.

понедељак, 2. август 2010.

Nestasna devojcica

Postojala je jednom obitelji trojice muškaraca, koji su poznati lokalno kao "Tri medvjeda" koji je živio u ugodan vikend u šumi, gdje su radili kao drvosječe. Tu je bio velik velik, više od sedam podnožju visokih "tata medvjed", srednje veličine šest nogu četiri "Dunda Bear", te kraćim, osamnaest godina stara "Junior Bear". Oni su dobili svoje ime od velike količine guste crne dlake koji ih pokriva, dopunjena čupave brade, njihov stas nabijen (da ne spominjemo radije okrugli trbuh u starijih dva) i njihovim čudnim navikama, uključujući i izbjegavanje odjeću. Ljudi iz sela u blizini njih izbjegavati, iako se smatra da je bezopasna. Podvezica
Jednog jutra Uncle Bear kuhani ih neki kašu za doručak. Kako je kaša je previše vruće za jesti, tri jedinke odlučio prošetati po šumi dok ga hladi.
Oni nisu otišli dugo kad je mlada djevojka po imenu zlatokosa je došao uzduž. Ona je bila branje cvijeća i imao je zalutao u šumi. Bila je vrlo lijepa, njezina duga zlatna kovrčavu zavezana kosa od nje pjegav lice s plavim vrpcama, preskakanje zajedno u kratkom, blijedo plave, čipke ivica-haljina joj tako ponekad žute gaćice su vidljivi u pjegav hladu stabala. Kao što je ona ode svojim velikim grudima odskočiti uz svaki skok od svoje lijepe, ako malo zdepast noge, pokrivena do koljena duge, bijele čarape s volanima na vrhu ide na crne cipele izvijen.
Kad je vidjela tri jedinke 'vikendica, ona nasmijala i pljeskala rukama. "Kako je lijepa!" ona je plakala. "Pitam se tko živi tamo?" Stajala je na njoj prstima i viriti u prozoru. Tu nije Čini se da nikome kuće, tako da zlatokosa otvorio vrata i otišao pravo unutra!
Prva stvar je vidjela bio je postavljen stol s tri zdjele kaše; veliku veliku zdjelu za Tata Bear, srednje veličine zdjelu za Stric Medo, koji je bio na dijeti, i malo zdjelu za Junior Bear.
"Oh, kako kašu miriše!" Zlatokosa, rekao je. Zatim, kao što je osjećaj malo gladan, ona pokupila žlicu i kušati kašu u Velikoj Big Bowl.
"Ouch!" ona je plakala, spustivši žlicu. "To kaša je previše vruće!"
Ona je okusio kašu u zdjelu srednje veličine. Ali to kaša bila je mnogo previše hladno.
Tada je okusio kašu u malom zdjelu. "Mmmmmm," rekla je. "Ova kaša je samo pravo!" tako da je jeo je sve gore!
Tada zlatokosa vidio tri stolice postavili pred ognjem: Great Big Daddy Katedra za Bear, srednjih Katedra za Ujaka Bear, i Little Bear Katedra za Junior. "Oh, bilo bi lijepo sjesti za neko vrijeme!" Zlatokosa misli.
Tako da se ona popela na Great Big Chair koji je pripadao tata medvjed. "Oh, ne!" , rekla je ona. "To stolica je previše teško."
Zatim je sjedila u Uncle Bear's srednje veličine Chair "O, ne," rekla je. "To je previše stolica mekana!"
Zatim je sjedila u Junior's Little Bear predsjedatelja. "Ahhhh," rekla je s osmijehom. "Ova stolica je samo pravo!"
Zlatokosa 'um počeo čuditi, i prstima, podigavši svoje suknje i otišao u gaćice. Zatvaranje oči počela trljati njen klitoris u krug, oplakivanje u slast kao ona misao od svoje učitelja kojeg je imaginaran. Brže i brže otišla i, kako sama orgazma približavali počela je naslonjena natrag u stolicu tako da je stajao na dvije zadnje noge. Ubrzo je počeo vikati i potresti jer je klimaks. Upravo tada došlo je glasan CRAAACK! i malo stolicu izbio desno preko!
Zlatokosa ustao je i sama odsvirali su, giggling na sebe. Onda je popeo stepenicama do spavaće sobe. Tamo je vidjela tri kreveta sve u redu. "Oh", rekla je, zijevanje, "Ja sam osjećaj neispavan nakon toga hranu i orgazma."
Tako je ona srušena pokriva i popeo se na Daddy's Great Bear Big noćenje. Ali ona je brzo skočio dolje. "To krevetu je previše teško!" , rekla je ona.
