.

среда, 27. јануар 2010.

oglasi poznanstva

Karen odvodom Steffi na ramenu i rekao joj da Miss Peters, htio je vidjeti u svom uredu odmah. Steffi završio buttoning joj bluzu i pitao, je li reći što je ona htjela? Nope, pucao leđa Karen kao što je odjurila iz svlačionica, ona nije uzrujan ili činiti ništa, ona samo želi seeya! Krist, promrmlja Steffi, svoje vrijeme ručka i Im se održava preko nakon teretane klase, kao što je scooped joj ručnik i teretana odjeću te ih punjene u leđima paket. Ona je Miss Peters, pokuca na vrata ureda i bio je zamoljen da uđe Karen je rekao da želi da me vidi, Steffi primijetila u ispitivanje glasa. Da, Steffi, molimo Vas da sjedne, komentirao je Miss Peters, imam nešto što želim govoriti s vama. Steffi sjeo i čekao strpljivo za teretanu nastavnika doći do točke. U stvari glasa, Miss Peters počeo, bez Ive u teretanu klasi da je tijekom naporne vježbe svoje grudi čini se odskočiti mnogo više nego normalno. Ja dont znati zašto, ona je nastavila, ali loše za mišiće prsa da ih lupanje i kretanje toliko! Steffi je zanijemio na ovoj liniji istraživanja, ali je uspjela kimanje glavom u dogovoru i čekati nastavnika za nastavak. Sada je sasvim očito da imate puno veće grudi nego većina drugih djevojaka u razredu, ali je važno da se čuvati vaše dojke tako da ne počinju sag prerano! Što Želim znati je ako se nosi pravi sportski grudnjak za vrijeme Gym Class, gospođice Peters pitao? Oh, da, Steffi je odgovorio brzo, evo ga, rekla je ona dok je ribolov iz leđima omot! Ona ga predao za Miss Peters, koji je pažljivo proučio znojav odijelu za nekoliko sekundi prije povratka joj pogled na Steffi. Naravno, s grudi svoje veličine, to neće učiniti na sve, ona je opined a preklapanje sivi grudnjak natrag na Steffi, to neće učiniti na sve!

Steffi ravnodušno gledao u nju nastavnika, nisu sigurni u ono što je ona trebala reći ili učiniti. Miss Peters tada pitao "Što veličinu grudnjaka vi nosite ispod svoje redovne odjeće, dragi? Uh, 36DD, Steffi odgovori tiho, kao ova linija ispitivanja bio je početak to imati utjecaja na erotske mlada djevojka. Koliko si visok i koliko ti vagati, pitao Miss Peters pažljivo? Im pet stopala tri i stotinu eight funti, Steffi odgovorio. Trljanje njoj verati se kao da duboko u misli, Miss Peters u pitanje, Da li tvoja majka ima velike grudi previše, ponekad ga vodi u obitelji?!? Oh da, Steffi je odgovorio brzo, ona ima veće grudi nego što sam učiniti, 38E mislim, ali je vrlo velika! sam mislio tako, Miss Peters nastavi, mislim da imamo jasniju sliku o naš problem, ti ne?!? Steffi nije stvarno vidi bilo koji problem, ali ona je kimnula glavom u dogovoru i čekao da vidim što rješenje Miss Peters će dostići!

Vjerujem da je tvoj grudnjak nosi sad vam daje prilično dobru podršku, ponudio Miss Peters poznanstva, tako da mislim da je u vašem najboljem interesu da mi je vidjeti tako da ja mogu preporučiti odgovarajući grudnjak za svoj atletski trening! Y-želiš da poletjeti moj grudnjak, pitao osamnaest godina stari doubtfully?!? Hajde, hajde dijete, ja dont imati cijeli dan, skinuti svoje grudnjak i neka mi to vidjeti, upravo sada, naredio joj učitelj oštro! To je vrsta reda vas samo nije odbiti, pa Steffi ustao i polako počela unbuttoning joj bijele pamučne bluze. Soba je bila prepuna seksualne napetosti, a kao Steffi slegne joj bluzu od nje tanka ramena, otkrivajući njezine velike grudi Grudnjak uvukla u Miss Peters ogling oči, Steffis vagine je natopljene sokom pussy! Ona je počeo do oko to otvoriti četiri kuke držanje leđa joj grudnjak zajedno, kad gospođica Peters ponudio, Dozvolite mi da vam pomoći u tome, draga, ne koristi se proteže oko kad mogu dobiti tako lako za vas! Steffi stajao još uvijek kao ona osjećala čudno toplim prstima klizi unutar leđa joj grudnjak i to unhooking sa neobičnim spretnost. Moja, moja, četiri kuke, koji je vrlo impresivan zaista, Miss Peters komentirao je tiho, a sada neka mi pomoći da ga iskliznuti! Stojeći iza nje, Steffi opet osjećala toplo zenske ruke klizne oko nje strane, povlačenjem velikih prsa držač s njima. Joj grudi, dok je ogroman, imao je vrlo malo ulegnuće na njih, i Miss Peters tople ruke oko njezinog struka i dalje sve dok se lagano su joj cupping boobs! Steffi smrznuti u blizini panici, ona što bi trebao učiniti, vrisak? Run away? Slap njezino lice? Na kraju ona nije ništa od navedenog, ona je samo stajala tamo i neka Miss Peters čašu i ispupčen milovati joj grudi! Steffis šaputanje na uho, Miss Peters je rekao, imate najznačajnijih prsima, mlada dama, tako čvrst i pun, mi želite wouldnt viška poskakivanje i jiggling to zlo, mi bi!?! Ne, ma sam, jako okrenut na Steffi croaked! Miss Peters uklonjena je iz ruke joj grudi i uze je od njezina ramena i okrenuo, tako da su okrenuti jedan prema drugom. Požuda u očima Miss Peters je bio jasan, i Steffi wasnt iznenađen kada je starija žena pala joj usna joj velike ružičaste bradavice i osvoji ga pohlepno na usta, sisanje i lizanje je kao nitko nikada prije nije oglasi!

