.

уторак, 11. мај 2010.

Gole zene

Svi fiktivni likovi u priči, koji su uključeni u seksualne situacije i incidenti su iznad dobi od osamnaest godina. . . .
Judith je odložite Bobby's čisto rublje kad je uočio nešto ružičasta strše iz pod Bobby's stog gaćice. Što je to, ona je pitao dolje i dostizanje timidly podizanje stog kratke hlače? Zašto je to par gaćice, ona je sama rekla povlačenjem ružičaste gaćice iz pod stog. I oni su mi gaćice! Što u svijetu je Bobby radiš sa par mojih gaćica u svojoj sobi. A što je mekušce bijele stvari na ženske gaćice? To je sve previše očito, ona je grčevito misli. Bobby je bio koristeći joj gaćice da, kako masturbira. Tu bi se moglo nema drugog objašnjenja.
Pa, on je četrnaest godina i ušao u pubertet tri ili četiri godine, pa zašto bi joj se čini tako čudno da zna da je njezin sin masturbirao? Možda to nije bila činjenica da je masturbirao da je gnjavi ju. Možda je to bila je činjenica da će koristiti svoje gaćice za napraviti Internet. Bilo je nešto čudno incestzuodno o tome. Ona ne zna što da mislim. . . ili činiti.
Ona nije izvještačena od bilo koje se protežu od mašte. U stvari ona i Ivan bi se klasificirati kao neki kinky, ako je istina da bude poznat. Pa, možda ne kinky, ali nekonvencionalan, reći najmanje. Tu nije bilo mnogo, što nisu pokušali ili učinio u svojoj trinaest godina braka. A ona nije htjela ništa učiniti da joj sina koji bi ga mislim da je spolni odnos između muškarca i žene bilo sve samo ne prirodno. . . i normalno. . . i zabave. . . .
Pa, ona bi samo imati razgovor s Ivanom o tome što učiniti s Bobbyjem, ona je sama rekla kako je ona punjena joj gaćice na mala pregačica koju je nosila kad je učinio svoje kućanske poslove. Guranje ladica zatvorena, Judith okrenuo i počeo da napuste. Ali onda je prestala i na ćef zgazi preko sobe do Bobby's krevet. Nagnuti prema dolje preko nje, ona je savijena prema dolje i išla ruku pod madrac dolje. Osjećaj oko pod madrac, osjeti prstima četkica preko časopisa. Internet clutching među prstima, ona tugged iz svojih skrovišta. Gledajući na naslovnici, ona je vidjela da je, kako je zamisliti da je zaista odrastao časopis. Na prvi pogled, ona je mislila da bi moglo biti jedno od Ivana časopisa, ali kad pročitate naslov ukrašen preko naslovnice, ona ne misli da je, osim možda Ivana bila malo kinkier nego što je prvotno mislio. Majke i djeca pročitati naslov časopisa, a ispod naslova, postojala je vrlo sugestivnu sliku starija žena i dječak očito u svojim kasnim tinejdžerskim godinama. Žena je gola, no dijete je penis diskretno je skriven od stolica je on stajao iza.
Polako otvaranja magazin, ona je vidjela da za razliku od diskretne naslovnici, slike unutar lijeve ništa za maštu. Listanjem časopisa, vidjela je da su slike dječaka i starije žene u pravedan o svaki tip seksa čina zamisliv, pa čak i nekoliko koji nisu bili da se uvjerljivim.
Zatim su se okrenula drugu stranicu, vidjela snimku nestled u kralježnici časopisa. To je njenu sliku! A ona je bila gola! Prva stvar koja bljeskale kroz njezin um je bio da je Bobby je našao zalihu slika koje su ona i John je uzeo jedan od drugoga. A neki od tih slika pokazala dva od njih u nekim prilično kompromitirajući položaj, ona zabrinuto mislila. Ali onda bliže studira sliku, vidjela je da je to samo slučaj izrezati i zalijepiti. Netko, i ona je dobra ideja koji je uzeo njenu sliku lica i zalijepili na sliku gole žene.
Slika klizi natrag u magazin, ona je zatvorena i počeo ga skliznuti natrag pod madrac, ali u posljednji drugi promijenila svoje mišljenje. Folding je, ona je skliznuo u džep svoje pregače, zajedno sa svojim gaćice.
Idete o njoj kucne poslove u seksi vesu, radila joj put natrag dolje do spavaće sobe da su ona i John dijeli. Bacanje časopisa i gaćice na njihovom krevetu, ona je planirao razgovarati o njima na Ivana kad je došao kući.
Nakon škole, Bobby je došao na granični kuća u njegov običan veseo način.
"Bok, mama", kazao je kako je chirped brušenog joj na putu u svoju sobu.
"Bok," vratila gledajući ga preskočiti preko sobe i nestati u njegovu sobu.
Kao što je vidjela u blizini vrata, ona je otišla o svom radu pitate upravo ono što bi se dogodilo kada je otkrio da je uklonjen mu 'fuck knjizi.'
Desetak minuta kasnije, kao što je postavljanje stola, Bobby je sramežljivo miješanje u kuhinju.
"Uh, mama. . . "Bobby promrmljao, njegovo lice boje kuhane repe.
"Da, Bobby. . . "Judita nevino nasmijala se nazad.
"Bili ste u svoju sobu još danas?" On timidly pitao.
"Zašto da sam bio. Stavio sam svoje čisto rublje u svom ladici. Zašto? "Pitala je.
"Jeste li, uh, jeste li uzeti nešto?" Bobby promrmljao.
"Da, ja sam. JA je uzeo par mojih gaćica iz svoje ladice. Ja nemam pojma kako bi mogli imati stečen na svoje ladice, ona mu je rekla. "Osim ako možda sam ih miješaju sa svojim gaćice", dodala je.
"Uh, da, uh, vjerojatno, taj 'kako," Bobby lagao, a lice mu okreću drugu nijansu tamnija.
"Uh, nije vam, uh, magazin, previše?" Bobby mucao.
"Da, ja sam. Nisam mislio to je bio ništa dječak od svoje dobi bi trebao biti obličje at pa sam ga zaplijenili, a mi si idući u imati malo pričati o poslije večere. Ti, tvoj otac i ja ", rekla mu je rekao.
"Oh. . . "Bobby promrmlja.
"Postoji vrijeme i mjesto za sve, Bobby. Ucenje o seksu je vrlo osobna stvar i učenja o seksu od jeftinih magazina nije ispravan put za dječaka naučiti o seksu. "Judita mu je, vraćajući se postavljanje stola.
"Oh. . . "Bobby gulped.
Upravo tada otvorila vrata i Ivan je došao hodanje u kuhinju iz garaže.
"Zdravo", on namršti, a onda zaustavio u svojim stazama kada je vidio tamnocrvena boje Bobby lice. "Uh, nešto nije u redu?" Upita on, gleda naprijed-nazad između njih.
"Ništa nije u redu," Judith nasmiješio mu se. "Bobby, a ja samo raspravljali o tome kako pravilno dječaku trebala naučiti o seksu."
"Uh, seks, sex," Ivan fumbled, vlastitog lica brightening nijansu ili dvije. "Ja vidim. . . "
