.

уторак, 31. август 2010.

Misteriozno

Bio sam zauzeće sebe mijenja moje obitelji posteljine. Prolazio sam moj osamnaest godina star sin vrata nekoliko puta kao što sam se bavila sa svojim sestrama u krevet. Svaki put sam imao osjećaj da stvari otišao miran kao što sam prošao. Ali na namjerno sluša, pomislio sam. Little prosjaci making out on još uvijek spava. - "Oi vas! Znam da si budan, ja želim svoju posteljinu" - Ništa, idem tako dalje sve do njegova samo njegova soba nije učinjeno. Sam oklijevao, slušanje van, misleći dobro, možda on još uvijek spava, sve sam čuo ga je sanjala neke!

Sada moram spomenuti, ovaj moj sin ima svoj krevet teško protiv boku u njegovu sobu. Sada obzira koliko puta kažem da ga čini teško za mene raditi ništa oko njegovog kreveta. Krevet uvijek se vratio na ovu zida - krvav štetnika! - Siguran sam da on nije clostrophobic bilo, ali njegova vrata nikad je dosta zatvorena, ali ne i pritvorena - dobro da je, osim ako on čuje njegove dvije sestre čiji je prvi razmatranje za tuš. Onda misteriozno postaje vrata pritvorena. Ja također znam da nisu previše metež o sebi obuhvaća između kupaonice i spavaće sobe.

Nisam glup! Ne pitam se zašto! Dakle, zaključuje on zaista spava, tiho sam gurnuti vrata. Zamislite mog šoka! Prije mene je moj sin, grčevito Wanking njegov penis - više, ja sam gleda na penisu oko devet inča dugo i rukom ide gore-dolje tako brzo govorimo blurr ovdje! - Frozen na licu mjesta, ruku usporava gotovo do stop kao što sam ostvariti želim da ga vidi sperma.

Šef je otišao duboko crvenkasto-ljubičaste zbog zatvorenost njemu cijeđenje i sa grunty-gasp sam gledati moj vlastiti sin je pijetao izbit pucao sperma koja puca se iz kraj i udari natrag preko svoje prste slijedi drugi briznuti sperma da mladice van i drži na zidu sam rekao o tome. Budući da je poluvrijeme Više na svoju stranu okrenuti daleko od mene, ja gledati kako magarca njegova obraza koči i opušta uz svaki kadar cum ubrizgavanje iz njegova mladog penis.

Moj instinkt je previše puca daleko prije nego što me vidi. Ali ne mogu ostati promatranje. On je promašaja natrag na leđa sa svojim očima kako je zatvorena cijedi posljednja njegova sperma iz oka. Tu je njegovu loptu sac zatišje i prekrivena cum penis još uvijek stisnutu po njegovoj ruci. On role odmakne od mene kao komad tkiva magično pojavi na krevetu gdje je posljednji ostaci njegova sperma pokrivene penis sada se utrljati u nju. - Ja šunjati nazad vrata s mojim umom usmjereni na velike globalne sperma i dalje slinjenje dolje zid.

Znao sam da je to puno više nego što svršiš Len moj muž i njegov otac ikada pucao po mom trbuhu. Grešno sada sam mislio 'Te prljave krave, to je tvoj sin ste upravo gledali snimanje off - "Mama! Mama! Je li to vani, Chuck mi je par komada tkiva u, će vas" - "Da Tony, čujem vas , ja sam na čekanju za promjenu vaš krevet uma "- Je li to cerekati je napravio? - "Da! Samo ne uzeti predug preko toga tkiva, onda ću biti spreman" - sigurno on mora znati da ću staviti dva i dva zajedno zašto mu treba tkiva!

On mora biti pripremljeno da ga se mesingan razmišljanja Ja nikada ne bih previše hrabar spomenuti išta o sperma na svoju listova ili zid. Tako sam nevino ušao u svoju sobu kao mada sam bio potpuno naivna. Predaje mu dobar hrpa tkiva, - "Nije da puno mama, ja samo je potrebno nekoliko listova!" - "Oh, samo zadržati neke spasiti moje noge sljedeći put" - Je li to smiješiti? nije znao bih vidio što je radio? - Osjećao sam se bih sam sve vruće, ali prije nego sam napustio sobu, primijetio sam njegovo tijelo je polaganje na takav način, to potamnjenja njegove sperme lijepljenja na zid.

U nastajanju, on kao da se pokušava zadržati mene dolje, - Neki tost, sada čaj, drugi dio, drugi čaj. Na tokarenje daleko od njega, mislio sam, on je samo nada testom sperma drys prije nego što sam ići na promjenu njegova kreveta. - Onda je razvrstano mi dobro, - "Hej mama, jeste li pokušati promijeniti svoje krevet kad sam bila spava?" - Ja ne mogu to dokazati, ali siguran sam da malo svinjske znala bih gledao ga Cumming. Ja sam ostao zalijepljen na moje kuhinjski sudoper dok on nevoljko bi me ostavio. Taj znajući grin govorili više od riječi. Kako posramljujući vlastite sina znajući samo bih gledao ga cum sve više mjesta. Moje lice je još uvijek gori kao lud! Što je još gore moje gaćice su mokri! - On je moj sin za bogove zbog ... Morat ću ga opet lice kad se vrati!.

петак, 27. август 2010.

Matrurbirati zajedno

JA je bio kod kuće za jedan sat poslije posla, kada sam dobio poziv. To je bio moj prijatelj je bivša supruga Jenni, koji je pitao mene ako sam bio dobar u popravljajući vodovod problem. Budući da sam bio prilično dobar u majstor stvari, JA je otišao preko.
To se topli dan, Jenni pozdravio me nosi vrlo lagana letna haljina, kako je pojasnio ona ne nosi nista ispod nje. JA navedeni alat, i zamijeniti dotrajale pranje. Jenni mi je ponudio pivo, koje sam prihvatio zahvalno. Moramo govoriti, i postupno je dobio oko na spol. Jenni priznao mi, kako, budući da njezin bivši suprug i njoj su se razveli, ona je donekle bio frustriran. Pitao sam ako ona masturbirao. Priznala je da je pokušao, ali uvijek osjećao krivim nakon toga.
Rekao sam joj da sam masturbirao redovito kada nisam bio u stalni odnos. Uzimajući poniranje, sam je pitao da li bi voljela masturbirati zajedno! Uzimajući njen osmijeh kao da, ja se brzo vučenje niz moje gaćice, a neka moj penis brzo raste proljeće besplatno! Jenni oči proširena, i to nije dugo prije toga plavuša kose, ljepota ljeto haljina joj je na podu, bez nje u njoj!
Sjedeći u velikim fotelja, Jenni draped njenih nogu preko ruku. Njezina svjetlost čuperak plavuša stidne dlake rastanka, i dobio sam zaviriti u njezine unutarnje lucious roza bojom, sve bezazlen i mokro sa željom. Sam stavio stol za kavu ispred nje stolica, draped ručnik preko nje, i kleknuo iza. Počela sam polako moždanog udara moj penis, što je Jenni postignut dolje. Ona je trčao prstiju nad njom blistavim mokri otvor, iznajmljivanja niskom jecati od zadovoljstva, oči uprte u moj penis povlačiti. Kao što mi ruka Pomilovala moje lupanje pijetao, mogla sam osjetiti potrebu izgradnje! Njezina ju je pronašao prste uzbudjeni klitioris, te je počela nježno trljanje pokretu. Ubrzo, ona je skliznula dva prsta gore joj maca, i njezina pokreta pokupila brzina, kako je mahnito fingered joj klitoris! Sam mogao osjetiti moj penis kreten i nabubri gore uske, spremni eksplodirati! Odjednom Jenni noge počela grč.
Raggedly, ona povika: "Ja sam Cumming, oh moj bog, da, da!"
Ona zakrivljeni leđima, praktički zabada svoju lijepu plavu kutiju u moje lice, a ja bi mogla joj maca ugovaranje mahnito na dva prsta imala gura svoju ljubav tunel, njezina drugog prsta za poliranje joj klitoris mahnito da urliče vrhunca!
Ja grunted, sam mogao osjetiti sperma rastom moj vratilo! Moj penis počeo mahnito pulsira, i Jenni otvori oči na vrijeme da vidi moj penis eksplodirati! Cum flew out, šiklja divlje, ja squirted 6 hot užad za hrabrost, njih splattering u ručnik na kavu stol, moje tijelo trese od sile!
Jenni sagged leđa protiv stolicu, i sam sjedio leđa kao moj orgazam počeo to povući.
Ona se nasmiješi i reče: "To je bilo super! Možda Ja mogu masturbirati više sada, to vrijeme, nisam osjećam se krivim na sve!"
Odgovorio sam: "Točno. Nismo napravio za život frustracije i deprivacije, bili smo trebali uživati u životu. Pa zašto ne uživati u našoj seksualnosti. Samo zato što mi se ne seksa s partnerom, nema razloga za celibata."
Ona mi je dala poljubac kao što sam lijevo, opet zahvaljujući mi za otvaranje oči.
Nekoliko dana kasno, sam pokupila moj prijatelj Jerry na aerodromu. On je bio u gradu za nekoliko dana na posao, a borave na moje mjesto. Kao što smo napustili aerodrom, dobio sam poziv na moj mobitel. Bilo je Jenni, ona je potrebna moja pomoć, svom automobilu ne bi početi. Mi rulja oko, i to je bio relatvely jednostavna stvar pooštriti se baterija kabele, koji je raskliman gore, i da joj se automobil natrag u radni nalog. Ona nas je pozvala unutra, i uz pivo, ponovno je dobio oko na spol. James je rekao da kad je bio izvan grada, i koji je potreban kako masturbira, imao je pomoć od svoje supruge. On je uzeo iz portfelja iz svoje aktovke, i dade za nas. Otvorio sam mapu i WOW! Što očima! Jerry je prekrasan riđ žena, Victoria, bio je sve to raspoređeno, joj maca prekrivena kitom crvene stidne dlake! Ona je predstavljala veliki krastavac na ulazu u njoj maca! U velikim 10x12 palac pun boja ispisa, sam mogao vidjeti svoju ženu guraju, guraju da su velike zelene dildo dublje i dublje. U posljednji film, imala je gotovo sve odgurnuo unutar nje, izgled orgazmički zanos na njezinu licu. Vidjevši joj maca riđ Splitu otvoren s tim velikim zelenim dildo je napravio moj prick kamena teško! Jenni je grafike, i gledao ih napeto.
"Onda Prolazeći kroz slike, moram zaustaviti pred posljednja slika, početak gore opet, i puhati moj teret sve više!", Rekao je Jerry.
Nakon Jenni je trčanje kroz slike, njezine oči su široke, njezino lice je ispran, a bila je disanje teže nego normalne.
Jerry chuckled i reče: "Kladim se da ne možete učiniti!"
Jenni je dobio rožnat sjaj u njenim očima. Ustajanje, ona nam je rekla da je prati. U kuhinji, ona rummaged oko u frižider, a producirao je krastavac koji je barem stopalo dugo! Ona ran neke toplom vodom da ga zagrije. Kao što smo gledali, naš cocks kaljenje brzo, Jenni dovelo do preko na stol. Njezina kratke hlače i gaćice pogodak poda, ona oguljene off joj tanke ular vrhu, a naša plavuša kose, ljepota je bila prije nas, u njoj gol, prirodnim, lijepim države! Ona je krastavac popušiti, da biste dobili Internet lubed s njom sline za nju! Ona je ležala leđima na stol, i rekao nam da širiti apart joj maca usne. Ona je stisnutu protiv njezina otvaranja, i gurnuo pomalo i. Polako, polako, sa kratkim pumpanje Jabs, Jenni guraju krastavac u pickicu unutra i van, unutra i van!
Jerry i ja sebe smješten uz stol, naše kratke hlače i donje rublje hit podu! Naši cocks su hard rock, a mi naše Pomilovala lupanje uboda, Jerry's penis lebdeći samo pješice od lijeve strane Jenni lice, a ja sam bio pješice od desne strane naše Jenni lice!
Jenni je grunting što je radila da zeleni čudovišta i izlaziti! Ona je imala sve, ali palac unutar nje, jebote sama glup s tim čudovište!
Jenni odjednom povika: "Im Cumming, oh jebati, da, da da!"
Najam od shreik užitka, njeno tijelo bucked i tučen mahnito oko, kao svoje orgazma udario u njoj! To je to učinio za Jerryja, a njegov probadanja eksplodirao! Pucao 3 debelih užeta od cum diljem Jenni je sladak lice, i 3 debelih konopa splattered nad mojim pijetao i loptice! Osjetiti njegov vruć opterećenja splattering cijele moj penis je bio divlji, a ja mogao osjetiti moje loptice sastaviti zbijeno! Jenni je jezik bio na mom liže dugme, kao što je moj penis lurched, a popeo gore uske, Jenni stegnute oko usta moj penis, pa joj zbijeno usne klizila niz moje ubosti! Očima Jenni lice, splattered s debelim hrabrost, i dojam joj zbijeno usne mužnju moj vratila mi je preko ruba, a sperma skočila je moj vratila, moj penis vulkan, ubrizgavanje debela užad za hrabrost diljem Jenni 'jezik, punjenje joj usta! Ona je isisan svaku kap iz mene, i progutala sve to s osmjehom na licu!
Jerry's penis je potvrdio gore opet, i ode do kraja tablice. Povlačenjem iz krastavac, Jenni ga je pozvao na! JA je uzeo njegov penis, i gore i dolje gumiran Jenni je vruće, sparno ulaz, lubing se njegov penis glavu! pozicioniranje sebe, on gura polako u Jenni je vruće maca, šireći otvorite zbijeno rosebud usne joj maca. On je skliznula in i out, in i out, njegov penis lupanje! Njegov penis počela poskakivati gore-dolje, a on neka se zadovoljno groktanje kao njegova sperma tekla u Jenni je željan vagina!
Jenni mi se nasmiješio i rekao: "Na tebi je red sada meda, ispuni me up!"
Kao što je Jerry povukao, sam brzo zauzeo njegovo mjesto! Stavljanje moj penis protiv nje, ja skliznula u effortlessy! Ja grunted sa zadovoljstvo osjetiti vruće, plameni zamotajte uske njezina maca oko moje vratilo! Bila je puna Jerry's sperma, i osjet od moj penis jebeni joj pička s drugog čovjeka učitavanje u njoj samo stado mene divlje! Ja skliznula unutra i van, snaga joj jebeno dok ona ispušta urlik zadovoljstva kao što je došla! Brzo sam joj se pridružio, a moj vapaj zadovoljni pridružio njezin, kao što sam pucao debeli pijesku toplom sperma duboko unutar joj maca ošta

уторак, 24. август 2010.

