.

четвртак, 30. септембар 2010.

Velika kurcina

To je bio sredinom jutra u utorak, a izgradnja skoro završena. Zoe i sam bio idući u plaža tijekom dana, Katie vodi rad kod kuće, a Beth, dobro, ona još uvijek radi na bazenu. Za mene, izgledalo je kao projekt je sve završio, ali mislim da ne. Električar je tamo svaki dan, ožičenje i stvari, kad napokon sam mogao vidjeti što je on radio na. On je bio stavljajući u velikom ispušni ventilator na jednom kraju strukture. To što je bio ogroman. Pružio je uvjeravanja Katie da će to zadržati miris klora na minimum. Za najdulji vrijeme, upravo sam shvatio on je gledao u prozore, on stvarno činilo da provedete puno vremena na ljestvici ocekujuci karanje. Mislim da sam bio samo jedan zabrinuti o njemu, a sada, mislim to je sve za ništa.

Dakle, to je oko 4 u popodnevnim satima u utorak. Zoe i ja smo bili čineći naš put natrag od plaže. Kad smo stigli do kuće, Katie je dolje po bazenu s električar. Ostatak posade bio je izvan branje gore. Beth je vani s onim što je izgledao kao neka vrsta malog valjka ide sve preko dvorištu s njom. Poslije sam saznao da je valjanje magnet da bi bilo nokte koji svibanj imati pp od GO lete. Katie i električar su išli preko svih prekidača i takvih, i izgradnja šef je bio idući u do kraja stvari s njima. Beth gledao preko na mene i Zoe, nasmijala se, odrekla i čuva valjanje zajedno. Zoe i ja ode u kuhinju i gledao s prozora i vadi kurcina.

Zgrada je toliko stakla, ali to je bio poput obojen. Ovaj, rekli Katie, će zadržati toplinu u ljeti, ali neće biti tako tamna da ne bi mogao vidjeti van. Osim toga, to će zadržati toplinu kad je hladno. Me? Ja ne mogu čekati da test it out tijekom cijele godine.

Katie je došao u kuhinju, električar i izgradnju posade lijevo, sve osim Beth, a ona nam se pridružila u kuhinji. "To je gotovo završeno" Katie najavio. "Graditelji su završeni i električar ima još nekoliko stvari koje žice gore, a onda je sve učinjeno, osim za inspektora. Mi bi trebao biti plivanje do sutra navečer." Zoe pregazio i dao joj mama ogroman zagrljaj, i zahvalio joj toliko. Beth i ja se nasmiješio i obje nas je komentirao kako je velika bila. Katie nas izvukao za Grand Tour. Kao što je dobivanje tamnije, ona je okrenuo na svjetla i oni su bili veliki. Svi kanister svjetla, usmjerena svjetla na klizna staklena vrata. "To će upaliti u sobi, a također će učiniti tako da ljudi ne mogu vidjeti u, održavanju malo privatnosti. Ventilator ne ožičen još, ali on inzistira da je većinu tih, na raspolaganju, i da će držati zraka kreće i miris kemikalija out ". Onda Katie otišao u skrivene ploču. Ona je otvorila vrata i počeo okretanja ručice i prekidače, a zatim, glazba. Sada to nije bio veliki glazbeni, ali kvaliteta zvuka je bio fantastičan. "To će biti velik za bazen stranke. To je 10 mjenjaču sa satelitskim i HD radio. Ima 10 zvučnika u stropu, i 2 sub wooferi, po jedan na svakom kraju sobe. To bi trebalo raditi zar ne?" , rekla je ona. To je bio velik. Jedan od tih dana, JA će stvarno voljeti znati koliko novca Frank ih ostavi, ovaj mali projekt nije mogao biti jeftini.

Otišli smo natrag u kuhinju i Bet inzistirao na kupnji večeru. Pozvala je lokalne pizza shop i imao pizza i salate dostavljena. Jeli smo i smijali i sve nas se složili nismo mogli čekati da se vrati u bazen na tucanje i uzivanje. Nakon večere, Zoe je otišao na tuširanje u svojoj kupaonici, a Beth odlazi u tuš na Katie je majstor kupku. To lijevo Katie i ja u dnevnom boravku. Katie joj okrenuo pozornost na mene. "Mislim da sam vam zanemarujući i ja želim učiniti nešto o tome", rekla je ona. Ona je tada dosegla preko i masira mi penis kroz moje gaćice. Ona je dosegla i nježno je uzeo moje gaćice prema dolje i dala mi je fantastičan popušiti. Ja stvarno je to uživanje, iako sam nije bio spreman da se sperma još. Beth izašao iz Katie u sobu, i iskoristio priliku da Katie malo zadovoljstva. Kao što je Katie bila pognut sisanče moj penis, Beth je duboko ronjenje, lice prvi u Katie's ass. Mogao sam vidjeti Bet gurajući joj jezik duboko u Katie, i ja mogao reći Katie je volio, kao popušiti se činilo da zaista dolaze u život velika kurcina.

Zoe je izašao i pravedan je došao preko i činilo se rado gledati. Ona je sjela na stol za kavu kako bi mogla vidjeti moj penis uzimajući konzumira od svoje majke, i ona mogla vidjeti Beth je jezik koji rade na Katie je šupak. Sam rukom za Zoe doći preko mene, i ona nije. Sam dosegla preko i vođene Zoe i pomogao joj se gol da nam se pridružite. Donio sam joj mlada maca nad moje lice i njen lizali kao nema sutra. Zoe je bila pred majkom i dosegla do širiti joj dupe guzovi, dajući Bet bolji pristup. I neka moj jezik otići iz Zoe's maca joj zbijeno šupak, koji Zoe poslao u svoj prvi orgazam noći. Sam mogao osjetiti cum izgradnji, pritisak što moje loptice zbijeno. Dospio sam dolje i uzeo Katie za uši i kosu, prisiljavajući moj penis duboko u njezina usta i ždrijela, i neka najprije moja sperma ide duboko u njezinu grlo. Katie gagged malo, i izvukao protiv moje ruke i bobbed glavu gore i dolje, sisa svaku kap iz moje pijetao i loptice. Beth mora biti igranje s Katie's vagina dok je jeo joj dupe van, i Katie je otišao u veliki grč orgazma, koji me jebeni joj lice teže i teže. Zoe je dobio od moje lice gledati, i kao što je učinio, majka joj je iz vatrenog oružja maca sok od cijelog Beth, "Mama" Zoe povikao, "ti si pišaju u cijelom Beth lice, koje je tako vruće."

Ja nikada nije vidio Katie, ili bilo tko drugi ikada cum kao što je to. Bet čuva ide na Katie, i Katie konačno propali. Zoe i ja gledao na Bet, i ona samo nasmijala. Katie ležao na podu zadihan, te znojenje kao što je ona imala trčanje maraton. Ona je dosegla gore i izdvajali Bet dolje na nju, i poljubi joj sve više, lizanje soka s Beth lice. Zoe pridružio u, želeći da ga okus kao dobro. "Jeste li učiniti ako se osjećate dobro?" Beth pitao Katie s đavolski osmjeh. "Nikada nisam osjetio ništa kao da je prije u mom životu, ali ja sam tako žao, nisam mogao sebe kontrolirati, a ja vam natopljenom, a nakon što su svi bili čisti i prilično", rekao je Katie. "Možemo tuš kasnije" Beth ponudio. Zoe je otišao dolje i pokušao lizanje joj majke maca, ali Katie bi se ništa od toga, rekavši da je bio način da se osjetljiva. ali Beth ponudio joj maca Zoe, i obećao da će joj naučiti kako da joj mlaz vode.

Zoe položena na podu, i širiti njezine noge, a Beth smanjili joj maca na Zoe's lice, onda je uzeo njezinu ruku i počeo masaža Zoe's vagina. Katie i ja sjela na kauč i gledali ovaj prikaz prije nas, i prije dugo moj penis je bio hard rock ponovno. Bet je otišao na to objasniti što je radila, i umetnut joj prst u Zoe's mokro rupa. Zoe moaned Bet stručno fingered joj mali prorez. "Tu je malo naletjeti ovdje, Zoe možete osjetiti me to trljanje?" "Da". "To je ono što je napravio vaš mama briznuti kao da je to G točka", objasnila je, i dalje prst Zoe's ćelav maca. Kao što je Beth fingered ona je također grickaju na Zoe's klitoris, i Zoe zauzvrat lizali Beth je maca za sve što je vrijedno, ali nakon kratkog vremena, Zoe zaustavio lizanje Bet, i činilo se da se gubi fokus, on je disanje postaje super luta, a zatim joj kukova došao do poda, a oni ostali gore, a ne brušenje ne samo suprot smrznute gore. Krikovi bili su poput Ive 'nikada čuti od Zoe prije, a ja sam napravio joj sperma toliko puta, ali ovaj je bio drukčiji. Beth zamahnuo oko i stavi joj se usredotočiti na masažu Zoe's maca, joj prst unutra i van, ali nikada ne dolaze svi put out, i Zoe vrištanje i vrištanje kao što nije bilo kraja. Konačno, Zoe kukova pala nazad na pod, a ona je izgledala kao ona skoro onesvijestila. Beth odmaknuo od nje i rukom za mene doći i zajebavati Zoe. Sam učinio.

JA je dobio moj penis na Zoe's otvaranja, ali je bila tako čvrsto nisam mislim da sam bio idući u dobiti u. Bet grabbed moj penis i pomogao mi dobiti u, a kada sam učinio, Zoe je vrišteći počeo sve više ponovno, ali ne kao što je ona bio ozlijeđen, to je čista pohlepa. Zoe posegnuo i grabbed moje bokove, povlačenjem me duboko u njoj, ali ona je tako čvrsto da mi je ranjavanje. To je napravio nikakvu razliku, Zoe me htjela sve u njoj, a to je bilo sve što je na njega. Sam bio težak da biste dobili dublji i Beth je masirati Zoe's klitoris, ali ne mislim da su mi pomogli na sve, kao i svaki put Zoe imala orgazam, ona je dobila toliko tighter.

Katie je prišla i zasadio poljubac na usnama Beth. Beth odselila i Katie smanjili joj maca na Zoe's otvoriti usta. Zoe je počeo lizanje joj majke mokro maca i zaglavi prstima u pronaći svoju G točku. Ni u kojem trenutku na sve, Katie je prskanje u Zoe usta, i to je bio tako nevjerojatno za gledati, poceo sam dobivati sve dublje i dublje u Zoe, dok sam bio sve na putu u. sve dok, Zoe je izrada Katie sperma, bio sam lupanje Zoe teže i teže, dok nisam mogao držati na bilo koji više. Morao sam da se sperma. Imao sam izgubio sve kontrole i pritisak je bio strašan, ali, bez obzira koliko teško mi je trebalo da sperma, ništa je coming out, Zoe's maca je tako čvrsto prianjanje na mene, ništa je došao vanjska strana. To je doista počinje boljeti, pa sam izvukao iz Zoe's stezanja maca i sve u jednom špricati, moram imati sperma galon.

Kao što sam pao natrag, a daleko od Zoe i Katie, Beth ode i lizali cum off Zoe's želuca i njena mala titties. Zoe nastavila je napad na Katie's vagina i konačno sve srušila u blaženstvu.

U jutarnjim satima, svi smo se probudili u dnevnoj sobi, što je gledao kroz prozore kuhinja, po električar, no to nas vodi na drugu priču ....

