.

петак, 9. април 2010.

tvoja ljubav matorka

Jodi ležala sklupčana u krevetu, njen um gubi u mraku otajstvo da joj je čitanje za posljednja dva sata. Uvijek stidljiv i skroman tip, neka ona sama Jodi postane hrabar, snažan, senzualna, pa čak i bespomoćna znakova u svakoj knjizi koja je pročitala, njezino ime postalo ime pickica, svijet na papiru, postaje njezina stvarnost. Kao ričući oluju nad glavom, ona je snuggled u dubljim ispod svoje deke i pročitati na ... fokusiranje ... ostavljajući sama potonuti dublje u meki sadržanim svijeta ... postaju ...lizala
"Jodi stajao pred ogledalom starinski, sebe vide ne kao ona uistinu bila, ali kao fer kose, božicu ljepote uz onu opisom samo moje. Ona je u svojoj čulan grudi, struka blagi, bujan figure poljubio po crnim lateks i ona nije mogla vjerovati svoje ljepote , ali to je bio tamo, ogledalo ne laže, pa to je i rekao joj kako je lijepo ona uistinu bila. Preselila oči niži, uzimajući u svojoj vitka bedra, čvrstu teladi čvrsto zamotan u svoje kožne čizme i platforme joj je pozornost do tamno čuperak kose koja je pokrivala njeno lijepo seksa tvoja ljubav. Dovođenje prstima da ga, ona otrča savjete kroz svilene kose, maca tako lijepa, da nije bilo dijeli se s čovjeka, niti će to biti sve dok jednom došao u ju, govoreći joj o svojoj ljepoti, onda i samo onda, ona će neka ga uzeti, samo bi onda ona neka kradu nevinost, tek tada ... "

Jodi ležala knjiga preko njezine gole grudi i zatvarajući oči, išla joj prsti dolje joj mekani trbuh, ostavljajući ih potez niže dok su igranje kroz svileni čuperka koja je pokrivala vlastite topla maca, maca tako lijep ... i ona pročitajte na ...

"Jodi sama spušta prema podu, širiti njezine noge širok, gledala je u strahopoštovanje prekrasne maca u ogledalo, a ona ga dotaknu, širenje mesnatih usana izlagati sočne usne ružičasta." Koja predivna maca sam ", ona misli i koji se proširio šire, gledajući kako joj klitoris skliznuo iz to delikatna kapuljačom, grizu svoje usne tiho dok je cijenjeni zatvorenost svoje rupe, tako savršeno, tako spremna za pravo jedan. Dopuštajući joj ruke na krug joj klitoris, upoznati gori počeo duboko u njoj spol i osjeti svoje lice pinkened. Zatvaranje očiju, Jodi predali joj isti užitaka, ljulja joj dupe, maca joj kaplje njegova sokova van na podu ... ona je bacio svoju glavu natrag, otvara oči za brzo pogled u ogledalo, kako bi još jednom udahnuti joj lijepo lice kao što je pinkened u žudnju i čežnju ... i tamo je bio ... gledali njene ljubavi prema sebi ... oči tamne i piercing matorka.

Okrenula je glavu daleko, gleda preko ramena, on nije bio tamo ... i ona okrenu leđa. Njen čin ljubavi prema sebi su ga zove, prolijevanje njezina spola ga privukao ju, i tamo je bio ... tako lijep taj čovjek u sebi ogledalo ... dark eyed bog s kojim se uvijek dođe do kao ona otkriva svoju ljepotu u antičkim ogledala. On je vidio njene ljepote, a ona je to znao, oči uvijek zaključana na nju, njegova golog tijela, čvrste i mišićave činilo uvijek na gotovs da je odvede, njegov penis samo tako, tako gust tako da podigne govorio o njegovu glad da zajebavati joj, izgleda čežnje u njegovim očima, dapače on je vidio svoju ljepotu ... "

Jody skočio od nje krevet i preselio se u ogledalo stoji u kutu svoje sobe, i sama spuštanje na podu kao lik u knjizi je i laika otvorena knjiga pred njom, tako da je mogla čitati. Širenje joj noge, ona milovala joj maca, oproštajne usana otkriti njezin klitoris otvrdne i ona ga fondled, on gumiran u svjetlu krugova koji stoked joj plamen želje ... "Ako samo sam bila lijepa", je prošaptala u sebi ... "Ako samo sam tako lijep da će doći do mene" a ona pročitajte na ...

"Polako, osjetilno, Jodi čuo glas govoriti u njezino uho," Ti si tako lijepa. Ljepota kao i tvoja treba trajati vječnost. Ljepota kao Vi nikada ne bi trebali umrijeti, već živjeti vječno, bez kraja besmrtna "Jodi se okrenu i ona ga je vidjela, odraz u ogledalu je bio iza nje, udisanjem svoje ljepote u stvarnom životu kao što je uvijek učinio u granicama stakla i drveta. Ona okrenuo i ruže, oči stalno na njegov kao ona tražili istinu, bio je prekrasan, baš kao što je i ona čeznula za njega, je vidio svoje ljepote i ona je znao da je on jedan sisama.

