.

недеља, 7. март 2010.

Redaljka

Slušaj dečko, kada se stvaranje kurva, za najbolji rezultat, trebate imati strpljenja i morate držati malo maca vjerujući da vam treba. Provedite malo novca i vremena up front, shvatiti to je investicija.

Ako ga ne pravo, la puta, ona će sama puta gotovo bez napora od vas. Pogledaj ga, vi ste kao ovčar uzgojem ovaca. Samo u tim slučaj, vi ste vuk uzgojem putitas daleko od svojih obitelji. Poravnanje se s ljudima iz istog hungers. Mi smo puno! To je najbolje za surround kuje s uspaljen uspaljen ljudi koji imaju iskustva da daju ženke što im je potrebno, (i on je stisnuo na njegov penis), a koji govore ženke ono što žele čuti.

Kažem vam, to je lako kad znate kako. Wannabe puta je poo-tah! prije nego što je čak i zna da treba biti puta. JA pravedan popuštanje mamacita malo gurati tu i tamo da bi joj klizi. Znaš skliski nagib? Jedan mali čin grijeha, to se kuja niz nagib muljevito. Vi samo držati davanje kuja malo gurnuti. Nije previše teško, ali nikada neka joj se penjati natrag! Eh? Nikada!

Putas, oni su poput žaba u vruću vodu. Ako povisite temperaturu polako, oni nikada shvatiti koliko je ukupno opasnost. A onda, prije nego što ona to zna, hah! Ona je kuhana. Ona je tako sjeban da puteria la, La Vida loca, to je samo život za nju! Ha!

Najbolje putas, oni su uvijek lažu. Oni lažu svi o tome što su do. Ali oni leže najviše za sebe. Oni ne žele priznati, kad su spuštanju padinom sebičnih radi zadovoljenja svojih iskušenja, oni ne žele priznati da se njihove pravi karakter.

La puta, u početku će ona reći, ja zaslužujem da se malo zabave. Moj život, to je tako dosadno! Ona grijehe malo i mnogo laži. A ona je gurati nešto učiniti nešto gore, a ona kaže, Oh, ja misbehaved. Ali ja ću sutra pokajati. Ja ću biti u redu. Zatim je grijeh čak i gori i ona reći, Bože moj, ovo je loše, ali to nije tako loše. I am not that bad like that puta tamo.

Tada je čak i ne gori grijeh, i ona će reći: To je bila njegova krivnja. Ona okrivljuje vuk za nju sablazan. To je to kuja's fault. Ona okrivljuje pritisak vršnjaka koji joj dolaze iz drugih putas u svom krugu. I držati to u vidu, surround putita s drugim putas. Oni će se usuditi nju i njezine provocirati da ona djela ne bi mogli učiniti na svoj vlastiti.

Onda jedan dan, ona počini grijeh opaki, tako da ona mora reći, Ovo je vrlo loš. Oh moj bog, ja sam najgori! Ali sada, ona gleda na sve svoje akumulacije od grijeha, a ona reći, ja zaslužujem da biste dobili daleko sa ovaj. Zašto ne? JA pravedan trebate biti oprezni.

Ah! Njezino srce je sada u punom pobune. Ona želi da živi u dva svijeta. Ona želi da joj sin oduševiti, ali ona ne želi izgubiti povlastice uglednih društva. Dakle, u laži raste brdo laži da svi mogu vidjeti, a ona je zadnja znati da ona nije šalio nikome. To je zato što joj srce postane hladno za sve pristojnosti. Ona zanemaruje čak i više odgovornosti u njoj uglednim društvu i ne želi pogledati sve što nije zgodan za nju i njezine potrebe za popuniti rupu u svojoj duši bezbožnika.

Onda jedan dan, ona je izložena. Ona je sudio za sve svoje grijehe. Ona je odbijen iz života imala. I ona svibanj plakati. Loše malo puta. Ona svibanj pokušati vrlo teško sama reforma, za spašavanje braka, njen odnos s djecom i roditeljima. To je kad mora intervenirati. Vrijeme je za vuka se rodi mu zubi. Cut off Kuja za dobro.

I sa tim savjetima, gospodin Cazares pokazao njegov sin vrećast kokaina i nasmijala smiješak vraga čovjeka.

------------------------------

Associated Press:

Schenectady, NY - žena ju je 5-godišnja kći i 2-mjesec-star sin s njom kao što ona je uzeo droge i seks za novac izvodi, New York, priopćila je policija.

Wendy Cook, 37, Saratoga je uhićen zajedno s još četiri žene u prostituciji zamah u ponedjeljak ujutro, u skladu s Schenectady policije poručnik Brian Kilcullen.

Cook je uhićen kada je ponudila izvesti seksualnog čina na tajni službenik za novac, Kilcullen, rekao je.