понедељак, 27. септембар 2010.

Incest

Bio sam u bolnici posljednjih mjesec dana čekaju rođenje četiri od moje djece. Moja supruga je bila Greta poroda. Moje kćeri Amanda i Anna su bili također u rad, kao i moja nećakinja Monica. To su bili ne samo članovi moje obitelji koje sam imao stečen trudna. Moja majka je rodila blizance u mjesecu prije. Mi smo bili uzimajući tiho poznati u ovom bolnici izabrana jer je njihov labave norme na očinstvo. Moje kćeri i bio oženjen razmaku od mjesec dana da dečki su mislili da ih je volio samo da bi saznali u istom tjednu da su se prevarila.

Tako su došli kući. Moja supruga i ja ih pozdravio dva dana nakon što su se nastanili u moja supruga je došao do mene i rekao mi je da su djevojke htio imati spolni odnos sa mnom moja sestra, a ne samo imati spolni odnos sa mnom, ali se trudna po meni. Bio sam šokiran da si moje kćeri sam se žalio. Da, ali oni su i odrasli i oni znaju što žele. Kako se osjećate o tom sam pitao? Sretan je rekao kako zapravo mislim da je lijep ideja za njih da imaju svoju djecu. Što o Mariji i Gina sam upade, ako oni vide njihove sestre trudna neće oni žele biti trudna također. Ako oni rade. Sada večeras spavati s Amandom sutra Anna. Dakle, ići ona čeka vas u podrumsku prostoriju. Na taj način možete napraviti sve što želite buke. Nisam mogao vjerovati situaciji da sam našao u. Moja supruga mi je htio jebati i impregnirati moje kćeri. Zašto stojite tu sam samo rekao da zajebavati svoju kćer sa mojim blagoslovom većina ljudi bi skočiti na priliku. Idi rekla mi je da je čeka moja supruga je rekao, mi gura prema vratima.

Pa sam otišao jer je tamo stvarno nije bilo izbora u tom trenutku. Popeo sam se niz stepenice u podrum da smo imali staviti u za tvrtku i posebne noći, kada smo se osjećali kao da se glasno. Ušao sam u sobu koja je dobro izolirana biti suočena s moje crvene kose kći Amanda u gotovo ništa. Wow sam rekao. Volite li tata je pitao? Da sam rekao uzimajući u blizini golotinje moje najstarije dijete. Dobro tata, ja sam drago što ste mi se sviđa. Ona je prišla meni uzimajući moje ruke u njezin ona me je dovelo do krevet mrda vrata zatvorena s nogu. Sjeo sam na kralja veličine krevet sam joj početi svlačiti mene. Ona undid gumbe na moju košulju ga povlačenjem off me. Onda mi je poljubio za prvi put. Bilo je lijepo, a ne ono što sam mislio ljubiti moja kci bi se zelela ljubiti. Onda je ona unzipped moje hlače i sam podigao moja stražnjica pokazati ona ih mogli sići. Ona izdvajali moje papuče off i onda povukla moje hlače off jednom nogom u isto vrijeme. Jednom sam bio dolje u moje gaćice je dotaknuo pijetao koji je dao svoj život. Želim ti tata mi je rekla. Sklizanje moj brzo raste muškosti kroz letjeti u moje gaćice. Ona je napala glad ga sisa kao njezina majka nikada ne bi mogao.

Shvatio sam nakon što je činjenica da smo otac i kći dodano u toplinu. To je sve što sam mogao učiniti ne da se sperma. Držao sam off dok ona diže me gura natrag na krevet, ona montirati mene ostavljajući mene znati tko je bio u kontroli ove situacije. Osjećao sam joj zbijeno maca vruće skliznuti iznad glave. Bila je tako vruće unutra i tako brane čvrsto kao što je majka bila kad smo bili tinejdžeri. Ona mi je jahao s će žele sperma i sisati beba tijesto iz moje penis. I neka joj se uživajući jebeno moja mala djevojčica iznenada sam imao viziju svoje mlađe sestre na vrhu mene. To je onda Marija i Gina napokon Anna prije nego što je opet s Amanda joj savršeno devetnaest-godišnji tits i duge kose Auburn. Uvijek sam volio dugu kosu, zbog čega je njena majka uvijek čuva njezine duge kose. Konačno je došlo vrijeme za napraviti neki sjetve sam joj prevrnuo saginjanje joj hodanje gore na krevetu dok sam zaista mogao dati da joj nikada ne gubi vezu naš otac kćeri. Sam preuzeo kontrolu nad beba odluka od tog trenutka. Ja joj hammered u madrac prijeti da razbije krevet. Oh da tata da ona moaned si toliko bolji od Eric, njezin bivši, jebi me, jebi dijete u meni je ona vristala kao što smo i mi došli u nju i njezine na mene. To je bio topliji od bilo kojeg sex sam ikada imao i da je govorio nešto, jer joj mama i ja imao, imao neke prilično vruće seks tijekom godina. Nakon što smo oboje ležalo pokušava uhvatiti dovoljno zraka da postane koherentan. Volim te dijete Rekao sam joj valjanja na mojoj strani. Mi smo tako imaju uporište opterećenje djece ona mi je rekla kako smo zagrljeni. Kasnije smo spavali samo probuditi i učiniti ga opet i opet. U jutro smo bili podvrgnuti znajući izgleda moja supruga i njezina sestra kad god mlađe djevojke nisu plaćati pozornost.

Sljedeće noći je Anne moje plave dlake kćeri okrenuti. Bila je nosio satenske medo koji je dvije veličine za male za nju. Ona je obdarena najviše u obitelji sa bračnim dd ih je dobio od velike bake pokopan u obiteljskoj lozi. Ona ima punije tijelo zatim njezinu sestru, ali ona nije bila manje željni seksa tata kćer. Ona ripped off moj krpe ipak. Idete na mene kao na stimulirane ona mačka. Bio sam pod njom se voziti teško prije nego što sam shvatila da smo čak bili jebeni. Ona je toplija onda pakao a ona pravi mogao voziti penis. O Bože, tata ja te volim toliko se uda mi da me mama molila Ja želim biti tvoj vjenčan kuja molila ramming joj zbijeno breskva jama gore i dolje vratila da joj je napravio. Bog Volim ovu penis nije ni čudo mama uvijek ima osmijeh. O Bože ona moaned o Boze, i na i na. Na kraju kao i sa sestrom sam preuzeo joj valjanje na leđima. Sam dao joj s dugim dubokim potezima ubrzanje s svaki ciklus sve dok je ona plakala u orgazam i bila sam crpne svoj Grand dijete u svoje kćeri. U jutro smo imali malo konferencije i nije bilo govora o zavjete i prstenje, koje nam moja žena najbolje da bude legalno. Nisam ponuditi moje je mišljenje da nije bilo načina da se to tako uglavnom zbog toga što kao klinac po mom mišljenju nije želio ili zaista potrebno samo moje pijetao i loptice.

Sada kao što je seks bio super sam bio zauzet gotovo svakodnevni, iako su i učinili mi u nedjelju poslijepodne isključen. Onda je došao stranke. Djevojke nisu bile trudne a tako su odlučili da je stranka bila što je bilo potrebno. Beba izradu party sam mislio samo orgija s tri nama, a možda i moja supruga nije velika stvar. Nope to je nešto što nisam očekivao. Bio sam s obzirom na tjedan dana off za izgradnju svoje rezerve i hranjene meso i mlijeko kako bi se s proizvodnjom spermija.

Petak Gina i Monica su pakirane off prijatelja u kuću. Sam kasnije bi saznali što je postignut dogovor za to. Mislio sam dobar mladi su zabit više zabave za odrasle, ali kad mi je mama pojavio sa sestrom i rođakom Mislio sam da stvari ne idu na skriptu sam napisao u mojoj glavi. JA je pitao moj supruga zašto su oni ovdje da biste dobili trudna, rekla mi je zašto drugo. Ali ... ali ono što sigurno volite svoje mama i sestra dovoljno da im daju dijete i znam da vam se sviđa vaša nećakinja. Vidio sam vas pogled na magarca dovoljno često. Gledaj ja ne znam. Slušajte su ovdje ćete jebati ih oni će imati svoje bebe jednostavno. Zašto uvijek morate napraviti to komplicirano? Tako da sam imao šest žena moja majka moja sestra i nećakinja svi goli i mene očekuje da jebati i mene oploditi. Mama se nasmiješio i na taj način njezin britanski je uzeo moj penis u ruci. Oh imate lijep jednog sina, rekla mi je da je uzimanje u usta njezina. Moja majka mi je dao glavu pred obitelji, a onda smo jebeno na kauču, dok druge žene čavrljao. Osjećao sam se moj penis skliznuo u moja mama joj maca me uhvatio u smrt zahvat radi moj penis kao da su u ruci umjesto njene vagine. Ja jebeno joj to uživajući kao nikada nisam uživao u seksu prije nego što je veza koja je dublje onda moj penis u pička. Ljubav je bila toliko savršena da je napravio još bolji seks. Završili smo nosily onda je moja sestra na red. Ona se nasmiješi kao moj penis skliznuo u i izvan nje cumming iznova i iznova dok sam dosegla orgazam onda njezina kćer mi je dala svoje djevičanstvo. Bio sam iznenađen, jer je ona starija od moje cure. Moja sestra mi je rekao da Monica uvijek mene ljubio tako da je ona sama sprema na off priliku da je ikada dobio priliku kada vaša supruga je pitao mene ako sam želio imati svoju djecu ja rekao Monica i ona me molila da dođu zajedno. Dakle ovdje smo brat sve svoje kuje. Zauvijek moja kćeri, rekao je zauvijek su se svi složili.
Tako da je kako sam se u bolnici dok je nekoliko obitelji žena rodila. Moja mama je zatrudnila te noći, ali Monica, moje kćeri i moja supruga zatrudnila sljedećeg mjeseca. Moja sestra je zatrudnila, tako da posljednja dva mjesec oblik sada će joj okrenuti. Ja ću biti ovdje za koji se također naše priče je da sam ja samo u pitanju član obitelji, jer djetetova oca skinula. Većina medicinskih sestara su previše zauzet da se brine medicinska sestra, ali jedan mislim da zna jer su sve bebe izgledaju vrste podjednako većinom djevojaka do sada. I neka joj misliti što želi dokle god ona ne čini ništa kao što je početi raditi DNK test za otkrivanje sve bebe imaju istog oca. Oh well mislim da ćemo prijeći most da kad smo došli do njega. Za sada ćemo morati brinuti o Gina i Marije oba od kojih samo okrenuo se trudna po svojoj dragi stari tata.

петак, 24. септембар 2010.

Drugi brak

Travnja i ja smo u braku 15 godina. To je drugi brak i za nas i mi smo zadovoljni i imaju veliki seksualni život, i mislim sjajno. Ona je tigar u krevetu. Ali ono što ja najviše volim je njeno ponašanje prema svijetu. Ona je inteligentna, obrazovana i profesionalnih žena. Ona je velika žena i mama joj dva odrasla djeca, a kada iza zatvorenih vrata, ona je kurva kao nijedna druga. Volim da je o njoj.

