ne će reći. Sam mogao reći da je zaista želio jesti Sasha's maca, a ja izvukao ju malo bliže i nastavio jesti, sam je pitao opet i ona mi se nasmiješio pa sam scooted van i stavi Sassy između Sasha noge, počela spor s kliznim joj jezikom oko RIM vidjeti što se okus sviđa, ona isisan na nju maca usne kao što sam gledala napeto, ona je zatim stavite joj ruke oko Sasha noge, kao što sam učinio, i podiže ih da biste dobili bolji pristup potonuli joj lice u Sasha's maca, ona je njezin jezik duboko u Sasha's vagina. Bila je stvarno u nju. Imam iza Sassy i počela jedući joj maca od iza, čak sam klizila moj jezik okolo i duboko u njoj šupak. Kad je napokon došao Sassy za zrak lice joj je bilo prilično sočne, mislim da je pokušala držati joj cijelo lice u Sasha's maca, počeo sam ljubeći joj lice i trljanje cijeloga minski podijeliti tih sokova.
Sassy i ja preselili između Armand i Sasha koji su još uvijek van hladno i nesvjesni onoga što je otišao na večeras. Ja skliznula između Sassy noge, ona ih je podigao da mi bolji pristup ... joj maca bila tako lijepa, ona je ružičasta vagina usnama. Ja skliznula moj kurac u njoj zbijeno maca sočan i jebeno sranje iz nje, nije potrebno dugo za nju do vrhunca, rekla je da je njezin prvi orgazam, ona grabbed leđa moje dupe i mi izdvajali kao joj maca mišići zategnuti okolo moj tvrdi kurac. Samo ovaj put kad je došlo vrijeme za snimanje, ispunjen sam joj maca s sperma i nije bilo puno, nakon svega, sam je drži leđa cijelu noć. Kad smo bili učinili smo samo ležao tamo sa moj kurac u njoj maca sve dok konačno otišao mekana i ona joj maca stegnuo mišiće i stiješnjen vanjska strana. Mi smo imali dobar smijeh nad tim.
Pogledao sam joj savršeno formirana maca, ona je širiti njezine noge da mi bolje izgleda, moja sperma je oozing iz svoje rupe, samo sam tako ponosan na sebe.

Obećao sam da nikada reći ili Sasha Armand ono što smo napravili dok su bili out, ja sam obećanje da će to biti naša tajna zauvijek.

Mi staviti neke odjeću i ode na spavanje. Kada smo se ujutro probudio Saša mislio da joj i imala sam seks, ali se ne sjeća puno o tome. Ona se ne sjeća daje mi dopuštenje da zajebavati Sassy i mi nikada ne spominje. Armand misli da smo svi pravedan je otišao na spavanje.
Četiri od nas konačno odrastao. Sam se udala Sasha i Armand oženio Sassy, mi imamo obitelji i ostali najbolji prijatelji.

44 godina je prošlo i mi smo danas 60 godina, još uvijek najbolji prijatelji.
Sassy i još uvijek imam taj tajna.

четвртак, 24. јун 2010.

Zrela zena

Ja sam obličje preko moje Dnevnici i došao na prvi ljetni kamp JA je otišao to. Sjedio sam leđa sjećanja prijatelje sam napravio i odlučio napisati nešto iz nje. Bio sam vrlo mlad i stil tete Maggie počeo reći da su ona i Uncle Eugene je morao otići za par tjedana i da je napravio aranžmane za mene to ići u ljetni kamp za mjesec dana. "Draže mi je otići sa te momački." Ja proested i ona nasmijala i rekla da rješenja je donesena i karte su kupljene od strane tvrtke Eugene je i da je poslovno putovanje ne za zabavu.

Dan je došao i Maggie je uzeo mene to je kamp oko sat vremena vožnje i je uzeo mene to registracije stol i pobrinu se da konačno stvari. Bilo je vruće i bila sam nosio traperice i istrijebit tenk vrhu. Moj 36CC grudnjak je bio pun i spreman za rasprsnuti i Maggie je nekoliko puta pitao o mojoj dobi i ona inzistirala da to je bio ispravan i da je "Ona je zrela zena za svoju dob." Jedan od ženskog osoblja nasmijala se i rekla nešto u drugu i pokrivena lica i razgovaraju međusobno. Ja još uvijek ne samo zrele ali malo plus size i tako sam nije bio stvarno u atletici. Ja kepy mačka čisti obrijane i stvar je da sam primijetio da puno cura mojih godina ne samo da jedva počela razvijati, ali nije obrijati svoju pickicu i neka ih sve dlakave. Bilo kako, JA je dobio moje stvari i otišao u kabinu. i raspakiranje i dobio je sve spremno. Bio sam samo jednom tamo, tako daleko i tako pokupila na kat koji je dolje (dolje spavati) i sjeo za stol da čekati druge da dođu u. Kao što sam rekao Bok i neke došao s prijateljima i tamo je bila jedna druga djevojka, mala i povucena i tako, budući da Laura i ja došli smo sami zakačen kao prijatelja brzo.
Drugi je došao u svemu izgleda kao razveseliti lidera i nijedna prijateljske nam i tako smo samo prihvatili naše sudbine. Ali jedna stvar koja se dogodila je dvoje članova osoblja da "mi checked out" na recepciji su naše dvije kabine lidera. Svaka kabina ima prostora za 10 djevojke na svakom katu. Oni su bili dva kata i nije bilo lijepo kupaonicu i tuš koji je imao 10 tuš glava. Nije bilo privatnost na sve i tako, prvi put kad je uzeo tuš svi znali da ste bili za pravi. Pa, nisam bio sramezljiv što je život s Magge i Eugene neko vrijeme i tako kad je tuš vrijeme prve noći sam moju haljinu na i otišao u tuš sa mojim sapunom i haljina. Ne bih ništa nositi ispod haljina i nije bilo vidjeti kroz pa sam mislio da je u redu. Bio sam u tuš s toplom vodom trčanje nad mojim tijelom i ja čuo, "O moj, ona je topla, provjerite tits, i mislio sam da su krivotvorine." i drugi glasovi počeli smijati, a onda drugi reče: "Pa, postoji način da se vidi ako su lažni." , a zatim nekoliko su bliže. Odjednom moje ruke su se održati i nekoliko djevojaka ispred mene, svi su bili amost stan grudi i gol. "Let's vidjeti." jednog ispred mene, rekao je i počeo moj cijeđenje tits, vučenje bradavice i njih massagging. "Mmm, osjeća readl za mene." rekla je i preselio na taj način još jedan mogao osjetiti moje tits. "Yeh, me too." Rekao je sljedeći. "Pitam se, ako se osjećaju ako su stvarne podbacio." jedan je rekao, a drugi joj je rekla da ide naprijed. Ona je na koljenima i imao jedan sisama u rukama i počela sisa moje bradavice. I moaned i moje oči zatvorene iz pažnju. "Oh Molimo zaustaviti." I moaned. "Zašto?" upita jedna djevojka. "O, samo molim zaustaviti." Rekla sam opet. "Zašto prvi?, Rekla je ona." Uzrok se osjeća tako dobro. "Rekao sam i tada zaustavljen, a djevojke su se svi smijali," Mi imamo lessie u logoru. "Počeli su skandirali. Oni su me ostavio, sama i mokra. I obasuo i staviti na haljinu i ogrtač i otišao to moj krevet na kat, kao jedan će ići oni će šaptati "Les, les." i ja stvarno ne briga jer sam znala da sam Bi.
Sljedeći dan smo imali orijentaciju i jedna od djevojaka smijali spomenuti riječ "orijentacija" i drugi joj se pridružio. Osoblje im je rekao da se smiri. Mi smo svi nosili u logor kratke hlače i t košulje, a na moj su oba pripijen i zaglavi se užasno. Briefing nije bio previše dugo i bio sam ostavio s Laurmoje bradavicea i osoblje me nazvao, "Gospođa Gordon, molimo Vas da dođete u ured." Cure i ja smijali tuned crveni i otišao u ured. I dočekali su gđa Ingold, vrlo trim i atletska još vrlo fem. Stajala je i rekla hello i zamolio da sjedne. Ja sam i osjećao ugodno. "Sada, Brenda," rekla je "Vidim da imate problema s napadaj od najmanje majica. To izgleda malo zategnut. "Rekla je i ja dogovorili s njom. Ona je bacio mi drugi i reče:" Probajte ovo jedan na. "Stajao sam da ide i ona reče:" Vrata su zatvorena, tako ići naprijed. "Te JA je. Ja izdvajali prvom i stajao gledajući Gospođa Ingold da biste vidjeli svoju reakciju. Ona lizali joj usne samo malo i onda sam znao da je kamp koji je bio jako otvoren za djevojka dana djevojka igra. Bio sam početak povući majica na i ona je pitao ako sam imao problema sa mojim grudnjak remeni za rezanje na moja ramena. Kada je to učinio kako bi ona poduzela do mene i bio je osjećaj kako uske trake, a bili su joj ruke dotaknu mojih ramena i napravio osjećaje iz tuš počinju da se vrati. "Pa, ponekad su me smetaju, ali ne obično." rekao sam i ona je stajala tamo, "Pa, uvijek možete pitati za veći broj, mi obaviti imati neki dodataka ovdje." rekla je i još uvijek stajao tamo. sam izvukao majicu i tako sam moje ruke gore i osjećala vrlo izložen i ja čula kako kažu, "Oh moj, kako je slatko." te sam izvukao majicu na. To je bio blazi sada i stvarno ugodno osjećao. "Kako to?", rekla je i rekao sam joj da je u redu. "Dobra, ovdje su 4 više, da mi vrate drugima na ručak danas." i ona sjedne, ali sam vidio da joj je lice bilo crveno. odlučio sam da malo igrati i vidjeti što se dogodilo. "Gospođa Ingold, rekao sam i ona je pogledala gore, "Ja nemam problema sa strane ponekad grudnjak i tako noću spavam i ništa pod mojim haljini, da je u redu?" I ona je pogledala u mene pokušavate vidjeti ako ima je skriveno značenje u ono što sam rekao. "Izgledala je dugo vremena i sam osjetio moje bradavice uzimajući tvrdi i pokazuje kroz grudnjak i majicu, a ona ih vidio znao sam. "Spavaj sa ništa ispod haljina je u redu draga." rekla je i zatim reče: "Ja san taj način sebi", dodala je, a zatim reče: "Ja radije to san potpuno gola." ad sam rekao: "I ja također." i hodio out. Znao sam da je bilo nešto više i bio idući u otkriti.

Dobio sam natrag u kabinu i stavite košulje daleko, a neke od girsl bili tamo i smijali kao što sam ja došao in Les Hej, kako su ya. "Jedan je rekao." Okrenuo sam joj: "Ja nisam les, ja sam Bi, i vi ste samo bojati isprobati ono što znate će vas uzbuditi, pa šuti. " Ona šuti i svi se okrenu. Laura mi se nasmiješio, "Dobra djevojka ide. A mi se smijali. Na ručak sam rekla gđa Ingold sam zaboravio košulje i ona reče:" O, to je u redu, zašto ne dovesti ih je večeras poslije večere? "I ja nasmijala se i rekao bih. danu ode sporo i svaki put sam vidjela gđa Ingold ja nasmijala se i ona nasmiješila leđa i znao sam da je idući u dogoditi. Poslije večere sam promijenio u tanki grudnjak i tange i stavite moj kamp majicu i kratke hlače na i pokupila majice i otišao u svoju kabinu. osoblje kabine su od drugih i tako da sam slijedio put sam tamo i pokucao na vrata i ona je došao na vrata u njezinu haljinu i svjetlo iza nje sam mogao vidi ona ništa ispod njega. "Oh molimo vas da dođete u.", rekla je i ponudio mi mjesto na kauču preko puta nje. Stavio sam košulje dolje i sjedio i reče: "Pa, samo sam došao spadati košulje . "a ona me gledali pijuckajući ono što se pokazalo kasnije vino." Oh, mislim da ste došli za više od toga zar ne dragi? ", rekla je gotovo šapatom." što bi to moglo biti? "rekao sam i sjede na kauču. Ona je ustao i dođe i sjede pokraj mene i pogledala me u oči. "Mislim da ste došli za to." rekla je i poljubila me duboko. ja sam neka opuštanje na kauč i legao natrag tako da ona imao pristup mom tijelu. Uskoro sam se vraćao joj poljupce. "O, da, da." Bio sam rekao kao ona poljubi mi vrat i njezine ruke bile pod moju košulju, a onda moja košulja i grudnjak su off. "Suck ih za mene molim te. "sam je molio jer je pronašao svoj tits i počeo sisanče i oštar.
Stajala je i izdvajali zatvorenu joj haljinu i njezin trim tijelo je opaljen svih krajeva i ona je imala nekoliko tatoos i ona je sjeo do mene opet, a ja neka se moje gaćice i tange, a mi utvrđenim s njom na vrhu s nogu od mina i njezin kreće protiv svoga maca. Pitao sam je: "Oh mogu jesti vas molim?" Preselila i bokovima su se na me i ona spušta joj maca na moje lice i počeo lizanje i sisanje joj polako, a mi ostali na kauču satima. JA je otišao to moj kabina s mirisom seksa na mene i par djevojaka od komentara, "Les joj je dobio neki." i ja se nasmijao i rekao: "Ljubomorni?" Svi su zatvori osim Laura, je prošaptala: "Ja sam ljubomoran." i ja održao svoju ruku gore i ona je, "Sutra hun." Rekao sam i spavao.