Zatim je pokušao Uncle Medvjedi srednje veličine krevet. Ali to je bio previše mekan.
I tako ona popela na Junior Medvjed malo Bed. To je samo pravo. Uskoro zlatokosa zaspao tvrdim snom!
Malo kasnije tri Medvjed se iz hoda. Oni su bili gladni i osjećaj vrlo su veseli jede lijepo zdjele ukusnih kaša.
Ojednom Tata povika u Velikoj veliki glas, "Netko mi je jesti kašu!"
Tada Uncle povika u svom srednjih Voice "Netko je jesti MOJ kašu!"
I Junior Bear vapili u svojim dubokim, ali još uvijek mladi Junior glasa, "Netko mi je jesti kašu. I sam jeo je sve gore!"
Zatim tri jedinke vidio njihove stolice u blizini kamina.
"Netko je sjedio u mojoj stolici!" Tata je rekao medvjed u Velikoj veliki glas.
"Netko je sjedio na stolici MOJ!" Stric Bear, rekao je u svom srednjih glasa.
"Netko je sjedio u stolici MOJ," Baby Bear plakala u svom dubokom, ali još uvijek mlad Junior glasa. "I sada je BROKEN!"
Tada Tri Medvjed otišao uz stepenice do spavaće sobe.
"Netko je spava u mom krevetu!" Tata Bear vikali u Velikoj veliki glas.
A netko je spava u mom krevetu! " Stric Bear uskliknuo u svom srednjih glasa.
"Netko je spava u mom krevetu," Junior Bear vrištavac u svom dubokom, ali još uvijek mlad Junior glasa. "I ovdje je!"
Upravo tada zlatokosa probudio! Kad je vidjela tri medvjeda stoji oko nje, ona skoči s kreveta i napravio to trčanje niz stepenice i vanjska vrata. No, prije nego što je mogao, tata medvjed ju uhvatio u svojim velikim rukama i postavi je na krevetu gdje je stajala obličje vrlo uplašena okružen Medvjed.
"Bili ste vrlo nestasna devojcica," tata medvjed joj je rekla u svojoj Velikoj veliki glas. "Mi bi vas trebalo odvesti natrag u svoju majku i reći joj što ste učinili."
"Molimo vas, nemojte me povrijediti gospodin Bear," zlatokosa izjasnili. "I nemojte reći moja majka, jer ona će me tući tako jako težak. Please let me go."
"Nećemo vam nauditi moj dragi", rekao je Stric medvjed u svom srednjih glasa, "Ali ste nestašan i pa ako nas ne žele reći svoju majku morate pustiti nas te kazniti, a ne ono što mi kažu prije ćemo vas pustiti. "
"O, da, da ništa ako ćete me pustiti!"
"Koliko imate djevojčica?" Tata je pitao.
"Osamnaest, gospodine, odgovori ona, smirenje, malo zatim ona znala da je neće biti pobijeđen.
"A da li ste ikad spavali s muškarcem?"
"Y-da, odgovori ona, nalaz je lakše reći da tako nose-man nego da će to netko u svom selu, ali pitate gdje je bio idući.
"OK, onda ću najprije bih vam na to da moj sin ovdje pariti s vama, on će biti nježni I promise."
Zlatokosa je bio šokiran, ali je znao da ona nije imala izbora. A sada da ga je pogledao, Junior Bear je prilično slatko izgleda momak, unatoč pretjerane dlake, pa je dogovoreno.
"Dobro, molimo srušiti svoje gaćice i sići na podu." Zlatokosa posluša, podizanje joj suknju i povlačenjem njezine žute gaćice prema dolje na koljena onda ide na ruke i koljena pred Uncle medvjed s njom magarca na Junior Bear. Da bi joj iznenađenje, ona je mogao vidjeti da Uncle Bear's penis je podiže u erekciju već. Iza nje je mogao čuti tata medvjed objašnjavajući stvari za Junior Bear kako je podigla je svoju suknju.
"Sada sin, ovu rupu joj je čmar, možemo doći do toga kasnije, ali za sada samo znam da nije za parenje kako bi beba. Važan dio je ova rupa, koji se zove vagina. Prije nego što možemo učiniti ništa, moramo osigurati da je mokra i skliska. Uspon na krevetu, to je pravo, a dodir prstom. Sada je to mokra? "
"To je vrsta ljigav."
"Tada ona već je uzbuđen, ali kako bi bili sigurni i praksa za vrijeme te zadovoljiti ženu koja nije takva kurva, lagano gurnite svoj prst unutra." Zlatokosa je napravio zvuk za prikazivanje bila je uvrijedila, ali je zanemarena, i stvarno je uživala u ovaj razgovor."Kao što je ovaj tata?"
