.

уторак, 24. август 2010.

Potpuno gola

Ponovno je postignut za bič, ostavljajući ga poljubi ju glatkom i mesa dopust svoj grize tragove preko leđa. Ona flinched onoliko malo koliko je mogla, lanac neznatno stezanje svaki put se preselila. Mekani treperenje svijeća osvijetljen od njenog tijela tako lijepo kao mali cijedi krvi pukotina from tapiserije tanke crte. On tempom pred njom dajući joj grudi i trbuh nekoliko licks od kože bič, ostavljajući ih sa istim Crimson laceracija.

Cole je tada otišao do velike klupu na rubu sobe, polaganje bič i zaustavljanja na trenutak okrenuti i pogledati u nju, odlučuje što će koristiti sljedeće na nju. On je izabran na daljinsko upravljanje malim vibratorom Silver Bullet s hamovi držati ga čvrsto joj klitoris i vratio se u nju. Počeo učvrstiti naramenice joj bedra dok je stavljen igračku protiv nje klitoris i kliknuo na daljinsko niska. Hannah dahnu glasno oko loptu geg što je osjetila vibracije mekog hum kroz njeno tijelo. On je preselio iza nje i počela odvezati okovi od svoje zglobove, ostavljajući ruke pada joj strane.

On je polako podigao srebro petlju lanca oko vrata, on oslobađa od udica je visio kod. Ona neka se mekani uzdah olakšanja. Bez riječi, on je prisiljen da dvoličnost naprijed prema hladni čelik stol koji je stajao ispred full-length mirror. Ruke zahvatila rub kao ona teetered, pokušavajući ostati na njoj stopalo. Štikle su joj čak i više pokret nespretan. S brzom ugurati i glasan tup udarac, dobila od stol. Jednu suzu vrpca na vjetru dolje joj obrazu ispod povez za oči kao spojnice malo teže u njezine grudi.

Smijao meko kao što je hodio u lijevu stranu i uzeo joj krhko zglob u ruci. Metalne škopac clanged zatvorio oko njega kao što ju je zaključan u mjestu. Njegova ruka pala niz protiv nje izložena magarca obraze, ostavljajući otisak pocrveniti gdje je sletio. On je potom otišao do druge strane stola ponavljanja procesa. Stigao je do dolje i klik poluge za otključavanje okovi od svojih stacionarnom položaju za rebalans. Cole potom skliznula traci ispod stola naprijed jer je gledao njeno tijelo niže nezgodno na stol.

On crouched iza Hannah i unhooked posipača bar od između njenih gležnjeva, svaki na pozicioniranje izvan stola noge i sigurno pričvršćivanje cuffs za njih. Vrhovima njezina bedra odmarao protiv tablice hladni čelik ruba, kao i njezin gornji dio tijela. Hladan metal služio da bi joj bradavice boljeti čak i dalje. Malen kapljica krvi ugrozili tablice besprijekoran izgled kao tore spojnice dalje u nju nipples.

Cole maknuti povez za oči od nje i ona tossed na stranu. Trebalo je nekoliko trenutaka za svoje oči da preurediti kao ona blinked. Ona squinted dok je pokušao da se fokusira na ogledalu nekoliko metara ispred nje. Bulji u svoju reflektirajuće kožu, ona ga je vidjela potpuno gola i stoji izravno iza sebe. Njegovo tijelo looming preko joj krhka ograničena obliku. Njegove tamne oči piercingly zagledao natrag na nju od zrcala kao on vodio svoju ruku preko njegove ćelo. Zli osmijeh posjedovao njegovih usana dok je držao daljinski za nju vidjeti. On pritisne svoje postavljanje zarezati, gledajući njeno tijelo drhtati kao naborano vibracije po njoj.

