.

среда, 28. април 2010.

Povez za oci i tilt

Ja sam lagano stavljen u auto, jake ruke zgrabiti moj struk, koji gori u meni gdje se dodiruju, i osjećam pritisak na vrhu moje glave kao što sam ja, ali pažljivo vođena assertively na prednjem sjedalu. Ja mogu osjećati mumljajući prstiju oko pojasom kao što je to iskrivljeni na mjestu na moje bedro. Moj dah uhvati u osjećaju svoje ruke skimming protiv moje bedro. Sam nervozan čovjek u moje sjedalo, ruke dršću.

Kao što se vrata dobro zatvorena klikova, ja sam ostao sam. Ja ne stavim svoju ruku na moje krilo i deformacija čuti njegove stope okrugli automobila kao on čini njegov način da se strani vozača. Moj je udoban kao povez za oci sam čekati malo trese, pitajući se što je planirano za mene. Čujem vrata vozača strane otvorite i ja okrenuti malo u njegovim rukovodstvom, širok osmijeh na moje lice kao što sam pokušati prenijeti moje uzbuđenje i zbunjenosti k njemu. Osjećam meko prstima moždanog udara moj obraz i ja tilt glavom u njegove tople ruke, nježno trljanje kao mače. Ja sam skoro Predenje. Otvorim usta pitati kamo idemo, ali prije nego rijeci padaju sa mojih usana on dočepa moje lice teško, kopanje svoje prste u šupljinama u moje obraze. Želim se kloniti natrag od bola, ali ostaje i dalje.

"Nije riječ malo neki ... ne dok ne kažem. Razumjeti? "

Ja klimanje tiho i njegova prianjanje omekšava da miluju ponovo prije okretanja ključa za pokretanje automobila. Kao što motor izražavati zadovoljstvo u život osjećam ukusna vibracije kroz moje tanke bijele haljine, napravio sve intenzivnije i činjenica sam bio upute da ne nositi bilo donje rublje. Ja meškoljiti malo u moje sjedalo, pokušava generirati malo više trenja, ali i zabrinut sam na kaznu mogu dobiti ako sam mrlju svoje mjesto.

Ja gotovo da možete osjetiti ga smirking na moj nevolja. Ja sam se zavalite u svoju stolicu i baskijski u toplom bazenu svjetla tuče kroz vjetrobran, pokušava sebe mirno. Nakon kratkog vremena, osjećam auto trom to zaustaviti i prije nego što čak i ja mogu registrirati što se događa čujem njegov automobil slam vrata zatvorena. Ja sjediti ukočeno, čekajući moju sudbinu. Volim ovaj malo ... nepoznat, anticipacija, i njegova sposobnost da me zafrkavati na taj način učinkovito.

Moja vrata otvara i ruka ide preko poništiti moju pojasom, odugovlačeći preko moj trbuh dulje nego je potrebno za posao. Mogu osjetiti njegov dah na mom licu kao on poseže za mene, uzimajući moj struk u svojim rukama i opet mi je dizanje s povjerenjem iz automobila.

Osjećam svjež povjetarac odmah prodrijeti moj tanka haljina, materijal billowing malo, uzrokujući peckanje ukusna nad mojim tijelom. Moje bradavice reagiraju na hladno, nego i na okolicu i na njega. Ja mogu reći iz blago navlažene miris mahovina i paprat da smo u nekoj vrsti šumovito područje. Moje bose noge protiv ostatka tvrtke, grube površine tla ispod njih. Nadam se da on ne bi mi hoda daleko, ali znam ja bih prošetati do nakraj svijeta za njega, ako on to naredio.

On me vodi nježno za ruku, ne mogu ga čuti udaranje stvari daleko ... možda što mi put nešto lakši, što je njegova tvrtka shvati me vozi prema naprijed. Kao povez za oči poprima narančasti sjaj kroz crni materijal postao sam svjestan da nismo više pod krović stabala, ali okupan u toplom suncu opet.

On me vuče prema naprijed nekoliko koraka, a mi još uvijek stoji. Mogu ga osjetiti hodanje krug mene i osjećam njegove oči gleda me gore i dolje. On pomiče bliže, pritezanje krug, pljačkaški i siguran. Osjećam svoje tijelo, moja pička, reagirati na njegovu blizinu. Bez upozorenja da je ispred mene, toliko blizu da mogu miris njegove suhe daha, ustajao i drvenog. JA uzeti dubok dah, piti ga u, prije nego što je zgnječi usnama protiv mina, našim jezicima ples i spajanja naših duša. On koraka dalje brzo, ostavljajući me bez daha i žele puno više. Osjećam se odmah upražnjena, sama ... a ja ga mrzim.

"Mine", je sve, kaže, skoro sam glasno stenjati na tu riječ.

On je krugovima neki više, prije nego što stoji iza mene i stezanje zbijeno na moja ramena. Ja trgnuti se u tvrtki iskoriste on je na mene, onda je za tisak kao i iznenada. Osjećam duh i svoje prste u moje kopanje u tijelu dugo nakon što je otišao.

"Mine", on ponavlja.

Opet, kao što krugovi mogu osjetiti moje sokove pocureti niz moje unutarnje strane bedara, tako nešto. On se držite mojih ruku.

"Mine", on šapće nježno.

On mi je krugovima opet, ja sam sada cvileci, oduševljene na način da tvrdi moje tijelo kao njegov ... svaki dio njegova. Osjećam svoje tijelo s trešnje žele i trebaju kao što je on odjednom iza mene opet. On me spanks ... tvrdi, jednom na desnom obrazu, a onda opet na lijevoj strani. Sila je gotovo šalje me gimnastika naprijed, ali ja šuga sebi zaustaviti samo prije gubljenja moj saldo.

"Mine".

On zvuči tako mirna, tako da se sastoji u odnosu na svoju očajnu oplakivanje. Ja sam dugo da vidi njegovo lice, pročitajte njegov izraz. Želim znati gdje je to naslov, ali sam uživati u očekivanju nepoznato.

On stoji ispred mene sada, samo inča iz moje lice. On se svakom od mojih bradavica uspravno između prstiju i pletiva i vuče ih kroz tanki materijal moju haljinu. Sam ih držati pogled prema njemu, ponosno sebe prikazujući za njega. On ih je tako teško izvlači suza početi dobro u mojim očima. Kao što ih je javnost da dlanove moje grudi, trljanje i miluje ih ... lagani ublažavanje boli.

"To su ... Mine", on naviješta, tako da stvar-od-factly, ja zgroziti njegovim riječima, mi sada sokova teče slobodno od moja pička i uticaju niz moja bedra. Prije nego što sam imao vremena da znam što drugo bi mogao tvrditi, zgrabi njegovu ruku čvrsto na moja pička, rastanak moje usne i vođenju svoje prste preko moje natopljenom klitoris.

"Mine". On trlja jednom.

"Mine." Njegov prst pronalazi moju otvaranja.

"Mine". On svoj prst thrusts duboko u meni kao što sam glasno stenjati.

"Što ti kućnog ljubimca?" On Coos u moje uho, njegov dah škakljanje tamo.

"Gospodine, Ja sam tvoj ... uvijek tvoje. Imate moje tijelo, moj um i moje duše. Ti si čuvar moje tajne, moje strahove, moje unutarnje demone većina. Posjedujete moj smijeh, suze, moj frustracija. Sve što imam je tvoj ... za napraviti sa i korištenje kao što vidite stane ... i uvijek, "odgovaram bez daha i samopouzdanja.

"Vi ste moji. Moj posjed, moj anđeo, moja kurva, moja kurva. Ja ću vam koristiti kad god želim. Ja ću vas, vas naučiti, vi držite, točno te i te kazniti. Ja ću svoje blago dar kao najdragocjeniju stvar na cijelom svijetu. Vi ćete mene slušati, a ja ću slušati, kada vam treba od mene. Ja ću biti tu za vas, baš kao što će biti tamo za mene. Mi smo jedno, neraskidiva i povezani. Trebat će vam nema druge ... kao što ću trebati niti jedna druga. Vi ste moji. Sada i uvijek. "

Kako kaže one zadnje riječi koje sam osjetiti nešto hladno zmija okrugli moj vrat, hladne metalne choker nekih vrsta. Ona je tada da sam shvati što se događa i suze toka slobodno sada ... razumijevanja njegove riječi, osjećajući uvjerenje od mina.

On uklanja povez za oči, a ja iskosa na svjetlo. Vidim crnom siluetom preda mnom kao sunce sja iza njega. Njegov tamni lik lebdi iznad mene kao što sam posegnuti za njim s jednom rukom i doći za ovratnik s druge.

"Onda su svoj gospodar."

уторак, 27. април 2010.

predmet moje fantazije

Ja sam bio u ljubavi s Olivia jer smo bili u školi. Ona je malo višlja, 85C dojke, želuca i prekrasna lica. I \ sve bio zaljubljen u nju jer je dan kad sam upoznao nju.

Nakon nekoliko godina samo jacking off joj ja mogao pomoći, ali ga uzeti jedan korak dalje. Ona živi u blizini i često sam otišao do nje. Tako sam često sama u svojoj sobi za kratko vrijeme. I tako je to slučaj na vrući ljetni dan, da nosi kratke hlačice i bikini vrhu. Ona nije misliti velik dio njenog tijela, ali moj hard rock erekcija nije se složio. Tako smo bili u njezinoj sobi svira videogame dok joj sestra došao i zamolio za pomoć s nečim. Njezina tits jiggled malo ispred moje lice dok je ustao i napustio sobu. Odjednom osvaja s požudom sam izvukao moj kurac, otvorila svoje donje rublje ladici, zgrabio bič i to dok sam njuškala grču moje lupanje pijetao. Poznavanje jacking off dok je Olivia bio u susjednoj sobi i da može hodati u na mene u svakom trenutku u kombinaciji sa mirisom njezina bič me puhati ogroman teret, pravo na svoje donje rublje ladici. Japanke, grudnjaka, gotovo svi od njih bili su pokriveni (bilo kao 5 stavki, tako da nema MONSTER opterećenja ili ništa). Brzo sam stavio moj kurac natrag u moje hlače i sjela opet. Oko 30 sekundi kasnije je hodala još u, ona nije imala pojma i \ 'd je upravo najbolji uzbuđenje mog života http://smokva-upoznavanje.blogspot.com/2010/04/seks-sa-prijateljima.html">

I s tog mjesta sam grču off u njezinu sobu svaki put kada sam bio sam. Došao sam na njoj jastuk, posteljina, radni stol, pa čak i na bocu vode ona čuva uz njen krevet.

Bolesna nije Internet? Mislio sam na taj način previše, dok jedan, čarobnih dana sam saznao moj dragi nije bila Olivia \ 't zaradio lakši od njih. bili smo oko 17. Sjedili smo u parku, i ostali naši prijatelji imali samo lijevo pa je bilo samo nas, i malo pijan. To je bio uzimajući tamni, a bili smo se govori o spolu i sve stvari vezane. Došli smo na temu masturbacija i pitala me koliko cesto masturbirati. I \ 'm ne previše sramežljiv što se tiče svega što sam tako da sam priznao drkati skoro svaki dan, pitao sam ju isto, a rekla je najmanje 4 puta tjedno.

"Kad si drkao danas?" Pitala je. "Nisam \ 'T. .. još" odgovorio sam u šali. "Ćete?" pitala je. "Možda, zašto dont vi to učiniti?" Rekao sam, opet, šala (ali ne i stvarno). Ja dont znati ako je to bio alkohol ili bilo što, ali je rekao: "Ja ću u redu". "Uhm, stvarno?", "Yeah zašto ne, mi radimo sve zajedno, pa zašto ne ovaj?", Rekla je kao da je nešto poput odlaska u kazalište.