"Tako je sina. Sada dodajte drugi, i polako gurnite preko kože oko nje. Možete li osjetiti njen uzimajući Wetter
"Da tata.
U redu, onda je ona spremna. Stavite svoje ruke na bokovima. "
Zlatokosa osjetio toplinu njegove ruke grube drvosječa press protiv nje stražnjice.
"Sada, Drago mi je da vidim da imate erekciju, to je normalno kad ste u blizini atraktivne, izazvao ženu."Zlatokosa blushed.
"Kada imate jednu, umetanja penisa u vaginu, pažljivo i polako sve dok bilo da neće ići više ili ženski kaže stop. Sada, što je ime ti draga?"
"Zlatokosa". , odgovorila je."Jeste li spremni, zlatokosa?""Da."
"Vrlo dobro. Sinu možete početi, ali zapamtite što sam rekao, ići oprezno, a ako kaže ona zaustaviti, zaustaviti."
Junior Bear gura naprijed polako, ne želeći pokvariti njegov prvi sat sex education, zlatokosa i dahnu. On svibanj su male za svoju obitelj, ali je njegov penis bio je nekoliko ključnih milimetara deblji od bilo koje ona imala. Bilo je oblikovan drugačije previše, više zaobljena na početku, jer joj ušao, i uzimajući fatter ranije, a zatim nekoliko centimetara u dobivanje razrjeđivač malo opet. Kad on bi dobio sve in i ona mogla osjetiti njegov topli, dlakave noge protiv nje stražnjici, ona mora računati biti dobar sedam inča dugo, i to osjećao dobro iznutra.
"To je dobro nećak", rekao je ujak medvjed. "Sada opet izvući i gurati natrag u lijepo odmjeren ritam."
Junior Bear je to učinio, njegova zlatokosa osjeća glatku penis udara joj utrobu kao što je izvukao, vuče ju straga s njom malo kada gomoljasti kraju je došao blizu coming out, a zatim je gurnuo u jednom, ne tako sporo sad kad je znala nije bio povrijeđen. Ona je zahvatila the jorgan i pustiti malo jaukati, koji zabrinuti Junior medvjed dok tata medvjed mu rekao da su mu radi dobro. Reassured je sped up, gurajući tvrđi pa se preselio natrag i naprijed malo sa svakom ulasku i izlasku, njezina duga zlatna kosa pada preko lica, a njezine grudi ljuljanje iznutra i haljina.
"Brže molim vas," zlatokosa dahnu, sama daje do svoje požude, i Junior medvjed je počeo njegov penis lupanje joj maca na brži, a ona moaned kao odgovor. Getting odnese, ona je preko uravnotežen i pao postrance, Gvido ruke klizi pa su spustili obje strane glave, njegov vruć dah na svom licu. Pokušala je ustati, ali nije mogao, tzv vanjska strana to tata medvjed.
"Gospodine", ona panted, "Mislim da je tvoj sin je naučio svoju lekciju. Mozemo li to učiniti drugi put?"
"Hmm, vrlo dobro", rekao je tata medvjed, medvjed Junior i rekao da se povuče sa svoje nove igračke trenutak.
Zlatokosa izdvajali joj gaćice desno s jednom nogom tako da se ona mogla kretati, ostavljajući ih oko nje desno cipela. Rearranging sama, ona je ležala na leđima i širiti njezine noge, a zatim pozva da Junior Bear doći opet. On je indeksirao preko nje, ljubeći njene usne amateurishly, ali strastveno, i opet polako ušao joj dlakave zlatna twat. Zlatokosa zamotan joj kopčom cipele i noge u svojim dugim bijelim čarapama oko leđa to pomoć, a daleko otišao opet.
"U redu sina, usporiti, ona ne postoji još," uputio tata medvjed. "Ne smije doći do vrha prije nego što je to, to je loše ponašanje."
Junior Bear smanjio je svoju brzinu na dugom duboka poteza, koji je zlatokosa uzdisaje i squeaking, i zabadanje se prema njemu. Njegov životinja poput mirisa je izlaskom biti pravi afrodizijak za nju, a ona je mogla osjetiti toplinu u lice i svoje međunožje. Junior Medvjed je gubio kontrolu malo sada, zabadanje in i out poput čekića, ali to je bilo u redu, jer je zlatokosa početka do orgazma. Ona povika i zabode se u njega, dostizanje dolje rukom trljati klitoris, a njezina arching leđa. Inside, njezin vaginalne mišiće počeo ugovora i Junior medvjed je došao.
