.

среда, 17. март 2010.

Napaljena kucka

Hodao sam gore iza kratak ženski, diviti joj brineta kosu koja je došla na pola puta prema dolje leđima, i sa moje ruke, uhvatio njezin struk. Ona squealed, preden i oko, njezin dvostruki-D grudi skoro me smacking u stranu, kao što sam smijali njoj pusila, ona se derao, "Damn Steve, ti me scared!"

Rekao sam sa drugim smijeh, "ja to značilo Rita, kako si?"

Bilo je pre-igra toplo-up, i vilenjak pogodak stakla, izrada smacking glasan zvuk, kao i ona nasmijala se do mene, govoreći napaljenasex u kancelariji: "O, baš fino, gdje je Darlene?"

I sighed, "Home, još uvijek nisu raspoloženi za hokej. Možda kad doigravanju svitak okolo ona će biti." Vidio sam čovjeka pristup, a on hollered out, "Hej Rita, what's up?"

I nasmiješila, misleći možda Rita napokon ima dečka, dok sam vidio vjenčanju bend na svoj prst. Rita zagrlila guy, govoreći: "Hi Joe, ništa više." Gledala je i ukazao na mene, "Znaš li Steve?" On je glavom nema, a ona reče: "Joe, to je Steve Komore. Steve, Joe Moore."

Sam ispružio ruku, s njim govoreći: "Oh yeah, Rita mi je pričao o vama."

I nasmiješi se, "Pa, to bi mogao biti zanimljiv pusi ga kucko."

Rita giggled njezin djevojački cerekanje. U trideset pet, ona još uvijek izgleda i zvuči kao da je u ranim dvadesetima, baš kao i kada smo prvi je dobio to znati joj tijekom desetak godina. Tada je bila naivna mala stvar, cvatu hokej junica. Na sreću, ona je naučila izgubiti neke težine, te je vrlo lijepa, ali još uvijek vrlo naivan. , A od prošle sam čuo, još uvijek djevica. Loša djevojka lov i spremanja za Mr. Right.

Mi čavrljao na malo. Govorio hokej i takvih. Ispada Joe tek preselio ovdje prošlog ljeta, kao i ja, koristiti za igrati igru sve do nedavno. I kao ja, njegova supruga su ga objesi klizaljke as well. Ja točno pogađate sa svojim godinama da se oko moje, u četrdeset dvije.

Nakon što je napustio, rekao sam: "Pa, da je vaš dečko?"

Ona blushed, "Nije teško, on je oženjen, baš kao i vi." Ona je uzdahnuo: "Kako to da sve one dobre poput vas dvije su uzeti?"

"Ne znam, Rita, ja ću pitati moju ženu." Rekao sam, uz smijeh.

Pre-igra je sada gotovo, i JA je napravio moj put do moje sjedalo. Pila Joe preko arene sjedi sam, kao što sam smjestio u i gledao Mačke se igra ide. Imamo dobru momčad ove godine posebno, i izgleda kao s čvrstog goaltending imamo, plus dobra obrana, trebamo ići daleko u doigravanju, koje započinje u nekoliko tjedana.

Nakon što je igra, JA je napravio moj put do kuće, a pronašao moja žena u krevetu, čitanje. Stripping down, ona upitala: "Kako su oni večeras?"

"Dobro, mi je osvojio četiri prema jedan." Rekao sam, kao što sam indeksirao pod pokriva s njom, dajući joj brz poljubac na obrazu.

"Pogledajte bilo koji od cure?" she asked. Kada smo išli redovito, ona je postala prijatelj s grupom neudate žene, uglavnom hokej junica, a neki čak groupie tipa.

Rekao sam: "Ne, dobro, vidio sam malo, ali nije bilo razgovora napaljena. Osim Rita."

Ona smirked, "Ona je dobila još dečka?"

"Ne, kaže one dobre poput mene i neki tip po imenu Joe su svi uzimaju."

"She's got to pravo."

"Oh draga, je da pomalo i nema ljubomoru?" Sam rekao, rugajući joj.

Ona spusti svojoj knjizi, "Ne ni početak. Znam da Steven, ako je dopušteno da, ti bi zasigurno vijak da djevojčice mozak."

"I tako bi bilo koji drugi čovjek u Americi, tako što je tvoj point?"

Ona je upravo drmati glavu i ode natrag u čitanju. Ja spustio sam glavu, i gotovo je za spavanje, kada je ona upitala: "Tko je Joe?"

"Ha?"

"Rekao si je ona htjela čovjek poput vas i Joe! Tko je Joe?"

"Ne, ona je dobra one poput mene i Joe su poduzete." Rekao sam joj ispravljanja.

Ona je uzdahnula i gađenje, "Što god! Sad tko je ovo Joe?"

"Samo ga upoznao, malo kraća od I. udana, o svojoj dobi. Blizu iste težine." I sighed, dovraga, on je plavuša? "Pakao Darlene, ne mogu se sjetiti potpune detalje."