Unatoč prirode travnju, njena seksualna licnost čuva se u tajnosti na bilo kom mjestu, osim u spavaćoj sobi. Kada vrata zatvori svoja vrata Katie traku. Ona je vruće izvan vjerovanja, i tako smo strašno što se gdje smo danas. Pitala sam je da li ona želi da pokuša imati seks sa drugom ženom, a ona je sve za to. A kada je dobio priliku da je nevjerojatno, da ne spominjem da sam Fuck suviše malo chickie, tako da je sve dobro, ali onda je došlo vrijeme da se okrenu tablice. Sajam je fer i travanj su željeli imati seks sa drugog muškarca, dok sam gledao ili sudjelovao. Odlučili smo se za izvodljiv formula za nas.

Kada je imala seks sa ženom, na svoju udobnost zahtjeve, ona mora biti žena koju sam ne bi inače privlači. U ovom slučaju 19 godina koledž djevojka. O, koledž djevojka je topla i tehnički savršen u izgledu, ali ja nikada ne bi odnos s dijete, bez obzira koliko toplo je bila da pogledate. Travnju je bio prijatno da ja ne bih joj vodi, a za dobar razlog. Ja volim moje žene na malo bucmast / BBV strane. Ne masti toliko kao u izobilju - velike grudi, struka, pravi beba uskoro kukove i dupe. Kao što i sam volim debele butine - ne masti i Blubber, ali gusta, dobro formirana i mišićava. Naš prijatelj je djevojka College ništa od tih stvari, tako da je bilo odlično i sjajno vrijeme je imao sve.

Kada je došlo vrijeme da pronađe čovjeka da nam se pridruže za sekunda, travanj je inzistirao na iste parametre. Ona je rekla da nikada neće biti privučen nekim mršava, surfera kao klinac, tako da smo naselili na pronalaženju jedan od tih. Sa eksplozije seksa za prodaju lokacije diljem Interneta, bilo je veoma lako. Testirali smo momci na netu i ona naselili na mladić 0,23, sorta longish kose i bez i jedne dlake na svom tijelu, uključujući i obrijan pubes. Bio sam sve za nju žele jebeš ga, jednostavno ne želi biti s njim, tako da smo bili tada odlučili.

Mi smo napravili uspješan kontakt sa "Jesse" i sreli, volio jedni drugima i nastavili pravo pravo u hotelskoj sobi za svečanosti. Ne mogu opisati koliko toplo je bilo zamisliti moj 52 godina, BBV supruga ljubljenje dijete. Travanj je značajan žena - ne masti, ali izobilju, dobro građen, krivudavim i 110 posto žena. Za ovaj prvi scenarij travnja želio biti žrtva. Ja sam sjedio u fotelju u kutu sobe i promatrao kako se sve desilo, moj fotoaparat podesiti i snima sve vrijeme.

Jesse zakucala na vrata, a ona odgovori ona. On se pretvarao da bude zvono-hop šalje na recepciji da uradi sve što je bellhops uradi. Ona odgovori vrata u njenom otkrivanju i vrlo kratak ogrtač, njena masivna dekolte prosipanje u izobilju. On se pretvarao da je branje gore neke stvari željela kemijski očisti. Kako je "pretres" sobu za stvari ona je željela očistiti savijenom preko otkriva mnogo nogu i bedra i naravno dekolte. Ona je djelovao kao da je bila nevina i nesvjestan, ali Jessie dobio potaknut vidim toliko meso, a on počinje se sila na nju.

Ona se pretvara da se odupre i on postaje uporan, marljiv i prisilne. Kada je pokušava probiti svoje shvaćanje ju je uhvatio za zadnje kosu i primoran je vratiti glavom. On je gurnuo svoj jezik da joj grlo dok je pocijepao joj haljinu. On je povukao od nje da otkrije steznik i bic i ništa više. Ona pokušava probiti od njega a on joj snage da joj koljena od šačice njena kosa je on čvrsto drži. Jesse spretno otvorio hlače i otkrivena velika, lijepa polovina hard penis da je on počeo da šamara njeno lice. Ona pokušava da joj usta zatvorena stisne, ali on je snage da prihvati njegov penis.

Jesse ju je za kosu dok je hranio njen sve njegove kaljenje penis. Kada je zapušio, a on joj povukli snažno, udario njenog obraza i kritizirao njen natrag na nju. dobio tako da sam uključen gledajući njegove kukove snagu njegov penis u njezinu prelepe usta. On je jebeno lice joj za oko tri minute, izvadio. Rekao joj da diše duboko i utonuo natrag u svoju toplu usne informiranje joj da će dokrajčiti oralno, onda je trebalo biti zajebano u roku pedalj svog života!

Mogao bih reći njen govor tijela je bila uključena Beyond Belief. Pogledao je da me za odobrenje i ja sam samo klimnula glavom je bio na pravom putu i da ga drži korak. Još jedan minut, ili tako da i on izvukao i naredio joj da hoda njegov penis s obje ruke dok joj je pokriveno u svojoj sperma. Ona je ispunila i nestrpljivo čekali njen nagradu, koja je dostavljena pravo na šlagvort. Njegov opterećenje je moćan i spurted diljem njeno lice, kosu, vrat, ramena i dolje u njenog dubokog dekolte. On je zatim udario natrag u usta i naredio joj mozgova mu meso, a ona nije. Njegov penis smanjila svoje polovice teško stanje i on je povukao i pohvalio njezine na tome što dobar mali kurac sisa kurva. On je tada joj je obavijestio da joj pičku i dupe su o tome da budu zlostavljani, a ona bolje bih se previše!

On je naredio da skine bič i povuci joj sise od pozadi materijala steznik što je ona odmah učinio. On je povukao joj noge joj kosu i udario joj sise dok su crvene i otečene od njegovog zlostavljanja. On ju je zatim koristite joj sise da uništi njeno lice čisti, a ona se lako smješteni da bi, kao je ona u stanju održati i bradavice u usta u isto vrijeme. On je zatim napravio joj liže joj sise čist njegove sperma. Sljedeća je bila ponovo na podu, na leđima joj je radio i voki-up u usta. Tako je bilo jebeno vruće da vidi svoju veliku sise tresti jer će pokušati sahrani njegov penis dolje joj grlo, a zatim povući i ponovite.

Kada je dovoljno bilo teško ponovo je konačno povukla i ona je mogao duboko udahne. On je naredio da se povuče nogu otvorena prostrana kao da idu i da se držite ih otvori za njega. uradio dok je naloženo. Bilo je vrelo iznad bilo čega što sam ikada vidio kako je on postavljen moju predivnom ženom i udario njegov penis u nju bez predigre uopće. Njegov mišićne dupe je bilo lijepo dok je upumpava joj pičku. Aprila je razbijen od strane kreveta, on je vozio u njoj i gurajući joj čak i dalje u podu i protiv krevetu. Travnja počeo doživi orgazam, a on joj zajebano još teže. Ona je počela vrištati, a zatim jauk i on ju je ošamario i viknuo "Umukni pička!", Kako ju je zajebano još ljutito.

Travnja je u valovima, kao ona Thrashed glavu sa strane na stranu kako je došao moćan gasps. Kada je ubrizgan tekućine na svoje stidne kosti skočio i gurali natrag njegov penis u usta i ližu ju je on čist. On je tada čaj joj vrećama i napravio joj lizati njegov šupak. Bio sam preko vrha kao što sam mogao vidjeti travnja rukama držeći joj butine kao usko dok je mogao. Jesse se nasmiješio u mene i namignula dok je pojeo svoj šupak.

Onda Jesse odlučila za završni čin, da Pena joj šupak. Ona je ležala na svom trbuhu i povukao joj dupe guzovi, osim kako je šlag joj dupe sa svojom golom rukom dok je bila svjetlo crvena i osjetljiva. On je pratiti Voditelj njegov penis preko crvene obraze i magarca travnja gasped u bolnim zadovoljstvom. Onda lubing joj šupak, ubacio njegov penis i polako ga sahranili svoje lopte. Travnja Groaned kao njen šupak ga dočekali, ali koliko je ona moaned je bilo lako vidjeti bila je podizanje njenog trbuha sa poda da dobijete više od njegov penis u nju magare. Jesse se održava na madrac i počeo se zaista kilograma travnja je dupe.

Jesse je nekoliko njena kosa u ruci i opet povukli teško kada se vozio u njoj. Njene oči valjani vrati u glavu kao pljuvačka kapala oblik joj otvorena usta i Jessie joj završio. Kada je počeo da svoju deponiju tereta izvukao iz njenog dupe i došao sve nad njom leđa i steznik. On je također pokrivena joj trese i dobro dupe zajebano obraza. Kao što je završio Cumming ustade i stade nad njom.

"Ne zovite pandure Bitch!" On je najavio, i dalje igra ulogu Dogovorili smo se da. Ona je ležala na podu i valjane preko na leđima i gledao u njega. Ona je potrošen i polomljene, ali dobro zajebano, to je sigurno. "Ne mrdaj", rekao je zapovijedao. On je obučen i onda je otišao u svoju knjigu i džep rifled kroz nju, kao što bi uređen da će do kraja scenariju. On je bačena su joj novčanik i uzeo $ 200 gotovine za njegove usluge. Onda ju je povukao na noge i još uvijek karaktera, joj je rekao ako ikada željeli dobru siluje ponovno, to bi joj koštati više u budućnosti. On je završio svoje napore od strane njenog držeći pod bradu i govori joj što veliki kurac i lijepa žena je ona. On je strasno poljubio, a ona se vratila, tražeći njegov jezik.

Jesse prekinula poljubac i ostavila bez riječi više sa njom. Otišao sam u salu i rekao mi je da su uživali u susret te će biti oduševljeni da nas ponovo sresti. Rukovali smo se i ja sam mu zahvalio za to što je odličan posao na moju ženu. Kao što je dobio na liftu sam se okrenuo i otišao nazad u sobu. Šta Ia Think sam našao?

Travnja, leži na krevetu, cijelu svoju desnu ruku u punjena joj pičku, njene bradavice teže nego što sam ikada ih vidjeli, oči vratio u glavu dok joj trepavice fluttered i ona je došla kao ona samo-agresivan. Ja iščašenje moje hlače off i uzeo moj penis 7 inča i otišao sa njom. Došla je i došao, a zatim povukao ruku od njenog pičku, lizali ga i pokušao pesnicom usta s njim, lizanje joj pičku sok i piša iz njene ruke, prsti i zglob.

Stajao sam iznad nje i počeo sperma. Ona otvori usta i sjede. Prvi špricati udarila sise, ali ona je zahvatila moju Hardon i isisan me je suha. Sam pao na krevet i leže tamo dahćući. April zatim snuggled do mene, položio joj glavu na moje znojav i podizanje grudi i tepao koliko ona mene voljela. Spavali smo ostatak večeri, a zatim probudio i zajebano kao nikad nismo imali Fucked prije. Razgovarali smo o događaju i naše uživanje u sve to, ispravljanje to ponovi, s varijacijama naravno da nam odgovara kako vrijeme i želju diktira.

понедељак, 20. септембар 2010.

