.

субота, 7. август 2010.

Kontrola

Baš kao što žarko misao mi je punjenje usta sa spermom u Renou hitova je psihički, počinje razmišljati o glavni događaj druge noći, a pamti se legao dolje na krevet. Njezina gola koža bila pokrivena samo novi seksi gaćice sam vidio u e-mail. Njezina koža osjeća tako veliku protiv mekana posteljina. Ona može osjetiti male kapljice znoja tekle niz njezine strane i samo joj se uključuje više kao ona relishes osjećaje ona doživljava. Sjeća me trljanje ulje na njeno lijepo želuca i tits, i voli osjećaj mojih prstiju kaplje s toplim uljem sastanak njoj kože. Ja potrošiti mnogo vremena pogotovo s njima, ulja što ga čini tako lako za moje ruke na slajd okolo, a ja joj bradavice prstohvat među prstima kao što sam prolaze preko njih. Ja sam težak to sebi snagu da se ne ide ispod struka. Teško je ostati daleko - ali ja volim lizanje i sisanje joj bradavice toliko da je to velika smetnja. Ja kapanja ulja dolje joj želudac i na njoj bedro. To je zagrijavanje - i moje ruke utrljajte u da joj daju topli osjećaj škakljanje sve više. JA mogao reći voljela da nisam ništa žuriti. Moje ruke pogodak svaki spot ona htjela, a ona je postala izuzetno uključen. Moje ruke napokon slajd dolje između njezine noge, a ja utrljati ulje u cijelom-moj prst klizanje i dodir sva prava mesta.

I šapat u uho da ju ne želim joj da brzo sperma, i da ona samo treba uživati senzacije. Činilo se kao vrlo sretan obvezati. Kažem joj ona je moja večeras, i da želim biti zadužen za svoje zadovoljstvo. JA uzeti joj zapešća u mojoj lijevoj ruci, te ih podignite iznad glave. Ona omogućava se malo nasmijati kao što sam cuff rukama iznad glave, zajedno sa krznene Velcro cuffs. I držite tkaninu među lisicama, a ona ne mogu premjestiti naručju. "Rekao sam joj da ste moji" tudja a svoja. Iako cuffs su ružičasti i mlohavi, osjećaj da je suzdržan je pravi uključite za nju. Ja mogu reći da ga voli da sam preuzela nadzor i davanje smjera. Ja nježno položio na nju u stranu, i držao zapešća s jedne strane nije nego.
JA baciti moj usta blizu uha joj - i šapnuo da sam joj htjela reći mene fantazija da sam nikada nije čuo. Ona ima sposobnost da se vrlo opisno o onome što ju uzbuđuje. Znam da je mislio drugom ženom ide dolje na nju mi je opremljen materijalom za godina. Ja sam ga na slici, ja sam zapravo imala snove o tome. JA će hatar Internet. Također bih volio je vidjeti s njom lice među opaljen bedra Hot Chick, no to je njezina fantazija - ne moja. Ali sam znao o ovaj neki, ja neka znaju bih treba jednom nisam čuo prije.

Ona oslanjao u i rekao mi je. Recimo samo da ću se misli na to svaki dan ako ili dok se to dogodi. Ja još uvijek imao svoju zapešća, a ona će pokušati da se bori malo vidjeti ako JA će popuštanje u lako. Nisam, a ona nije htjela mi to. Nastavio sam ju trljati između nogu dok je bila squirming ispod moje ruke. Moja lijeva ruka je na svom ruke, moje pravo je ukazivanje joj polagano i ritmično. Normalno, ja bih pitati ako bi mi ona sisati, ali večeras sam jednostavno stavio savjet od moj penis na usne. Bila je malo začudilo jer slijepo ne ostavljajući u bilo svjetla, ali ona je htjela moj penis u usta njezina. Ona lizali, a zatim polako se koriste njezin jezik na njega vodiča na svojim toplim vlažnim ustima. Budući da ona nije mogla koristiti svoje ruke, ona se koristi njen cijeli usta da mi daju "oči u leđa od moje glave" blowjob. Mogao sam pucao pravo postoji u usta, ali to je večer tek počinje. Ja izdvajali iz njezinih usta, pa je rekla skoro sam došao. Ona je rekla da je htjela bih cum all nad njom maca, jer je znala da to ne bi kraj naše večeri. Ona je definitivno više vokalno - i više opisne od normalne. Sam ga volio - i bio je jako uključen. Rekla sam joj da bude spreman za moj penis - i ona je odgovorio sjedi i zaigrano otpornih joj manšeta.