S vikati on neka najprije dva spurts joj ispuniti, i ona izdvajali joj suknju do zabit tako da ne bi dobili obojeni. Izvlačenje je pijan ju plavuša stidne dlake, a zatim ispraznila mu jaja u desetak eksplozije u njoj pizda, rijekama ljepljive sperme struji preko obje svoje stidne dlačice te na krevet. Na kraju je izvukao van i zadihan srušio na njegovoj strani uz nju, jism kaskadno iz njezine rupe za namakanje posteljine. Zlatokosa Pomilovala mu bradata lica i poljubi ga duboko u njezin jezik, relaksirajuće za neko vrijeme.
Osjećaj osvježeni, zlatokosa sjeo i okrenuo se na dva veća Medvjed. "Mogu li ići sada?"
"Idi? Ne, ne još, niste završili svoju kaznu još, da ste uživali previše", rekao je ujak medvjed. "Ali prvo, morate biti gladni nakon svega što vježbe. Pusti me da dobijete nešto. Voliš kašu zar ne? Pričekajte ovdje, ja ću dobiti neki." On je napustio sobu.
"Za sve ostalo od te kazne, zlatokosa", rekao je tata medvjed, "mislim da bi trebao skinuti haljine, jer mi ne želite da biste dobili neredu, je li?"
"U redu", odgovori ona, pitajući se što je značilo po 'zabrljati'. Ona ga izdvajali off, a undid joj grudnjak za oslobađanje njezina velika tits, tako da nosi samo svoje bijele čarape do koljena sa volanima na vrhu, njezina sjajnom kopčom crne cipele i plave vrpce u njezinu kosu.
Kao što je gledao na nju u suncu, njezina plavokosa muf puše malo u povjetarac s otvoren prozor i užaren kao što je uhvaćen svjetlo, tata medvjed shvatio da je ona bila vrlo lijepa. Njezina bedra su malo zdepast, a možda joj želudac nije bila sasvim ravna, ali to je normalno, i zapravo napravio joj izgledaju puno seksi nego slike od tankih žena da je vidio u časopisima, podsjećajući ga da je Junior Bear majke. Lice joj je bilo posebno atraktivnim, zajapuren kako je to bilo sada pod pjegama, te joj svijetle plave oči pjenušava. U stvari, on je mogao osjetiti dobivanje uzbuditi, a njegov penis počela dizati iz njegove prepone.
Zlatokosa je o za početak uzimajući joj cipele i čarape off, kada je došao u Uncle Bear, njezin zbunjujući. On je nosio veliki kotao, koji je sjedio na podu pokraj starog tepiha.
"Sada zlatokosa, dođi ovamo i kleknuti da imaju nešto za jesti", rekao je, i ona poslušaše, izazvavši iskre u sve tri jedinke 'libido, čak i Junior Bear, koji samo bih imao spolni odnos, s načinom na koji joj blijede noge otišao u one duge bijele čarape. Zlatokosa kleknuo na tepihu, a uzimajući iz lonca Uncle medvjed koji je ponudio, počela jedući palentu iz kotla. Kao što je to sada samo pravo temperatura, Bearsi su ubrzo pridružila previše, sve dok svi oni su jeli svoje ispunite i postavljeni lonci na podu pokraj njega.
Sada Uncle Bear mogao držati leđa više nema i zgazi naprijed, nudeći joj svoj veliki lupanje pijetao. Klečeći u svoje bijele čarape i nasmijana, ona ga je uzeo sa svojom lijevom rukom, i milovati kose na svoj trbuh desnom rukom, ona ga vodi u usta, otvor širok da bi do kraja unutra. Ona je isisan drugi palac u pažljivo, a zatim ga potisnuo kovitlaju joj jezikom oko njega, a zatim pljune na rukama i zavladala u ružičastoj vratila zbijeno i preselio dolje deset inča na bazu. Čovjek zareži u zadovoljstvu kao ona isisan na kraju opet, uzimajući u malo više, onda bobbed naprijed-nazad po postojano, to liže i siše. Ona je u još jedan palac pa je udario vrhu joj grla i počeo sisa još teže, naizmjenično između brze kratke poteze i duge spore one, masturbira sebe i svoju osovinu svih vremena.
Uskoro tata medvjed htio komad zabave, i preselio uz Uncle medvjed na drugoj strani zlatokosa. Njezine oči povećao kad je vidjela veličinu njegove muškosti. Bilo je preko dvanaest inča dugo i više od dva i pol inča debela, glava gotovo ljubičasta u Hue, velike vene vidljive sve preko njega. Uzimajući pauze od Uncle Bear's dick, zlatokosa samo uspio da stane dovoljno tata Bear's u ustima sisati i lizati, ali ne više. Ona je uređena za ritam sisanja ove i onda lizanje gore-dolje po osovini, koristeći se desnom rukom gore na masažu vratilo s pljuvačka dok wanking Uncle Držite se s lijevom rukom, a zatim vraća na sisanje off Uncle Bear.