Steffis maca je do sada na vatru s glađu, te je očajnički potrebna orgazmičke olakšanje! Imajući joj noge čvrsto zajedno, Steffi uzalud pokušao izvršiti pritisak na njoj lupanje klitoris! Miss Peters obavijest mladima nevolje i pitao: "Je li vaše vagine u potrebi, draga, moje sigurno je!?! Steffi kimnula snažno i molio, Please, help me, treba mi to tako loše! Miss Peters išao na to i da vrata zaključana, vratio Steffi i naredio, a zatim U redu, dozvoljava sići sve naše stvari! Steffi, sada u stanju nevjerojatno seksualno uzbuđenje, praktički poderati njezine preostale odjeće, dok je ona stajala potpuno gola ispred Miss Peters. Ona je gledao u mirnom predosjećanje kao njezin kabinet nastavnika svuče sa svoje vlastite gaćice i grudnjak, otkriva visok čvrst okvir s vrlo dlakavim smeđe grm i otresit firma malo boobs. Bilo je to kao džukela i Jeff, Steffi se kratke i senzualnim s njom big tits ženstven i široke bokove, dok je Miss Peters je bio visok, tanak i atletski. Miss Peters zagrlila Steffi k njoj i poljubi joj duboko u usta, stenjući glasno kao i njihovi jezici prepliću. Dok su se povući na drugu, Steffi smjelo pitao, ti si nasip ili nešto!?! Miss Peters kimnula i odgovorio: "Da, ja sam, živim sa vrlo ženstveni žena o svojoj veličini i graditi, ja m šef i ona čini ono što sam joj ikad reći previše! kao, pitanje Steffi?!? Miss Peters pogledao tinejdžer u oku i odgovorio na koljena, i to jesti, i mislim upravo sada! Sa svojim noge širiti široko razmaknute, Miss Peters vođena Steffis usta na parenje joj maca i ona otišla na, To je ono što sam joj reći da ne, i ja sam joj to ne puno! Steffi je sada u seksualnom mahati! Aroma Miss Peters vagine je bio nevjerojatan, a ona nikada okusili mirisalo ili nešto tako divno u svom cijelom životu! Jedite malo mi se kuja, pljunuo Miss Peters kao ona hurtled prema njoj vrhunac! Finger svoje maca, pička vam malo, želim da sperma sa mnom, kučko, voliš li me razumijete?!? Steffi je već navučen joj prste u njoj mastan trzaj, i njen srednji prst prilično letio iznad glave joj podizati malo klitoris! Miris, okus, joj bradavice tvrde, i svoje vagine biće masturbated bijesno, onda - BUM!! Njezina pička mišiće lurched kao i njezin orgazam poderati kroz maca joj drhti, samo da bi se uskladiti prema bujicu maca soka kaskadno sa spasming pička joj teretana učitelj oglasi!

Dok su odijevanje, Miss Peters je došao preko te cupped i poljubi Steffis bradavice jedan posljednji put i reče: Vi znate da, kada sam ih ikada želim, youve dolaze, got it!?! Samo ročište red bull nasip oko joj je pička joj napraviti drugu prevrtanje! Iako je bila tek osamnaest godina od tog trenutka Steffi je znao da će uvijek biti kuja da neki rov, pa čak ni odgovoriti Miss Peters, ona se okrenuo joj lice i izložena joj joj maca. To je bilo sve odgovor je potreban!

Нема коментара:

Постави коментар