.

петак, 15. октобар 2010.

Moja postena zenica

To je bio tjedan dana jer je gospodin širina vidio što Shelly je učinio i još uvijek nije rekao ništa da joj o tome moja postena zenica. To je Shelly nervozan cijeli tjedan. Također izgleda da će joj nije pomogao joj situaciju. Budući da je petak gospodin širina odlučili su ostati Shelly kasno i pomoći mu. Svaki sada i onda će on zatražiti od žene da ostane i pomogne brojati novac ako to nije zbrojiti s računalom. Žena misli da je messed s njom samo da ima jedan od njih ostati na piljiti u. Koji su bili u pravu, ali to je pola puta je to učinio. Njihov šef volio kako će nositi odjeću koja je pokazala off noge i dekolte. Danas Shelly nosila uske plava suknja, bijela bluza, plavi kaput i odgovarajuće potpetice. Cijeli dan je gospodin širina je bio težak to shvatiti, ako ona je nosila gaćice ili ne. On je također pitao da li će ona jebi ga iskreno.

Na kraju je blizu vrijeme zatvaranja i gospodin širina ju je zamolio da ostane i pomogne brojati novac. Drugi šali se smijali joj stanje, ali ako oni samo znali. Nakon što je posljednja osoba lijevo i vrata zaključana dvije od njih je otišao u svoj ured. "Ive 'bio obličje naprijed do današnjeg dana Shelly," rekao je. Ona je bila nervozna i znao gdje bi to moglo biti ide. Također se bojali onoga što je mogao reći drugima o tome što je znao. "Molim vas, gospodin širina, nemojte to učiniti. Ti si bolji od ovoga ", rekla izjasnio. "Zapravo nisam draga moja. Sada uzmite svoje bliske i daj da vidim ono što nosiš ispod ", on joj zapovjedio. Shelly stajao na trenutak dok je on viknuo da požure. Nakon oklijevanja počela piti skinula kaput zatim joj otkopčao bluze otkriti plave vidjeti kroz grudnjak. Sljedeća je došao off joj pete i suknje. Sada je stajala samo u grudnjak i tamnomodar pantyhose. "Bio sam zadivljen cijeli dan, ako ste bili nosio gaćice ili ne. Naravno kao što vidite svoj maca kroz crijevo, "rekao je s osmijehom.

"Sada izgubiti grudnjak, ali omogućuje držati crijevo na" gospodin širina dodan. Čim je grudnjak je nestao on ih je groping s rukama i masirati cijeđenje njezine grudi. Tamo je bila u njen šef ureda samo u njoj pantyhose dok je on igrao s njom boobs. Ovaj stari proćelav azijski čovjek čija je visina bila do njih i sada je usta na nju nipples. On je konačno prestao i rekao Shelly da se okrene i pognuti pred njegovu stolu. On je izvukao stolicu i sjeo da se počnu baviti s njom najlon pokrivene magarca sada. On je radio isto što je učinio s njezine grudi. Shelly je oči zatvorene do svoje ruke lutali joj najlon pokrivene maca. Ona je ugrizla dnu usne želeći se to ne događa. "Ok okrene i ponovno položiti na stol", gospodin širina joj je rekao. Nakon što je učinio on izdvajali joj guzu bliže rubu stola. Tada postavljeni nogama na ruke stolica. Sada joj prepone bio je na zaslonu ispred njen šef.

Prvo je počeo lizanje joj najlon pokrivene maca dok on ripped otvoren joj crijeva kako bi on mogao staviti svoj jezik unutra. Shelly je pokušao boriti osjećaj, ali zavrsilo uzimajući mokro za njega. Nakon što ju je dobio da se preselio na stolac i rekla joj da se na podu. Kao što je bio događaj ovaj gospodin širina bila sam svlačenje. Gledajući se u ovom neatraktivan proćelav čovjek je priznala: "Molim te, prestani. Ne želim to učiniti. "On je samo smješkao i dobio na vrhu nje. Nakon što je dobio njegov penis u njoj je počeo jebeni, kao i lizanje i ljubljenje joj tits. Shelly ga mogli čuti disanje čudan i donošenju drugih zvukove. Srećom nije ga dugo potrajati prije nego čupanje pucati sperma na nju. On je hit trbuhu, gaćicama i maca. Nakon toga gospodin širina je stvaranje istog disanje buka dok je ležao pokraj nje. Ona je tu prednost da se oblačiti i napustiti zgradu. Kada Shelly je dobio doma ona stavi joj krpe u stroj za pranje rublja, bacio joj pantyhose i uzeo tuš i crveno vino.