Dok Cook djeca bila u autu s njom, nastupala seks djeluje na barem dva čovjeka za novac, dimljena ispucati kokain u autu, pa čak i snorted kokain od dojenčeta trbuh dok je ona bila dojenja, Kilcullen, rekao je.

Cook je u Schenectady županije zatvoru bez jamčevine na temelju optužbi za prostituciju i ugroženosti djeteta, u tijeku sudski izgled utorak. Njezina djeca su se predale na članove obitelji.
-----------------------------------

Drug Addiction Weblog:

Nažalost, mnoge žene lice spoznaja da je jedini način na koji mogu podržati njihovo navika ispucati kokain se sami prostituting.

Neki to otvoreno, a često i drugi to činiti samo kao ravno trgovina za ispucati kokain. To je čest kod ispucati kuće za žene u trgovini seks za kokain. Crack kokain snižava žene samopoštovanje. Mnogo puta, njen izgled, higijene i konjušar počinje biti zanemaren. To nije dugo prije nego koristeći svoje tijelo da plati za nju droge nije strašno. To ne znači da neke ne žao što su to učiniti, ali oni obaviti.

Ulica prostitutke postaju ovisnici ispucati kokain na alarmantan stopa kao dobro. Crack je vrlo zarazna droge i to radi štetu svima koji se koristi, ali žene posebno činiti da se osjeća loše efekte. Nakon nekog vremena na ispucati kokain, demeaning spol postaje gotovo norma. Pogotovo pukotine u kućama gdje žena nema nikakvu kontrolu nad onim što vrsta seksualne aktivnosti održat će se, odnosno koliko dugo ili koliko droge.
----------------------------------------
Maureen McCormick (nekada malo na Marcia Brady Bunch, je postao ovisnik o kokainu i kurva):

Daily News --- ponedjeljak 13 listopad, 2008, 4:04
Maureen McCormick kaže da nije bilo mnogo sunčanih dana kad joj je bilo zamjene sex za kokain

Marcia, Marcia, Marcia - neodgojen, nepristojan, neodgojen!

"Brady Bunch", koji je nastupio kao glumica Marcia Brady priznaje u novom Memoari ona je kokain đavo koji swapati seks za droge, partied na Playboy Mansion i krevetna ekran polubrat Greg Brady.

P: Sjećate li se prvi put da je pogodak?

: Da. Ga je spalio moj nos. Nisam osjećala ništa za prvi prasnuti u smijeh. Nakon par više, imala sam taj osjećaj da je sve savršeno i sjajno. Bio sam na vrhu svijeta i sam mogao ništa učiniti. Imao sam vrlo zarazna osobnost, a droga upravo preuzeo je moj život - 24 sata dnevno sam razmišljam o tome gdje sam bio idući u dobiti sljedeći malo kokaina. JA je bio ovisan o koks jer sam bila 20 godina. To je bio dio mog svakodnevnog života, to je sveobuhvatni. On je pomogao mi je koža puno od moje probleme, numbed me out, i bio način se ne bavi stvarima.
-----------------------------------------

Isabel Manchada (31 kada je počeo prostituting, a sada 35):

Noći da je gospodin Cazares namamila me da spariti, s njim je svrha poziva na mene zlih duhova, nakon što sam se kući iz mog seksualnog napada - što drugo svibanj sam ga nazvati? U crkvi! - Bio sam potonuo u depresiju. Imao sam bio ostavio sam Alberto i njegov sin u parkiralište. Natjerao me da hoda gotovo u ulicu prije nego što se bacio na mene moja odjeća. Bio sam blizu da suze iz njegovih okrutnih sarkastičan.

Zašto je morati stid me na taj način? Imao sam već ne dostavi dovoljno da njegov perverzni seksualni apetiti?

JA ran opet iza crkve, clutching svoju odjeću na grudima, trčanje gol s tamom noći skriva moju sramotu. Ja sam preliven nervozan rukama. Kako sam drmati! Sam pošao kući, i pokušava kroz cijelu natjerati misliti doma i moje kćeri i muža - oni nikada ne smiju, nikad ne znate za ovo, rekao sam sebi kako sam pounded volan iz mog exploding emocije.

Ali moje misli su kao komadi oštrog stakla. Osjećao sam se zbunjenost i tuga duboka jama kao u paklu. Osjećao sam se prljavo izvan iskustva usporedivih u mom životu.

Moj suprug je još gore, gledati TV u dnevnoj sobi. Hodao sam ga prošlosti i uze tuš, nadajući se on ne bi me ništa pitati. On je bio zadubljen u košarkaška igra, hvala bogu.