"Bobby će te otići u svoju sobu, tako tvoj otac i ja mogu govoriti", upitala je znao da je pitanje bilo više u obliku reda nego pitanje.
"Uh, da, uh, yeah-" Bobby promrmlja, saginjanje na glavu i zaputi izvan kuhinje.
"Pa što se događa s Bobbyjem?" Ivan je pitao, koračni do Judita i dajući joj sladak, mali magarac blagi stisak. "A sex?"
"Dođi sa mnom", Judita mu je rekao, zahvaćajući ruku i vodeći ga prema dolje na njihove spavaće sobe.
Zatvaranje vrata iza njih, ona ga je vodio preko prostora za njihov krevet.
"Našao sam ove u Bobby's Room", rekla mu je rekao, pokazuje prema dolje kako bi časopis i gaćice.
"Oh, vidim," rekao je John. "Vaša gaćice, previše?"
"Moja gaćice, previše", rekao je Judith. "Ali to nije sve", primijetio je, flipping časopis otvoren za sliku sebe.
"Wow, ja bih rekao da je stvar za vas", rekao je John, ne mogu držati početak osmijeh sa svojih usana. "Majke i sinovi, vaše gaćice, a slike od vas gola. To je strašno puno. Nije da ja mogu ga kriviti. "
"To nije smiješno, Ivan," ona nije prigovorio. "On je naš sin i ne želim ga misleći da je seks sve o zabada je njegov penis u rupu. Želim mu da znam o ljubavi strane, previše. "
"Pa, pretpostavljam da ste u pravu. To je oko vremena za njega da uče o ptice i pčele, "Ivan promrmljao, branje gore sliku i proučavanje bliže. "Ovo nije vas."
"Da, znam, ali to je ideja iza toga", rekla metež, uzimajući slike od njega i bacanje dolje na krevet uz časopis.
"Dakle, mislim da želiš imati razgovor s njim?" Ivan promrmlja.
"Mislio sam, mislio sam da smo mogli imati i razgovor s njim i objasniti mu-pravilno-" Judita mu je rekao.
"Oba od nas?" Ivan uskliknuo. "Uh, samo ono što je, uh, što predlažete?"
"Pa, nakon večere možemo ga sjesti i saznajte koliko on zna o seksu i odgovoriti na sva pitanja koja bi mogao imati o tome." Judita nastavi.
"A što ako se pitanje, uh, malo previše, uh, recimo, uh, previše osobna?"
"Mi smo odgovoriti na njih", rekao je Judith, "ili ga prikazati."
"Pokaži mu je?" Ivan uguši out.
"Da, da mu pokaže. On je vidio te slike u svojoj knjizi porno, tako da smo mogli objasniti neke od njih, ili da mu pokaže kako se muškarac i žena koji vole jedni druge će to učiniti. "
"Ne znam o tome," Ivan blushed. "Zvuči malo kinky. Ali ako ti kažeš tako. Ja ću ići uz bilo što reći. "
"Dobro, sad idemo jesti večeru, ona nasmiješi se, prema dolje i dostizanje groping njegov penis kroz njegove hlače. "I nakon našeg razgovora s Bobbyjem, možda mama će vam dati malo, ona smijala.
"Oh, je sve to govoriti o seksu. . . spol i Bobby okreće mama na malo? "John namršti, dajući joj dupe provući još jedan poznati.
"Blesav. . . "Judita giggled, ali nije mogao objasniti zagolicati dolje između njezine noge i pojačani osjećaj uzbuđenja je iznenada osjetio.
Večera je konzumirana u tišini nervozan jer niko ne čini željan da se suoči sa svojim problemom. Kao i Judita je čišćenje od kuhinjskog stola, Ivan okrenuo Bobbyja.
"Bobby Zašto ne ići dobiti spremna za krevet a onda u pola sata se vrati na dnevni boravak i mi ćemo imati naš mali razgovor." Ivan mu je rekao.
Nakon što je Bobby je otišao u svoju sobu, John i Judith odjurila do svoje spavaće sobe. Stripping off joj odjeću, Judith počeo za kupaonicu kao John je svlačenje do njegove bokserice koje je najčešće nosio po kući noću.
"Kamo ideš?" Pitao ju je, diveći putu njezina seksi, mali magarac jiggled i drmati dok je išla.
"Tuš i malo čišćenje. . . samo u slučaju, "ona smijala.
"Samo u slučaju što?" Ivan je želio znati.
Samo u slučaju ", ona je sama ponavlja i nestao u kupaonice i zatvorio vrata iza sebe. Da, ono što je ona radiš? Ona sama je pitao kako je buljila u nju odraz u zrcalu medicini kabineta. Nice tits, Judita, draga, ona je sama rekla kako ona otrča vrh prstom oko jedne od velikih, tvrde bradavice strše iz zamračene savjete svojih velikih, saggy grudi.
Trčanje malo vode u sudoper, ona je umočen joj ruku prema dolje u njoj i izvukao pregršt tople vode. Prskanja vode dolje na nju maca, ona je uhvatio se Ivana može od krema za brijanje i squirted iz trunka je na njoj prstima. Onda branje gore John's razor, preselila je za ruku-up ogledalo gdje je ona savršen pogled na nju maca. Polako prikazuju brijač prema dolje sa svake strane "!" Mekih, smeđe kovrče da zasjeo je na prvo joj maca, ona obrija daleko ono malo slamu koja je narasla natrag van jer joj je zadnji trim. Nekoliko brzi swipes tu i tamo i ona je sve sve Prim i pravilno još jednom.
Brzi tušem, malo ispod-ruku dezodorans, par dabs parfema između njezina velika, klimanje tits i iza ušiju i Judith joj je bio spreman za sve što se može dogoditi.
"Vi ide na spoj ili nešto?" Ivan namršti kao ona došla kočoperan iz kupaonice i krenuo u vrata, gdje joj spavaćicu da je ona obično nosila oko kuće noću visjeti.
"Ili nešto", rekla pucao leđa, podizanje haljina do preko glave i ostavljajući ga skliznuti preko glave.
"Pa neka je dobiti ovaj na taj način možemo malo zabaviti", našalio se Ivan, nježno groping Judith je zbijeno, čvrsto dupe kroz nju tanke, spavaćica.
"Let's go", Judita mu je rekao, groping mu pola hard penis kroz svoje gaćice. "Što je ovo? Vi pokušavate napraviti Bobby osjećati samo-svjesni ili nešto? ", Rekla giggled.
"Samo razmišljam o tebi i što će se dogoditi kasnije večeras," John snorted, lifting ruku off joj dupe i ona klizi gore unutar njezina haljina milovati joj goli maca.
"No gaćice?" John namršti, škakljanje mu prst preko njezina klitoris.
"Ne gaćice, sada zaustaviti", rekla mu je rekao, vučenje njegov vratiti iz njezina haljina.
Pet minuta kasnije su sjedili na kauču u dnevnoj sobi kao Bobby je samo-svjesno miješanje u sobu. Oni su lako mogli vidjeti da je Bobby bio je više nego malo nervozan jer je naišao na to ležaljka što sjedi preko puta kauč. To je bio njegov otac je stolicu, ali bilo je očito da je njegova stolica za noć.
Sjedeći u stolcu, Bobby nervozno fidgeted kao on ih čekali početak.