Bez upozorenja on, umočen dva prsta duboko u svoje malo kaplje razrezan i gledao ih sudoper u. Topla vlagu ih opkolile su ih stane klipa in i vanjska strana od njoj sočan pizda. Hannah squirmed, uzrokujući oštar metalne zube, rasturati svoje tijelo. Cole izvukao prste iz njezina polako i inspekciju blistave tekućine koja ih je obložena. On je doveo do prst pod nos i udiše njen profinjene aromatičnosti na trenutak. Njegov osmjeh proširiti.

On premazani tankim fluida na njoj obraz a zatim hodao natrag na za klupu ponovno. Ovaj put se vratio sa velike crne svijeće, sprej bocu punu vode, veliki nož i jahanje obrezivanje. On je postavio obrezivanje, nož, bocu pored nje na stolu, a održan svijeću za nju da vidi. Miris kože wafted na zraku kao on doveo je bliže njoj. Njene oči kao proširena je vidjela odraz svijeće jer vrhom, slanje vrućim voskom prskanje dolje na nju golom tijelu. On izli nekoliko bazenima voska na njoj ne sumnja tijelo i gledao svaki stvrdnuti polako. Svaki uvenuo milovanje voska iznese malu cviljenje iz cijelog loptu geg.

On je sjedio svijeću dolje na stol i postignut za oštrice. Oštar rub čelika zasjala u sobi je uspavljujuće svjetlosti. On je postavljen oštro oštrice noža protiv svoje tijelo i polako počela guliti tankog sloja voska off. Ona je završila svoje oči kao blagi zvuk struganja metal protiv svoje kože punjene ušima. Ona se tresla od uzbuđenja kao malo pile i dalje za kretanje po njenu kožu. Prijatan osmijeh ostao ožbukani na usnama dok je gledao malo crvene splotches s grijanom voska.

On je legao dolje nož uz svoje tijelo i pokupila sprej bočicu. Bila je znatiželjan o tome što su mu planovi. On je počeo da sprej ledeno hladna voda nad svojim toplim tijelom i gledajući kako ona squirmed. Njezina koža glistened sa tankim premazom od vlagu. On je nastavio dok nisu temeljito mokro niz tijelo, pranje daleko najviše od sušene krvi, prije postavljanja bocu na stranu i podizanje usjeva. On uvuče i neka zemljišta preko leđa. Tanka crvena masnica odmah se pojavila, gdje koža Pristadosmo.

Ona neka se mekani žubor oko geg kao napeti njeno tijelo. On je nastavio snažno zavezati leđima, ostavljajući novi dizajn od grimiza linija koje umrežena s onima prije. Joj leđa počela krvariti opet kao neke od štrajkova poderao joj koža ponovno otvaranje. Njegov penis počela boljeti kao on gledali lijepe zamršenost uzorak odvijati na svojim tijelom. Znao je da to ne bi bilo dugo prije nego što je morao biti unutar nje.

Svaka kriška na leđima iz usjeva izvede drugi zvuk iz nje. On je volio izgled svoga tijela writhing u takvim slatkim mukama. On je pogledala dolje u tenderskoj ružičasta meso između njenih bedara. Njezina kandirano sokovi curi iz joj zbijeno malo raspor kao vibrator nastavila presti protiv nje klitoris natečene. On je donio dva prsta na mokro joj otvaranje i natjerale ih duboko u sebi kako je doveo crop dolje protiv obraze sa svim svojim moć. Bokovima pokušali gurnuti natrag protiv ruku, ali u njezinu poziciju, nije mogao uspješno obaviti. On je počeo raditi svoje prste unutra i van brzo, promatrajući ih nestane između njenih puf ružičaste usne. Znao je spremna za njega.

On je legao dolje crop pored nje golo tijelo drhti. On je izvukao prste iz njoj pizda i nježno joj ugrozili Pomilovala meso, razmazivanje krvave tragove po leđima i obraze. On polako pratiti niz tijelo, diže prste kad su dosegla dno njezine obraze. Topla glatke vrhu njegov penis prešanih protiv nje osjetljiva usta kao da ga je počeo trljati gore i dolje joj sočan šlic. Pokušala uzalud guranje nazad protiv njega još jednom. On je počeo da unesete svoje mukotrpno sporo, čime manje nego palac unutar nje na vrijeme.