Ona je još uvijek poveze - ali bi mogao vidjeti moje gole grudi kroz rubac. Ona se nagnuo i počeo sisa na mom bradavici. Ona je malo to samo pravi način. Voljela sam osjećaj znajući ona je čekivanje za mene. JA prisutan moj penis protiv nje nogu i pitao ako ona to htjela unutar nje. Ona nije, ali to nije još vrijeme. Ja lagano gura na manžetama na to da joj znam dalje planiraju na što joj moj put. Ja mogu reći da je volio. Njezina stražnjica podignuta od kreveta za mljevenje na moj nogu kao što sam stajao, a ja mogu reći da je tako vruće za tijelom na tijelu kontakt. Sam rekao: "još ne - morate ga želite više od toga" Ona je rekla da nije znala da će to napraviti joj tako vruće da mi bude zadužen - ali ona ga je volio. To nije u njezinoj naravi. "Moje tijelo je tvoje večeras", rekla je ona. Sam joj okrenut na trbuhu, rukama iznad glave. Ja dripped ulja dolje između njezine noge, i to u masira sa mojim prstima. Sam je gumiran gore i dolje, počevši s vrlo malom prostoru, nego kao naša strast rastao moj trljanje udaraca postala duže. Ona malo dolje na moje ruke kao ona došla kao tvrdo kao sam ikada vidio. Bio sam udarajući joj klitoris, vagina, a samom početku joj dupe sa mojim prstima, i ona je pun ljubavi Internet. Ona nikad ne bih to priznati, ali kunem se osjetio joj gurati samo malo teže u moje ruke kao što sam dotaci dupe. To je uvijek bio fantazija moje da zajebavati joj dupe, ali ja ne znam da li sam ikada bi se to dogodilo, ali tip može sanjati.

Uključim mali gumeni prst maser sam imao. Ona počiva na donjoj moje srednje i kažiprstima. To nježno vibrira moj fingertips. Ne reći joj što je to, ona se samo može čuti da je to vibrira. Kažem da neće biti previše neodoljiv i da će pomoći mom jeziku. Sam je doveo do stepenice gdje sam postaviti jastuk i pokrivač. Sam je sjeo, i stavio jedan od njenih nogu na oslonac za noge / ograde pa je bio udoban. Ja kleknula dva koraka u nastavku, tako da je bila točno ispred moje lice (ona je pokopana joj lice na jastuk sam lizati cijelu proreza polako pravo na nju klitoris, onda natrag dolje. Sam to učiniti polako - i ubrzati svaki pass . Ona je čisti obrijan, i moj jezik samo klizi po svojoj koži kako se miješa sa svojim slatkim sperma. skliznuti sam moja dva prsta u nju. Ona je vrlo neizvjesna - ali ona je mokro, a ja sam izvukao pravo rezervirati ja mogu reći je da je "voli odmah. Ona mi govori glasom u glasnije nego što je obično koristi "Idem da se sperma .... I'm going to fucking sperma". prestati ono što sam radiš - i reći joj da želim joj da sperma na moj lica i ruku. njeno disanje postaje brže. Ona je krupna sačma od moje ruke i lice. nađem mjesto sa mojim jezikom samo po nju klitoris i ja mogu reći da ga voli. čuvam još uvijek relativno, samo mijenja pritisak na tom mjestu. Moji prsti polako masirati joj G točka. Ja ne vjerujem da sam ikad hit koji samo pravo mjesto u svim godinama smo bili zajedno, ali na osnovi kako njeno tijelo je odgovorio, mislim da je to moje noći. ja sam htjela to pogodak večeras za nju. Došla je iznova i iznova. Ona je zapravo nasmijala sve na putu kroz jedan orgazam, jer ona nije mogla vjerovati. sam ga volio.