Potpuno gola

Ponovno je postignut za bič, ostavljajući ga poljubi ju glatkom i mesa dopust svoj grize tragove preko leđa. Ona flinched onoliko malo koliko je mogla, lanac neznatno stezanje svaki put se preselila. Mekani treperenje svijeća osvijetljen od njenog tijela tako lijepo kao mali cijedi krvi pukotina from tapiserije tanke crte. On tempom pred njom dajući joj grudi i trbuh nekoliko licks od kože bič, ostavljajući ih sa istim Crimson laceracija.

Cole je tada otišao do velike klupu na rubu sobe, polaganje bič i zaustavljanja na trenutak okrenuti i pogledati u nju, odlučuje što će koristiti sljedeće na nju. On je izabran na daljinsko upravljanje malim vibratorom Silver Bullet s hamovi držati ga čvrsto joj klitoris i vratio se u nju. Počeo učvrstiti naramenice joj bedra dok je stavljen igračku protiv nje klitoris i kliknuo na daljinsko niska. Hannah dahnu glasno oko loptu geg što je osjetila vibracije mekog hum kroz njeno tijelo. On je preselio iza nje i počela odvezati okovi od svoje zglobove, ostavljajući ruke pada joj strane.

On je polako podigao srebro petlju lanca oko vrata, on oslobađa od udica je visio kod. Ona neka se mekani uzdah olakšanja. Bez riječi, on je prisiljen da dvoličnost naprijed prema hladni čelik stol koji je stajao ispred full-length mirror. Ruke zahvatila rub kao ona teetered, pokušavajući ostati na njoj stopalo. Štikle su joj čak i više pokret nespretan. S brzom ugurati i glasan tup udarac, dobila od stol. Jednu suzu vrpca na vjetru dolje joj obrazu ispod povez za oči kao spojnice malo teže u njezine grudi.

Smijao meko kao što je hodio u lijevu stranu i uzeo joj krhko zglob u ruci. Metalne škopac clanged zatvorio oko njega kao što ju je zaključan u mjestu. Njegova ruka pala niz protiv nje izložena magarca obraze, ostavljajući otisak pocrveniti gdje je sletio. On je potom otišao do druge strane stola ponavljanja procesa. Stigao je do dolje i klik poluge za otključavanje okovi od svojih stacionarnom položaju za rebalans. Cole potom skliznula traci ispod stola naprijed jer je gledao njeno tijelo niže nezgodno na stol.

On crouched iza Hannah i unhooked posipača bar od između njenih gležnjeva, svaki na pozicioniranje izvan stola noge i sigurno pričvršćivanje cuffs za njih. Vrhovima njezina bedra odmarao protiv tablice hladni čelik ruba, kao i njezin gornji dio tijela. Hladan metal služio da bi joj bradavice boljeti čak i dalje. Malen kapljica krvi ugrozili tablice besprijekoran izgled kao tore spojnice dalje u nju nipples.

Cole maknuti povez za oči od nje i ona tossed na stranu. Trebalo je nekoliko trenutaka za svoje oči da preurediti kao ona blinked. Ona squinted dok je pokušao da se fokusira na ogledalu nekoliko metara ispred nje. Bulji u svoju reflektirajuće kožu, ona ga je vidjela potpuno gola i stoji izravno iza sebe. Njegovo tijelo looming preko joj krhka ograničena obliku. Njegove tamne oči piercingly zagledao natrag na nju od zrcala kao on vodio svoju ruku preko njegove ćelo. Zli osmijeh posjedovao njegovih usana dok je držao daljinski za nju vidjeti. On pritisne svoje postavljanje zarezati, gledajući njeno tijelo drhtati kao naborano vibracije po njoj.

Bez upozorenja on, umočen dva prsta duboko u svoje malo kaplje razrezan i gledao ih sudoper u. Topla vlagu ih opkolile su ih stane klipa in i vanjska strana od njoj sočan pizda. Hannah squirmed, uzrokujući oštar metalne zube, rasturati svoje tijelo. Cole izvukao prste iz njezina polako i inspekciju blistave tekućine koja ih je obložena. On je doveo do prst pod nos i udiše njen profinjene aromatičnosti na trenutak. Njegov osmjeh proširiti.

On premazani tankim fluida na njoj obraz a zatim hodao natrag na za klupu ponovno. Ovaj put se vratio sa velike crne svijeće, sprej bocu punu vode, veliki nož i jahanje obrezivanje. On je postavio obrezivanje, nož, bocu pored nje na stolu, a održan svijeću za nju da vidi. Miris kože wafted na zraku kao on doveo je bliže njoj. Njene oči kao proširena je vidjela odraz svijeće jer vrhom, slanje vrućim voskom prskanje dolje na nju golom tijelu. On izli nekoliko bazenima voska na njoj ne sumnja tijelo i gledao svaki stvrdnuti polako. Svaki uvenuo milovanje voska iznese malu cviljenje iz cijelog loptu geg.

On je sjedio svijeću dolje na stol i postignut za oštrice. Oštar rub čelika zasjala u sobi je uspavljujuće svjetlosti. On je postavljen oštro oštrice noža protiv svoje tijelo i polako počela guliti tankog sloja voska off. Ona je završila svoje oči kao blagi zvuk struganja metal protiv svoje kože punjene ušima. Ona se tresla od uzbuđenja kao malo pile i dalje za kretanje po njenu kožu. Prijatan osmijeh ostao ožbukani na usnama dok je gledao malo crvene splotches s grijanom voska.

On je legao dolje nož uz svoje tijelo i pokupila sprej bočicu. Bila je znatiželjan o tome što su mu planovi. On je počeo da sprej ledeno hladna voda nad svojim toplim tijelom i gledajući kako ona squirmed. Njezina koža glistened sa tankim premazom od vlagu. On je nastavio dok nisu temeljito mokro niz tijelo, pranje daleko najviše od sušene krvi, prije postavljanja bocu na stranu i podizanje usjeva. On uvuče i neka zemljišta preko leđa. Tanka crvena masnica odmah se pojavila, gdje koža Pristadosmo.

Ona neka se mekani žubor oko geg kao napeti njeno tijelo. On je nastavio snažno zavezati leđima, ostavljajući novi dizajn od grimiza linija koje umrežena s onima prije. Joj leđa počela krvariti opet kao neke od štrajkova poderao joj koža ponovno otvaranje. Njegov penis počela boljeti kao on gledali lijepe zamršenost uzorak odvijati na svojim tijelom. Znao je da to ne bi bilo dugo prije nego što je morao biti unutar nje.

Svaka kriška na leđima iz usjeva izvede drugi zvuk iz nje. On je volio izgled svoga tijela writhing u takvim slatkim mukama. On je pogledala dolje u tenderskoj ružičasta meso između njenih bedara. Njezina kandirano sokovi curi iz joj zbijeno malo raspor kao vibrator nastavila presti protiv nje klitoris natečene. On je donio dva prsta na mokro joj otvaranje i natjerale ih duboko u sebi kako je doveo crop dolje protiv obraze sa svim svojim moć. Bokovima pokušali gurnuti natrag protiv ruku, ali u njezinu poziciju, nije mogao uspješno obaviti. On je počeo raditi svoje prste unutra i van brzo, promatrajući ih nestane između njenih puf ružičaste usne. Znao je spremna za njega.

On je legao dolje crop pored nje golo tijelo drhti. On je izvukao prste iz njoj pizda i nježno joj ugrozili Pomilovala meso, razmazivanje krvave tragove po leđima i obraze. On polako pratiti niz tijelo, diže prste kad su dosegla dno njezine obraze. Topla glatke vrhu njegov penis prešanih protiv nje osjetljiva usta kao da ga je počeo trljati gore i dolje joj sočan šlic. Pokušala uzalud guranje nazad protiv njega još jednom. On je počeo da unesete svoje mukotrpno sporo, čime manje nego palac unutar nje na vrijeme.

Postupno natopio ju traljav mokri otvor sa svojim debelim vratilo. Dopustio je da se izvučeni jaukati kako on olakšalo unutar nje u potpunosti. Njezina Baršunasti nabora svoju zagrlila krutih mišića kao salivene. Počeo je potisak u njoj teže i dublje kao ona neka se ugušena jauk uz svaki duboko prodire moždani udar. On je pokopan njegov penis duboko u nju kako je postignut prema naprijed otkopčati geg. Ona neka se pasti na tablici kao ona neka se pisnuti krik. Počeo je čekićem joj nemilosrdno kao njegov tempo oživi. On ju je gledao iskriviti lice od bolova u ogledalo kao on ju zabodena dolje teže, uzrokujući više pritisak na stezaljkama da malo u nju nipples.

Njegov prst brzo pronašao velik prsten na njoj okovratnik i kukast nad njegovim pokazivač prst. Podigla je glavu i počeo se ogorčena borba na lanac, prisiljavajući ga da stegnite oko joj grlo. Njezine oči su joj dišne putove proširena je stisnut među akciju. Ona tvrdi kako je progutala gulped dolje sa što manje zraka je mogla. Njezina glava počela plivati kao on nastavio povući na njoj ovratnik. Njegov thrusts postao brutalniji kao on ju je gledao reakcije u ogledalu. On je mogao osjetiti njeno tijelo slabi kako je uskratio joj dah.

On je okrenuo kontrola na vibru na najvišu postavku. To poslao Shockwaves užitka kroz nju convulsing tijelo kao vikala sa svim što je imao u nju. Njezina vagina je počeo nekontrolirano grč oko njegove nabrekle penis kao njezin sladak biti oprana nad svojim alat. On je počeo da se pumpa teže na nju kao glavu udario u njezine maternice, uzrokujući da joj čupati s bolnim zlostavljanja. On je mogao čuti metalne stezaljke struganje protiv stol sa svakim naprijed udarci.
Njezine oči zatvorene kao ona borila za disanje dalje. Njezino tijelo je tučen, jer su se borili da bi svjesno, ali to je sve izmiče prebrzo. Odjednom je potonuo u tminu i njeno tijelo pao opušten protiv tablici. On je nastavio njegov napad na svoje beživotno tijelo za nekoliko minuta jer je gledao ga flop kao krpena lutka. Njegov bijesan teško na potrebno više, ali je odlučio provesti svoju fantaziju.

On joj izbačeni komi obliku i njezin cradled u naručju dok je nosio ju preko sobe do ropstva jeku. On je brzo osiguran joj ruke i noge na mjestu, te je uzeo korak natrag u njezino tijelo diviti. Izgledala je tako bespomoćno visi s njom širiti noge tako široko i glavu pao natrag. On je hodio na klupu, popravljanje jednog štipaljka, i hodao natrag u nju. Njeno tijelo twitched još uvijek kao srebrni metak nastavio mučiti svoju lupanje klitoris sa kitom. On je spretno priložene štipaljka u pokušaju da joj nos da zatrem bilo zraka na taj način.

Njezina usta otvorena polako kao ona počela disati u sporim diše. Svoje prste upliće u kosu kao što ju je izvukao glavu naprijed prema njegovu otvrdne osovine, čime je savjet da utrljati nad njom hladno ružičaste usne. On je gledao njeno tijelo polako vratiti u boji kao što je dozvoljeno da odahnuti. On sam prisiljen u usta i počela Bob glavu kao njegov gladak vratilo otišao u joj grlo. Njezina usta bila otvorena dovoljno da ona i dalje mogla progutati sitnim bori zraka između thrusts. On je gledala kako njezine oči groggily otvoreno još jednom. On je njegov penis punjene dalje usta dok je gledao djevojku jedva svjesna rada disati.

Njezine oči proširena dramatično kao što je i dalje salijetati joj grlo. Njegov otečene osovine blokiran joj zrak kao ona još jednom podnijeti ogromnu orgazma iz kontinuiranog teasing joj klitoris. Ekstaza skočila kroz nju kao električna struja kao ona drmati nekontrolirano. On je održao svoju glavu još je osjećao kako mu jaja zategnite. To je sve teže i teže za njega da izdrži. On je izvukao njegov penis iz njene usne i gledao kako ona uguši dolje duboko udahnite. On panted tiho dok je gledao dolje na nju s takvim zlim pogledom. Znao je večeras da će joj gurati dalje. On nije gubio vrijeme već uhvatiti njegov dah i nastavlja sa svojim planovima.

Stigao je do dolje i brutalno zakrivljene krokodil stezaljka kao tvrdo kao što je mogao. Ona vapi naglo kao što je sjajna stvar koža joj dalje. Njegov penis ponovno umočen u usta, ograničava njezina disanja ponovno. Količinom zraka je nacrtao jedva mogao bi joj živo. Njezino tijelo valovitih kao orgazam stirrings unutar njezina overrode njezine sposobnosti da se bori. On je počeo zajebavati joj otvoriti usta tako teško kao što je mogao svoju glasno uzdiše popunjena sobi.

"To je to sisanje djeteta. Sisati ga lijepo i teško. Volim kako se proguta oko mene", kazao je moaned u gotovo cerekati.

Njezina borba za zrak trajao je do gore, gledala je u njega ravnodušno. Njeno tijelo više nije preselio na njemu vlastitu u zamršene kože jeku. Velika lokva formiran pod njom kao njezin gushed tekućina iz nje na pod. On je počeo disati teže kao bezživotan joj tijelo ne reagira na njegovu ostala prekršaja. Njegove lopte obscenely ošamario protiv svoje brade kao što je nastavio svoju funta lupanje vratilo na svoje. Uz glasno naricati, on Unleashed debeli bujica sperma dolje joj grlo, kao što je izvukao nategnuti na njoj dlake. Njen nos je nestled protiv svoje područje zdjelice glatka kao što je neka mu kurac pulsira prazna svoj teret.

On ju je držao tamo dok njegov penis u usta njezina ispuhane. On polako iščašenje van, ostavljajući ga dražiti, ispred svoje lice kad je gledao dolje na nju s ljubavlju i maknuti od nje zakačaljka nos. On neka zlostavljao tijela ostatak za nekoliko trenutaka dok je povratio pribranost. Vibra i dalje hummed daleko protiv nje. Kao on je pušten iz ograničenja i scooped se njeno tijelo nježno, on je gledao u blijedi welts da pokrila.