Gledajući sve to, Junior Bear je dobio još jednu erekciju, a počinju da se malo uznemireni da neće biti viđenje više akcije. Međutim, njegov otac je to znao, a ubrzo je nevoljko izvukao sebe i njegov brat daleko od toga da bude oralno pleasured. Zlatokosa izgledao malo razočaran.
"Mislim da je vrijeme vaš kazne nastavio My Girl", rekao je tata medvjed. "Bend više na rukama i koljenima." Bila je to učinio, Bearsi su sada suočeni s ukusnim debeo pravilan kurac s pramenove kovrčave plave kose uokvirivanje vlažna raspor joj maca. Tata Bear crouched dolje i gurnuti mu lice u nju, onda ran svojim jezikom dolje između njezine usne prema njoj klitoris, stvaranje zlatokosa jaukati kako joj je počela jedući ju van. Ipak, to nije bio njegov namjere, a nakon samo nekoliko licks odlazi do joj zbijeno šupak djevičansko, kruženja to što joj drhtaj, a zatim zabadanje jezik svoj, na što joj je cika u iznenađenje. Nitko nikada otišao tamo s njom i prije, ali kada je šok je nosio off je počeo uživati u osjećaju svoje mokro toplo jezik miluje živce tamo.
Zadovoljna i da joj je sfinkter podmazani sluzave sliniti, tata Medvjed dobio i promiješane naprijed. "Sada zlatokosa", rekao je, upućujući svoje ogromno pijetao na male rupe, "sljedeći dio kazne se treba buggered. Ćemo biti nježna kao i mi ne želimo vas povrijediti, tako da morate reći kako je to osjeća, a mi ćemo prestati ako govori tako. redu? "
"Da mister medvjed", djevojčica je odgovorio, tražite natrag preko ramena, lice joj pjegav očito pokazuje znatiželju po kojoj bi to bilo slično, sama odavno predalo sudbini Medvjed je dizajniran za nju. Vrlo polako, tata medvjed gurnuo kukovima naprijed vrhom u njegov penis pritiskom na njoj zabranjeno ulaz. Meso komprimiran pod tlakom, i onda na kraju zlatokosa opušteno svoje mišiće i samom rtu upao u krug mišića. On je gurnula malo jače i ode malo više, iako je samo pola širine do sada. On je pokušao malo više, i zlatokosa pustiti malo vrištati.
"Ouch!" ona je plakala. "To penis je suviše velika!"
"Vrlo dobro", rekao je tata medvjed, a on izdvajali daleko i ustao misleći na trenutak. "Sine", rekao je na kraju, "Vi pokušajte. Ovaj put biti još oprezniji nego prije."
Junior Medvjed je došao naprijed i kleknuo iza zlatokosa, pljune malo zamijeniti lubrikant koji je došao undress na temelju svoga oca penisa, a zatim u cilju svoje novo podigli penis na zbijeno malo rupa.
"Ready?" upitao je zlatokosa.
"Da, ja sam spreman", kazala je, nestrpljivo. Iako je posljednja imala ozlijeđen malo, da bih se svidio osjećaj na čudan način.
Junior Bear gura prema naprijed, u njegov penis klizna lako uz pomoć svoje prste, ide na sve bez problema, i počeo klizna in i out. Ovaj put ipak, to nije bio medvjed junior koji je zadovoljio užurbane djevojke.
"O, ne," rekla je. "To penis je previše mekan!"
"Hmmm, OK sin, dođi", rekao je tata medvjed zbunjeni, i njegov sin nevoljko poslušao. "Pravo brat, mislim da bih bolje vam probati."
Stric medvjed je došao naprijed i preuzeo poziciju njegov brat i njegov nećak je uzeo prije njega, opet dodajući mu sline na naborano prsten. Kao zlatokosa wiggled ju bum nestrpljivo, preselio naprijed. To je uskoj formi, u prvi krug glavu svog penisa samo gurnut protiv nje sfinkter, ali onda je počela iskliznuće u, širenje mišića oko njega, i na kraju fattest dio bio u s ne više žalbe. Ostatak je nesmetanog ulaska, i nekako svih deset inča otišao u tako je završio sa svojim dlakavim nogama pritisnuta opet joj bedrima i donjem trbuhu njegove velike odmara na tome svoje stražnjice.
U ovom trenutku, zlatokosa, čije je lice bio pijan gore u koncentraciji, joj presude. "Ooooohhhh," rekla je sa uzdiše. "Ovo penis je samo desno!"