On je doveo svoje usne na njezine, i poljubi joj duboko. Jodi osjećaj nema želje da povući daleko neka mu jezik sonda topla vlažnost njezina prekrasna usta, a ona za njega više gladovala. Ona neka ruke kliziti zavodljivo preko svoje vitko tijelo, pritiskom blizu njega, tako da je njegov penis bio je pritiskom čvrsto protiv nje već gladak maca. Plesao je s njom, oči bulji duboko u njezin, njezin crtež na pohotne zanos koji ju grčiti u njegovu zagrljaju, mljevenje joj pička žele protiv svoje natečene penis. Bila je izgarati strast, njen nokat šapa leđima, topli jezik liže duge staze požude preko njegova ogromna prsa, a ona ga je zamolio: "Ja sam bol za vas. Take me ... molim vas da me uzeti .... trebam te"

On je spustio svoje usne na poljubac mekana koža joj dugi vrat i na toplom požude-ispunjen šaptati, govorio u njeno uho, "uzet ću te i vi ćete biti moji ... i vaše ljepote ... će ostati zauvijek besmrtne . Želite li to biti tako? "uzet ću te i vi ćete biti moji!"

Joni hipnotički slithered njeno tijelo preko svoje, bol u njoj pizda biti ispunjen, da se razbije i da bude jebeno. Četkanje njezine bradavice otresit protiv njegove runjave škrinja poslali udara čežnje duboko u njoj Lusting, gladni pizda. Mogla bi se ne više, ona je potrebno da se ispuni, a ona ga je potrebno sada, "Uzmi me, make me tvoj, molim da me se, me jebati, i uzeti mene ugoditi"

On je stavio ruke o njoj blagi struku i podigla joj dok joj pička kaplje je svojim toplim sokovima preko njegova lupanje pijetao. Ona je zamotan nogu o njemu, pritiskom na lice na njegov snažan prsa i on je pao, ostavljajući mu Mamut lupanje pijetao sama suza duboko u zatvorenost joj bolan maca. Joni vrisnula out sa boli, rezak dolje na prsa kao on grunted u gromoglasan thrusts, vožnje njegov masivni penis teže i teže u njezinu drenched pizda.

Kao Joni je nastavio čitati, ona je klizila prstima in i vanjska strana od njoj skroz mokar mokro maca, prvo jedan, zatim dva, teško ih je lupanje u njezinu glatku razrez, glad da se sperma joj pretjecanja. Zadihan, gubi kontrolu, Joni prst-sama jebeno teško, njoj pizda sokova spilling out na kat, ali ona nije htjela da se sperma još, ne dok su i učinili. Oni bi zajedno sperma, penis cunts i eksplodirala kao jedan. Ona nije mogla pustiti sperma ... ne još ... i ona pročitajte na ...

"Joni čuva svoje lice pokopan u prsa kao bol i užitak potopljena joj kurac pička popunjena. Ju je podigao i njoj pao, prisiljavajući njegov penis još dublje i ona povika, gotovo moleći za njega da se zaustavi, ali joj glad za čuvanje joj sperma od toga. Ona je podnio gnjeva njegova kovanje neizmjernost kako je njegov penis potisak brže i brže u nju, svoju grunts punjenje uši joj, joj plač i jauk punjenje njegovu. Njeno tijelo napeti i sama pritisnuta teško ga, brušenje lupanje joj klitoris protiv svoje zabadanje zdjelice. Joni shuddered, njeno tijelo poplava orgazma, a ona je vrisnula out, zadihan, šapa, joj maca cijeđenje njegov penis u brzom kontrakcije i on spewed njegov vreo sjeme duboko u njoj pulsiranje pizda ... "

Joni hammered joj prste u njen gladak pizda s gladi da se sperma. Ljulja joj dupe i širenja šire, je izvukla svoje prste te ih je vodio preko tvrdih i brzo joj hard rock klitoris. Val zadovoljstva jurnu kroz nju i ona throated orgazma jauk, grunting i lifting joj dupe off od poda do joj maca gushed svoje sokove diljem knjizi i ogledalo. Spuštanje svoje brade u prsima, Joni jahali na valu orgazma sve dok joj maca bila suha i ugovorenih nema više.

Joni pogleda gore i bio užasnut. Slike njezine knjige odigrava u njenom ogledalu. Tamo su ih, prekrasne žene u zagrljaju gnusan zvijeri, vrištati i lupa na njemu prsima, to je još uvijek zabadanje penis duboko u njezina rastrgan pička, sperma i krv struji prema dolje to je masivan bedrima ...

Joni sama probudila vrišteći, njezine knjige još uvijek ležali po prsima, mokro joj prsti još uvijek prisutan u svojim toplim maca. "To je bio samo san", ona sama uvjereni kako je ona iščašenje off krevet i otišao u ovalnom zrcalu sjedi u kutu svoje sobe. Podešavanje joj kosu, ona je iznenada svjestan kako je lijepa.

Нема коментара:

Постави коментар