Iste noći u krevetu smo spavali zajedno za toliko godina, on je to dotaknu mojih maca i pokušao imati spolni odnos sa mnom. Sam mu rekao da se ne osjeća dobro. Okrenuo sam se daleko. Po prvi put u mom životu, osjećao sam se ja osobno to ne bude dostojna svoje strastima. Osjećao sam toliko uznemiren. Nisam mogao spavati.

U jutarnjim satima, bio sam tako umoran. I ja sam imao apetit za doručak. Pokušao sam se fokusirati na dobivanje djevojčica i moj suprug off na školi i na poslu. Sam pao stakla i razbijeni u kuhinji i ja vrištale. Bio sam toliko ljut na sebe! Moj suprug je došao i pokušao je zagrliti me. On je rekao, to je samo čaša, moja dušo. I da je samo napravio još gore moje tjeskobe. On nije razumio. To je bio ne samo stakla, to je bio moj život lomljava. Osjećao sam se u opasnosti.

Noć prije nego što sam napustio the $ 50 dolara u legging mojih čarapa. Nakon što je moj suprug je otišao, otišao sam u spavaću sobu i izvadio ga i održati u moje ruke i mislio to ja osobno, sam puta! Oh moj bog. To je jako loše.

Sam stavio zeleni račune za moj nos i sam mogao mirisati moja maca i sjeme te dvije cocks. Imao sam otvorio moje noge kurva trgovac, a onda njegov maloljetni sin! Oh moj bog. To je vrlo loš, sam nastavio razmišljanje. Bio sam luda sa novim droge. Bio sam lud!

Stavio sam račune odvojeno od mog drugog novca u mojoj torbici, u gumenom trakom. Mislio sam, ja ću ići na taj dječak i baciti na njega i njegov novac mu reći da nisam kurva! Ali onda sam mislio, radio sam previše teško za taj novac. U stvari, on mi duguje više. On mi je dobio previše jeftini! Malo kopile. Da bi bio jebeni s gadno maloljetan dječak, ja bi trebao biti plaćen $ 500! Nije pedeset!

Sada će se uvijek smijati na mene iza mojih leđa i reći svim svojim prijateljima da je on mene jebeno iza crkve za samo 50 $. Oh moj bog, svi njegovi mladi prijatelji će me pitati za isti posao! To je tako jako loše!

JA pokušao za sebe sastaviti. Ja sam radio i radio na moje šminke, ali sam zadržao stavljanjem na previše. Moja slika o sebi nije promijenila. Samo sam mogao vidjeti Ripoarisch slikano kurva. JA je otišao to funkcionirati tugovanje za gubitak moje nevinosti i pristojnosti. Sam mislio sve kroz jutro kako sam mogao to popraviti.

Mislio sam, moram prestati viđenje Alberto. Ali onda sam pomislio: "Ne, ne. Ja ga volim na taj način! Ne mogu to kontrolirati. JA pravedan trebate biti oprezni. Trebam biti više deklarativan. Imam pravo, previše!

On ne može zadržati me zlostavlja na ove načine. I da je jutro, nisam ga zvati. I to popodne, umjesto da ide da ga za sex na ručak, otišao sam u centar i sam kupio par crvenih visoke pete s kurvom novca.

Pogledao sam na određen u mom životu. Ja sam 31 godina, gotovo 32. I ja sam uspio držati svoj život zajedno ovako daleko, iako sam bio vara ženu. Ja sam poštovan od strane moje obitelji, moje crkve i suradnike. Moj suprug, on me voli. Možda ja ga ne volim i cijenim ga, ali mogu probati. Da. Ja ću biti bolja supruga.

Ali, gospodin Cazares, Alberto moje, nije me ni zvati taj dan. A to me brine. Sutradan sam ga nazvao ujutro i on je bio ljut na mene. On mi govori: 'Ja nemam vremena za ženke koji su zaboravili svoje mjesto. Vi ne zovu me jučer. Ok, onda. Don't bother me. Imam druge kuje da mogu zajebavati! "

Bio sam toliko uzrujan. Svi dan, ja sam nazivajući ga natrag i ostavlja poruke i pokušavaju sebi objasniti. A on ne vrati moje pozive.

JA je otišao kući još uvijek uzrujan, i ja pokupila borba s moje kćeri nije za branje gore svoje stvari. To je bio petak navečer, a ja ne bih imati priliku vidjeti Alberto opet do nedjelje ujutro u crkvu.

Nedjelja dođe, a njegovo mjesto je prazno! Njegova supruga je došao sa svojim putita kćeri i da je dječaka. Ali ne Alberto. Moje srce je bio toliko bolan da sam otišao na WC i plakala dok sam sjedio na zahodu pretvara da pišati.