понедељак, 21. јун 2010.

Vruce devojke

Radeći kao financijski direktor u firmi. Ovo je istinita priča o minskim 2 godine kad sam bila u shopping centar. Bila je subota popodne, a ja moram kupiti neke hlače za uredsku uporabu. JA je otišao do robne kuce, te u dućan kad sam pokušao hlača, kao što sam izašao iz sobe sudjenja za pogledati moje neuklapanje u vanjskom ogledalu, vidio sam djevojka dobi oko 22 godina, vrlo atraktivna i pametna. Bila je potpuno sama i odabiru majica za nju. Kad je ona mene vidjela, stavila Majica na njenom tijelu i pitao me kako sam dobro draga? Upravo sam bio šokiran da čuju da je od djevojke koji je potpuno nepoznat za mene. Ali sam odmah odgovorio, ur. obličje vrlo preety je osmijeh i rekao hvala. Tada smo počeli govoriti o jedni druge aktivnosti, kada sam obavijestio da sam m raditi kao financijski direktor u tvrtki je impresioniran puno. Mi smo se preselili izvan shop zajedno, a zatim je pitao me da ona želi kupiti neke traperice i je li moguće da ja mogu joj pomoći u odabiru lijepo Jean.
Bio sam jako uzbuđen do tog vremena, a preko nje gesta shvatila sam da je uzimanje zanimanje za mene to imati duboko prijateljstvo. Smo išli na levis shop i tamo je jean odabrane plava i bijela jedan, ali vrlo zbunjena što neki kupiti. Tada sam rekao, ići u suđenja sobi i nositi, a zatim nakon gleda u ogledalo lako odlučiti. Ona je pristao odmah i otišao u suđenju sobi na kraju trgovine u kojima ne postoji prodaja osoba. Ona me je zamolio da ostane izvan suđenja vrata, tako da nitko drugi ne može pokušati ući. Stajao sam vani, kad sam čula kako slatko tihim glasom u kojem je pitao mene doći iznutra vidjeti da li joj dolikuje je ok ili ne. Ohhhhhh moj Bože .. Ja ne mogu zamisliti da slatko ponudu u samom prvom sastanku, ali ja nisam toliko glup da odbije taj vrući nude vidjeti vruce devojke u suđenju sobi sama. Pogledao sam okolo, ali kao što je bio popodne nitko drugi gost bio je tamo i samo prodaja osoba je i predaje gotovinu tako stoji na šalter na drugom kraju suđenja sobi tako da nema šanse da me uhvatiti ulaska unutra, ali i prodaje osobi misao mi smo par pa nema problema.
Ušao sam u sobu i onda suđenju ona odmah zaključana vrata. Ummmmmmmmmmmmm Vidio sam ju nosio s Jean gumb i zujanje otključana i njezina majica je valjani upto njezine grudi razini, otkrivajuci pupak i malo više naglavce. Ona se okrenu oko sebe i pokazati mi sve i pitali kako ona gleda, rekao sam ur obličje vrlo vruće i seksi na kojima ona mi je dala osmijeh i rekao ako je ura pravi čovjek, a djevica u dobiti seksi djevojka u zatvorenoj sobi, zašto don tu ništa učiniti, da se povećava sve moje energije i zagrlila sam joj zbijeno i strastveno poljubac na usne. Ona je isisan moj usana i ušao joj sočan jezik u mojim ustima. Mi Francuski poljubi za 3 minute i onda je rekla otvoriti moj traperice i promijeniti pomoć mene in nosio svoje nogavica. Ja srušena svoju novu jean i tamo sam je vidio golu obrija maca. Ona je ružičasta vagina usnama i verytight i seksi maca. Ja počeškala ruke u usta joj maca i umetnuti moj lik, ona je ohhhhhhh oplakivanje i kreće puno i uživanje u slici zajebavati. Ona je postala mokra ni u kojem trenutku, onda smo shvatili da je prekasno, a mi moramo iseliti.
Onda smo izlaz centar i tamo me je zamolio da joj kap u svoj stan koji je u na bahadurabad. Otvorio sam vrata na prednjem sjedalu mog automobila i ona se iznutra. Onda smo postigli svoj stan, ona mi je ponudio da dodje iznutra i imati šalicu čaja, rekao sam što ako njezini roditelji pitaju o meni, ona nasmijala se i rekla da sva obitelj ode u Lahore za funkciju i da će se vratiti u 4 dana. To sa zelenim signal za mene, ušli smo u apartmanu s Tania. To sa dobro uređen stan, ona mi je u njen krevet sobu i zaključao vrata iznutra i rekao mi je da ona dolazi nakon mijenjanja odjeće. Tania je otišao u sobu kupka, a kada je bila leđa, sam je vidio u crnim transparentan spavaćica u kojima nije bilo rubljem i njezin mliječno breats i ružičasta vagina u 80% vidljiva. I odmah skočiti prema njoj i zagrlila ju vrlo tijesan i njezina ljubljenja na njoj socne usne vruce devojke. Mi poljubi jedni druge, tada sam je držati u naručju i njezina ležao na krevetu.
Tada sam maknuti svoju odjeću i dolaze nad njom. Bio sam u nju i ljubljenje znači da prilikom uklanjanja njezina spavaćica. Nakon nekoliko minuta smo bili dva polaganje gol na krevetu u svake druge ruke. Ja usisan njezine grudi i gristi joj bradavice otvrdnuti. Ja rollover moj jezik circleing joj bradavice. Ona uživa puno, Abd jednako sudjeluju. Ona drži uspravno mi teško, novčana jedinica u ruci i jerking off, što je stvaranje mene više izvan kontrole. Ali kao što sam nikada nije bilo jebeno djevojka i ja ne namjeravam to učiniti, samo sam počeškala penija protiv svoje djevičansko maca i poljubi joj zbijeno i ja kreće na njoj golo telo, sve moje objavljen cum nad njom maca. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh da s nevjerojatna iskustva prijatelja. Nakon toga smo se upoznali nekoliko vrijeme kad god smo imali priliku. Ako tko zainteresiran za prijateljstvo može kontaktirajte me ovdje, ja ću biti više nego sretni ako mi primiti ur odgovor nakon što je pročitao moje priče.

четвртак, 17. јун 2010.

Lepi decak

Mislim da sam već objavio moj početak i lepi decak,ali to je bio tek nedavno sam se sjetila stvarnom prvi put sam to za nagradu. Imao sam "bliskog" skolskog druga, Derek, a mi koristi za kupanje zajedno, imali smo igrati sa svake druge cocks u svlačionicama, a ponekad u ljeto imali smo naše bicikle voziti duž kanala gdje je bilo nekoliko skrovitih mesta gdje smo mogli milovati jedni druge. Derek je rekao mene taj stariji prijatelj je njegov penis isisan i kako je bilo divno. Mi samo bih bio toliko kupanja Iknew je čist tako da sam neka ga stavi u usta i lizali i isisan ga dok sam svirao sa svojim loptama. On kušati u redu i ja samo što ga volio stenjati i uzdisati u ekstazi. Mi smo bili samo samo zakonski dozvoljeno da imaju seks, ali pogledala sam vrlo mlada za moju dob i općenito dobio odbiti ako sam pokušao kupiti cigarete. To je kako sam počeo to za nagradu-da 'd kupiti ciggies za mene, ali onda bi me zafrkavati i recite mi da ne bi neka mi se jednom dok sam ga isisan off. Nisam umu, do tada sam stvarno uživao u osjećaju da je njegov penis u usta i čineći ga čekati dok ne bih ga pustiti sperma. Čak sam otkrio da bih okus je u redu tako da bih ga pustiti sperma u mojim ustima, iako uvijek sam ga pljune van.
Nakon što mi bi se taj postupak zajedno za nekoliko mjeseci mi je rekao Derek i njegov stariji prijatelj, onaj koji bi ga prvi sisao, htio me upoznati i predložili smo sve mogli ići na kupanje sljedeći tjedan. Pa, kupanje je samo izgovor, a mi promijenio natrag brzo i otišao to neki od naših uobičajenih progoni gdje Derek izvukao paketa cigareta i njegov prijatelj, čije je ime bilo Pavao, izvukao nekoliko limenki piva. Derek je odmah rekao kako sam uvijek morao zaraditi ciggy a ja bi morao učiniti isto za pivo. Oni su me trake desno i kleknite ispred njih i onda su uzeli stavljajući njihove cocks pretvara u mojim ustima. Oni su me zadirkivali o čineći ih sperma i Pavao je rekao da je vrijeme sam naučila kako se progutati (malo sam osjetio da je izdao Derek očito mu je rekao uvijek sam ga pljune van). Rekli su da nema lastavica ni cigareta pa nakon nekog vremena sam pristao i Derek održati glavu dok je njegov penis pumpa i iz mojih usta, to gura prema dolje moje grlo dok sam gotovo gagged. Na kraju sam osjetio toplo izliti pogodak leđa moje grlo i imao sam se boriti poticaj da ga ispljune. Derek zgazi natrag uzdišući sa zadovoljstvom, ali na moje čuđenje Pavao kleknuo ispred mene izvukao glavu svojoj i poljubio me puni na usta, prvi put sam ikada poljubila bih bio drugi dječak. Osjećao sam se svojim jezikom istraživati usta, očito degustacija Derek's sperma, a onda postupno mi je održana u ruke i meni legao natrag na zemlju. Nisam imao izbora nego gutaju sve što bijaše mi u ustima pa čak i onda Pavao ne prestaju me ljubljenje i milovanje moj penis.
On whispered u moje uho "Želim da gledaju Derek zajebavati da je slatki mali magarac djevica od tvoje dok ste sisanje moj penis". Pokušao sam na protest, ali sad sam bio tako očajan da se sperma osobno mislim da bih učinio ništa. Pavao me zadirkivali i bocu piva, "C'mon ukoliko želite pivo prositi za to spreman da zbijeno malo djevičanskog rupa". Ja blushed ali molio kao što je naredio i oni me naginjati i ja braće protiv debla, dok su se prvi put podmazani moju dna i onda Derek gurnuo penis u meni. Jako me boljelo, a ja vikati ali nije bilo povratka, a nakon što je u meni Pavao je došao u krug ispred mene tako da sam mogao sisati njegov penis. Činilo dobi prije nego što su oboje došli i naravno Paul je napravio mene piti svaka kap njegove soka.
Kad su završili oni bih neka mi se piva i par cigareta. Pavao rekao da sam ja bio malo drolja to radiš tako jeftino. Dok su završne pivo koje mi je rekao Icould wank ako sam htjela pa sam počeo sam drkati. Pavao alughed, "nije takav, lezite na leđa", pa su me leđa i laž wank dok sam snimao sve do grudi. Oni su mi ga obrišite s moje prste polizati tada ih očistiti.

среда, 16. јун 2010.

Skolska ljubav

Nakon godinu dana nakon što je došla u našu dragu srednju školu mi smo se razbijali oko nije a ona nije mnogo govorila. Ona je sa svojim djevojkama, a mi s našim proviruje. A onda jednog dana dobijem tekst koji kaže "dolaze u park ovdje smo i igramo loptom.", koji ... oh ok ja ću sišao dajte mi par minuta. Ja sam dolje u parku, a ja i ona se igra ide i ja zgrabite praktično sve, bude vrlo oprezan u neki momak na drugom kraju od suda koji vodi daje "prljavo" izgleda. Mi smo tada dobili pravi igru ide, a ja slučajno joj lakat u bradu i ona pada. Svi nagli tip teče prema dolje i dobiva u moje lice u lice vičući "Koji kurac se dogodilo?" Kažem "Hold on braco, bolje zamotana iz moje lice." Zatim kaže: "I ako ja ne znam? "I onda reći:" Ja ću ležao yo ass out, ne dajte zavarati osmijeh bro! "Ona je tada dobiva gore i viče na njega" Baby ", JA uzeti jedan korak nazad, ne znajući da je njezin muž, ona i dalje "to je bio jebeni nesreće povucite se." Rekao mi flips kraj i ona mi drži leđa ona kaže "Ajde idi,ovo je moj zaručnik, tako nazovite me down." Idem u šoku i kažem sebi: "Oh sranje sam prošao gore , na tome! "I tako smo na kraju napustiti i otići do njezin zaručnik i ispričavamo se, rukovali smo i otići našeg zasebnog načine."

