.

петак, 10. септембар 2010.

Sexi zabave

Samantha otišao u roditeljskoj sobi za promjenu, u kojem se nalazi prostor za bazen, gdje svatko ostavlja svoju odjeću. Savijanje prema dolje da pokupi vrhu da bih pao prije plivati, vidjela je žurno skrivene gume penis, njezina majka moraju jedva pao prije nego svi uvjereni da dođe na bazen. Ona misli svoje majke skliske maca se cupped oni plivači, a sjetio nejasne squirming u bazenu. Sve je izgledalo kao dosta zabave, i Sam mislio nestašan ideja od uzimajući gol na njezin krevet s roditeljima.

Ona je dobila s nje kupaći kostim, i njezina cool glatko tijelo je svijetle četke zraka nad svojim kapljice vode. Zrak na vrhu joj bedra je ono što je napravio da se osjeća kao neustrasiva devojka. Ona je stisnuo svoje desne ruke između nogu, do struganja protiv nje maca, ona se koristi prstima svoje lijeve ruke za istraživanje dildo, samo aludirati na blistavim lijevo od svoje majke. Pokušala je li ona mogla kušati svoje majke na penis, uglavnom pretiha gume, ona je ostvarili neke teksture glađe nego inače očekuje, namršti i malo nasmijati na ovom malo prljave klub da bih se pridružio.

Obilaska penis, ona je shvatila da je to sasvim realno, u stvari, ona mora biti kalup. Ona je gumiran glavu gore i dolje joj vagina, dolazi do spoznaje da je samo mogao biti kopija svoga daddy's impresivan penis. Osjećaj da bih pronašao konačan neposlušnost, ona je gumiran joj se tada mokro maca usne gore i dolje vratilo, premaz je donja u svom ukusu. "Mmmmm tata" ona neka van, i čuo izdisanja na vrata, gdje pri squinting, ona je špijunirala zrele sjena, sam premlaćivanja off.

Ona giggled joj slatki osmijeh na vratima, a zatim počeo trljanje dildo opet, još uvijek u potrazi ravno. Nakon kratke stanke, njezin otac smogao svoju hrabrost i swaggered k njoj, drži penis kao čvrsta kao i bilo koji buldging mišića. Vatrene očima svojih devetnaest godina staru djevojčicu flickered poput plamena pod njezinim trepavicama, joj mliječnu gola bedra wavered oko nje milovanje prstima, dok je otpusti dildo. Tata se spustio na ruke i noge koje prepredenog oko njega, vučenje njegov stvrdnuto rasutih ljubavlju blizu.

Joj vlažne ružičasti jezik svirao sa svojim, i kantar donjoj njegov penis sama tickled na svijetlu kosu njezina prekrasna mala šlic. Bokovima donio ta dva dijela zajedno zabranjeno na vlastitom kolac ples, i da je krut donja wettened mirisom gladni tinejdžerski djevojka. Sa vrhu glave još uvijek dira, oni su oboje gledali dolje na svoj prljavi writhing igru, obojica su se trljanjem, kao da ne mogu sačuvati od masturbira, ali s precum izbjeljivanje, čak daddy's impresivne buldging glavu, oni su, naravno, ne suho humping sexi zabave.

"To je moja djevojka" mu izdišu, sa jednom rukom miluje svilenkaste dlake na je vratiti na svoju glavu, drugi proces puštanja krvi, gdje su joj super noge upoznala svog kruga malo stražnjice, prst stimulirajući unutrašnjost mekih kože džomba, uvijek je tako blizu zbijeno licu mjesta, koji čuva njegova kći ranjivim trljanjem joj savijene noge njegovu grijanje tijela. Njezina usne pala, a njezin snažan licu izgovara drhti, više da se bori, jer ju tata uzeo njegov veliki penis u ruku i počeo ga trljati diljem eksplozivno vlažnim usnama svojim toplim maca. Počela je spuštanje na divlje jezik poljupcima, a njezin tata je grize usne, kao on je napravio svoj put duboko u njoj zbijeno ružičasta bita, neodoljiv njezina zatvorenost svojom snagom i vlažnosti ju je pobijedio sa.

