.

уторак, 20. јул 2010.

Ponizna sponzorusa

Ellen probudila rasprave čovjeku njegov penis udara. Trebalo joj je neko vrijeme da shvati što joj se dogodilo, ali kad je pronađena bila je zavezana za krevet, ali ništa ne nosi joj grudnjak i gaćice je išaran i počeo vrištati. Onda je vidjela svoju zarobljava. Bio je čovjek s masti masne kose. On je izgledao kao da on nije obasuo je u tjedan dana i on leered na suzdržanija djevojka.
On nije govorio kao on je ustao. On nije ni izustiti riječ kao on je uzeo nož i hodio putem do kreveta. On stroked joj kosu jednom prije stavljanja nož između njezine grudi. On je rezano grudnjak tamo i onda rezati trake tako da je mogao maknuti grudnjak potpunosti. On ju je oduzeta u snu do ove točke, ali ju je htio vidjeti budna gađenjem i ponizenje u očima kad je izložen njezin najintimnijim dijelovima.
On je sisao joj bradavice desne dojke joj kako je stisnutu i cupped lijevo. Ellen je počela nekontrolirano jecati i Marcus ljubio ga. On je preselio usta na lijevu dojku i bradavicu, a da je isisan cijeđenje i puštanja krvi desno. On je tada preselio ruke o svom tijelu i ispod njega. On je stisnuo magarca koji je još uvijek odjeven u pamučnim gaćicama. Ellen ga je molio da prestane. Ona ga zamoliše da ne da je siluje. On je ne posluša.

On je rezano joj gaćice kao što ju je grudnjak. Pritisnuo je svoje lice u njoj maca i počela jedući ju van. Njezino poniženje produbila kao on ju je mokro. On je iznenada prestala, i puzati na vrhu nju i svojim pijetao punjena u njoj maca. On je potisak i izlaziti i zaustavio se samo dovoljno dugo da se usta na njezino snagu i jezik svoj, zadnjih usne. Ona je okusio joj maca sok i grimasu. On lizali joj lice i vrata, a zatim nastavio ulaz. On grunted i stenjali kako je jebeno ju.

On je htio da se sperma unutar nju, ali misli da bi bilo toplije da vidi sperma na njeno lijepo lice. Marcus tada izvukao njegov penis od nje maca i jacked off nad njom lice i unleashed špricati nakon špricati cum na kosu i oči.

"Hvala," govorio je po prvi put.

Ellen je odgovorio samo tiho plakati.

Marcus je uzeo njegov mobitel i pozvao njegov prijatelj Ivan.
"Da sam je dobio ovdje. Preboljeti ovdje sada, a ja ću pustiti te imati pukotine na nju. "
On je obješen na telefon i rekao da je Ellen se događalo da mu nešto novca.

John je stigao petnaest minuta kasnije. Do tada Marcus je Ellen u potpunosti počistiti.
"To će vas koštati tisuću dolara ili eura da zajebavati ovu bitch", rekao je Marcus.
"Deal", rekao je Ivan hendikep Marcus pregršt novca.
"Zabavite se s njom", rekao je Marcus. Onda je otišao. On je znao da je ona vjerojatno će ga pretvoriti u i on je morao pobjeći što je prije moguće. On je planirao na težak pronaći bogatog čovjeka koji je htio jebati Ellen Page kao loše kao što je učinio, a svodnik joj se za mnogo više, ali John je bio samo jedan otkrio spremni da se zapravo silovanje kuje i John nisu imali mnogo novca . Ipak tisuću dolara bio lijep komad u njegovu lisnicu, a on je otišao i nadajući se da neće biti uhvaćen.

John skinuo i indeksirao na vrhu Ellen Page. Bio je previše masnoća i najmanje deset godina starija od Marcus. On ne zamaram što Ellen mokro prije nego što je umočen u njoj maca. On nije bio gotovo kao nježna kao Marcus. On je bez novca i zakrivljene joj bradavice i malo ramenu. On je jebeno teško joj sperma i unleashed u njoj maca ponizna sponzorusa.

On je tada uzeo pojas od njegove hlače koje su bile na podu, a nju tukao s njom, peppering njeno tijelo s crvenim welts dok je howled u boli. Njegovo posljednje djelo bila je sjesti na svoje grudi i snagu njegov penis u usta i držite ju za kosu dok je jebeno joj lice. On je na kraju pucao opterećenje od sperma dolje joj grlo što joj gag. Ona pljuvati ono što ona nije proguta se. To je napravio John smijati.

Nekoliko trenutaka kasnije policajaca udario u vrata. Ivan je tada bio uhićen zbog silovanja oteti i Ellen Page. Kada je John bio zaključan u ćeliji u gospodarstvu zatvora on je primijetio da je Marcus je već bio tamo i odmah shvatio kako policajci su ga pronašao.

Нема коментара:

Постави коментар