Ponedjeljak ujutro opet, bio sam pozvati mog Alberto, moleći ga da govori za me. Molio sam ga da mi ništa reći, čak i njegov nastiest želje. Čak sam mu rekao da bih ja prostitutka za njega. 'I promise you, papi. Ću karati itko da želiš da zajebavati. Obećajem vam PAPI. Molim, molim pokupiti telefon! "

Ali on nije pokupiti. I dan prošao, a ja bila u takvoj duševnoj boli. JA će misliti, "Zašto ja to radim ovo? Moram prestati! Moram prestati! On je zlo! Kada je on na me ljubaznost? Koliko puta sam pokušao da poljubim slatke usne njegove i on okreće glavu, jer je on meni kaže ja nisam njegova supruga, ja sam samo puta gadno. Boli me moje srce da on leži toliko o svojim osjećajima za mene. Znam da me želi! "

Utorak ujutro došao i opet vas pozivam u svoj ured. Ovaj put je odgovor na telefon, a ja sam mu reći Ja sam tako sretna da čuje od njega i ja sam tako s potrebom za njegovu pažnju za mene. Ali sve rekao bi bio za mene da se na određenim Motel, na određenim Motel soba broj u podne toga dana.

Nisam pitati zašto. Samo sam se nadao da će biti samo njega i mene. Obećao sam da se tamo na vrijeme. Obećao sam odijevati seksi. Ali, u mom srcu, ja se sumnja da je imao me čeka klijenta.

Rano sam otišao na ručak. Sam otišao u zahod na benzinskoj crpki. Ja promijenio iz mog ureda dahtati u crveno odijelo mini haljinu. Sam napustio moje gaćice u torbici moje, a ja lijevo isto tako ima moje žešći. Imao sam samo mini haljina, čarapa i moje nove crvene visoke pete koje sam kupio sa mojim kurva novac. Ja sam htjela reći moja ljubljena, Alberto kako je bilo da sam proveo kurvom novac i da sam bio zahvalan za koliko je on prema meni.

U motelu, izvukao sam se i šetao gore stepenicama do mjesta gdje Alberto me je režirao. Tu je bio dug vanjski nogostup s čeličnim željeznicom. I ja sam vidio na vratima kao što sam prišao, tri čovjeka. Osjetio sam mučninu u želucu i golf loptica u moje grlo. Alberto je bila s dva muškarca koje nisam znala. Nisam čak ih prepoznati od gradilišta. Bili su potpuni stranci. Jedan je bio visok i bijela sa plave kose. Druga je bila prosječna veličina, zdepast i crne - un Negrito. Oba pojavio se u njihovim 30-tim.

Alberto sam zagrlila sa obje ruke čvrsto oko vrata i povika: "Papić, nemojte me učiniti. Molim. Što sam ja?" Što sam učinio da ovo zaslužujem? Molimo, papi, preklinjem vas. Volim te !

On je povukao daleko moje ruke i rekao: Ako me ljubite, bit ćete poslušati. Znaš što me uzbuđuje. Znaš što me čini sretnom.

Sam imao suze u mojim očima do točke su ispunjavanje i suza tekla niz moje obraze smeđe. Ja gulped dolje moj strah. Rekao mi je žao za njega zanemaruje. Rekao sam mu o cipele.

Rekao mi je da se u sobi. Odbio sam i on me vukao iznutra po sili njegov snažan stisak oko mog zapešća. On mi je ranjavanje!

Bio sam gurnula na krevet i ja sjedio gore i presavijeni naručju i potresla moje glave, ne! Rekao sam da je bez pravih žena će to učiniti. On je podsjetio me da sam nije bio pravilan žena, da sam bio prevarantski drolja i sretan da je jedna.

Sam je priznao: 'Da, ali ja ne, ne ... "

'Not what? Eh? " On je rekao da vikanje tako glasno da ga boli moje uši.

Ljudi ga je pitao ako Sam bio idući na suradnju. On je rekao da bih. Plakao sam čak i glasnije, a ja sam ustala. On mene gura tako teško da mi se noge flew gore i moja gola pička je bila izložena za trenutak. Ja sam pokrivena. Alberto izvadio vrećicu kokaina i rekao: "Trebate neke od ovoga."

Ja potresao moju glavu br. 'Ne PAPI, nemoj da se opet k meni. Molimo ne! "

Ali, njegov um je bio sastavljen. On je sjedio na moj trbuh i ljude s njim mi je pomogao da se držite. On je napravio rješenje i opet ubrizgava kokain, ali ovaj put u moju ruku. Osjećao sam se žuriti, pa nevjerojatno. Imala sam viziju demona privjesak na prase kabel da sam bačena u prtljažniku moj auto. To bljesnulo pred mojim očima i osjećao sam se demona preuzeti kontrolu. To je bio demon's fault. To je Alberto's fault!