Ona je otišao leđa to čitanje, a ja sam otišao na spavanje, ne razmišljam više o tome. Zašto bih? Uostalom, ja sam čovjek!

Darlene s druge strane. Mi smo imali doma igra sljedeći tjedan, i prije nego što sam bio spreman ići, rekla je: "Hold on, idem s tobom." I sighed, ne znajući zašto iznenada ponovno interes za hokej, ali sam strpljivo čekala, jer je ona dobila joj kaput, a ostavili smo za igru.

Imaš neki mjesta na posjetitelja plava linija, i sjede samo na početku warm-up prozora. Darlene bio obličje okolo, a ja ne stvarno je plaćati mnogo pozornosti na nju. Kao što sam gledao ih zagrijati, a ona stade, govoreći: "Ja ću se vratiti na malo pusi."

Ona jedva registrirani, jer ja dont 'ravan sjećati se njezina odlaska. Jednom toplo-up su izveli, krenuo sam za koncesiju stajati i kupio lijepo odraslih napitak, i vratio se u svoje sjedalo. Igra počeo, a ne Darlene. Oh well, ona vjerojatno je u razgovoru s jednom od junice negdje. Midway kroz prvi, sam je vidio. U krajnjem kutu, sjedio s Ritom na nju lijevom, a na drugoj strani Rita, žena nisam prepoznati. Crne kose žene, o našoj dobi. Previše daleko za reći mnogo o njoj. Ali sam gledao uz nju, a prepoznao je momak, bio je Joe. Dakle, Darlene je upoznao Joe i njegove žene, može biti zanimljiv.

Razdoblje je završio, a ja je otišao to dobiti pivo. povratku u svoje sjedalo, našao sam Joe me čeka. Sam ispružio ruku, govoreći: "Hi Joe, umoriti od tri žene?"

On chuckled, govoreći: "Da, tvoja žena predložen dođem i držati te tvrtke." On je kao i pivo, pa sam sjedio i mi pucali sranje o svemu, kao što smo gledali ostatak igre. Saznali više o njemu, i on o meni. Mi smo razgovarali hokej, rad, prostor, i naravno, naše žene, koja nas je dovela do Rita. Obojica priznao htjeli smo da nokat joj dupe, ako se naše žene se ne bi saznali.

Nakon utakmice, moja supruga je došao leđa, a mi ostavio, rekavši Good-bye Joe kao on je napravio svoj put do njegova supruga. Na putu kući, ja pitao: "Dakle, ja se to ste imali dobar provod."

Smiješila se, "Da, Dannie je slatko."

Smijeh, rekao sam: "Dannie mora biti crne kose djevojka u braku s Joe."

"Vi niste ju je sreo?" pitala, a ja potresla glavu br. "Oh, dobro, mi smo ih ima na večeru sljedeći vikend kad Mačke su na putu."

Nasmijao sam se, valjda moja supruga je napravio novi prijatelj. Ona ode na oko Dannie, te dodajući stvari o Rita. Činiti Dannie nije previše siguran o Riti se oko nje mužić. Ja samo nasmiješi, ne govori ono što Joe i ja razgovarali tijekom igre.

Sljedeći vikend, svi smo imali večeru, a ja Darlene ugostila Rita, Joe i Dannie. Konačno je sreo, a na kraju i dobio to je provjeriti. Ona je stajala palac viši od moje žene pet-četiri okvira. A joj vitičasta jet-crna kosa ramena. Ona je bila tipična kućanica, prekomjerna težina. Vjerojatno o istom kao i moja supruga u jednom do osamdeset. Ali joj grudi bilo gdje u blizini Darlene's 42dd.

Bilo je jako lijepo večer. Darlene i Dannie bili cvokotanje daleko cijelu noć. Rita je bila i njezin udio čini kao dobro. Joe i ja samo o sjedio i pio pivo, i gledao Red Wings na satelitu.

Za posljednja tri tjedna sezone, otišli smo na svaku domaću utakmicu, i svih pet nas sjedili zajedno. Tada doigravanju počeo, a nastavili smo trend. Prva serija je bio najbolji od pet. Mi swept naš protivnik u tri. Sljedeći niz je polu-finale, najbolji od sedam, i da je pet igara. Bilo je tijekom drugog igra koju sam čuo nešto što je Darlene rekao, ali ne mislim mnogo toga. Ona je rekla da Dannie nešto o nama njima žele pobjedu, dajući im nešto za igrati. No, način na koji je to rekao, nešto što će učiniti nešto ako momčad pobjeđuje. Ja se slegne off, i ne mislim ništa više od toga. Ako Joe znao što je, dovraga, ona je govoriti o, nije rekao.

Finale je započela u utorak i imali smo prednost kuće led. Igra je osvojio jedan, a zatim igra dva. Game tri su nas pobijedili u produžetku tamo, a mi smo ih tukli u vlastitoj klizalište u četiri igra u nedjelju. Igra nije pet do srijede, a mi smo imali let down, uzimajući puhano od pet do jedan. Game šest je bio daleko, u petak navečer, a ja sam bila šokirana kad Darlene predložili smo ići na to.