Odveo ju natrag na stol i svoje utvrđene na nju isjeckan leđa. On je još jednom rastao njezine noge široko te ih suzdržana iz navike. Njeno tijelo nepomično ležalo raširih pred njim sada, spremna za sve što muči je planirao. On je spustio glavu prema njoj još uvijek vlažna pička i vuče svoga jezika preko usana vrlo sporo. Njezina slast okupilo se na njegov jezik kao što je nacrtao u svojoj mirisa i okusa. Vrh mu jezik zaronili unutar kao on je počeo crpsti iz njezine preostale sokove kao gladan pas.

Njegova poziva na još uvijek vozili kroz glavu kako je povukli ispitati svoje dalje. Njegov debeli prsti počeli istragu joj još jednom kako je odgurnuo tri unutar nje brutalno tvrd. Ipak njezino tijelo nije promiješati na sve, kako je počeo vidio prste i izvan joj maca. On je mogao osjetiti njezin mišiće pući kao on pružio zlostavljao rupu dovoljno da stane naprijed prst unutra. Njegov penis siročadi polako ponovno.

On je buljila u njezino lice dok je radio svoje prste dublje, šireći ih koliko je mogao u pokušajima da joj spremni za ono što je želio učiniti sljedeći. On ju raskliman do nešto više prije nego što je počeo snagu cijela njegova ruka unutra njoj pizda s morbidnom požude. On nagnutom prema naprijed preko tijela on kao on iskoristio svoje slobodne ruke da se oslobodi spona na desnom bradavici. Krvava pruge i dalje vjerni joj mesnat nasipom. On lizali njegovih usana dok je gledao na ono što je oštrim zubima da joj tenderskoj malo zadebljanje. On nije mogao odoljeti bilo dalje i uzeo joj bradavicu u usta. On suckled kao izgladnjelo dijete kao njegova šaka je nastavio gurati do daljnje unutar nje.

On je mogao okus blagi metalnih miris krvi kao svojim jezikom preklopnih bijesno na njezinu tijelu. On moaned glasno s njom još uvijek zaključan među njegovim usnama. Njegovo tijelo je u hitnu potrebu druge orgazma kao njegov najveći macabre fantazije odigrava taj trenutak. On je stajao uspravno opet i buljila dolje na nju maca kao činilo da proguta svoju ruku gladno. Nastavio je za još nekoliko minuta dok je slušao mekih mokro sisanja buke je napravio sa svakom umetanja.

On je konačno izvukao ruku besplatno i divio vlažnosti da je obložena. On je odmah premazani glatku tekućinu na njegov penis bolan kao što ju je gledao za bilo koji potpisati od pokreta. Večeras će ući da je zabranjeno rupu s tako zanemariti kao što je uvijek craved. Pritisnuo je sjajan mokro vrhu njegov penis protiv nje naborano ulaz i počeo gurati samo dovoljno da podnese glavu unutar nje. On je zaustavljen na trenutak gledati njezino lice, znajući iskaz neće promijeniti.

Sa jednim potiskom, onda on sebi pokopan loptice duboko joj bez kajanja. On je mogao osjetiti zbijeno prstena mišića potegnuti kako je umočen iznutra brzo sa svim svojim moć. Njezine grudi odskočiti s snagu svakog potiska kao njeno tijelo je jolted naprijed na stol. Zgrabio bokovima, ostavljajući svoje prste u njezinu tijelu kopaju jer je izvukao ju ravnodušan tijelo u svaki potiska. Grleni grunts napustio svoje tijelo svaki put kad mu bokove sudario s njezinima.

Njegov penis unutar njezina nadut dok se ne osjeća kao da će prsnuti svaki drugi. Topla uske rupe, tako ga je održao čvrsto kao što je udario njegovu lupanje štapom duboko koliko je mogao. Znoj beaded u čelo jer je gritted zube, pokušavajući izdržati dulje. Bilo je postao nepodnošljiv i njeno tijelo dragovoljno prihvatio ga sada. S dubokim growl, on pustiti unutra njoj, poplave joj utroba sa svojim toplim mliječno sjeme. On je nastavio udarati šakom joj dupe s neotesane udarcima dok je sam dreniranom unutar nje.

On je osjetio njezin pokret kao još jedan orgazam ripped kroz njeno tijelo. On se održao duboko u nju kao ona jahali valove orgazma užitak. Intenzitet je prisiljavajući joj da reagiraju jače nego ikada kako je neka fasada kap, odmah snapping joj natrag u stvarnost. Nježno je skliznuo je flacidan vratila iz njezina curi rupe i stade natrag samo bulji u nju. Stigao je do gore i nježno milovala joj lice dok je gledao u njezine oči. Njezino tijelo prekriveno tankim sjaj znoja kao ona crtala u dubinsko čišćenje udisaja.

"Moj Bože Hannah da je bio nevjerojatan. Igrate mrtvih tako uvjerljivo", rekao je soothingly. "Volim te toliko dragi."

"Volim te previše Cole. Ipak si u pravu. To je dobio mene tako nevjerojatno vruće moramo to učiniti ponovo", odgovorila je.

Ostatak noći Cole othrani svoje rane i održao svoju voljenu blizu. On nikada nije zamisliti da će ikada naći takvu blago dijeliti njegove duboke tamne požudama s, a sada je znao da mu je pravi soul mate.

понедељак, 23. август 2010.

Nudisticki kamp

Budući da sam bila mlada djevojka, sjećam se trošiti ljeta sa svojom obitelji i prijateljima samo nudisticki kamp u državi. To je bio velik. Postojale su 3 bazena za svakoga, i jedan za samo odrasle osobe. Postojale su 2 hot kace, veliki sauna, 6 teniskih terena, odbojka, sve što možete poželjeti. To je kao redoviti kampiranje, ljudi su došli sa svih vrsta kampera, šatora, sve. Tijekom tjedna, su obrti i ostale planirane događaje za djecu, zapravo, ako je pamćenje služi, bilo je uvijek nešto planira za pravedan o sve dobne skupine. Moji favoriti su škola plivanja i streličarstva. Što se tiče plivanja je bio zabrinut, kad sam okrenuo 16, bio sam angažiran na kao spasilačka služba.

Ovo je priča o mom trening da postane državni certificirani spasilačka služba.

Kao što sam rekao, moja stvar je plivala. Za jedan sat svaki dan, od ponedjeljka do petka, ja sam imao obrt, a potom u popodnevnim satima, imao sam sat vremena plivanja, nakon čega slijedi jedan na jedan trening za postaje spasilac. Za to smo dobili na korištenje odrasle bazen, unutar centra odrasle rec. Sada, osim što unutar zgrade, ovaj bazen je bio ništa posebno. Bio je olimpijski veličine, i imao je puno mjesta za sjediti. Također je imao puni pristup svim skladišnim prostorima za bazene, gdje se zadržao sve trening pomagala potrebna za vlak život čuvara. To je uključivalo resusci-annie, i rususci-beba jedinica. Također su imali ono što ja mogu opisati jedino kao lutke koje su bile nekako, spojeni zajedno, tako oni ne htjedoše doći osim u vodi. Ove stvari težio tonu, kunem se.

Moj instruktor za 2 godine bio je Becky. Ona je, u to vrijeme, u ranim 20's. Bila je stanje ovjerene i nudistički, tako da je savršen osjećaj za nju da podučava tečaja.

Dopustite mi da vam kažem o Becky. Becky je oko 5'4 ", možda i teži 130. Ona nije mršav, ali s njom mišićnog tonusa, izraditi nijedan greška, ona nije mast. I ona je proveo najveći dio svoje dan u bazenima, ako ne i učenje plivanja ili spasilac treninga , ona je također radila kao spasilačka služba i koordinator događaja. Ona je predvodio igre na bazenu. Ona je imala kovrčavu smeđu kosu i oči su gotovo crne. Kada je pogledao vas, tu je sada bio način da se vaše oči s njezinima. koža joj izgledao kao da je stalno bio preplanuo, savršeno diljem tan. Njene noge su, kao što je ostatak njenog tijela, prilično mišićav, stasit, ali kao dobro. Ona nije izgledao 'muški' od bilo koje se protežu. Uglavnom, Becky je bila prilično, i vrlo athletically izgrađena.

To je bio prvi ljeto moj spasilac treninga, i Becky i ja bili u zgradi odraslih rec. Ona je mala soba izdvaja za obuku tekst knjige. Uglavnom, to je knjiga polici, uz neke trofeje, gomila knjiga, neke slike na zidu, nekoliko klupa, 4 stolice i stol. Jer to je samo mene i Becky, uzeli smo stolice i sa njima sučelice, smo sjedili blizu, tako da smo mogli ići preko teksta zajedno. Becky je bio strpljiv, i stvarno je napravio siguran da sam razumio svaki aspekt onoga što ona je mene nastave. Predmet ovaj dan je CPR. Mi preterit od be koristeći lutku za odrasle, a ja sam bio vlasništvo tvrdo vrijeme uzimajući moj diše u nju. To mi se činilo jednostavno nije mogao dobiti dobar pečat. Becky pokazao mi je i pokazao mi je, ali mislim da mi usta bila premala. Nakon nešto vremena, Becky je dobio Baby doll van i nisam imao problema uzimajući pečat tamo, ali mislim da bi bio porazan Jadno dijete sa svojim kompresije. Toliko toga za naučiti. Nakon dobivanja pečata dobar na bebu, vratili smo se lutka za odrasle, ali ipak, nijedan sreća. Sam bio uzimajući stvarno frustriran, kad Becky predložio da pokušam na nju. Kao i ona je izvedena CPR prije, ona je znao što bi trebao osjećati kao pečat, i trebao bi biti u mogućnosti to shvatiti što sam bio radiš krivo.

Becky ležao na podu, a ja sam bio proći kroz proceduru. "Becky Becky, jesu li dobro?" ... nema odgovora, porinuti porinuti "Becky Jesi li dobro ?"... nikakav odgovor, itd itd itd. JA je uzeo moj prst da provjerite je li joj dišnih putova nije bio blokiran, tako da je poletan u usta njezina. Kao što sam trčao moj prst preko njezin jezik, ona osjeća kao da lizali moj prst, ali da ne može biti, tako da sam otišao na sa svojim provjeriti, a zatim je nastavila da joj pripreme za moj dah. Ja naginje glavu natrag na vrat, uzeo duboko udahnite i stavite moj usne njezinima.

Ne sjećam se da sam udahnuo u nju ili ne, jer mislim da moje tijelo ode utrnula, i moj mozak je glupo, i sve sam mogao zamisliti da sam joj poljubac. Njene usne meke ali čvrsto, i prije nego što sam znam što da mislim, moj jezik je sondiranje njezin.

Scared onkraj riječi, ja leđnu, i samo plakala. Becky sjede, i sama prekriven ručnikom. "Sve je u redu", rekla je "To je vrsta prirodne reakcije". Ona ode na to objasniti da smo bili u vrlo intimnoj situaciji, bili smo u svaki drugi prostor, a to nije prvi put ikada joj se dogodilo. Ja jednostavno nisam mogao prestati plakati, imao sam poljubio dječaka ili dva, ali nikada još jedna djevojka, i dobro, ja stvarno volio Becky, ona je pametna i ona mi je učenje nešto što sam stvarno htjela znati o,

Becky postignut na mene i samo me zagrlio dok sam prestala plakati. "Nalazimo se u jedinstvene situacije ovdje. Mi smo vrlo blizu jedan drugoga, mi smo gol, i to je sve u redu." , rekla je ona. "Kad sam bio prolazio kroz moj trening, bili smo u malim skupinama. Mi smo bili potaknuti da u našoj praksi off vrijeme, pa je jedan od mojih najboljih prijatelja i ja uparena i mi imao svaki noći, nakon večere. Jedna noć smo bili jako umorni . To je bio dug dan, a mi bili u mojoj sobi, i dobili smo sve vrste giggly, i jedna stvar dovela do drugoga, a ona nije točno istu stvar, završio ljubljenje mene. Pa, na prvi Nisam t sigurni što učiniti ili reći, tako da sam ležala tamo ga uzimati, kada je sve iznenada, odlučio sam da poljubac joj leđa. Pa, da ne duljimo, bili smo zajedno sve do danas. " "Misliš, ti si les?" JA je pitao. Bez pokušavate ispravite me, rekla "da, i tako, ovaj mali poljubac mi je nije mi uvrijediti, ili me smetaju ... OK?" Držala me me tješe, što mi se dobro.

Nakon stavljanja svih opremu daleko, JA je otišao leđa to naš kamp mjesto, obasuo, i nazvao ga rano noć. Nisam dobro spavati, iako, ne bih mogao dobiti moje srce te poljubiti, ili ono što mi je rekao Becky. Sada cijelu noć sve što sam mogao učiniti je zamišljate ljubeći njene neki više, i naravno, moje srce je otišao u njezino tijelo. Morao sam usnuše neko vrijeme, ali kad sam se probudio ujutro, bio sam natopljenom znojem. Bio sam iscrpljen, i stvarno nije htio ustati, ali sam stvarno želio vidjeti Becky opet.

Smo naletjeli jedni druge nekoliko puta tijekom dana, ali sve što sam mogao učiniti je pogledati svaki mladi žene tamo i pokušati shvatiti kojih je jedna s Becky. Ali, sve je izgledao kao svaki drugi dan, nema naznake bilo kakve vrste.

JA je otišao u centar za odrasle rec i susreo se Becky u sobi, i pravo nazad na CPR trening. Kao što je to bio slučaj dan prije sam bio vlasništvo problematika sa odrasle. Becky je došao i mene govorio kroz njega. "Sjetite se jučer, bili ste nježni, opušteni ste, čak se činilo, pokušajte da" i po prvi put, bio sam u mogućnosti da biste dobili dobar pečat na odrasle lutku.
Bio sam tako uzbuđen sam zagrlila Becky teško, i osjetio sam njezine grudi protiv mina, a ja sam ga volio, a ja ne želim pustiti, ali sam isto tako znala da je s nekim drugim. To me osjećam tužno, i da sam pustio njoj i zahvalio za bitak na taj način razumijevanja. Gledala je u mene, gotovo na pitanje razumijevanja o tome što, ali ona nije. Ona je samo neka idu s osmjehom na licu i klimanje.