Oni mi izdvajali od haljine i bio sam napravio to sjediti na krevetu sisa crne i bijele cocks dok Alberto počeškala maca sa svojim prstima i usplahireno u vrući oganj moje tijelo strasti.

Bio sam odjednom tako gladan, za one cocks! Osjećao sam se transformira. Sve moje brige i brige nestati kao što je crna magija. Bio sam u transu divljenja i mužnju te veličanstvene penisima napuni moje ljudsko biće sa srećom i požude. Voljela sam te stranci i njihove cocks. Bio sam na trenutak samo žele ugoditi i učiniti ih sretnima. Penis sisa trajala samo nekoliko minuta, ali je bolje za mene nego što je bio za njih mislim.

Crni čovjek je rekao, 'Ja želim Dee Pee ovaj ho sada, Albert. "

Shvatila sam. Bio sam na čelu svoje ruke u pomirljiv stav. Sjedio sam na crnom čovjeku koji je ležao na leđima na krevetu. Ja jahali na njegov penis. Bilo je lijepo i masti. Uyyy, papis! Ja sam jahao na njemu za nekoliko minuta.

Tada je dobio bijeli čovjek iza nas na krevet i prodrli su u moje dupe. Ja nikada nije bila uključena u dvokrevetnoj penetracije. Ja jedva mogu ga opisati.

Njihov cocks bile tako uske, tako zahtjevan moje sposobnosti da izdrži. Bio sam screaming kroz sve to. Ooooooo! Oooooo! Ayyyyy-Ayyyy-Ayyyyyy!

U vrijeme kad su dvostruko su me jebeno, kad se digne na kokain ode i ja propala u depresiju. Bio sam žudnja više. Bio sam tako sretan da jebanje u jednom trenutku i onda sam plakati za njih to prestati.

Alberto prepoznali moje stanje te je izvukao na moju ruku dok mi je jebeno, a on opet staviti iglu na mene kožu. Sam ga molila da ne, ali u isto vrijeme sam ga htjela.

Otišao sam gore u drugi rogoza i sam bio u whoring nebu. I pohvalio moj fuckers. I povikaše do stropa da sam se jebeno bogovima. Alberto nasmijao i rekao mi da sam se jebeno vragova, 'Gods ne daju mu vruće, puta! "

Oni su me pumped poput željeza klipovi jebanje unutar kuja je vruće motora. Bio sam na vatru te prosjačenje za više penis, više kretanja jebeni. Sam ponovno bio na mjestu koje se osjećali kao najbolje trenutke mog života. Bio sam živi La Vida Loca. Ayyy, bio sam takva loca mamacita.

Ove stranac čovjek đavoli jeben u meni sa svim svojim požude, oni su mi rekli kako su bili ludi za vruće Latina puta, a ja sam htjela da se ludo za mene. Moje tijelo je potresao moje jezgre. Sam se osjećao kao maratonac u jebeni.

'Ayyy si! Ayy si papis! Chingame, chingame, chingame hasta el Infierno! (Oh da. Oh yes tate. Jebi me. Me fuck up! Fuck gore sve do pakla!)

Sam bacio oko moje glave i oči im je valjanje u moje lubanje i sam bio cumming, cumming, cumming! Bio sam bunovan u najekstremnijem način.

Htio sam ih vratiti za više. Htio sam im da znaju kako je dobar njihov cocks osjećao za mene. Oni su me jebeno izvan trajanja drugom kokaina rogoz.

I kad moja duša je potonuće u niski, oni su protjerali svoje sjeme unutar moja maca i unutar kanala moje šupak. Squirts od čovjeka spol sokovi squished iznutra i osjećao sam se njihove cocks rase brže i teže i njihovim psovkama i grunts dolaze glasnije i meaner.

"Jebi to kurva!" povikaše bijelog čovjeka. 'Load up to pička na crnac sperma, kuja,' proklet me Negrito.

Bio sam u dubokom, smrdljivi, prljav nisko mjesto u mom srcu i duši. Osjećao sam samo ostavku da je potrebno prihvatiti njihovu presudu zajedno sa svojim sjemena.

The Strangers podigao njihova tijela od mene. Naši fleshes odvojen i odvajanje došla dublje moje duboke tuge. Ja ne želim da me ostavi na miru. Oni su se odjeveni. I dok su odjeveni, plakala sam u stinking madrac. Plakao sam tako teško.

Čuo sam bijeli čovjek pitati Alberto, 'Što je njezin problem?

Alberto je rekao: 'Ona je nova na ovom. Daj joj vremena. Ona će biti bolje. "

Osjećao sam se tako zarobljen. Osjećao sam se moje srce i tijelo u ropstvu tom čovjeku. Nisam mogla objasniti da ja hvat je na mene. To je bio njegov kriv da sam whoring. Njegova krivnja! Kako je on mogao biti bez milosti? Kako on nije mogao vidjeti da je moja ljubav za njega bila čista?