Sada, sve hitove tijekom vremena, uvijek smo imali večeru zajedno, a nakon igre koje su se u petak i subotu noći, mi bi otići negdje i slaviti pobjedu, ili gubitak, nije važno. I nisam mogao a da ne primijetite da se Joe i ja bih se radije 'blizu' s Ritom. Mi bi joj zagrljaj, poljubac joj, pa čak i šapa na njoj bedra, bokova i nogu. Ali, ne grudima. Koje je stvarno gdje sam htjela ići. Stvarno sam htjela vidjeti kako firma one dinje su tat she's skrivao tijekom ovih godina.

Mi nije učinio cesta putovanja u godinama, sada želi ići s još par, i Rita. Protivnik nalazi se u gradu oko tri sata, pa smo svi odlučili sastati na sjevernoj strani grada, a vožnja u kombiju. Joe i Dannie napravio aranžmane za svoje najmlađe da ostanu kod prijatelja, a mi ne morate brinuti o našem sinu, jer on je daleko na faksu.

Ostavili smo doma oko podneva, sastali su se ostale tri u shopping centru gdje smo ostavili svoje automobile, tada vodio izvan grada. Smo razgovarali i našalio cijeli put, i stvarno je dobar provod. Moram Arene u dosta vremena, otišao i dobio prostorije na lokalnoj Red Roof Inn, a zatim je otišao i kupac prije večere, onda napokon, razlog smo došli. Igra!

A što igra! Bilo je vidjeti-vidio afera cijelo vrijeme. Mi zabio prvi, a zatim su ga vezao. Onda su otišli naprijed dva. Sredinom treće, mi ušao natrag, dobio moć-igra cilj, a zatim kratko ruku podudarati se to čak i gore stvari, sa manje od tri minute left. Pogledala kao prekovremeni rad, i Joe i ja bili želeći pivo štand bi ostao otvoren. Prvi produžetak, zbijeno provjere, bez bodovanja. Drugi produžetak, ista stvar. Obje momčadi su ga čvrsto držanje, bez djelovanja unutar vlastite face-off krugovima, a kada su u dubokoj, to je bio protiv zajednice.

Treće prekovremeni rad, to je kasno, i Joe i ja smo žedni pivo. Na jedanaest-pedeset, naš centar je osvojio vući u vlastitom zoni, to šalje natrag na naš defenseman na lijevoj strani. On je ispalio križ klizalište proći na streaking krilni igrač, koji su prodrli umoran obrana, u jasno iz redline on. Suprotstavljene defenseman upravo je lov do njega, kada je naš momak uzeo ga lijevo, pa desno reversed, uzrokujući vratara do Splita, njegova rukavica došao brzo, ali ne dovoljno brzo, kao naše krilo staviti ga na vrh polici, gdje se skriva momma kolačiće.

Imali smo oko četiri stotine navijača tamo, u gužvi od gotovo šest tisuća, i svi smo otišli orasima. Mi smo gledali naš tim nositi pehar o led, slavi playoff-ovi prvenstvo. Što uzbuđenje!

Konačno je dobio iz arene kod jedne do trideset. Našli smo alkoholnih pića otvoren, a od Joe i ja smo još uvijek žedan, rekao mi djevojke smo idući u dobiti šest-paket. Bila sam šokirana kada je Brenda predložen slučaj će biti više u skladu za fešte. Sranje, nikad ne pije!

Dobio natrag u motel, i svi smo završili u moje i Darlene sobe. Imali smo roll-daleko za Rita, (Mi gubitak bacanje novčića ranije, tako da smo dobili zaglavi sa pomoćnim cipela, da tako kažemo), i Joe i ja flopped na njemu, kao što smo popped otvoriti pivo svaki u slavlju. Naše žene i Rita je otvorio pivo svaki, pa smo počeli smijeha i šale. Rita nekako zavrsilo između Joea i ja, i nakon dva brzo piva po svima, bili smo svi prokleti sretni.

Ne siguran zašto, odnosno kako je počeo, završio je razgovor o Rita provođenju čovjeka. Darlene Rita pitao: "Dakle, te idući u pustiti nas da čovjek?"

Rita blushed kao Joe uskliknuo: "Sranje, ona ne moraju pronaći čovjeka, tamo je dosta vani da želi da joj naći."

Ja složio, "Fuck yeah, što tip ne bi joj htjela?"

Rita mu je odgovorio: "Ali ja sam previše masnoće!"

Dannie smijao, "Bull sranje, ti si pakao od puno manja nego ni jedan od nas."

Sada Joe i ja smo bili pijani, ali ne pije dovoljno dodati ništa kako bi to, barem u usporedbi naše žene s njom, ali sam htio reći "Hell, ono što dečko ne bi želio da se držite tih." Sam dosegla preko, a cupped dnu njezine lijeve dojke. Onda je pogledala Joe, pitajući: "Što vi mislite Joe, te izgledaju loše za vas?"