Tijekom vikenda Shelly odlučili da preuzmu kontrolu, u zakup uz njen šef. Ponedjeljak je nosila tamno smeđa haljina s podudaranja pete i gol čarapa. Prva stvar koju je učinio je otišao do šefa i pitao ured za razgovor s njim. G. širina ju je pozvao i rekao joj da zatvori vrata. "Što je to dobro izgleda? Želite li posla kasno opet? ", Kazao je sa mig. "To je samo to gospodin širina. To će biti prvi i posljednji put. Ono što me učiniti je bio u krivu. Ne samo da su ti moj šef, ali to je ucjena ", rekla je u slaboj sondiranje način. "Ja se ne sjećam vas ucjenjuje. Možete čak i čini se da odaju utisak da ste ga htjeli. Kao što je zapravo ćete uživati u njemu opet poslije posla i danas. "Broj To je krivo. Neću ", rekao je Shelly kao snažan kao što je mogla. G. širina nasmijao govoreći: "Da li će se. Vi ćete ostaviti s drugima onda se vratiti ovdje. Sada na posao, a ne neku drugu riječ. "Ona je samo stajala u šoku dok je ustao iz svoje stolice da hoda je iz njegova ureda.

Na kraju dana Shelly planirane ide na kući i govori joj stanodavca o njen šef. Kada je dobio g. meaner vrata odgovora nije bilo. "Sjajno", mislila je, "on nije ovdje." Nakon nekoliko minuta je dobio kucati na vrata. Čim je otvorila vrata Shelly je gurnula natrag g. širina. "Mislio sam da sam vam rekao da se vrati na posao?", Upitao je. Nakon obličje okolo, rekao je: "To bi zapravo mogao biti bolji." On je zaključana vrata i pogledao u nju, "Uzmi svoje haljinu koju drolja za stare ljude. Što bi cure na poslu misle da čuju o vama jebeni meni, vaš gospodar, i drugih starih ljudi? "Shelly bio iznenađen da čuje kako je njen šef hladno zvučalo u njezinu stanu. Osjećaj porazio je uzela haljinu off i polože ga na obližnji stolac. G. širina uhvatio je za ruku i pitao gdje joj je spavaća soba je. Kad su došli tamo on joj je rekao da skine grudnjak, gaćice i štikle, ali ostavite na čarape. Nakon toga je on napravio joj ga skinuti nakon što je skinuo kravatu, kaput i šutirali off njegove cipele. Shelly tako osjećali poniženi vlasništvo skinuti njen šef u spavaćoj sobi svog stana.

Čim je bio gol g. širina joj je rekla da se u krevetu. Nakon što se popeo na je između njezine noge i lizanje sisa na nju maca usne. Nakon lizanje za neko vrijeme je zatim stao je dobio u jebeni položaj. Kao i prije na poslu je stvaranje iste zvukove. Koliko god umorni Shelly buke podsjetio ju koji joj je bio jebeni. Ona također nije mogla pomoći, ali da se pogledati dolje i vidjeti vrhu njegove glave proćelav kao što je on uživao joj bradavice. Za razliku od prošle Mr. širina je dulje i Shelly došla za njim. Ona je mrzio pokazati bilo koju vrstu zadovoljstva za njega. Srećom za nju nije bilo puno duže, jer je napokon došao. Sati kasnije on je obučen i lijevo. G. meaner iznajmljivača pojavio nekoliko minuta kasnije. Ona mu je rekla o gosp širina i gospodin meaner rekao da će razgovarati s njim. On je također odlučio da ne jebati Shelly, jer nije želio neuredan sekundi. Kao što je on ostavio on je rekao da će ju vidjeti kasnije ovog tjedna. Znala je što je instrument, u to razumenka.

1 коментар: