.

уторак, 3. август 2010.

Duboko grlo

To je dugo vremena od Sarah nije hodao sam joj Grandmas. Točno sedam godina, a sada 17-godišnjeg je o to probati opet. Nakon posljednjeg incidenta, osjećala malo neugodno.
Sarah započeo u šumu malo prestrašeni, no ubrzo shvaća da se glup. Sve je bilo tiho i mirno na putu. Ona je počela da se opustite i nastavio niz stazu.
Sara je odrastao mnogo od posljednjeg puta kad je bila sama u šumi. Ona je postala prekrasna mlada žena sa smeđim kose, vitka, curvy lik, i savršen DD tits da je teško za potrebe grudnjak za. Danas je nosila bez naramenica, bijeli, suknja-line haljini koja je završila ispod magarca, tako da ako vjetar ga podići, te mogao vidjeti cijeli svoj uporište. Pod da je na njoj red, nedovoljan bič. I konačno, njezin kratki, crveni ogrtač jahanje.
Bila je izuzetna osoba, i volio zafrkavati sve dječake. Ali ona je bila djevica, čeka pravo vrijeme da ga se odrekne.
Tako Sarah hodali uz put, uzimajući u krajolik. Bilo je oko pola sata i doći do svoje Grandmas, a ona nije bila iznimka duboko grlo, do oko 1:30. Na taj način ona uze vrijeme hodanja polako.
Iako je bio vrućih ljetnih dana, povremeno nalet vjetra dolazio prošlosti, uzrokujući Sarah's bradavica da otvrdne. Voljela je kada se to dogodilo, i da će ih stipanje bradavica i uzbuditi. Voljela je osjećaj rožnat, i misli o zaustavljanju masturbirati uskoro. Prolazeći, ona milovala svoje ogromne tits, i ran rukama dolje joj krivulje.
U daljini, Sarah čuo netko zuji. Ona je zamrznuo i čekala. Shirtless čovjek Strode iz iza stabla. Bio je visok, muscly, te je kratka smeđa kosa. On je bio vrlo atraktivna. Sarah shvatio da je drvosječa koji ju je spasio od vukova prije 7 godina. Ali onda, on je bio 18. Sada sedam godina kasnije, bio je vrlo velik dio čovjeka.
On je zaustavljen i bez brušenja Sarah tamo. Širok cerenje prešao njegovo lice. "Pa dobro, zar ne mali crveni?" On našalio. "Prošlo je dugo vremena," Oči zapitao nad njom tijelo.
Sara smijala, "Da, predugo." Njegove oči oklijevaše na Sarah's tits, i ona sjeti svoje bradavice su još uvijek teško. Ona je uzimajući više uzbuđen, i mokro.
"Pa, to nije sigurno hodanje ovdje sam, moram se pridružite. Da vas sigurno." On je rekao.
"Naravno". Sarah je odgovorio. I počeo hodati pored njega. Tada je primijetio da ispred njegove hlače su uske stečen, i ona nasmijala u sebi. Ona je volio zafrkavati. Ona je hodio pred malo, i pognut, pa je dobio pun pogled na magarca. "Oh! Cvijet."
Čovjek hodao sve do nje i zgrabio joj dupe. Umjesto toga šokiran, Sarah preden okolo. "Ne volim teases." Smiješio se: "Čini mi žele više. A ja ne mogu uzeti ni za odgovor." Potom ju je gurnuo otprilike u drvo i strastveno poljubio. Sarah nikad nije bio poljubila kao i prije. To bi joj koljena slaba, i ona je dao in je nastavio da je poljubi, a on joj dupe uhvatio s obje ruke.
Sarah je dobivanje vrlo mokro, i nije mogao čekati da krene dalje. Ona je polako preselila dolje, ljubeći mu shirtless prsima, trbuhu, dok je bila na koljenima, unbuttoning njegove hlače. Ona ih je gurnula prema dolje i iz prostranog svojim golemim 9 "penis. Ona je to shvaćeno sa obje ruke i počeo lizati glavu, polako ga je dosadan. On moaned malo. Ona lizali i dolje njegov štap, sve dok ona stavi glavu u njezinu usta, twirling joj jezikom oko njega. On nije mogao uzeti više i gurnula cijeli svoj penis u usta, duboko grlo. On je preselio svoju glavu natrag i naprijed, a ona isisan koliko god je mogla.

Konačno je izdvajali leđa, njegov penis još uvijek teško. "Gotta spasiti nešto za kasnije", kazao je i njezina izdvajali gore. on je pokupila i ona je zamotan nogu oko njega, te je gurnula protiv stabla. On gura svoje vrhu, otkrivajući njezine goleme savršeno tits. Počeo ih liže, i rezak joj bradavice. Ona squealed sa zadovoljstvom. Ona je ljubio ga. "Vi ste samo tako jebeno vruće" promrmljao je.

On je zatim staviti Sara na terenu i preselio dolje na nju maca. on ripped off joj tange i bacila se u drvo. On umočen u njegovo lice joj maca i počela lizati i sisati joj klitoris. Sarah počne drhtati i tresti. Bio je majstor, i znao svaki način za pomicanje svojim jezikom. on je onda zaglavi u svojim jezikom joj maca i jede joj sokove. Sarah je potres s čudesnom orgazma, za razliku od bilo koje druge.

On lizali i isisan za ono što se činilo kao zauvijek, i Sarah teško može više podnijeti. Onda je osjetila njegov penis protrljati protiv nje klitoris. Konačno, on je kritizirao njegov veliki kurac u Sarina mokri maca, i ona vrisnula sa zadovoljstvom. "Oh vi ste tako zbijeno te prljave kurva!" On je vikao. "Oh, kako se stišću. Osjeća soo dobro. You like it ha? Kurva. Take it. Ohh."

"DA!" Sarah vrisnula. "O Bože DA!"

On ju je snažno tuklo iznova i iznova, "Brže! O Bože teže!" Ona je vrisnula. "Fuck me hard!"

"OH YEAH ga želite VAS djevojčura. Ja sam vam jebeni DOBRO EH? VAS NEPROPUSNI BITCH!"

"DA! O Bože!" Sarah se tresao od orgazma nakon orgazma. Ali on neće zaustaviti.

"Dirty kurva, želiš više. Ti to ljubav, I.. Oh oh oh .. DA!" Sara ga je osjetio udarac. Njegova vruća sperma pucao unutar nje, dajući joj još jedan orgazam. Ona je drhtala nasilno. On je izvukao van i njegova sperma pucao nad njom tits. Ona lizali joj tits cum na okus. "Mmm"

On je klupa dolje i počeo da jede joj se ponovno. Sarah drhtala i tresla. Opet ona orgasmed iznova i iznova. Njegov jezik trzanje joj klitoris, a zatim je postao žešći i preselio se u krug. "OHH" Sarah moaned. Nakon toga, otišao gore i lizali njoj tits sve više, i obje bradavice malo teško. "Vi ste tako vruće, malo crveno." Zatim je postavljen njegov penis između joj tits i njezin titty jebeno, sve dok nije puhao opet, nad njom tits i lice. Sarah lizali sve gore.

Konačno, On je ustao i izvukao se njegove hlače. "Ja ću biti ovdje sutra, ako želite dobar provod." On je namignuo i Strode off, ostavljajući Sarah polaganje na stazi, tits izloženi, a vagina mokro. To je najbolje vrijeme od svog života, i da će definitivno vratiti sutra.

Нема коментара:

Постави коментар