Joe smijala, kao što je uhvatio njezin drugi jiggling sisa, kao što je squealed u lažna protesta i smijeh, "Hell no oni se nisu loše, a osjećaju se prokleto dobro kroz ove teške džemper."

Ja očekuje naše žene da nas opomenuti za osjećaj joj tits, ali je još šokiran kada mi je Darlene je izjavio: "Sranje, uzmi je džemper od momaka, tako da možete vidjeti kako su dobro razvijeni."

Pogledao sam Joe, i on je na sam, a mi oboje namršti, kao što smo dohvatio dno joj pulover, i to brzo ripped off i nad glavom. Ona hollered out "Dečki! Stani!" Čim je shvatila ona je ožičenje samo njezin tanak čipke bijele grudnjak, ona naručju prešao preko njezina prsa. Loš potez, kao što sam dosegla leđa iza nje i stručno undid kopča s jedne strane. Godina prakse dolazi u ruci.

Joe uhvatio na dnu grudnjak, jer je pokušao da biste dobili leđa dosežu kopča, i to yanked off, to bacanje prema svojoj ženi. Rita pruži težak to hvataljka, joj rodi velike grudi poskakivanje besplatno. "Pa, vidiš, oni ne izgledaju lijepo, zar ne Joe!" Rekao sam sa smijati. "

Joe cupped jedan, i thumbed bradavica, govoreći: "Bog da, i još uvijek prilično čvrsto."

Dannie rekao "Been neko vrijeme jer ste se održava tvrtka one, ha big boy?"

Ja cupped drugi, i ona masira, kao Joe pokušao pokrivaju njegove pjesme, "Well, tvoje su još uvijek moje favorite."

Darlene smijao, "Dobar odgovor, boy."

Ja smanjila moja usta joj sisa, i lizali joj bradavica, a ona uzdahne. Dannie rekao "Oh, ona voli da. Prvo vrijeme čovjek igrao sa svojim bradavicama girl?"

"NE!" Rita vikali na odgovor.

Joe kaže: "Znaš, imaš dobar bedrima previše."

"Moja bedra su previše masnoće!" je prosvjedovao.

Prestala sam joj sisa hardening bradavica samo dovoljno dugo da kaže: "Samo pravo veličine da bi dečki uši topla."

Čuo sam kako naše žene smijati, i vidio Joe ruke pasti na letjeti od Rita traperice. Pokušala je četkica ruku daleko, ali Dannie je rekao: "O, Rita, neka vidi ostatak od vas. Ste zaista mogli naučiti nešto večeras."

Darlene dodao: "Da, da imaš više snage u tim trapericama nego što mislite."

Ona stop joj otpor, kao Joe unzipped, onda unsnapped joj traperice. Ona je podigao joj kundak od krevet, i Joe i ja izvukao je njezina jeans off, uz gaćice. O, što pred sobom! Lijepo, maca s debelim pokrivalom od crnka kose. Rekao sam sa smijeh, "Pa Rita, ne boje kosu, zar ne?"

Ona blushed, kao i ostali chuckled na moj komentar, prije Joe, kao što je lizali usnama, golubice lice najprije u njezin okvir. Ona gasped, a zatim cooed, kao i njegov jezik stručno ju je pronašao najosjetljivije dijelove. Ja undid moje hlače, i zgazi izvan njih, onda peeled off my shirt. Gledajući dolje na nju, njezine su oči polu-zatvorena, a osmjeh je na licu, kao što sam straddled svoje tijelo, a počeškala engorged pijetao preko usnice.

Darlene je rekao: "Idi naprijed Hon, otvoriti i dobiti okus onoga što se osjeća kao penis."

Ona je učinio, a ja potonuo pola mesa u usta, zbog čega ju je lagano začepiti. Okrenuo sam glavu i pogledala moju ženu, rekavši: "Hvala komad."

Ona giggled, govoreći: "Ti si dobrodošao." A ona reče Rita, "Idi naprijed i uhvatite ga u bazu, yeah, kao što je to, i stisnuti i izbačaj u usta."

Ona je učinio, i osjetio je nevjerojatno, kao što sam rekao: "O Bože, yeah!"

Bio sam spreman o eksploziji moje učitavanje na čekanju joj usta, kao što sam dosegla dolje i zgrabio obje tits, i ja ih balled teško. Upravo tada, ona je prestala sisanja, a zatim je vikao, njen zvuk prigušen moj debeli penis, kao Joe nije njegov posao, njezin su sišli na prve orgazme od strane čovjeka. Njezin vokal prigušen zbog mene to labav, kao što sam groaned, a valovi sperma pucao iz moje penis, drenching leđa joj usta. Čuo sam je čep na prvi, a vidio ju obraze napuhati van, jer ona čuva zatvorenoj hvat oko moje meso, kao što ona proguta i whimpered, njeno tijelo oporavlja od Joe's jezik bičevanje. Joe

ustao, i gurnuo mu traperice i boksači dolje, otkriva njegov vrlo ukočeno drvo, spremni napraviti neke uspravljen na Rita mokro pička. Moj kurac je još uvijek u usta, malo šepati, ali ona je njega na njemu, kao Joe pounced na njoj, u vožnji mu meso kući. Ona je vrisnula na neočekivanost, kao Joe uhvatio za koljena, te počeo jebeni daleko.