Kad je došla po posljednji put - to je bio drukčiji od svega što smo ikada doživjeli. To je bio duboko orgazma. Sam mogao osjetiti njeno tijelo vuče moje prste i jezik u dubljim kao ona došla. Ona je protiv nje izvukao manžetama i osjećaj vezan napravio joj svršiš čak i teže. Moje lice je pokriveno u svojoj slatki sok Volim okus svoje. Apsolutno sam uključen - kao ona ciklusa kroz valove užitka. Kad je ona to radi sam povući svoje lice od bokovima - i kleknite iznad nje. Njena prsa je tako lijepo u svijeće. Sam joj lizati bradavice i dalje joj prst - naizmjenično između vibracijskog joj klitoris - klizna i moj prst duboko u nju - udarajući drugo područje nego prije. Preselio sam joj povez preko očiju, tako da je mogla vidjeti kako mi je teško. Zgrabio sam manžetama i ja preselio rukama dolje na moj penis. Voljela suzdržanost - pa volio imati ograničenu kontrola nad situacijom. Ona me Pomilovala - odmah osjeća da voditelj moj penis je bio mokar sa mojim posjedovati sperma. Ona se utrljava u, i rekao mi je htjela da me sisanje off. Znao sam da uskoro bi me duboko u usta njezina. Ja mogu reći da je volio i cijenio da sam mogla gotovo cum upravo iz prehrane svoje.

Sam skinula joj povez za oči, i njezin orukvice. Rekla mi je da ste tim - i da je ona stvarno ih volio. Pitao sam je li ona htjela da se sperma opet. Normalno, ja bih imati stečen "ni na koji način" - ali ona je rekla da je zapravo još uvijek uzbudljivom - i ne znam da li ona mogu, no možda biste željeli probati. Biti pristojan, ona je pokušala reći da sam samo mogao završiti ako sam htjela. Rekao sam joj bio sam uživajući ovaj način previše - i samo htio da se koncentriraju na osjećaje, a ne krajnji rezultat. Ako JA je došao, tako da bude. Nastavio sam se trljati prst vibra na nju, te je tako uključen po tome kako je bila mokra sam bio stvaranje mokra, sloshing zvukove s mojim prstima, i bio je naizmjenično između svjetla i teže dotakne. Sam klečala pored nje lice. Rekao sam joj da mi je htjela sisati prije nego što sam ju jebeno. Ona otvori usta, uhvatio moj vratila s njom sada slobodno ruke i grabbed moje loptice s druge strane. Ona je vođena vratilo u, i to milovala sa svojim jezikom. Ja mogu reći da je stvarno u nju - i iako je još uvijek kretao bokovima dok sam joj gumiran, to je definitivno sve o meni. Kada sam ušao usta - to je bio poput ispunjavanja potreba. Ona je uzimajući off. JA je zadržao ukazivanje joj, pokušava pogoditi spot znam voljela. i ja mogao reći je htjela da se sperma, dok mi je sisa off.

Ona je znala da sam potpuno u nju - i sad je toying sa mnom. Ona će lizati osovine od dna do vrha - i igra sa pre-cum na vrhu. Ja mogu reći da je dobio od na sebi - i budući da je bila na izazvao me napustiti moj spor i početi ukazivanje stalan dinamični da ona definitivno čini se, želja. Zgrabio sam je za ruku i doveo ga u moje vratilo. Ona mi je kao usta Pomilovala me doveo bliže Cumming. Ja oslanjao dolje i izdvajali joj glavu gore - i poljubio duboko. Sam shvatio da mogao sam okus joj usne, ali to me nije fazi. Ona me je izvukao iz njezinih usta, i sjede na moj penis. Ja skliznuo u i ona osjećala tako topla i mokra. Ona je mogla reći da sam bio uzimajući blizu, tako da je dobio od mene i uhvatio svoju novu igračku. Ona stavite ga u moje ruke, i pokazao mi je samo gdje se to sviđalo. Ona je polako Pomilovala moj penis, a što je potez koji je o kao velika kao što uključite sam ikada imao, ona je pohlepno počeo me opet sisa. JA prisutan je igračku u njoj i ona moaned dok je isisan moj penis. Rekao sam joj je ona imala za vrijeme kad nije htjela mene to sperma, i ona.