Mala maca

Probudio sam se pored Mira, moj kurac je bio hard rock. Jutro drvo. To je bio odmara protiv nje trbuh i to je bio dirljiv dnu joj boobs. Moje loptice su se odmarali protiv nje maca. Ja nikada nije osjetio maca prije. To je bio drugi osjećaj nisam osjetio. Pogledao sam do Mirin lice. Bila je rezak joj donja usna prije nego što je napravio kontakt očima sa mnom.
"Učitelju, želite li da um, staviti, um, penis u meni?", Rekla je u svom malom i nevinim glasom.
"Znam da ste još sigurni succubus zatim da, što je na vašem umu Mira?" Ona je pogledala dolje na moj 12 inch penis.
"Ah. Niste u mogućnosti da ga uzme. "Pogledao sam daleko i legao na leđima. Moj kurac je bio okrenut prema stropu. Ona izdvajali off pokriva i straddled moj želudac.
"Ja mogu napraviti svršiš najmanje." Bila je trljajući joj izuzetno mala maca leđa protiv moj kurac. Ona otvori joj usta malo i gledao u moje oči. Imala da slutty jebati mene, pogledajte na njenom licu. Ona širi krila svoja sada dok su dodiruju oboje daleko zidovi moje sobe.

Njezin rep je naporno radi na masažu moje loptice. Prizor je bio tako seksi sam došao pravo postoji. Ja nikada nije učinio nešto tako prljavo u mom zivotu i bila sam još uvijek djevica. Nikad nisam imao toliko jebeno težak da držite mi sperma u je poput pokušaja da se zaustavi brane od toga vode sipati kroz to nakon što je razbio.

Mira se nasmiješio zubat smiješiti i zatvorila oči. Moj kurac spustio natrag do svojih šest cm, a Mira je dobio od mene. Ona je povukao joj krila i otišao na sredini sobe gdje sam vidio ogroman teret za moja sperma zamrznuta u zraku. Ona stavi joj lice iza njega i onda ga unfroze, udaranje po licu kao da je stajala tamo. Ona je hodio putem do mene sa smiješkom na licu. Ona je ekstremno je dobio blizu mene i opet se nalazila. Primijetio sam da sam došao dovoljno za izbjeljivanje joj lice i dio vrata. Ona idnt sama čiste, ali umjesto toga, neka moja sperma kapati niz njeno tijelo.

Dobio sam teško opet i moj penis je bio pritisnut uza trbuhu. Nasmiješila s otvorenim, želeći usta ona brušene protiv moj penis s njom trbuh, a zatim joj rep omotan oko mog vratilo i počeo da udara ga. Počela je igrati s njom tits.

Trebalo je malo dulje da sperma, ali sam i ja pucao sperma ogroman teret opet, ovaj put je otišao gore i sperma je sve više joj podbradak, joj tits, a njezin želudac. Ako mi je uključiti sperma na njezinu licu, onda je imala većina njezinih prednjoj strani prekrivena to.

"Voliš li me cum-drenched, učitelju?", Rekla je kako ona lizali moj vratilo, čišćenje i malo sperma koji je bio na njemu. Njezin rep je igrao s jednom od joj tits, trljanje tiho protiv bradavica. Ona neka se stenjati i ja govorio.
"Da li to imati vlastiti um ili nešto?" Mira jednostavno klimnuo glavom i malo joj dno usne. "Da li ga slušati?"
Ona je odmahnula glavom. "Teško. Dovoljno je čuvanje unutra je bio izuzetno težak zadatak kada Katie bila na vratima. "
"Hoće li me poslušati?" Pitao sam, dok trljajući joj ostale sisa. Ona je klimnuo glavom i neka se mali izdisaju.
"Mira, sisati moj kurac." Rekao sam zapovjednički. Ne znam što je došao iznad mene da se tako nasilne, ali sam saznao nakon što je rekao da sam kakav je volio.
Mira sagnuo s stenjati. Rep je trljanje protiv nje maca. Ona je zamotan joj usne oko moje glave, ali nije mogao dobiti bilo koji dalje onda da jer joj usta bila tako mala i moj kurac tako veliki.
Rep omotan oko Mira vrat i prisilio glavom dalje na moj penis. Ona je zapravo stane cijela glava moj kurac u usta. Bio sam iznenađen. Zatim rep počela masirati moje loptice. Ja grunted i došao minuta kasnije, punjenje Mira u usta s njim. Ona je progutala kao dobra djevojka i pokazao mi je malo da je pražnjenje iz njezinih usta. Rep je naporno sad da joj sperma. Rep je trljanje teže i teže protiv nje maca onda ona neka se maleni vrištati i došla više od djevojčica bi trebao na moje loptice. Ona je dobila od mene i sama očistiti. Rep pomogao lopatom moja sperma u usta. JA nije 'dobiti teško jer je to bio prvi put da sam došla tri puta za redom tako brzo, ali to je bio erotski prizor.

"Mira." Pitao sam kasnije tog dana dok jede dobre palačinke. Bilo je nemoguće da se zeznuti palačinke. "Zašto mi ne želite da zajebavati vašeg maca?" Bila je nasmijana većinu dana do te točke. "Učitelju, išli smo preko toga, ja sam premala ...", rekla vučena off i oprati srebrni od ručka.
"Bullshit. Želite li moj penis u vama. Vidio sam način na koji gledate na to. Vi ne bih dopustio tako nešto vas zaustaviti. "Ona je ugrizla dnu usne.

"Mira, doći ovdje." Ona nježno postaviti ploče dolje i došao k meni. ona je pogledala kroz prozor. "Gledajte mene Mira." Rekla sam mirno. Ona je okrenuo glavu prema meni. "Objasniti." Uzdahnula je, ali onda suza pala od nje succubus oka.

"Ja sam bio pod zapovjedništvom bezbroj ljudi, sve mi je liječenje gore onda sranje. Kada su došle ste liječi mi ljepše u ovih zadnjih nekoliko dana, tada sam bila tretirana u 10's tisuća godina. "Ona malo joj usne i ponovno pogledao daleko. "Ja ... ja ... Love you ... Max", rekla je i okrenula prema meni. ona je kleknula na mene noge i pogleda me. "Molim vas, nemojte me vratiti na taj užasan okvir za rekavši da. Zastala je, jer sam znao da je imala više za reći. "Ja želim biti tvoj život partner Max, pa sam odlučio kad je pravo za mene potpuna postati posljednji razred Succubae sam htio onda jebi se." Ona me pogledala, a zatim opet daleko. "Osim toga, možete rasti sa mnom, ako me jebati, pa ako me zajeb prije nego što sam rasti do odrasle veličine onda kad sam ne rastu do odrasle veličine vaš penis će biti još pet inča više."

Ja skoro chocked na palačinka sam jeo pet minuta ranije.

Ustala je i polako pognut nad stolom. "Učitelju, ako bi molim Vas da me jebati onda bih se najviše veseli." Rekla je s lažnim osmijehom. "Žao mi je oko tamo, zaboravio sam moje mjesto." Ustao sam i otišao iza nje. Znao sam u tom trenutku je zatvorila oči, ali nisam ništa. Zgrabio sam bokovima malo i čuo njezin izdisaj u realizaciji sam bio kao i svi ostali gospodara prije.

Nisam bio. Ja joj pokupila i njezina okrenuo. Zakopčati košulju pao natrag dolje do ispod njezina struka. Gledao sam je tiho. "Mislite li da bi silom nešto o vama, Mira?" Suza došao do njezine oči. Ljubio sam joj obraz tiho. "Volim te Mira." Nasmiješila malo, ali to je bio pravi osmijeh. Ja joj pokupila pa je dovede do moje sobe. Sam joj postaviti na krevet i poljubio joj čelo. "Volim te Mira." Rekao sam opet. Ja valjane u stranu tako da sam ležao pored nje. Nakon par minuta je govorila. "Max, želim tvoj kurac u moja pička." Osjećao sam joj rep rad otvoriti rajsfešlus moje traperice. Nasmijao sam se slabo, ne zato što joj uzimajući da se moj penis je bio moj plan sve zajedno - što nije bilo, - ali zato što sam zaljubljena u tog demona i bio sam o tome kako pokazati joj koliko sam volio nju.

недеља, 19. септембар 2010.

Seksualna energija

Mira sljedeći dan nije ustati iz kreveta. Nasmijao sam se i ja ustala. JA je otišao dolje za doručak, ali je dobio iznenađenje. Moji roditelji hodio kroz vrata koja drugi. To je dobra stvar koju sam namjeravala uzeti tuš pa sam nosio moju haljinu. Ako mi je da se u samo moje uobičajene boksači bi vidjeli neuobičajeno velik oticati u njima, ne zato što sam bio težak, ali zato succubus sam ležao u krevetu na kat je dao mene na nesreće.

"Dušo, dobili smo do zračne luke u Londonu i tamo je nešto krivo s našim ulaznice, pa ćemo biti doma za tjedan dana, a zatim letjeti natrag tamo i ostati na tri." Moja mama je rekao kako zagrlila me. Ja bi gulped, ali da bi mi dao daleko da nešto nije u redu.
Ništa je zapravo u krivu. Voljela sam demona. Pa ja više onda sviđa moj demon. Voljela sam demona. Ali što se događa ako su je vidjeli? Ja sam joj sakriti za tjedan dana? Kako jebati ću to učiniti?
Mi smo pričali oko pola sata i onda sam otišao do moje sobe.

"Mira". Prošaptala sam. Ona je otvorila jedno oko na mene. "Moji roditelji su kući!" Je otvorila i oči i dobio do premjestiti, ali neka se izdisaju. Sam je uhvaćen od pada s kreveta. "Što ćemo učiniti?"
"Ja sam trebala biti tvoj bratić, sjećaš se?" Ona nije imala loš ton, a znam da ona ne znači da se vrijeđa na bilo koji način, ali njezin izbor riječi je napravio mene misliti na drugi je bio ljut na mene za neki razlog.
"Ja zapravo i ne imati bilo koji rođaci!" Položila natrag dolje na krevet.
"Samo reci im da ne dolaze ovdje." Ona je rekla i zapravo je otišao natrag na spavanje. To je ono što sam jebeni dobiti za zabavu s njom! Ona ne reagira i ne zna da je iznos od problema ja ću biti ako se moji roditelji joj ulov ovdje. Sjedio sam i mislio. Njezin rep je mašući okolo slobodno. Na njezina div krila su draped preko jedne strane kreveta i pokriti prostor od mog poda do zida. Drugi krilo bio presavijeni i pokrivaju lice od svjetlosti.
"K vragu!", Rekao sam naglas. Odlučio sam bih da se pokorite mojim roditeljima okupirana, kako ne bi došli u moju sobu dok se Mira oporavio.

Bio sam niz stepenice u razgovoru s njima o uobičajenim, arheolog stvari. Sam ih išao u svoju sobu, na način da se mina. JA je napravio siguran da su prije nego što sam otišao u svoju sobu. Mira je
Sjedeći na mom krevetu s mojim bijelu košulju na. Njene noge su se obje strane na nju i rukama odmarao na krilu. Ona me pogledala sa svojim izuzetno slatka lica. Njezina malo očnjake i rogovi dodan u sliku.
Opet, jesam li spomenuo kako je slatka joj je rep?

"Jarbola", ona je počela, ali sam stavio prst gore moje usne.
"Shhh, moji roditelji još uvijek ne znate da ste ovdje i želim ga zadržati na taj način." Ona namrštila na mene
"To znači da se ne ide da se zabavite večeras?" Ja sam odmahnuo glavom dva puta, ali tada uvukao na krevetu s njom.
"Ali možemo biti zajedno." Držao sam ju zatvorite pa vrata do spavaće sobe otvorena.