On nije dugo trajalo, nije iznenađujuće, jer je tvrdoglav, nakon samo dvije minute, a groaned, šaljući svoj teret u njezinu utrobu čeka. Moj penis nekako, kao što sam gledao njegov kurac nestaje trik s njom toplo kutija, je brzo povratio je pun pribranost, da tako kažemo. Njezina swirling jezik svibanj imati je neki dio u koji kao dobro. Kao što je Joe izvukao, ostavljajući trag sperma, dobio sam gore i ganut okolo krevet i postrojio i ušao lako. Njezina pička puna Joe's vatrenost, ona je prljav kao što sam počeo jebeno daleko.

Imao sam joj tits u svojim rukama, kao što sam ih umijesi ga i napadale njezino tijelo u madrac. To nije dugo prije nego što je ona povika, i osjetio sam joj pička suzbiti na moj debeli mesa, signalizacije njezin orgazam. To je bilo previše, kao što sam proklet groaned i moja topla jism duboko joj horny, topla pička. Ja izvukao van i ode u drugi krevet s naše žene, plopping dolje između njih. Joe je rekao: "Pa sad, da vidimo, mislim da je moj red da vidite kako dobro joj usta djela.", Kako je dobio preko lica, i hraniti svoje nabodete na usnice. Ona rastali usnice, i neka njegove polovine sudopera Dong u svoje vlažne usta, kao što je petted strani lica.

Bio sam gledajući to, i bio ugodno iznenađen, jer Dannie dosegao gotovo, a tugged na moj omekšavanje mesa. Bio sam šokiran, i gledao u nju, onda na moje supruge, koja je upravo giggled, kao i ona mi je gurnula na moj povratak. Dannie nagne i omotan usnice oko mojih kurac, a ja o umro. O Bože, osjećaj joj vruća usta, kao i njezin jezik nisu swirlies o mom alatu.

Gledao sam Darlene ustati i skinuti, dobivanje gol u sekundi. Mislio sam da ona svibanj ići preko te pridružite Rita i Joe, ali umjesto toga ona je dobila na krevetu, straddled moje lice, i spustio joj vlažne pička na moje usne. JA je znao što treba učiniti sljedeće, kao što sam osjetio je imati Dannie udio u mom sucking gnjecav alat.

Dva vruća usta na moj jako sretan probadanja, što još čovjek može tražiti? I moja supruga je bila suprot joj bokovi brzo, brušenje mokro joj dabar na moje lice. Nikad nisam vidio toliko vruće tako brzo, kao što sam jabbed par prste u njezinu gnjecav pička, i osjećao sam joj spazam, kao što je bio Dannie sisa moj penis, ona pustiti jadikovati, signalizacije joj teško sperma. Kao što je moja supruga je disanje vratio u normalu, nastavila sam jesti daleko, kad sam čuo Joe kaže: "Znate, vi stvarno trebali vratiti naše žene za to." za Rita.

Ja chuckled, pitajući se što je imao na umu. Darlene valjane off, a Dannie valjane na leđima, joj dupe na rubu kreveta. Joe je vodio Rita na krevetu ispred njegova supruga, i gurnuo joj rado do koljena. O, pa to je misao, i imala sam bolje jedan. "Hold on s, Joe. Ive ideja." Ja skočio gore, i stade pred Dannie, izvukao ju na noge i sjede, gdje je sjedio. Zatim sam uhvatio joj bokovi, i njezin povukli u moj penis krut.

I moaned s oduševljenjem, kao što je potonuo dolje na moj stup. Ona je uzdahnula, govoreći: "Oh yeah, da ne osjeća dobro."

Mislio sam da Joe moć dobiti malo ljubomoran na te izjave, ali vidio je bio francuski ljubljenja moja supruga trenutak, kao što je bila dolje i dostizanje tugging na njegov meso, Pomislio sam da nije bio previše zabrinut zbog njegove supruge komentar. Uhvatio sam joj samo noge iznad koljena, te ih je izvukao iz gore i, govoreći Rita, "Hajde, Dannie pokazati koliko cijenimo ovu večer."

Čim Rita jezik hit Dannie je klitoris, Dannie lučnim leđima i moaned, joj kukovi klade na moj kurac. Oh yeah, to je lijepo, lijepo osuditi. Nisam ni pomaknuti, moj hard penis zaglavi duboko u njoj twat, kao što sam osjetio Rita brada odbijajući se moje lopte dok je vodio njezin jezik o Dannie's cunt usne i klitoris. I neka ide na noge, a ruke mi je otišao k njoj uzdah tits, kao što sam ih groped, gnječenje ih kao pekar ne tijesta za kruh. Oni su malo čvršći od moje žene, ali ne puno, a ne gotovo kao tvrtka ili velika kao Rita ili Darlene's.

