.

уторак, 23. март 2010.

Masturbacija

Tko ne voli komade? OK, gay dečki ne, ali inače, svi drugi ljubi 'em. Čak i žene.
Ako oni ne, oni su oko kao bliski kao mjesto mogu doći da tog bića. Žene su se podrugljivo lice vruće s najviše akcije sadržane unutar koje uključuju zavodljiv raskrivanje, masturbacija fantazije grupni seks, a girl-on-girl action.
Naslovnica predstavlja članova sa dobrodošlice dizajna, vijest ispod toga, u zadnje vrijeme obnove niz stranica malo, a zatim ocijenjeno sadržaj u nekoliko različitih kategorija cijelog ostatka stranice.
Jedanput youve 'ispunjavanja taj. 'Obnove daje članovima that've je pregledavanje sadržaja za dugo vremena, neposredna pristup potpuno novi sadržaj. 'Tretira "kategoriji je Twisty vlastiti model featured dio, gdje se svaki mjesec birati hottie i stvoriti mini-site sa svojim osobnim bio, ekskluzivnog sadržaja, te intervju s babe. Ne možete pronaći ono što tražite za pregledavanje headshots? Probajte ga sužava i gdje možete odrediti točan fizičke atribute koji se uključite za uzivanje u svom stanu ili na nekom javnom mestu. Ako ste u glamurozne foto izbojci slikajte ono sto vas zanima i kasnije mozete sa partnerkom gledati i uzivati, slike kategoriji se nalazi izbornik koji dozvoljava vam da pogled setovi od posjetitelja, ažurirati i ekskluzivnosti. Možete koristiti njihov snažan mehanizam za pretraživanje, igračke, odjeću, model atribute za uzivanje i još mnogo toga.

Нема коментара:

Постави коментар