Bilo je dosta tamno do sada na taj način pravedan koji se kreće u sjeni bi bilo dovoljno pokriti od bilo koga u prolazu. Kada tamo, samo sam joj poljubio (nešto što nikad ne bih učinio potpuno trijezni) i ona me je poljubila. Osjećao sam joj tits prešanih protiv mene i na trenutak sam bio rockhard. Ona počeškala penis, otvorila moje hlače, izvadio moj penis, pogleda u mene i nasmijala se i polako počeo me jerking off. Srećom, I \ 'd lagao prije, imao sam u stvari već grču off koji dan, zapravo samo 2 sata ranije, tako da me čuva od Cumming prebrzo. Sad sam samo morala vidjeti njoj tits, tako da bez pitanja sam uzeo joj vrh, ona Zar \ '\' t činiti se to misli, jer ona čak unhooked nje grudnjak za mene

Tamo su ih, predmet moje fantazije u posljednjih nekoliko godina: Olivia \ 's tits. Oni su više od šačice sa svjetlo smeđe bradavice uspravno. JA ganut moj ruke sve više svoje golo, savršena koža, zaustavljanje u sisama. Kao zatvorenik koji hadn \ 't vidjeti ženu u godinama, sam groped njezine grudi i isisan na nju nipples. Činilo se kao da uživaju, jer je imala oči zatvorene, a bila je rezak joj usne. Njen stisak na moj penis stegnuo jer sam se preselio svoju ruku prema dolje, miluje joj zbijeno, seksi trbuh, a u njezinu hlače, gdje sam osjetio njen svježe obrijan i prilično mokro pićka.

Mi legla, ona je skinula hlače joj kako bi ga lakše za mene to klizanje prstima između tih mokrim usnama. Imao sam do sada uklonjen moju košulju. Tako smo lagao tamo, stisnute, pleasuring eachother. Kad iIwas blizini je završnu prošaptala "Ako idete dolje na mene I \ 'll vam dati blowjob". Pa, nepotrebno reći, 5 sekundi kasnije sam glavu između nogu lizanje klitorisa (nešto I \ 'm vrlo dobar u sam bio rekao još jedna djevojka, ali ona \' sa druga priča). Nakon minutu, možda dvije, njeno tijelo je potresao je došla i ja osjetio protok tople tekućine iznad moje lice.

sjede, žestoko me je poljubila i lizali njoj cum off moje lice (ti da ona nije \ 't brzo debeo van). Tako sada moj penis je odmoran za nekoliko minuta i bio je spreman ići bez cumming na 5 sekundi. Ja legla ponovo i ona je počela sisanče moj penis, ona je bila prilično dobra za nekoga tko, ja pogađate, nikada nije dao blowjob. "Gdje svi da li želite da se sperma? \" Upita ona na moje iznenađenje, osjećao sam se kao da sam u porno filmu (kasnije sam saznala ona je gledala porno redovito, tako da mislim da je \ 'd pokupila neke stvari). "Gdje se želio da sperma? "Pitao sam u povratku, ne želeći pretjerati stvari rekavši" na licu "." Ili u usta? ", rekla je ona." Ok ", odgovorio sam. Nastavila sisanče i sam sjeo i uhvatio ju savršeno tits kao dodatni turn-on. Sam bio o to sperma i stisnuo joj glavu teže neka znaju. Onda se to dogodilo, ono što sam pucao osjećala kao relativno malom opterećenju, vjerojatno zbog masturbira dva sata ranije, u svojim toplim ustima . Gledala se, naizgled razmišljajući da li ona treba da ga ispljune ili progutati. Nakon nekoliko sekundi je odlučila otići s gutanjem. Ona mi je dala poljubac na usne i dobili smo odjeveni.

Na putu kući sam osjetio akward (ali vrlo, vrlo sretan), a ja mogu reći da je previše. Sasvim normalno kad razmišljam o tome. Ovdje smo, dvije dobre prijatelje, koji je upravo stečen gol i imao usmeno zadovoljni jedni druge u javni park. Na pola puta kući rekla je "To je bilo zabavno". "Da, apsolutno", rekao sam, nesposoban da se s ništa bolje. Stigli smo kod kuće. Mi poljubi za nekoliko minuta. Ona ode unutra, otišao sam kući.

понедељак, 26. април 2010.

SEKS SA PRIJATELJIMA

Moja supruga i ja imaju dugu povijest dijeljenja naših noćenje s prijateljima. Mi smo imali extra momak ili djevojka i extra čak su imali dodatni par. U sve naše prethodne avanture uvijek smo sudjelovali u ravno sex, dva momka na njoj, dve devojke na mene, i zamene partnera.

Nisam imao razloga vjerovati da je ova noć će biti drugačije.

Moj prijatelj Rob je došao iznova. On je bio trošenja mnogo vremena na kod nas jer njegova razvoda. On je znao da on uvijek može računati na moju ženu jebati svoju mozak glup i da se uvijek činilo da osamljenost koja dolazi nakon razvoda izgledaju bolje.

Ovo u subotu navečer bio je poput mnogih drugih, uživali smo odrezak na žaru, a neki lijeni vrijeme kupanja u bazenu. Mi uvijek ostao do kasno piti i samo govori o zivotu, zenama, i jebanju.

Bio sam tako udobno da Rob okolo da sam imao problema kad bih istrčati za popunu naše piće ili za korištenje u kupaonicu, a zatim se vratio u pronaći svoju suprugu dolje na koljena pred njim sisa svoju tipku.

Razgovarali smo puno nakon bilo kojeg od naših sesija s drugim ljudima i znao sam da je Rob je bio jedan od moje žene favorite. On je bio oko 7 cm, neobrezani, i debela. Ja sam samo, obrezati, i malo tanji od Roba. Voljela je njegov dodatni veličini i činjenici da njegov penis izgledao drugačije od moje. Ona je uvijek uživao držeći se u njezinoj ruci i diviti razlike radila leđa i naprijed između njih.

Dakle danas smo odlučili doći iznutra i igrati bazena i nastaviti piti. Moja žena uvijek nosio nisko rezano bluze kada smo igrali i ovaj nije bio iznimka. Ona bi nas slučajno naletjeti s njom magarca prije nego što je pucao, brušenje protiv naših pijetlova, tako da uskoro hlača su naši Tented.

Nakon što nas dosadan za neko vrijeme moja supruga odlučili napraviti kladiti, da će sisati nas kurac svaki put smo potonuo loptu. Na taj način naše igre dobio bolji i moju suprugu dobio hornier kao ona uze okreće sisanče dolje našem cocks.

Nisam mogao stajati isprekidano dosadan i odlučio podići moja supruga i njezina provodi se u spavaću sobu. Stavio sam joj na krevet i klizila joj suknju gore i dolje joj gaćice. Ja pokopan moje lice između njezine noge i počeo lizati njen klitoris. Ona stvarno kao da joj usne jezika i imao sam joj lijepo i mokro jako brzo. Rob išao u sobu noseći svježe napitke za mene i njega. JA je uzeo dugo piće te ga gledali trake i ležao uz moju ženu kako bi mogla sisati njegov penis.

JA je otišao leđa to njoj jede se i gledao kao ona isisan je o njemu i koristila svoje ruke da biste masirali njegovu loptice i prst mu magarca. On je doista počeo joj lupa kad zaglavi prst u šupak, a ja mogu reći da joj je okretanje na, jer joj maca je dobio još mokro.

JA odlučio je da se prebaci stvari, pa sam legao na krevet i su joj sisati moj penis, dok sam jeo joj maca. Ona je na sve četiri i to nije dugo prije nego što Rob je pozicioniran iza nje, kako bi mogao staviti njegov penis unutar joj maca. Ona je uistinu uživa uzimajući psić stilu, a mi često završe jebeni joj kao što je ovaj, ali ovo je prvi put da sam bio tamo dolje joj se jelo kada je odlučio da zajebavati joj.

To se pokazalo dobro mjesto za gledati show. Jasno sam mogao vidjeti njene usne zaokrenuti njegov penis dok je gurnuo u njezine. Njegov penis će sjati kao on izvukao prije lupa joj opet. Sam bio vlasništvo velik vrijeme gleda, jede maca, i koji imaju moj penis isisan. Bila je na oplakivanje moj penis kao Rob joj punjene s leđa. Rob je stvarno uzimajući u lupa joj i počeo pokupiti tempom.

I on drži lupa joj više i više i svaki put kad bi joj ovnovi ona guta moj cijeli duljina dolje joj grlo. Onda su on zauzet joj jebote, on pulls out malo daleko i prije nego što on shvaća on pokušava ugurati njegov penis natrag k njoj, ali joj maca je toliko mokra da je samo slajdove dolje i shoves njegov penis između joj maca i lice moje . On pulls natrag i sebe reinserts u njoj pizda i funta daleko neki više. On odlazi za malo vremena prije nego što opet klizi i razmazivanje moje lice sa maca sok kao i njegov penis je pritisnuta između moje supruge i moje lice. Pa mislim da ništa od toga i držati na lizanje joj maca, jer ja mogu reći da je sve blizu orgazma. Ubrzo on je jebeni joj opet i opet klizi, ali ovaj put njegov penis stanki za sekundu prije nego je on pulls daleko, on samo dopušta se sjediti protiv moje lice prije nego ga slidding natrag u moju suprugu.

Sada, ja sam okrenut na jer sam stečen dobar osjećaj njegove vruće sluzavi penis na moje lice. Njegov kurac pulsira i sam mogao vidjeti vena strše iz strane. Ja i dalje jesti moj supruga pussy nadajući ću dobiti još jednu priliku osjetiti njegov penis na moje lice. Malo kasnije moja žena počinje da dođe i preše joj maca na moje lice, mi ugušenje. Ja luk glavu natrag da biste dobili malo prostora za disanje kao ona rubs joj klitoris na moj podbradak. Rob gaćice iz njezina maca i postrojenja glavu njegov penis na usta. Ne mislim o tome, ali prije nego što sam ga znam usta dijelovima otvorene i moje jezicima kovitla oko glave njegov penis. Ja mogu kušati maca sve preko njega i volim ga. JA držati lizanje glavu, a zatim osjećam pritisak i Rob gura u usta. JA uzeti samo nekoliko centimetara i stvarno uživati u okusu moje žene vagina na njegov penis. On je izvlači iz mojih usta i drži se svoje duge hard penis natrag u moju suprugu. On funti joj malo vremena prije nego guranje nazad njegov penis u usta, ja sam na čekanju za to ovaj put i neka ga gurati prema dolje moje grlo. Ja do iznad moje glave i početi miluju mu jaja. Ona se osjeća jako dobro imati dugu hard penis u usta. On je izvlači van i to u shoves moja žena. Ja lizati joj maca kao ona počinje da se vrati u jebeni nakon što ju je zadnji orgazam. Ona počinje sisanče moj penis opet i čekam da Rob slip opet. Sljedeći put on to čini tako da je vrlo namjerno. On je izvlači iz njezina polako prije tjeraju njegov penis u usta. On kaže: "Možete li okus svoje supruge maca na mene? Ona je kurva nije ona?" Moja žena zastenje i sisanje na moj kurac malo teže. Ona izvlači moj kurac van i kaže: "penis okus toliko dobar ne ga honey?" Ja sam malo šokirana kako su se stvari razviti u tom trenutku tako brzo, ali to ne čini abnormalno da sam upravo imao ogroman penis u usta. Moja žena se pozicije na leđima i traži od nas da kleknuti pokraj nje, jedan na svakoj strani. Ona držite svaki od naših kurcem na obje strane i pokuša stvari obojica u usta njezina. Čelnici našeg cocks su poking na svaki drugi, njegov je gladak sa moje žene maca sok, moje je mokro s njom sline. Ona gleda mene i kaže: "Yours ne okus poput maca ona frowns" će vas staviti u moje pičke? " Sam je raskorak u misionarskom stilu i gurati penis u moje mokro joj maca. To lako klizi u. Ona se okreće Robs penis i počinje sisa na njega. Moje lice je inča udaljen i ja početi sisati na vrata kao što sam ju jebati, slušajući njegov penis rad i iz njezinih usta.

