.

уторак, 25. мај 2010.

Biseksualni

Pa, nakon nekoliko smjerova zabludi sam napokon stigao na svoje mjesto. On je stajala vani me čeka. On je stara škola kratki kratki šorc na teretanu i imao je neke vrste uske assed hoda njegov korak.
Našao sam moje samo u svojoj sobi u razgovoru s ovu osobu sam mislio slagati se sa, ali kao što smo razgovarali ne bih mogao sliku moje samo radiš ništa s tom osobom seksualno. Imao sam samo eksperimentirao sa biseksualni muškarci prije i oni su definitivno nije kao zenske kao ta osoba. Nakon otprilike sat vremena razgovora sam rekao da sam morao napustiti.
Nisam razgovarati s njim do prije nekoliko mjeseci kasnije nakon što je taj dan. Rekao sam slijedila je netko drugi. To je zapravo malo taj završio u neke zabave i neke neugodne situacije koje ću spremiti za druga priča.
Pa kad sam konačno imala dobar razgovor sa Brian (ime mog prijatelja MKE) Rekao sam mu o mom nezgoda s nekim dečki i par cura i htjela u susret s njim i razgovarati.
Sam stigao na svojoj kući, a ovaj put s otvorenog uma i jasniju ideju o tome što možete očekivati. Počeli smo govoriti što smo učinili prije toga sam osjetio neke seksualni pozivi dolaze preko mene. JA je pitao ako on je imao neke porno za nas gledati zajedno. On je odmah popped u nekim berba gleda gay vid od nekoliko momaka ide na to. Tada sam shvatio sam kakve su mu dugovali za vodeći ga na prije pa sam pitao ako on bi mi masaža. On je rekao da je trening da postane profesionalni i bio spreman za praksu. On je pokušao napraviti najviše sa mnom leži na trbuh na svom kauču, ali se činilo da postane težak zadatak.
On je tada rekao da je potrebno da biste dobili svoju masažu stol. Isprva sam rekao da nije potrebno ići u nevolje uzimajući Internet vanjska strana, ali on je inzistirao da će biti vrijedan Internet. Kako je nastavio razvijati tablici iz prilagođenih torbica sam skliznuo iz moje odjeće i dočekala ga je s mojim golim bod. Bio je pomalo šokirana, ali sam samo rekao da je najbolji način. On je počeo raditi na moja ramena i činilo se da ga je uživanje samouprave, kao i pogled na moje golo dupe. JA je pitao ako on mogao uzeti svoju odjeću previše jer sam bio nag. On mi je dužan i vidio je imao vrlo ponosan izgradnja dobrih 6 inča. On je otišao natrag na posao na leđa i bedrima i primijetio sam mu teško na još bio hard rock, nakon dobrih pola sata.
Nisam mogao odoljeti, a postignut i počeo da ga udara dok je Pomilovala mi cijelo tijelo. Izgledao je iznenađen na moju želju da ga masažu, ali nije objekt. Nakon nekog vremena on je pitao ako sam mogao prevrnuti tako da je mogao masaža moje prednje. Kao što sam učinio ono što je on uputio on je otišao ravno za moj želudac i radio je njegovom putu do ispred moje bedro i moj penis. Budući da je tako opuštena s velike masažu sam postao vrlo uspaljen i izvukao ga ontop mene i počeo 69 jedni druge. Nakon nekoliko minuta on je htio ići solo na moj penis i nastavila da Bob gore i dolje na moj debeli penis za ono što se činilo kao sati. Dobio sam tako okrenut na njegovim vještinama sam htjela vratiti milost i učinio ga je ići na leđima. Sam počeo raditi na njegov penis i pogleda da li je plaćati pozornost. On je bio u toliko zadovoljstvo imao je glavu i oči su snimale. Počeo sam masturbirati polako, trljanje moje loptice i ukazivanje moje malo dupe. I onda je osjetio potrebu nisam osjetio u dugo vremena.
To je bio dugo vremena jer sam imao penis u moju guzu. Posljednji put bio s jednom od te flings Spomenuo sam i to nije vrlo ugodna. Uglavnom jer sam bio ne u ovom trenutku i da je samo da je imala jedan od drugog sadržanu u prethodnim pričama. Pa u tom trenutku sam se popeo gore i njega montiran. On je bio u takvom šoku on je samo pitao što sam planirao. Počeo sam raditi njegov penis nad glavom moj magarac otvaranja. On me je zaustavio i rekao da mu je potrebna zaštita. Pokušao sam ga uvjeriti druge mudar jer sam senstivity na lateks. Ali on je inzistirao i stavite prezervativ na od non latex materijalom (mislim urethane). Zgrabio neki lubrikant i bio čekivanje za mene raditi njegov penis u. Kao što sam nastavio gurati njegov penis u moje dupe sam pitao kada je posljednji put je to učinio i on je rekao da je dobar 12 godina natrag u srednjoj školi. Također je kazao kako se obično jedini je dao Bjs ili occationally dobio jeben ali obično ne dopustiti ljudima da ga se dotakne. S tim sam se polako potonuo prema dolje na njegov hard penis. To malo boli jer sam nije bio baš kao i većina iskusnih. Kao što sam rekao sam imao samo 2 dečki u moja guza. Prva je bila samo 4 inča, a drugi je prosjek. Moj trenutni analni ulaz je prosječna, ali kunem se da je tako teško da je boljelo kao da je obješen kao konj. I pokušao moje best to him vožnju, ali nakon 10 minuta ili tako da sam was on je došao već žele. Kondom nije suglasni s mojim osjetljivu kožu i umjesto blaženstva čistih sam bio u nekim boli, ali i malo zadovoljstvo jer je bio u ovom trenutku toliko. Vi stvarno mogao reći je zaboravio što jebeni netko drugi osjećali kao. On mi je preselio u misionarski položaj i počeo raditi moj magarac teže. Pokušao sam uživati u trenutku za njega, ali nakon oko pola sata sam rekao da je previše.
Nakon što je izvukao sam rekao možda sljedeći put smo mogli to učiniti sa vanjska strana kondom. Kazao je kako možda ili možda sam ga mogao jebati umjesto. Budući da smo oboje bili zauzeti, drugi krug je bio stavljen na čekanje. Kada i ako se to dogodi ja ću napisati još jednu priču i nadamo se da će biti više ugodno iskustvo.

Нема коментара:

Постави коментар