.

недеља, 1. август 2010.

Podvezica

Cheryl je radila u uredu kao kupovne agenta, i postojala je velika skupina uredskih radnika koji je volio okupiti nakon posla za piće, ili ponekad večeru. Jednog petka navečer, cijela grupa je idući u ići u lokalni klub odmah nakon posla.
Nažalost, Cheryl završio kao zadnja osoba u uredu. No, budući da njoj računalo kod kuće je dolje za popravke, ona je odlučila koristiti svoje računalo na poslu otići online i kako sama novu vibrator. Nitko ne bi znao, i ona bi bila samo minutu ili dvije, ona misli.
Cheryl postaviti online sex Superstore i počela pregledavanja preko vibratora. Bilo je malih vitkih one da stane u torbicu, i glatko srebro one koji je izgledao kao veliki metak. Cheryl nastavio izgleda, ali kad je stigao na vibratore koji su crafted da izgledaju kao pravi penis, ona se nasmiješila i počela ih pažljivo ispitati. Primijetila je da bi neki drugi bi vibrirati i rotirati i kovitlati.
Dok pokušava zamisliti što različite stvaran obličje vibratora može osjećati kao, Cheryl mogla smisla uzimajući malo horny. Uostalom, ona nije imala spolni odnos u dugo vremena. Ona je prekinuo vezu sa svojim dečkom oko 6 mjeseci i nije započeo datira još netko novi.
Znajući da je samo jedan u uredu, i svima je u klubu, Cheryl je odlučio napraviti sama sperma prije nego je upoznala se s ostalima. Cheryl brzo otkopčan joj bluzu i klizila rukom gore prema njoj lavande, fin cipkani grudnjak. Počela je to stisak njezine bradavice, a postali su čvrsta odmah. Ona je tada napravio mali krugovi sa svojim prstima oko svakog areole. Cheryl's maca je već malo vlažan od gleda na sve vibratore i spol igračke, ali čim je počela masirati svoje splasnuti grudi, ona je doista počeo uzimajući mokro i rožnat.
Uzimajući brzi pogled uokolo, Cheryl ustao, zgazi joj suknju i sjela opet, stavljajući joj noge gore na njoj stol. Oprezni da ne stvaraju trčanje, Cheryl nježno izdvajali gore svaki crne carape, tako olakšavanja napetosti na podvezica pojas su u prilogu. Ona je tada gledao dolje na ostatak njezina rublja postavljen, osjećaju vrlo seksi dok je divljenja.
Cheryl skliznuo joj ruku ispod njezine lavande, strme čipka gaćice i počela trljati klitoris joj. Budući da joj maca je već jako mokar, ona je klizila prstima dolje između njezine natečene usne i na mokro joj maca. Cheryl potom izdvajali vlažnost gore i to gumiran oko nje strše klitoris. Ona je imala oči zatvorene, a kojim je predviđeno je sjajan dečko, s lijepim veliki penis. Ona ga je zamislio trljanje glave njegov penis oko nje i njezin klitoris dosadan s njom.
Svi od nenadan, Cheryl čuti ljudskim glasom reći: "Mogu li vam pomoći u tome?" Potpuno ponižen, ona je skočio od nje stol i stade Rob, momak iz svog ureda da ona uvijek mislila da je prilično slatko.
"O moj Bože! Sam tako neugodno", rekao je Cheryl.
Polako napreduje prema njoj, Rob je odgovorio: "Molim vas ne budite, ti izgleda tako vruće igranje sa sebe. Ive 'je dobio takav hard, ti ne bi vjerovao."
Rob tada došao oko Cheryl 'stol i počeo ju ljubiti. Bila je šokirana, ali previše uspaljen odbiti. On polako pritisnut svoju ruku dolje Cheryl's narančasta stidne dlake, a skliznula mu srednji prst u njezin vruće, mokro maca. Dok je nastavio poljubiti nju, Rob's prst zakrenuti i pritisne joj G-točke, duboko u njoj treperenje ljubav tunel. Cheryl moaned budući da joj je prvi vaginalni orgazam.
Standing up, Rob tada izdvajali od Cheryl's bluzu i grudnjak, njezin pokupila, i postavio ju se na stol. Rob savijena prema dolje lizati i sisati Cheryl je maca s divljim odustati. U roku od minute, Cheryl je cumming in ono što se činilo kao najduži orgazam je ikad imao.
Rob je izvukao njegov penis iz njegove hlače dok je Cheryl je klitoris lizanje. Ona je mogla vidjeti da je to lijepo i veliko. Ona pomisli u sebi: "Ja ne mislim da može dobiti bilo teže, to je jednostavno izbočen na max."
Cheryl postignut dolje i izdvajali Rob's gaće, bacajući ih na stranu, i odmah je uzeo njegov veliki penis u usta njezina. Ona swirled joj jezikom oko glave, a zatim progutao penis mu natečene svi put dolje vratilo, koliko je mogla dobiti. On moaned sa zadovoljstvom i ran prstima kroz nju plamena crvena kosa, kao što je obožavao svoju lupanje pijetao. Nakon samo kratko vrijeme, Rob je rekao: "Ja ne mogu čekati bilo koji više. Moram biti unutar vas. Now!"
Cheryl je dobio natrag na stol i Rob ju izvukao na rub i držao noge gore jer je polako ušao nju. Cheryl's maca je vlasništvo nevoljno trzanje kao što je bio grabbing držati u njegov penis. Od pogled na njegovo lice, Cheryl misli da bi ga izgubiti prije nego što je uopće dobio sve unutar nje.
Onda Rob počeo slajd polako unutra i van, dok je stvaranje kruže gibanja koja stvarno stimulirane Cheryl je klitoris. Bila je cijeđenje joj bradavice i gledajući ga ju pumpa. Zatim Cheryl dosegao dolje i počeo milovati svoj klitoris. Rob tada odgovori: "Da, volim vidjeti da."
Trljanje joj klitoris, i koji imaju njegov penis unutar nje, je Cheryl je maca ugovor kao ludi. Iako je htjela da traje duže, ona nije mogla više odlagati. Cheryl twitched i potrese kao masivna vaginalni i klitorisni orgazam naborano kroz svoje tijelo, a ona natopljena mu natečene penis sa svojim toplim sokovima.
Cheryl's orgazma onda gurnuo Rob preko ruba. On je izvukao njegov penis out i počeo milovati, koristeći svoje kremasti cum kao podmazivanje. Ubrzo je bio snimanje ogroman njegove vruće cum all nad njom želuca. Nakon toga, on je još uvijek umoči hard penis u njezinu nazad i dalje pulsira maca, za nekoliko mini poteza.
Rob tada odgovori: "Mi vjerojatno trebaju oblačiti i dobiti ide. Ali siguran sam da sam drago da sam bio jednom ubran da dođu i vidjeti što je uzimanje te tako dugo."
"Da, mi previše" Cheryl odgovorio sa smiješkom, jer je dobio obučen i krenuli u klub.
Cheryl i Rob završio s nastupima u nekoliko ponoviti Cheryl uredu, kad god bi dobio priliku. Ali zato ureda romanse su namršti, od tada, oni su morali vrzmati i biti vrlo oprezni, koji dodaje svoje uzbuđenje.

Нема коментара:

Постави коментар