.

четвртак, 15. јул 2010.

Erotska masaza

Sam otišla od kuće u dobi od 16 godina, jer moj otac je pokrenuo / seks sa mnom, tako Nepotrebno je reći da sam postao vrlo iskusan sa seksom u ranoj dobi. Ja sam plavuša sa 109 £ 36c tits i rekli su mi jako sam lijepa, tako nikad nisam imao puno problema privlačenja dečki

Po odlasku iz kuće počeo sam raditi za odrasle egzotičnih escort uslugu za zaraditi za život. Djevojke za uslugu dobio da odaberete ono što su bili spremni i nisu bili spremni raditi s klijentima. Počela sam sa samo davanje egzotična erotska masaza u spavaćica ili medo. Ja bih pokazao se u dom s klijentima izbor teddies, oni bi mogli odabrati ono što su me htjeli nositi. Nakon uzimajući gol i onda bi im masažu često praćena ruke posla kako bi im sperma, ponekad ja bi dopustiti im da me dira, ali da bi se o koliko bi ići, osim za jedan put koji je promijenio sve.

Sam dobio poziv o tipu koji je htio masaža, nakon uzimajući njegovu adresu i podatke obrasca uslugu otišao sam u njegov dom. Tip koji je odgovorio vrata stariji covek negdje u svojim kasnim 30s ili 40s rano. bio je nešto više od težine s stanjivanje kose, ne stvarno puno na pogled i prilično tipična za momački sam vidio prije. Nakon dobivanja poslovne kraju to učinio i ostavljajući ga izabrati ono što je plišani htjeli da nose JA je otišao u kupaonicu promijeniti u Teddy i neka se gol za masazu.

JA je došao vanjska strana od kupaonice pronaći ga golim licem prema gore na krevet, njegov penis je još uvijek mlak u ovom trenutku, rekao sam mu postaviti licem prema dolje tako da sam mogao početi s leđima. Nakon dobivanja na leđima sam straddled noge samo ispod svoje uporište i počeo staviti ulje na leđa i počeo masaža leđa i ramena. Svako jednom u neko vrijeme bih podići Teddy i protrljati moje tits protiv njegova leđa, onda sam polako raditi niz leđa, stražnjicu i noge. Nakon rada leđa sam mu rekao da se ide na posao mu prednje i imao ga je predati, a to je kad sam je dobio moje iznenađenje.

Nakon što je okrenut sam mogao vidjeti da je stečen teško, a ja ne mislim samo hard mislim hard rock. Na čelu njegov penis bio je natečen veći nego sam ikada vidio na Gvido prije, oteknute do točke u kojoj je bilo gotovo ljubičaste boje. Kad mu je bilo okreće tamo su kapljice precum kaplje off njegov penis na ležaj ostavljajući mokro mjesto na krevet. Ja nikada nije vidio ovaj Gvido uključen prije i, istini za volju to stvarno me uključivanja. Nakon okretanja preko sam opet straddled noge bio je njegov penis između mojih nogu jedva dodiruju moj panty pussy pokrivena. Kao što sam oslanjao na za masažu ramena i prsa sam mogla osjetiti njegov penis spreman protiv moje pokrivena maca, to je tako teško da sam bio kao komad drveta pritiskom protiv mene i sam mogao to osjetiti puls protiv mene. Svako jednom u neko vrijeme bih pogledati dolje i vidjeti njegov penis i dalje kaplje precum i formiranje mokro mjesto na njegov trbuh. Bio sam zadivljen koliko precum nije bilo. Ja sam radio moj put dolje na njegov penis u vještice trenutku sam ga uzeo u ruke da ga masaža, ja ga zgrabila baze polako raditi moje ruke savjet, kao što sam učinio hrpe precum aukcije oozing iz vrha. Ovo stvarno mi je dobio uključen i sam mogao osjetiti sebe uzimajući mokro. Nakon stroking njim nekoliko puta nisam mogla to više podnijeti i staviti njegov penis u usta, on neka se zgražavaju i pogledala dolje u mene. "Je li to normalno dijela usluga," rekao je pitao, ja potresao moje glave ne i počeo raditi njegov penis polako i iz usta svaki put kad bih se premjestiti njegov penis bih dobiti nagrađeni moljac pun slatkog precum. Kao što sam radio njegov penis sam mogao osjetiti ga je dobiti čak i teže mi u ustima mi je okrenut na vještice još više.