Tata Medvjed je oslobođen, a uskoro Uncle medvjed je na sve četiri preko zlatokosa, njegovo cijelo tijelo pokriva nju i njezinu glavu, crpne njegov veliki kurac i izvan njezina Tightest tunela, svaki potisak što joj grudi njišu kao što je visio dolje. On je bio mnogo stariji, veći, deblji i hairier nego bilo koji od dječaka bila bih bio i prije, ali nekako pronašao osjećaj da su zarobljene između njegove snažne ruke sa svojim velikim dlakavim prsima i stomaku protiv leđima ogroman uključite.
Ali Junior medvjed i dalje bio nezadovoljan, i pomalo razočarani što njegov penis nije bio dovoljno dobar, pa tata medvjed poslao njegov sin okrugao prednji. Stric Bear ljubazno dobio opet zabit sa rukama na zlatokosa 'iza, omogućavanje njegov nećak, čiji je penis rožnatog djevojčica rado zgrabi i počela sisa kao da je najljepša ona lizalica ikada imala, bilo zaboravljajući ili ne brinu gdje je upravo bio.
Kada Uncle Bear je dobio u ritmu i potisnut poriv da se sperma odmah u taj sićuušni, uske rupe, on je završio njegov veliki ruke oko zlatokosa 'tijelo i polako ju povukao gore i nazad, sjedi i onda leži odmah ispod nje, njegova penisa još uvijek unutar nje. Junior Bear su došli s njom, a sada miješaju oko na koljena u stranu kao što je legla natrag u topao, mekan, ali dlakave zagrljaju Uncle Bear. Stric Bear pomaknuo ruke dolje na bokovima i uz njegovu pomoć počela lifting joj upadati gore i dolje, tako da sa svojim naviše thrusts oni brzo povratila svoju prethodnu ritma, mlada djevojka je izgubila zadihan kao ona je počeo puhati Junior medvjed opet. Ovaj položaj je također ugodnija za njezine grudi, njihovu težinu odmor i drhti na prsima, a ne visi od nje.
U ovom položaju, s njom širiti noge široki obje strane Uncle Bear noge, koljena pokazujući gore iznad ruba ukrašen svoje bijele čarape kao ona podržava pokrete njezine prepone, zlatokosa 'zlatnim maca je pokazala u svom svojem sjaju. Tata se preselio medvjed krug da bi je vidjeli bolje, usana u sredini njezina bedra malo bucmast otvoren i pozivajući ga na vlažnim ružičasti iznutra, on nije mogao odoljeti. Padaju na sve četiri noge, on je počeo lizanje proreza opet, uživajući u okusu joj maca sok, dodajući velike količine pekom već skliske pička, a onda se preselio naprijed dok svojim golemim tijelom premostiti ni njegov brat ispod plavokosa djevojka je jebote .
Tata Medvjed je previše uzbuditi oduprijeti bilo koji više, i gura naprijed, osjećajući svoju ogromnu penis četkom kroz kosu i stidne mekana dodir vlažnom twat, zatim polako usne rastanka, i on je osjetio toplinu i unutrašnjost vagine protiv vrha . Tvrđi je gurnuo, otvaranje naprezanje na to da u više od dva i pol inča muževnost, zlatokosa ispod njega hvata jer je uzeo predah od oralnog seksa. Kratkom i jakom potisak i on je bio u, zlatokosa plakala u šoku, zadihan kao ona osjeća veliku kvržicu unutar nje. Nadalje je otišao, ide malo lakše sada kad je glava bila u, i počeo klizna se prema njoj sredini.
Začuđujuće nije bilo bolno, i zlatokosa samo gasped u čuđenje kako je osjetila debeli stup tobogan joj tunel. Tata Bear dahnu previše, što je fenomenalni stezanje oko mjenjača i drška poslao drhtavice užitka kroz njega kao da nikad prije osjetio, i on osjeća neke od pokreta njegova brata penis u magarca na drugoj strani njezine unutarnje zid. Još joj ušao, a on nije pogoditi dno još, i na opće iznenađenje, ne samo zlatokosa, čak i sa više od podnožju pijetao u nju, njezina natječaj područje na kraju nije dotaknuo.
"Ooooooooh! To se osjeća sooo dobro!" Zlatokosa vikali kad tata Medvjed izvukao i počeo ponovno joj ulaska. Ona je Junior medvjed vratio u usta, i počeo odskakanje gore i dolje na Uncle Bear's penis opet, prevoze u bjesnilo koje stimulacijom rektuma na njoj, unutar nje pička, i mesnatih zid između dva. Tata Bear humped daleko, zadihan sa zadovoljstvom na zatvorenost oko osovine. Junior Bear je hard rock previše sada, osjećaj vrlo okrenut na stručna uprava djevojka sisanče pijetao i gledajući njegov njegov otac i ujak ju jebati u oba otvora.