"Što je, dovraga? Moja mama, rekao je. Fuck! I onda šapnuo u uho Mirin.
"Slave To je zapovijed, želim vam dati moje roditelje sjećanja da blizu arheolog prijatelj mojih roditelja umro i da ste bili njihove kćeri. Moji su roditelji zakonski su staratelja, kao što je to svojim prijateljima posljednja želja. "
"Gotovo", rekla je, a mi gledali da moja mama.
"Max što radiš spava s Mirom? Ona će živjeti ovdje, ali sada to ne znači da vas spavati s njom! "Nasmiješila sam se i ustala.

"Bio sam samo žele joj laku noć, joj se trinaest i sve i tek gubljenja joj mama i tata u to kobno kolaps na zadnji iskopa." Nisam ni svjesni kako brzo imao sam samo mislio u toj situaciji.

"Oh, da je tako zamišljen od vas Max, ali mi ćemo pronaći mjesto za vas da spavaju na kraju, ali za sada samo uzeti kauč." Rekao sam laku noć Mira, koji je dao mi je smiješno gledati, a zatim je napustio. "Laku noć Mira." Moja mama, rekao je i zatvorio vrata moje spavaće sobe. "Max će vam biti u mogućnosti brinuti o njoj, dok smo mi otišli?" Moja mama je pitao, dok stavljajući ruke na moja ramena. "Naravno mama. Vaš prijatelj koji je umro je bio što je više od prijatelja da vas kao što je bio za mene. Ja ću uzeti dobru brigu o njoj. "Više ili manje ona će se brinuti za mene. Moja mama me poljubio u čelo i rekao laku noć. JA je otišao u smjeru dnevni boravak. Spavao sam sama na kauču te noći.

Kad sam se probudio Mira je spavao pored mene na kauč. Njezina rogovi, rep, krila, a očnjake bili skriveni, pa je izgledao baš kao nevina djevojčica. Sam ustao i otišao u kuhinju. Moji roditelji su došli dolje nekoliko minuta nakon toga.
"Našao sam mama Mira spava pored mene kad sam se probudio, mislim da je bila u strahu pa je spavala na kauču sa mnom." Moja mama je kimnuo kao moj tata je dobio vanjska strana doručak. "Vjerojatno. Max, da li vi mislite da za tjedan dana ste mogli spavati s njom? Znam da puno tražim od dječaka vaše dobi, ali ona je uplasena djevojcica. "Nasmijao sam se i pogledao na moja mama. "Naravno, mama." Ona se nasmiješio i poljubio me na čelo opet. "Hvala ti toliko!"

Idućih nekoliko dana Mira je bila u središtu pozornosti. Moji roditelji i ja smo bili igranje board-igre s njom, igrao sam neke video igre s njom i gledali neke filmove. Četvrti dan doma moji roditelji su joj i ja sam u kupovinu. Ona je dobila neki mali-girl odjeću i pidžama. Dobio sam sebi par majica. Nisam bila tip odjeće.

Nekoliko dana kasnije moji roditelji lijevo. Otišao sam gore u moju sobu i nasmiješio se Mira. Bila je gol, osim za nju crna bič i ona uncurled joj krila. Njezina izrastao iz očnjake i njezina rogovima prema gore. Njezin rep polako ranu iz njezina donjeg dijela leđa. Ona pao naprijed i sama je uhvaćen prije nego što sam učinio. Ona zakašljao.

"Što je Mira?" Trčao sam do nje i nježno uhvatio je.
"Ja sam succubus, mi smo stvorenja seksualne i ti mene aktiviran nakon što zaglavi svoj kurac u mene i zaželio sam nategnuti maca."
"Pa zašto vam izgledati kao da ste bolesni? Ne razumijem. "Njen rep je došao oko i mene poked u želucu. "Što je to za?"
"Najmanje jednom dnevno trebam seksualna energija u meni izdržati, da je i sperma. Nismo učinili ništa u tjednu, iako ste došli toliko i mi jebeno s takvim veliki penis da je trajao četiri dana ili tako. Ja sam bio trčanje na pričuvne snage od. Sada moj rep vas mrzi jer je bolestan. "Moja usta širom otvoren.
"Zašto ne reći ništa prije?" Pitao sam i podigla do brade jednom rukom nježno. Ona opet zakašljao.
"Vaši roditelji su bili doma, ja ne želim da biste dobili je uhvaćen jer nikad ne znate tko je tko u ovom svijetu. Vidio sam tri demona lovci u trgovačkom centru jučer, nitko od njih me primijetio srećom, ali ako vaši roditelji me vidio s tobom bih se loviti dolje netko ili vratiti u taj okvir. "Sam klimnuo i njezin održan u mojim rukama.
"Pa što vam je potrebno da biste dobili bolje onda?"
"Trebam vaš penis i sperma Master". Kimnuo sam pouzdano.

четвртак, 16. септембар 2010.

Koketiranje

Nedostaje povezivanju let bio je upravo ono što sam nije jeftino za, ali to je bio samo jedan od mnogih stvari zrakoplovne industrije čini nam platiti za redovito koriscenje. Nisam imala izbora nego da se vrati kući u praznu kucu sa svojim mislima, sam tražio pomoć da se tjedan off jer ću biti daleko u Keniji za narednih 5 dana. Ja sam pustiti i otišao ravno do hladnjak za veliku čašu soka laced s votke.
Ja posrnuo u dnevni boravak i uključen TV, a ja prokleto je bio umoran i potreban topla kupka sa svojim pohotnim mislima koje sam planirao da se nakon utapanja moj čašu soka. Ja šutirali off moje cipele i gol upravo u dnevnoj sobi, pao u kauč, a ja sam pogađate dozed off drži sok i daljinski upravljač.
Moj šef dao mi je tjedan i imala sam kamo otići, to je vrsta neočekivano, putovanje nije bio planiran. Odlučio sam se druziti sa plavusom na putu, ali sve barova sam otišao do mjesta gdje previše prometan sa toliko ruku groping ništa s dojke. Bio sam tako ljut off, samo da lijepo izgleda klinac sam uživao koketiranje s po sobi je poduzeti još jednu djevojku. Na putu van, dobio sam skočio djevojka na vratima koji je pitao da li mi je potrebno voziti, i nasmijala zavodljivo me, nježno miluje joj veliki boobs. Nikad nisam napravio vanjska strana s djevojkom, ali ona mi je dala ideja, uvijek sam smatrao da bih uživati bitak lezbijka. JA je uzeo mamac i pitao gdje joj je ona na čelu, i ona je rekla gdje sam bio idući bila dobra s njom.
Što je, dovraga, ja mislila da sam te možda odvesti ju kući i isprobati remen na dildo sam zaključan gore. Ona je bila prokleto pravo seksi plavusa, veliki silikon grudi implant u mono remen koji je o to prosuti ih po cijelom mjestu, njezina struka je slatka, a imala je i zavodljivo veliki magarca da bi bilo velik ako ona audiciju za okrugle i smeđe. Ona nije imala auto, ali vlast biciklom, jahanje doma s njom je zabavno, vjetar je bio hladan i raznio teško, čineći sve moje tijelo peckati teško. Morao sam ju držati s leđa na biciklu, moje grudi dira joj leđa, dok joj dupe izgleda kao da se posvuda, bio sam osjećaj stvarne rožnat.
Getting dom nije bio ono što sam pogađa za, bilo je svjetlo u dnevnom boravku, netko je u. morao sam da se izjasni s bicikla djevojku da napuste kao što sam nije mogao uzeti u kad je moj šef bio, nije bila ljut, ali me obećanje da će joj sljedeći put zvati, ona mi je dala olovke i donio joj lijevoj dojci i me je zamolio da napiše moj broj iznad njezine bradavice. Moje ruke drmati kao što sam uhvatio dojke od ispod i napisao moj broj, kao što sam završio, moje noge quivered malo kao da sam bio idući u dogoditi. Primjetila je to i uhvatio me za kosu, savijanje moj vrat unatrag i mene ljubila. Skoro sam se onesvijestila. To je najseksi poljubac ikad, počeo sam kaplje i moje bradavice udvostručen u veličini. Moj dojke tingled više, sve moje osjetila je došao živ. Ona je prestala iznenada, dobio na svoj bicikl i šapnuo mi da nikada ne nosi gaćice na noć.
Trčao sam unutra kroz vrata usluge, i savjet vrhom u kuću kako bi saznali tko je i zašto, sam uhvatio kuhinjski nož za sebe zaštititi u slučaju da je uljez, TV je na i sam vidio moj gazda spava u kauč. Nož pao iz moje ruke kad sam vidio njegov penis. To je bio opušten, crne i velike. Uvijek sam imao iskrao poglede na oticati u traperice i pitali, ali ja ne trebate to učiniti opet, bio sam gleda na to. Ja ću vjerojatno tamo stajao vežu za kao 5minutes razmišljanje što učiniti sljedeći. Bio sam uspaljen, mokro, moje bradavice ached iz raste sve veće i teže, moja prsa bila extra ponuda, moj klitoris bio lupanje.
U transu sam skliznuo moje prste u moje hlače i hodao prema njemu, je dobio na koljena i dotaknuo kurac, bilo je hladno od toga da bude izložena AC, ali osjećao dobro, htio sam da se više živ i gurati ga duboko unutra mene, nisam briga što će on misliti, nije briga, ako bih dobiti otkaz, ali mi je potrebno kurac duboko u moja maca cijelu noć. Imao sam malo novca spremljene i mogu preživjeti za 6 mjeseci u tijeku kad sam dobio drugi posao. Dick je bio poput 3inches dugo i ne bih mogao završiti moj dlan oko nje. Sam ga stisnuo malo i to odgovorio dobivanje tople sve odjednom, to grču dvaput i počeo raste u dužinu, jednostavno sam izdvajali moje suknje off i otkopčao košulju prije nego što sam savijen glavu na njega i polako sisanče kurac.
Sobnoj temperaturi činilo se da promijeniti, ali ne sve okolo, to je samo iz mog struka prema dolje, osjećao sam se toplo tamo, ali na lijep način, toplo i mokro koji je napravio mene osjećam dobro. Osjećao sam se moj kurac raste tvrda i uspravno i nešto lizali pod glavu moj kurac i ja otvorila oči da vidi Ezinne, moju pomoć, vješto mene sisa.
Nakon sisa Setan's penis za oko 10 sekundi, on je počeo rasti u veličini i što je najvažnije u dužinu. Gusta krv tekla iz vena mu jaja okrugli glavu njegov penis, mogao sam osjetiti krv šiklja kroz vene, a ona vrsta masaža krovu mojih usta. Nisam mogao uzeti sve u usta bilo više, to je bio živ, topao i oko 7inches dugo.
Bio sam kaplje mokri, a moje bradavice su odrasli tako teško su povrijeđeni, JA koji je potreban netko da ih masaža, imao sam ruku zamotan oko Setan je kurac i ostale duboko u moja maca. Trebao sam drugom rukom da miluju moje bradavice, a ja sam pitao ako Setan će se samo probuditi i pomoći.
Gledajući dolje, kao Ezinne glavu bobbed gore i dolje, ja sam htjela da zgrabite joj kosu i njezin povući oko na moj kurac i jebanje pakao vanjska strana od njoj. Kako je mogla to učiniti za mene, bio sam njezin šef, imao sam ju poštuje kao dama tirkizna cica, a ne za jednom pokušao iskoristiti nju. Sam mogao vidjeti bila je uživa i bio sam ga uživajući također, bila je vješt, ali je izgledao tako krhko tamo dolje između mojih nogu. Uplašio sam se kreće tako da ona ne bi primijetiti sam bio budan, a možda i zaustaviti.
Odjednom, ona je zaustavio i otišao dolje brzo na moj kurac, duboko throating sve to, osjećao sam glavom udario joj grlo i mišića tamo geg, cijeđenje šef moj kurac, ja ne mogu podnijeti osjećaj, izgubio sam kontrolu nad stakla u mojoj ruci, pao i razbio se u tisuću komada.