Sljedeće godine, nadam se da naučiti, naravno, sada kada sam certificirani spasilačka služba, sve što morate učiniti je dobiti moj instruktori certifikat u CPR i kupanje i odmor. Ive 'već trenirao, s Amy. Amy i njezini roditelji imaju mjesto samo niz cestu od naše.

Amy je 13, a stvarno slatka, a ja ću ti reći ovo, ona može plivati kao da je no-body's business. Ona je brz, ona je jaka, i ona je izdržljivost, mislim, vidio sam ju jednog dana pliva krugova za sat i pol, bez uzimanja pauze. Kad su došli u logor, ona i ja ubrzo je postao bliski prijatelji, a sada je kao što nam je činiti sve zajedno. JA svibanj neće moći provesti vrijeme u bazenu s njom jer sam raditi, ali moram prakticirati 'spas njezine' na nekoliko navrata. Prvi put sam trenirao moju CPR na nju, ona stvarno činilo da ga vole, a ona mi je pomogao da se više nježna, ne samo sa mojim dahom šerif, ali sa mojim prsima kompresije kao dobro. Ona je takva spremni temu.

петак, 20. август 2010.

Vaginalni sokovi

"Dođi sa mnom," Nina šapnuo u moje uho na kraju partije. Ja bih bio razgovor s njom ranije kao što je bila tako lijepa i ja imam nešto od opsjednutost Indijski djevojke, a ona bi izgledalo jako lijepo. Svi ostali su bili ili su propali pijana gomila, spava, u parovima ili kombinacija tri, ali niti jedna od nas popio ništa te večeri.

Pratio sam ju pitate gdje je ona mene uzimanje i diviti joj simetričan oblik pod joj zbijeno bijelu majicu, kratke crne suknje i ono što se činilo kao bijela tajice. Ona me je uveo u rezervni sobu s bracni krevet i zaključana vrata. Tada sam bio ugodno iznenađen, jer je staviti ruke oko mog vrata i nježno me poljubio u usta. Osjećao sam se svojim vrućim jezikom gurnuti svoj put u moja usta, pa sam se vratio naklonost moj jezik i poljubio. Nakon što smo završili ona izdvajali daleko i pogledao me s sramežljivi osmijeh i njene velike lijepe smeđe oči.

"Ja ga uzeti te me kao onda?" pitala je. I nodded polako. "Biste li ... um, da li bi željeli imati spolni odnos sa mnom? Sada? I mislim da, ja se ne šalim ili ništa. Mislim da sam povjerenje da budete oprezni i sve, a ja sam stvarno očajan za neke koje ne brinem se da ne znaš da je dobro još, novu ženu, a sve to, ali ako ne želite onda ja ne smeta ...?"

"Pa", odgovorio sam, zaprepašteni na djevojku sam upoznao bih samo nekoliko sati prije žele spavati sa mnom i priznali da su očajan za shag. Također sam malo zbunjen joj čudan način govorenja, unatoč naglasku da gotovo sigurno iz Londona. "Ako ste sigurni da onda fino. Ti si prekrasna seksi djevojka, tako da ako želite voditi ljubav da mi onda sam jedva 'idući u reći ne. Ja ću učiniti sve što reći, i sam obećanje da bude nježan . "

"Hvala vam, da ste vrlo slatko. Ćemo morati biti miran jer ipak ne želim čuti druge ljude. Imaš li kondom, jer sam pretražio cijelu kuću, a nije mogao pronaći? "

"Ne, žao mi je." Odgovorio sam, počinju brinuti da bi to moglo potući večeri planovima.

"Nisam mislim da bih imati jedan. Nema veze. Ne smeta me jebeni settle umjesto magarca ti, samo ja ne uzeti tabletu, a ja ne želim da se trudna."

"Er, ne, zapravo da bi bilo fantastično! Ali mi trebati jaka maziva ..."

"Ja sam mislio na to," odgovori ona i ukazao na plastičnu bocu ulja po krevetu. "U redu, dozvoljava 'dobiti pokrenut."

Nina otkopčan moju košulju, a zatim kao ona crouched dolje za otvoriti moju hlače sam iščašenje off joj majicu, otkrivajući joj čokolada smeđa ramena. Nakon što je završio bih svlačenje mi je pao joj suknju na tlo da bi se otkrilo da je ono što sam mislio su tajice su u stvari seksi čarapa će dvije trećine putu prema gore joj bedra s vješalica naramenice će čipkasti pojas oko njezina struka, bijeli za svu svoju rublja kontrastnim lijepo s njom tamne kože. Ona undid vješalica trake i skinula gaćice dok sam skinula grudnjak i počela milovanje joj pravilan tvrtka smeđe grudi. No, kad je počela ukloniti tregere sam prestao nju i, radi backup trake joj je rekao da su daleko previše seksi da skinu i ona je sretno nasmijala na ovo.

Sam je podigao na krevet i legao pored nje, njezin ljubljenje u usta onda napreduju prema dolje vrata ljubiti njezine grudi. S jedne strane sam milovala i lagano stisnuo joj tits i grickaju bradavice i druge, zatim zamijenili više dok je ustao i istaknut. Onda sam se preselio dolje da joj poljubim pupka i onda po njoj crne stidne dlake na mokro joj maca ružičasta, okružen smeđim kože. Našao sam njen klitoris sa svojim jezikom i lizali na to vrijeme, slušajući zvukove joj drago, a zatim je počeo lapping na njoj vaginalni sokovi, njih degustacija i lizanje usne njoj pizda.

Sljedeći je bio moj red. Nina grickaju i lizali moje bradavice, a onda masira moju stražnjicu, a ona je uzeo moj kuglice u usta i nježno isisan na njima, prije nego lizanje moje osovine i sisa malo na glavu dok sam bio hard rock. Onda je ona pokupila boce i izli ulje na neki joj ruku i masturbirao mi malo kao ona pijan moj kurac u sebi. Kada je jednom bih staviti dosta na ona predao mi bocu, sišao s kreveta i nagnut nad njom sama potporu svojim rukama, nudeći joj dupe.

Sam ustao i stajao iza nje, zalivši veliki čabar između nje stražnjice i širi okolo sa mojim prstima, povremeno ulazi to ispravno podmazivanje, iznenađen at kako joj šupak čist je. Nakon što ga je dobro podmazani pozicionirani sebi da da se vrh moj penis oslanjala na njega, moje noge sa svake strane njezine noge tako da joj dotaknuo tregere i sam ju je držao čvrsto iznad pojasa. Prije početka sam je pitao da li je spremna, a kad je odgovorio da sam stegnuo moje držanje.

Nježno sam prisiljen moju masnu kroz penis joj zbijeno sfinkter, prsten mišića pružanja prve moje glave, a zatim se vratilo u moj kurac čvrsto masažu. Kad sam bio na pola puta u sam joj rekao: "Reci mi da prestane ako dobiva bolno", na što je ona grunted sporazum, pa sam nastavio prodire joj zabranjeno rupa, hotness joj magarca cijeđenje moj penis krut i proizvodi fantastične senzacije u njega.

Kada bih otišao tako daleko u tople smeđe tijelo svoje stražnjice su pritisnuta obje strane moj kurac, ja polako povukla opet, nehotice joj mišići me poduzetan vanjska strana. Moj penis skliznula strana, a ja prodrli je opet, ovaj put malo lakše što joj je počeo da se opustite mišiće. Nakon što je ovaj drugi ponavljajući nekoliko puta sam pognut nad njom i preselio se moje ruke do provući joj boobs, odmarajući glavu na nju glatkim leđima s moje lice među njezine duge, crne, svilenkasta dlaka, dok je moj hips i dalje vučenje moj penis unutra i van joj hot anusa.

Njezina sfinkter je postala relativno opušteno sada, pa iako je još uvijek vrlo uskoj formi je bilo lakše ponovno ući u nju, pa sam napravio moj tempo mog jebote malo mirniji, ljubeći joj leđa i slušajući svoje otežano disanje. Nakon tri minute sam krenuo brže i teže ulazi, trenja uzrokovana brzinom izgradnju lijepim topline između našeg tijela, ali ne uzrokuju bol zbog nafte.

Nina je počela jako zadihan, i samo se mali potisnute Squeaks, glave arching leđa. Moj disanje postaje teža, a ja tako brzo kao što sam mogao, moj kurac što ugodan mokri šamaranje, squelching zvuk svaki put kad sam ga zabili do magarca. Nina pustiti uzdah kao ona orgazma približavali, i osjetio sam pritisak izgradnji za orgazam, pa sam se povukla u potpunosti i sjeo na krevet pokraj nje, ljubeći joj strastveno na usne, ostavljajući moj penis objesiti slobodan za neko vrijeme da se odgoditi orgazam.

Nina je kleknuo na krevetu pored mene dok smo ljubila, a ja skliznuo svoju ruku prema dolje da joj pojas i polako skinula joj naramenice. Zatim je sjeo na krevet s njom širiti noge na prstima joj klitoris za vrijeme, gledajući me sa svojim velikim smeđim očima i čekati da bude spremna. Kao što je moja erekcija počela malo ublažio, ja izdvajali kožice natrag i naprijed preko nje da ga opet otvrdne, a ona je otišao dolje na koljena, licem legao bočno na jastuk, njezine crne kose raspoređeno na leđima, jastuk i njezin obrazu, rukama rasporediti na obje strane lica, pozivajući polovina osmjehom na licu. Ja gumiran malo više ulja na moj kurac i magarca, a zatim nagnuo joj da drži svoje ruke, dok nadzor moj glavu gore.

Prstima stegnuo oko minski su opet sam polako ušao u uskoj hotness od magarca, koji su napeti gore opet malo, iako ne onoliko koliko na početku. Moj pumpanje joj dupe uskoro postao mirniji, i sa svaki unos koljena iščašenje natrag malo, tako da nakon nekoliko minuta ona je bila ravna njoj prednja strana sa mnom shagging joj anus kao da je njoj pizda, čvrsto držeći joj grudi.

Nina prevrnuo, tako da je ona ležala na vrhu mi je, kosa joj pokriva donji dio mog lica i punjenje mojih usta, a zatim i sama podizanja nogu i jednu ruku ona se koristi moj hard penis kao dildo, podizanje njezine stražnje gore i dolje uz pomoć moje ruke na nju stražnjice dok je fingered joj klitoris i gumiran joj kaplje mokri maca. Iz ove pozicije nije mogla sama podigne dovoljno visok za moj kurac za izaći, pa je to učinio što je brže moguće, uske vruće mekoću unutar magarca kliznih čvrsto iznad njega.

Ona nije mogla zadržati ovu gore dug ipak, tako da je ležala leđa s glavom preko mog ramena, a mi poljubio u usta, a ona je odmoran za nekoliko sekundi. Tada sam se povukla od nje i preselio se s donje. JA postaviti glavu na jastuk, a onda podigla koljena do njezine grudi, širi se što je više moguće, joj noge na mojim prsima kao što sam kleknuo gore. Sam je ušao još jednom, ovaj put jednostavno, i sa prekrasnim pogledom na moj bijeli pijetao se proguta njezina smeđa magarca, njen graciozan prste guranja kroz nju stidne dlake kako bi joj maca i drhtanje u vrlo lijepu grudi.

Nagnuti nad nju sam bio u mogućnosti da potisak jače i brže, tijelo iznad moj kurac u lupanje joj ruku joj maca i moja bedra šamaranje svoje stražnjice. Nina je još uvijek drži leđa joj jauk teško, iako ne bi trebali imati smeta, kao da bilo tko drugi bio budan da će pogoditi što smo radili iz škripa krevet i lupanje u uzglavljem uza zid.

Odjednom, sa jedva bilo koji upozorenje, sve to postalo previše za mene. Prekrasna princeza Indijski writhing blizu vrhunca ispod mene, joj tits trese svaki put kad sam prestala ih sisa, smeđe prste jedne od njezine ruke jebeni joj vagina dok je druga clutched na moje stražnjice da me povući na magarca, da ne spominjem nevjerojatno osjećaj njezina donedavno djevica sfinktera je proizvodila kao što je stisnuo moj svaki pokret osovina sa sam napravio. S jednom zadnji potisak, došao sam, pada u njezine grudi, male udari me trese i dalje kao što sam ispraznio mi lopta u magarca.

Kao posljednja kapljica i dalje su bježale, ja još uvijek mogao osjetiti prstima kreće u njoj maca i čuti njeno disanje Brzo, njezine noge zategnuti oko mene, a onda je ona opuštena previše. Nekoliko trenutaka kasnije i njezin nježno ali čvrsto spustio nogu, mene poduzetan vanjska strana, off i da spavam kod nje tako da je moj ljepljiva, masna pijetao ne bi otići na nju maca. Nina pustiti zadovoljan uzdah, i okrenuo mi se, joj lice rumenilo, ali osmijeh na svoje oči i na usne.

"Pa," rekla je tiho, "To je bilo čak i bolje nego što sam očekivao kad sam bio trenirao."

"Prakticiranje? Rekao sam, moje podizanje obrve i još uvijek pomalo nejasne od orgazma.

"Oh, daj! Zapravo ne mislim da sam bio idući u imati strancima penis kao prva stvar u moje dupe do you? "

"Pretpostavljam da ne ..."

"Ali, pravi penis je puno bolje nego krastavac, mogu vam reći."

"Stvarno?"

"Da. Oh, i ja još uvijek mogu osjećati vrstu svršiš iznutra, to je lijepo. Kako Vam se sviđa? "

"Hmm? Er, bilo je jako lijepo. Mislim, bilo je fantastično, da ste bili fantastično! "

"Hvala vam. Ja sam to vec planiramo dobi. "

"Stvarno? Ali samo mi večeras sastali, rekao sam, znatiželjan, a ne uvrijediti.

"Pa jednostavno, te su šećer na kraju, bio sam u nadi za OK momak stvarno, ali ti si stvarno lijep."

"Hvala."

"Vidi, to je ispunjenje dva fantazije u isto vrijeme."

"Dva? OK, jedan će biti analni seks-"

"Ne, ne. Prvi fantasy bio za vas uglavnom: mi se nevini Indijska djevojčica prepala uzimajući trudna, ali toliko uspaljen da ona pita dječak lijepo se zajebavati joj dupe. Jeste li kao da je jedan? "

"Definitivno. I fantazije broj dva? "

"To je uglavnom jedan za mene: Ja sam takva očajne, da sam perverzan djevojčura pokupiti slučajni bijeli dečko i stvarno ga pitati da me zajebati uporište."