"Dakle, tvoja majka mi je pokazao svoj čitanje materijala", rekao je Ivan surovo, drži Bobby's Magazine. "Je li to ono što mislite da je seks?
"Da, rod, JA pogodak. To je samo stvari koje nam se uči u Sex Ed nije napravilo mnogo smisla, a ja samo kinda htio vidjeti što je to zaista sviđa, uh, vi, znate, uh, između muškarca i žene. "
"Pa, Darling, postoji puno više od onoga što ga je u tim slikama," Judith pokušao objasniti, pronalaženje i sama osjeća više nego malo samo-svjesni.
"Uh, kao što su, kao što?" Bobby upitao s znatiželjan pogled na njegovo lice.
"Pa, uh, ljubav, nježnost, osjetljivost na druge osobe želje i potrebe za nekoliko stvari," rekla je vidjevši da je Bobby oči znatiželjnika je zalutao dolje između njezine noge.
"Znam, ali mislio sam da takve stvari samo vrsta, znate, kakve je došao zajedno sa dijelom seksa," Bobby nelagodnog promrmljao.
Kao Judith vidio Bobby oči nervozno flitting naprijed-nazad između njezine noge i lice, ona je namjerno širiti njezine noge smidgen dodatno apart.
"Uh, Bobby, da, da li ste ikada vidjeli pravi vaginu?" Judita blurted out.
"Uh, Judita, uh, Hon -, uh, gdje ideš s tim," Ivan nelagodnog pitao.
"Pa, ako ćemo vas naučiti Bobbyja o seksu, ne mislite li da bi trebali znati o, uh, seksualne opremu on će da se bave. . . zar ne? "Judita brazenly upita ga. "Ne mogu očekivati mehaničar za popravak automobila motora ako on nije znao što dijelovi. . . možeš? "
"Uh, ja, mislim da ne, ali. . . "John mucao, gledajući Judith sa pogled nevjerice na licu.
"A budući da se ne čini da se dodatno ležanje okolo vagine, mislim da padne na mene za napraviti show i reći, zar ne?" Ona nasmijala, pritom se na njoj malo bose noge.
Ali kao što je ona stajala, prstima se odmaraju na rub njezina spavaćica, Judith zaustavio i pogledao duboko u oči Bobby.
"Ali, prije nego što idemo dalje, postoje dvije stvari koje želim da obećanje," Judith unsmilingly mu je rekao.
"Uh, da, uh, šta, šta, mama?" Bobby promrmljao, oči flitting dolje na nju zaustavio ruke i onda natrag do njezina lica.
"Prvo, nikada ne možete, nikada nikome reći o tome što se događa večeras. Nikada! Nije tvoj prijatelj, a ne tvoja žena kad se vjenčati, Nitko, nikada, ikada! "Judita nedvosmisleno deklarirane. "Obećanje?"
"Uh, yeah, yeah," Bobby snorted.
"Promise-" Judita zapovjedio.
"Ja, uh, obećavam, obećavam neću nikome-" Bobby promrmlja.
"I drugo, ako imate bilo kakvih pitanja, svako pitanje na svim večeras želim da obećanje da će ga pitati, pitajte nas, u redu?", Kazala je, smiješeći se ovaj put.
"Ja, JA obećanje-" Bobby promrmljao, sheepishly tražite natrag dolje između njegove majke je dug, vitak noge.
Tada s Johnom i Bobby gleda na obje, ona polako oguljene spavaćica joj se njeno tijelo. Njen pogled je trenutno blokirano haljina kao ona izdvajali ga isključiti do iznad glave, ali haljina očišćen glavu, vidjela je da su obojica bili gawking joj s zapanjen gleda na njihovim licima. Tada je stajala s rukama ispružena iznad glave ostavljajući Bobby ceriti nad njom golo tijelo za nekoliko dugih sekundi. (PIC
"Dobro onda, ali ako idem to učiniti, zašto ne bismo sve uzeti našu odjeću off pa sam, neću osjećam se tako samo-svjesni," Judith rekao joj suprug i sin.
"Jeste li sigurni o tome?" John uguši out, gleda u nju s šokiran pogled nevjerice na licu.
"Da, siguran sam," Judith, rekao je, nešto širi njezine noge.
Ivan je bio na nogama u srca i brzo pokazali svoje gaćice prema dolje od njegov hips na to da svojim velikim, polu-tvrdo penis flop van u otvorene.
Kao što je učinio, Judith spustio ruke i bacio joj malo spavaćicu dolje na kauč.
Bobby oči naglo su flitting leđa i naprijed između očeve veliki, masnoće pijetao i njen krzneni uskličnika koji je završio na razrez ružičaste između nogu.
"Bobby, na redu", rekla je mrmljao, ostavljajući njezine oči širom četkom očito kvržicu u pidžami.
"Uh, dobro, uh, da," Bobby blurted out, stoji gore i brzo vučenje njegov pidžama vrh gore off nad svojom glavom i padaju na stolicu iza sebe.
Judith nisu znali što je došao preko joj kako ona expectantly buljila dolje u prepone od Bobby's pidžama dna promatranje za njegov penis da se pojavi. Iako je trebala biti zbunjen i stidi onoga što je ona radila, ona je umjesto toga osjetio peckanje uzbuđenja i uzbuđenja škakljati po njoj maca. To nije trebao raditi ovako, ona je sama rekla. Zatim je osjetila isto čudno, skoro incestuozne osjećaj da je osjetio u poslijepodnevnim satima kada je vidio sliku sebe u Bobby's Magazine.
Skopčavanje mu palce pod pojas njegova pidžama dna, Bobby nervozno ih gura i njegov rock-hard penis potekao od pidžami stoji ponosan pozornost.
Judith je bio iznenađen veličinom penisa svog sina. Ona je pročitao članak jednom, na faksu, da je prosječna dužina penisa dječaka bila oko dvije i pol do tri inča u pubertetu i ne bi u potpunosti razvijen sve do njegove šesnaeste ili sedamnaest. Figuring da je Bobby je ušla u pubertet u dobi od dvanaest, on je bio daleko ispred krivulje kao ona studirala njegove impresivne šest-inčni penisa. Ali nije da samo stoje na razlog, ona je bolesno misli, gleda preko na John's nametanjem osam-inčni monolit.
"Mama, ti si tako lijepa," Bobby mrmljao, kao njegove oči svetkovina na golotinju.
"Hvala vam, med, ali zapamtite da je ovo sex lekciju, a ne ljepote, ona ga je podsjetila.
"Sada, Bobby, što biste htjeli znati?" Judita tiho upitao easing nazad dolje na kauču dok je sjedila bulji u njega.
"Uh, uh, gdje se ženi, kao što su, kao što to, znate, kao da se dotaknu?" Bobby bumbled.
"Samo o bilo gdje. . . dok čovjek je nježna i uzima svoje vrijeme ", Judita mu je rekao, s nogama rastanak gotovo na njihovom vlastitom voljom kao što je osjetio još jedan potres od uzbuđenja dolje niže. A ona je sama mogla osjetiti raste vlažna dolje, namočenom svojim čudan osjećaj uzbuđenja. Arousal ona je bizarno osjećaj za nju četrnaest-year-old sin i njegova strše penisa.