Ali hej, dva tits u ruci su bolje nego samo biti u mogućnosti da pogled na njih. I moja žena, ona je sada bio nagnut nad krevetom, noge šire razmaknute, noge na podu, njeno tijelo uz potporu joj laktovi na madrac, Joe je guranje njegov penis i izlazi iz svoje uske pička odostraga. I Darlene je davala mu riječi ohrabrenja, jer ona je reći mu da joj jebati jače, rekavši da je uživanje u njegov penis. Da, ono što djevojka.

On je pogledao u mene, a ja nasmiješi se, govoreći: "She's got dobra pička, ne ona?"

On chuckled, govoreći: "Da, kako je moja žena?"

Nasmijao sam se, kao što sam nježno vučenje na svoje supruge produženu bradavice, govoreći: "Ja se ne žale, čovječe."

Dannie hissed, kao što je rekao "I bilo bi bolje ... aaahhhhhhhhhhhh!" Ona nije potpun iskaz, kao i njeno tijelo tvrdoglav, pička joj osjećaj kao da je bio idući u rascjep moj penis off, jer je tada pogodio je sa snažnim orgazma. JA je zadržao moj penis i dalje, osjećajući njezin vaginalne zidove mreškanje gore i dolje moje duge osovine.

Ona je zadihan, Rita nastavak lizanje daleko. Ja nibbled joj uho, govoreći: "zvučalo kao da ste uživali."

Ona giggled djevojački cerekanje, rekavši: "To je bio intenzivan." She grabbed Rita glave, a izvukao je da joj lice, poljubi i oni, kao i počela se ljulja na moj kurac. Sam mogao osjetiti pritisak zgrade, sluh i moja supruga vikati na hard sperma vlastite o meni je tamo.

Ali ono što me je dobio od sekunde je kasnije, kada sam čuo Joe roktati, i reći: "O Bože, tvoja žena je pička, god damn!", Kako je proklet svoj teret u moje žene prevrnut pička. To je bilo sve uzmi ga, kao što sam udario moj penis gore, to spurting je sadržaj duboko u Dannie je vruće zadovoljstvo rupa.

I moje ruke omotane oko Dannie, i gledao kako moja supruga valjane na leđima, i sama propped se na njoj laktovima, i pogledala Rita, govoreći: "Hey girl got some of Joe's sperma ovdje, dolaze dobiti."

Rita indeksirao gore na krevet, a pokopan je u lice moje žene samo jebeno Quim. Ona zatvorene oči, i naslonila glavu natrag, i nasmijala, Rita je otišao na posao. Joe je otišao i dobio drugi pivo, kao Danny je stajao, moj pijetao klizne iz svoje twat s opscenim plopping zvuk. Vidio sam vođenje glob of cum niz leđa joj bedra, kao i ona ode i dobili dvije piva, i tko donio više, daje mi neki. Joe pridružio nam se na krevetu, s Dannie između nas, kao što smo gledali Rita rad preko moje žene pička.

Pokazuju da je davanje, magarca u zraku, pokazujući joj pička i usne moje i Joe's sperma curi van, bio je prilično erotski. Kako je zvuk mog supruga, kao što je gasped na zadovoljstvo naših prijatelja koji je jezik bio davanje joj klitoris i pička. Joe i ja smo oboje igranje s Dannie's cunt tits i, kao što smo nastavili promatranje. Konačno, nakon dobrog dvadeset minuta, moja supruga vrisnula kao njezin orgazam hit, stisnuo zube i oči zatvorene, kao što je Rita uhvatio za glavu, te ga na tlo mokro joj pička.

Rita sjede, i obrisala joj lice s leđa joj zglob, kao i moja supruga položeni tamo je proveo i sated. Sam dobio, a dobio je i Rita svaki drugi pivo, što mi žena pio pozdravimo. I nasmiješi, i poljubio joj usne, pitajući: "Pa, kako je bilo?"

Ona je ostakljena pogledati u oči, kao što je odgovorio: "Odlično." Onda joj oči otvorene letio, dodajući: "Ali, ne tako dobro kao vama!"

Nasmijao sam se, a neki pili pivo, sjedi uz nju, i omatanje moje ruke o njoj. Oba Joe i ja bili u pobudila države, ali oboje smo osjetili bismo trebali čekati da vidite što će se dogoditi sljedeći. Naše supruge su bile sa svojim supružnikom, i Rita je bila na podu, pio je pivo. Razgovarali smo za neko vrijeme, a zatim je otišao djevojke beznačajan, sva tri odjednom. Još uvijek ne mogu shvatiti da je jedan od njih. Zašto se to potrajati tri? U svakom slučaju, nakon što su oni učinili, Joe i ja uzeo skreće će odvoditi gušter. On je otišao prvi, a zatim nakon što je učinio on, sam je otišao u.