"U redu ..."

"Bilo je zabavno iako je pravo?"

"Da. Da, to je bio velik. Dakle, da li vi imati više fantazije ste htjeli djelovati van večeras? "

"Možda", odgovorila, odjednom postaje stidljiv. "Ali, dok sam lagao o ne bitak na pilule za fantaziju, a ne od mojih maštanja uključuju infekcije, pa ići u kupaonicu oprati. Ne brinite, ja ću i dalje biti ovdje kada se vratim. "

Nevoljko, ja lijevo udobnosti kreveta, pogledala natrag na njeno lijepo smeđe tijelo raširena na krevetu, gledajući me, a tiptoed se vrata za kupaonu.

среда, 18. август 2010.

Njegov orgazam

Moje riječi su bile supruge zvoni u ušima. Kao što je ona otišla kući, rekla je ona, - "Vi i one prokleto dobro PJS vjerojatno morati pokopati u njima" Ona je mislio na mekani kratkonog PJS da u ovom vrlo instant bio u ljušteno dolje iz moje bokove kao teška tijela njegov prijatelj ležao preko mojih leđa zapinjanje me licem prema dolje na moj alat prsa. Prsima samo tren prije, ja bih doći preko neke grane Pruners sa svakim namjeru rezanje i usitnjavanje nekoliko malih grana jele.

PJS? Pa joj je pravo, ja praktički živio u njima. Loose nogu, meka i besplatno kada se kreće, ali sam je volio bez njihanja osjećaj moje vencanje koturača kao što sam marljivo radio na bilo kojem zadatku bih zaključio je siromaštvo radiš. - "Krist Bert, mi imamo bonus ovdje" - Moje oči su ga slijedili iz ispruženom rukom. Oh Fuck sam pomislio, zašto ne jebi sam se da je još u nakon što bih ga je donio za mene primijeniti neke na ograđivati trimer noža drugi dan, uvijek me nikad bollocking o stavljanju stvari natrag u svoje mjesto. . Jebeni vasoline! to je sve što je potrebno.

Hej Bert, prvo smo dobili u i naći momak kad smo mislili da je uvijek žena u ovdje. To mora da je bio njegov gospođa smo vidjeli dopust. Sam vam rekao da je ulazna vrata na ovu natrag, vi jebeni pametni magarac "Ha! Ha! Hej drug, tvoj gospođa je vrlo pažljiv u potrazi za vas kao da, kako jebati nije ona zna da bih jebi se, ako ona nije bila 't ovdje kao i drugi put smo joj pas "- Bio sam zbunjen, on nije značilo po' pas joj 'da su redoviti posjetitelji naših skrovitih vrtu nazad, no ona ne može biti, on se činilo sigurni tko ili gdje je živio . Ako ona je se jebeno ova dva louts, oni bi prepoznali nju.

Sam znala što me čekalo kao što sam osjetio druge fucker iza mene tegljača moj PJ dna dolje off moje dupe i osjetio njegovu ruku protiv leđa od mojih bedara kao on je napravio prvi PJS ići dolje dok ne uhvati protiv moje koljeno's. Tada vruće kraju njegov penis dođe protiv moj magarac obraze. "Joe, nahrani magarca dobar trunka te masti, želim brzo skliznuti se na ovo ispucati svoje. To je kao mada to je bio netko drugi's magarca oni su automobil koji govori o kako sam gledao Joe uronite prst u sada otvoren jar i izvucite uz obilan iznos od vasoline lijepe za njega.

Otprilike svoj prst umočen moj pikavac rupu i wiggled okolo unutra. - "Hej korijenu, da ste imali dobru emp 'imate? Bert ne želim sranje zaglavi na njegov penis kad je završio jebu u guzicu, a ja kao skliska rupa, ali ne onaj pun sranja" - Stupidly.I površno potvrde moja utroba je prazna. - "Bolje da se nadam, a jezik ili će dobiti privelage od sisati vlastiti shit off našem cocks.

Ovaj crudness je izgubljen mi u trenu kao Bert punjene moj magarac pun penis. Ja grču i grunted koliko moje tijelo je u mogućnosti s ovim drugim životinjski polaganje poput kamenih ploča preko mojih leđa. To nije bio nježan jebeno, bio sam olakšanje pronaći svoj supak, odnosno mom rektumu bio dovoljno dubok za smještaj penisa, ali kao Bert pumped u mene, to je bilo samo ne više od minutu prije s mnogo zabadanje i grunting, osjećao sam se moj rektum dobiva toplu podmazivanje sperma.

On je prilijepiti na moj hips i koncentrira na njegov orgazam kao on sam završio s kratkim teško jabs svaki put njegov penis cum spurted više do mene. - "Jebi mi je trebalo da!" - Moj gasped kao napadač je izvukao njegov penis iz moje sperma napuni magarac. - "Zar vi jebeni pokretu kopile, a mi smo promjene mjesta ili da će biti najgora za vas drug. Ja još uvijek ležao na čekanju za moj iskušenja do kraja, u redu, što je jebeno, ako to znači samo još jedan jebeni tada oni su otišli, doći na i jebati mi da vam queer bastards!

Naravno, misleći ovo sam rekao ništa što drugi gumb pritisnut do u meni. Sada je tretirana u spor odugovlačeći jebeni koja na moje iznenađenje bio mi sišli. Znao sam da moj penis je visio u punom prikazu izvan moje PJs.because Joes sac je šamaranje rythmitically protiv svoje. Iako sada trnce u mom pipe cijevi mi je rekao moj precum je dolazio iz kraju ga. Nisam mogao vjerovati muškog silovanja bi mi uspaljen. Kao shafting mog magarca nastavila sam se pitao je li to razlog zašto žene su vrlo oprezni u silovanje, jer oni također sišli na nezamoljen jebeno se utvrdio na njih.

Ugodno sada drugi opterećenje od sperma pucao na mene i moj novi fucker bio istovara njegova vatom moj rektuma. Sa svojim pijetao i dalje duboko u moje dupe, - "Hej drug, koliko dugo prije nego što gospođa vrati, ona je vjerojatno uživati u onome što ste upravo imali, Gledala je lijep komad magarca, zar ne računajte Bert?" - "Da, lijepo tits i na temelju izgleda to!" - Kao što je mirno kao što sam mogao, sam je rekao, "You're out of luck tamo, smo imali samo Blinder za redom, a ona je otišao off joj majke, vjerojatno zauvijek" - "Ne drug, ostavite ju, ona će vratiti se. Hej Bert, nema smisla vješanje okolo, mi svibanj i fuck off. - Bert usitnjeno u, "Hej drug, zbijeno magarca lijepo da, bez sranje!" - On briznuti smijeha dok je nasmijao na vlastiti dosjetka. - "Čuj da je Joe, NO SHIT! i istina, nitko na penis i mina dolazi iz svoga magarca čišće nego kad sam ga shafted up njega "

Oni su samo neka mi se. - "Hvala Guy" - slap na moje dupe guzovi stung kao pakao, ali sam gledao ih. - "Budite kao da tada, zbijeno magarca! Čuti da Bert 'zbijeno magarca, jebanje magarca njegova široka je i sve, hej drug kladiti da ste lijenčina sada" - onda ih nema. Dva sata kasnije, moja supruga se vratio da mi pronađeš sjedio na prsima alat. - "Dan sanjao si? Što je to na tim PJS, te sjeo u nešto?" - Gledala me sumnjičavo, znam da stvari, to je sperma. Frank ćete dobiti je uhvaćen jedan od ovih dana, znam da keramika PJS jer možete flop da stvar tvoje o težak to izraditi mene Randy, ali sam rekao sebi rukovanja iz leđa iako nismo previdjeli, netko je dužan da vas uhvatiti jednog od ovih dana .

Nikako mi je idući u reći joj da je imao, a još manje da je sperma izlazi iz moje dupe ili da bih imao silovanje. Pa bi ti? - To me ostavio s dilemom tho '- Ako ili kada silovatelji povratka, bit Stella - moja žena - recite mi ona je bila silovana. nije bilo onako kako sam bio idući u reći policiji bilo, ali čak i žene stidljiv daleko od toga. - Mogao je biti, jer sam pronašao je prilično ugodno iskustvo?!

уторак, 17. август 2010.

Golo dupe

Ja sam samo zajednički vrt ili djeda. Ja sam gledao moj granchildren preraste u pubertet, a neke sad u odrasloj dobi. Ovaj grandaughter zatečen moj pažnja, a ja bih primijetio je bila mlada kuja Randy kada bilo momci bili su oko. Ona se pojavila prilično napadan kao ona fondled svoje sredine i sam napomenuo na tim prilikama je uživala dobivanje fingered thro 'joj odjeću. Ona je tada bih odgurnuti na više skrovitih području često s dva ili tri momci oko nje kao pčele okrugli pička.
Izgubio sam site od njih onda! To bi bilo sve previše obviousif bih uzeti dobar pogled, ali na jednom prilikom sam vidio nju squatted ispred dječaka, dok je njegov kolega sub uz njih ukazivanje joj maca. Također sam primijetio njezine traperice bile porušene prošlosti koljena i imao sam dobar pogled na svoje golo dupe kao ona napeto sisao s druge momci hard penis.
Samo kratak pogled na stranu prema njoj, mi je rekla da bih shvatio - kao što sam izdvajali off u moj auto - Mislim da sam vidio ono što je gore previše. Ništa nije rekao idući put sam je vidjela, ali ona siddled izbliza i zamolio me ako bih joj novčanica od pet funti ili dolara. Naravno da to nije novo, ali 'te-znati-kez "na lice ove sedamnaest godina star nešto u lice, imala zavjere napisao upravo preko njega! - "Ne rekoh ništa mama" - Ponudio sam. Cerenje kao širok kao pismo kutija transpired. Novčanica od pet funti ili dolara bio zaboravljen i ona na čelu off na misiju koliko sam bio zabrinut.
JA sumnja da je bio isključen za neke dječaka zabave mirna luka, ali kao što sam je uzeo pogledati vani na cesti, nije bilo znak svoje ili bilo tko drugi. "Hej Liz 'gdje-ya ide?" Gdje god je bila, filtrirani kroz odgovor "-" Natrag! " - Sam se preselio na drugu stranu kuće i pogledao nešto veliki vrt. - Ništa! - Tako sam stajao gledajući vidjeti bilo kakve pokreta, - još uvijek ništa! - Da je, osim za Jasper.their pas, koji je lijeno sprawled i valjani na leđima kao mada je to mnogo problema da gnjaviti da se presele.
Na kraju clambered na noge i sauntered prema onome što je služio kao 'Wendy kuća' kada su bili mlađi, preselio i do niske vrata i stade u potrazi sa svojim repom kreće se polako kao trava na vjetru. Zaustavio kako je njuškala vrata greda i opet wagged somemore. - Moj um klik nazad vrijeme i prisjetio sam se, Liz 'proveo mnogo vremena u ovom skrivanje. Punjenje mozak neki više sam shvatio, ona je posebno sakrila tamo kad je bila sama kod kuće, njena braća i sestre udaljen iz bilo kojeg razloga. Općenito o misiji sa svojim i njena majka.
Danas je bio takav dan! Gledao sam i malo se događa pa sam pomislio bih pogledati propustite! Tijekom godina, dok uživajući u svim djeca igraju bilo, ja bih naći dobro mjesto za gledati ih kada su bili na ovom mjestu proliti. To je bila samo igra normalno da razumijete. - No, o aktualnim događanjima nisam bio uopće siguran što Liz "je bilo oko, ali Internet činiti malo sada za ovu malu 5'-6" za teen u Crouch. Nije problem sjedi ili leži, naravno, ali nije bila stalna u svom planu kao što sam saznala.
JA je otišao tiho do mjesta gdje sam znao bih biti u mogućnosti vidjeti. Naravno, tu je bila, sjedio na velikoj jastuku zurio u svemir. Ništa se događa, ali Jasper još uvijek ležao na vratima promatrajući joj i ja sam naseljavaju dolje za više udoban pogled. Još uvijek ništa! Zatim osmijeh, znala sam da smo bili sami, tako da sam se pitao zašto osmijeh? Gledala je u svoju ručni sat i nasmiješio se opet. To pao na pamet da je netko očekivao da dođete, ali onda ga sinulo mi je, ako bilo tko je, nisu imali ni na koji način u! Nema stražnji entance i nas se samo jedan kod kuće da bih se vani u ulici.
Ona je pomaknuti svoje dupe ponešto o ublažava i gledao sam hipnotiziran kao ona podigla svoju suknju i fiddled s njom panty's. To je loše, jako loše! Moj penis je trzanje za ono što bi moglo uslijediti. Osjećao sam se krivim što je kao pakao špijunirajući na moj teen grandaughter što ona kao da namjeravaju vrlo privatni masterbation joj maca. Bila je namjera sada povlačenjem svoje knicker je po strani i moj penis grču kao što sam vidio obilje iznosu od maca krzna pojavljuju iznad nje šlic. Natrag na njoj glazirano izgledaju kao što sam gledala je njezina igra, najprije škakljanje, zatim klizna prst gore i dolje proreza. Na kraju je ona pokopana prstima u njoj i izvukao ih gleda na ono što sam znao bio bi joj maca ljubav soka. Nasmiješila se očito zadovoljni sok stvorio, kao da bih zamislio.
Puzavica na noge u visini ograničenom kolibe, ona borila da joj hlače desno kao što sam se borio za dobiti moj hardon u udobniji položaj gore moj stomak. Kao što je sjedila i opet klik prstima, znala sam da ono što je o to dogoditi, da! Jasper joj prišao i leže između njenih bedara. Ona je lagano ošamario joj bedro, a ja čula govoreći - "Hajde, dobar dječak, do it!" - On se lizali i wriggled nešto više prema naprijed i postavljen na lizanje joj maca. Ona je, pak, povukao u torove i otvaranje njoj pizda usne, mogao sam vidjeti roza bojom i kako joj emflamed stidnica je kao pas rastao pubes i njegova slina zaglavi njih previše joj bedrima i trbuhu.

Ok! Sam podnio, ja to priznajem. Ja izdvajali u moje zujanje i popped out ove umirovljenika penisa. - Počeo sam wanking u vrijeme sa psima poteza i postao enthrolled još dok je klizila prema dolje u položaj za polaganje, dok joj noge duge tanke podigao i preko njenih leđa izlažu joj šupak i pička rupa za Jaspis se pjeniti se sa svojim vrućim vlažnim jezik. Fuck, ja gurnula natrag u moj penis moje hlače na to da moja sperma puca u boksači, bio sam Kockajući se na to ne ispijanje thro 'na moj izvan hlača.