Ovo je ludo, Judith pronašao sebe razmišljanje kao Bobby sub samo nekoliko metara dalje od nje, bulji dolje na njoj izložene ženstvenost. I moleći u kojem joj se sviđa da se dotaknu. To je loša ideja od samog početka, ona je sama rekla, a ona ne vidi da će dobiti bilo koji bolji. Ali njezin um ne bi pustiti da zaustavi jer zalutao na vlastitu besciljan, vijugave naravno. . .
"Moje bradavice su posebno osjetljivi i uživam da ih dotakne, naravno," rekla je, smiješeći se i kruži oko prsta i jedan od njezinih natečene, podigli nipples, "i. . . "Rekla je, zaustavivši kao ona polako širiti njezine noge i vodio joj ruku prema dolje nad njom trbuha, preko uskličnika kinky dlake joj klitoris. "Moja klitoris."
Bobby's obrve zaobljeni i oči otvorio šire kao što ju je gledao polako ukazivanje na vrh njen klitoris kako se jutted iz svoje mesnate, malo korice.
"I Can, mogu ga dodirnuti?" Bobby mrmljao, polako ispuštajući off na stolac na koljena.
Judith nije mogao vjerovati da je to zapravo događa. Sjedi pored svoga muža trljajući joj klitoris, dok joj je sin bio puzeći prema njoj ju pita da li joj je mogao sletjeti tamo. To je sve šire razumijevanje. Beyond Belief. Do sada je iz kutije, bilo je nezamislivo.
"Da, možete ga dodir. . . ali kasnije. Prvo morate naučiti druge načine žena želi da se dotaknu, "John šapnuo, polako izvodi vrha svoga jezika po režnju Judite u uho. "Dođi ovamo i sjedni na drugoj strani svoje majke."
"Uh, ok," Bobby grunted, povlačenjem gore sam na kauč i sjedi pored svoje majke.
Judith sjedio sa zatvorenih očiju, glave odmara protiv leđima kauču kao John i dalje polako pokrenuti vrh njegova jezika oko režnja svoje uho dok je on lagano grickaju i zakinutim u tome.
"Njezino uho," čula glas koji je rekao John's usta tako blizu njoj uhu, zvuk je bio gotovo zaglušujući kako on odlazi na to podučavati njegov sin u ritualu predigre. "Pokreni svoj jezik okolo unutar njega i nježno, nježno grickati na to sa zubima. . . "
U srca, ona je osjećala Bobby 'jezik joj naći uho i polako, uvjetno krug oko nje nekoliko puta prije nego je počeo grickati i ugriz na to. Strast i užitak osjeta za punjenje Judith's fevered mozga što joj svjetla na čelu su joj uzbuđenja rastao sve više i više vatreno.
"Sada polako, nježno poljubi svoj put prema dolje vrata," Ivan trener Bobby kao Judith osjetio Ivana usne pomiču dalje od uha dok ju je počeo ljubiti i grickati svoj put prema dolje joj izložena i ranjiva vrat.
Onda Bobby usnama ostavi svoj uha i lagano poljubi svoj put prema dolje vrata kao njezin sin umnožen svoga oca seli gotovo do "T".
Judith osjetio njeno tijelo reagira na vlastitu kao usne polako spustili dolje vrata, zaustavljajući se povremeno da lagano sisati i ugriz na izložene, osjetljivu kožu. Njene noge su puzanje sve dalje i dalje, osim što je njezine ruke podigla i nastanio se na John's i Bobby's bedra, samo inča iz svojih tvrdih, lupanje cocks.
Onda Judith osjetio Ivana ruku sama kopča oko nje lijeve dojke. Kako je nježno milovala fondled i vise nagradu, ona je osjećala Bobby je manja ruku na nju desne dojke. Dotiče su bili toliko različiti, ona je boležljivo pomisli u sebi kao ruke nježno probed njezine grudi. Jedan dodir, uvjeren, iskusni u umjetnosti milovanje, uvjetno drugi, istražujući, groping, nesiguran u sljedeći potez napraviti.
John polako poljubio dolje off Judith rame na gornji dio staze njezine lijeve dojke, usnice kreće na puž's tempom, jer su svoj put prema njoj natečene, uspravne bradavice. Kao što je John usnama preselio dolje, Judith osjetio Bobby usnama kretati prema dolje off joj drugi rame kao što su probno su svoj put prema njoj ostali bradavicu.
"Yesssss. . . "Judita tiho hissed kao John se usne napokon zatvoren oko nje uzbudljivom bradavice. Onda je osjetila njezine ruke kreću gotovo na vlastitu kao inched bliže i bliže dva cocks zabadanje strše gore iz Ivanova i Bobby's krugova. Kada je osjetio njezine prste četkom protiv dva tvrdo penisi, ona ih osjetio i čupati kao Bobby usnama opasana njezina preosjetljivosti bradavica i početi nježno sisanje.
"Lick It previše, Honey. . . "Judita šapnuo Bobbyja su joj prsti polako se omotano oko oba cocks.
"Um-Hum-" Bobby promrmljao se oko njezine bradavice kao Judith počeo lagano okretati joj muževan ruke gore i dolje njihove cocks.
Onda Judith osjetio Bobby 'jezik replicira kretanje njegova oca mnogo-više-jezik doživio kao što twirled i swirled oko bradavice joj bolan.
Kao i Judita polako, nježno Pomilovala dva cocks, otac i sin fondled njezine grudi progib, dosadan i sarkastičan joj velike, gumena bradavice dok je Judith reveled u ugodne senzacije koje su iskrenja ravno dolje na klitoris joj bolan. Naslonjena leđa protiv kauč, zamotan joj šake oko Cocks, Judith basked u incestuozne perverzije da je obje njezine grudi fondled i isisan na njen sin i njegov otac.
Upravo tada, Judith osjetio Johna za ruku daleko od nje ispusti dojku i sletjeti na njoj bedro. Predviđanje dodir njegovih prstiju, Judith širiti njezine noge dalje osim za sebe otvoren za njega i kao što ona nije, ona je osjećala Bobby ruke ostavite svoje druge dojke. Onda je osjetila Bobby ruke lagano kvačilo njoj ostali bedro kao John's prste preselili veći.
Stop this-Prestani sada, Judith's fevered mozga vrisnula out na nju. Ne možete neka te dodir tamo dolje. Nije Bobby! Ona nije mogla pustiti Bobby njezin dodir na taj način. Da, on je dodirnuo joj grudi, ali da je drugačiji. On je svoju suckled kao dijete na način koji je samo produžetak toga. Ali na dodir joj tamo dolje je bio toliko drugačiji. Za njezin dodir u njoj većina-tajnom, privatno mjesto je, doista je bilo incesta, ona je grčevito misli kao John's prste inched bliže i bliže.
Onda je osjetila svoju bradavicu skliznuti izlaze između Bobby usnama kao on podigao do šaputati svoje uho.
"Mogu li vam dodir? Mogu li dodir tvoj pičke? Mogu li dodir tvoj klitoris, Majka? "Bobby šapnuo dovoljno glasan za sve tri od njih čuti.