Tako nekoliko tjedana prolaze i idem "Ja imam 18 godina, djevice, moram izgubiti ovaj prokleti V-Card!" Tako sam naći ovaj prekid djevojka u mojoj školi, a mi kuka gore i radi mi dobro i uzeti moj V -Card, ali mi nikada ići van, tako da koristite ovaj na moj prednost i koristiti kao nekakvu plijen poziva skolska ljubav. A ja vijak svaka djevojka sam mogao preko 2 mjeseca. Do 19. svibanj 2009 sam imao seks 25 puta sa 13 različitih djevojaka. Tako sam otići u Bretanji jedan dan u autobus luku stavio sam ruku oko nje sam reći: "Pa kad ste gonna let razbila mog?" Ona se smije ", kažem zašto ste smijati?", Kaže ona "Uzrok vaše smiješno!" I onda reći " Ja sam ozbiljan ", kaže ona" Ja uzimajući u braku "kažem" Pa mi moraš dobiti to Poppin 'prije nego li u braku ", kaže ona" U redu ", kažem leđa" JA zalazak dan i vrijeme se pojavite i to 'll biti na! "
Dobro došli pronaći taj tjedan je bio tjedan dana karnevala pomislim "Perfect timing!" Tako sam odlučio sljedeći dan da ću ići i odmarati s nekim ljudima, a sam susret s njima i onda vidim Brittany i ja odlučiti 'll ići odmarati s njom. Tako mi i vožnja svaki voziti i oko 10 se odlučim idem doma, i kao idem doma pomislim "subotu! Mi ćemo dobiti u subotu! "Tako sam ostati doma sljedeći dan i tekst njena prijateljica da joj subota u 3:30. I ja sam stoked i mislim da "Shit moram kondoma!"
Kad subota dobiva ovdje sam spreman za ići. Sam glavu out bout 3 i ide vožnja 2 vožnje i shvatiti da sam zaboravio kondoma sam tada zamijetiti 3:30 i idem "Nadam se da ima jedan" Pa ona dobiva ima pravo reći da kao što sam i ja gledati i reći " Pozdrav, dama ", kaže ona" hello, gospodine ", kažem joj u uho" Nada donio kondoma jer sam zaboravio mina "Ona kaže" Kondomi?? SHIT! Vi ih ne treba Ja sam na kontrola rađanja i dobio sam test prije 2 tjedna i ja sam čist! "Kažem" Iight Idemo showty! "
Mi onda ići u park pored karnevala, gdje se nalazi staza, a ima ovo malo mjesto nekim dudes mene i izgradio par godina natrag i imala Made prilično lijepo unutra i dobio neki struju počeo se u njemu i sam je dovesti u ovdje . Sam joj zgrabite je struka i njezin zaokret i početi ljubiti strasno i jako smo na kraju pada na jednom od kreveta imali smo postavili kad smo izgradili plus zbog toga. Ona pada na mene i ona uzima moju košulju i ona uzima njeno isključivanje i vidim ova crvena cipka grudnjak s ovim prekrasnim sisama u njima sam dosegla da ih osjetiti ona onda uze svoj prst i potresla je da označi br. Tako ih natrag dolje i ona ukazuje na moje hlače i ona silazi i ja ustanem. Ona kaže: "Pa izgleda kao velika trbuhom u njima hlače" I osmijeh sramežljivo. Ja Srušit moje hlače i korak izvan njih dođe ona do mene i ide dolje na koljena i počne trag moj kurac u moje bokserice i ona kaže "Vau, Big Boy ha?" Kažem "mislim", kazala bull niz moje boksača i trljati gore-dolje na moj penis i kažem "To se osjeća tako dobra Brit!" Ona kaže "Tell Me kako to osjeća!" Ona je tada uzima moj penis u usta joj mokro hot i stojim tamo i zgrabite leđa glavi i guranje na i od moj penis. Kažem "Sranje, kako se osjeća slavna!", A ona gleda u mene i stavi osmijeh na! Nakon oko 5 min. Kažem joj da "Stop ne mogu puhati ovo brzo!" Ona je ustao i počeo da poništi svoje hlače i kada se ona dobiva joj bič Kažem joj da se zaustavi i reći joj "ja ću se pobrinuti za ove i one! "pokazujući na njoj grudnjak. Ja posegnuti i uzeti joj grudnjak i početi poljubiti nju, a ja polako poljubio dolje joj vrat i prsa, a kad sam doći do njezina pupka, ja sisanje na svakog od njih. A onda dalje dolje joj poljubac lijepog tijela. Kad sam napokon doći do svoje bič sam ih skinuti sa mojim ustima otkriti najljepša maca Vjerujem u svijetu, a ja joj kažem: "Oh, moj Bože da je najlepša stvar na svetu!" Ona se ponovno smije sam ležao leđa i reći joj "Sjedi na moje lice Brit" ona to radi i ja početi lizati joj maca. Ona jauk olako i oni postaju glasnije kao ona dolazi do vrhunca. Joj maca sokovi idu po cijelom licu. Ja ustaje od mene i ja reći: "Mislim da smo spremni." Sam je legla na krevet i ona se penje na vrh. Ona zgrabi držite moje pijetao i sjedi na njemu. Ona počinje voziti polako i onda nagne prema dolje i mene poljubaca duboko. JA dobiti hipnotiziran na gorgeousness njenog tijela i ne shvate pitala me "Kako se dobro osjeća da je" kao 5 puta kada dođem na sam reći "da se osjeća odlično. Ti si tako mokra i uske Brit "" Damn! "Kažem joj da se gore i nagnuti se nad. Ona radi, a dobili gore i sam cilj za nju pička i ja početi idući u teško je ne počne Moan tiho ponovno. Onda se svi od nenadan ona cura gore na rukama i kaže: "To Fuck PUSSY, tata! Harder TATA! "Tako sam početi idući u teže i teže onda sam reći:" Bože, ovo je neke dobre picke! ", Kaže ona back" Fuck BAVI Pussy "Ja kažem" da gospođo! "Oko 5 minuta kasnije sam krik" Ja sam o da se sperma Brit ", kaže ona" Cum Tata, cum Inside My vagina! "I onda svršiš duboko unutar joj najveća opterećenja vjerujem. Ja izvući i sve nagle vrata otvoriti i poprsje njegova Tara sa kamerom, 5 drugih djevojaka, i Willie poprsje kroz vrata i Tara kaže Bretanja "Brittany sam svaku minutu!" I ja odlazim Owww, sranje!

понедељак, 14. јун 2010.

Belo donje rublje

Sljedeća stvar koju sam znala da sam u mračnoj sobi. Moje noge su se zaglavi, kao što su, vezan dolje, u klečećem položaju, a ruke su lisicama na polovima. Nisam mogao vidjeti puno ostalo, prozor blizu ruba stropa u moje lijevo samo zasja svjetlo dolje na mene. Zatim vrata u desno kutu natrag od mjesta gdje sam bio klečanje otvorena, a svjetlo na trzanje u sobi. Olivia je tamo u školsku uniformu, i dolazi preko u svom štake. Ja istražiti ostatak sobe. Čini se kao što sam kleči na neku vrstu platforme, uz neke ograde vodi do samo drugi lik u sobu, malu pozornicu stvar, s dva pola, baš kao i one koje sam bio vezan lisicama za odrastao u sredini. Olivia tijekom šetnje na nju štaka za tih stupova i uzimanje zatvoren joj štake i pomoću motke, kleči sama dolje. Sam odlučiti da je vrijeme za početak postavljanja pitanja.
"Livije, što se dovraga događa?"
"O, Ben, ti si tako topla kad si ljuta." Ona je kratak san.
"Što? Ozbiljno sad, ono što se događa? "One se smiju, što me više ljuti.
"Vidiš Ben, sa mojim 'stanje' ne mnogi dječaci smatraju me atraktivno. Ljepušan velik dio nitko od njih ni početak zamisliti seks sa mnom. Tako dakle ja sam još uvijek djevica. Ali to je sve o za promjenu. "Ovaj šalje odvratan misli kroz moj mozak, ali onda glas razuma koraka i kaže" Kao i ona želi imati spolni odnos s vama, vi ste kao najbolji prijatelji. Tko bi zamku vas i to učiniti? "Ona nastavlja:
"Ja naći vrlo atraktivna Ben. Ali ja vidim način na koji gledaju druge cure. Vi ne daju prolazne ipak o meni jebeni, a vi pitate vjerojatno ne bi radili. Tako da je došlo do ovoga. "Odvratan misli vratiti. Ali nije je završio još.
"Samo uživaj. Znam da ću. "Uz to, ona počinje kliženje off joj hulahopke, a zatim ih baca u zid. Moje misli vrištati na mene 'Što je ona radi? Gdje je ovo? 'I ja panike. Ona je tada počinje ukidanje joj majicu tipke jednu po jednu u vrlo seksi način. Ja mogu osjećati početak neuspjeh i moj penis podiže malo. Ona je nekako vidi samo ove najmanja promjena, i nasmijao se. Sve tipke su joj majicu poništiti sada, i ona traka off majicu, otkrivajući joj grudnjak. Neuspjeh stvrdne. Njena se iza leđa, i grudnjak postaje malo labav. Još uvijek drži na grudnjak s jedne strane, ona gura gumb na vrhu jednog od polova. Platforma Ja sam zaglavi se počinje kretati prema naprijed, ravno prema njoj. Ja zaustaviti samo prije nje, ali ne mogu reći koje dužine željeznicom da nije otišao pun način. Ona omogućuje grudnjak ići, otkrivajući njezine pune grudi i mjesta grudnjak preko moje glave. Ja ne mogu učiniti ništa o tome i sa očima njezine grudi, neuspjeh stvrdne još više. Onda je ona doseže iza leđa opet, i ja čuti zujanje. Ona je samo jedna nosi komad odjeće. Njena suknja. Ona padne na pod. I odmah kažem:
"Ne nosiš belo donje rublje." Ona duhovito odgovara:
"Yeh, to će biti brže taj način." Ona je tada stavlja na djavolski smeh i povici "Eat Me" i zalupi joj ruku prema dolje na tipku. Platforma puca ravno naprijed brzo, a moja glava je odgurnuo ravno u njezinu gola maca, nalijevanje dvojeina moje lice sa sokom. Ona screams opet
"Mi jesti van ili ćeš biti kažnjen!" Već uplašeni onime što se dogodilo do sada, sam zastrašujuća da mislim ono što bi moglo biti kazne, pa mi je kao što sam bio rekao i počeo da sonda joj maca sa mojim jezikom. Njezina sokovi su slatke i vruće, a ona miriše mošusni. Ona počne stenjati "oooh oooh yes! DA. DA! Harder! "I da je thrusts bokovima naprijed ispijanje moje lice opet sa svojim sokovima. Oplakivanje je konstantna sada. Iznenada, ona prestaje oplakivanje, ali ja ne usuđuju zaustaviti sondiranja. Tada joj tijelo počinje tresti i grč i ona cums cijele moje lice. Ona je uzdahnula, a zatim gleda mene.
"Dobro, sada ližu sve to." Radim najbolje što mogu sve svoje uzimajući cum off moje lice i jesti. Okus gorka, ali sam se bojao kazne jednom jedan više nije što je rekla. Uskoro prilično mnogo sve je to od od moj lice. Nasmijana, naizgled zadovoljan s mojim radom, ona je gurnuo još jedan gumb. Platforma počela dizati prema gore, dok sam bio na razini s licem.
"Sada je kad sam izgubio svoju nevinost", kaže ona, i, povlačenjem kondom niotkuda, ona poništava moje hlače i gaćice da iznad moje još uvijek teško penis. Sam početak mjerenje spreman kako loše kaznu mogao biti. Ona šapuće
"Jebi me seksi kuja i mene vuče u za poljubac. Dug u to. U mene je također povlačenjem u vuče moje tijelo i moj kurac klizi u njezino već mokro maca. Ona počinje oplakivanje u poljubac, a počinje u pohodu na mene sama. Još uvijek sam u strahu kazne potisak nazad. Iznenada, ona gura drugi gumb i remeni na moje noge i ruke dolaze besplatno. Sam pao na na vrhu joj, a ona počinje povlačenjem moje odjeće dok sam bio gol previše. Ja darted oči o, u potrazi za mogući bijeg, ali ona je drži na preuzak. 'Ah dobro,' Mislio sam da 'kao što bi i uživati u njoj "i počnu zaista dobiti u nju. Ona je oplakivanje više sada, a ja joj se pridruže. "Ooh Yeh Oh, oh ben teže teže teže! Trebam te, trebam te sada, brže "" Da Da Livije baby, I'm dajući ga na vas, teže i teže! "I otišao na i na. Počela sam se osjećati sperma uspon i orgazma početak, i znao sam da se dogodilo jednom this'd biti iznad, tako da sam stvarno počela ga dati moje sve. Guranje i guranje, a onda sam povika, a unutar nje dođe, dobro, u svakom slučaju kondom. Nekako, došla je u isto vrijeme. Tako smo bili oboje vičući joj sperma squirting iz kruga rubova joj maca, od kojih su preuzeli moj penis. Uskoro smo bili oboje dolje, a mi ležao zajedno na podu goli. Zatim je okrenut i reče:
"Ben, ja požaliti da to učiniti." I mene je udario po glavi kriket palicom. Bio sam previše umoran i iscrpljen previše seksualno u borbi protiv toga, tako da sam se onesvijestila.
Sljedeća stvar koju znam, ja sam na moj kauč kod kuće. to je bio san?