JA dobiti poriv za okus njegov penis opet raditi pa sam se mojih poljubaca od vrata da joj obraz. Mogu osjetiti njegov penis gura protiv nje obraz i ja lizat obris glave njegov penis pritisnut protiv nje obraz. Ona kaže: "Želite li pomoć mene sisati neki kurac?" I poljubac njen degustacija Rob's penis kao i ja. On pulls natrag za sekundu prije nego guranje njegov penis između naših lica. Ja quicking moj tempo kao što sam jebati moju ženu i pomoći joj sisati Rob's penis. Sam stavio svoju ruku na njegovu osovinu i pokrenuti ga jack off kao što smo se izmjenjuju ližu i puše glavu njegov penis. Ja mogu osjećati uzimajući ga još jače i snažnije guraju prema našim jezicima. Sam ga Jack brže i gurati njegov penis u moje žene u usta. Ja lizati na bazu kao ona guta glavu. On zastenje glasno kao on počinje da se sperma u ustima. JA vučenje njegov penis out dijelom i ugurati u moj jezik da biste dobili okus. Završava dolaze u oba naših usta i vruća sperma u mojim ustima mi šalje preko ruba i ja početi Cumming. Užad sperma puca unutar joj maca.

Mi se izmjenjuju lizanje Robs kurac čist. Osjećam se potpuno zadovoljan i željan da sisanje mu neke više sljedeći put kad kapi u za posjetu.

петак, 23. април 2010.

do svog kurca

Ok ovo je istinita priča o tome što dogoditi se meni prije nekoliko godina.

Moj najbolji prijatelj, nazovimo ga Ryan, je došao na za vikend. Mi smo gdje su obje u zadnje godine škole zajedno oko 16 godina, oboje smo smatrali da nas ravno kao što smo oboje imali naš sajam udio od GF-a. Razgovarali smo o seksu cijelo vrijeme i bio mi wanking somehting razgovarali o vrlo često u no tipični tinejdzer razgovor. Mi smo često išli na okrugli eachothers kuće za vikend i napili i justed igrao na playstation za većinu nite i onda mi obično će ići gore i wank preko porno filma ili video na internetu, mi je ovo sve vrijeme i nije bilo postupno i činjenica da smo bili wanking infro t jedan od drugoga. Ovaj nite howevr moj prijatelj je rekao da mu je bilo dosadno iste porno svih vremena i on sed da će naći nešto drugo, to je bio oko 1oclock u jutro u ovo vrijeme svatko je u krevetu, a mi je bio pio sve nite i bio je vrlo vrlo pijan . JA je otišao za popišati i rekao mu da nađe nešto dobro. Kad sam je dobio natrag je on iv sed pronašao nešto ali ne znam ako će vam se svidjeti, on mi je dao laptop i to je bio dva mlada dečki jebeni jedni druge, sam ga upitao zašto je to staviti na n mi je rekao da je to samo ga je uključen i j admited mu da sam gledati neki gay porno, kao i zed da me uključen. Tako mi je uzeo našu cocks van i počeo wank da ga, on je oko iste veličine kao i mi zvuk, nakon oko 5 min stvarno sam bio geting u njega i sudenly moj najbolji prijatelj zgrabio moj penis i počeo me wanking, mi nikad učinili pa sam prilično šokirana je za reći najmanje. Sam bio o to mu reći da se od mene, ali ako osjećao tako dobro ja ne želim ga do kraja. Nakon desetak minuta on je i Stopes toldme da je oduvijek htio raditi taj i pitao hoću li eksperimentirati s njim i nakon što je upravo happnd sam mogao odoljeti, pa ju je uhvatio moj penis opet i mene wanked brza i počela me sisati bio mi je tako jebeno dobar je bio odstranjivanja kostiju gore i dolje na moj hard penis je bila nevjerojatna. I onda ustao i otišao raditi na njemu wanking ga polako na prvi i geting brz i brži je bio oplakivanje kao lud, ja ga onda stavio hard penis u usta i suckedhim off tekstura osjećao iznenađujuće i ja ga isisan za uzraste voli svake minute. On je tada pitao mene ako sam htjela ići dalje i da sam sed tako da smo dobili na pod i 69ed jedni druge ohhh ona osjeća tako dobra, Nd nakon desetak minuta i dobio i on je pognut nad g. i gurnula mu jezik duboko u meni šupak , on me lizali van tako jebeno dobro sam hadd nikada nije osjetio zadovoljstvo kao da sam bio oplakivanje kao ludi. I onda se vratio naklonost i lizali mu slatka magarca on je oplakivanje moje ime i lovingit. On je tada pitao mene da zajebavati magarca njegova, mislio sam da su obol ide malo daleko ali je sed da je on želio da bude tako loše pa sam sed da. Sam pljunuo na moje prste i utrljati ga dok je bio lubed gore sam onda stavio prst u njegov bum i to jebeno je neka od njih s smLl jaukanje, nakon što sam nekoliko minuta on je molio za moj penis pa sam stavio na. Kondom i polako voditi do svoga kurca. Sam ga gurnula u nježno i neka se jaukanje, on je bio tako jebeno uske sam ga jebeno doggystyle otišao sam sporo i onda brzo smo bili i oplakivanje kao lud on čuva telling me da ga zajebavati teže i teže je bilo odlično. Dobio sam radio tako da se sam htjela neki pa sam ga zamolio da mi jebati mene je pognut nad mene prst i onda gurnuti kurac u mom bum, da je boljelo na početku, ali nakon minute ili tako da sam osjećala dobro askedhim jebati mene teže i teže ćemo gdje se luduje. Bio sam toliko dobar da ga osjećao iznenađujuće i rasprave šamaranje protiv moje dupe mi je okrenut na još više. On je dostigao i počeo okrugli wanking moj srcastu kurac dok je on mene jebeno i za nekoliko minuta sam sed sam bio idući u da se sperma i on sed on je bio previše pa je otišao tako brzo kao što je mogao, a mi smo oboje neka se veliki jauk kao što smo došli vruce znojne orgazme.

петак, 16. април 2010.

moja stopala

Jack i ja znao svaki drugi za godine, jer smo oboje putovali iz različitih gradova u naš dom uredu u Philly za sastanke tvrtke. Ljudi putuju u susretima uvijek ići van na večeru u malim grupama, a kasnije da je u osnovi gdje smo zaista upoznati jedni druge. O prije dvije godine, tko zna zašto - možda je to bila sudbina - samo Jack i ja bili u mogućnosti otići van te noći.

Uvijek sam volio Jack i ne misliti dvaput o odlasku u tapas mjesto s njim. Mi svaku naredio izbor predjelo veličine ploče - sirevi, voće, meso - i bocu vina Rioja. Večera je otišao glatko i uistinu su je udaranje off. Razgovarali smo o našoj djeci - mina dječak i djevojčica, njegova dva dječaka oko godinu dana stariji - i naš zajednički interes za trčanje. Uvijek biste se dijeliti svoje porcije na tapas mjesto, au jednom trenutku, rekao Jack probati ovaj - cokolada s jagodom umocen kurac. On je stabbed s vilicom i stavite ga u moja usta. Dao sam mu komad dinje isti način. Nastavili smo tako dok pijete vina i jednostavno uživanje osjećaj intimnosti koji je u porastu.

Shvatio sam da smo bili posljednji ljudi u restoran i osoblje je ljubazno mi nadi će ostaviti. Ja ne znam što je došao iznad mene, ali ja to dotaknu moja stopala na nogu i rekao, jedva u šapat: "Ne mislite da bismo trebali biti ide?"

On je pogledao u mene, šokirani valjda, i promuklim glasom reče: "Da, u pravu si." On je signalizirao za provjeru, mi naselili se na našim posebnim American Express kartice, te izišao da iznajmljuje Bik je prešao u nas iz hotela.

U automobilu, pogledala sam tamo kod njega i on expectantly odgovorio s dubokim strastveni poljubac. Puno je bila gotovo prazna, pa nije prošlo dugo prije nego što je imao otkopčan moju bluzu i ruka mu iznutra moj grudnjak. Ubrzo sam pronašao tvrdi se u njegove hlače i bio mu je tamo kao trljanje ruku gura pod suknju i počeo mi trljati moj panty crijevo izmedju mojih nogu. Onda je nezgodno je klizna svoju ruku pod pojas pokušavate dohvatiti moju pičku.

"Ovdje, samo minutu, rekao sam. Ja iščašenje off moje panty crijevo te ih punjena u mojoj torbici. Sam položio preko klupa - Ja nikada cijeniti ovu značajku u Biku je sam imao iznajmljuje taj način mnogobrojan vrijeme - Â i opušteno kao njegova ruka nježno mi je gumiran. Bila sam tako mokra, a aroma moj spol je bila jaka. Njegove ruke su nježne još insistant kako je prvi počeškala po usnama, a zatim pronaći slatkog spotova između nabora. Bio sam Cumming kao njegov prst je počeo voditi ljubav za mene unutra.

Bio sam na grickanje trbuha u njegove hlače, ali nije mogao doći do tamo da ga unzip. On je imao da se njegov penis za mene. Bio sam toliko sretan liže mu jaja i njegov vratila kao njegov prst umočen u dubini mene. Konačno, sam ga uzeo u usta i napravio slurping zvukove između moj jauk kao moje usne klizila gore-dolje nad njim i moj jezik gumiran protiv njegova kaciga. On je okusio tako dobra kad mu dođe spermij gađanje van u usta.

On mora da je bio u potrazi, jer, samo tada, on je rekao, "Nemojte sjediti do. Netko dolazi. Mi bih bolje ići."

Brzo sam progutao sve što je usta i pokušao sebe sarađivati kao on šped iz parkirališta. On je uspio ugurati natrag u i poštanski gore, a ja sam napokon u mogućnosti to sjediti uspravno. Ja ga krug hotela dva puta sam brushed moj kosa, izbrisala sliniti sliniti koja nije off moje brade i dobio moj tipke desno. Panty crijeva ostao u mojoj torbici.

Kao što smo izdvajali do hotela zemljišta, pitao sam ga: "želim Vam mogli ste došli u moju sobu večeras?"

"O Bože, rekao je on. Ja nikad nisam učinio ništa slično ovom prije."

"Me ni," odgovorio sam istinito, i gledao dolje na noge. "Trebam neko vrijeme na poziv doma, prvi u redu." Kao što sam hodio kroz predvorje, bio sam svjestan vlagu curi niz moje unutrašnje bedrima.

Zvao sam kući, govorio je na dvije vrlo pospan djeca već u krevetu i rekao moj muž, istinito opet, how koliko sam ga voljela. Večera je završila kasno, rekao sam, pa mi je žao djeca bi vjerojatno ni ne sjećate mom pozivu. Ja sam osjećam krivim. On je predivan suprug i otac i veliki ljubitelj, ali ovo što se događalo bilo kako.