"Neka je dodirom," John šapnuo kako on vodio vrh svojim jezikom oko režnja njezina uha.
"Ne, Honey, nemojte to učiniti-to bi bilo incesta, da bi bilo tako loše-" Judita molili, oči su joj dosadne duboko u njegovu.
Judith nervozno gledao preko na John i vidio očiti izgled požude u očima njegovim kao osvrnuo na nju. Stvari su rasle buntovničko izvan kontrole i ona bi da se zaustavi svoje smrti spirale ili trpjeti posljedice.
"No-no-can't touch-" nekako naći potreban novac kako bi teško disati u gotovo ispod njezina daha.
"Oh, come on, Judita, on samo želi dirati", Ivan joj je rekla, dizanje ruku prema gore i lagano trljanje ga natrag i naprijed preko joj klitoris.
"Ali-ali-ne bi trebao da izgleda, ali ne na dodir" Judita whimpered plašljivo kao ona gledala Bobby bulji dolje na Johna za ruku između nogu.
"Molim vas-Majka-" Bobby šapnuo, gleda dolje na nju maca proąla je kako je njegov otac polako utrljati svoj prst natrag i naprijed preko jarko ružičaste nubbin strše iz svoje malo kapuljača.
"Njen klitoris?" Bobby je pitao gledajući Ivana prsta zadirkivati mali grumen.
"Da, ali većinu vremena, mi samo zovemo klitoris," Ivan namršti kao Judita oslanjao leđa i glavu odmarao na kauču i ona je završila oči. To je akcija signala o predaji i mužjaci.
"Mogu li ga dodirnuti?" Bobby promrmljao kako je indeksirao svoje prste uz baršunast-glatku kožu svoje unutarnje strane bedara inching sve bliže tajnost njegove majke maca.
Ne mogu otvoriti oči i gledati prljanje, Judith je dao gore.
"Molim vas budite nježni. . . "Ona je tiho prošaptala kao usamljeni suzu iscijeđen iz njezina zatvorene kapke i polako trickled dolje joj baršunasti obrazu.
Bobby osjetio grozničav diljem jer je gledao njegov otac povucite prstom prema dolje mokro, blistave brazda između nje debeli, mesnati-maca usnama. Bobby nikada nije bilo tako teško kao što je gledao njegov otac polako jednostavnost par prste prema dolje u oozing, seeping rupu dolje na dnu Judith's maca.
"Vagina-" Bobby čuvši Ivana mrmljati. "Ovo je mjesto gdje je došao vanjska strana od kad si se rodio."
"To je mala stvar?" Bobby stenjali, inching svoj prst bliže i bliže svoje majke izloženi klitoris.
"Da. Nije li on Hon? "John šapnuo kako je polako klizila prstima i izvan tijesnim, clutching rupu.
"Yessssss. . . "Judita hissed još uvijek ne može sama donijeti pogledati dolje na Bobby ruke.
"Zašto je mama toliko mokra?" Bobby nevino pitao kao vršak svoj prst nježno brushed protiv Judith's squiggly klitoris.
"Unhhhhhh. . . "Judita stenjali se kao bokovima nehotice grču prema gore, a njezin klitoris gumiran od Bobby's radoznao prst.
"Pa, Bobby, kada žena postane pobudila, njen maca, uh, vagine počinje izradu soka, uh, maziva, tako da, da kada, uh, čovjek, uh, kad čovjek stavlja svoj penis, uh, penis u nju , uh, njezinu vaginu da će ići u lijepo i jednostavno, "Ivan strpljivo objasniti kao Bobby nastavio oponašati svoga oca ranije poteze kada je fingered Judith's klitoris. "Ako ona nije joj maca i, uh, vagine je suha, to će je povrijediti. . . "
"Oh. . . "Bobby promrmljao kako je gledao svog oca goo-pokrivena prst klizna i izvan Judith's vaginu.
Koliko daleko bio je John idući u uzeti ovu igru lud, Judith grozničavo zapitao? On je već otišao mnogo dalje nego što je imao namjeru, ali John se činilo s namjerom da uzimanje do krajnjih granica. Pa, da je to predložio, budalo, njezin mozak potjerao na nju. Pokažite mu ne da ono što je rekao? Pa, John je bio Bobby pokazuje kako se postupa ženu, koja je sigurno.
"Žene žele biti pleasured u druge načine, Bobby," Ivan šapnuo svog sina dok je polako smanjila svoje prste kaplje iz Judith's over-grlo teče.
Što sada, Judith grčevito zapitao? Ono što je on idući u učiniti sada?
"Premjestiti svoje ruke i gledati," Ivan promrmljao kako je skliznula s kaučem i pao dolje na koljena.
"Što? Što to radiš? Ivan? "Judita whimpered kao ona ju je gledao suprug puzati okolo na koljena dok je on stajao na koljena u ispruženom između njenih nogu. Ona je mogla vidjeti da je on još vrlo pobudila je njegov penis bio strše ravno gore u zrak mašući natrag i naprijed definitivno. On je bio ne, ona histerično misli. No ne ispred Bobby!
Zatim je gledala na u transu kao John polako klečala dolje i ran jezik mu do vaginalnog nabora između njenih gorged usana.
"Ne-Ivan-molim vas, Ivan-ne ispred Bobby" Judita Zakukasmo, što slabi pokušaj da ga odgurnuti.
Ali Ivan je prošlo točku svoje kontrole. On je sada požude-bjesomučan životinja kao svojim jezikom swirled i zakrivljene, njezin dira u svim mjestima voljela da se dotaknu, dok Bobby gledali s ushićen pozornost.
Bobby gledao očeve debela, ružičaste jezik jer lizali cijelom Judith's vagina. Tada je vidio svog oca da mu jezik ukočen i zabode ga dolje unutar Judith's vagina. Kao što je Bobby gledali u testosterona-inducirana maglu, vidio je svog oca jezik klizna i izvan Judith's maca kao John je potisak i izlaziti, jebeni joj maca sa svojim jezikom.
Nakon nekoliko sekundi ovog, Ivan omekšala svojim jezikom i ovaj put lizali između nje sok-slathered usne joj naći klitoris. Swirling mu debela, ružičaste jezik oko strše grudva, Ivan nježno ga sisao svojih mesnatih korice i počeo ga napadati s osvetom kao Judith groveled u zadovoljstvo koja je koja struji od nje lupanje klitoris.
Sa svojim zabačene glave protiv kauč, a oči zatvorene blokirati suludom sceni, ona slijepo groped za bilo što je mogla naći držati na. I to je bio njen sin je penis joj ruku rezultata jer jutted uzlazio iz svoga skoro-bez dlake prepone. Clutching kapicu rock-hard stup od mesa, ona bi mogla osjetiti da je prekriven skliskim goo oozing iz proreza u vrhu kukicom. Cijeđenje i clasping gumena lopta, ona premazani skliskim gunk diljem šljive veličine glave njenog sina penis. Kao što je i učinio, Bobby 'prst pronašao jedan od njezina nipples preosjetljivi i grubo istrgavši i stegnut na njemu, ali Bobby očima nikada nije lijevo kod njegova oca kovitlaju, kasapi, twirling jezik.

