.

уторак, 8. јун 2010.

Masaza

Ja sam redoviti klijent za masazu. Marija je najbolji. ona su mi daje veliku masazu za 4 mjeseca na tjednoj bazi. Obično, ona će mi dati seksualne masaze se primjenjuju akupresura na moj lopte i prepona. nakon što je moj penis otvrdnu, JA obično htijenje skinuti ju.Ona će mi miluje mi kurac na masazi duzan i obaviti dobar posao mi ejakulacije. Ovo je moj tjedan za olakšanje od erotska masaza protiv stresa od mary.ona je mlada rastavljena. u zadnje vrijeme prigodama, ja hv postati izazovnije od svlačenje svoje hlače na prst njezinu vaginu. ponekad je ona opirala ili odbaciti, koje posljednjih nekoliko krugova, bila sam uspješna u ukazivanje joj i čineći vagine potpuno mokri. ali ona je uvijek imala prisilno odbacio svaki pokušaj za sex.ovaj put, bio sam sretan da sam ju posjetili u 22:00, a mi prolazimo kraj Midnite tako da svatko ima lijevo i bili smo sami. ona zaključana vrata.
I onda skinuti nju i ona je pohvalio ljepote. ona je moždani udar, pa čak i moj penis isisan moje bradavice. Uspio sam maknuti svoju bluzu i sisati njezine grudi simetričan.ja pokušao to maknuti joj hlače, ali je ona odbila. ja je postala prilično očajna i njezin provedeno na krevet. prilično nasilno,skinula hlace, ali ona je prešao njezine noge kako bi zaštitili sebe.
ja ostatak moje puno težine na nju n koristiti svoj prst da zafrkavati njezinu vaginu. ona je odmah postala mokra, ali još uvijek odbijaju pustiti mene zajebavati joj.
Ja borili s njom, dok otpora i dalje sisati bradavice joj teško do ona je bila jako pobudila n zbunjen. je odbor i gurati joj noge razmaknute n mjesto moj penis u blizini vagine.
ona je borio ali ja ignorirao nju n dalje protrljati moj penis dok je ušao u rupu. ona je zadržao kazivanje nije u slabim glasom. ja mogao smisla dok je reći ne ona je još uvijek prilično spreman.
Dakle, ja startedt se zajebavati teže i ubrzo je popustio i odgovorio.
sve svoje prigovore notpornost nestati i uskoro je ukupno tišina kao ona uživati zajebavati.
ja eksplodirao iznutra i ja dont znati zašto da ja i dalje pucati mnogo mnogo puta (mnogo više od mog uobičajenog snimanja).Vagine je zbijeno i jebeni je bio stvarno zadovoljan.
I neka moj penis ostane unutar cak sam bio iscrpljen.kada je konačno me je zamolio da će se povući, ja mogao vidjeti kaplje iz sperme.
Nakon toga mi reći da ona može zatrudnjeti. vjerovali, rekao sam porculan žene trebaju imati sterilizirana. tek onda je rekla da se udala i rodila, a ona je još uvijek plodna.
Bio sam šokiran i pitao zašto ona nije tako reći ranije.
kao što sam napustio mjesto, ja čuditi ako je istina ona će biti trudna.
ipak da je bio stvaran dobar seks uz masazu.

Нема коментара:

Постави коментар