Nakon čvrsto zatvoriti i lustily reopenend oči za prvi par svoju izuzetnu daddy's potezima, Sammy izvukao na noge da ga znate dobro se osjećao u njoj maca. Bokovima ponudio joj malo na trzaj kutom koji mu je dao dubok udaraca, koje je upotrijebljeno u glatkom brzinom, donoseći njegov penis sve izlaz na konus njegove glave sa svakim električnim pogonom i izvan njegova djevojka. Njegovi potezi samo dobiva na snazi, kao što mu jaja počela brbljati joj dupe je slatko nasipima, glas joj je unashamadly plače za nju tatina karanje, i majka i brat je došao iz njihovih unobvious, ali bez voajerizam na vratima, te stade po krevetu Sammy je uz lijepo lice.

Još uvijek u svojim kupača, no dijete je držeći se nekontrolirani erekciju, paru je postao dječak svuče svoje očite incestuozne požude, od strane njegove majke, koja je i sama dovela na koljena i njezina sina kupača na pod. Njezina mila, vođenje, povukao svoju ruku djetinjast člana kože naprijed i natrag s skrbljenje senzualnost, kao i njezin suprug i kćer gledala željno, pleasuring međusobno sa kompletnom odustati. Sammy usta rastao i vlažna ružičasti jastuk jezika sama odmarao na njoj donje usnice, i majka dječaka ošamario oplakivanje penis na svoje sestre koje nude, iznajmljivanja udisaja oduševljenja na nju prljava, prljave igre.

Tata polako skliznuo njegov penis iz njegove kćeri mali pička, sklizak tvrdom na sada pokrivena sa svojom djevojkom ukusu. On je izjavio da se njegova djevojka na koljena pokraj njezina majka, i otac i sin sjeo do drugog na krevet, majka i daghter omatanje svojim lijepim prstima oko meso svaki. Dugo jauk pobjegao Sedamnaest godina usta su majčina mokro sranje je dao punu pozornost svakom prljave senzacije. Koža mu se okupili i proširene pod bobs njegova mama's zrele usta, koja je u potpunosti namijenjen za impresionirati svoje masturbira tinejdžer.

Kao Sammy radila u očevu penis poslušno, s povremenim nekoliko udaraca na svog brata spasming štap, nju i njezine majke ruke gmizati između međusobnim bedrima i fondled cunts roku, majke previše sada rade do arome. Ona nije bila dugo prije nego što Sammy legao natrag na krevet, i njezina majka giggling savijena duboko dolje između njezine noge, miluje prekrasna mala maca sa svojim jezikom, što je njezin sin spremni preuzeti fina mirisna crnka raspor majci ponudio.

Moans došao iz posvuda kao labias su masira, a kako je tata viče postala kraća i glasnije, jerking nad svojom kćeri lice, ona iskrcali krevet na koljena, i njezin brat odmah je došao jerking na njezino lice. Njezin tata i brat poprskan toplom potocima svojih kreme na nju svoje lice, da ju ponavlja nestrpljivo pobjegao širok osmijeh koji dozvoljava vruće guste kapi koja je sletjela na njezin jezik. Ona i njezina majka razmijenili dugu lizanje poljubac u butkica, okus sperma vožnje i od njih u svojim prljavim poljubac.

Cijeli dan obitelji igrao i orgasmed, i svi su znali da je bilo partneri bili su mogući u budućnosti ovaj otvoreni obitelji. Sammy je bilo dovoljno nečistoće da uključite barem ova tri iza točke povratka.
Изговор
Читај фонетски
Речник - Прикажи детаљни речник
Google преводилац за:ПретрагеВидео снимкеЕ-поштуТелефонЋаскањеПредузеће

Нема коментара:

Постави коментар