Coming out, imao sam pronašao drugu iznenađenje večeri, Rita proširila orao na krevet, a obje naše žene glave joj prepone, lizanje daleko. Joe je bio na drugi krevet, njegov ispijanje piva, a na njegov tugging meso. Mi smo imali i otišli malo mekan, tako da nije gotovo spreman. Ali nakon promatranje za deset minuta, i slušajući Rita stenjati non-stop, kao jedan orgazam nakon drugog pukotina kroz njezino tijelo, bili smo i hard rock.

Pitao sam ga: "Koji želite?"

On chuckled, "Pa, ne siguran ako ja ikada dobiti još jednu priliku da vijak drugu ženu osim moje žene, tako da mogu učiniti Darlene?"

"Dobar izbor, slažem se." Odgovorio sam, kao što smo stajali i otišao na drugi krevet. I podiže Dannie's lijeve noge, a smanjila moja nabodete na njoj jebati rupu, kao Joe učinio isto da je Darlene desna noga. Uskoro smo bili oboje jebeni daleko, kao što su nastavili raditi na starom tepih munching Rita. Kao što smo jebeno naše žene, bio sam pokušava sjetiti koliko puta sam imao sperma do sada, bilo po tri? Ili je četiri? Moj penis se osjećala kao da nikada nije bio ovaj fuckin teško prije, kao što smo išli na to za više od trideset minuta, s Ritom writhing u sve njezine slave, jer orgazam nakon orgazma swept preko nje. I sve dok, Joe i ja bih piti pivo naše. Što život!

Na kraju, moja supruga podigla glavu, te nešto u Dannie šapnuo na uho. Dannie giggled, a obje naše žene prevrnuo daleko od Rita, uzrokujući naša ukočen cocks pop iz njihovih tijela. Darlene povukao Joe dolje na leđima, i reče Rita, "Hajde djevojka, popeti na za vožnju." Rita nasmiješi, i preselila se polako i senzualno na vrhu Joe, prije nego što joj klizne u neredu pička na njegov hard salama. Onda, Darlene i Dannie dobio na svaku stranu od Rita magarca, i povukao joj obraze osim magarca, i pogledao me sa smiješkom paklen.

Ja vrsta bio neodlučan, kao što sam sada znao ono što su imali na umu. Moja supruga zaglavio joj prst u šupak, i Rita groaned na analni upad, ali nije protest. Pa, što se zajebavati. Imam iza sebe, a počeškala cockhead o njoj puckered anus, a umetnuta glavu i. Ona je tvrdoglav, ali nije žaliti. Joe do sada znao što će se dogoditi, kao što je uhvatio njezin magarca, a obraze onima širiti dalje apart.

Moja supruga je dobio gore, i prošapta: "Samo naprijed, uzmi je analni trešnja, Joe je dobio joj maca's."

Pa, nisam je potrebno više poticaja, kao što sam pala dolje kroz joj sfinktera, osjećaj joj zbijeno magarca zgrabiti moj penis, kao što su jahali preko Joe's u njoj pička šupljini. Ona moaned i hissed u isto vrijeme, kao što sam prestala i neka joj prilagoditi osjećaj dvostruko ušle. Onda Joe i ja krenuo je u njoj i izvan pojedinih otvor, uživajući u osjećaju stezanje. I kakve zaboravili naše žene, dok nisam pogledala iza mene, a oni su bili zaključani u šezdeset devet, s Dannie na vrhu. Oh yeah, ono što očima. Oba Joe i ja bili u to za dugo tegljenje, a mi joj bušenih magarca i pička za ono što se činilo kao sat. I Rita, ona bi sperma, sperma i opet. Njeno tijelo drhtav između nas. I prigušeni krikovi zadovoljstvo iz naše žene, kao što bi se međusobno isključivanje s njihovim jezicima i prstima.

Joe i ja napokon pustiti uz naš konačni opterećenja, i to je bilo nevjerojatno, jer smo punjeni magarca i pička s našim hrabrost. I svih pet nas srušila postoji pravo na taj krevet. To je bila gužva, ali smo uspjeli. Zaplet u rukama, nogama, dva zadovoljan cocks, te tri vrlo toplo cunts. Sljedećeg jutra, mi probudio hungover, ali svi sretni. Mi je dobio cleaned up, otišao i imao je doručak, i vratio se u motelu, gdje smo odlučili provesti drugu noć nastave Rita užad. Da, čini se ona mogla koristiti još nekoliko sati. A ona ih je naučio dobro.

Nekoliko godina imati pp od GO mimo od tada, i Rita još uvijek nema čovjeka vlastite. Ali ona ne treba, jer ona ima dva dobra prijatelja koji kredit njihove mužić's out. Od tada, uvijek smo se radujemo sljedećoj krenuti. I to uvijek uključuje hot sex nakon igru natrag u motelu poslije.