Strasti i osjećaja koja struji od nje klitoris i bradavice su neodoljiv Judita i sama osjetila klizi prema orgazma. Ne, ne, ne možete, ne možete vidjeti neka Bobby imate orgazam, ona ranted u nju. Ali nema iznosa za izglasavanje nepovjerenja vladi mogao provjeriti joj hrle završiti.

"Oh-oh-oh-ne-Boga-ne-" Judita whimpered, leđima polako arching, podizanje off kauču dok je postignut za nagradu nedostižan.

Iznenada, ona više nije mogao osjetiti Ivanovu jeziku na nju klitoris.

"Što? Nemojte prestati! Molimo vas da ne zaustavi, "Judith futilely molili su John podiže sok-premazani usta off joj maca. "John-don't stop sada-"

"Mislim da Bobby mora naučiti kako da ugodi ženi sa svojim jezikom," Ivan promrmljao. "Zar vi, Bobby?"

"Da-Da-Oh, yeah," Bobby potklobu, ostavljajući ići majčine bradavice i brzo padaju na koljena na podu pokraj svoga oca.

"Ne! Ne, molim! Molimo Ivana-ne-da-nemojte Molimo Bobby "Judita preklinjali, no njezin apel je pala na gluhe uši kao John miješaju u stranu. Judith pokušao zatvoriti svoje noge, ali Ivana ih je držao odvojeno, tako da bi Bobby puzati između njih.

"Bobby, nemojte to učiniti," Judita molili, feebly pokušavajući ga odgurnuti. No, kao što je učinio, John gura na kauč i primaju se njezina zapešća, cijeđenje čvrsto i vučenje leđa rukama daleko od Bobby's prsima.

Ali zašto je ona bori ovo? To sve je bila njena ideja je ne? Ali to je otišao milijune kilometara dalje od onoga što je ona namijenjena. Tako prestati borbu! Zašto ne pravedan postaviti leđa i uživati u njoj? Ona nije bila dovoljno jaka da se braniti od dva mužjaka i ona to znala.

"Ne, molim. . . "Ona feebly mrmljao kako je osjetila Bobby je mekana usnama dodir dolje na pretjerano osjetljive kože joj maca. John ju je ostavio u takvom stanju uzbuđenja, a tako blizu da joj orgazam, ona je znala da je to samo bi se nekoliko sekundi prije nego što je iskočio na taj čaroban trenutak.

Bobby je saznao i od svog oca, Judith dementedly misli kao Bobby 'jezik swirled, twirled i zakrivljene, okrugle i okruglih lupanje joj klitoris. Previše dobro, ona je sama rekla kako ona bliža inched-bliže-bliže-

"NOOOOOOOO. . . "Dođe posljednji patetično cviljenje kao Bobby je mali, ružičasti jezik napao svoju bolno osjetljivi klitoris sa mladenačke pretek.

Judith je kolebanje na rubu, visi tamo najtanje niti kao dio svog mozga fevered još uvijek borili s posljednjim na komadiće svoje savjesti.

Odjednom, osjetio Judith eksploziju užitka izbit se od nje maca. Vatrene valove užitka ubrizgavanje se iz njoj pizda su bili intenzivniji, sve trajati grčeva je ikad doživjela.

Bobby vidio svoje majke trbuh stegnite kao magarca počeo brbljati gore i dolje na kauču, dok mišiće u nogama počeo drhtati i tresti.

"Unhhhhhhhhh-Goddddddd-" Judita dahnu se kao rukama srušio se Bobby glavi i duge, oštre nokte ukopana dolje u Bobby's vlasišta gurajući Bobby lice dolje protiv pokisao jezgru svoje ženstvenosti.

Njeno cijelo tijelo je bilo na vatri i svaki trzaj koji spasmed po njoj pizda nanijeti Internet to ugovor dolje na sebe i poslati poteći od pizda sok-out na njezina sina sok-slathered obraza i brade.

Zrak oko njih reeked s teškim pungence njezina fermentiranih sokova, jer je nastavio sipati iz nje u debelim, aromatičnim naleta.

Bobby je bio presretan. On je samo je napravio njegova majka dolazi! On je dao svoju majku orgazma! Koliko dječaci mogli reći da je boležljivo pitao kako je gledao mišiće u majčinu trbuhu početi polako omekšati i opustiti.

Kao i Judita polako reawakened od nje silan prevrat strasti i zadovoljstva, ona je vidjela da je Ivan sjedio pored nje grubo jerking svoju ruku gore i dolje njegov potpunosti premazati penis.

Gledajući duboko u njezina muža požuda punjeni oči, ona je znala što me čekalo sljedeći. Znala je da izgled i znao da to uvijek protekao jebeni. Ne bi bilo njega zaustavljanja. Nije čak i ako je lakrdija bi igrati ispred njihovog sina!

Bobby iznenada našao nasilno se povukli iz između njegove majke široko splayed noge.

"Gledajte i vidjet ćete kako se čovjek fucks žena-" Ivan panted kako je odgurnuo rukama pod Judith duge noge i podiže ih od kauč. Tada s roktati, on joj izvukao prema njemu dok veliki, goo-premazani glavu svog penisa gurnuo protiv Judith's vagina.

Ivana grču kukova naprijed i bodljikavom glavu svog penisa skliznuo i sve oko blundered Judith's skliske maca, ali on nije mogao naći sok-slickened otvaranja.

"Stavite ga na svoje za mene, Bobby," Ivan grunted.

Bobby nije znao što da mislim. On je mislio da kad jebeno, penis bi samo automatski skliznuti unutar skliska, malo rupa.

"Stavite to u njoj-" Ivan zapovjedio, glas mu nosi paničan osjećaj hitnosti.

Bobby podiže ruku do svoga oca teško, strše penisa i razumjeti držite ga.

"John-Please-" Judita povika. Bilo je teško reći je ton njezina glasa je li joj imploration je molba za njega da se zaustavi ili potražnje za njega da zajebavati joj.

To nije stvar koja ipak kao Bobby čvrsto stisnuo očevu penis i opremljena bodljikavom svoju glavu dolje u slinjenje, oozing otvaranje Judith's pička.

"Hvala-John grunted kao njegov hips poletio naprijed i njegov divovski penis nestali dolje unutar velike, vlažne rupice.

Degradacija je sada konačno, Judith tiredly misli. Tanki furnir morala je oduzeta daleko i oni su vraćeni na životinje, od kojih su došli. Životinje koji traže seksualno zadovoljenje ispred svojih potomaka, ili se ne brine se odnose na njih s pravom ili krivo to. Samo pažljiv treba ugasiti vatrenu potreba među nogama.

Bobby je zanemarena, jer su jebeno, njihov sok-splattered prepone sudariti zajedno iznova i iznova. No, Bobby je uzimajući u svakom posljednja vulgaran, opscen detalj dok je stajao na koljena pored njih gleda.

Kao što je John održao Judith noge do njezina širenja i otvoriti joj mokro mu ranu, ruke gore i nastavio svoj veliki, jaki prsti su šapa na svoje grudi jer su joggled gore i dolje u ritam sa svojim frenetičnim jebeni. Judith je naručju zamahnu rukama clutched zajedno iza Ivana vrata kao ona održati za dragi život.

Bobby vidio da je njegov otac bio je veliki penis churning puno sokova u majčinoj pička u bijeli pjena koja se polako oozed iz mokre rane i trickled dolje ispucati od magarca. Ali, kao što je učinio, njegov otac je velik, dlakave loptice su udarali protiv njega okrenuti dupe splattering debela, mirisni sok od cijelog joj dupe. Tepih od elastičan, kovrčava dlaka koja pokriva njegov otac prepone također je mat dolje po gnjecav SAP.

Kao što je Bobby gledali u strahopoštovanje, on je vidio da obrazima njegove majke lijepe magarca su rippling i drhti od snagu puše njegov otac je padala kiša dolje na nju maca.

Koliko dugo će posljednja njegov tata, Bobby boležljivo zapitao? On nije znao zašto je prosječna dužina vremena za odnos je sedam zarez tri minute, ali crazily je pročitao to ili je to čuo negdje i nekako je zapela. Kako dugo je njegov tata ide? Izgledalo je kao dugo vremena, ali on nije mu isteklo dok je gledao svog oca dlakav magarca ljulja naprijed-natrag i njegov divovski penis piljenja i izvan Judith's goo-slathered maca.

Onda se iznenada John's magarca stisnutom i grču naprijed poslati njegov penis u nju kao duboko kao da će to ići.