петак, 10. септембар 2010.

Sexi zabave

Samantha otišao u roditeljskoj sobi za promjenu, u kojem se nalazi prostor za bazen, gdje svatko ostavlja svoju odjeću. Savijanje prema dolje da pokupi vrhu da bih pao prije plivati, vidjela je žurno skrivene gume penis, njezina majka moraju jedva pao prije nego svi uvjereni da dođe na bazen. Ona misli svoje majke skliske maca se cupped oni plivači, a sjetio nejasne squirming u bazenu. Sve je izgledalo kao dosta zabave, i Sam mislio nestašan ideja od uzimajući gol na njezin krevet s roditeljima.

Ona je dobila s nje kupaći kostim, i njezina cool glatko tijelo je svijetle četke zraka nad svojim kapljice vode. Zrak na vrhu joj bedra je ono što je napravio da se osjeća kao neustrasiva devojka. Ona je stisnuo svoje desne ruke između nogu, do struganja protiv nje maca, ona se koristi prstima svoje lijeve ruke za istraživanje dildo, samo aludirati na blistavim lijevo od svoje majke. Pokušala je li ona mogla kušati svoje majke na penis, uglavnom pretiha gume, ona je ostvarili neke teksture glađe nego inače očekuje, namršti i malo nasmijati na ovom malo prljave klub da bih se pridružio.

Obilaska penis, ona je shvatila da je to sasvim realno, u stvari, ona mora biti kalup. Ona je gumiran glavu gore i dolje joj vagina, dolazi do spoznaje da je samo mogao biti kopija svoga daddy's impresivan penis. Osjećaj da bih pronašao konačan neposlušnost, ona je gumiran joj se tada mokro maca usne gore i dolje vratilo, premaz je donja u svom ukusu. "Mmmmm tata" ona neka van, i čuo izdisanja na vrata, gdje pri squinting, ona je špijunirala zrele sjena, sam premlaćivanja off.

Ona giggled joj slatki osmijeh na vratima, a zatim počeo trljanje dildo opet, još uvijek u potrazi ravno. Nakon kratke stanke, njezin otac smogao svoju hrabrost i swaggered k njoj, drži penis kao čvrsta kao i bilo koji buldging mišića. Vatrene očima svojih devetnaest godina staru djevojčicu flickered poput plamena pod njezinim trepavicama, joj mliječnu gola bedra wavered oko nje milovanje prstima, dok je otpusti dildo. Tata se spustio na ruke i noge koje prepredenog oko njega, vučenje njegov stvrdnuto rasutih ljubavlju blizu.

Joj vlažne ružičasti jezik svirao sa svojim, i kantar donjoj njegov penis sama tickled na svijetlu kosu njezina prekrasna mala šlic. Bokovima donio ta dva dijela zajedno zabranjeno na vlastitom kolac ples, i da je krut donja wettened mirisom gladni tinejdžerski djevojka. Sa vrhu glave još uvijek dira, oni su oboje gledali dolje na svoj prljavi writhing igru, obojica su se trljanjem, kao da ne mogu sačuvati od masturbira, ali s precum izbjeljivanje, čak daddy's impresivne buldging glavu, oni su, naravno, ne suho humping sexi zabave.

"To je moja djevojka" mu izdišu, sa jednom rukom miluje svilenkaste dlake na je vratiti na svoju glavu, drugi proces puštanja krvi, gdje su joj super noge upoznala svog kruga malo stražnjice, prst stimulirajući unutrašnjost mekih kože džomba, uvijek je tako blizu zbijeno licu mjesta, koji čuva njegova kći ranjivim trljanjem joj savijene noge njegovu grijanje tijela. Njezina usne pala, a njezin snažan licu izgovara drhti, više da se bori, jer ju tata uzeo njegov veliki penis u ruku i počeo ga trljati diljem eksplozivno vlažnim usnama svojim toplim maca. Počela je spuštanje na divlje jezik poljupcima, a njezin tata je grize usne, kao on je napravio svoj put duboko u njoj zbijeno ružičasta bita, neodoljiv njezina zatvorenost svojom snagom i vlažnosti ju je pobijedio sa.

Nakon čvrsto zatvoriti i lustily reopenend oči za prvi par svoju izuzetnu daddy's potezima, Sammy izvukao na noge da ga znate dobro se osjećao u njoj maca. Bokovima ponudio joj malo na trzaj kutom koji mu je dao dubok udaraca, koje je upotrijebljeno u glatkom brzinom, donoseći njegov penis sve izlaz na konus njegove glave sa svakim električnim pogonom i izvan njegova djevojka. Njegovi potezi samo dobiva na snazi, kao što mu jaja počela brbljati joj dupe je slatko nasipima, glas joj je unashamadly plače za nju tatina karanje, i majka i brat je došao iz njihovih unobvious, ali bez voajerizam na vratima, te stade po krevetu Sammy je uz lijepo lice.

Još uvijek u svojim kupača, no dijete je držeći se nekontrolirani erekciju, paru je postao dječak svuče svoje očite incestuozne požude, od strane njegove majke, koja je i sama dovela na koljena i njezina sina kupača na pod. Njezina mila, vođenje, povukao svoju ruku djetinjast člana kože naprijed i natrag s skrbljenje senzualnost, kao i njezin suprug i kćer gledala željno, pleasuring međusobno sa kompletnom odustati. Sammy usta rastao i vlažna ružičasti jastuk jezika sama odmarao na njoj donje usnice, i majka dječaka ošamario oplakivanje penis na svoje sestre koje nude, iznajmljivanja udisaja oduševljenja na nju prljava, prljave igre.

Tata polako skliznuo njegov penis iz njegove kćeri mali pička, sklizak tvrdom na sada pokrivena sa svojom djevojkom ukusu. On je izjavio da se njegova djevojka na koljena pokraj njezina majka, i otac i sin sjeo do drugog na krevet, majka i daghter omatanje svojim lijepim prstima oko meso svaki. Dugo jauk pobjegao Sedamnaest godina usta su majčina mokro sranje je dao punu pozornost svakom prljave senzacije. Koža mu se okupili i proširene pod bobs njegova mama's zrele usta, koja je u potpunosti namijenjen za impresionirati svoje masturbira tinejdžer.

Kao Sammy radila u očevu penis poslušno, s povremenim nekoliko udaraca na svog brata spasming štap, nju i njezine majke ruke gmizati između međusobnim bedrima i fondled cunts roku, majke previše sada rade do arome. Ona nije bila dugo prije nego što Sammy legao natrag na krevet, i njezina majka giggling savijena duboko dolje između njezine noge, miluje prekrasna mala maca sa svojim jezikom, što je njezin sin spremni preuzeti fina mirisna crnka raspor majci ponudio.

Moans došao iz posvuda kao labias su masira, a kako je tata viče postala kraća i glasnije, jerking nad svojom kćeri lice, ona iskrcali krevet na koljena, i njezin brat odmah je došao jerking na njezino lice. Njezin tata i brat poprskan toplom potocima svojih kreme na nju svoje lice, da ju ponavlja nestrpljivo pobjegao širok osmijeh koji dozvoljava vruće guste kapi koja je sletjela na njezin jezik. Ona i njezina majka razmijenili dugu lizanje poljubac u butkica, okus sperma vožnje i od njih u svojim prljavim poljubac.

Cijeli dan obitelji igrao i orgasmed, i svi su znali da je bilo partneri bili su mogući u budućnosti ovaj otvoreni obitelji. Sammy je bilo dovoljno nečistoće da uključite barem ova tri iza točke povratka.
Изговор
Читај фонетски
Речник - Прикажи детаљни речник
Google преводилац за:ПретрагеВидео снимкеЕ-поштуТелефонЋаскањеПредузеће

среда, 8. септембар 2010.