Nakon što su otišli, on je došao leđa unutra, a ja je još uvijek na krevetu plačući. On je ošamario moj magarac je svojom rukom i okrenuo sam se pogledati u njega.

'Oni platio $ 200, jedan do sto dolara svaki. Polovica je moja, a motel soba izlazi iz svoje polovice. "

On je predao mi četrdeset tri dolara! Bio sam u potpunom šoku. Što uvreda.

Imao sam jebeno goli cocks dva stranci. Imao sam učinio moj prvi double penetracije. Imao sam ja prostituted kao zajednički kurva na ulici kokain ovisnost za $ 43.

Alberto ostavi me na miru, bez čak i daje mi poljubac ili zagrljaj. Sjedio sam Dazed and furious sa mojoj situaciji. Počela sam bacati predmete po sobi u djetinjast tantrum.

Što je postalo od mene? Šta!?

Moja depresija je bila toliko duboka da sam uvijen u loptu od gola smrditi na krevet i moje srce je otišao pun krivina misli sve zlo sam učinio, ide natrag u prvi put sam varao na moj suprug sa svojim mentorom više od deset godina prije nego . I odlučio sam da se nikad ne bih vidjeti Alberto ponovno.

Sam otišao u motel. I left alone i osjećaj kao najviše sam osoba na svijetu. Tko je bio gori od mene?

Ali sam dobila natrag na posao vrlo kasno. Bio sam tako kasno u činjenici da je moj šef me pozvao u svoj ured. On je prigovorio da sam bio nedostaje previše posla. Sam se ispričao i rekao da će biti bolje.

Ali on je rekao da je prekasno za mene. On je imao dosta mojih izostanaka. 'Vi ste otkaz, Isabel. Skupite svoje stvari iz svog stol i sada ostaviti. "

Bio sam u šoku. I molio ga da preispita. Bio sam toliko očajan da držati na moj posao da sam čak otišao na koljena i rekao mu ja bih sisati njegov penis kad bih mogao ostati. Ali on je bio čestit čovjek, a ne kurva trgovac. Bilo je ludo, ja znam. Moje akcije u njegovu uredu samo ga odbija. On je pozvao sigurnost i sam bio pratnjom iz zgrade.

Bio sam u suzama opet u moj auto. Ono što je sam učinio? Što sam mogao učiniti? Kako sam mogao objasniti da moj muž moje razrješenje. Ja ne mogu mu reći istinu, i izostanaka. Kako bih ih objasniti?

Nije bilo ništa učiniti sada, ja vjerovao, ali ići na Alberta i moliti za klijente. JA koji je potreban novac. Ja bi se sakriti od mog muža da sam izgubila svoj posao za što laganje, varanje kurva.

Sljedećeg jutra, nakon što je moj muž i moje djevojke je napustio kuću, ja sam obučen poput puta. Stavim na smeđe bikini gaćice tako čvrsto su pokazali deve nožni prst mojih maca. Nisam nositi gaćice. Smeđa tkanina, gotovo podudarne boje moje kože, tako da je moj dnu bi izgledala gotovo gol u javnosti. Na vrhu sam stavio na smeđe traper prsluk i bez grudnjaka, tako da sam mogao otvoriti prsluka lako i bljesak to uspaljen ljudi moje lijepe smeđe globusa.

Stavio sam na crvene čarape i elastične zaustavljen tri cm ispod dna moje sićušne gaćice na moj gornji bedro. Stavio sam na crvene visoke pete i gležnja remen - moja prednost u pete. Stavio sam na Bangle srebra na mom lijevom zapešću i ja staviti kolut na srebro naušnice - velike, 2-inčni obruči.

Pogledao sam kod sebe u ogledalo cijelog tijela. Ay! Pogledao sam na taj način naljut te neugodne za mamica.

JA je dobio u moj auto u garaži i koristiti daljinsko otvaranje vrata garaže. Ja protjerao i ja vozili okolo. Osjećao sam se ja da bude osuđen žena. Imao sam moj zapečaćena sudbina. Nisam mogao zamisliti odlazak Alberto. Ako je to bio način na koji je mene htio, to je bio put - jedini put za mene.

Ja parkiran na parkiralištu u gradski park. Dobio sam od njih i šetao okolo. Sam otvorio prtljažnik svoga automobila i Otkrio sam demona privjesak na prase kabel. Sam ga staviti. Osjećao sam se demona glavu sa savjetima mojih prstiju. Zatvorio sam oči i polako osjetio toplinu požuda - Da, da, neka dođe, rekao sam. I uskoro, osjetila sam olakšanje taj dogoditi se našto boli pička za hard penis.