Mi poljubi opet, i uživao neuredno mokri poljubac. Ja joj pogledati u oči, i reci joj ja sam tako uključen i pitati ono što ona želi. Možete sperma na moja usta, ili moj titties i moj želudac. Ona zatvara oči i mene vodi u usta, i nastavlja da mi najbolje blowjob u životu. Ja mogu reći Ja sam uzimajući joj opet blizu - i da voli spore duboke vibracije. Kažem joj da želim da se sperma kad je Cumming - i da sam ja tako blizu. Ona kaže da je ona polazna sada - i ja joj želim reći da se sperma diljem joj titties. Ja mogu reći moje orgazma će biti jaka. Ja izdvajali iz usta, i namijenjen pucati na nju tits, nego ga udario joj trbuh, joj maca i njezine noge. To joj uključen da me vidjeti sperma toliko, a ona ga u gumiran dok writhing na krevet. To je bio jedan od najtoplijeg znamenitosti sam ikada vidio. Pogledao sam u njezine oči kao u oči kao došla je tvrdo i duboko. Ona ponavlja "Oh My God" više, a ja sam shvatio ona je bila u ekstazi.

Povratak iz svoje sanjarenje, a ona shvaća ona je uključen - vrlo uključen - ona je još uvijek na kauču - ona je vlažnija nego što je ikada bio. Ali joj prsti jednostavno nisu dobili posao ispunjavanja. Naravno - oni osjećali dobro, ali ona treba nešto drugo. Ona odluči učiniti nešto od karaktera - i šetnje na katu potpuno gol kako bi dobili svoju novu igračku. Dok je ona prilično sigurno hodanje gore - tu je mali prozor koji susjedi mogu vidjeti na koji ona mora proći. Ona bi normalno zataškati samo u slučaju. Voljela je osjećaj. Gledala je u sebe kao ona prolazi ogledalo, a ona vidi zavodljivost Uvijek sam joj govorila, bilo je tamo. Ona misli da cute susjed djevojka koja koketira s njom ju je vidio dok je hodio prošlosti prozor. On postavlja je psihički nedoumici o fantazira o seksu u troje, i to iskustvo djevojka barem jednom u životu. Ona sama postaviti pred ogledalo - a to je potvrdio kako ovo nije obična iskustva. Ona nikada ne bih ni htio učiniti i prije, ali danas je drugačije. - Voljela je osjećaj sama gledajući, izložena i seksi. To je izvan lika za nju - ali ona je htjela sama zadovoljiti sve snage četiri AA baterije, a neki high end tehnologija može ponuditi. Okrenula se na njoj vibrator. Pravo zatim zazvonio telefon i ja joj rekao sam na mom putu kući s posla. JA je pitao ako je bila u redu - i da je zvučao drugačije. Ona je odlučila biti iskren - i reče: "nećete vjerovati, ali ja sam o sebi sići sa svojim igračkama, a ja sam sjedio u ispred naše ogledalo". Ja skoro vozio off road =, ali ga je volio. Ona je pitao ako sam htjela da ju slušati i znati što je mislio o tome. Rekao sam joj znala sam učinio. Bio sam ljubomoran, ali sam rekao da bih se kući uskoro. .