Obično bi to učinio za moj stari penis, ali ne i danas. Ja lijevo moj sada flacid penis, a studirao je svakog groove i smanjenje od vagine da mladi, i oh tako rožnat tijela kao što sada grču na svaku lizati ga je primao. Ona je htjela da se zaustavi, ja mogao reći, osjećaj Jaspers je dugo toplo jezik puzanje sada oh tako duboko u njezinu vaginu jasno je vozeći joj lud. - "NE! NE! Pas! Za fucks sake no more! - Znao sam da nije bio faul nad Inocent jezika, ali osjećaj hitnosti je mene pitate ako sam trebao ići na svoju pomoć. - FUCK THAT! Sam htjela vidjeti vrisak joj svitak okolo i pod excitemant od Jaspers jezika, u stvari, htjela sam vidjeti njoj svitak okolo u Jaspersa trbuha!

Youve 'je dobio Internet, moj penis je sad čekaju kao tvrdo kao stijena za konačan, - Bi li se jebeno uspaljen kopile, za rožnat je bio, njegov gumb je vise kao prijeti palicom između nogu. O, da! Bila je Cumming sada joj orgasn contorted joj lice kao šok nakon udara dosegao svakog živca završavaju joj trbuh. - "NE! Jasper NE! Zaustavi zatim te karanje omamljen pas, što ste to učinili za mene. Redu! OKAY ja kažem! STOP IT!"

Ona borili na koljena da biste dobili daleko from njoj pizda mu jezik dok je, pak, bio težak to lizanje i montiranje joj dvijuina okrenuo tijela. - "NE! Dođi ovdje, neka mi to učiniti za vas. - Ona shvacaju pod svoje tijelo za početak mu wanking. U sekundi je bio humping ruku i kao tekućina pucao iz kraju je pokušao ga je stalan. -" Čekaj! Rekao sam WAIT! Dozvolite mi da se pravo! - Ona je i sama preselila do sada polovine pod Jasper ona ga wanked s osvetu. Tada mu hrabrost pucao posvuda na njoj Quim gore joj trbuh, širom je otišao, nasmijana-grinning, "Vi prljavi pas, ja znam što ste bili u nadi, ali NE! Djed je ovdje i on će nas uhvatiti kao što je učinio druga noć s Alan i njegov drug.

Bilo je sve prekasno, još jedna od mojih opskrbe sjemena je u moje hlače, - ja mrzim mokro sperma na svoju odjeću, ali ipak to je bio samo kao Liz 'je na nju's. On ostavi me pitate ako Jasper je bio uzimajući njegov kraj i dalje s njom? - Hej! Djed, da je vrijedno da se novčanica od pet funti ili dolara onda? U trenucima Ja bih bio obličje dolje na kojoj moj drugi zamotuljak letio je da bih se preselio na prozor i bio grinning na moja sperma pokrivena penis dok sam gledao sad opet na psu sjemena diljem joj trbuh i pička .. Ova djevojka zna nije ni sram! - Ja to glupo kimnula novčanica od pet funti ili dolara zahtjev.

Natrag u kući ona je mirno aparat za nas oboje imaju oduzeta i očišćena sve znakove sperma psa i pas dlaka. - "To je naša tajna? Zar ne?" - "Da, u pravu!" - "Dobro, ovaj dan je dobar dan, oni uvijek idu od danas, a osim Jaspera i mene su tajnim" - Ja gledati čeznutljivo da se javi tajna. - "Ne! To je za dva puta daleko i da je dobio biti vrijedno cener" - Pokušavam zanat - "Kako to mogu cijenu ne znajući što je to što vrijedi cener. Ako si kao pametna što mislim da se, vi ćete ga riješiti po dva tjedna. Kao i za cener, znam da ćete platiti, mogu računati na to! "

"Oni će se vratiti u bilo koje vrijeme sada, reci mami, Alan moraju razgovarati" - rekao je smiješiti se sve to, Alan potrebne njegov penis isisan ili se ona kao i jebati? "- Prije nego što sam otišao u dom, ja bih radio ono što je planirano. biti pristojan, dva tjedna od danas, da bih biti u sezoni, a Jasper je bio idući u dobiti svoju zla puta s njom. Fuck! JA moć ravan dobiti sretan sam! nadam se

недеља, 8. август 2010.

Devojka u skoli

Od tip koji je napisao s Kayla i Seks Alone in the Basement. Heresu moja priča o seksu s devojka u skoli.

Junior razredu srednje škole nije bilo cura u mom razredu zove matematike Courtney. Sjela je pokraj mene u leđa kutu klase i oh my god je ona slatka. Mi smo uvijek razgovarali kad god smo mogli u klasi i flirted sa svaki ostali. Bila je oko 5'7, 125 £. Zelene oči i ramena slojevitih crvenkasto smeđe kose sa 34B Boobs i kožu s nekoliko pjege. Razmijenili smo brojeve jedan dana kako bi mogla pitati mene o zadaću ali ispada ona je samo željela moj broj.

Jednog dana ona je ušao u razred i ona je nosio extra zbijeno niska reza zelena košulja koja stvarno krenula oči i uske traperice sa srcem u obliku krpa sašila na pravo leđa džep i crne razgovor. Ona pognut staviti njezine knjige svoje pod stol i iz kuta moje oči JA je uhvaćen jedan uvid u vrlo oskudan zeleni bič. Odmah je dobio moj kurac tvrd.

"Nice bič beba. Lol" ja texted joj.

"Im veseo u like it baby, ja ga nosili, posebno za u. lol" odgovorio je.

"Stvarno?" Rekao sam joj.

"Da, hej zašto ne možemo preskočiti razred a vi meni u susret u kupaonicu i bolesne vam pokazati kako to izgleda na mene."

"U redu".

Mi hodio iz razreda u hodnik i zauzeto radili naš način kupaonice. Ona je otišla u djevojke i ja otišao u dečke i smo čekali zvono. Nakon zvona zvonila i ušuljao na to djevojke i otišao u. Ona je gurnuo vrata zatvorena i zaključana iza mene. Sam okrenuo okolo i duboko je posađeno strastveni poljubac na mene.

"Hajde i uživajte u predstavi."

Sjeo sam na countertop te je počela stripping. Ona je dobila do svoje donje rublje i počeo trljati joj maca kroz njezin bič koji je namočena. Ona je hodio putem do mene i stavi ruku na izbočine u moje hlače.

"Daj mi ono što želim."

"Ja sam ustala i skinula svoju odjeću. Unhooked Ona joj grudnjak i skliznuo dolje mokro joj bič joj ankles i bacili u mom smjeru. Ona je hodio putem i uhvatio moj kurac i mene povukla prema šalter. Okrenula se oko sebe i nagnut nad . Ja gumiran moj penis protiv nje razrezan i gurnuo ga u.

"MMMMMMMMMMMMMMMMM"

"Želite da beba?"

"O, bog da, mi funta"

"Sranje Courtney vaš maca je tako zbijeno"

Ona je pokupila svoju nogu i staviti ga na šalter.

"Teže Derek. Tvrđi. Daj mi to"

"Oh fuck Courtney"

"AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH YEAH YEAH AAAAAAAAAHHHHHHHHH AH AH AH AH AH AH AH FUCK ME"

"Fuck Courtney baby im gonna cum"

"Cum U MOJIM Pusy. CUM Deep Inside utrobi."

"AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH FUCK YEAH"

"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH Derek"

Ja lijevo moj kurac u njoj za nekoliko minuta a zatim ga izvadio i naše dvije cums polako oozed izvan nje. Mi poljubi za nekoliko minuta, dobio obučen i krenuli natrag u razred kao i mi održana ruke crnkica.

"Znaš Derek ja mogao stvarno koristiti matematičke staratelj. '

"Pa znaš, gdje me oreach."

"Ja svibanj biti pozivam vas vrlo vrlo brzo"

субота, 7. август 2010.

Kontrola

Baš kao što žarko misao mi je punjenje usta sa spermom u Renou hitova je psihički, počinje razmišljati o glavni događaj druge noći, a pamti se legao dolje na krevet. Njezina gola koža bila pokrivena samo novi seksi gaćice sam vidio u e-mail. Njezina koža osjeća tako veliku protiv mekana posteljina. Ona može osjetiti male kapljice znoja tekle niz njezine strane i samo joj se uključuje više kao ona relishes osjećaje ona doživljava. Sjeća me trljanje ulje na njeno lijepo želuca i tits, i voli osjećaj mojih prstiju kaplje s toplim uljem sastanak njoj kože. Ja potrošiti mnogo vremena pogotovo s njima, ulja što ga čini tako lako za moje ruke na slajd okolo, a ja joj bradavice prstohvat među prstima kao što sam prolaze preko njih. Ja sam težak to sebi snagu da se ne ide ispod struka. Teško je ostati daleko - ali ja volim lizanje i sisanje joj bradavice toliko da je to velika smetnja. Ja kapanja ulja dolje joj želudac i na njoj bedro. To je zagrijavanje - i moje ruke utrljajte u da joj daju topli osjećaj škakljanje sve više. JA mogao reći voljela da nisam ništa žuriti. Moje ruke pogodak svaki spot ona htjela, a ona je postala izuzetno uključen. Moje ruke napokon slajd dolje između njezine noge, a ja utrljati ulje u cijelom-moj prst klizanje i dodir sva prava mesta.

I šapat u uho da ju ne želim joj da brzo sperma, i da ona samo treba uživati senzacije. Činilo se kao vrlo sretan obvezati. Kažem joj ona je moja večeras, i da želim biti zadužen za svoje zadovoljstvo. JA uzeti joj zapešća u mojoj lijevoj ruci, te ih podignite iznad glave. Ona omogućava se malo nasmijati kao što sam cuff rukama iznad glave, zajedno sa krznene Velcro cuffs. I držite tkaninu među lisicama, a ona ne mogu premjestiti naručju. "Rekao sam joj da ste moji" tudja a svoja. Iako cuffs su ružičasti i mlohavi, osjećaj da je suzdržan je pravi uključite za nju. Ja mogu reći da ga voli da sam preuzela nadzor i davanje smjera. Ja nježno položio na nju u stranu, i držao zapešća s jedne strane nije nego.
JA baciti moj usta blizu uha joj - i šapnuo da sam joj htjela reći mene fantazija da sam nikada nije čuo. Ona ima sposobnost da se vrlo opisno o onome što ju uzbuđuje. Znam da je mislio drugom ženom ide dolje na nju mi je opremljen materijalom za godina. Ja sam ga na slici, ja sam zapravo imala snove o tome. JA će hatar Internet. Također bih volio je vidjeti s njom lice među opaljen bedra Hot Chick, no to je njezina fantazija - ne moja. Ali sam znao o ovaj neki, ja neka znaju bih treba jednom nisam čuo prije.

Ona oslanjao u i rekao mi je. Recimo samo da ću se misli na to svaki dan ako ili dok se to dogodi. Ja još uvijek imao svoju zapešća, a ona će pokušati da se bori malo vidjeti ako JA će popuštanje u lako. Nisam, a ona nije htjela mi to. Nastavio sam ju trljati između nogu dok je bila squirming ispod moje ruke. Moja lijeva ruka je na svom ruke, moje pravo je ukazivanje joj polagano i ritmično. Normalno, ja bih pitati ako bi mi ona sisati, ali večeras sam jednostavno stavio savjet od moj penis na usne. Bila je malo začudilo jer slijepo ne ostavljajući u bilo svjetla, ali ona je htjela moj penis u usta njezina. Ona lizali, a zatim polako se koriste njezin jezik na njega vodiča na svojim toplim vlažnim ustima. Budući da ona nije mogla koristiti svoje ruke, ona se koristi njen cijeli usta da mi daju "oči u leđa od moje glave" blowjob. Mogao sam pucao pravo postoji u usta, ali to je večer tek počinje. Ja izdvajali iz njezinih usta, pa je rekla skoro sam došao. Ona je rekla da je htjela bih cum all nad njom maca, jer je znala da to ne bi kraj naše večeri. Ona je definitivno više vokalno - i više opisne od normalne. Sam ga volio - i bio je jako uključen. Rekla sam joj da bude spreman za moj penis - i ona je odgovorio sjedi i zaigrano otpornih joj manšeta.

Ona je još uvijek poveze - ali bi mogao vidjeti moje gole grudi kroz rubac. Ona se nagnuo i počeo sisa na mom bradavici. Ona je malo to samo pravi način. Voljela sam osjećaj znajući ona je čekivanje za mene. JA prisutan moj penis protiv nje nogu i pitao ako ona to htjela unutar nje. Ona nije, ali to nije još vrijeme. Ja lagano gura na manžetama na to da joj znam dalje planiraju na što joj moj put. Ja mogu reći da je volio. Njezina stražnjica podignuta od kreveta za mljevenje na moj nogu kao što sam stajao, a ja mogu reći da je tako vruće za tijelom na tijelu kontakt. Sam rekao: "još ne - morate ga želite više od toga" Ona je rekla da nije znala da će to napraviti joj tako vruće da mi bude zadužen - ali ona ga je volio. To nije u njezinoj naravi. "Moje tijelo je tvoje večeras", rekla je ona. Sam joj okrenut na trbuhu, rukama iznad glave. Ja dripped ulja dolje između njezine noge, i to u masira sa mojim prstima. Sam je gumiran gore i dolje, počevši s vrlo malom prostoru, nego kao naša strast rastao moj trljanje udaraca postala duže. Ona malo dolje na moje ruke kao ona došla kao tvrdo kao sam ikada vidio. Bio sam udarajući joj klitoris, vagina, a samom početku joj dupe sa mojim prstima, i ona je pun ljubavi Internet. Ona nikad ne bih to priznati, ali kunem se osjetio joj gurati samo malo teže u moje ruke kao što sam dotaci dupe. To je uvijek bio fantazija moje da zajebavati joj dupe, ali ja ne znam da li sam ikada bi se to dogodilo, ali tip može sanjati.