Rasna plavusa

Sex do sad je uvijek misterija sexa za mene kao što sam bila devica i trebao sam da se uči što učiniti.
Bio sam u redu s mojim prijateljima da biste dobili u ovaj novi klub i bio je provjera da sam izgledao u redu prije nego što sam dobio u. Ja sam brineta, rasna plavusa naglašava, 5 m, a ja sam dobio zelene oči. Bio sam nosio zbijeno ružičasta ukrašen haljina koja je upravo došao do koljena, između Obje moje 36 / b dojke postoji širit da je napravio moj grudi izgledao većim i sam nosio crne visoke pete.
Dobili smo u klub i otišao kupiti nešto za piće. Mi oboren naš pića brzo i otišao na plesnom podiju. Moji prijatelji uskoro naći druge ljude na ples sa i otišli u druge dijelove kluba. Uskoro sam bio samo jedan lijevo, a kada sam imao nikoga da pleše s, vratio u bar da bi dobili još jedno piće.
Bilo je puno ljudi, ali ima je ovaj jedan određeni tip koji čuva me gleda. To je bio početak da me izvući. Ovaj tip je 5 m 5 smeđe oči, plava kosa spaljena, opaljen kože i nosi casual vrh i traperice s converse shoes. Pokušao sam zaustaviti bacivši pogled preko sobe ga u slučaju da je dajući mu razlog da bulje u mene. On je došao na to mi je ubrzo nakon i pitao ako sam htjela plesati pa sam rekao da.
Uz neke nevoljkost sam otišao na plesnom podiju i počeo plesati. To je bio povremeni ples na početku, ali onda je počeo brušenje protiv mene i sam opirao, ali ubrzo sam opuštena i mljevene s njim kao dobro. Što mi radiš?
Mogao bilo tko znao sam vidjeti što sam radio?
Ubrzo me dira gore i bio sam počinju uživati u njemu. Bio je milovanje moje grudi, igranje sa svaki bradavicu te je propast mog uvezivanje na moj haljinu. Sam mogao osjetiti njegov penis raste ispod njegove traperice i koji žele izaći. On je pitao da li želim ići negdje drugdje više privatnih, ja sam rekao da. Na taj način JA je otišao to naći moj prijatelj i rekao im što sam bio događaj. Dobio sam neke čudne izgleda, ali su rekli da će me opet vidjeti neki drugi put.
Tip prilagođen sebe u automobilu i otvorio mu hlače i prisiljeni svoju ruku svome bijesan penis. I onda sam prilagoditi i počeo bobbing glavu gore i dolje. On je bio me ljubi kao što sam bio dong ovu, ali i tjera moju glavu prema dolje i daljnje stvaranje mene
ići brže. On mi izdvajali off, patentni zatvarač do njegove hlače i počeo voziti automobil. Znao sam da ću morati čekati.
Mi je dobio to Gvido kući i on je otvorio vrata i otišli smo unutra. JA nije 'imati bilo vrijeme da pogledamo gdje sam bio, jer sam dobio povez preko očiju i odveden u drugu prostoriju. `Imam mali test za vas babe, omogućuje vidjeti koliko daleko možete ići večeras. Onda je moj undid slijepo '. On je bio brušenje protiv mene, a ja opet nemoćni učiniti nešto drugo.
On me je ljubljenje dok je bio propast ostatak moje uvezivanje na moj kratki haljinu.
Njegov penis je harala teško svojim casual traperice i ištanje da biste dobili vanjska strana onda je on rekao: 'Ja želim da se svuku, za mene i bebu samo ostavite svoje rublje na, pokazati da mi je da ste dobili ono što je potrebno' Bio sam polako stripping, to je teško dobiti moj haljini off, tako da je dobar razlog da to napravite polako.
Onda sam skinula moje visoke pete i stajao tamo u samo moj grudnjak i gaćice čeka moj sljedeći naredbu. Onda je polako skinuo za mene ali on je uzeo sve što je off. Tamo je stajao visok i ponosan sa svojim 9 inčni kurac kao da je trofej.
On nije rekao ništa ovaj put, on je samo me vodio preko na krevet i legao na mene moj povratak i početak me ljubi strasno i sam to učinio jer nisam imao poljubac poput ove u dobi. On je u mojim grudima i on sada undid moj grudnjak. On nije rekao ništa, tek počeo igrati sa svojim bradavice, jedan oštar i uvijanje druge te ih izmjenjuju tako da svaki bradavice da bi bio zadovoljan. On je uskoro na mom maca. Širiti noge široki je gledao na moj maca i rekao
'Vi ste stvarno mokro ovdje babe' Samo sam se nasmiješio i nastavio. Igrao je sa mojim maca usne, liže ih, te ih vuče kao životinja. Tada je 2 prsta zaglavi u i radio s njima, mojim sokovima letio sve preko lica i on ih lizali off appreciatively. Bio sam uživajući ovo, ja ne usuđuju mu reći bio sam djevica.
Bio sam na koljena sad nakon što je bio gore i dolje moje tijelo je nekoliko puta u nadi da će mi se učiniti nešto da ga sada. 'Uzmi ovo', rekao je on. Tako sam počeo da mu dobar provod u usta, liže svoje osovine, liže glavu svoje kurac i na kraju sam ga stavio u usta. JA je otišao gore i dolje polako, onda sam otišao svi put dolje u grlu i bio sam oplakivanje cijelo vrijeme `uživate ovaj komad 'Nisam
odgovoriti, JA pravedan je zadržao na idući. Bio sam na moj jezik umatanje okolo njegov penis. Odjednom ju je izvukao 'To je dovoljno da za sada ", rekao je on. Tada sam bio u doggy položaja
i on mi je dosadan s vrha njegov penis `Želite ovaj komad 'Nisam odgovor. Mislio sam da je upravo će to učiniti bilo kako. `Hajde da li vi ištanje ovaj ili ne 'Da' odgovorio sam
ovaj put. On umočen ravno u. JA pokušao to zaustaviti od sebe vičući u boli kako je umočen njegov penis u. idem gore i dolje njegov penis sada, polako, polako, bio sam wriggling na kretanje tada povećao brzinu i bio sam pun ljubavi njega. On je htio loptice dubok sada, oni su
šamaranje protiv mene. `Ohhhhh boga 'tip činilo sretan da sam se pleasured dovoljno. Bio sam oplakivanje i on je igrao s mojim bradavicama opet. On je vikao: 'U redu momački je spremna odmah ", i on je izvukao njegov penis out. JA pokušao zgrabiti na njega ali on je ošamario moje dupe i ja pustiti.
U sobu došla 4 drugih crni, tanki muškarci s što je izgledalo kao iste veličine cocks. Igrali su sa svojim cocks ispred mene. Kako mi je trebao za 4 druge kurcem. Oni su prilazi mi i pogledao me kao da sam bio primjerak onda gurnula mi je stan na leđima na krevetu. Dao sam im svaki na svoj svaku priliku da me dira i igrati sa mnom. Bio sam na nebu. Svaki tip je imao vlastiti priliku igrati sa mnom, svaki koji žele bolje od drugih. Bio sam sisanče, lizanje i pleasuring svaki kurac koji je bio potisak na me. Bio sam naviknut da je treći čovjek i raskliman gore. Mislim da onda su znali da je vrijeme za finale
`Pravo babe koje ćete nam pokazati što ste vrijedi sada i vožnju našim dicks kao da nikada nisu vozili neki drugi kurac prije '' Da 'rekao sam i umočen u velike crne dicks, plugging u svakoj rupu koju sam imala i bilo sok da sam mogao dati. Sam mogao osjetiti dicks svugdje. Nije bilo spora način ovo vrijeme i bila sam pretvara u stroj.
`FUCK ME, FUCK ME TVRDI 'sam vrištala i oni heeded taj poziv. Svi su se tresak daleko na mene. Jebeno me me pleasuring i mene ljubi. Osjećao sam puna, jedan u usta, jedan u mom maca i dva u moje dupe, bio sam sretan kao djevica. Bio sam na njih od davnina, ja bio bolan, ali je potrebno da će biti zadovoljni. Moje bradavice su tvrde i sve što sam mogao učiniti je zadovoljstvo tim ljudima. Nisam mogao vidjeti tamo cocks samo svoje lopte kao što su one odlazile na taj način tvrdo i duboko u meni, moje grudi su odskakivanje gore i dolje, ubrzo sam bio orgasming. Imao sam nekoliko ljudi i znali da sam ih ima. Ubrzo nakon što su vidjeli mene orgazam, oni cummed njihov pečat odobravanja na mene. Bio sam učinio. Ja
pogledala dolje da vidi sam bila mokra i moj magarac rupa bio rasparan na komadiće, a bio je veći od mog starog.
Svi mi se nasmiješio i zaspao. Bio sam više nije djevica, a ne biti ponosni.

понедељак, 6. септембар 2010.

Gospodje

Biti 35 godina stara gospodja udana žena koja je iznimno seksualno i stalno rožnat, htjela sam isprobati neke nove stvari sa svojim 50 godina stariji ljubavnik. Nešto sam uvijek htio napraviti, ali moj muž nikada neće ići. Tako sam odlučio napraviti upravo to ......

Stojim u dnevnoj sobi tik do ulaznih vrata nosio moj crne cipkane carape, kratke crne i crvene škola djevojka tipa kariran suknja, bez gaćica, bijele bluze gumb koji pokazuje off moj hard bradavice i moje bradavice prstenje, s parom crvene visoke pete. Moja kosa u vitičastim pigtails i par naočala. Ja zgrabiti moj vladar u desnoj ruci i čeka njegov dolazak, spreman za igru!

Kao što sam mogu ga vidjeti prošetati do voziti, lopta nervoze i uzbuđenja nastaniti u mom grlu. I teško progutati. Bio sam spreman za njegove prljave učitelj! Bliži on dobiva više moje tijelo i moje pussy počinju peckati. On zakuca na vrata i ne sumnja u moje najslađe glas kažem "dolaze u".
Nakon njega ulazi Ja sam stajao u mojim odjeću, pljuskanje ravnalo u ruke i države "Vaše zakasnio! Znaš li kazne za bitak zakasnio Mr.kurks?"

Kliknite ovdje!
Izgledao je zapanjen i zadivljen! On nije sasvim siguran što da kaže, ali uspijeva se promrmljati "ne".
"Nema što!" Kažem u seksi krmi glas.
On odgovori "Ne gospođo".
"To je bolje, osigurati te imati što protiv svoje manire. Pa budući da ne znate da kazna za zakasnio mislim da ću morati pokazati prve ruke". "Sada ispustite vaše hlače" Ja naredba. On je rado to čini. "" Sada naginjati i stavite ruke na rame kauču. "Ja naredbu ponovno i ponovno je učinio kako su mu rekli!

JA uzeti ravnalo i trčanje dolje njegov povratak na svoga magarca.
"Jeste li spremni za svoju kaznu?" Pitam!
Njegov odgovor "Da gospođo"!
"Dobar" sam odgovoriti!
Ja čvrsto, ali nježno pljesak njegovu zbijeno magarca mišićave sa plastičnom ravnalu tanak nekoliko puta dok se malo crvene oznake se pojavljuju.
"Mislite li da ste dovoljno kažnjeni Mr. Kurks"
"Ne gospođo gospođice"
Dakle s tim, sam stavio dolje vladara i uzeti moje ruke, a ona se proteže kroz izvan mojih maca i klizanje 2 od prstiju i. sam mrdati ih sve okolo da bi bili sigurni da dobijete lijepo i mokro. JA uzeti moj odriješene ruke i stavite ga na magarca počinju širiti njegove obraze, osim, JA maknuti prste iz mojih maca i polio ih gurnite dolje njegov ispucati dok ne dođete do rupe magarca njegova, zafrkavati sam ga malo prije sam slajd prst u. Moja druga ruka ide prema dolje i hvata loptice mu čvrsto. On Let's out glasno stenjati.
"Volite li kažnjeni Mr. Kurks"
Čvrsto i uzbuđeno on odgovara sa "Da gospođo"!
Nakon nekoliko minuta stroking unutrašnjost svoga magarca, sam se na koljena i početak ližu i puše mu jaja, ja premjestiti gore i lizati svoju magaricu sve između. Ja mogu ga čuti jaukanje pod njegov dah "fuck yeah, znate što mi se sviđa" i ja mogu vidjeti da je njemu vožnji luda!
Kažem strogo "odmah ustati i okrenuti"
Još uvijek na koljenima još jednom sam se čvrsto mu jaja u jednoj ruci i njegov penis u drugu. Ja klizanje moj jezik gore i dolje njegov hard penis nekoliko puta prije nego ga klizna rezervirati ja sisanje hard onda se sve to u moja usta. On počinje crpljenje moje lice, i sa svakim potiskom osjećam da ide dolje leđima moj vrat, ja malo začepiti usta, ali ne smeta.
pod njegovim daha jauk "Oh yeah, you fuckin 'drolja učitelja, sisati moj penis"

Moja ruka sklizne njegove loptice i dolje u moje maca, počnem se igrati s mojim klitoris. On može osjetiti moj jauk žubor s leđa mog grla kroz svoj hard penis lupanje.
Ja više ne mogu izdržati, moram biti jeben.
"Sjedi gospodin Kurks" Ja naredba!
Opet on čini upravo ono što mu je rečeno.
Bio sam pun ljubavi u svakoj minuti ovog, bio sam uživajući svoju moć nad njim.
Sam ga zažali i staviti njegov penis u moj jebeni maca i početak sranje od njega! Brže i brže sam pokupiti brzinu.
On zgrabi moju tits i počinje sisanje i grickanje mojih bradavica grubo.
"O Bože, da, čini mi sperma!" Ja vikati
On stavlja svoju ruku na moje dupe i mene tjera na njega jače i brže. Ja mogu osjećati moj klitoris trljati njegova sjajna stvar na seksi tijelo.
"I'm gonna cum" Ja jaukati, a time i moje noge, zategnite oko njega i ja početi tresti. Moja sperma kaplje dolje na njegov penis i njegove loptice. Kad je moja grčevi povuku sam uspon od od njega i brzo početi sisa njegov penis, brzo i teško.
Ja gledati u njegove oči i reći: "Volim okus moja sperma na penis".