Rekla je da je bio idući u staviti telefon dolje - i ako sam htjela slušati - sam mogao. Isprva - sve što sam čuo bio mali motorni buke - i znao sam što je bilo. Kazala je kako se osjećao tako dobro. Ona me zadirkivali - rekao joj je igračka tako velik. Ona bi potez igračku duž jedne noge - i da će mokri savjet sa svojim slatkim sokovima. Ona je rekla da je tako teško ne samo to poniranje u duboko unutra i neka joj malo trljati klitoris golicač ju čeka klitoris. Čuo sam joj jaukanje - i reći da je otišao u gotovo dva inča to vrijeme. Ona je jedva u mogućnosti to učiniti sama nije završila posao u to vrijeme. Ona je rekla da je mokro trljanje vrhom diljem joj bradavice, i oni su blistavim u suncu .. Na sljedećoj prolaze, vibrator pala u je hot spot - i sam mogao čuti svoje disanje puno brže sada. Ona nagne na telefon i pitao ako sam volio kad joj maca bila ispunjena s njom igrati, a skliznula je u dubini svoje s lakoćom jer je bila tako mokra. Ona je dosegla dolje promijenio brzinu, tako da je samo desno. Ona je skliznula natrag oko 1/2ѕ od načina na koji je točno gdje je ona potrebna. Kraju je zakrivljena, tako kad ga je održao upravo to je bio udaranje unutrašnjost pred joj maca. Ona je imala telefon sve do njezina uha. Bez ijedne riječi ona pustiti mene znati taj vibrator je upravo pravo mjesto, i da je moja draga bi vidjeli koliko blizu sam bio. Rekao sam joj da sam poželio sam bio tamo. Ona je rekla joj je potrebno nešto za sisanje na - i sam joj je rekla da joj sisati prst. Ona je, i. Slušao sam i čuo mokri slurping zvuk - i to je jasno ona ih sisa pravo u telefonu govornik za mene. Ona je rekla joj je jezik bio joj prsti upoznavanje i željela da je moj penis. Ona mi je rekla da bi sperma bilo kojem trenutku, ali ako sam požurio kući sam samo mogao napraviti upravo u vrijeme kako bi joj kraj.

Rekao sam joj da mi je bilo pet minuta. Pitao sam da opišu sve što je radio u živ način. Na prvi, ja mogu reći da je sramežljiva, pa sam odlučio pomoći joj reći ono što sam htio ju učiniti. Rekla sam joj da sjedi na koljenima pred veliko zrcalo, sama i gledati kako je ona je na svom prekrasnom tits u njenim rukama. Rekla sam joj da sama miluju, i to lizanje njenih prstiju i trčanje gladak površina nad njom malo bezobrazan bradavice. Bilo je tako lijepo da shvate da su sve njezine svijest o samom sebi je nestalo. Rekla sam joj da klize dva prsta unutar sebe, i da ih trljati gore-dolje mokro joj vruće šlic. Rekao sam joj koliko bih htjela biti doma i imaju svoje lice zakopano tamo. Pitao sam da mi reći kako je bila mokra - i temelji se na njezin odgovor bih mogao reći da je vrlo blizu Cumming. Rekao sam da se uspori, da sam htjela biti tamo kada vikala kroz ovaj orgazma. Ona je nastavila sama sebi prst, pa mi je rekla da žuri.

Ona mi je rekla da su joj vibrator smješten iza nje, glavu lagano počinje pritiskati na njene usne. Njezina vlagu bi to tako lako za nju samo sjesti i tobogan u effortlessly. Kao što je to rekao, šetao sam se nogostup i tiho otvorio prednja vrata. Nisam htjela da joj panika, ali sam bio doma nekoliko minuta ranije i ja sam htjela to učiniti pravu. Prije nego što sam došao do kraja u, sam ju je zamolio da polako gurati, samo palac, i recite mi kako se osjećao. Ona je rekla da je bio velik, ali želio je moj penis. Rekla sam joj zamisliti lijepe djevojke sjedi preko puta nje, oboje se polako ostavljajući dildo rade to je tako unutra, kao što ste poljubiti jedni druge i milovanja svake druge prekrasne boobs. Rekla sam joj susjeda, "KACI" bi ljubav da bi joj sperma. JA mogao reći da je ona voljela. JA je pitao ako joj je htio da dildo da se moj penis, a za KACI da se sjedi nazad u stolicu, joj maca savršeno obrijati (osim za jednu traku od kose gore) i za vas čeka. Rekao sam joj znao sam koliko je ona oduvijek željela raditi lijepe djevojke. Njezina disanja je vrlo teška kao što sam došao gore stepenicama. Pogledao sam u te opazi ritmički jebeni igračku dok uravnotežen na dnu madrac od kreveta. Bila je sama gledajući u ogledalu, kao što su amaterski porno vruće, a ona je stvarno uzimajući off na njemu. Odlučio sam objaviti moje prisutnosti govoreći joj...

Нема коментара:

Постави коментар