Odgovorio sam Jack's kucam u mom spavaćica. To je bio jedan Koristim putuju i ne osobito seksi, ali ne mislim da je važno. On je skliznuo kroz vrata i odmah mi je pala jedna u drugu ruku ljubljenje. Trebala mu je svlačenje više nego što sam učinio, a ja uživao otkriva njegov dlakav, misicava prsa i snažne noge njegove, i trbuha u njegovom jockeys. Sam kleknuo na pod, povukao svoju kratke hlače off i dao mu malo BJ, ali ovaj put sam htjela ga završiti negdje drugdje.

On je skliznuo moj spavaćici dolje nad mojim ramenima i ja wriggled preko moje bokove. JA je srušena, a mi pokriva skliznuli u krevet.
Njegovi poljupci na mom vratu započeo i lutala do vrhova mojih grudi. On je poljubi oko njih u potpunom krugu prije nego je uzeo moju bradavicu u usta. Bio sam u ekstazi u ruci cupped moju maca i on je isisan na moj tit. Ubrzo on me liže između nogu i bila sam cumming od prstiju na moj g-točka i jezik svoj, na moj klitoris. Bog Boga Bogu.

Na kraju se popeo iznad mene i legne s njegov penis na moj trbuh i mene ljubila. "Ne morate to učiniti ako ne želite," rekao je. Ja malo nježno na ramena i Hisa kopali moj prst na leđima. Uskoro ovaj prekrasni čovjeka penis je klizna do gore u meni. JA omotan moje noge oko njega i osjetio ga pritiskom na moga vrata maternice. Nisam mogao kontrolirati svoju oplakivanje kao on Pomilovala duboko u meni iznova i iznova. Trebalo mu duže da se sperma nego što je imao u autu i bio sam na nebu svake sekunde. Ne znam koliko puta sam došao, ali sam bio cumming opet kad je pušten u meni. Nismo bili u mogućnosti da biste dobili kondome i bila sam na tabletu anyway. On je duboko stenjali kako je i došao.

Mi ležao tamo, s njim još uvijek unutar mene kao njegov penis izgubila svoju čvrstoću. On me je ljubiti i milovati mi grudi. Počela sam se derati kao što sam shvatio što sam učinio.

Jack je rekao: "Žao mi je. Ja sam tako žao. Ja ću ići."

Ali sam rekao, između sobs, "Ne, ja vam potrebne. Molimo ostati. Ne želim biti sama. Želim voditi ljubav da me opet kada ste spremni."

On je činio.

Mi smo vodili ljubav tri puta te večeri i sam vidio što muževan, vješt i inovativan ljubavnik je was. Jedno vrijeme je čak me je ležati u fetalnom položaju na mojoj strani, a on je stajao i mi ušli postrance, kao da je.

Mi smo postavili alarm za 5:00 i uzeo tuš zajedno očistiti. Mi soaped i čistiti međusobno i za neko vrijeme on je samo stajao sa mnom u naručje, a njegov penis ide od naprijed prema natrag između mojih nogu. O, kad bi osjećala dobro.

Zatim me okrenuo i sam održao na slavine dok je on napravio prekrasna ljubav da me od iza.

Jack ušuljao natrag u svoju sobu a mi smo oboje išli na naš sastanak tog dana. Bilo je teško ne priznati što se dogodilo u našem izgleda i geste, ali ja ne mislim da bilo tko sumnja.

Mi smo uspjeli vidjeti i svakih nekoliko mjeseci i ja ga volim. Ali ja volim svoju obitelj više i nadam se šire nadu da nikada neće biti poznat.

четвртак, 15. април 2010.

vise seksa

JA je imajući vrijeme moga života .. Tijekom tjedna sam bio lupanje nećakinjom ona je samo nešto više od 2 godine mlađa od mene) na svaki zamisliv način (i uzimajući plaćeni tjedno za "bdjeti" nju od moja sestra), Na vikend sam bio stvaranje pornos sa mojim maloljetnim najbolji prijatelj Shyla i njezina topla milf majke Kate .. Sam bio vlasništvo vise seksahttp://smokva-upoznavanje.blogspot.com/2010/04/bradavice.html od porno zvijezda i nisam bio ni u Junior High još .. To je kada se stvari izjavio da se čudno s Shyla, Kate i mene ..
Svaki radni dan Nazvao bih Shyla na telefon pričati s njom .. Često Kate će slušati, a mi bi telefonski sex .. Pa jedan dan sam pozvao, ali su počeli nisu doma .. Ako to nije bilo dovoljno loše Shyla i Kate će početi biti zauzet na vikende pa ne bih dobiti priliku da zajebavati ih .. Kad sam bio u mogućnosti da zajebavati Shyla bila je daleka i iako joj je nekoliko puta za mene je to kao da ne uživati u njoj kao da se koristi za ..
Bio sam zabrinut, tako sam sjedio Shyla dolje i upitala što nije u redu .. Shyla odgovorio "Ne mogu vam reći, ti bi bio lud" .. Rekao sam joj da je moj najbolji prijatelj i mogao reći mene ništa .. Bila je neodlučan, ali ona mi je rekla slijedeće "Budući da ne možete biti ovdje tijekom tjedna, mama je izlazak na upoznao njezine potrebe .. Ona je u razgovoru s nekim starijim muškarcima, a ona je jebeni svoje sinove i kćeri, ali u zamjenu moram jebati ocima od tih klinaca "..
Bio sam šokiran i da budem iskren, bio sam i lud .. Iako nismo imali formalne naslov sam se osjećala kao Kate je varanje na mene i što joj kćer mangupirati se na mene također .. Sam rekao: "Mi moramo razgovarati sa svojim mama" .. Shyla je uplašena, ali sam inzistirao na njemu .. Mi smo onda ćemo vidjeti Kate .. Rekao sam joj: "Ja nisam sretan što ste Shyla jebati druge dečke, ono što trebate učiniti je svoj posao, ali Shyla je moja djevojka, a ne tip može jebati nju, ali mi je" Kate zatim odgovara "Nisi bio ovdje da nas zajebavati da i ja ga trebate, ja potreba to loše pa sam dogovoriti da zajebavati druge dječake i djevojčice, ja nemam interes više kod starijih muškaraca, mogu samo sići na malog dječaka penis i djevojčica jezik, Davanje one prljave starcima Shyla je bio jedini način da će neka mi učinili, plus sam ih rekord s njom i mene s drugom djecom i gledati ih kasnije, kada sam kući noću "..
Ona me osjećam krivim i da je to moja krivnja, pravo zatim sam imala ideju .. Rekao sam Kate "Ako ja mogu dogovoriti, da se vi i Shyla može doći iznad moje kuće i jebati mene svaki dan će vas zaustaviti stvaranje Shyla jebati drugih dečki?" .. Kate je tada rekao "Valjda mi znamo, ali ne možete, jer vaš nećakinja će reći" .. Rekao sam joj "Ne mislim da će" i objasnio što moja nećakinja Brittany i ja smo radili u proteklih nekoliko tjedana ..
Nakon reći im istinu okrenuo sam se Shyla i reče: "Nadam se da se ne ljuti na mene?" .. Shyla odgovorio "Uopće ne, ja sam htio jebati svoju rodjaku i prije nego sam znao što se jebu i misao svoju penis u njoj maca me čini toliko uspaljen" .. I odmah nasmijala .. Kate onda se okreće Shyla i kaže: "Je li ova djevojka lijepa?" .. Shyla odgovorio: "Mama je ona najljepša djevojka u našoj školi .. svi su dječaci i pol djevojke imaju drobi na njoj .. Ja sam samo iznenađena da je Ivan bio jebeni joj .. Bila je tako nevina i naivna i nezrela način za nju doba koje ja nikad ne bih misliti da će raditi takve stvari .. Onda opet s pijetao poput John ', ja ne mogu kriviti nju ".. Potom se okreće i stavlja joj ruku niz moje dahtati i daje mi najviše strastveni poljubac kojeg sam ikad ... Kate onda kaže "Pa ja ću vas posao, ako ja mogu jebati svoju nećakinju i Shyla i trake, svoje nećakinje i vi jebeni ću jebati više dečki i Shyla bi zajeb nema momak ali ti" .. Sam pogled na Shyla (koji je još uvijek jerking off mene) i reče: "Imate posla" .. Nas tri onda jebeno teško i kad smo bili učinili, napravili smo planove za ponedjeljak, kada smo dali Brittany novi dio igre da biste saznali ..
Ponedjeljak je došao i čim mi je sestra povući, Bretanja je dobio gol kao i obično .. Rekao sam joj da je ona bila u za iznenađenje .. Ona je rekla: "Što, ti si idući u vas naučiti mene nova igra?" .. Sam rekao: "Ne, samo novo pravilo za ovaj jedan" .. Rekao sam joj da je njezina mama Shyla i Kate su dolaze i idu da nam se pridružite .. Ona je bila malo prestrašen i misao jebena djevojka je u neku ruku čudno da je, ali sam joj rekla da popuštanje Internet probati .. Ona je pristala na to probati ..
20 minuta kasnije Kate i Shyla pojavila .. Kad su došli u moju sobu i kaže Brittany gol s njom širiti noge na krevetu su oba izostavljen njihov ralje .. U posljednjih nekoliko tjedana Brittany's tits porastao na čašu i B s njom maca bez dlaka izgleda kao božica seksa sam svoje treninge .. to bi
Kate struka nema vremena postavljanja 2 kamere (rudnik da sam ostavio kod kuće kako bi mogla traku jebeni postoji i jedan je kupila ju samo) .. Rekao sam da je Britanac bio idući u dobiti jebeno Shyla je mama dok sam ja jebeno Shyla .. Bila je malo uznemirila, ali onda sam joj rekla "Onda Nakon što sam se teško opet ću se zajebavati vas i Shyla će se pridružiti nam se" .. To činiti se to stavi osmijeh na licu .. Pa Kate i Shyla dobio gol i sve 4 od nas ode na posao ..
Sve uhićenje Brittany je o tome da s djevojkom otišao pravo kroz prozor dok je pokrenuo oplakivanje i cumming za Kate ni u kojem trenutku .. Shyla je jebeno kao i njezin stari sebe dok je vozio mene obrnuto cowgirl kao što sam popušio joj dupe rupe .. Također sam bio promatranje Kate i moja nećakinja ići na to i voljeli gledati na Kate lice kao Brittany squirted za nju .. I onda je rekao "lijepo iznenađenje zar ne .. mama?" .. Ona je progutala moje nećakinje sokovi i složio i otišao pravo vratiti na rad na Brittney's vagina bez dlaka ... Nije trebalo dugo za mene da se sperma u Shyla onda smo svi odmorni i uzeo pauzu ..
JA je pitao moj nećakinja kako joj se sviđa njena prva maca lizanje po djevojku i rekla: "Ja to volio, Let's učiniti da se svaki dan" ...
To samo je nekoliko minuta i bio sam teško i spremni da zajebavati opet ... Kad sam došao u Shyla sam napravio joj ležao na leđima i noge bi joj se da bi to sve u njoj maca .. Htjela sam joj da je snimite za nećakinjom .. Rekao sam da se Brit na leđima .. Sam bio idući u zajebavati joj u isto vrijeme ona je pošla za jesti van Shyla's sperma napuni cunny .. Brittany je uplašena i rekla "Ja ne znam što učiniti?" .. Rekla sam joj lizati maca Shyla je kao ona voli da bude lizali, a da je ona brzo uči, tako da će biti u redu .. JA je dobio moj penis i zadirkivali Brit na prvi .. samo glave, a zatim malo više i što joj molim za sve to .. Kad sam je napokon sve iznutra joj ja rekla Shy sjesti na Brittany lice, ali mi je okrenut tako da sam mogao poljubiti nju i sisanje na njoj sićuušni tits (Ona je bila i dokle god su bili jebeni ona nikada rastao veći, ali sam još uvijek ljubio ih na bilo koji način) .. Kao što je učinila svoje i moje sperma oozed van i desno u Bretanji u usta .. Sa out nedostaje korak nećakinjom progutala je sve dolje i počeo sam ju jebu dok je pokrenuo sisa na Shyla je klitoris i tonguing joj maca ..
Ni u kojem trenutku Brittany je maca sisanče majstor i nešto posebno dogodilo .. Mislim da je mješavina me sisa bradavice i moj jebeni nećakinjom glasno stenjati uzrokuju vibracije kao što je bila jedući Shyla je pička, ali to napravio Shyla špricati po prvi put .. To je um puše iskustvo i i to još nekoliko puta prije nego što sam napokon pucao moja sperma u moje nećakinje maca još jednom ..
Bio sam kralj svijeta koji dan i Kate je s kamkordera u jednoj ruci i igranje s njom maca s ostalim recoding cijelu stvar .. Nikad nisam dobio to bdjeti da je vrpcu i bog ja bi volio da .. Nakon što sam imao Shyla i Brittany 69 i Kate lizali cum off moj penis .. Što veliki dan ..
Od tada pa naprijed četiri od nas jebu svaki dan u tjednu, a neki puta Bretanji će provesti noć u Shyla je na vikend, a mi jebu cijelu noć (Noć vrijeme jebote s one 3 cure iz u dvorištu ili bazen je bio najviše zabave za mene) ..
Nastavili smo i do tjedan dana prije naslanjati školu je pošla za početak opet .. To je bio kao i svaki drugi dan i bili smo tek počinje vrijeme ručka orgija kad moja mama došla kući ranije s posla .. To je bio petak i ona ne osjeća dobro pa je otišla raditi za što ona misli će biti opuštajući dan .. Pa moramo biti stvarno u to, jer nismo čuli joj došao u kuću ili prošetati se uz stepenice .. Kada je otvorio vrata moje sobe ona mi je svjedok jebeno Shyla psić stilu kao ona jede iz svoje mame maca sa nećakinjom sjedi na 'Lice Kate ..
Ona je vrisnula i viknu i izdvajali daleko od Brittany sve nas .. Dobili smo obučeni, a moja mama se zove policiju .. Sljedeći predmet te znati Ja sam dio najveće seksa ubod u državi .. Čini se da su sve video kazete i slike Kate je od nas su se prodao u svijetu .. Ona ima više od 200 traka ne samo mene seksu s Brittany, Shyla i Kate, ali i Shyla seksu sa starijim muškarcima kao Kate jeben svojoj djeci .. Preko 40 ljudi je dobio uhićen u mom stanju sama ..
Morao sam da svjedoči na štand i to spasiti moj samouprave od uzimajući u nevolji daljnje morao sam reći da me Kate učiniti sve to i nisam znao što radim .. Moja sestra je moja nećakinja i preselio se u drugom dijelu države .. Nisam bio naglas da je vidi bilo više i moja sestra i dalje ne može razgovarati sa mnom do danas .. Nikad nisam ni dobio plaćeni za taj tjedan briga o djeci .. Shyla Također je otpustio na drugoj obitelji, a ja nikad ne vidjeh je opet .. Kate je poslan u zatvor za 27 godina sa vanjska strana parole .. Također sam bio prisiljen otići u savjetovalište 4 puta tjedno .. Bilo je to kao pakao .. Sam bio vlasništvo iznenađujuće tabu sex svaki dan i da vrijeme moga života .. sada je gotovo ..
Čak ni tvrd imena maloljetne djece objavljena u novine djece u mojoj školi znao da je mi je da je seksa s starija žena i njena kćer .. Ne mislim da sam shvatio je jebeno nećakinjom ipak .. Ili način sam bio najpopularnije dijete u 7. razred te godine .. Nažalost nisam bio uzimajući legao i ja mrzio to .. JA je otišao nekoliko mjeseci u školi sve dok nisam upoznao Christina .. Ali, to je doživljaj za jedno poglavlje ..