U stvari on je dobio toliko ponese da je zaboravio držati leđa, a nakon samo tri minute tata medvjed ulaska zlatokosa, eto ga opet. Ali Junior Bear cumming po drugi put je ekvivalent od normalnog čovjeka cumming po prvi put, i zlatokosa nije bio spreman da ga progutati, tako da prve dvije spurts kaskadnog iz njezinih usta, pokrivajući svoje brade i vrata u hrabrost. Sljedeća dva splattered oko usta, a zatim je izbrisala zadnji na njoj obraz. Ona ga je natrag u usta opet, sisanje i lizanje ga nježno dok nije omekšala i ona neka flopa van.
Ovo lijevo usta njezina slobodno emitiraju krikove užitka kao tata Bear "i" Uncle medvjed i dalje zajebavati joj, njihova ogromna cocks trljajući joj najosjetljivijih područja i slanja podrhtava od zadovoljstva kroz njeno tijelo. Njezina pjegav lice sada je ispran žarko crvene kao ona panted na guste crne dlake pokrivaju dubina grudi iznad nje, gura joj prepone okolo u krugovima protiv štap u njoj twat i magarca. Arching leđa pa joj kovrčast plava kosa pokrivena Uncle Bear's lice, ona je počela da se sperma, plač i trese nekontrolirano, pa joj vrišti napuni cijelu kuću. Dva velika Medvjed aukcije pumpanje brže, izazvavši drugi val orgazma kroz njeno tijelo, mišiće u svom sfinktera i vagine ugovaranje u grčeva oko penisa, tako da su znali, ako oni ne će zaustaviti cum previše.
Umjesto cum unutar nje, prema prethodnom dogovoru su obojica izvukao, a dobio zlatokosa kleknuti u njoj sexy bijele čarape i crne cipele s kopčom ih sa svake strane. Uzimanje njihove dicks u svakoj ruci, ona je prvi lizali Uncle Bear's a zatim lizali tata Medvjed 'čist od vlastitih sokova. Povratak u Uncle Bear's je počeo da se to sve u usta opet sisa polako dok masiranjem vratilo rukom, wanking tata medvjed u isto vrijeme, a zatim zaustavio na flick njezin jezik jako brzo preko vrha Uncle Bear's penis. On je mogao osjetiti pritisak na bazi njegov penis postaje nepodnošljiv, a kako je njezin jezik swirled čvrsto oko glave opet, on je znao on bi mogao odoljeti više nema.
Prva se dogodila vrcati kao što je bila sisa i kompletno popunjena usta, a zatim drugi metak desno gore joj lice nad njom nos u svoju kosu kao ona neka mala driblati dolje joj brade do brčkati na njezine grudi. Za sve ostalo je jednostavno mu wanked, drži njegov penis ispred nje sa svojim otvorenim ustima i jezikom proširena, tako da sljedećih nekoliko obložena njezin jezik i sprayed sve do iznad desnog oka, vjeđe priljepljivanje zajedno malo, i žbukanje kosu oko čela. Za posljednje četiri, preselio, prvi samo nedostaje joj usta da šaraju lijevom obrazu, onda par na vrata, a na kraju i dorade u svom rascjep. S licem dobro i uistinu prekrivena vatrenost, ona ga je natrag u usta, liže ga po oduševljene osjetilno oko njegove super osjetljiva tipku onda dribling sve van dolje joj podbradak.
Sada je na redu Tata Bear, te je počela od lizanja snažno sve oko glave. Tada teško je uspjela da stane sve u usta i počeo bobbing naprijed i natrag, sisa, i zaustaviti i sad opet lizati vratilo i pljuvati po šaka da se koristi na odmor dok sisa. Teže i teže je isisan, i brz, on je mogao osjetiti dizati tlak. Ali to nije bilo sve dok nije usporila desno dolje, dok povlekuva da ejaculated, potpuno pražnjenje joj lice s tri hica prije nego što ona mogla reagirati.
Sve je mogao učiniti bila kao i prije, trzati se dok je cilj joj otvoriti usta, koja je odmah ispuniti čak i uz djelomičnu promaši, velika mrljica sjemena kliženje vanjska strana to slajd dolje trbuhu. Lice joj je bila potpuno splattered pa je jedva mogao vidjeti i kosa oko njega su kuglice zabada u nju. Nakon osam spurts nagnutom prema natrag i ona je osjećala da joj curi niz vrat i guranjem prema dolje na penis u ruci je napravio u zadnjih pet ejaculations zemlju na njoj velikim, treperenje grudi, ljigavoj toplina polako kreće oko nje podigli nipples.