недеља, 13. јун 2010.

Ostrvo snova

Vode oko mog ostrva je duboka, poput jarka. To je kao Majka Priroda je izdubila sve stijene i stvari oko ostrva i pokazala ih na uscua zaliva.
Za 12 godina naivni, nevini dječak, to je bio raj čist i jednostavan. Jedino što nedostaje su neki drugi dečki za igru, za ribarenje, družiti se daleko sa mijim narodom. Moji roditelji su bili veliki, ali znate što mislim. Jezero nije imalo djecu mojih godina.
Mnogo mladji, i nekoliko tinejdžera koji ne bi me na doba dana, ali nitko mojih godina uopće.
Bio sam na mom ostrvu pokušavao odlučiti gde ići za taj dan, kada sam iznenada čuo glas koji je rekao "zdravo".
Ono što me stvarno cudilo je spoljnja strana glas se cuo na vodi. Brzo sam se okrenuo i vidio djevojka nosi kupaći kostim majica nad njom, sjedi u kanu i napeto gleda u mene.
Ja pogledah u nju, ta djevojku je dobraaa !
"Što želite?" I viknu na nju.
"Ništa" odgovori ona "samo je rekla hi"
Ona veslali daleko i sam gledao zadivljeno dobila svoju kanu na obali u zaljevu!
Misteriozna devojka nesta u grmu i ja sam pokušao shvatiti što ona radi ovdje.
Ako je našla put u, ona bi ste na čelu za usta, ne obali.
Možda je morala piškiti ili nešto.
Gledao sam u kanu više od jednog sata i nije se vratila.
To nije dobro.
Vratio sam se na moje ostrvo svijetle i rano ujutro i prije nego je dobio u svojoj kanu i veslali više.
"Zdravo", rekla je ona opet, a zatim sletio na moje ostrvo i hodala do mene.
"Ja sam Jana", rekla je tiho. "Sava" rekao sam.
"Što ti radiš ovdje?"
Ona ode na to objasniti da joj je otac bio prilično uspješan pisac koji je želio mjesto gdje je mogao nesmetano raditi.
Imali su kupili cijelu istočnoj obali zaljeva, jedini obale koja nije bila krunska zemlja, te su idući u izgradnji vikend tamo.
Dok sam bio probavlja ove informacije sam studirao nju. Jana je oko mojih godina, imala je plavu kosu koja je virila iz njezine bejzbol kape u konjski rep.
Ona je nosila istu vrećastu majicu koju je imala jučer i od onoga što sam mogao vidjeti žute bikinni ispod.
Oči su joj bile zelene i imala je prilično lijepo svjetlucati u njima.Imala je sjajan osmeh, zubi bijeli i savršeno ravni.
Izgledala je lijepo dovoljno. JA mogao reći što joj tijelo je kao zbog majica, ali njezine noge bile preplanule i vitka linija. Nisam bio zabrinut zbog svoga tijela bilo kako.
Nerado, počeo sam razgovarati s njom, i našla sam kakve ukusu nju. Voljela ribolov, iznosila je 12 poput mene, i mislio sam kul jer sam bio jedini koji je podoba vanjska strana kako da biste dobili u zaljev.
Proveli smo cijeli dan zajedno i imali velik vrijeme. Mi smo lovili i doplivao i razgovarali o svemu pod suncem.
Ispalo je bila čak moj omiljeni fan.
Kad sam napokon otišla kući te noći smo bili prijatelji.
Ostatak ljeta smo bili zajedno svaki dan. Upoznao sam ju narod i oni se svidjela me.They nas ostavi na miru i ode o njihovom poslovanju nadzire izgradnju svojih vikendica.
Mislim da su bili oslobođeni svojih djevojčica imala nekoga za igru, tako ona ne bi bila na putu.
Mi smo izgradili svojevrstan mršav-u na mom otoku.
Bilo je zabavno i dao nam vrsta baza ako znate što mislim.
Rekla sam narod o tome i dobio dozvolu za prespavati na mom otoku. Znali bih biti sigurna jer nitko drugi nije mogao doći do nje!
Jilly upitala može li spavati na otoku, ali nije dano dopuštenje.
Njezina majka ne mislim da je to bila dobra ideja. Bili smo oboje iznimno razočaran, ali što bismo mogli učiniti?
To popodne sam postaviti moje stvari.
Jana i ja smo kuvali i stavili moj tiganj i lonaca gdje bi bili pri ruci. Onda smo lovili.
Jeli smo ono što smo uhvatili za večeru da noć (barem majci neka ostane za to).
Kuhani nad vatrom, s našim vlastitim rukama neiskusne, ništa ikada okusio tako ukusna.
Jaba veslali kući samo prije nego što ga je dobio mraku. Kao ona je o da biste dobili u njoj kanu se okrenula i poljubila me vrlo brzo na usnama.
"Vi budite oprezni večeras", rekla je crvenjenje
"Nema kamen oko u mraku".
Zapanjen po poljubac Ja sam šutio.
Bio sam užaren kao ona veslali daleko.
Također sam bio zbunjen i zbrkan i zbunjen zbog poljubca.
Kasnije te noći dok sam ležao u mojoj vreća za spavanje pod mršav da sam čula moje ime zove se u otežanim šapat "!"
Sjedio sam gore i nije bilo Jana izlazi iz jezera u svom žutom bikinni. Ona je ostavila kanu natrag na svoje mjesto i doplivao na to mi se pridružite.
Dok je išla do banke u svjetlu titranje požara Ja samo mogu otvoriti stare glasan.
Njezina titties koji sam nikada nije stvarno primijetio prije nego što su bili jasno vidljivi kroz mokro žuto materijala. Njezina bikinni gaćice vjerni joj mala pickica jasno ocrtava njene usne i razrez pickice.
Bio sam hipnotiziran.
A za prvi put sam znala zašto sam odjednom imao stečen neuspjeh.
Janino tijelo je napravio da moj penis poraste.
"Hi" Rekao sam uzbuđen "Što ti radiš ovdje? Jeste li orasi? Tvoja mama će ubiti nas oboje!"
Jana pogleda "ona nikada znati", rekla je.
Mi smo sjedili uz vatru i ona je počela drhtati. Sam stavio na više drva onda je rekao, "bolje da biste dobili vanjska strana od taj mokro odijelo"
JA je dobio moj jedini joj extra odjevnog ... veliki majica i moj tata.
"Ovdje stavi ovo na prije nego što uhvatiti upala pluća"
Pogledao sam daleko kao što je vučenje na onda iščašenje zatvorenom joj bikinni Najica visio na koljena gotovo kako bi mogla traka ispod njega bez mene vidim ništa.
Kad sam smatrao je sigurno izaći sam ju spojila na vatru.
Zvijezde su se, loon zove od negdje dolje jezero. Da sam bio stariji to bi bilo romantičnih kao pakao.
"Nije bilo onako kako sam bio idući u pustiti te biti prvi koji će ovdje spavati", rekla je ona.
"Imam samo jedna vreća za spavanje", rekao sam joj, ne uzimajući ga na sve. "Mi možemo dijeliti zatim".

четвртак, 10. јун 2010.

Dildo

Zdravo medeni.Ovo sam ja, a ja samo da bih vam napisati nešto malo da biste dobili tvoj srca gore. Škola danas je tako dosadno, nisam mogao prestati razmišljati o tebi, pogotovo nakon što smo učinili u subotu navečer. Ono što sam osjetio da noć ne vjerujem da nikad nisam osjetio prije. Prije nego idem dalje, moram priznati bio sam malo zlocesti danas. Ja ne mislim da bi smetalo da vam govorim o tome bi ti? Ne? Dobra. Udobno se smjestite, a ja ću vam reći sve o mom danu.
Valjda sam se probudio na ovaj način. Sanjao sam dobar san, osjećaj extra sluti danas, kao što sam je dobio spremna za školu. Stavio sam zbijeno, crveni, nisko rezano majicu s Jean suknja, i crveni kais da odgovara mojoj košulji. Znate kako se osjećam kad sam nositi japanke sa sa kratkom suknjicom. Čini da se osjećam tako prljav. Te Znam potajno ga vole. Cijeli prvi dio dana sam zadržala uzimajući više uključen, misli na vas i stvari koje smo učinili zajedno. Kunem sam mogla sam mirisati miris moj uzdižu ispod mene sjedi u razredu, ne obraća pažnju na ništa što je bitak je rekao. Sigurna sam da neki od drugih oko mene je mirisalo da, ali oni su svi ljubomorni da imate djevojku poput mene okolo bilo kako. Uglavnom, bio sam samo sanjao dan daleko u razredu, osjećaj topline bude okrenut gore izmedju mojih nogu, i moje bradavice postaju osjetljive kao što su poked protiv šalice moj grudnjak. Dobio sam mnoge neugodne misli. Ja bi sisao svoj penis pravo tamo pred svima. Znaš pijetao gladan sam se kad sam maštati od vas u razredu. Čak i moja usta zalijevanje je na misao Vaš veliki mesnati kurac bulji inča udaljen od mene.

Kao što sam napredovala kroz moje različitih klasa kroz dan, je dobio Internet gore i gore. Ja sam zapravo počeo osjećati vlage zgrade u mom maca. To je bio konačni Lyin 9. razdoblje kada sam pitao profesora da ide u kupaonicu. Vi znate gdje je to ide zar ne? To je točno. Vaša mala kurva je otišao u kupaonicu i sama zaključana u štand voditi brigu o poslovanju. Ja sam potrčala u zahod i brzo sjeli i ističe moje noge do stranu pašu sebi stabilna kao što sam nagnutom prema natrag na stražnje WC. Ja zvjerski izdvajali moje gaćice na stranu i počeo sam trljanje, onda liže ruku, a zatim sebi trljanja, lizanja i natrag u svoje ruke da biste dobili moj vagina mokro usisavanje. Nakon dosta sam dosadan napokon pala prste duboko u moja pička, grubo prst jebeno mi slutty maca. Jedino što sam bio mišljenje o tebi je bio iznad mene, karanje živi van mene, što mi je malo drolja znam da sam za vas. JA je zadržao dodajući prste dok sam bio do četiri, i čak sam uzeo moje druge strane, počeškala šupak s nekim prstima, daje mi dodatni osjećaj znate ja volim taj osecaj kada osetim dildo.
Došao sam tvrdi. Osjećao sam se tako lakše. Kao što sam završio, netko drugi je došao u za korištenje kupaonica. Tako sam brzo ustao i napravio siguran JA nije 'izgleda da je greska, ali ne prije nego shvativši kako mi gaćice mokre bile, pa sam ih skinula. Nisam imala torbicu sa mnom da ih stavite u njemu, tako da sam oslanjao na wc, i nastavila da stvari moje gaćice u mom maca. Handy skladištenje kontejnera ako mene pitate. Nakon što je posljednji nadjev od toga u njemu, vratio sam se u razred.
Saznao sam da je moje putovanje u zahod nije bio od pomoći, jer moj um još uvijek utrke neugodne misli od vas i I. Na sreću, danas je bila gotovo potpuna je put sam napustio 9. razdoblju. Čim sam doma, išla sam u tuš igrati više. Znam li mi dati zapovijedi što trebam učiniti u tuš, ali mislim da danas je bilo potrebno za mene staviti na odgovornost u svoje ruke, a ja ne mislim da bi se slažete, da? Hmm, to je ono što sam mislio.
Ja usisan šampon boca sanjam tvoj kurac sa dildom, ja rammed moja maca do vrha mislili na vas kurac, ja moaned kao glasno kao što sam mogao bez čuti. Došla sam više puta, više nego dovoljno za dobru priču za vas kasnije. God dammit Trebam vibrator. Moj tuš sjednici je tako dobar, i čak sam uspio ušuljati par prstiju do moje dupe za vas. Mislio sam da vas posebno željeli da je dio moje priče za vas.
Pa to je sve što imam za vas za danas. Nadam se da ste uživali u moju priču kao i obično. Nadam se da ćete završiti jacking off i sperma uskoro, ali vaše potrebe drolja horny joj san. Nakon što sperma, bolje pospremiti u neredu koje napravite. Hmm, nestašan cutie snova. I love you.