I poljubi demona s mojim očima i ja sam zatvorena podsjetio koliko mi memorije se proizvoditi na svaki detalj moje noći s Albertom u crkvi, moje poslijepodne s dva muškarca koji su kupili moje tijelo za taj nevjerojatan dvostruko jebeni. Kako su me sperma! Oh moj bog.

Rekao sam sebi: 'Treba mi kurac. JA pravedan trebate penis. Ja ću biti u redu. Alberto će se naći me kurac. "

Imam na moj mobitel. On odgovori. Ja ne želim ga znati da sam bio otpušten iz mog posla. Znao sam da će uživati u vijestima moje nesreće. To je samo ostavio više od moj vrijeme da bude posvećen njemu i njegovom zlo planove za mene. JA pokušao to cjenjkati sa vragom.

'Alberto, papi, "rekao sam.

'Da, Isabel. Kako je moje puta danas. Vi se osjećate bolje? "

'O PAPI, to je slatko od vas pitati. Hvala Vam na zabrinutost. You love me, yes?

'Da, dušo. I love my puta. "

Ovo je prvi put - prvi put da je on rekao da mi se da on me voli! Počela sam se pocijepati. Kako sam imao čekao, kako sam radio sebi dokazati, kako sam žrtvovao za čuti one riječi iz ovoga čovjeka!

'Papi', rekao sam, glas moj drmanje.

'Que Pasa, mi putita? " on je pitao (Što se događa moja mala kurva?)

'Želim kurva za vas PAPI, "rekao sam sa mojim glasom drmanje. Znala sam da bi mogao čuti moje suze jer ja sniffed na kraju rečenice.

'I like it! " Rekao sam mu s potpunom iskrenošću. 'Sviđa mi se to što činite za mene. "

I čuti Plakao sam glasno na telefon. To je strašno da bi ispovijed, a ne ono što sam očekivala da izađu iz mojih usta. Ja sam htjela da se više rezervirane, ne tako ludo kao da nose na ovu đavla moje srce. Ali on je imao talent za vidjeti moje srce sve zajedno.

'Sviđa mi se kako se osjeća da se kurva, papi, "rekao sam sa mojim jecajući. 'I need it. Želim jebati sve vrijeme. Oh, vi ste me tako ludo!

On je bio toliko uobražen i siguran sam u svoj odgovor.

'Mmmm! Da, baby. Da, moja ljubavi. Napravila sam vam luda. Ali sada znate što ste, ha? Znaš što trebate? "

Ja sniffed i kimnula glavom gore i dolje nasilno, kao da mu je pravo ispred mene da vidi moje tijelo jezikom.

'Da, papi. Znam! Ja znam što sam. Soja puta en mi entero. (Ja sam kurva sa mojim cijelo biće). Pogodite što, mi Alberto. I quit my job jučer! " - Lagao sam da mi vrag čovjeka.

'Si? Vau, mami. Vi ne morate to učiniti. "

'Ne, ne ne. Sam učinio. Nisam mogao stajati tamo se više, papi. Sve sam mislio sve dan da sam bio u toj dosadno ured bio idući u moteli, tako da su me mogli spojiti s muškarcima i da me moja RAD PUSSY! Oh, papi, volim FUCKING toliko! Nisam znao da bi mogao osjetiti kako dobro! "

I to onda dobro osjećala u tom trenutku da prizna, da se predaju. Bio sam više nije uistinu podijeljena u moje odanosti i na mom nevolji preko odlučivanje između dobra i zla, između moje obitelji i moje odgovornosti seksualne opsesije.

'Ha, ha haaaa! On se nasmijao me. 'To je ono što sam rekao, baby. Trebate pijetao, eh? "

'Da PAPI. Trebam je. Trebam je ODMAH. Right now! Molimo, ja sam spreman. Ja sam odjevena vrlo neugodne za vas PAPI. Možeš li me spojiti? Želim da sam kurva u ovom trenutku. Samo mi je obećanje jedna mala stvar PAPI? "

Koje, dušo? - On je pitao mene.

'Nema mas con la cocaina (ne više kokain). Ja ću biti dobra djevojka, papi. Obećajem. Neću vam više nema problema. Znam da sam pura puta (čista kurva). Ja ću učiniti dvostruko jebeni. Ja ću napraviti orgije koje govore. Učinit ću sve to. Ali, molim da me više ne obećavaju cocaina? Molim? "

On se nasmijao i ja bojao da ne bi pristali, ili laž da me onda razbiti obećanje. Ali on je rekao, "Baby, ja ne samo da će vam pomoći da bude iskren prema sebi. Ali sada vam se iskren, zar ne? "

'Da, papi. Ja sam se pošteno. Nema više laži. Nema više! Ja ću biti dobra puta. Anytime, anywhere, s bilo čovjeka da si me ti dati. "

'That's what I'm talking about! rekao je, i osjetio sam čvrsto hot flash ljutnja poput utakmice u jamu moj želudac. On je pobijedio moje volje, a sada je gloating.