среда, 14. април 2010.

bradavice

Alex podigao ruke kao Justin izdvajali joj majicu do preko glave. Ona se nasmiješila kad je vidjela pogled na njegovo lice, kad joj tits po prvi put. Počela je jecati tiho, kako je počeo trljati svoje bradavice kroz njezin crni čipkasti grudnjak. "Mmm, to je dobro", rekla moaned, izvodi svoju ruku gore i dolje Justins penis. Justin dosegao oko njegova sestra, uklanjanjem joj grudnjak, otkrivajući njezine gole grudi. Oni su bili idealni,ruzicaste bradavice, što sada ovdje hard rock. Justin je lijevu bradavicu u usta i počela sisati na nju, a izvodi svojim jezikom oko nje. Alex uhvatio glavu, vuče ga dalje u njoj. Dok je on sisati joj bradavice, Justin ponovno počeo prst njegova sestra. On zabode mu tri prsta i izvan joj zbijeno malo rupa, slušati svoje jaukanje njegovo ime. "Oohh, Justin. Da, to je tako dobro. Hajde, mi jebati, baby. Fuck svoj mali sestre malo zbijeno pićka ". To je bilo sve Justin poticaj potreban. On je uklonio usta od nje sjenica i izvukao prste iz nje.

Justin dobio, kreće u sebi poziciju među njegovim sestrama noge. On je stavio njegov kurac u nju ulaze i počeo gurati. On je osjetio malo otpora, ali je prisiljen svoj put u, lupanje njegova cijela 8 inča u njezine male rupe u jednom pokretu.

"Arghhh!" Alex vikala kako je udario u nju, opetovano zabadanje mu 8-inčni kurac u njoj zbijeno maca mala. Nije mogao vjerovati da bih bio u mogućnosti da stane cijela stvar unutar nje u jednom pokretu, a ni mogao. Naravno, on nije mogao vjerovati da je do svoje matice u svojim sestrama crijeva ili ...

Alex zadržao oplakivanje i uzdisaje Justins ime kao on nastavio Slam u njoj, joj maca mišiće gripozan lupanje vratilo mu čvrsto, dajući joj put više zadovoljstva nego je ikada doživjeli prije. Justin slammed u njoj sve brže i brže, sagradio i brzine, dok on nije mogao uzeti bilo koji više. "Alex, I'm gonna sperma!" On moaned, kratko ljubeći njene bradavice. "Ooh, ooh yeah, sperma u meni! Cum Inside My uske rupe malo, braco! "Ona moaned natrag na njemu, gripozan plahte kako je osjetila njegov vruć sjeme pogoditi njezine maternice, vozeći joj još jednom na nove visine užitka.
Iako je on samo bih objavio jedno od najvećih opterećenja života, Justin još uvijek nije prestao jebeni. On nije želio ostaviti svoju malu sestru sperma.

On je htio da se osjećaju joj maca suzbiti još teže na njegov penis kao ona izdala svoj slatki sokovi. Usput je bila oplakivanje i jerking, mogao reći da nije bila daleko od orgazma. On je neprestano ispumpavanje njegov hard rock shat još uvijek in i iz njezine rupe, zabadanje u njoj kao duboka, kao što je teško i što je brže mogao. Njezina oplakivanje dobio glasnije kao ona približavao joj vrhunac. "Ooh, Justin, I'm gonna cum. Imajte ide, ja sam skoro tamo, to je tako dobra! "

Zatim, Justin osjetio njegove sestre maca suzbiti čvrsto na njegov penis, budući da joj je najsnažniji orgazam je ikada doživjela. Njezina sokovi obložena svojim pijetao i pomiješan s vlastitim Justins sperma, koja je još uvijek unutar nje, prolijevanje iz svoje rupe i kaplje na njezine noge i listove kao Justin izvukao svoje sestre. Otišao je utvrditi pored nje na njezinu lijeve strane, zadihan kao glavu pogodio jastuk. Alex preselio bliže njemu, odmarajući glavu na njegovo rame, dajući mu brzi poljubac na obrazu, desnom rukom lagano trljanje njegovog kurca poražavajuće. "To je bio iznenađujuće, Justin." Ona šapne, zatvarajući svoje oči i ljubi njegov obraz opet. "To je sigurno bio." Justin odgovorio, ljubljenje sestrom na čelu, mirisna kosa joj i stavljajući mu ruke oko nje. Ona je mirno purred na njegov dodir, jedva je nasmijana je Pomilovala trbuhu tiho, samo četkanje koža joj sa svojim prstima.

Polažu se zajedno desetak minuta, prije nego su shvatili da, osim ako su dobili odjeveni brzo, oni bi se naći. Alex sjede, osjeća tako opušteno nakon polaganja sa bratom koji je morala ispružiti ruke i noge da ih dovedu u životu ponovno ispravno. Okrenula se u lice brata koji je zaspao. Ona je željela ništa više nego da leže natrag dolje i spavati s njim, ali je znala da na kraju svojim roditeljima doći u potrazi. Ona je dobio vanjska strana od krevet i ode oko branje gore joj odbačene odjeće i rublja, koja je unceremoniously bačen cijelom podu.

Kad je bila potpuno odjevena, ona je okrenuo leđa da joj još uvijek spava brat i poljubac u usta. Vidjela je njegov penis otvrdne na njezin dodir, a ona nije mogla odoljeti. Ona je kleknula između njegovih nogu na krevet i uzeo njegov penis u usta, miluje ga polako sa svojim jezikom i bobbing glavu gore i dolje na njega. Za razliku od blowjob da bih mu dao ranije, ovo nije bio brz, požude gorivo afere. To je bio sporiji, gotovo romantično iskustvo. Justin moaned tiho u snu kao Alex brušenog njezin jezik preko glava mu sada potpuno uspravan kurac, rekavši joj da će uskoro orgazam.

Ona je uzeo njegov penis iz njezina usta i poljubi polako se vratila svoju stranu, prije nego što proždire cijelu stvar ponovno. Svojim toplim, vlažnim ustima progutao je opet i opet kao preselila glavu gore i dolje na njega, jaukanje glasnije. Onda Alex osjetio njegov penis trzajima usta i prije nego je ona mogla učiniti ništa, ona je imala usta puna njegov vruć, slano sperma. Ona se proguta njegovo sjeme i lizali mu penis čisti, savoring okus njegove muškosti.

Kad je bila ispunjavanja, ustala je i poljubi ga u usta opet, šaputanje u uho.

Bradavice

Alex podigao ruke kao Justin izdvajali joj majicu do preko glave. Ona se nasmiješila kad je vidjela pogled na njegovo lice, kad joj tits po prvi put. Počela je jecati tiho, kako je počeo trljati svoje bradavice kroz njezin crni čipkasti grudnjak. "Mmm, to je dobro", rekla moaned, izvodi svoju ruku gore i dolje Justins penis. Justin dosegao oko njegova sestra, uklanjanjem joj grudnjak, otkrivajući njezine gole grudi. Oni su bili idealni, okrugle i kapom off sa puf ružičaste bradavice, što sada ovdje hard rock. Justin je lijevu bradavicu u usta i počela sisati na nju, a izvodi svojim jezikom oko nje. Alex uhvatio glavu, vuče ga dalje u njoj. Dok je on sisati joj bradavice, Justin ponovno počeo prst njegova sestra. On zabode mu tri prsta i izvan joj zbijeno malo rupa, slušati svoje jaukanje njegovo ime. "Oohh, Justin. Da, to je tako dobro. Hajde, mi jebati, baby. Fuck svoj mali sestre malo zbijeno pićka ". To je bilo sve Justin poticaj potreban. On je uklonio usta od nje sjenica i izvukao prste iz nje.