среда, 9. јун 2010.

Sama

Djevojčica iz susjedstva ...

Prije nekoliko godina mama i njezina mlada kćer preselila u kuću farmu pored moje kuće .. Moj grad je jako mali i ima puno otvorenog zemljišta, ali iz nekog razloga, iako smo oboje vlastitu puno imovine iz kuća su građene blizu jedan drugoga ..
Znao sam majka otac jer je on koristi za vlastitu kuću ona sada živi u.. Ona nikada nije bila da blizu njezin otac, ali se njegovo jedino dijete ostavio svu svoju imovinu da je .. On je došao u pravi čas, jer je mama bila bez posla i koji je potreban mjesto za boravak sa svojom kćerkom .. Brzo sam se sprijateljio sa mama i sam uređen za nju kako biste dobili posao u tvrtki prijateljima .. Ona također radi noć posao kako bi spojili kraj s krajem .. Čini se da joj je tata kćeri mrtav pobijedio, a sve radi ona može kako bi provjerili svoje kćeri dobro će predviđeno ...
Sada kćer se zove Lara i kad je prvi uselio Lara je bio samo dijete .. Mnogo godina je prošlo i Lara sada ide vrlo skupo privatne škole sljedećem gradu preko .. Opet sam se sprijateljio Lara majka pa sam gledao Lara odrastem jako brzo
Od Lara je mama radi tako puno Lara je često sama kod kuce .. Ona je dovoljno star da se brine o njoj, ali sam sebe dobrovoljno javio da neka ostane u mojoj kući dok joj je majka bila doma .. Ponekad Lara će provesti cijelu noć u mojoj kući, jer joj mama često radila dobro prošlosti ponoći i bilo je prekasno da joj se probuditi uzeti njoj kuci
Lara voli moju kuću .. Čak i nakon svih težak posao joj mama radi, a iako su vlastita kuća je lijevo da ih oni nemaju puno novaca .. Bilo novaca nemamo ide na Lara's školovanja .. Ja s druge strane sam jako dobro situirana, i imaju sve igracke za zabavu , gadgeta i cool stvari za nju da uživate .. Ona je uvijek više od moje kuće kupanje u mom grijani bazen.
Laura dođe kući iz škole u 2:20 pm i često sam kući s posla od 05:00 pa ona ima svoj ključ i trčanje od moje kuće dok sam se kući, onda ću ju i večeru joj pomoći joj domaću
Jednog dana dobio sam napustiti ured ranije i bio idući u biti dom ubrzo nakon 03:00 .. Hodam na vrata očekujući da će vidjeti Lara gledajući TV nego sam obavijest ona je u mojoj spavaćoj sobi, a neke neobične zvukove koji dolaze iz moje sobe .. Tiho sam šunjati pogledati u mojoj spavaćoj sobi i bio je šokiran na ono što ja vidim ..
Lara je skroz gola na mom krevetu igra se njom macom .. Da bi maters gora bila je gledajući domace porno ću s skrivenu kameru u moje sobe i hrpa od kurvice iz mog grada koji žele imati dobar provod sa mnom na vikende ..
Isprva sam bio malo ljut, dok Lara moaned moje ime u čistoj ekstazi kao ona donijela joj je samo do orgazma .. Ovo je prvi put sam pogledao Lara u drugačijem svjetlu ..
Ona više nije mala djevojčica .. Ona je možda 25 god s prekrasnim duga smeđa kosa, zelene oči i nevjerojatna bezobrazan tits 36 C .. Ona je imala lijepe uporište okrugli balon i sam mogao vidjeti da je čak iu mladosti je brijanja joj zbijeno ružičasta vagina ćelav ...
Bio sam tako uključen sam počeo igrati sa svojim kurcem postoji pravo zadovoljstvo gledajući joj joj samouprave na slikama mi je druga žena jebote ..
Otišao sam nakon toga i vratio se natrag normalno vrijeme .. Ona je tamo sjedio gledajući TV kao i uvijek .. Također sam primijetio sam imao svježe plahte na mom krevetu .. Uvijek sam mislila da baš kao i pranje rublja i čišćenje moje kuće, ali sada znam ona mora imati stečen ih pere sokovi iz pickice.
Sam se pretvarao sve je bilo normalno, ali nisam mogao dobiti sliku Lara gola na moj krevet iz mog uma .. To je kad sam formulirao moj plan da joj ...
Te noći sam programed kamere za početak snimanja na oko 2:30 .. Kad sam došao kući da gledaju traku tamo opet je Lara igranje s njom maca na slikama mi je jebeni druga žena i svaki put je radila njezina sebe do orgazma ona spominje moje ime .. Htio sam povući moj penis nazad i moždanog udara je do slike, ali nisam, jer kao topla kao ona me ja sam htjela da se osjećaju joj maca oko njega još više .. Te noći sam stavio DVD od onoga što sam snimio u skrovište gdje sam ih sve zadržati i označiti je "najtopliji video sam ikada snimljenih" ..
To sljedeći dan Zvao sam bez posla i čekao Laura doći do moje kuće .. Ja postaviti kameru tako da možete gledati iz moje krilo vrh i gledao sam ju dobili gol i stavio DVD-in. Počeo sam tajno ući u svoju kuću gledati Lara's reakcije na ono što se na DVD-u .. Pogledao sam na vratima put u svojoj sobi koja je bila napukao otvoren i Lara vidio golu na mom krevetu .. Ovaj put nije igrala s njom sebe .. Bila je promatranje video od njezina igra sa svojim self oplakivanje svoje ime na TV ekranu .. Ja mogu vidjeti izgled njezina lica .. Ja mogu reći da je bio i bojao i nevjerojatno uključen .. Samo onda sam hoda u sobu i reći "Whatcha 'gledanje Lara?" ..
Ja ju preplašiti i ona je pokušava sakriti činjenicu je bila gola s poklopiti i pokušala je petljati s daljinskom uključiti DVD-off ..
Mislim da je bio oko za plakanje upravo tada, ali sam blurted out "Ako mislite da sve moje domaće porno's su vruće mi bi trebao napraviti da ih stavite sve na sramotu" .. Nikad nisam vidjela neki neki osmijeh tako teško i mislim pomisli uzbuđeni, jer je počela padati maca sok pravo tada i tamo ..
Počela sam da se svuku, a ja hodio za krevet .. Za opuštanje joj malo sam počeo da izljubim svoje pravo na usnama s vrlo meke poljupce i grickati u isto vrijeme JA je uzeo jedan od njenih prsa u moje ruke i počeo svirati s bradavice ... Pitao sam ju "Jeste li sigurni da želite ovo" i Lara je odgovorio: "Da više nego išta na svijetu"
Sam je legao dolje na krevet i počeo soft poljubac moj put dolje joj golo tijelo pazeći da sisanje na svaki od njenih bradavica na putu prema dolje .. I onda je dobio kao bliski kao što sam mogao da joj maca sa vanjska strana dodirivanja i reče: "Do you want me?" .. Lara je odgovorio Da želim te ".. JA je pitao nju što ona želi od mene da radimo na njoj i ona je odgovorila:" Ja želim da moja maca jede onda mi zajeb kao i jebi se sve te djevojke na DVD-a ".. sam još bliže i zamolio je da molim .. ona je tada molili "Molim vas, ja želim osjetiti tvoj jezik u mom maca", ali prije nego što ona može završiti sam uzeo moj jezik i zaglavi duboko unutar joj mokra picka .. Ona je odmah imala orgazam i squirted joj sperma po cijelom licu ..
Sam jeo joj se na grozničav tempo i ona je neprestano cumming i cumming iznova i iznova, svaki put oplakivanje moje ime i da je cumming ... I onda zaglavi moj srednji prst tamo razbiti joj Hyman moj penis prije nego što će parati joj maca otvoren, ali sam primjetio da iako je bio super zbijeno i moj prst bio je čak i prevelika za nju cunny nije imala višanja ..
I onda joj rekla: "Idem vam sada jebati, to može boljeti, ali malo opustiti i da će se osjećati nevjerojatno uskoro" .. Ona je tada molio me da zajebavati joj se kao da nikada nije jebeno svaka žena prije nego što i samo da ga stavite u nju brzo, jer ona želi da mi osjećamo unutar svog.
I onda joj rekla da sam bio idući u ovan moj penis u na odbrojavanje od 5, ali kad sam dobio za 2 I tresak moj kurac duboko unutar joj sve do njezine maternice uterao .. Ona neka se veliki vrisak ... Osjećao sam loše, ali sam onda shvatio da je napaljena i ona je upravo intenzivan orgazam
I tresak moj penis poput klipa in i vanjska strana od njoj za više od sat vremena, a ona je samo tako osjetljiv na sve .. I jebeno joj misionar, sam je učio da mi vožnja kao kaubojka, a ona to pokupila kao stručnjak .. Mi obrnuto cowgirl, a mi smo spooned jebeno psić stilu i svaki put je došla jedna za drugom za drugom .. Na kraju sam uzeo njezine noge i stavio ih iza glave i udario moj penis u njezinu brže i teže onda sam ikada zajebali svaku ženu .. Napokon sam osjetio da je upoznat peckati u moje loptice i ja izdvajali moj penis out i squirted što se osjećao kao galon cum diljem joj trbuh, tits i lica .. Laura je bio pokriven sa mojim bijelim ljepljivim spermija
Pogledao sam gore na njoj sperma pokrivene lice i ona je pouting .. Pitao sam je što nije u redu, a ona je odgovorila: "Bio sam u nadi da će svršiš u meni" .. Rekao sam joj da to nije dobra ideja, a osim toga kako bi mi objasnili kako je njezina majka djevojke koja nema gdje ide, ali škole, doma i moje mjesto je zatrudnjela?
Mi smo imali dva puta više prije seksa joj mama je dobio doma s posla te noći i puno puta nakon toga...

уторак, 8. јун 2010.

Masaza

Ja sam redoviti klijent za masazu. Marija je najbolji. ona su mi daje veliku masazu za 4 mjeseca na tjednoj bazi. Obično, ona će mi dati seksualne masaze se primjenjuju akupresura na moj lopte i prepona. nakon što je moj penis otvrdnu, JA obično htijenje skinuti ju.Ona će mi miluje mi kurac na masazi duzan i obaviti dobar posao mi ejakulacije. Ovo je moj tjedan za olakšanje od erotska masaza protiv stresa od mary.ona je mlada rastavljena. u zadnje vrijeme prigodama, ja hv postati izazovnije od svlačenje svoje hlače na prst njezinu vaginu. ponekad je ona opirala ili odbaciti, koje posljednjih nekoliko krugova, bila sam uspješna u ukazivanje joj i čineći vagine potpuno mokri. ali ona je uvijek imala prisilno odbacio svaki pokušaj za sex.ovaj put, bio sam sretan da sam ju posjetili u 22:00, a mi prolazimo kraj Midnite tako da svatko ima lijevo i bili smo sami. ona zaključana vrata.
I onda skinuti nju i ona je pohvalio ljepote. ona je moždani udar, pa čak i moj penis isisan moje bradavice. Uspio sam maknuti svoju bluzu i sisati njezine grudi simetričan.ja pokušao to maknuti joj hlače, ali je ona odbila. ja je postala prilično očajna i njezin provedeno na krevet. prilično nasilno,skinula hlace, ali ona je prešao njezine noge kako bi zaštitili sebe.
ja ostatak moje puno težine na nju n koristiti svoj prst da zafrkavati njezinu vaginu. ona je odmah postala mokra, ali još uvijek odbijaju pustiti mene zajebavati joj.
Ja borili s njom, dok otpora i dalje sisati bradavice joj teško do ona je bila jako pobudila n zbunjen. je odbor i gurati joj noge razmaknute n mjesto moj penis u blizini vagine.
ona je borio ali ja ignorirao nju n dalje protrljati moj penis dok je ušao u rupu. ona je zadržao kazivanje nije u slabim glasom. ja mogao smisla dok je reći ne ona je još uvijek prilično spreman.
Dakle, ja startedt se zajebavati teže i ubrzo je popustio i odgovorio.
sve svoje prigovore notpornost nestati i uskoro je ukupno tišina kao ona uživati zajebavati.
ja eksplodirao iznutra i ja dont znati zašto da ja i dalje pucati mnogo mnogo puta (mnogo više od mog uobičajenog snimanja).Vagine je zbijeno i jebeni je bio stvarno zadovoljan.
I neka moj penis ostane unutar cak sam bio iscrpljen.kada je konačno me je zamolio da će se povući, ja mogao vidjeti kaplje iz sperme.
Nakon toga mi reći da ona može zatrudnjeti. vjerovali, rekao sam porculan žene trebaju imati sterilizirana. tek onda je rekla da se udala i rodila, a ona je još uvijek plodna.
Bio sam šokiran i pitao zašto ona nije tako reći ranije.
kao što sam napustio mjesto, ja čuditi ako je istina ona će biti trudna.
ipak da je bio stvaran dobar seks uz masazu.