Ja mogu osjećati ga tensing gore, on je spreman da eksplodira. I mjesto njegov penis u moje ruke i moždanog udara ga brzo.
"Cum na sisama" Ja Mutter, A on spurts ga cum all nad mojim hard rock bradavica. Ja početi utrljati sa mojim slobodnom rukom. Onda sam ga lizati off moje bradavice. Ja ustanem.
"Sada, g. Kurks, što ste naučili svoje lekcije?"
On odgovori s firma "fuck no!"

четвртак, 2. септембар 2010.

Gola ispod haljine

Moja zena voli da pokaže i kad idemo na moteli ona ne samo to. Organizirali smo vrijeme za naš doručak ručak i unutarnje dostavljenim u sobu kad je taj ipak joj stvar. Za doručak ona će biti u kupaonicu s vrata otvorena goli s ručnikom preko glave. Ill su prednja otvorena vrata za osobe bez obzira na dob ili spol ući i posmatrati kradom. Kad su ona počinje kucati na suhu kosu u punom prikazu za osobu. Im na dnevni boravak, ali licemjerje vidjeti tko je to, ali ja mogu reći po tome kako dugo su se ući ako su prestali gledati. Ovaj put to je žena u tridesetim godinama, a ona je prestala za dobar izgled, pa čak i dulje dok je lijevo. Kad je moja supruga vratila u ona mi t.old što se dogodilo. Ona je vidjela ženu zaustaviti i uživati izgledaju kao preselila ručnikom oko. Kada je otišao u sobu s doručkom moja žena dobila na klupu i širiti njezine noge i počeo da pored prst zajebavati joj sebe pa kad je žena ide ona prošla opet će dobiti veliki show. Taj zašto vrata nisu zatvoriti na neko vrijeme.
Ona mi je pokazala kako je bila mokra i tako mi jebeno teško i znojav. Onda smo spremni za izlazak na jutro.
Vrijeme ručka i mi vratiti na vrijeme za nju da se u njoj otkriva bikini. Kucati na vrata konačno dolazi i ja odgovoriti na to. Mladić u ranim dvadesetima dovodi u ladicu i stavlja ga na stol, kao i on joj šetnje u toplesu iz kupaonice i on stoji ravno gore u horor, ali s
oduševiti. On cant stop bulji u njezine velike grudi i kaže mu da ide naprijed i osjetiti. U jednom trenu mu ruke i jezik su svi nad njima. Ona stavlja joj ruku preko leđa njegove glave i gura svoje lice u njezin tits. On se osjeća njegov put prema dolje da joj maca i ulazi joj mokro maca.
Ona sjedi na dnevni boravak i on slijedi, ona polako otvara joj noge sire nego ikad pozivajući ga u nju. Njegove hlače su dolje i njegov penis je u njoj tako brzo nisam dobila da se vidi.
Došao je brzo i snažno i spermija ode sve nad njom. On je imao mnogo nakupili. On je tada ju lizali do došla.
Kao što je otišao, rekla je nešto da ga što bih naći odgovor na kasnije dinner.We onda je otišao vanjska strana za nekoliko sati i onda natrag spremni za našu večeru isporuku. Bila je u njoj vidjeti kroz spavaćici. i bila sam u mojoj haljini, ali gola ispod haljine. Kucati na vrata je došao i mladić je došao u slijedi ženu od jutros. Taj što moj supruga ga je pitao za napraviti. nađi njoj i razveseli. Moja supruga je otišao ravno za čovjeka i masira njegov već hard penis izvan njegove hlače. On je počeo ljubiti moja supruga kao što je žena počeo igrati sa svojim grudima supruga. svi smo počeli popusta na našu odjeću i počeo sam prsta ženi kako je sada je ukazivanje moja žena. Mladić je stajao iza mojih ženu i zabili svoje duge thins penis u njoj maca još jednom. Ja sam isto s ženi dok je još uvijek igra s mojim tits supruga opet. Moja žena prestaje sve akcije i vodi žena na dnevni boravak onda ona počne lizati ženska klitoris. Mladić je pozvan natrag u moja supruga i ja stojim na dnevni boravak sa moj penis isisan sada je žena. Znoj i buka su upravo fantastično i na kraju mladi čovjek cums cijele moj supruga leđa i preko glave na moje noge. Toliko sperme. Žena sa cika vrhunac i ja sperma sve nad njom tits. Mladić lizali moja žena dok je došao sa velikom vrhunac i sokovi špricati po cijelom licu. Moja žena je još bio bez teško na taj način ona ga je gurnula preko od kolege radniku i on ušao nju. W sub gledajući u ove dvije ko radnici su jebeni jedni druge s takvim strast i požuda. Obojica su došla i zagrlila međusobno teško. Oni su se očistili dobio odjeven i kao oni su odlazili i žena mi ih je pokazao vrata su oboje prestali i podigla je svoju spavaćici i umetnuta dva prsta na svakoj mokro joj maca kao hvala za jedan velik vrijeme. Oni ju je gurnuo na zid i thrusted njihov prst unutra i van dok ona dođe i squirted još jednom. Onda su otišli. Mi planiramo drugo putovanje u Melbourneu uskoro. Mi smo razmijenili brojeve pa ćemo se zove našim novim prijateljima još jednom.

среда, 1. септембар 2010.

SMS poruka

Prvi put poster.
Sve je počelo se s nevaljao tekst!
SMS poruka poslana na ženu dok je na poslu u 11:00:
Samo sam mislio jučer, a jutros o tome kako sam želio poljubiti niz vrat a zatim ići niže na prsima a zatim na vrhove svoje grudi, nego poljubac bradavicama i lizati i sisati na jednoj dojki kao što sam koljena i stisnuti s druge moje ruke.
Vaša bradavice uzimajući tvrdi, ja ih sisati u usta a zatim početi da poljubi dolje želudac, ljubeći svaki spot dok ne dođem na vrhu vašeg maca, ja tvoj miris uzbuđenja kao što sam početi poljubiti Vašu lijevo bedro, možete mrdati s anticipacija kao što sam poljubac pomoćnik tvoj bedro, a zatim poljubac tvoj klitoris i zvrčka moj jezik van.
Vi jaukati van, i onda sam polako lizat duljinu trajanja maca, maca usne svoje oproštajne sa mojim jezikom, vaš slatki sokovi premaz moj jezik. Ja početi lizati brži na klitoris, Vaše moans postaju glasnije, vaša vagina postaje vlažnija sam krilu svoje sokove i lizati i sisati na tvoj klitoris, sve brže i brže. Lizanje i pusenje.

Vaša maca postaje toliko mokro, a ja jednostavno pritisnite 2 prsta duboko u svoje maca, kao što sam lizati i sisati. Vaše tijelo squirming, žele eksplodirati. JA držati lizanje i pritisnite treći prst u vas, punjenje maca. Vi jaukati, tako glasno, kao što vaše tijelo eksplodira na moj jezik i prste. Vaša maca gripozan na prstima kao što ste i vi orgazam teško stenjanje u zadovoljstvo. JA prisutan moje prste duboko u svoje maca kao što sam lap na maca, vaše sokova tako slatko.

Vaše tijelo propada a vi ležati disanja teška, ali opuštanje ne traje dugo dok se osjećate nešto pritiskom na svoj maca, te pogledati dolje i vidjet ćete svoj omiljeni ljubičasti vibrator polako nestaju u nedostatku svoje, mokro, otvoren maca. Zatim, pedalj po pedalj polako popunjava svoj maca, ti stenjati se kao što sam početi da se pumpa i iz vašeg mokro maca, to pritiskom na tako duboko, punjenje maca tako dobro. I zgrabite svoju ruku i neka vas preuzeti.

Možete početi ispumpati vibrator i iz vašeg maca tako brzo, ukopavat cijeli 8 inča duboko u nedostatku maca. Vi prestati sa svojim vibrator prešani u što duboko kao on će otići, a zatim početi trljati svoj klitoris slobodnom rukom. Vaše tijelo squirming na krevet, kao što sam gledati sebe zadovoljstvo. JA MU moj hard penis gledajući vas, vaše jauk postao toliko glasan. Ja bacate na svoju ruku i koljena, gaćice vibrator iz vašeg ispunjena maca i sam ga zamijeniti sa svojim hard penis. to lupanje u što duboko kao Ja mogu ići, a zatim početi da se pumpa tako teško i brzo u svoj ispijanje mokro maca, naše tijelo je šamaranje jedni protiv drugih, vidim vaše tijelo početi napete i eksplodiraju na orgazam još jednom, tada moje tijelo vremena se i ja da eksplodiraju u vas, oplakivanje se tako glasno kao moja sperma ispunjava svoje maca, sa svakim sam pumpa mlaz vode vanjska strana nešto više, dok sam kolapsa na vas.

Moj penis omekšavanje gaćice od svog mokro maca i sperma teče iz vašeg maca na otvorenom listova. Mi ležati nekoliko trenutaka, a zatim premjestite zabava za tuš ...

Sjedim tamo gleda na odgovor na moj telefon: "Ti si bezobraznica! " To je to? To je sve je to da će odgovor leđa to mene sa? To nije poput nje, ona je obično voli seks tekst u jutro!

Ja razrješava svog kratkog odgovora i shvatiti ona mora biti zauzet s radom. JA primiti moj dan razmišljam malo priča poslao sam joj morao joj je dobio prilično uzbuđeni iu jednom trenutku počeo sam sanjao dan, zamišljajući nju u kupaonicu štand na radu trljajući joj klitoris tako brzo da biste dobili olakšanje. I snapped natrag u stvarnost i bila je stvarno obličje naprijed to što je viđena kod kuće kasnije te noći, u nadi da iskorištavanjem svoga uzbuđenja.

Uzet ću brzo drugi da vam kažem nešto o nama. Ja sam 31, a ona je 30, mi smo u braku 11 godina i imaju jedno dijete. Sastajemo se u srednjoj školi i oboje smo imali spolni odnos, za naš prvi put, na našim bračne noći. Koliko ja znam nitko od nas ima griješili u našem braku. Mi smo vrlo prosječni par i dovesti vrlo prosječni životi. Čak i naš seksualni život je prilično prosječan, sa samo povremenim, dozvoljava 'probati nešto drugo u krevetu, scenarij se događa svaki tako često. Znaš kao što su igranje uloga, prljavi sex razgovor, dijeljenje igračaka i fantazija. Jedan od kojih je, naravno, da sam ju vole zajebavati drugog čovjeka ili ljude, ili za taj tvar bi ona vole zajebavati drugog muškarca ili muškarce, kao istinski drolja ženu.

Tako 16:30 Role okolo, to je kad moja žena obično dobiva od posla i da će tekst ili me nazovite to pustiti mene znati ona ide doma.

Tekst iz mog supruga u šesnaest i 31 : "Baby, izgleda da ću morati raditi nešto dulje danas.: (Ja bi trebao biti dom na vrijeme napraviti večeru. Oh, usput, mi smo se ljubili svoju priču ranije, Ive 'je dobio nešto za reći vi večeras o jednom od naših maštanja. Love You "

Misleći na sebe, to je čudno ona obično ne radi kasnije od 4:30. I što znači ona je "mi", nije ona prikazati moje malo priča da je netko drugi, ili je ona samo tekst krivu riječ. Hmmm, dobro barem to zvuči kao moja priča dobila SMS poruku uzbuđen.

Sam odgovor da je tekst na 4:35 : "K, Love you"

Više doći, ako želite, uz obećanje više seksa u pričom. Molimo ostavite komentare, jer to je prva priča koje sam ikada objavljena.