Uključim mali gumeni prst maser sam imao. Ona počiva na donjoj moje srednje i kažiprstima. To nježno vibrira moj fingertips. Ne reći joj što je to, ona se samo može čuti da je to vibrira. Kažem da neće biti previše neodoljiv i da će pomoći mom jeziku. Sam je doveo do stepenice gdje sam postaviti jastuk i pokrivač. Sam je sjeo, i stavio jedan od njenih nogu na oslonac za noge / ograde pa je bio udoban. Ja kleknula dva koraka u nastavku, tako da je bila točno ispred moje lice (ona je pokopana joj lice na jastuk sam lizati cijelu proreza polako pravo na nju klitoris, onda natrag dolje. Sam to učiniti polako - i ubrzati svaki pass . Ona je čisti obrijan, i moj jezik samo klizi po svojoj koži kako se miješa sa svojim slatkim sperma. skliznuti sam moja dva prsta u nju. Ona je vrlo neizvjesna - ali ona je mokro, a ja sam izvukao pravo rezervirati ja mogu reći je da je "voli odmah. Ona mi govori glasom u glasnije nego što je obično koristi "Idem da se sperma .... I'm going to fucking sperma". prestati ono što sam radiš - i reći joj da želim joj da sperma na moj lica i ruku. njeno disanje postaje brže. Ona je krupna sačma od moje ruke i lice. nađem mjesto sa mojim jezikom samo po nju klitoris i ja mogu reći da ga voli. čuvam još uvijek relativno, samo mijenja pritisak na tom mjestu. Moji prsti polako masirati joj G točka. Ja ne vjerujem da sam ikad hit koji samo pravo mjesto u svim godinama smo bili zajedno, ali na osnovi kako njeno tijelo je odgovorio, mislim da je to moje noći. ja sam htjela to pogodak večeras za nju. Došla je iznova i iznova. Ona je zapravo nasmijala sve na putu kroz jedan orgazam, jer ona nije mogla vjerovati. sam ga volio.

Kad je došla po posljednji put - to je bio drukčiji od svega što smo ikada doživjeli. To je bio duboko orgazma. Sam mogao osjetiti njeno tijelo vuče moje prste i jezik u dubljim kao ona došla. Ona je protiv nje izvukao manžetama i osjećaj vezan napravio joj svršiš čak i teže. Moje lice je pokriveno u svojoj slatki sok Volim okus svoje. Apsolutno sam uključen - kao ona ciklusa kroz valove užitka. Kad je ona to radi sam povući svoje lice od bokovima - i kleknite iznad nje. Njena prsa je tako lijepo u svijeće. Sam joj lizati bradavice i dalje joj prst - naizmjenično između vibracijskog joj klitoris - klizna i moj prst duboko u nju - udarajući drugo područje nego prije. Preselio sam joj povez preko očiju, tako da je mogla vidjeti kako mi je teško. Zgrabio sam manžetama i ja preselio rukama dolje na moj penis. Voljela suzdržanost - pa volio imati ograničenu kontrola nad situacijom. Ona me Pomilovala - odmah osjeća da voditelj moj penis je bio mokar sa mojim posjedovati sperma. Ona se utrljava u, i rekao mi je htjela da me sisanje off. Znao sam da uskoro bi me duboko u usta njezina. Ja mogu reći da je volio i cijenio da sam mogla gotovo cum upravo iz prehrane svoje.

Sam skinula joj povez za oči, i njezin orukvice. Rekla mi je da ste tim - i da je ona stvarno ih volio. Pitao sam je li ona htjela da se sperma opet. Normalno, ja bih imati stečen "ni na koji način" - ali ona je rekla da je zapravo još uvijek uzbudljivom - i ne znam da li ona mogu, no možda biste željeli probati. Biti pristojan, ona je pokušala reći da sam samo mogao završiti ako sam htjela. Rekao sam joj bio sam uživajući ovaj način previše - i samo htio da se koncentriraju na osjećaje, a ne krajnji rezultat. Ako JA je došao, tako da bude. Nastavio sam se trljati prst vibra na nju, te je tako uključen po tome kako je bila mokra sam bio stvaranje mokra, sloshing zvukove s mojim prstima, i bio je naizmjenično između svjetla i teže dotakne. Sam klečala pored nje lice. Rekao sam joj da mi je htjela sisati prije nego što sam ju jebeno. Ona otvori usta, uhvatio moj vratila s njom sada slobodno ruke i grabbed moje loptice s druge strane. Ona je vođena vratilo u, i to milovala sa svojim jezikom. Ja mogu reći da je stvarno u nju - i iako je još uvijek kretao bokovima dok sam joj gumiran, to je definitivno sve o meni. Kada sam ušao usta - to je bio poput ispunjavanja potreba. Ona je uzimajući off. JA je zadržao ukazivanje joj, pokušava pogoditi spot znam voljela. i ja mogao reći je htjela da se sperma, dok mi je sisa off.

Ona je znala da sam potpuno u nju - i sad je toying sa mnom. Ona će lizati osovine od dna do vrha - i igra sa pre-cum na vrhu. Ja mogu reći da je dobio od na sebi - i budući da je bila na izazvao me napustiti moj spor i početi ukazivanje stalan dinamični da ona definitivno čini se, želja. Zgrabio sam je za ruku i doveo ga u moje vratilo. Ona mi je kao usta Pomilovala me doveo bliže Cumming. Ja oslanjao dolje i izdvajali joj glavu gore - i poljubio duboko. Sam shvatio da mogao sam okus joj usne, ali to me nije fazi. Ona me je izvukao iz njezinih usta, i sjede na moj penis. Ja skliznuo u i ona osjećala tako topla i mokra. Ona je mogla reći da sam bio uzimajući blizu, tako da je dobio od mene i uhvatio svoju novu igračku. Ona stavite ga u moje ruke, i pokazao mi je samo gdje se to sviđalo. Ona je polako Pomilovala moj penis, a što je potez koji je o kao velika kao što uključite sam ikada imao, ona je pohlepno počeo me opet sisa. JA prisutan je igračku u njoj i ona moaned dok je isisan moj penis. Rekao sam joj je ona imala za vrijeme kad nije htjela mene to sperma, i ona.

Mi poljubi opet, i uživao neuredno mokri poljubac. Ja joj pogledati u oči, i reci joj ja sam tako uključen i pitati ono što ona želi. Možete sperma na moja usta, ili moj titties i moj želudac. Ona zatvara oči i mene vodi u usta, i nastavlja da mi najbolje blowjob u životu. Ja mogu reći Ja sam uzimajući joj opet blizu - i da voli spore duboke vibracije. Kažem joj da želim da se sperma kad je Cumming - i da sam ja tako blizu. Ona kaže da je ona polazna sada - i ja joj želim reći da se sperma diljem joj titties. Ja mogu reći moje orgazma će biti jaka. Ja izdvajali iz usta, i namijenjen pucati na nju tits, nego ga udario joj trbuh, joj maca i njezine noge. To joj uključen da me vidjeti sperma toliko, a ona ga u gumiran dok writhing na krevet. To je bio jedan od najtoplijeg znamenitosti sam ikada vidio. Pogledao sam u njezine oči kao u oči kao došla je tvrdo i duboko. Ona ponavlja "Oh My God" više, a ja sam shvatio ona je bila u ekstazi.

Povratak iz svoje sanjarenje, a ona shvaća ona je uključen - vrlo uključen - ona je još uvijek na kauču - ona je vlažnija nego što je ikada bio. Ali joj prsti jednostavno nisu dobili posao ispunjavanja. Naravno - oni osjećali dobro, ali ona treba nešto drugo. Ona odluči učiniti nešto od karaktera - i šetnje na katu potpuno gol kako bi dobili svoju novu igračku. Dok je ona prilično sigurno hodanje gore - tu je mali prozor koji susjedi mogu vidjeti na koji ona mora proći. Ona bi normalno zataškati samo u slučaju. Voljela je osjećaj. Gledala je u sebe kao ona prolazi ogledalo, a ona vidi zavodljivost Uvijek sam joj govorila, bilo je tamo. Ona misli da cute susjed djevojka koja koketira s njom ju je vidio dok je hodio prošlosti prozor. On postavlja je psihički nedoumici o fantazira o seksu u troje, i to iskustvo djevojka barem jednom u životu. Ona sama postaviti pred ogledalo - a to je potvrdio kako ovo nije obična iskustva. Ona nikada ne bih ni htio učiniti i prije, ali danas je drugačije. - Voljela je osjećaj sama gledajući, izložena i seksi. To je izvan lika za nju - ali ona je htjela sama zadovoljiti sve snage četiri AA baterije, a neki high end tehnologija može ponuditi. Okrenula se na njoj vibrator. Pravo zatim zazvonio telefon i ja joj rekao sam na mom putu kući s posla. JA je pitao ako je bila u redu - i da je zvučao drugačije. Ona je odlučila biti iskren - i reče: "nećete vjerovati, ali ja sam o sebi sići sa svojim igračkama, a ja sam sjedio u ispred naše ogledalo". Ja skoro vozio off road =, ali ga je volio. Ona je pitao ako sam htjela da ju slušati i znati što je mislio o tome. Rekao sam joj znala sam učinio. Bio sam ljubomoran, ali sam rekao da bih se kući uskoro. .

Rekla je da je bio idući u staviti telefon dolje - i ako sam htjela slušati - sam mogao. Isprva - sve što sam čuo bio mali motorni buke - i znao sam što je bilo. Kazala je kako se osjećao tako dobro. Ona me zadirkivali - rekao joj je igračka tako velik. Ona bi potez igračku duž jedne noge - i da će mokri savjet sa svojim slatkim sokovima. Ona je rekla da je tako teško ne samo to poniranje u duboko unutra i neka joj malo trljati klitoris golicač ju čeka klitoris. Čuo sam joj jaukanje - i reći da je otišao u gotovo dva inča to vrijeme. Ona je jedva u mogućnosti to učiniti sama nije završila posao u to vrijeme. Ona je rekla da je mokro trljanje vrhom diljem joj bradavice, i oni su blistavim u suncu .. Na sljedećoj prolaze, vibrator pala u je hot spot - i sam mogao čuti svoje disanje puno brže sada. Ona nagne na telefon i pitao ako sam volio kad joj maca bila ispunjena s njom igrati, a skliznula je u dubini svoje s lakoćom jer je bila tako mokra. Ona je dosegla dolje promijenio brzinu, tako da je samo desno. Ona je skliznula natrag oko 1/2ѕ od načina na koji je točno gdje je ona potrebna. Kraju je zakrivljena, tako kad ga je održao upravo to je bio udaranje unutrašnjost pred joj maca. Ona je imala telefon sve do njezina uha. Bez ijedne riječi ona pustiti mene znati taj vibrator je upravo pravo mjesto, i da je moja draga bi vidjeli koliko blizu sam bio. Rekao sam joj da sam poželio sam bio tamo. Ona je rekla joj je potrebno nešto za sisanje na - i sam joj je rekla da joj sisati prst. Ona je, i. Slušao sam i čuo mokri slurping zvuk - i to je jasno ona ih sisa pravo u telefonu govornik za mene. Ona je rekla joj je jezik bio joj prsti upoznavanje i željela da je moj penis. Ona mi je rekla da bi sperma bilo kojem trenutku, ali ako sam požurio kući sam samo mogao napraviti upravo u vrijeme kako bi joj kraj.

Rekao sam joj da mi je bilo pet minuta. Pitao sam da opišu sve što je radio u živ način. Na prvi, ja mogu reći da je sramežljiva, pa sam odlučio pomoći joj reći ono što sam htio ju učiniti. Rekla sam joj da sjedi na koljenima pred veliko zrcalo, sama i gledati kako je ona je na svom prekrasnom tits u njenim rukama. Rekla sam joj da sama miluju, i to lizanje njenih prstiju i trčanje gladak površina nad njom malo bezobrazan bradavice. Bilo je tako lijepo da shvate da su sve njezine svijest o samom sebi je nestalo. Rekla sam joj da klize dva prsta unutar sebe, i da ih trljati gore-dolje mokro joj vruće šlic. Rekao sam joj koliko bih htjela biti doma i imaju svoje lice zakopano tamo. Pitao sam da mi reći kako je bila mokra - i temelji se na njezin odgovor bih mogao reći da je vrlo blizu Cumming. Rekao sam da se uspori, da sam htjela biti tamo kada vikala kroz ovaj orgazma. Ona je nastavila sama sebi prst, pa mi je rekla da žuri.

Ona mi je rekla da su joj vibrator smješten iza nje, glavu lagano počinje pritiskati na njene usne. Njezina vlagu bi to tako lako za nju samo sjesti i tobogan u effortlessly. Kao što je to rekao, šetao sam se nogostup i tiho otvorio prednja vrata. Nisam htjela da joj panika, ali sam bio doma nekoliko minuta ranije i ja sam htjela to učiniti pravu. Prije nego što sam došao do kraja u, sam ju je zamolio da polako gurati, samo palac, i recite mi kako se osjećao. Ona je rekla da je bio velik, ali želio je moj penis. Rekla sam joj zamisliti lijepe djevojke sjedi preko puta nje, oboje se polako ostavljajući dildo rade to je tako unutra, kao što ste poljubiti jedni druge i milovanja svake druge prekrasne boobs. Rekla sam joj susjeda, "KACI" bi ljubav da bi joj sperma. JA mogao reći da je ona voljela. JA je pitao ako joj je htio da dildo da se moj penis, a za KACI da se sjedi nazad u stolicu, joj maca savršeno obrijati (osim za jednu traku od kose gore) i za vas čeka. Rekao sam joj znao sam koliko je ona oduvijek željela raditi lijepe djevojke. Njezina disanja je vrlo teška kao što sam došao gore stepenicama. Pogledao sam u te opazi ritmički jebeni igračku dok uravnotežen na dnu madrac od kreveta. Bila je sama gledajući u ogledalu, kao što su amaterski porno vruće, a ona je stvarno uzimajući off na njemu. Odlučio sam objaviti moje prisutnosti govoreći joj...

петак, 6. август 2010.