понедељак, 7. јун 2010.

Vrela recepcionerka

Zdravo,
Moja Daniala iz Karachi, 30 godina. Ovo je moja istinitoj priča o pleasureable interakcije s moja devojka recepcionar devojkal.Any zainteresirana za vlasništvo dobro prijateljstvo. Njeno ime je fari. Ona je 22 godina stara, vitak, pametan i AV atraktivna i seksi figuru. Dana kada sam se pridružio kompaniji ona mi je dala vrlo ugodan osmijeh i pitao puno na portafon se odnose na sebi. Bio sam cijeli incharge tvrtke u odsutnosti vlasnika i da je ona vrlo dobro zna i ona žele unovčiti ovaj.
Koristim sjediti u kasnim večernjim satima dok su svi djelatnici ureda lijevo na 5:00. Primijetio sam da je započeo sjedeći kasno i kada napustim oko 19:00 joj odmah završiti svoj rad i stajati na vratima ureda tražiti auto rikshaw. Nakon nekoliko dana od ove prakse sam bio siguran da ona treba dizati od mene i nije imajući hrabrosti reći. Taj dan sam namjerno ostao v kasno i kad je bio oko 08:00 sam naručio moj kmet da on može otići i ja ću zatvoriti vrata po sebi. Bio je v sretni napustiti i kod 815: poslijepodne mene i fari su samo 2 osobe sjede u uredu 1000 četvornih metara bungalov u blizini izolirani. U može zamisliti koliko sam uzbuđen bi trebao biti u to vrijeme. Dopustite mi da objasni te lik fari, ona je v fer, 5'4 "visina, sa savršeno magarca i 34 C veličine dojki (pretpostavljam). Kad kmet Arshad napustio ured, pozvao sam fari u mojoj sobi i tražio da je r ugodno sa mnom sama u uredu, ne imati bilo koji strah? Nasmiješila se i rekla nema Sir Imam puno povjerenje u vas, a ja nemam strah ja sam vrela recepcionerka. Tada je rekla mogu potpuno moj rad u sobi, recepcija je vruce. Rekao sam najviše dobrodošli u može sjediti na mom stolu u iz t od mene i ne ur funkcionirati, i ja sam joj savjetovao da se ona može zadržati svoje duppata na strani stolici ako je ona osjeća toplo, ona je pogledala moje oči dajte mi seksi osjećaju ya i rece njegova prevruće i stavite ju dupat na strani (iako je savršeno AC) radi.
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh draga bio sam samo na nebu kada sam vidio velike grudi pokrivene u svjetlu roza košulja sa dubokim av vrat. Ona sjedi ispred mene i pokazao se kao da ona radi i premjestiti grudima i duboko vrat downeards prema meni. Bio sam rad na moj laptop, ali moje oči su lijepe na nju mekom i fluufy grudi. Njezina dvijeina bradavice su lako vidljivi, a ona je namjerno prikazuje ih na mene. (Ako djevojka iz Karachija zainteresirani prijateljstvu ona svibanj mail me at silent_magma at hotmail.com) Onda smo započeli razgovor osobni tijekom chat sam dotakla nogu od moje noge i utrljajte nježno, ali uzimajući nema prigovora fari. Tada sam imao hrabrosti, a ja stavio ruku ispod stola na njoj bedro. Počela sam trljanje moj dlan nad nju bedra i polako oving prema gore, ona je nasmijana i zatvorene oči. Sada je početak oplakivanje. Aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh. U tom trenutku sam cant odoljeti, sam se preselio iz moje sjedalo i doći na leđima, zgrabite ju s vrata i poljubio joj vrat i onda ustati i zagrlila me v zbijeno. To je pravi užitak sam dobio. Onda smo poljubila na svaki drugi usne, i ja pokupiti njoj i leže na kauču u mojoj sobi. JA ganut moj ruke joj pod majicu s dubokim vrata i počela trljati svoje grudi. Ona je totalno out now. Onda sam joj majicu puul prema gore i kroz njega daleko. Ona je nosio crni grudnjak što je vrlo istaknut na njenom mekom fer ten. Otvorim joj grudnjak brzo i njezin imovine ispred mene. Što velik scena je bila, ona leži ravno na kauč sa samo njoj hlačama i njoj velikim grudima su u potpunosti vidljivi, mogu početi sisanče i rezak joj bradavice a ona se kreće poput riba na suhom. Ja sisati obje dojke jedan po jedan i trljanje drugi koristi moj dlan. Zatim je sjesti i otvoriti moj dahtati i uzeo mi 8 inča kurac u njenim rukama. Ona je trljanje ruku na moj tiho vratila, a ja m osjećaj vrlo gud. Do vremena moja penija u potpunosti podignut i postao hard rock. Onda sam ga stavio u nju između dvije vode mealon veličine dojki i klizanje moj penis između joj meka dojke i zajebavati joj grudi. I nakon nekoliko minuta sve moje učitavanje izašla i širi joj grudi i vrat.

петак, 4. јун 2010.

Nezaboravni trenutak

Vi samo nikad ne znate kad jedan od onih trenutaka će doći zajedno da nikada nećete zaboraviti,nezaboravni trenutak, jedno ljeto vikenda, Sandy Becker i njezin suprug, Jim, planiraju zabavna dan u popularnom zabavni park s nekoliko svojih prijatelja. Ne samo da je ona vrlo uzbuđen o mnogim uzbuđenje vožnje, nego zato što je znala da joj muža suradnik, Mark, bit će kao i tamo.
Sandy i Mark je uvijek imala koketni odnos, ali, kao što je bila u braku, a on obično je surađivala s nekim, nikad nije otišao dalje od pokušava vidjeti tko bi mogao napraviti drugi pocrvenjeti teže. Mark je bio Jim prijatelj put prije nego su počeli raditi zajedno. Često, Sandy bi se naći i sama izgubila u Reveries o Marku, nije ni čudo: 34-godišnji muškarac bio je visok, s lijepim širokim ramenima i nevjerojatno jake ruke, što osjećali kao da bi slomili njezin, ako je on želio. On je valovita crna kosa, i skup zelene oči koje se činilo da buljiti duboko u dušu Sandy u ukratko trenutak. Ona je pokušala vratiti svoju pribranost i njezin suprug zamolio za mišljenje o njihovoj dnevni red.
"Get a Grip on, Sandy!" Ona pomisli u sebi kako joj koljena i počeo slabiti joj maca počeo peckati. Ona je brzo sjeo i uhvatio čašu vina, kao ona i dalje biti stimuliran seksi, zabranjeno slika u srcu.
Sandy je znao da je bila vrlo atraktivna s dugim, tamno plavu kosu, uspavljujući badema očima, a najviše preslatko usana, supruge 27-year-old tijelo je napravljen za ljubav. To je uvijek bio rekao da je ona "dugonog" sa savršenom set duge, vitke noge i uzak struk. Njezin lik je bio lijep, zbog strogih treninga rutinu. Čak i u njoj rade diskretno uniformu, bila je zapanjujuća, a koja je donijela više unwelcomed seksualne predujmovi od njenih vršnjaka.
Iako nije kao ideja za prevaru, i uvijek je odbio bilo kakve prijedloge, ona nije mogla pomoći, ali potajno maštaju o Marku, i poveliki trbuhom u traperice, što ju je sama pitati da li je sve kugle, odnosno uglavnom penis. Sandy nastavlja razmišljati o zgodan čovjek, te joj maca počeo peckati više nego prije. Ona ne zna zašto je bila toliko okrenut na njega, ali ju je početkom uzbuđenja do epskih proporcija.
"To je sve postaviti, draga ... Svi su mislili da će to biti dobra ideja ..." Njen muž joj popucali natrag u stvarnost. "Previše loš Marko se ne događa da bi ga, ipak ... To sigurno neće biti ista bez njega ..."
"W-Zašto?" Sandy nije mogao sakriti razočaranje u njezinom glasu. "Što se dogodilo?"
"On mora brinuti za svog brata Josh ..." Jim objasnio.
"Oh, molim ..." Žalio okretan, štavljena ljepota, bacajući joj duga kosa preko ramena, oči glowering i Pink-oslikane usana u uskoj crtu slatka, uski nos. "Označi neće biti u mogućnosti to napraviti, jer on mora voditi brigu o svojim nepristojan mlađeg brata?"
"Ne morate se reći, draga ... Josh je samo dijete pokušava pronaći svoj prostor ..." Jim uzvratio. "Označi roditelji su zauzeti ovaj vikend i upitao ga za ruku ..."
"On je kao 18-year otvoreni perverznjak, koji je više kao to! Označi stalno mora poprsje svoju guzicu je žao, jer dijete neće zaustaviti krađu porno iz susjedstva najam!" Sandy pouted. "Siguran sam da postoji nešto što možemo učiniti kako bi ga osloboditi tog tereta ..."
"Dođi da mislim o tome ..." Njezin muž kao da su ideje. "Što ako nam se pridružuje Josh? Siguran sam da bi bio oduševljen da idu ... To bi držati njemu zaposlen i iz nevolje ... Što mislite, dragi?"
"Te imati je dobio biti kidding me ..." Sandy podiže svoje oči, brada jutted. Ona nije mogla podnijeti pogled na antipatičan dijete, ali da je jedini način ona će biti u stanju zadovoljiti Marka, a možda i pokušati nešto više. Ona je izraz škrt prihvaćanja svoga muža najnoviji ludi zadatka: briga o djeci seksualno opsednut dječaka.
Hodanje daleko mrmljanje, Jim riječi moglo se čuti odjek dolje u dvorani. Pozivanje leđa, "Mi smo odlaze na 09:00 oštar, sutra, pa biti spreman da ide na četvrtinu sa svojim vreća upakiran. Mi smo borave dan ..." Jim očima squinted u podrugljiv zadovoljstvo.
Sandy gledao krajolik koji ispunjena ljetna slike izvan automobila prozor, barem je ona mogla uživati u prekrasnim pogledom. Toplinskih valova tekla preko, oko i kroz sve, njih clutching u toplom, držeći dokučiti. Bilo je tako svijetla da se, u devet sati ujutro, asfalt čini se da je pokriven u tankom sloju vode, odražavajući zrake sunca i lijevanje zlatne svjetlosti gotovo sve oko sebe. Lisnatog drveća kao što su stajali stražari umoran, lepršav u nježnim zagrljaju toplog povjetarca, njihove kože svjetlucav u mekani sjaj odbijene svjetlosti.
Sandy osjetio naklonost prema mirnom krajoliku i čarolija je bila lijeva nad njom. Ona je stvarno mogao koristiti neko vrijeme da se pod vrućim suncem, ali da to neće biti slučaj za nju, ona morosely misli. Ona je osjećaj malo nestašan i odlučio da nose bijelu haljinu koju prilijepiti joj tijelo kao druga koža. Tanka haljina sama u obliku krivulje oko nje, s naglaskom na njezine velike tits 36C, koji je stajao ponosno bez grudnjaka ispod tankog materijala. Njen tanki struk lagano naglašeno kroj tkanina, i, dok oka bi bili izvučeni na niske rez, labava dekolte o haljini, pokazujući 4 ili 5 cm od Sandy's veličanstveni dekoltea, koji su izgledali overmatched pokušava ograničiti svoju tvrtku grudi. Haljina je bila prekinuta niska da bi se otkrilo svoje vlastito dekoltea, dok kratak iznad koljena da bi se otkrilo svoje fenomenalne noge i njezine savršene konture u obliku srca iza, i bijeli remen je izabrao za nositi ispod smanjiti čvrsto oko nje preslatko dupe.
"Wow, draga ... Stvarno prekrasan izgled ... Znaš da Pogoni mene ispucan kada nosite da dress," Muž joj je šapnuo kako on nježno utrljati koljena.
"Da, znam, ljubavnica ... To je točka ... Provjerite sve one druge dečki ljubomorni da ne mogu imati mene", rekla lagao, smiješeći se, nije mogla čekati Marka da provjerite joj out.
Jim je dobivanje uzbuditi, ali bilo je malo je mogao učiniti u ovom trenutku, pa je tiho šapnuo joj "ja ću s tobom kasnije ..."
Ubrzo nakon toga, grupa je stigla na svoje odredište, park činiti se biti gužve, sa puno ljudi uživaju. Oni su parkirani automobil na jednom od posljednjih preostalih mjesta, i Sandy uhvatio svoga muža ruku kao oni na čelu prema ulazu.

