.

среда, 14. април 2010.

Bradavice

Alex podigao ruke kao Justin izdvajali joj majicu do preko glave. Ona se nasmiješila kad je vidjela pogled na njegovo lice, kad joj tits po prvi put. Počela je jecati tiho, kako je počeo trljati svoje bradavice kroz njezin crni čipkasti grudnjak. "Mmm, to je dobro", rekla moaned, izvodi svoju ruku gore i dolje Justins penis. Justin dosegao oko njegova sestra, uklanjanjem joj grudnjak, otkrivajući njezine gole grudi. Oni su bili idealni, okrugle i kapom off sa puf ružičaste bradavice, što sada ovdje hard rock. Justin je lijevu bradavicu u usta i počela sisati na nju, a izvodi svojim jezikom oko nje. Alex uhvatio glavu, vuče ga dalje u njoj. Dok je on sisati joj bradavice, Justin ponovno počeo prst njegova sestra. On zabode mu tri prsta i izvan joj zbijeno malo rupa, slušati svoje jaukanje njegovo ime. "Oohh, Justin. Da, to je tako dobro. Hajde, mi jebati, baby. Fuck svoj mali sestre malo zbijeno pićka ". To je bilo sve Justin poticaj potreban. On je uklonio usta od nje sjenica i izvukao prste iz nje.

Justin dobio, kreće u sebi poziciju među njegovim sestrama noge. On je stavio njegov kurac u nju ulaze i počeo gurati. On je osjetio malo otpora, ali je prisiljen svoj put u, lupanje njegova cijela 8 inča u njezine male rupe u jednom pokretu.

"Arghhh!" Alex vikala kako je udario u nju, opetovano zabadanje mu 8-inčni kurac u njoj zbijeno maca mala. Nije mogao vjerovati da bih bio u mogućnosti da stane cijela stvar unutar nje u jednom pokretu, a ni mogao. Naravno, on nije mogao vjerovati da je do svoje matice u svojim sestrama crijeva ili ...

Alex zadržao oplakivanje i uzdisaje Justins ime kao on nastavio Slam u njoj, joj maca mišiće gripozan lupanje vratilo mu čvrsto, dajući joj put više zadovoljstva nego je ikada doživjeli prije. Justin slammed u njoj sve brže i brže, sagradio i brzine, dok on nije mogao uzeti bilo koji više. "Alex, I'm gonna sperma!" On moaned, kratko ljubeći njene bradavice. "Ooh, ooh yeah, sperma u meni! Cum Inside My uske rupe malo, braco! "Ona moaned natrag na njemu, gripozan plahte kako je osjetila njegov vruć sjeme pogoditi njezine maternice, vozeći joj još jednom na nove visine užitka.
Iako je on samo bih objavio jedno od najvećih opterećenja života, Justin još uvijek nije prestao jebeni. On nije želio ostaviti svoju malu sestru sperma.

On je htio da se osjećaju joj maca suzbiti još teže na njegov penis kao ona izdala svoj slatki sokovi. Usput je bila oplakivanje i jerking, mogao reći da nije bila daleko od orgazma. On je neprestano ispumpavanje njegov hard rock shat još uvijek in i iz njezine rupe, zabadanje u njoj kao duboka, kao što je teško i što je brže mogao. Njezina oplakivanje dobio glasnije kao ona približavao joj vrhunac. "Ooh, Justin, I'm gonna cum. Imajte ide, ja sam skoro tamo, to je tako dobra! "

Zatim, Justin osjetio njegove sestre maca suzbiti čvrsto na njegov penis, budući da joj je najsnažniji orgazam je ikada doživjela. Njezina sokovi obložena svojim pijetao i pomiješan s vlastitim Justins sperma, koja je još uvijek unutar nje, prolijevanje iz svoje rupe i kaplje na njezine noge i listove kao Justin izvukao svoje sestre. Otišao je utvrditi pored nje na njezinu lijeve strane, zadihan kao glavu pogodio jastuk. Alex preselio bliže njemu, odmarajući glavu na njegovo rame, dajući mu brzi poljubac na obrazu, desnom rukom lagano trljanje njegovog kurca poražavajuće. "To je bio iznenađujuće, Justin." Ona šapne, zatvarajući svoje oči i ljubi njegov obraz opet. "To je sigurno bio." Justin odgovorio, ljubljenje sestrom na čelu, mirisna kosa joj i stavljajući mu ruke oko nje. Ona je mirno purred na njegov dodir, jedva je nasmijana je Pomilovala trbuhu tiho, samo četkanje koža joj sa svojim prstima.

Polažu se zajedno desetak minuta, prije nego su shvatili da, osim ako su dobili odjeveni brzo, oni bi se naći. Alex sjede, osjeća tako opušteno nakon polaganja sa bratom koji je morala ispružiti ruke i noge da ih dovedu u životu ponovno ispravno. Okrenula se u lice brata koji je zaspao. Ona je željela ništa više nego da leže natrag dolje i spavati s njim, ali je znala da na kraju svojim roditeljima doći u potrazi. Ona je dobio vanjska strana od krevet i ode oko branje gore joj odbačene odjeće i rublja, koja je unceremoniously bačen cijelom podu.

Kad je bila potpuno odjevena, ona je okrenuo leđa da joj još uvijek spava brat i poljubac u usta. Vidjela je njegov penis otvrdne na njezin dodir, a ona nije mogla odoljeti. Ona je kleknula između njegovih nogu na krevet i uzeo njegov penis u usta, miluje ga polako sa svojim jezikom i bobbing glavu gore i dolje na njega. Za razliku od blowjob da bih mu dao ranije, ovo nije bio brz, požude gorivo afere. To je bio sporiji, gotovo romantično iskustvo. Justin moaned tiho u snu kao Alex brušenog njezin jezik preko glava mu sada potpuno uspravan penis, rekavši joj da će uskoro orgazam.

Ona je uzeo njegov penis iz njezina usta i poljubi polako se vratila svoju stranu, prije nego što proždire cijelu stvar ponovno. Svojim toplim, vlažnim ustima progutao je 8 inča opet i opet kao preselila glavu gore i dolje na njega, što ga je jaukanje glasnije. Onda Alex osjetio njegov penis trzajima usta i prije nego je ona mogla učiniti ništa, ona je imala usta puna njegov vruć, slano sperma. Ona se proguta njegovo sjeme i lizali mu penis čisti, savoring okus njegove muškosti.

Kad je bila ispunjavanja, ustala je i poljubi ga u usta opet, šaputanje u uho.

Нема коментара:

Постави коментар