"Unh-Unh-Unh-Unh-" John grunted ističe kao svoju magaricu stisnutom i opušteno ponovo i ponovo.

Bobby gotovo moglo slike debeli, bijeli cum spurting van u majčinoj pička kao i njegov otac je zadržao na zabadanje u nju ponovno i ponovno. Sve dok je njegov otac dolazi, joj maca mora biti prepun sperma, Bobby i sam kazao kako je gledao svoju majku je okrugla, mala peta kopanje dolje u očevoj magarca ga vuče sve dublje i vođenja zarobljen između njega svojim dugim nogama.

"To je bilo jebeno fantastično-" John napokon dahnu kao njegov duh uđe u piskanje hlače dok rijeka znoja otrča dolje svoje tijelo i dripped dolje na tepih ispod koljena. Naslonjena leđa, John ublažiti njegove velike, viseće, cum-pokrivena penis iz rupe između slinjenje Judith's široko-splayed noge. Kao što je učinio, dug, ljepljiv vlasi cum protezala od vrha svoje opuštene cockhead da Judith's vagina lewdly povezujući ih čak i nakon prljave djelom bio završen.

"Što to osjećaju kao, tata?" Bobby pitali su John gura sa svojih koljena i flopped dolje na kauču pored Judite.

"Kako to misliš?" Ivan panted kao Judith pokupila svoju spavaćicu i odgurnuo dolje između njezine noge za čvrst tijek sperma kaplje koji je od njih njoj pizda.

"Vi znate, da, uh, da se vaš penis, uh, penis unutar pičke?" Bobby je pitao, kreće se između njegove majke raširenih nogu.

"Uh, ona se osjeća fantastično-jebeni fantastično," John promrmljao, gleda preko i videći da je Judith frowning na njemu kao Bobby nagnuo prema dolje i lagano poljubi svoj put do njezine unutarnje strane bedara do snop tkanina pokriva Judith's prepun maca.

"Bobby" Judita metež, lagano gurajući mu glavu natrag.

"Mogu li, mama? Mogu li staviti, staviti moj penis, u vašoj, uh, vagine, samo jednom? "Bobby je pitao, čupanja u snopu gore spavaćica.

"Bobby! Bobby, da bi bilo incesta, Honey. Mi ne bih mogla, "Judita metež, gurajući u njegovoj ruci.

"Daddy did it-" Bobby odmicalo, ne vidim razliku između nelogičnim što se happed između muža i žene i ono što je želio da se dogodi između majke i sina.

"Bobby, ima oceane razlika između muža i žene, uh, jebote, uh, ima odnos i majka i sin to radiš", objasnio je Judith. "To bi bilo incesta. I to je protiv zakona, med. "

"Nitko ne bi znao. . . "Bobby argumentiran, dostizanje natrag dolje do snopa-up haljina i čupanja na to opet.

"Što bi to boli?" Ivan je pitao, očito silazi na strani svoga sina, njegovu potomstvu.

"John, kako si mogao čak sugeriraju tako nešto? Što bi to boli? To bi promijeniti naš cijeli život! "Judita metež gurajući Bobby iz ruku između nogu još jednom.

"Just in i out jednom desnom Bobby?" John upitao gleda preko na Bobby i površno glavu na njega.

"Da, tata, yeah, right-" Bobby promrmlja, pomalo iznenađen da je našao saveznika u konkurenciji za pravo da posjeduju tajno blago skriveno dolje između njegove majke noge. Saveznika u svoga oca! "

"Ivana, ne možete biti ozbiljan!" Judita deklarirane, namrstene na Ivanu kao Ivanu dosegao do njezina velika, klimanje dojke i dao mu je bradavicu patiti. "John, ne zaustavite."

No, umjesto zaustavljanja igre lud, je pronašla da je samo imala je poticao kao Bobby dosegao gore i kopirati njegov otac prema njoj ostali štipanje bradavicu.

"Sada stop-oboje-" Judith whined kao dva mužjaka zakrivljeni i praćka joj pretjerano osjetljive bradavice između prstiju i palca.

Upravo tada Ivan povukao jednu od jastučića s kaučem i bacio ga na Bobbyja.

"Stand na koljena na tome," John snorted kao Judith udarao po ruci s njezinima.

"John-" Judita žalila kako ona gledala Bobby ugurati jastuk pod koljena.

Kao i Judita buljila dolje u njen sin, vidjela je da je njegov penis bio sada strše ravno u njoj maca. Njegova velicine sljive glava bila blistavim wetly u sjaju lampica na kraju tablice.

"John, ovo, ovo je na, na, svoju savjest-" Judita ljutito promrmlja kako je podigla haljinu izlaze između njezine noge i utabore se na katu. "A znaš li što kažu o promatrajući što tražiti. . . može ti se vratiti ugristi u dupe. . . "

"Jedno vrijeme, Bobby. Jedno vrijeme, in i out, onda je pretjerano "Judita mrmljao.

"Dobro, mama, samo jednom. . . "Bobby grozničavo promrmlja uzbuđenja očito u njegov glas kako napuknut.

Kao što je Bobby nagnutom prema naprijed, on nije znao što učiniti sa svojim rukama pa je samo posegnuo i omotan oko ruke svoje majke osa-tanka struka. Kao što je njegov penis inched bliže čeka nagrada, Bobby gledao svoju majku doći za njegov penis i nježno ga kvačilo s jednom rukom. Tada joj s druge strane podigne i ona nježno probed debela, gorged usne joj maca, osim sa svojim prstima.

"In i out, Bobby", kazala je šapnula dok je vođena bodljikavih glavu svog penisa dolje između usana malo slinjenje proreza između njih. Kao što je postavljen konusni vrh njegov penis u njoj maca, Bobby mogao vidjeti da je njegov otac potroše sperma je još uvijek polako procjeđivanja iz mokre rane.

Bobby mogla osjetiti vlažnom toplinom zrači iz same jezgre svoje ženstvenosti dok se pripremao gurnuti u nju.

Polako, savoring svaki dragocjeni trenutak događaja, Bobby gurnuo u nju, ostavljajući vlažan toplinu njezine ženstvenosti koverti njegov penis sa svojim ljepljivim topline.

Njegov otac je bio desno, Bobby dizzily misli kao njegov penis vozio maloljetnik dublje i dublje u vruće, sisa ždrijelo. To je bio fantastičan osjećaj. Svojom fizički osjećaj da njegov penis okružen soft ženstveno tijelo je bilo fantastično, ali psihološki i emocionalni dio jebeni njegova majka je bila um-puhanje.

"Motherrrrr. . . "Bobby stenjali se kao njihov prepone napokon dotaknuo.

"Bobby. . . "Judita purred out, zabadanje leđa protiv njega nježno brušenje ju pubis protiv njegove kao ona ga je uzeo kao duboko unutar joj mogla.

Kao što je Bobby zagledao duboko u njegove majke je vruće, smeđe oči, Judith dosegao gore i sklopljene držati glavu među rukama. Vučna glavu prema dolje, ona je pronašao svoje meke, tople usne s njezinima. Poljubac je počeo kao mekan, pun ljubavi poljubac, ali brzo procvjetao u vatreni poljubac strasti kao ona prisiljena njezin jezik između dječaka drhtanje usana. Judith pokušao govoriti svoje ime ali opet nije bilo ništa, ali iz mokre žamor jer poljubila s otvorenom glasan bijesa, ispreplitanje jezika, krivudav, contorting oko jedni druge u usta, a njihova tijela terenu jedan protiv drugoga u incestuozne unije.