Postupno natopio ju traljav mokri otvor sa svojim debelim vratilo. Dopustio je da se izvučeni jaukati kako on olakšalo unutar nje u potpunosti. Njezina Baršunasti nabora svoju zagrlila krutih mišića kao salivene. Počeo je potisak u njoj teže i dublje kao ona neka se ugušena jauk uz svaki duboko prodire moždani udar. On je pokopan njegov penis duboko u nju kako je postignut prema naprijed otkopčati geg. Ona neka se pasti na tablici kao ona neka se pisnuti krik. Počeo je čekićem joj nemilosrdno kao njegov tempo oživi. On ju je gledao iskriviti lice od bolova u ogledalo kao on ju zabodena dolje teže, uzrokujući više pritisak na stezaljkama da malo u nju nipples.

Njegov prst brzo pronašao velik prsten na njoj okovratnik i kukast nad njegovim pokazivač prst. Podigla je glavu i počeo se ogorčena borba na lanac, prisiljavajući ga da stegnite oko joj grlo. Njezine oči su joj dišne putove proširena je stisnut među akciju. Ona tvrdi kako je progutala gulped dolje sa što manje zraka je mogla. Njezina glava počela plivati kao on nastavio povući na njoj ovratnik. Njegov thrusts postao brutalniji kao on ju je gledao reakcije u ogledalu. On je mogao osjetiti njeno tijelo slabi kako je uskratio joj dah.

On je okrenuo kontrola na vibru na najvišu postavku. To poslao Shockwaves užitka kroz nju convulsing tijelo kao vikala sa svim što je imao u nju. Njezina vagina je počeo nekontrolirano grč oko njegove nabrekle penis kao njezin sladak biti oprana nad svojim alat. On je počeo da se pumpa teže na nju kao glavu udario u njezine maternice, uzrokujući da joj čupati s bolnim zlostavljanja. On je mogao čuti metalne stezaljke struganje protiv stol sa svakim naprijed udarci.
Njezine oči zatvorene kao ona borila za disanje dalje. Njezino tijelo je tučen, jer su se borili da bi svjesno, ali to je sve izmiče prebrzo. Odjednom je potonuo u tminu i njeno tijelo pao opušten protiv tablici. On je nastavio njegov napad na svoje beživotno tijelo za nekoliko minuta jer je gledao ga flop kao krpena lutka. Njegov bijesan teško na potrebno više, ali je odlučio provesti svoju fantaziju.

On joj izbačeni komi obliku i njezin cradled u naručju dok je nosio ju preko sobe do ropstva jeku. On je brzo osiguran joj ruke i noge na mjestu, te je uzeo korak natrag u njezino tijelo diviti. Izgledala je tako bespomoćno visi s njom širiti noge tako široko i glavu pao natrag. On je hodio na klupu, popravljanje jednog štipaljka, i hodao natrag u nju. Njeno tijelo twitched još uvijek kao srebrni metak nastavio mučiti svoju lupanje klitoris sa kitom. On je spretno priložene štipaljka u pokušaju da joj nos da zatrem bilo zraka na taj način.

Njezina usta otvorena polako kao ona počela disati u sporim diše. Svoje prste upliće u kosu kao što ju je izvukao glavu naprijed prema njegovu otvrdne osovine, čime je savjet da utrljati nad njom hladno ružičaste usne. On je gledao njeno tijelo polako vratiti u boji kao što je dozvoljeno da odahnuti. On sam prisiljen u usta i počela Bob glavu kao njegov gladak vratilo otišao u joj grlo. Njezina usta bila otvorena dovoljno da ona i dalje mogla progutati sitnim bori zraka između thrusts. On je gledala kako njezine oči groggily otvoreno još jednom. On je njegov penis punjene dalje usta dok je gledao djevojku jedva svjesna rada disati.