Mislio sam da Joe moć dobiti malo ljubomoran na taj satement, ali vidio je bio francuski poljubac moja supruga trenutak, kao što je bila dolje i dostizanje tugging na njegov meso, Pomislio sam da nije bio previše zabrinut zbog njegove supruge komentar. Uhvatio sam joj samo noge iznad koljena, te ih je izvukao iz gore i, govoreći Rita, "Hajde, Dannie pokazati koliko cijenimo ovu večer."

Čim Rita jezik hit Dannie je klitoris, Dannie lučnim leđima i moaned, joj kukovi klade na moj kurac. Oh yeah, to je lijepo, lijepo osuditi. Nisam ni pomaknuti, moj hard penis zaglavi duboko inher twat, kao što sam osjetio Rita brada odbijajući se moje lopte dok je vodio njezin jezik o Dannie's cunt usne i klitoris. I neka ide na noge, a ruke mi je otišao na EHR uzdah tits, kao što sam ih groped, jneadinghtem kao pekar ne tijesta za kruh. Oni su malo čvršći od moje žene, ali ne puno, a ne gotovo kao tvrtka ili velika kao Rita ili Darlene's.

Ali hej, dva tits u ruci su bolje nego samo biti u mogućnosti da pogled na njih. I moja žena, ona je sada bio nagnut nad krevetom, noge šire razmaknute, noge na podu, njeno tijelo uz potporu joj laktovi na madrac, Joe je guranje njegov penis u i izvan EHR uske pička odostraga. I Darlene je davanje njemu wrds ohrabrenja, jer ona je reći mu da joj jebati jače, rekavši da je uživanje u njegov penis. Da, ono što djevojka.

On je gledao atme, i ja nasmijala, govoreći: "She's got dobra pička, ne ona?"

On chuckled, govoreći: "Da, kako je moja žena?"

Nasmijao sam se, kao što sam nježno vučenje na svoje supruge produženu bradavice, govoreći: "Ja se ne žale, čovječe."

Dannie hissed, kao što je rekao "I bilo bi bolje ... aaahhhhhhhhhhhh!" Ona nije potpun iskaz, kao i njeno tijelo tvrdoglav, pička joj feelign kao to je bio idući ripati moj penis off, jer je tada pogodio je sa snažnim orgazma. JA je zadržao moj penis i dalje, feelingher vaginalne zidove mreškanje gore i dolje moje duge osovine.

Ona je zadihan, Rita nastavak lizanje daleko. Ja nibbled joj uho, govoreći: "zvučalo kao da ste uživali."

Ona giggled djevojački cerekanje, rekavši: "To je bio intenzivan." She grabbed Rita glave, a izvukao je da joj lice, poljubi i oni, kao i počela se ljulja na moj kurac. Sam mogao osjetiti pritisak zgrade, sluh i moja supruga vikati na hard sperma vlastite o meni je tamo.

Ali ono što me je dobio od sekunde je kasnije, kada sam čuo Joe roktati, i reći: "O Bože, tvoja žena je pička, god damn!", Kako je proklet svoj teret u moje žene prevrnut pička. To je bilo sve uzmi ga, kao što sam udario moj penis gore, to spurting je sadržaj duboko u Dannie je vruće zadovoljstvo rupa.

I moje ruke omotane oko Dannie, i gledao kako moja supruga valjane na leđima, i sama propped gore onher laktove, i pogledala Rita, govoreći: "Hey girl got some of Joe's sperma ovdje, dolaze dobiti."

Rita indeksirao gore na krevet, a pokopan je u lice moje žene samo jebeno Quim. Ona zatvorene oči, i naslonila glavu natrag, i nasmijala, Rita je otišao na posao. Joe je otišao i dobio drugi pivo, kao Danny je stajao, moj pijetao klizne iz svoje twat s opscenim plopping zvuk. Vidio sam vođenje glob of cum niz leđa joj bedra, kao i ona ode i dobili dvije piva, i tko donio više, daje mi neki. Joe pridružio nam se na krevetu, s Dannie između nas, kao što smo gledali Rita rad preko moje žene pička.

Pokazuju da je davanje, EHR magarca u zraku, showingher pička i usne moje i Joe's sperma curi van, bio je prilično erotski. Kako je zvuk mog supruga, kao što je gasped na zadovoljstvo naših prijatelja koji je jezik bio ging joj klitoris i pička. Joe i ja smo oboje igranje s Dannie's cunt tits i, kao što smo nastavili promatranje. Konačno, nakon dobrog dvadeset minuta, moja supruga vrisnula kao njezin orgazam hit, joj zubi clencehd i zatvorenih očiju, kao što je Rita uhvatio za glavu, te ga na tlo mokro joj pička.

Rita sjede, i obrisala joj lice s leđima EHR zglob, kao i moja supruga položeni tamo je proveo i sated. Sam dobio, a dobio je i Rita svaki anotehr pivo, što mi žena pio pozdravimo. I nasmiješi, i poljubio joj usne, pitajući: "Pa, kako je bilo?"

Ona je ostakljena pogledati u oči, kao što je odgovorio: "Odlično."

Нема коментара:

Постави коментар