.

уторак, 13. јул 2010.

Tudja a svoja

Beau stajao na nogometni teren gledajući navijačice prakse kao trener je radio s drugi niz momci. Njegov um nije bio na nogometu kako ih je gledao. Njihova široka vruća tijela blistavim sa znojem jer se međusobno bacio u zrak, ruke u mjestima dečko želio je mogao doći do.
On je napravio njegov put preko polja da bi dobili bolje izgledati. On je gledao u očekivanju za njihov sljedeći potez. Da, to je jedna stvar koja kuhana njegovu krv i poslana vruće znojne studen gore i dolje leđima. Dopustio je da se dugo dubok dah dok uhvaćen limber burnet u svoje ruke i zrcaljeno joj naprijed. On je osjetio njegov član ustati kao brzo grijani uvid u njezine gaćice preskočena kroz njegov pogled. Njegova omiljena djevojke na tim su blizanci O'Brien, Katie i Kelly. On je često i sam stroked na pomisao od njih rade u isto vrijeme.
Oni su mahali mu i on je osjetio protok krvi do njegove čaše-uvukla član. Morao je otići ili on bih se u boli ako je hit u praksi. Osim toga, trener je bio poziva na njega.
Praksa je više i svatko je stajao ispred vrata visi teretanu i odluči tko će dobiti vožnja s kojima povratak na dorms. Beau je njegov kamion i znao blizanci nisu imali automobil, pa je ponudio im vožnju natrag. Par sladak brinete ga je slijedila do kurva i klizila preko prednjeg sjedala.
Stick shift došao gore između Kelly's noge i on je na dodir njezine gole bedra do smjene. Njezina koža bila meka i topla protiv golim ruka. On je uzeo uglu malo prebrzo i Kelly pao protiv njega i ona grabbed njegov rame uz stalni sama natrag u sjedalo. On se nasmijao i hoće li ona htjela da sjedi u krilu.
Katie, više avanturistički blizanac, nasmijao i rekao: "Ja ne bi smetalo ako se trbuhom na svoje traperice je sve što vam." Beau gledao u nju i nasmiješio se.
"Da gospođo to je meni sve. Želite li nabasati? "Je nasmijala na nju i ona je odmahnula glavom da.
"Mi nikada ne učiniti ništa osim Beau. Morat ćete pokazati nam kako ono što je u one uske traperice. "Rekao je Kelly.
Beau nije bio idući u raspravljati s glumicom. On je protjerao na mali motel na periferiji grada da većina dečki na tim su njihove datume vikendom. Vlasnik je bio trener bivših i on obično imao sobu na raspolaganju za dječake koristiti.
Oni su dobili ključ i otišao u sobu. To nije 'fancy tema sobe kao i većina onih u mjestu. To je kralj veličine krevet i zabava sistem. Kelly je otišao to provjeriti filmova sjedi pored tv, dok joj je sestra bila lap-dancing Beau. Ona je pronađena stara kopija traka navijačica porno i staviti ga u stroj.
Uskoro velike grudi navijacice su odskakanje na velikim nogometaša 'dicks i Kelly htio učiniti ono što su radili. Pomogla Beau iz njegove košulje i njezin bračni joj wiggled kao nad svojim tvrdi on. Ona svuče iz njezina t-shirt i kratke hlače, a ovija glavu sa svojim velikim dinje kao tits.
Katie se okrenuo i počeo unzipping Beau's traperice. On je imao da joj pomogne malo, ali ubrzo je nosio ništa drugo nego svoje traperice i boksači oko njegove Justin's. On je pri piću se pozornost kao Katie ruke omotane oko svog hard na i ona je počela da ga je lizati. Njegov kurac je imao um svojim vlastitim i počeo da se čak i teže. Beau osjećao pritisak izgraditi u njegovu loptice kao ona uze ga u usta. Svojim toplim, vlažnim ustima se osjećala kao da ga nebu.
"Wait", rekao je on. "Let's Get na krevet i to pravo. Slabo Kelly je izostavljen. "Katie zaustavljen ono što je radio s njim i Kelly zaustavio ljubljenja ga dovoljno dugo da se presele u krevet.
Beau položili preko krevet i rukom da Kelly da zažali njegovo lice. Kate je otišla natrag u njega poput sisanja gladno natašte čovjek. On je jebeno joj usta kako je sisao na svoje sestre klitoris.
Kelly jahali njegovo lice kao da je suprot rodeo bika. Njegov jezik skliznuli u iz njezine rupe, uzrokujući joj jadikovanje da se glas Njezina sokovini je tudja a svoja. Ona sama pritisnutu protiv njegova lica kao što je došla za njim. tekle niz lice dok je pušten.
Katie ga isisan off dok nije bio spreman da se sperma za nju. Njegove lopte su uske i on je potreban da bi joj pokriti u cum.
"I'm gonna blow draga. Evo ga dolazi. O Bože. O Bože. Ahhh. Ahhhh. Sisanje mi je teže bebe. Da! Tvrđi! O Bože DA! "On grunted kako je i došao u duboko u leđa joj grlo. Ona je progutala sve što je on bez gubljenja kap. Njegov alat potrese kao ona lizali ga čistim. To je kao da ga je um svoj vlastiti.
On je bio nešto mlak u ruci kada je joj je rekla da se prebaci sa mjesta Kelly kako bi mogao platiti za leđima što ga cum tako.
Kelly preselila svojoj sestri je bivši položaj i počeo raditi da se opet teško Beau. Ona ga stroked kao da je njezin projekt od kravljeg FFA, a on je cijeneći plavom vrpcom osvojila u konkurenciji mužnje.
Katie je povišena Splita preko njegova lica i on je isisan na nju klitoris dok je odrastao i sama spustio nad svojim jezikom. Njegova usisna u kombinaciji s njom pokušava povući daleko je vozeći svoje matice i ona je znala da je neće trajati dugo s njim.
Kelly je bio zauzet stavljajući svoje teško na dobro koristiti. Bio je dug i ona je tvrdo vrijeme uzimajući ga na prvi. Bio je obješen kao i njegov konj. Ona nikada nije ništa uzeti kao širok kao da prije i boli u sebi snagu dolje na njega, ali ona je bila određena za vožnju mu teško kao dobar cowgirl.
Beau skliznula prst u dupe Katie je bezazlen. Ona bucked i vikali, ali ona nije vučenje daleko. Njegov thumb radio na njoj klitoris dok on imao dva prsta radi na svom rupu. Katie prešanih protiv svoje ruke kao ona počela stegnuti oko Beau ruku i glasnije stenjati. On je preselio svoju ruku sve brže i brže kako je došla bliže cumming za njega. Kelly mu je jahanje kao ludi žena i on crpi svoje frapantno zbijeno picka tvrdih i brzo kako bi se mogla s njom cum blizanac.
Blizanci počela plakati ime njegovo jer on je otpušten i grunting svoju vlastitu težinu duboko Kelly je slatka maca. Katie srušila na krevet pokraj Beau i Kelly položili preko dnu kreveta zadihan kao pas. Beau izvukao Katie u njegove ruke i poljubio. Gledala ga je i pitao mogu li to učiniti opet nakon sljedećeg praksi. Beau se nasmijao i rekao "Da M'am."

Нема коментара:

Постави коментар