Njezine oči proširena dramatično kao što je i dalje salijetati joj grlo. Njegov otečene osovine blokiran joj zrak kao ona još jednom podnijeti ogromnu orgazma iz kontinuiranog teasing joj klitoris. Ekstaza skočila kroz nju kao električna struja kao ona drmati nekontrolirano. On je održao svoju glavu još je osjećao kako mu jaja zategnite. To je sve teže i teže za njega da izdrži. On je izvukao njegov penis iz njene usne i gledao kako ona uguši dolje duboko udahnite. On panted tiho dok je gledao dolje na nju s takvim zlim pogledom. Znao je večeras da će joj gurati dalje. On nije gubio vrijeme već uhvatiti njegov dah i nastavlja sa svojim planovima.

Stigao je do dolje i brutalno zakrivljene krokodil stezaljka kao tvrdo kao što je mogao. Ona vapi naglo kao što je sjajna stvar koža joj dalje. Njegov penis ponovno umočen u usta, ograničava njezina disanja ponovno. Količinom zraka je nacrtao jedva mogao bi joj živo. Njezino tijelo valovitih kao orgazam stirrings unutar njezina overrode njezine sposobnosti da se bori. On je počeo zajebavati joj otvoriti usta tako teško kao što je mogao svoju glasno uzdiše popunjena sobi.

"To je to sisanje djeteta. Sisati ga lijepo i teško. Volim kako se proguta oko mene", kazao je moaned u gotovo cerekati.

Njezina borba za zrak trajao je do gore, gledala je u njega ravnodušno. Njeno tijelo više nije preselio na njemu vlastitu u zamršene kože jeku. Velika lokva formiran pod njom kao njezin gushed tekućina iz nje na pod. On je počeo disati teže kao bezživotan joj tijelo ne reagira na njegovu ostala prekršaja. Njegove lopte obscenely ošamario protiv svoje brade kao što je nastavio svoju funta lupanje vratilo na svoje. Uz glasno naricati, on Unleashed debeli bujica sperma dolje joj grlo, kao što je izvukao nategnuti na njoj dlake. Njen nos je nestled protiv svoje područje zdjelice glatka kao što je neka mu kurac pulsira prazna svoj teret.

On ju je držao tamo dok njegov penis u usta njezina ispuhane. On polako iščašenje van, ostavljajući ga dražiti, ispred svoje lice kad je gledao dolje na nju s ljubavlju i maknuti od nje zakačaljka nos. On neka zlostavljao tijela ostatak za nekoliko trenutaka dok je povratio pribranost. Vibra i dalje hummed daleko protiv nje. Kao on je pušten iz ograničenja i scooped se njeno tijelo nježno, on je gledao u blijedi welts da pokrila.

Odveo ju natrag na stol i svoje utvrđene na nju isjeckan leđa. On je još jednom rastao njezine noge široko te ih suzdržana iz navike. Njeno tijelo nepomično ležalo raširih pred njim sada, spremna za sve što muči je planirao. On je spustio glavu prema njoj još uvijek vlažna pička i vuče svoga jezika preko usana vrlo sporo. Njezina slast okupilo se na njegov jezik kao što je nacrtao u svojoj mirisa i okusa. Vrh mu jezik zaronili unutar kao on je počeo crpsti iz njezine preostale sokove kao gladan pas.

Njegova poziva na još uvijek vozili kroz glavu kako je povukli ispitati svoje dalje. Njegov debeli prsti počeli istragu joj još jednom kako je odgurnuo tri unutar nje brutalno tvrd. Ipak njezino tijelo nije promiješati na sve, kako je počeo vidio prste i izvan joj maca. On je mogao osjetiti njezin mišiće pući kao on pružio zlostavljao rupu dovoljno da stane naprijed prst unutra. Njegov penis siročadi polako ponovno.