Ali ja sam bila njegova. Sam pripadao njemu. On je bio moj svodnik. Znala sam da je to sada. Imao sam ga prihvatio. I ja sam znao da tada, u tom parkiralištu, da je u vrijeme on bi strip daleko od mene sve o svojoj prošlosti. I to je ono što je došao da bude.

Alberto potajno položio dokaz moje whoring mome mužu. Kopile je videotaped mi radiš redaljka na motel sa šest ljudi! To je bio bez mog znanja! Do tog vremena, bio sam prostituting moje tijelo, Alberto za samo tri mjeseca nakon dana kad sam izgubio posao.

Alberto, on e-poštom video za moj suprug. Moj muž ga otvori u njegov ured. I tu je bila njegova supruga, njegov dragocjeni mlada, puna cocks i sperma, i smijući se kao kurva i prosjačenje za više jebanje - 30 minuta od mene djeluju bez trunka pristojnosti. On je proslijeđen mi e-pošte i napravio mi je gledati ga u našoj spavaćoj sobi te noći, dok je on držao moje ruke iza mojih leđa na taj način tvrdo sam mislio da će izbiti.

On je bio toliko lud da on nikada nije govorio da me opet. On je uzeo samo djevojke. On me je ostavio. Osvojio je pritvor od moje djevojke.

Bio sam toliko ljut na Alberto. Pokušao sam otići, ali on me pretući i brizgane me svakih 30 minuta s kokainom za sve dan .. I sve je to dan i noć, on je ljudi dolaze k meni, jebena poznanstvo sa matorkama mi je jedan za drugim. On je rekao da je nastava mi lekciju. Fuck that! On je baš mene htio sve na sebe. On nije htio da me više podijeliti sa svojom obitelji.

A sada sam bez obitelji.

To je sve. Evo ja sam danas. Na ulicama. Look at me u nametljiv rayon mini-suknju i vrhu cijevi, sa mojim ravna trbuha i moje crvene čarape i crvene visoke pete. Eh? Da li vam se sviđa? Želite li vidjeti zrele žene odijevanje kao kurva.

Da, ja šmrkati kokain. Volim kokain! Ok? To mi pomaže zaboraviti. To mi pomaže zajebavati. To uklanja moj apetit i drži mi tanke i seksi. Ja sam tanje nego što sam ikada bio! Uyyy! (i ona upletena joj bokovi, jutted joj magarca i ošamario ga).

Ona pomaže u svemu. 'Sniff!

Alberto, on mi upareni gore - nakon što je moj muž uzeo djevojke i bacio me na ulicu - Alberto mi je uparen sa dvije iskusne kurve. Obojica su koristili pahuljica sve vrijeme. Oni će podijeliti sa mnom. Eh! Mi je bila potrebna tako loše! I znate što? To nije tako strašno, da se zakačen. Ja ne mogu zamisliti život bez La Coca-een-ah, ha, ha, ha, ha, haaa! Mmmm!

Mi preterit od be automobil koji govori o Južnoj Presa ulici, radnička klasa hispanskog distrikta na jugoistočnoj strani San Antonio, a oko 13 milja od Isabel u susjedstvu starog i njen izgubljen život kao respektabilan žena.

Južna Presa je zagušen sa starim barova, jeftinim motelima i auto popravak trgovine i skladišta. Bilo već generacijama koriste Latina whores kao mjesto za šetnju i susret kupcima.

Beat-up vozila u potreba od boje posao prošao polako s usamljen muški vozač. Isabel ispružio je njezin jezik, to mahanje na njega kao da je ona bila golicanje njegove loptice. Ona je povukao joj suknju do bljesak na njega joj maca. Ona nije imala na gaćicama i maca je bio obrijan.

"Hi PAPI! Ej! You want a date! ona viknu na njega.

Automobil zaustavio. Ona je išao preko. Put joj glavu kroz prozor vozačevoj strani i oni kratko razgovarali. U jednom trenutku vidio sam joj joj vrha porušiti da mu pokazati bradavicu te je došao do gore i stegnut.

Ona squealed i nasmija se okrenuo oko sebe, a zatim ju je vratio pažnju na njega. On bi joj dati 10 $ za jebanje u autu - dovoljno novca da split $ 5 za liniju koksa i $ 5 za Alberta.

Zatim je hodala okolo i mahao mi zbogom. Ona je otvorila vrata i indeksirao unutar prednje sjedalo. Vozač je ubijen plina i oni nestao u prometu.

Нема коментара:

Постави коментар