Justin dobio, kreće u sebi poziciju među njegovim sestrama noge. On je stavio njegov kurac u nju ulaze i počeo gurati. On je osjetio malo otpora, ali je prisiljen svoj put u, lupanje njegova cijela 8 inča u njezine male rupe u jednom pokretu.

"Arghhh!" Alex vikala kako je udario u nju, opetovano zabadanje mu 8-inčni kurac u njoj zbijeno maca mala. Nije mogao vjerovati da bih bio u mogućnosti da stane cijela stvar unutar nje u jednom pokretu, a ni mogao. Naravno, on nije mogao vjerovati da je do svoje matice u svojim sestrama crijeva ili ...

Alex zadržao oplakivanje i uzdisaje Justins ime kao on nastavio Slam u njoj, joj maca mišiće gripozan lupanje vratilo mu čvrsto, dajući joj put više zadovoljstva nego je ikada doživjeli prije. Justin slammed u njoj sve brže i brže, sagradio i brzine, dok on nije mogao uzeti bilo koji više. "Alex, I'm gonna sperma!" On moaned, kratko ljubeći njene bradavice. "Ooh, ooh yeah, sperma u meni! Cum Inside My uske rupe malo, braco! "Ona moaned natrag na njemu, gripozan plahte kako je osjetila njegov vruć sjeme pogoditi njezine maternice, vozeći joj još jednom na nove visine užitka.
Iako je on samo bih objavio jedno od najvećih opterećenja života, Justin još uvijek nije prestao jebeni. On nije želio ostaviti svoju malu sestru sperma.

On je htio da se osjećaju joj maca suzbiti još teže na njegov penis kao ona izdala svoj slatki sokovi. Usput je bila oplakivanje i jerking, mogao reći da nije bila daleko od orgazma. On je neprestano ispumpavanje njegov hard rock shat još uvijek in i iz njezine rupe, zabadanje u njoj kao duboka, kao što je teško i što je brže mogao. Njezina oplakivanje dobio glasnije kao ona približavao joj vrhunac. "Ooh, Justin, I'm gonna cum. Imajte ide, ja sam skoro tamo, to je tako dobra! "

Zatim, Justin osjetio njegove sestre maca suzbiti čvrsto na njegov penis, budući da joj je najsnažniji orgazam je ikada doživjela. Njezina sokovi obložena svojim pijetao i pomiješan s vlastitim Justins sperma, koja je još uvijek unutar nje, prolijevanje iz svoje rupe i kaplje na njezine noge i listove kao Justin izvukao svoje sestre. Otišao je utvrditi pored nje na njezinu lijeve strane, zadihan kao glavu pogodio jastuk. Alex preselio bliže njemu, odmarajući glavu na njegovo rame, dajući mu brzi poljubac na obrazu, desnom rukom lagano trljanje njegovog kurca poražavajuće. "To je bio iznenađujuće, Justin." Ona šapne, zatvarajući svoje oči i ljubi njegov obraz opet. "To je sigurno bio." Justin odgovorio, ljubljenje sestrom na čelu, mirisna kosa joj i stavljajući mu ruke oko nje. Ona je mirno purred na njegov dodir, jedva je nasmijana je Pomilovala trbuhu tiho, samo četkanje koža joj sa svojim prstima.

Polažu se zajedno desetak minuta, prije nego su shvatili da, osim ako su dobili odjeveni brzo, oni bi se naći. Alex sjede, osjeća tako opušteno nakon polaganja sa bratom koji je morala ispružiti ruke i noge da ih dovedu u životu ponovno ispravno. Okrenula se u lice brata koji je zaspao. Ona je željela ništa više nego da leže natrag dolje i spavati s njim, ali je znala da na kraju svojim roditeljima doći u potrazi. Ona je dobio vanjska strana od krevet i ode oko branje gore joj odbačene odjeće i rublja, koja je unceremoniously bačen cijelom podu.

Kad je bila potpuno odjevena, ona je okrenuo leđa da joj još uvijek spava brat i poljubac u usta. Vidjela je njegov penis otvrdne na njezin dodir, a ona nije mogla odoljeti. Ona je kleknula između njegovih nogu na krevet i uzeo njegov penis u usta, miluje ga polako sa svojim jezikom i bobbing glavu gore i dolje na njega. Za razliku od blowjob da bih mu dao ranije, ovo nije bio brz, požude gorivo afere. To je bio sporiji, gotovo romantično iskustvo. Justin moaned tiho u snu kao Alex brušenog njezin jezik preko glava mu sada potpuno uspravan penis, rekavši joj da će uskoro orgazam.

Ona je uzeo njegov penis iz njezina usta i poljubi polako se vratila svoju stranu, prije nego što proždire cijelu stvar ponovno. Svojim toplim, vlažnim ustima progutao je 8 inča opet i opet kao preselila glavu gore i dolje na njega, što ga je jaukanje glasnije. Onda Alex osjetio njegov penis trzajima usta i prije nego je ona mogla učiniti ništa, ona je imala usta puna njegov vruć, slano sperma. Ona se proguta njegovo sjeme i lizali mu penis čisti, savoring okus njegove muškosti.

Kad je bila ispunjavanja, ustala je i poljubi ga u usta opet, šaputanje u uho.

уторак, 13. април 2010.

moja sestra

Ovo je priča o tome kako sam imao spolni odnos sa sestrom. Bila je bio 15 u to vrijeme, sam imao 17 godina samo svoj. Mi smo samo dvoje djece u našoj obitelji ...

Sve je počelo jedne večeri kada su moji roditelji išli van na večeru. izlaze često, ostavljajući moja sestra i ja doma naručiti večeru i pogledati film oci boje srne. Na ovaj poseban noć, moja sestra, Vanessa, bio je prilično umorna jer je došao iz velikog Sleepover noć prije praznik za oci. Mi smo iznajmili film, ali Vanessa je zaspao na kauču. Kada sam završio s filma, JA je otišao to ići raditi na nekim zadaću i onda sam igrao malo za Xbox. Sam završio s Xbox i otišao dolje to ček na moja sestra i otići u krevet. Kad sam je vidio, to je bio prvi put je ikada dao mi neuspjeh. Ona je ležala na kauču pala, joj majicu jahanje sve do ramena. Vidio sam joj leđa i gola koji je bio prvi put sam želio nju. Također sam primijetio ona nije bila \ 't nosi grudnjak. Gledajući unatrag, shvaćam da ona nikada nije nosila grudnjak kod kuće kad zatvorim oci.

JA stvarno ištanje vidjeti njezine grudi u ovom trenutku pa sam joj polako prevrnuo. Vanessa je notorno težak spavaš, pa sam bio prilično siguran da sam bih \ 't ju probuditi emocije. Sam to učinio vrlo sowly ipak, pravedan u slučaju. Oko pola puta preko roll Vanessa promeškolji. Sam odmah prestao i darted do krevet emocionalna inteligencija.

Oko šest mjeseci kasnije, ja još uvijek hadn \ 't imao spolni odnos s Vanessom još zaljubljenost. Sam često gledao snu po njoj otvorena vrata ili ušuljao u njezinu sobu da gledaju svoje oblačiti. Kad sam bio doma sam, ja bih šunjati u njezinu sobu da njuškanje joj gaćice. Ona nikada nije dao bilo kakvu naznaku od mene primjećujući.

Imao sam plan. Te noći, moji roditelji su išli van na večeru opet. Bio sam jako znatiželjan to znati ako Vanessa bi me jebati i Nisam \ 't ištanje to izraditi premjestiti ako ona bi se to gadi. Ja odjeveni u moje teretane hlače koje stvarno pokazivanje moj kurac ako imam neuspjeh. Tada, kao i uvijek, Vanessa i ja sjedio na kauč u dnevni boravak gledati film. Nakon odabira filma, ja startied fantisizing, ostavljajući moje mašte idu divlje, i ubrzo sam imao neuspjeh. To nije \ 't da je teško s Vanessom u njoj izlažu tenk vrh koji mi je pokazao obrise njezina bradavica.

I onda legla i pretvarao da zadrijemati, držanje jednog oka malo otvorena tako da sam mogao vidjeti gdje Vanesse bio obličje. Naravno, ona je bulji wide-eyed uspravno na moj kurac. Ona čuva bulji u to desetak minuta i onda tiho, rekao je moje ime. Nisam \ 't odgovoriti.
Njezina ruka polako doći u moje krilo i ona lagano Pomilovala moj kurac preko moje hlače. To je sve znak da mi je trebalo.

Ja se zaključa i skočio na vrhu Vanessa, suzenje off moje hlače dok je gledao u mene s iznenadila izraza na licu.

"Mi \ 're idući u imati seks. Now." Rekao sam.

Ona je odgovorio grinning i izvrsno off joj tenk vrh, otkrivajući joj boobs da weren \ 't previše ogroman, ali weren \' t maleni bilo. Počela sam malo sisa na nju nipples i sretno čula oplakivanje. JA je napravio moj put dolje na nju maca i trzanje moj jezik i izvan nje. Vanessa vrisnula "Do it! Želim sada".

Ja polako klizila moj penis i izvan mokro joj maca i jeben mi.

недеља, 11. април 2010.

Ja sam jedan od tih pustolovina na svoje i bilo je stvarno kinky i perverzna! Ja stvarno volio previše! Na bilo koji način uz opis onoga što ćete naći u ovoj mjesecima avanturama: S & M, BDSM, oralni seks, vaginalni seks, igračke, šaka karanje, sportovi na vodi, voće, povrće, threesomes, lezbijstvo i smrti! ... Morat ćete da pročitate kroz drugi avanturu kako bi saznali o tome, neki od vas su čuli o tome, ili možda vam se neće!