On je buljila u njezino lice dok je radio svoje prste dublje, šireći ih koliko je mogao u pokušajima da joj spremni za ono što je želio učiniti sljedeći. On ju raskliman do nešto više prije nego što je počeo snagu cijela njegova ruka unutra njoj pizda s morbidnom požude. On nagnutom prema naprijed preko tijela on kao on iskoristio svoje slobodne ruke da se oslobodi spona na desnom bradavici. Krvava pruge i dalje vjerni joj mesnat nasipom. On lizali njegovih usana dok je gledao na ono što je oštrim zubima da joj tenderskoj malo zadebljanje. On nije mogao odoljeti bilo dalje i uzeo joj bradavicu u usta. On suckled kao izgladnjelo dijete kao njegova šaka je nastavio gurati do daljnje unutar nje.

On je mogao okus blagi metalnih miris krvi kao svojim jezikom preklopnih bijesno na njezinu tijelu. On moaned glasno s njom još uvijek zaključan među njegovim usnama. Njegovo tijelo je u hitnu potrebu druge orgazma kao njegov najveći macabre fantazije odigrava taj trenutak. On je stajao uspravno opet i buljila dolje na nju maca kao činilo da proguta svoju ruku gladno. Nastavio je za još nekoliko minuta dok je slušao mekih mokro sisanja buke je napravio sa svakom umetanja.

On je konačno izvukao ruku besplatno i divio vlažnosti da je obložena. On je odmah premazani glatku tekućinu na njegov penis bolan kao što ju je gledao za bilo koji potpisati od pokreta. Večeras će ući da je zabranjeno rupu s tako zanemariti kao što je uvijek craved. Pritisnuo je sjajan mokro vrhu njegov penis protiv nje naborano ulaz i počeo gurati samo dovoljno da podnese glavu unutar nje. On je zaustavljen na trenutak gledati njezino lice, znajući iskaz neće promijeniti.

Sa jednim potiskom, onda on sebi pokopan loptice duboko joj bez kajanja. On je mogao osjetiti zbijeno prstena mišića potegnuti kako je umočen iznutra brzo sa svim svojim moć. Njezine grudi odskočiti s snagu svakog potiska kao njeno tijelo je jolted naprijed na stol. Zgrabio bokovima, ostavljajući svoje prste u njezinu tijelu kopaju jer je izvukao ju ravnodušan tijelo u svaki potiska. Grleni grunts napustio svoje tijelo svaki put kad mu bokove sudario s njezinima.

Njegov penis unutar njezina nadut dok se ne osjeća kao da će prsnuti svaki drugi. Topla uske rupe, tako ga je održao čvrsto kao što je udario njegovu lupanje štapom duboko koliko je mogao. Znoj beaded u čelo jer je gritted zube, pokušavajući izdržati dulje. Bilo je postao nepodnošljiv i njeno tijelo dragovoljno prihvatio ga sada. S dubokim growl, on pustiti unutra njoj, poplave joj utroba sa svojim toplim mliječno sjeme. On je nastavio udarati šakom joj dupe s neotesane udarcima dok je sam dreniranom unutar nje.

On je osjetio njezin pokret kao još jedan orgazam ripped kroz njeno tijelo. On se održao duboko u nju kao ona jahali valove orgazma užitak. Intenzitet je prisiljavajući joj da reagiraju jače nego ikada kako je neka fasada kap, odmah snapping joj natrag u stvarnost. Nježno je skliznuo je flacidan vratila iz njezina curi rupe i stade natrag samo bulji u nju. Stigao je do gore i nježno milovala joj lice dok je gledao u njezine oči. Njezino tijelo prekriveno tankim sjaj znoja kao ona crtala u dubinsko čišćenje udisaja.

"Moj Bože Hannah da je bio nevjerojatan. Igrate mrtvih tako uvjerljivo", rekao je soothingly. "Volim te toliko dragi."

"Volim te previše Cole. Ipak si u pravu. To je dobio mene tako nevjerojatno vruće moramo to učiniti ponovo", odgovorila je.

Ostatak noći Cole othrani svoje rane i održao svoju voljenu blizu. On nikada nije zamisliti da će ikada naći takvu blago dijeliti njegove duboke tamne požudama s, a sada je znao da mu je pravi soul mate.

Нема коментара:

Постави коментар