***

"Hej, momci ..." Označi dočekali njegovi prijatelji izvan glavnih vrata, a on i njegov brat Josh je upravo stigao, kao dobro. "Bok, Sandy ..."

"Bok, Marko ..." Ona namršti, pokušava joj najbolje sakriti svoje uzbuđenje. "Drago mi je vidjeti te je napravio to ..."

"Zašto, gospođa Becker, you look lovely today ..." Josh prekida, odmah podigao obrve i oči temeljito ispitati Sandy's full, otresit grudima, bradavice krute iz automobila klima uređaj.

Sandy samosvjesno održan ruku preko grudi, topline raste u obraze dok je osjećao tvrdi malo nubs joj bradavice poking prema vani. Gotovo žaljenje nosi svoje low-cut, mekana, super-tanke bijelu haljinu i nema grudnjak. Nagibni glavu dolje, onesvijestiti siluetu svoje ružičaste areolas bio samo vidljiv kroz gotovo obična tkanina.

"O, velik ... Dječak nikada neće uzeti oči od mene cijeli dan ... To nije moja krivnja ... Mislio sam da sam bio idući u zabavni park to imati neki zabava, ne na bizarne vrtić." Ona misli.

Nakon razmjene pleasantries jedni s drugima, odraslima napokon krenuo je u glavni ulaz. Ne bez prljave Josh puzav hrabriji pogled na Sandy, međutim, nije mogao pomoći, ali cijene oči njenih vitkih nogu, s puno kože prikazuje pod kratka suknja. Njegove oči na njoj oklijevaše tonirana, bronce bedra, a zatim se preselio u izložene dna krivulje joj sladak magarca. Lizanje njegove usne, njegov smirk ispiru brzo kad oči podiže da vidi Sandy brazdastoga njezino čelo na njega i vuče svoju suknju dolje malo.

U tom trenutku, Sandy primijetio da je i sam bio dogovaranje preko ruku u njegov džep. "Dirty mladi perv," Ona pomisli u sebi, valjanja oči.

***

Oni su platili potrebne pristojbe na ulazu i odlučio prošetati oko mjesta prvi prije odabira vožnje ići dalje. Grupa namjerava posjetiti sve manja atrakcije prije naslova na one glavne. Njihova prva stanica bio je nešto što se zove "gusarski brod", to je bio suspendiran brod, lepršav s jedne strane na drugu. Ljudi na njoj su vrištati i ekipa zaključila da ne može biti tako loše i odlučila ga isprobati.

Zatim su otišli raditi branik vožnje i to je bio zabavan, Jim je rekao da bih gledati tako da ostatak od njih odu i jahali branika automobila, dok je Sandy mužić zarobljeni trenutak na kameru. Skupine su se smijali i bumping u jedni druge, vožnja je bila prekratka ipak, nije bilo dovoljno prostora za automobile i to je vrsta od protu vrhunca, oni se preselili na sljedeći atrakcija.

***

Nekoliko sati kasnije, skupina je bio spreman za iskustvo vožnje glavni, oni su odlučili zgrabiti nesto svijetlo za jesti, prvi.

"Hej, Sandy ..." Josh prilazi lijepih žena, a ona je na čelu da se nešto cool piti.

"Ne sada, jare," ona je brzo pokušao odbaciti oštar dječaka ne navodeći barem znak sramote. "I to je gospođa Becker na vas!"

"Mislio sam da smo mogli preskočiti formalnosti," Josh je inzistirao. "Obzirom koliko ste blizu mog brata ... Te činiti se poput njega toliko ..."

"Ali naravno da skrbi o njemu," Sandy dogovoreno. "On je vrlo ljubazno i slatko, više nego što mogu reći o tebi ... Tako sam reći da smo se držati formalnosti!"

"Oh, come on, sam vidio način na koji gledate na njega ..." Josh prekinuo prekrasna žena. "Mark je zgodan tip, mogu razumjeti kako se on može biti šarmantan, ali ne možete poreći sve seksualne napetosti između nas dvoje ..."

"Seksualna napetost? Nas?" Sandy je bila prilično ljuta njegov bold tvrdnje, ali nije mogao pomoći, ali smijeh početi glasno, gotovo histerično. "Vi ste stvarno sjeban klinac ... Da li znam što znači izraz?"

"O-... Naravno da sam-to je ... Ha ..." Dječak je pokušao duhovito povratak, ali je odlučio jednostavno šutjeti.

"Znaš, mali ..." Sandy ga riješiti, nakon što je ponovno osvajanje njezina sabranost iz svih smijeha. "Čak i da ste ništa ali uvijene, perverzan pojedinac, barem imate hrabrosti prići ženi, koja nije nešto rutinski nowadays, a ja ću vam dati koji ... Međutim, ne osramotiti sebe te mišljenje imate blagi priliku sa mnom ... "

"Kada je riječ o ženama, ja sigurno ne cijeli mnogo više nego što govori", kazao je oštro izjavio, uzrujan što će uvijek gledati dolje na njega. "Možda me zvala jednog dečka i smijeha sada, ali da vidimo tko će biti jedna smijeha kad sam gurati veliki penis mi sve do svoje uske mala maca ... Kladim se da će vrištati kao djevica kada sam pokopam Dick se masnoća balčaka na svoj vrući pička i pokazati što je kao da doista bude jebeno ... Tko zna, možda ćete čak pasti u ljubavi ... Hummm, ja čuditi ako ste previše ... obrijati " Josh gurnuo sreću.
"Molim?" Sandy oči okrenuo crvena, dječak je otišao predaleko, ona nije mogla vjerovati svojim hrabrost. Ona je ostala samouvjereni, ipak, i odlučili učiti ga lekciju. "Pa, ako morate znati, JA držati moja pickica uredno obrijana, baš onako kako je moj muž voli ... Oh, i ne mogu vas uvjeriti da sam ja djevica-tight dapače! Ja sigurno bih rado da se osjećaju veliki, masnoće penis mene istezanja ... kidanje mene otvoriti ... ja bih učiniti više nego samo vrišti ... ja bi molim da se jebeno kao mala kurva ... ja bih ga jahati bez sedla i uzeti beskrajne hrpe vruca sperma se utrobi kao što su jeftini kurva ... pakao, ja bih čak da mlijeka suho, gutanja i zadnju kap ... Previše loš da ne će ikada biti u mogućnosti vidjeti za sebe, šupak! A ako ste ikad razgovarati sa mnom kao da opet ću imati guzicu bačen u juvie, ja sam jasno? "
Josh nije očekivao da će biti tako Pješčana jednostavan niti tupim, on nikada nije osjetio njegov penis tako teško u cijeli svoj život. On nije znao što da kaže i samo spustio pogled prema tlu.
"To je ono što sam mislio," Sandy nasmijala i hodio daleko, kako je njezin cilj. "Sada idi drkati svoje jadno penisa negdje daleko odavde, prije nego li se predomisliti i da li ste bacio u zatvor, loser!"
"Bitch!" Josh promrmljao, nakon što je bio siguran nije mogao čuti.

четвртак, 3. јун 2010.