Na moj zadnji posjet moj omiljeni jebeni spot sam govorio da neki od ljudi koji su bili tamo i oni je rekao mene o vrlo tajnim & BDSM seksi klubu sama na sceni, dobio sam jako rožnat na misao bitak je vezao gore i koristi za cijelu noć! Bilo je nešto iziskivalo dosta uređenja kao što sam morao otići tamo na svoje i biti spremni da se daleko za cijeli dan (večer za večer! Dave i rekao sam svoje kćeri da sam morao otići na tečaj za cijeli dan i noć, i da bih ostaviti na radu vrijeme jedne noći i povratak na oko radnog vremena sljedeće noći, koje će im bi značilo da sam bio usamljen na putu u djelima vrijeme, tako da će mi se plaćati. Uz to izdvojiti Ja odjeveni u udobnu odjeću, koja je u mom slučaju značilo traperice, remen, grudnjak, T shirt majica i znoja. navršilo vrijeme da napustim i osjećao sam se sve trembley iznutra kao što sam vozio na mjesto susreta. Sve sam znao je da sam bio je parkirati svoj auto na parkiralištu pridržana, idite u klub kuću i otići do bara i pitati za piće zove upalu bum! To se pokazalo votke i koks, koji mi je bio nepoznat začinjena nokautiran od neke vrste droga. Svaki put sam uzeo piti i sjeo na jedan od stolova i pogledao oko na druge stanare u sobi, nitko od muškaraca izgledao vrlo lijepo, svi su izgledali računalo nerds! Osjećao sam se nelagodno i sam namjeravao niz moje piće i otići, sve što sam radiš sjećam se Downing moje piće, osjećaj svjetla na čelu, a onda ništa.
To je sve dok sam došla krugu, ne znam koliko dugo sam bio bez svijesti, ali ubrzo sam shvatio da sam bio drogiran i da nisam znao gdje sam bio! Ubrzo sam shvatio da sam bio povez preko očiju i da sam bio više ne nosi svoje odjeće, u stvari, sudeći po tome što sam mogao osjetiti sam potpuno oduzeta i ispravljene u ostale odjeće. Ja mogu samo nagađati što zaista sam bio obučen u ali se osjećao kao da sam bio isprepleten u korzet, imao sam bluze na više od toga, dugim rukavima i rukavice sam mogao osjetiti različite gaćice na mene, čarape, kratke suknje i Dužina bedra čizme od nekih vrsta pasa okovratnik taj pogodio Oh i, naravno, vezanih očiju. Bio sam svezan je moj ručni zglob i gležanj u stolicu s drvenim rukama i nogama.
Kao što sam okrenuo glavu za slušati bilo koji zvuk, on mora imati bio čekivanje za znakove života od mene, jer kad je govorio da me skok milju,
"Dobro napokon si budan. Bilo koja žena koja dolazi u naš klub i traži bolan bum se smatra kao kurva, igra stvar za naše zadovoljstvo. Ti si mina za noć i dan za napraviti sa što ja molim. "
On je rekao.
"Gdje sam ja?"
Uspio sam reći prije nego što je vikao na mene
"Zaveži, te govoriti kad si govorio."
A on me preko moje slatko tits, nije teško, ali dosta teško za to da Sting! (Tada sam čuo poznati zvuk polaroid kamere uzimanje dvije slike od mene)ako jednom budes sama koji sjedi tamo sam bio osjećaj toliko seksualno ranjivi da sam mogao osjetiti moje pussy Sokovi se već počinju propuštati izlaze između mojih usana.
Ja mogao čuti njegov dah dolazi u kratkim bori kako je postignut naprijed i ripped otvoren bluza, JA pravedan stenjali. Potom je smanjila samo moje bradavice iz grudnjaka šalice steznik i kako je upletena i izvukao je svaki od njih, nisam mogao pomoći, ali vape u užitak, samo biti nagrađeni s još jednim vezivanja preko moje sada izložena bradavice i još jedna kazna . Onda je otprilike rastao moja bedra i gurnuo suknju do mog struka, polako je pratiti svoje prste preko moje nabrekle humak maca, ja ne znam kako ali sam uspio ugušiti krik zadovoljstva koji je započeo graditi kao on gura materijal gaćice na jednu stranu i skliznula par svoje prste u mene, zadirkivanje, nekako znajući da sam već bio blizu climaxing. Onda je prestao i grubo je uhvatio materijal gaćice te ih ripped off mene, taj je jednostavno previše za mene, a ja je došao glasno. On je tada zareži na mene
"Upozorio sam vas da se smiri, sad sam idući u morati kazniti neke više."
On je pušten iz moje ankles noge stolica i zatim ih vezao uz kratki komad lanca, (znam da je lanac od zvuka koji je napravio kad me dvoličnost preko sobe za noćenje.) I on je pušten mi ruke & clipped one zajedno za to kratka udaljenost preko sobu. On je tada grabbed moje ramenima i okrenuo oko mene prije mene bacanje dolje na krevet. On je tada grabbed moje ankles i mene podiže tako da je moja guzica je bila samo na rubu kreveta i on unclipped moje ankles i njima vezan za neki tip visok ograničenja, tako da su gore i održao otvorenim. Bili su tako čvrsto da sam pružio nije se mogla kretati.
A zatim me ostavio za ono što mora da je bio oko sat vremena. Kad se vratio sam ga molio da mi koristiti wc jer mi je trebalo malen. On je rekao ne, i da moram sebe kontrole ili bih biti kažnjen! Tada sam čuo zvuk swishing u zraku u blizini moje noge, i znao sam da je imao neku vrstu bičem opet! Zatim me pljusnuo preko moje izložena bum guzovi, loveći također završava mojih maca usne kao što je učinio tako, ja flinched i ja mokra.
"Vi prljavi malo drolja, rekao sam vam da ne radite to!"
On je rekao i kao što ni ja još bio weeing počeo je šlag moje bum tvrdi, ubrzo se osjećao kao da je na vatru i on je prestao. (Čuo sam kameru uzeti još dvije slike). On je tada rekao: "Stavite vaše ruke na vašem pička, te djevojčura."
Ja sam kao što je rekao i ja ga čuli prebaciti na nešto i on je stavljen u mojim rukama i on je rekao
"Wank svoj klitoris s ovim dok ne svršiš."
To se osjećali kao ak oblika kao što sam to istraživao sa mojim prstima, onda sam osjetio kraju da je koji se kreće, to je električna četkica zub! Ja dahnu out
"Ne mogu to će boljeti!"
Sve što sam dobio je oštar podsjetnik preko moje tits opet. Pažljivo sam je stisnutu protiv izvan mojih maca usne, on je ubrzo zareži iz
"Pull otvorite ih s jedne strane kuja, i dobiti ga na klitoris!"
Apprehensively sam kako je rekao i bio sam iznenađen da nije ozlijeđen na sve, u stvari, to je vrlo lijepo i sam ubrzo trljanje to sve preko moje klitoris, izgradnji bliže i bliže orgazma i ja učinio. Kao što sam počeo podignite off on zareži na mene da radiš to ili drugo! Moj klitoris je tako osjetljiva do tada da je svaki dodir me čupati i kreten. Tada je započeo moj prst upaljeno bum rupu. Tada sam osjetio nešto cool i teško se guraju u moju bum. Dublje i dublje gurnula je dok sam osjetio njegov prst banging protiv mene kako ga on baci i od mene, ja pustiti jedan jecaj užitka kao drugi vrhunac počeo graditi u mene iz mog stimulacije bum rupe.
"Kurva voli svoj rod ne ona?"
On je pitanje, ja samo stenjali out
"O, da ovu kurvu voli banane."
On je zaustavljen na trenutak i izvukla iz mene i kako ga on ljušteno što mi zapovjedi da zgrabite moje Bum obraze i povucite ih otvoriti za njega ili drugo! Ja sam kao i on mi je rekao da i osjetio sam ga gurnuti peeled banane natrag u moju Bum i počeo me jebati s njim opet. (Opet sam čuo zujanje kamera dva puta). Uskoro je počeo da se mekana i kašast pa on jednostavno prisiljen sve to duboko u moj bum i ga ostavio tamo.
Ostavio mi je opet sama za neko vrijeme, a zatim se vratio. Mora da sam dozed off, jer sljedeća stvar koju sam znao da je njegov penis osjeća zabadanje u moj i dalje vrlo skliska maca. On nije trajalo jako dugo, a kako je i došao u meni tako brzo, nisam ni imao vremena da se sperma. Nakon što je prestala disati teško ga morali razviti ono što mogu reći samo je jako gusta sužava mekana gumena dildo koji je počeo raditi u moj skliskosti, kao što je počeo da se širi plakala sam u zanosu i boli kao što je započeo poticajno moj osjetljivi G točka, onda je napravio mene koristiti električna četkica za zube na moj klitoris u isto vrijeme i to je bio previše za mene, ja tek počeo da višestruke orgazme, sam nije mogao zaustaviti. Tada sam osjetio mu dati dildo snažno guranje i sam osjetio da mi se protežu čak i šire za nekoliko sekundi a zatim se činilo da bi tanji, nakon toga sam pogodio da je to morao proći preko najširi bod i sada moj rožnat pička je držeći u svoj isti. (dva puta zvučala kamere opet) JA zaustavljen koristeći četkicu za zube i on mi tvrdi ošamario po mom bum sa svojom rukom, moj prisilnom udaljavanju od svoje Slap je napravio moj maca mišiće obujmica na dildo i sam mogao osjetiti kako čudesno puna sam osjetio! Onda je vikao za mene da bi ja osobno wanking s njom sve dok on mi je rekao da se zaustavi. Ne znam koliko dugo me držati to radi, ali osjećao sam se apsolutno iscrpljeni.
Na kraju je uzeo četkicu za zube od mene i ostavi me sama opet, uvijek s gustom vibrator zakopano duboko u moje dobro rastegnut pička, ali on je obuzdati mojim rukama trake sa sličnim osjećajem za one oko moje ankles. Opet ne znam koliko dugo sam sama, ali sljedeća stvar koju sam znao da je penjanje na krevet i onda on grubo grabbed moje obraze i naredio mi je da otvori usta, ja sam kao što sam bio rekao i kako je prisiljen njegov penis u usta sam počeo da se skliske i uključen opet! (kamere whirred dva puta opet). Iako je bio jebeni usta došao je do dolje i izdvajali iz dildo moja pička i onda je počeo jebati mene i prst protrljati moj klitoris u isto vrijeme. Tada sam osjećao da odlazi umišljen kako on počeo špricati mu sperma niz moje grlo, a kako je njegov penis izdvajali iz mojih usta sam dahnu out
"O, hvala ti majstor, ja ljubio svoj okus sperma u mojim ustima, da li sam ga sisati dovoljno dobar za vas?"
On nije rekao ništa onda. On je samo popeo od mene i krevet i sam mogao čuti ga dolje između moje noge opet. (Kamere whirred dva puta opet).
"Znao sam da si prljave drolja, pička je vaš razjapljenih tako širom otvoren da mogu vidjeti u svoj djevojčura's pička. JA kladiti se ja još mogu šakom zajebavati vas previše! "
Tada sam osjetio njegov stisnutom šakom gura u mene, dildo je ostao u meni za tako dugo da moje mišiće je rastegnut, i bili su boraveći opušteno i počeo šakom mi jebati. Sam mogao osjetiti leđa njegove zglobove trljanjem moje G točke kao što mi agresivan, ubrzo su me hvata i oplakivanje, nisam mogao sebi pomoći iz moleći ga da mi šakom brži, on je pozvao mene sve i svašta i onda je on nakratko zaustavljen i opet pušten moje ruke i dao mi četkica za zube opet. On ne treba da mi reći što učiniti s njom i bio sam skoro davanje sebe višestruke orgazme kao što mi agresivan i ja počeškala klitoris. (Kamere whirred opet). Kad mu je bilo rožnat opet i spremni da zajebavati mi je uzeo od mene četkice za zube, šakom klizila iz moje pokisao mokro pićka i on je uzeo obje ruke i gurnula ih na taj način leđa moje ruke su polaganjem ćelav nasip iznad moje razjapljenih maca usne, zatim je gurnuo obje ruke na moja pička.
"Osjetite kako širom otvorena te su sada ti drolja."
On je rekao, ja se glasno dahnu u čuđenju kao moj prst pao u moj široko razjapljenih maca, on se nasmijao na moje iznenađenje, a zatim je skliznuo moj prst van dok su bili na skliskim usana mojih maca i on je rekao
"Držite svoje pička širom otvorene kao da je sada za mene ti drolja, a ja ću vam sad jebati." On je gurnuo penis u meni, nisam mogao to osjetiti na svim, a ja počela plakati kako je rekao
"Ti si jebeno dobro ni bilo tko bilo koji više, da ste previše jebeno širom otvorena za svakoga da se osjećaju ništa kada su jebi. Ako želite da se osjećaju više ništa, bolje da se sami jebu velika magarca tako da možete osjetiti nešto kad ga zajebavati! "
Onda je gurnuo ruku u mene opet i onda je gurnuo penis u ruku i mene jebeno sam wanking off na mene. Kad je završio lijevo mi plakati za nekoliko minuta. Potom se vratio.
Prvo je objavio moje noge, oni su od ograničenja, a on mi sjeo, a oko ruke mi ruke vezane lisicama iza mojih leđa i grubo rekao,
"Zaveži, došli ste ovdje od vaše vlastite slobodne volje, te je znao što bi moglo dogoditi. On je tada mi je hodio putem do kupaonice, a nakon objavljivanja moje ruke on me ostavio tamo da ide na zahod (Moja Pooh je izgnječen do banane!) I imaju tuš, dok sam bio u tuš je došao natrag u sobu s masku na lice, noseći šalicu čaja za mene. On mi je ostavio tamo brzo i zaključana vrata iza sebe, bio sam osjećaj prilično klimav pa sam pomogle sebi nekoliko spoonfuls šećera, imao sam se smirila već kao kad sam bio vlasništvo tušem sam imao osobno pregledao i otkrio da je moja maca dobro nategnut je već počinju da se vrate u svoj normalni skliske self! Uf, mislio sam da moje samo, sljedeća stvar koju sam znao je da sam sjedio u svom automobilu u privatnom parkiralištu gdje sam ga ostavio. Otkrio sam da sam bio natašte pa sam otišao u cijelu noć Tesco's za kuhani obrok prije nego što sam otišao kući.
Prva stvar koju sam učinio s Dave kad sam hodao kroz vrata te noći će ga odvući u krevet, a ja ga mi jebati i recite mi kako se osjećao, trebao sam ga čuti mi reći da je moja maca je još uvijek lijepo i zbijeno za njega, a on mi je rekao to je bio kao on je došao njegov vruć ljepljive sjeme u mene! Jedina stvar koja je došla ove epizode je da nisam sam izlazak na moj posjedovati da imaju sex opet, sad svaki put kad sam osjećati u raspoloženi za seks s strancima, Dave i uvijek će doći sa mnom, ne nužno da se pridruže u, ali samo držati na oku na stvari, te ih zaustaviti ako oni izaći iz ruke! Sljedeći dan u dnevnom svjetlu sam pronašao omotnicu s tim slikama u, ja im je pokazao da Dave i ja dobio toliko topla i uspaljen ih vidim da sam ga zadržao off posla taj dan i da ga jebu dok njegov penis je bio toliko bolan da je on mogao t golom ništa dirljiv to!