On je tada pitao mene da se zaustavi, pogledala dolje u mene i rekao mi je da želi jesti van. Ja vrsta oklijevao za min onda je ponudio nešto više novaca ako ga pustiti, rekao sam u redu. Ali u ovom trenutku ja bih ga pustiti besplatno. Sam legao dolje na krevet i on je uklonjen moje gaćice dobio između mojih nogu i počela lizati moj klitoris, a zatim raditi gore i dolje raspor od mojih vrlo mokro maca. Budući da je tamo dolje, a jede moje mokro maca za neko vrijeme im prilično siguran da je dobio ideju sam bio prilično uključen, on pogleda u mene i rekao je htio staviti njegov penis u meni za neko vrijeme, sada to recap sve što sam učinio bio bi egzoticna masaza nikad krenuo jebati klijentu tako da nisam nose kondome sa sobom pa sam bio malo nerado ga pustiti. ali JA napokon je dao u, ali mu je rekla on je samo mogao staviti u i nije bio na pumpa. On je ustao je dobio između mojih nogu i trčanje njegov penis gore i dolje raspor od moja pička. I onda osjetio njegov penis na otvaranju moje vagine, onda sam osjetio glavu njegov penis slajda u meni, osjetio tako velik kao što je polako otišao u meni. ode sve u meni, gdje sam mogao osjetiti njegov veliki penis glavu protiv mog vrata maternice i njegove lopte protiv moj magarac. On je samo održao njegov penis u meni za neko vrijeme i sam mogao vidjeti ukupno zadovoljstvo imao je na licu. Počeo mi poljubac na prsima i prsa, nakon nekoliko minuta on je polako počeo da se pumpa Ja bi da se moje noge te ga pritisnite na mene da ga zaustaviti i reći mu nema, no istina je sve što sam stvarno htjela ga je za mene jebati. nakon što je nekoliko puta od njega mi je pumpanje i mene napokon sam ga zaustavlja nek samo ići. On je počeo lagano pa će ići malo brže, sa svakim pumpom sam mogao osjetiti njegov penis veliki tobogan u glavu i iz moje maca kao da sam begain jaukati je dobio ideju da nisam bio idući u ga zaustaviti i on je stvarno počeo mi je pumpa. S koliko precum kao što je pumpa u mene i moje su tako mokri pussy ste mogli čuti zvuk sa squishing Svaka pumpa je on napravio i sam mogao osjetiti njegovu loptice šamaranje protiv moj magarac. Sam mogao osjetiti njegov penis glavu rasti veći, u meni je pumped više i znao je on bio uzimajući blizu Cumming. Nekoliko pumpi i počeo reći "Idem da se sperma, javite mi cum unutar vas", bio sam u toliko zadovoljstvo sebe sve što sam mogao učiniti je da tresti moje glave. On je posljednji udarac u meni sam osjetio njegov penis početi puls kako je počeo cumming i oplakivanje. Imao sam osjećaj da je on bio zauvijek cumming sam mogao osjetiti njegovu cum trčanje dolje moj magarac, ali nisam care sam zadržao hopping on neće zaustaviti Cumming. Kada je njegov penis je učinjeno ispumpavanje sve njegove sperme unutar moje maca on je samo ostao u meni ljubljenje mojih grudi i rekao kako velik bio. Nakon što nije mekana i pada iz moje sperme natopljene pussy smo odjeveni, on mi je dao savjet i mene zahvalio za dobar provod

Нема коментара:

Постави коментар