Odlican seks

"To ne bi trebao biti ovaj tvrdi" Ja mrmljaju sebi dok sjedi za mojim stolom. Naravno, želim da je netko tamo pa sam mogla reći, "to je ono što je rekla" - ali nije. Sjedim sama u moj ured, gledajući sunce sjaji na Puget Sound. Ja sam komercijalne Realtor - i obično rade jako dugo tjedna. Općenito - vrijeme prolazi toliko brže. Postoje transakcija pregledati, u susret s klijentima, i ubi od požara ugasiti. Ali danas mi um je negdje drugdje. Ja sam uzbuđen o uzimajući daleko sa svojom ženom za vikend. Ali ja sam imala bolne uzbuđenja večeras da ću je imati svi večeras noć. To je dugo vremena otkako smo imali bilo vremena za sebe, a mi smo oboje to znao. Pokušavam teže da se koncentriraju na osobito teško datoteku, nadajući se da ću dobiti tako da su uključeni dan će biti više uskoro. Ali sam shvatio to je bio još sredinom ujutro i imala sam davno to ići. Naravno - sam mogao tek završili i ran kuće - ali ona mi je dala konkretne upute čekati najmanje 5 - i da joj je potrebno vrijeme da se pripreme .. Sam uspio staviti zajedno pola sata aktivnosti vezanih za rad prije mog uma neizbježno nanosa natrag na njoj, i večeras.


Ona je moja žena Jenna. Ona je lijepa, smiješne (jako pametna smiješno - ne mnogi ljudi su dovoljno inteligentni da bi joj smisla za humor - ali to ju čini još više poželjno za mene). Ona je seksi na način da djevojka koja je samo izvan vašeg dosega, ali nekako je završilo pada teško za vas. Sjećam se kako sam sretan svaki dan. Na vrhu je sve - ona je moj najbolji prijatelj. Ona je briljantna uma i razvija povjerenje pokazati svoj rad na svijetu. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Ona mi je netko. To je tako jednostavno. Ona zna što to znači. Kako pjesma ide:

Želim nekoga tko brine za mene strasno, svakim misao i sa svakim dahom, netko tko mi pomaže vidjeti stvari, u drugom svjetlu, sve one stvari koje sam mrziti, skoro sam će ovako ... ..

Imamo filozofske razgovore koje može trajati satima. Ponekad nismo baš na rubu otključavanje tajne svemira zajedno. Mi smo veliki zajedno. To je jedna od stvari koje nas čine veliki par, i veliki ljubitelji. Uvijek smo imali odlican seks - a vrednuje kvaliteta nad količine. Također ne mislim da je potrebno imati Kineski košaru visi sa stropa u našoj spavaćoj sobi. Ali nemojte me pogrešno shvatiti, da smo imali neke iskustva koja sam još uvijek osvrnuti na gotovo svaki put sam brinuti o sebi. Sure - kao i svaki bračni par koje smo imali našeg vremena kad stvari nisu bile savršene. Ali, bez obzira što smo se kroz - Ja sam volio nju svaki dan. Volim joj lice, njeno tijelo, s kosom, malim njezina leđa. Ja također obožavam ju "dijelova" - iznutra vic iz naše daleke prošlosti - ali to nije previše teško shvatiti.

Ja ne mislim da čak ima indicija o učinka ona ima na druge ljude - i bez sumnje neke zene, kao dobro. Ona je brzo mi raspravi i pokušati ukazati na svaki njezin percipiraju nedostatak. Mene i ostali dečki ne vidi ništa osim jako vruće djevojke. Ona ne misli da sam se ljubomorni - ali sam definitivno ponekad. Smo igrali u kockarnici druge noći - i ovu grupu od tri (jedan momak - dvije djevojke) - sve u svojim kasnim 20-ih i atraktivan) zadržao gleda preko na nju. Sam mogao reći da su svi oni imali "otvoreni" odnos - i da bi volio da joj dodati na njihove grupe. Kad ona izađe, ona se uvijek čini da ona izgleda odlično. Ona je uvijek odevena slatka guza, a uvijek čini da je sve kako treba biti kad ga nosi. Ona uglavnom nema slutty dress - osim ako smo u Vegasu.

четвртак, 5. август 2010.

Moja zena sa trojicom

Uvijek sam imao Fantasie promatrajući moju zenu kako se jebe sa 3 muskarca.Moja zena sa trojicom.Da li je vruće zadovoljstvo gledajući zajebavati joj ostalih ljudi, kao i nas dvoje seks s drugim parovima. Ali oduvijek željeli gledati svoje sisanje off drugih ljudi bez seksa koji su uključeni. Sam vrlo sretan da kažem ja napokon je dobio gledati moju ženu učiniti upravo to.

Nekoliko tjedana smo smješteni dodati na stranicu za odrasle na internetu tražeći 3men spremni na to da moja supruga sisanje ih se dok sam gledao. Nije trebalo dugo i imali smo nekoliko odgovora, nakon nekoliko dana pisanja na sve njih i onda sortiranje wannabee i one koji su ozbiljni, izdvajamo tri dečki i odrediti datum da im u susret.

Sinoć je bila noć, a mi ih sreo u klubu imao nekoliko pića s njima i razmijeniti neke male razgovor. Oko sat vremena kasnije smo svi otišli do naših soba. Nakon što se u sobi smo imali još jedno piće, a neki više chat. Tada Ivan stajao moja supruga se iz kreveta i počeo da je poljubi i da se osjeća gore. Ona nije bila dugo, a druga dva (mic i Tom) joind u na zabavu. Sve tri su od njih svoje ljubljenje u usta vrat i uši lobs, kao i njezin osjećaj se gdje god su mogli.

Gledao sam nekoliko minuta, kao i sve tri od njih počeo svlačiti ženu. Mic i tam je uzeo od svoje bluzu i grudnjak te joj zbijeno hlače. John je uzeo oppturnity poništiti njegove hlače i neka padne na pod. moja žena onda je otišao na koljena i počela sisati na John's penis. Moj penis je bio tvrd kao kamen i ja sam ga uzeo iz moje hlače i počeo da udara. Mic i Tom učinio isto. Trish na odojak Ivana za malo zatim odlazi u mikrofon, a zatim na Toma.

dok je ona isisan na drugim Gvido će igrati s njom izložena 38C tits i druge mi se pridružio u promatranje i milovati. Trish rotira između tri od njih nekoliko puta. Dok je Trish Mic's penis u usta te ga sisa Ivana počela jaukati, Trish znao da je bio o to sperma, tako je prestala sisa mikrofona i preuzeo John's penis u usta i počela ga sisati. nije bila dugo i John pustiti opterećenje od sperma u moje žene u usta. Njezina glava bobbing gore i dolje i gulping u svakoj kapi od Ivana sperma.

Jednom je bila zadovoljna da je isušen Ivana svake kapi svoje cum ona ode na Tom's penis. Site gledanja Ivana sperma u mojim ustima žena mora je od vruće učinak na uzrokovati Toma ga je uzeo samo kratko vrijeme mog supruga ga sisa i on eksplodirao i opterećenje sperma. Tom's opterećenje mora od bio ogroman kao mnogo toga seapted iz cornors Trish iz usta. Trish završio Tom off sisanče u svim je mogla i lizanje njegov penis čistu sa svojim jezikom .. (nije da je bilo jebeno vruće) Mikrofon mora misli isto kao on izdvajali moje žene usta preko na njegov penis. Holding leđima glavu on je počeo zajebavati joj usta. Nedugo Mic bačena opterećenje od sperma u usta, kao dobro. Mic izvukao njegov penis i pustiti zadnjih nekoliko spurts pucati iz njegov penis na moj supruga 'tits.

уторак, 3. август 2010.

Duboko grlo

To je dugo vremena od Sarah nije hodao sam joj Grandmas. Točno sedam godina, a sada 17-godišnjeg je o to probati opet. Nakon posljednjeg incidenta, osjećala malo neugodno.
Sarah započeo u šumu malo prestrašeni, no ubrzo shvaća da se glup. Sve je bilo tiho i mirno na putu. Ona je počela da se opustite i nastavio niz stazu.
Sara je odrastao mnogo od posljednjeg puta kad je bila sama u šumi. Ona je postala prekrasna mlada žena sa smeđim kose, vitka, curvy lik, i savršen DD tits da je teško za potrebe grudnjak za. Danas je nosila bez naramenica, bijeli, suknja-line haljini koja je završila ispod magarca, tako da ako vjetar ga podići, te mogao vidjeti cijeli svoj uporište. Pod da je na njoj red, nedovoljan bič. I konačno, njezin kratki, crveni ogrtač jahanje.
Bila je izuzetna osoba, i volio zafrkavati sve dječake. Ali ona je bila djevica, čeka pravo vrijeme da ga se odrekne.
Tako Sarah hodali uz put, uzimajući u krajolik. Bilo je oko pola sata i doći do svoje Grandmas, a ona nije bila iznimka duboko grlo, do oko 1:30. Na taj način ona uze vrijeme hodanja polako.
Iako je bio vrućih ljetnih dana, povremeno nalet vjetra dolazio prošlosti, uzrokujući Sarah's bradavica da otvrdne. Voljela je kada se to dogodilo, i da će ih stipanje bradavica i uzbuditi. Voljela je osjećaj rožnat, i misli o zaustavljanju masturbirati uskoro. Prolazeći, ona milovala svoje ogromne tits, i ran rukama dolje joj krivulje.
U daljini, Sarah čuo netko zuji. Ona je zamrznuo i čekala. Shirtless čovjek Strode iz iza stabla. Bio je visok, muscly, te je kratka smeđa kosa. On je bio vrlo atraktivna. Sarah shvatio da je drvosječa koji ju je spasio od vukova prije 7 godina. Ali onda, on je bio 18. Sada sedam godina kasnije, bio je vrlo velik dio čovjeka.
On je zaustavljen i bez brušenja Sarah tamo. Širok cerenje prešao njegovo lice. "Pa dobro, zar ne mali crveni?" On našalio. "Prošlo je dugo vremena," Oči zapitao nad njom tijelo.
Sara smijala, "Da, predugo." Njegove oči oklijevaše na Sarah's tits, i ona sjeti svoje bradavice su još uvijek teško. Ona je uzimajući više uzbuđen, i mokro.
"Pa, to nije sigurno hodanje ovdje sam, moram se pridružite. Da vas sigurno." On je rekao.
"Naravno". Sarah je odgovorio. I počeo hodati pored njega. Tada je primijetio da ispred njegove hlače su uske stečen, i ona nasmijala u sebi. Ona je volio zafrkavati. Ona je hodio pred malo, i pognut, pa je dobio pun pogled na magarca. "Oh! Cvijet."
Čovjek hodao sve do nje i zgrabio joj dupe. Umjesto toga šokiran, Sarah preden okolo. "Ne volim teases." Smiješio se: "Čini mi žele više. A ja ne mogu uzeti ni za odgovor." Potom ju je gurnuo otprilike u drvo i strastveno poljubio. Sarah nikad nije bio poljubila kao i prije. To bi joj koljena slaba, i ona je dao in je nastavio da je poljubi, a on joj dupe uhvatio s obje ruke.
Sarah je dobivanje vrlo mokro, i nije mogao čekati da krene dalje. Ona je polako preselila dolje, ljubeći mu shirtless prsima, trbuhu, dok je bila na koljenima, unbuttoning njegove hlače. Ona ih je gurnula prema dolje i iz prostranog svojim golemim 9 "penis. Ona je to shvaćeno sa obje ruke i počeo lizati glavu, polako ga je dosadan. On moaned malo. Ona lizali i dolje njegov štap, sve dok ona stavi glavu u njezinu usta, twirling joj jezikom oko njega. On nije mogao uzeti više i gurnula cijeli svoj penis u usta, duboko grlo. On je preselio svoju glavu natrag i naprijed, a ona isisan koliko god je mogla.

Konačno je izdvajali leđa, njegov penis još uvijek teško. "Gotta spasiti nešto za kasnije", kazao je i njezina izdvajali gore. on je pokupila i ona je zamotan nogu oko njega, te je gurnula protiv stabla. On gura svoje vrhu, otkrivajući njezine goleme savršeno tits. Počeo ih liže, i rezak joj bradavice. Ona squealed sa zadovoljstvom. Ona je ljubio ga. "Vi ste samo tako jebeno vruće" promrmljao je.

On je zatim staviti Sara na terenu i preselio dolje na nju maca. on ripped off joj tange i bacila se u drvo. On umočen u njegovo lice joj maca i počela lizati i sisati joj klitoris. Sarah počne drhtati i tresti. Bio je majstor, i znao svaki način za pomicanje svojim jezikom. on je onda zaglavi u svojim jezikom joj maca i jede joj sokove. Sarah je potres s čudesnom orgazma, za razliku od bilo koje druge.

On lizali i isisan za ono što se činilo kao zauvijek, i Sarah teško može više podnijeti. Onda je osjetila njegov penis protrljati protiv nje klitoris. Konačno, on je kritizirao njegov veliki kurac u Sarina mokri maca, i ona vrisnula sa zadovoljstvom. "Oh vi ste tako zbijeno te prljave kurva!" On je vikao. "Oh, kako se stišću. Osjeća soo dobro. You like it ha? Kurva. Take it. Ohh."

"DA!" Sarah vrisnula. "O Bože DA!"

On ju je snažno tuklo iznova i iznova, "Brže! O Bože teže!" Ona je vrisnula. "Fuck me hard!"

"OH YEAH ga želite VAS djevojčura. Ja sam vam jebeni DOBRO EH? VAS NEPROPUSNI BITCH!"

"DA! O Bože!" Sarah se tresao od orgazma nakon orgazma. Ali on neće zaustaviti.

"Dirty kurva, želiš više. Ti to ljubav, I.. Oh oh oh .. DA!" Sara ga je osjetio udarac. Njegova vruća sperma pucao unutar nje, dajući joj još jedan orgazam. Ona je drhtala nasilno. On je izvukao van i njegova sperma pucao nad njom tits. Ona lizali joj tits cum na okus. "Mmm"

On je klupa dolje i počeo da jede joj se ponovno. Sarah drhtala i tresla. Opet ona orgasmed iznova i iznova. Njegov jezik trzanje joj klitoris, a zatim je postao žešći i preselio se u krug. "OHH" Sarah moaned. Nakon toga, otišao gore i lizali njoj tits sve više, i obje bradavice malo teško. "Vi ste tako vruće, malo crveno." Zatim je postavljen njegov penis između joj tits i njezin titty jebeno, sve dok nije puhao opet, nad njom tits i lice. Sarah lizali sve gore.

Konačno, On je ustao i izvukao se njegove hlače. "Ja ću biti ovdje sutra, ako želite dobar provod." On je namignuo i Strode off, ostavljajući Sarah polaganje na stazi, tits izloženi, a vagina mokro. To je najbolje vrijeme od svog života, i da će definitivno vratiti sutra.