петак, 9. април 2010.

tvoja ljubav matorka

Jodi ležala sklupčana u krevetu, njen um gubi u mraku otajstvo da joj je čitanje za posljednja dva sata. Uvijek stidljiv i skroman tip, neka ona sama Jodi postane hrabar, snažan, senzualna, pa čak i bespomoćna znakova u svakoj knjizi koja je pročitala, njezino ime postalo ime pickica, svijet na papiru, postaje njezina stvarnost. Kao ričući oluju nad glavom, ona je snuggled u dubljim ispod svoje deke i pročitati na ... fokusiranje ... ostavljajući sama potonuti dublje u meki sadržanim svijeta ... postaju ...lizala
"Jodi stajao pred ogledalom starinski, sebe vide ne kao ona uistinu bila, ali kao fer kose, božicu ljepote uz onu opisom samo moje. Ona je u svojoj čulan grudi, struka blagi, bujan figure poljubio po crnim lateks i ona nije mogla vjerovati svoje ljepote , ali to je bio tamo, ogledalo ne laže, pa to je i rekao joj kako je lijepo ona uistinu bila. Preselila oči niži, uzimajući u svojoj vitka bedra, čvrstu teladi čvrsto zamotan u svoje kožne čizme i platforme joj je pozornost do tamno čuperak kose koja je pokrivala njeno lijepo seksa tvoja ljubav. Dovođenje prstima da ga, ona otrča savjete kroz svilene kose, maca tako lijepa, da nije bilo dijeli se s čovjeka, niti će to biti sve dok jednom došao u ju, govoreći joj o svojoj ljepoti, onda i samo onda, ona će neka ga uzeti, samo bi onda ona neka kradu nevinost, tek tada ... "

Jodi ležala knjiga preko njezine gole grudi i zatvarajući oči, išla joj prsti dolje joj mekani trbuh, ostavljajući ih potez niže dok su igranje kroz svileni čuperka koja je pokrivala vlastite topla maca, maca tako lijep ... i ona pročitajte na ...

"Jodi sama spušta prema podu, širiti njezine noge širok, gledala je u strahopoštovanje prekrasne maca u ogledalo, a ona ga dotaknu, širenje mesnatih usana izlagati sočne usne ružičasta." Koja predivna maca sam ", ona misli i koji se proširio šire, gledajući kako joj klitoris skliznuo iz to delikatna kapuljačom, grizu svoje usne tiho dok je cijenjeni zatvorenost svoje rupe, tako savršeno, tako spremna za pravo jedan. Dopuštajući joj ruke na krug joj klitoris, upoznati gori počeo duboko u njoj spol i osjeti svoje lice pinkened. Zatvaranje očiju, Jodi predali joj isti užitaka, ljulja joj dupe, maca joj kaplje njegova sokova van na podu ... ona je bacio svoju glavu natrag, otvara oči za brzo pogled u ogledalo, kako bi još jednom udahnuti joj lijepo lice kao što je pinkened u žudnju i čežnju ... i tamo je bio ... gledali njene ljubavi prema sebi ... oči tamne i piercing matorka.

Okrenula je glavu daleko, gleda preko ramena, on nije bio tamo ... i ona okrenu leđa. Njen čin ljubavi prema sebi su ga zove, prolijevanje njezina spola ga privukao ju, i tamo je bio ... tako lijep taj čovjek u sebi ogledalo ... dark eyed bog s kojim se uvijek dođe do kao ona otkriva svoju ljepotu u antičkim ogledala. On je vidio njene ljepote, a ona je to znao, oči uvijek zaključana na nju, njegova golog tijela, čvrste i mišićave činilo uvijek na gotovs da je odvede, njegov penis samo tako, tako gust tako da podigne govorio o njegovu glad da zajebavati joj, izgleda čežnje u njegovim očima, dapače on je vidio svoju ljepotu ... "

Jody skočio od nje krevet i preselio se u ogledalo stoji u kutu svoje sobe, i sama spuštanje na podu kao lik u knjizi je i laika otvorena knjiga pred njom, tako da je mogla čitati. Širenje joj noge, ona milovala joj maca, oproštajne usana otkriti njezin klitoris otvrdne i ona ga fondled, on gumiran u svjetlu krugova koji stoked joj plamen želje ... "Ako samo sam bila lijepa", je prošaptala u sebi ... "Ako samo sam tako lijep da će doći do mene" a ona pročitajte na ...

"Polako, osjetilno, Jodi čuo glas govoriti u njezino uho," Ti si tako lijepa. Ljepota kao i tvoja treba trajati vječnost. Ljepota kao Vi nikada ne bi trebali umrijeti, već živjeti vječno, bez kraja besmrtna "Jodi se okrenu i ona ga je vidjela, odraz u ogledalu je bio iza nje, udisanjem svoje ljepote u stvarnom životu kao što je uvijek učinio u granicama stakla i drveta. Ona okrenuo i ruže, oči stalno na njegov kao ona tražili istinu, bio je prekrasan, baš kao što je i ona čeznula za njega, je vidio svoje ljepote i ona je znao da je on jedan sisama.

On je doveo svoje usne na njezine, i poljubi joj duboko. Jodi osjećaj nema želje da povući daleko neka mu jezik sonda topla vlažnost njezina prekrasna usta, a ona za njega više gladovala. Ona neka ruke kliziti zavodljivo preko svoje vitko tijelo, pritiskom blizu njega, tako da je njegov penis bio je pritiskom čvrsto protiv nje već gladak maca. Plesao je s njom, oči bulji duboko u njezin, njezin crtež na pohotne zanos koji ju grčiti u njegovu zagrljaju, mljevenje joj pička žele protiv svoje natečene penis. Bila je izgarati strast, njen nokat šapa leđima, topli jezik liže duge staze požude preko njegova ogromna prsa, a ona ga je zamolio: "Ja sam bol za vas. Take me ... molim vas da me uzeti .... trebam te"

On je spustio svoje usne na poljubac mekana koža joj dugi vrat i na toplom požude-ispunjen šaptati, govorio u njeno uho, "uzet ću te i vi ćete biti moji ... i vaše ljepote ... će ostati zauvijek besmrtne . Želite li to biti tako? "uzet ću te i vi ćete biti moji!"

Joni hipnotički slithered njeno tijelo preko svoje, bol u njoj pizda biti ispunjen, da se razbije i da bude jebeno. Četkanje njezine bradavice otresit protiv njegove runjave škrinja poslali udara čežnje duboko u njoj Lusting, gladni pizda. Mogla bi se ne više, ona je potrebno da se ispuni, a ona ga je potrebno sada, "Uzmi me, make me tvoj, molim da me se, me jebati, i uzeti mene ugoditi"

On je stavio ruke o njoj blagi struku i podigla joj dok joj pička kaplje je svojim toplim sokovima preko njegova lupanje pijetao. Ona je zamotan nogu o njemu, pritiskom na lice na njegov snažan prsa i on je pao, ostavljajući mu Mamut lupanje pijetao sama suza duboko u zatvorenost joj bolan maca. Joni vrisnula out sa boli, rezak dolje na prsa kao on grunted u gromoglasan thrusts, vožnje njegov masivni penis teže i teže u njezinu drenched pizda.

Kao Joni je nastavio čitati, ona je klizila prstima in i vanjska strana od njoj skroz mokar mokro maca, prvo jedan, zatim dva, teško ih je lupanje u njezinu glatku razrez, glad da se sperma joj pretjecanja. Zadihan, gubi kontrolu, Joni prst-sama jebeno teško, njoj pizda sokova spilling out na kat, ali ona nije htjela da se sperma još, ne dok su i učinili. Oni bi zajedno sperma, penis cunts i eksplodirala kao jedan. Ona nije mogla pustiti sperma ... ne još ... i ona pročitajte na ...

"Joni čuva svoje lice pokopan u prsa kao bol i užitak potopljena joj kurac pička popunjena. Ju je podigao i njoj pao, prisiljavajući njegov penis još dublje i ona povika, gotovo moleći za njega da se zaustavi, ali joj glad za čuvanje joj sperma od toga. Ona je podnio gnjeva njegova kovanje neizmjernost kako je njegov penis potisak brže i brže u nju, svoju grunts punjenje uši joj, joj plač i jauk punjenje njegovu. Njeno tijelo napeti i sama pritisnuta teško ga, brušenje lupanje joj klitoris protiv svoje zabadanje zdjelice. Joni shuddered, njeno tijelo poplava orgazma, a ona je vrisnula out, zadihan, šapa, joj maca cijeđenje njegov penis u brzom kontrakcije i on spewed njegov vreo sjeme duboko u njoj pulsiranje pizda ... "

Joni hammered joj prste u njen gladak pizda s gladi da se sperma. Ljulja joj dupe i širenja šire, je izvukla svoje prste te ih je vodio preko tvrdih i brzo joj hard rock klitoris. Val zadovoljstva jurnu kroz nju i ona throated orgazma jauk, grunting i lifting joj dupe off od poda do joj maca gushed svoje sokove diljem knjizi i ogledalo. Spuštanje svoje brade u prsima, Joni jahali na valu orgazma sve dok joj maca bila suha i ugovorenih nema više.

Joni pogleda gore i bio užasnut. Slike njezine knjige odigrava u njenom ogledalu. Tamo su ih, prekrasne žene u zagrljaju gnusan zvijeri, vrištati i lupa na njemu prsima, to je još uvijek zabadanje penis duboko u njezina rastrgan pička, sperma i krv struji prema dolje to je masivan bedrima ...

Joni sama probudila vrišteći, njezine knjige još uvijek ležali po prsima, mokro joj prsti još uvijek prisutan u svojim toplim maca. "To je bio samo san", ona sama uvjereni kako je ona iščašenje off krevet i otišao u ovalnom zrcalu sjedi u kutu svoje sobe. Podešavanje joj kosu, ona je iznenada svjestan kako je lijepa.