"Mislim", rekao je ujak jednom medvjed on bi oporavio, "da ste uživali u tu kaznu malo previše. Mi ćemo imati jedan posljednji probati na vas kažnjava, a onda možete ići kući."
"Dobro", rekao je zlatokosa, više ne boji svojih 'kazne'. Ona je izbrisala sperma iz nje oči da vidi Bearsi su bolje, a odsutne-iskreno proširila sperma oko nje koža, uživajući ak ljepljive osjećaj. Medvjed sigurno mislila da izgleda ukusno u tim bijelim čarapama, još uvijek čist do koljena, a proziran sperma sve nad njom lice freckly, u svom kovrčavu zlatnu kosu, i velike grudi uzdah. Tata medvjed je ustao pred njom.
"Zatvori oči draga", rekao je ujak medvjed. Zlatokosa je to učinio, kleči gore i njezina cum-splattered, zažarena lica gleda prema stropu, njezina kovrčava zlatna brava širiti preko ramena i blijedo leđa. "Treći dio svoje kazne počinje."
S tom Uncle medvjed pokupila kotao i stoji iznad nje izlije debele, tople, prljavo-bijele mulja preko glave.
To je bio takav iznenađenje je napravio njen vrisak, ali kako je osjetio meke teksture slajd dolje mokro joj kosu da teče niz leđa i pokrivaju lice, počela je uživati u njemu. Isplažen njezin jezik ju je okusio i drhti u slast kao čudno ljepljivost pao u dollops na njoj bezobrazan ružičaste bradavice. Stric medvjed do završio kotao i struganje posljednja bita kašu se s loncu na glavi. Zlatokosa hummed u zadovoljstvu, širi goo nad njom golo tijelo, milujući joj zob mekanu kožu jer je ona gurnula na trbuhu i smothered njezine grudi u njemu, scooping off joj glavu i niz lice da ga utrljati u nju bedrima. Iznenađujuće, samo nekoliko bitova je dripped na njoj čarape.
Tri Medvjed gledali u montažu uzbuđenja kao mala plavokosa djevojka izvukao je nekoliko njihove hrane iz svoje kose i to struganje na njoj stražnji dio, dok joj cijelo tijelo je pokriveno u sticky, topla, mlijeko-natopljenom zob. Njezina kosa gelled leđa, ona je otvorila oči sijevahu koje i ona lizali joj usne gleda na njih okupilo se oko nje, donose joj grudi zajedno, dovoljno velik da ne stane u nju male ruke, izglađivanje kašu oko tijela. Zatim, toying s povlačenjem i na njoj uspravno lijeve bradavice sa svojom lijevom rukom, ona se polako seli svoje desne ruke dolje na trbuhu, osjećaj mulj squidge između njenih prstiju, preko njoj Bush sada zaglavi u grude od zob. Konačno je proširio kašu nad nju široka bedra i twat i gasped na osjećaj pojedinca zobi trljanja preko njezinih usta, dok je nacrtao joj prst kroz šlic se prema njoj klitoris i počeo masturbira.
Sjedeći natrag sa svojim koljena savijena, a noge otvoren je počela masturbirati ozbiljnije, cijeđenje grudima u isto vrijeme, oplakivanje kao zob donio nove senzacije u frigging. Medvjed je došao naprijed, da joj nepoznate, a zatim je počeo lizanje i ljubljenje ruke i noge. Voljela je ovo, njihove jezike koji se kreće nad njom kože, čišćenje kruga onda koji se kreće na leđima, to za čišćenje u potpunosti, ostavljajući samo male ljepljivost njihove sline iza. Stric Bear i Junior medvjed prešao u trbuhu dok je ležala leđa, pa ipak sama ukazivanje, dok je tata medvjed uzbuđeni njezina bedra. Sada ona nije imala ništa učiniti i samo zatvorene oči i opušteno kao Medvjed lizali joj lice i zatim joj grudi i bradavice, dok je tata medvjed umetnuta svojim jezikom u njoj pizda, preklapanje joj sokova i potiče njezin klitoris bolja od nje 'd ikada prije. To je bilo previše i ona je klimaks, mekše, ali dulje od njezina drugim vremenima, oplakivanje zahvaljujući mirnoj joj ljubavnik.
Na kraju nije bilo više zadovoljstvo biti stečen iz nje, i Bearsi su ju doveli do kupaonice da joj se dozvoli da se opere kako treba.

Нема коментара:

Постави коментар