Judith je znao da je ona javi mu jedno vrijeme, ali sada nije mogla pustiti da se dogodi. Morala je osjetiti njegov vruć sjeme unutar nje. Morao Neka joj uzeti kao čovjek i potpuni ritual. Ona je bila njegova majka, a ona je upravo mu oteo njegovu nevinost. Zauzeo svoje djetinjstvo i nevinost. I sad ona bi ih zamijeniti. ih je zamijeniti s drugim dragocjeno blago vrijedi još više. Ona bi mu njegovu muževnost.

Ona je osjećala žubor bijeg iz Bobby's usta na njezino kao suza tekla niz njegove obraze i on je počeo da se odmakne od nje.

"Ne-ne-don't-don't izvadite ga-" ona dahnu mrda svoje noge, te ih čvrsto omatanje oko bokova. Zatim prelazi njezine noge iza leđa, pa ih zaključana zajedno i zarobljene njegovo mlado tijelo između njezine noge gripozan. Ona nije mogla neka joj ostaviti dok je završio krug i postao čovjekom. Morala je uzeti njegov bogat, potentan sjeme od njega prije nego što ga mogla osloboditi i pustiti ga uživamo u svojoj novoj nađene muškosti.

Breaking njihov vatreni poljubac, Judith nagnutom prema natrag i pogledao duboko u svoju uplakan oči.

"Jebi me, Bobby! Jebi ti majke! "Judita šapnuo kao ona clutched joj zbijeno, topla maca dolje oko njezina sina pokopan penis.

Bobby je to čelik sebe da bi od dolaska, ali on je na neki način u stanju kontrolirati bubbling, vreo masa sjemena koji je bio žestok unutrašnjost mu visi testisa.

Kao što je Bobby počeo povući je osjetio zbijeno stisnuti svoje majke duge noge opusti uvijek je tako malo na neka lakoćom njegov penis natrag dolje kanala joj pripijeni maca. Zaustavljanje sa samo velicine sljive glavu njegov penis unutar toplo Muck, Bobby se polako gurnuo natrag u nju i osjetio njene vagine kvačilo dolje oko njegov penis opet.

"Da, Bobby, oh, da, mi jebati, Baby. Fuck your mother kurva! "Judita gurgled, zabadanje naručju se oko njezine noge i kopanja duge, oštre nokte dolje u tijelo drhti Bobby's stisnute magarca obraze.

Bobby gurnula u sve do balčaka za drugi put kad je osjetio svoju majku meškoljiti i sama mljevenje protiv njega težak da biste dobili njemu u dubini vatrenu jezgru svoje ženstvenosti.

Judith's strast je blokiranjem sve riješiti osim čudesne osjećaje Bobby je prekrasan pijetao je vađenje iz njezine upaljene pizda. Ona je uvijek volio osjetiti Ivanova penis unutar nje, u njoj se kreće, donoseći joj užitak je tako očajnički potrebna, želio. Ali to je bilo drugačije, tako mnogo više različitih! Dodatna razina incesta doveo s njim u novu, duboku razinu tjelesne i duševne jakosti da djeluje. Njezin sin! To je bio njezin sin joj jebote, ona woozily misli kao Bobby's kukovima počeo polako rock naprijed i nazad vožnje njegov penis duboko u njoj na svakom zabadanje udarci.

Judith mogao čuti zvukove lišen svoje prepone wetly šamaranje zajedno kao tempo i intenzitet njihova jebote stalno montirana. Ona je mogla vidjeti da znoj je počeo obrazac na Bobby's ćelav prsima i trknuti na trbuh i prepone i dodao da je vlažnost koja je seeping izvan nje.

Koliko dugo, ona grčevito zapitao? Koliko dugo mogu posljednja Bobby? Kao što je pitao, ona se osjećala dizanje prema tom čarobnom avion za drugi put. Podizni svoje ruke njezina sina granični magarca, ona splayed iz njezine noge i pao im malo dolje, hvatanjem na leđa joj ankles oko bedra odmah ispod svoje swell malo, tvrdo dupe guzovi. Zatim prstima pronašao njegov čvrsto stisnute magarca i ukopana u leđa dok je gurnula i izdvajali ga, nagovaranje, pozivajući ga na dublje, jače, brže thrusts.

Judith mogao vidjeti koje grimase na Bobby's znojav lica i reći koje dahtanje, šištanje zvukovi koji dolaze iz njegovih usta da je on vrlo brzo zatvaranje na točki bez povratka.

Bliže-bliže-ona je skoro gotovo-samo nekoliko sekundi, ona se grčevito misli kako ona očajnički borio i šapa joj put prema ciljnoj liniji.

Odjednom brane razbio kao što je osjetila Bobby tijelo zgusnuti. Zatim pustiti dugu, gušenje cviljenje kao on lunged naprijed i pokopan njegov penis unutar njezina dolje kao duboko kao što je eventualno moglo otići. Kao što je učinio, Judith osjetio njegov penis nabubri gore i čupati. Zatim je osjetila toplinu raširena iz njega kao divovski petrolejski izvor njegove moćan, sperma punjeni sjemena spurted van u svoju prazninu.

"O-Boga-Bog-" Judita dahnu se kao njeno tijelo konzumira rapsodiju incestuozne požar su stvorili.

Uzdisaje i oplakivanje, oni writhed i napete jedne protiv drugih. Oni su se jedni protiv drugih za brušenje s takvom snagom, činilo se kao da su pokušavate postati opet. Da, ako su se trudio dovoljno, oni nekako mogao mutirati zajedno i postati majka i sin još jednom.

Kao i Judita je došao i dođe, ona bi mogla osjetiti svake minute detalj njezina sina ejaculations. Oticanje njegov penis, na cjedilu, a zatim toplinu njegovo sjeme teče van u njoj. Ona je čak mogla osjetiti njegov hard loptice jer su protiv nje prešanih uzdignute magarca, dok oni sami prazni u njenu gladna pizda.

Njezina savijenim leđima, nogama drhti i zatezanje povući svoje milo dijete sve dublje i dublje u gori jezgru svoje materinstvo, Judith dragovoljno prihvatio svoj dragocjeni dar. Crveni, yellows, naranče i bljeskale kroz njezin mozak kao fevered došla je i došao na njezina sina suprot djelovanje, spurting penis. Iako je trajala samo za par, kratke, dragocjene trenutke, za Judith se činilo da ide na i na sve dok na kraju nije bilo ništa dijeliti. Oni su oboje proveli i radi u po vatrenim strast koja je spalio svoj put kroz njih.

Judith mogla osjetiti Bobby je proveo oružje polako omekšavanje dolje unutar njezina pička drenched kao leđima polako rastopljeni natrag dolje na kauč i noge joj olakšalo dolje na jastuk pokraj Bobby's znojav telad.

Još uvijek ošamućen od euforične visoke je upravo doživio, osjetio Judith Bobby's uvenuo kurac polako kliziti iz njezina maca i pasti između nogu. Polako okreće glavu gledati preko na John koji je još uvijek sjedio pored nje, ona nije bio iznenađen da ga vidi grinning i polako raditi gore i dolje na ogromnu erekciju koja je strše gore iz njegove dlakave prepone.

Dajući mu slaba osmijeh, ona je odmahnula glavom polako od jedne strane na drugu u negativnu gestu.

Нема коментара:

Постави коментар