Fetisi

Mi svakako sami sebe bacili u potpunosti igranje uloga aspekte naše medjusobni fetisi. Oni su postali više razraditi i kreativno kao našu strast za igre intenzivira.
Jedan od naših tamnije izvedbe (također, jedan od naših favorita) okupljenih oko mene igraju ulogu ljutiti, staunchy vodstvom savjetnika zove 'Mr. Davis 'koji je vodio "pola puta" kuća za upropašćujem teens. On je bio starješina koji su očekivali strogu pravilno provođenje od svoje mlade dame. Kućnog reda, postavljena od strane savjetnika, bili su se slušali bez pitanja, pod prijetnjom teških disciplinskih mjera, ako nisu ispoštovani u svakom trenutku!
Među njegovim brojnim provedbe prethodnih je pravilno obući.
"Mlade dame ovdje će haljini u modi da projekti sliku čistoće, ugleda i dostojanstva", rekao je (ja) bih rekao, "ili oni nikada neće napustiti ovu kuću!"
Također, nošenje make-up i nakit bili su strogo zabranjeni. I, naravno, (scena ne bi bila potpuna bez ovog) ... Pušenje je smatrao najteže djelo! Svatko tko je uhvaćen indulging u ovoj UN-lady-like ponašanja bi brzo biti discipliniran i bavila ozbiljno od strane savjetnika sebe! Ova pravila su upozoravali gospodin Davis neprestane pravilnosti. On (ja) bih podsjetiti Becky je kolega za promatranje ovih ograničenja i postujte kucni red, odnosno ne bi pakao platiti!
Becky lik je bio da uvijek podložni starijih tinejdžera pod nazivom 'Barbara', koji je djavolski duh joj je bio uzimajući vruće vode sa savjetnikom za jedan ili drugi prekršaj. Jedan od nedostataka je njezina pušenja. Volela je pusiti osjećala se starije i seksi.
Becky jednostavno uzeo za ovu ulogu zbog činjenice da paralelno njezina stvarnog života iskustva kao mladost. Njen otac je bio vrlo strog roditelj ju je uhvatio u činu pušenja broj puta. U tim prilikama, da će je predavanje o zala takvog ponašanja i posljedice koje ono može donijeti. On je ukazivao na seksualne aspekte čin pušenja rekavši da ona može privući 'krivu' kakav dječak. Ili, dati pravo dječak krivu ideju. Ona nikada nije pitanje njezina oca na te bodove, jer je bio previše uplašen i htio predavanja do kraja. Kasnije, nakon što bih joj poslati u svoju sobu, Becky bi priliku da jasno razmišlja o onome što je rekao. Njezin otac glas odjeka u njene misli. Nažalost za njega, njegov izbor riječi i izraza imalo suprotan učinak. Vidiš, on nesvjesno zasadio sjeme u Becky glavi da pušenje privukao dječaka ... pravo ili krivo! To samo ohrabriti ju da nastavi pušiti ... da ih koriste kao jedan od njezinih ženske smicalice (znam! sam zvučanje poput seksističke opet! Ali ovo je način na koji je to opisano za mene!). Iako nikada dosegla razinu fetiš, svoju pušenja postao jedan od seksualnosti. Ona ga flaunted, koristeći ga kako bi privukli svoje boyfriends reagirati seksualno.
Nitko od njih nije reagirao onako kako sam učinio da joj pušenje. Nakon što je objasnio sve to za mene, konačno sam shvatio što se događa tijekom našeg treći datum. A zašto je uzeo na moj fetiš tako lako nakon što je na otvorenom. Jasno sam razumio zašto smo bili tako pravo jedan za drugoga na toliko različitim razinama ...
Za nju ... Bio sam 'pravo' dječaka ... s pogrešnim ideja!
To je i razlog zašto je naše malo "pola puta" kuća uloga igranje radio na pobudu nas dvoje. Bio sam joj autoritet predavanje o tome kako zločesta ona je bitak po pušenja cigareta, kao i njezin otac je mnogo godina prije. Samo, u ovoj situaciji, ona će uvijek postići nadmoćnost. Ne bi ga bilo koji drugi način!
Ja ću ti reći, postali smo toliko dobri u ovoj predstavi, i bilo je gotovo zastrašujuće, ponekad! Nikad nisam znao kada joj očekivati da će zapasti ponovo u karakter. Kad god je činila, ja odmah preuzeti ulogu i mi bismo se vruće i teško u našu malu igru. Ponekad branje gore, gdje smo imali stali!
Jedno vrijeme, JA je došao kući s posla, nakon naporan dan i na foulest raspoloženja. Ja normalno probati ne to donijeti iritanse za loš dan doma sa mnom, ali tog dana je neizbježna iznimka! To samo služio za gorivo moju osobnost u izvedbu, koji je o to dogoditi. Ušao sam u kuću sve postaviti na 'žvakati svoje uho' malo o mojoj shitty dana, samo da je nađem pred full-length mirror u spavaću sobu, njen povratak na mene, a odjevena u odijelo SLUTTIEST ide! Znao sam odmah da Becky je planirao za mene to 'uhvatiti ju' kao što je ovaj. Bila je rožnat, i 'Barbara' bila je na djelu! Shvatio sam da je prilično svjestan moje prisutnosti kao što sam stajao na vratima gledajući svaki njen potez, moj penis raste i istiskuje tkivo moje hlače.
Ona je bila vizija iskopali iz mokri san! Kosa joj je bila u pigtails. Oni ljuljati naprijed-natrag preko ramena kao ona borila za podešavanje uske suknje grleći svoje dno. Njezina su uši ukrašene u povećim slutty kolut naušnice, koje je također preselio u tijesnoj s njom pigtails. Lice joj je napravio poput hookerâ , u oštrom kontrastu mlada djevojka ona sported frizuru. Izgledala je samo kako neiskusna tinejdžerica bi se prema gore, s namjerom dobivanja ustati iz lokalnog dječaka u subotu navečer! Lit Benson & Hedges dangled od nje lagano slomljen sjajnim usnama, kako je ona nastavila prilagoditi pripijen materijal oko nje push-up grudnjak, njeno lijepo grudi gura prema vani. Izgledala je baš onako kako je željela ... poput Naughty Girl! Odmah sam znao što učiniti u tom trenutku, a ja pao desno u moj lik.
arbara! Mlada žena!" I povika, potresan ju na držanje tijela. "ŠTO in Hell mislite radiš?!?"
"Sranje". ona je mrmljao u uplašena ton, kao, gledala je wide-eyed na moj odraz u ogledalu.
"OH ... ah ... ja sam samo ... AH ..."
"OH, AH, Ti si samo, ah ... izgleda kao ISPUNITE TRAMP JE SVE" Mala Miss! Â €? I zagrmi. Â € śI znači, Look at You! Samo uzeti dobar pogled na sebe u ogledalo DA YOU LIKE gledajući u toliko! "
Kao što sam bjesnio na moj neuspjeh rasla još tvrđe i ukazao ravno u moje hlače, prijeteći da će potegnuti pravo kroz tanke tkanine. Bio sam stvarno uzimajući na ovu situaciju. Topline pojačala u mom tijelu. Moje srce stopa skočila, a adrenalin pumpa. JA je počeo moj znoj i tijesan, disanje je točka nelagode. Kvržicu u moje grlo počelo utakmicu jedan u moje hlače. Tako je moja supruga efekt imao na mene. Sve o njoj u tom trenutku, svoj izgled, kosu i make-up, način na koji je odjevena, njezin stav, vrisnula sirova seksualnost! Moj penis vrisnula za releaseâ € | sve nad njom! Moj apetit za nju povećao sa žarom skoro izvan moje kontrole, kao što sam gledao na ovaj vizija požude. Mogao sam jeo živu!
"Žao mi je Gospodin Davis, ona whimpered, držeći cigaretu dolje na nju. "Bio sam planiranje za izaći večeras i samo sam htio da izgleda lijepo."
Pre-cum oozed obiluju vodom iz moje glave i penis počeo krvariti kroz moje Tented hlače. Moja topla stare reket nad njom slutty slike. Dima cigarete uvijen oko nje tits, a zatim na nju lice.
"Izgledati lijepo ... izgledati lijepo!" I povika. "Izgledaš kao jeftina prostitutka spreman za sisanje off prvi dečko sa dvadeset shvaćeno u ruci! Pa, nije li vas upozoriti O PUŠENJE prije? Ha?!? JE loša navika. I to je neprikladna predmet za mlade dame da se radi! Internet pomoć za nuždu te izgledati kao jeftine drolja! Pa, to sigurno ne uklapa svoje slike upravo sada! Imate li kakvih ideja što mlada dama Prikazujem Ovakvo ponašanje može donijeti IZ u čovjeku? ... Pa, zar ne?!?
Njezine oči lutala do natopljenom šator u moje hlače. Moj prick je guranje ih ravno van i sperma je oozing kroz tkaninu. Tamna mrlja mokro polako širi od protruzije kaplje glave moje lupanje pijetao. Znajući osmijeh igrao na njene usne dok je otkrila novu hrabrosti da polako donijeti filter vrha cigareta na sluznici usta. Ona je dugo obraz-izdubljivanja drag, sve dok se zavodljivo gleda na sramotan grumen krut kurac oteklina još veći u moje hlače. Ona izdišu dim prošlo blistave usne iu pohotne ton rekao je,
"Hmmmmmm .... mislim da sam mogao venture pogodak. Ali, ah ... zašto ne doći ovamo i pokazati mi iz prve ruke, g. Davis."
"Što?" I upita u strukturi iznenađenje.
"Ok ... samo ću doći tamo vidjeti za myself.â €?
Ona sauntered više, zatvaranje udaljenost između nas. Stajala je vrlo blizu. Njezina teško grudi su gotovo dirljiv moje grudi. Ona je donijela ruž bojen-cigareta kako bi joj usne da se još samo povucite centimetara od mog lica. Ona je tada pao dolje i ruke isto otečene stisnutu, podnaduo šef mog strše penis kroz moje hlače! Mljacav mokri zvuk mogao se čuti kao rezultat te akcije. U isto vrijeme, ona je puhao strašan gustom oblaku dima od seksi desno u moje lice. To mi je gurnula na rub odjednom. Počela sam da se sperma nasilno pravo tada i tamo.
"Što to radiš Barbara! AAAAAUUUUUGH!" Ja stenjali, kao moj bolne neuspjeh throbbed bolno i snažno pucao off u ruci!
Tijekom tog prvog spurt, moj znojne ruke odletio u koljeno-pizdun refleks. Sam joj oduzeti njezin gornja ramena i počeo tresti joj cijelo tijelo nasilno. Ovaj prisiljeni joj ruku na jack in i vanjska strana na strše, ukočen šator strše iz moje hlače. JA je otišao divlje, moj hips jebeni moj eksplodirala člana u njoj čvrsto drži šake. Ona squealed, glas joj kolebanjima zbog mene joj trese od ruke tako intenzivno. Njezina pigtails tučeno naprijed i nazad i okolo ispred lica. Situacija je bila potpuno izvan controlâ € | JA odmahnula kao tvrdo kao JA mogao, jer je to masivna orgazma uhvati!
"Ooh! MR.DAVIS ... Aah? Vikala, osjećaj prikrivala glavu mom neuspjeh u njezinoj hvatanjem šake, lupati i izbit vrijeme i vrijeme opet kroz tkaninu.
Njezina squeals odustati od dalje, dok sam jeben moj hips unutra i van. Jism spurted cijele svoje jacking šaku i cigaretu filter kroz moje hlače. Ona je tkanine povucite kako se stišću preko glave, da je pucao nakon što je pucao erupting spermija coursed pravo kroz. Hot užad skrenut cum kliznuo duž ruku. Neke mahunarke pucao preko njezine suknje, kako je mahnito fuck-pumped platno-pokrivena neuspjeh gore i dolje od vrha do baze u mokro joj šake. Njezina uskoro crpne postaje spastična kao orgazam swept preko njenog tijela. Ona je tada drzi moju vulkan kurac za život draga, dok joj pička ritmično i natopljene gaćice skolska devojka. U jednom trenutku, ona je preselila svoje ruke u ruku preko hvat, na dlanu samo jedan dan savjet. Ona spasmodically stisnutu, dok jerking off bolan, squirting glavu preko moje mokre hlače, dok sam htjela vrištati! Konačna eksplozija bila prilicno intenzivno zbog te akcije. Više cum od nje dripped stišćući ruku.
Grčevi konačno oslabio nakon što činiti kao vrlo dugo vremensko razdoblje. Sam polako prestala tresti svoje tijelo, ali je zadržao opušten čvrst zahvat na rukama. Njezina glava odmarao protiv ramenu kao i mi buljila u jedni druge, naše disanje čupav. Gledala je u mene kroz poluzatvorena oči i govno jede na nju smiješiti zacrvenio lica. Ona je dao dojam kao da su potpuno kamenuje.
Vodnjikav sperma, koja je ballooned u moje hlače, i dalje mulja iz zasićenih tkanine. Joj ruku, i dalje čvrsto stezanje moj penis glavu, dripped poput sluzave vodopad s jism pregorio kroz moje hlače. Moj penis je ostao hard rock. Ona je pogledala dolje, pogled nevjerice na njenom licu na činjenicu da je moj kurac činilo čak i više krutih nego prije. Osjećao sam se kao da sam još uvijek mogao cum hard u bilo kojem trenutku! Nisam mogao vjerovati da ja osobno, ali ja bih iskoristiti ovu situaciju za moj puni prednost.
"Vidiš što si učinio, YOUNG LADY!" Ja rasped, pada natrag u karakter. "U redu, tako da želite pušiti i izgledati kao kurva? Ha? Ok onda ... Idi naprijed i dima! Ja ću samo da vas naučiti lekciju HARD! ... Ja ću vam pokazati što se događa kada čin kao što je ovaj! "
Jaukati straha i uzbuđenja pobjegla joj usne na misao stvari koje dolaze. I dalje joj je do oružja kao što sam ju dovesti do ruba kreveta i njezin sjede. Spermija isprepleteni i dripped iz njezine ruke i pušenja. Ona moaned opet, doveo kaplje filter za usnice i lizali prije uzimanja drugog lisnatog. U međuvremenu, ja izdvajali iz moje neuspjeh lepljive gace čim sam mogao i energično grču off ispred nje dok je ona pursed usana izdišu dim na gotovo prštala glavu. Njezina druge strane fingered joj kroz njezin klitoris natopljene gacice dok je gledao širi čelu moj penis.
"Tako je Barbara. Sebe spasavati! Prst svoj pussy, dok čovjek jerks off na svoje lice! Dokazati što drolja ti si za mene! Torbicu one djevojčura usnama i puhati svoje skitnica dim preko moj kurac. Iâ € ™ m gonna pucati sve nad njima. "
"OOOhhhh AAAAhhhhhh ... DA gospodin Davis! III sam kurva!" ona je mucao. "Molim! ŽELIM da biste vidjeli svoju sperma! OOOOooohhh! MOLIMO shoot off tvrdo na moje lice! JACK YOUR ukočeni izbosti u lice!"
"Evo što se događa ... ah ... kada ... OOOooooh ... to gadno stvar za aa-AH čovjek!" Sam mucao u pre-bjesnilo orgazma, dok jerking off ispred nje zadihan usta.
Moj kurac je proširio požude-iznenada eksplodirala. To počela pucati off tako teško, ispred svoje lice, kunem se vidio sam joj glavu natrag iz ugriz snagu eksplozija! Tri hica u brzom sukcesije squirted preko nosu i obrazima. Treći kliznuo duž desnog obraza i pogodak svoje uho. Tok iz strasti sluzi kaskadna dolje na režnju, a dripped na njoj kolut naušnica. Ona cooed i okrenuo glavu, stavljanje filtera cigarete između njezinih usta uzeti drugi povuci. U međuvremenu, nakon što je čvor neuredan čvor vruće JIT nastavio pucati iz mog krutih tijela, prskanje u redovima diljem joj zacrvenio obraze. Spurted je na ruku i cigareta, kako je okrenuo da se povuci. Onda kad se okrenula natrag prema mom squirting penis izdisaju, ja nagnuo i pozicionirana u glavu da u roku palac joj ruž-coated usta. Cum spustile silom protiv nje pursed usana u bijelom pulsiranje mlaznice, jer je puhao dim diljem erupting glave. Konačno, uz kruta jab, JA pravedan izbo moj ejakulacije probadanja kroz njene usne i stenjali. Prugama od crvene usne premazani dolje krute osovine. Sa mojim spurting penis plugging tu rupu, sam prisiljen ostatkom njezina djevojčura dima za izlazak joj nos! I jebeno joj seksi usta za nekoliko trenutaka cumming tvrdi, prije nego čupanje pucati jizzy impulsa na njenom pigtails i naušnice. Njen hit orgazma dok sam bio jebeni joj usne, a ona drmati i drhti kroz kost zveckanje sperma vlastite. Ona moaned, gotovo vičući, kada sam izvukao iz nje kaplje usana. Njezina pička spasmed nekontrolirano u svom Učenica gaćice, kao što sam nastavio žbuke joj lice s spermija. Njezin lijepi, slutty lice masku kaplje sperma. JA je napravio pointcast od trljanje moj penis krut, što je onda samo oozing sperma, diljem joj lice i usne, što je njezina orgazma intenzivira. Konačno, sve se činilo da spor.
Osjetio da me kao da mi se utroba su izlazili tijekom tog vrhunca. Ja dvajuina Očekuje se da će vidjeti moje cipele vrcati out of there!
Čak i nakon što sam se smirila malo više, ja još uvijek ostao prilično tvrda i rožnat dovoljno za nastavak 'sat' u mokro joj maca dok smo bili i potpuno odjeven! Izgledala je tako vruće, raširenih nogu na krevetu, svježi cigaretu u svojoj shvatiti i moja sperma struji niz lice. To dripped u gobs od nje naušnice i kosa mi je snažno tuklo kao što sam joj nabrekle maca neumorno ... Mi smo vodili ljubav satima na kraju te noći i nastavio igrati dok smo oboje pao u gomilu na krevet. Nisam bio u mogućnosti to držati Internet gore koja je dugo otkad (iako, Ive 'pokušao).
Do danas, moja supruga i ja i dalje uživati u ovim medjusobni fetisi. Zašto baš jučer, ona mi je probudio iz sna puhanjem dima u lice. Ja se probudi u očima dim prolazi kroz usta rastao, tako sjajan i mokro, sam mogao vidjeti moj odraz znojan! Bog! Nadam se da ovo mucenje nikad ne prestane.