.

среда, 24. март 2010.

Pozuda

Nakon obroka, Jordan je rekao zbogom, provjerava njegova bicikla opet prekine i ponovo uspostavi off kuće. On je imao veliki smijeh na lice i komad papira na leđa džep.
Na papiru su napisane neke datume, koji Meg imao razrađen je vrlo sigurna datume pozvati Jordan krug za čaj i 'dodaci'. To je bio njegov dnevnik za pozuda -punjene posjeta do kraja semestra. College djevojke više ne zanima ga. Zrelosti i dobar izgled Meg se ono što je želio, pogotovo jer je bio tako pristupačan.
Svaki posjet je bio ispunjen intenzivnim, aktivna igra koja čuva i Jordana i Meg zainteresirani i sit.
Ali oni su uvijek iznad prerano, a svaki je bio svjestan da je Jordan bio je zbog povratka u svoju obitelj u Africi za nadolazeće blagdane.
Meg je želio liječiti Jordana na svoje konačne subotu popodne zajedno. Ona je pakiran piknik košaru punu domaće Goodies i bocu vina.
Uz to u automobilu spremna, čekala njegova dolaska, sjedio u kuhinji odjeven u plavu svježem kraće ljetne haljine koji su pokazali off joj lik, i sandale. U njoj ona nervoza zrcaljeno joj sandale gore i dolje na nogama.
Ubrzo je vidjela poznati lik Jordana, stoji na vratima. Bio je odjeven u kratke hlače, majicu i otvorene sandale vrat.
"Meg, te izgledaju ukusno, želim ti jesti!" Jordan je najavio, i namignuo sporo i seksi.
Meg blushed.
Stajala je, zagrlila ga je i bez novca svoga magarca.
"Stavite svoj bicikl u šupi, i dobiti u auto. Imam iznenađenje za vas."
Intrigued, Jordan je kao on je pitao i kako su odvezao Meg je rekao;

"Ovo je naš zadnji put zajedno, a ja mislio da bih učiniti nešto drugo. To je lijep dan, a ja sam pakirane piknik košaru. We're off u brda, gdje je miran."
Svaki tako često na putu, Jordana stavi ruku na Meg's nogu, i nježno ga stroked. Ponekad ruku dostigla pod haljinu, a ona ga je kritizirao brzo.
"Vi ćete me off moje vožnje, te nestasan decak!"
"Ali ja ne mogu čekati Meg", Jordan je odgovorio kako su došli do zastoja na crvenom semaforu.
Vi vixen! On je mislio.
"Gospođa Peters! Sram vas!"
Jordan je ruka dosegla pod Megs haljini te je shvatio nešto je nestalo.
"Ne gacice! Šokiran sam!" On se nasmijao.
Svjetla okrenuo zeleni i oni se preselili na.
"Čekajte, gospodine Nestrpljiv!" Meg smijali.
Uskoro Meg isključena s glavne ceste, dolje zemlji putić i gore u brda, kao Jordan rasla više nestrpljivi.
"Što mi je činiti s tobom?" Smijala se, kako su došli do stanice.
Čim ona stavi kočnica, Jordan nagnuo nad nju i podiže poluge, i napravio joj sjedište nasloniti. On podigne joj haljina gore i izložena njezina glatka maca. To glistened vlagom. Meg donijela joj noge gore, noge joj lezi na crtica, i Jordan je dobio između nogu.
"O lijepa maca, I'm gonna miss you. Prede za mene mače."
On je donio svoje lice izbliza i gumiran joj usne sa njegov nos, njuškanje i crtanje u slatki mosusni miris njenog nektara, kao da je pamćenje njene osobne miris. Meg ispuštati meke uzdahe crooning da stvarno uzbuđen Jordana. On je slijedio kroz sa svojim jezikom, liže po njoj maca, jezik jebeni joj i preklapanje slatki vlažnost gore.
Meg's hips okretna i njezin mekani uzdahe postala glasno plače. Njezine noge drmati i njeno tijelo savijeni kao Jordan ju je doveo do tacka orgazma , a on je bio pokriven u svom soku.
"Aaaahhh!" Ona je vrisnula.
"Scream Scream baby!"
Jordan nagnuo Meg i poljubi je teško na usta. Ona je isisan mu jezik u okusio i svoj aromatičnim sokova. Polažu se na pet minuta dok ne bih obje smirio. Jordan Pomilovala Meg's kosu i rekao;
"Nikad neću zaboraviti Meg semestra, a ja uvijek ću vas pamtiti."
"Mi smo imali zabavu zajedno ne?" , Odgovorila je.
Ima je nijedan spomenuti od ljubavi od bilo kojeg od njih. Oni su oboje znali da je jedini ikada idući u biti kratkotrajan pomaže požude među njima.
"Hej, neka je jedu", rekao je Meg, u pokušaju da se svijetle.
Tako su se iz automobila i Meg staviti sjedala i pokupila piknik košaru.
Jordan našli prikladno mjesto, stavite pokrivač prema dolje, gdje su oboje sjedili i uživali piknik zajedno.
Nakon nekoliko minuta, Meg izvukao list papira iz torbe i rekao;
"Slušajte ovo, ja sam ga tiskani off Len računalu jutros. Sam se dogodilo na njemu sasvim slučajno."

Bio je to vrlo erotska prica od seksa internet stranice, a kao Meg ga pročitati do Jordana, ona je skliznula niz njegove zujanje, i izvukao njegov penis. Ona je gumiran gore i dolje na još, stabilan tempo. Grickanje na uho joj tiho udahnuo seksi riječi u Jordanu, Meg osjetio kako je njegov penis throbbed jer twitched i došao na život u ruci.

Onda Meg pognut i isisan ga na leđa joj grla, ali gagged zbog gnusoba.

Piknik sada zaboravili, jer su oboje postali vrlo uzbuditi, Jordan primaju se Meg i njezin valjanog na leđima.

"Potrebno je jebi upravo ovdje i sada!"

On je gurnula njezina haljina kao ona zaključana njezine noge mu okrugli, a uz svemogući uzdiše pokazali svoju veliku mesnati penis u njezinu pokisao mokro pićka.

"Yeeeeessssssss!"

Iznova i iznova je potisak, jače i brže. Nezaustavljiv jecaje ispunjene zrakom. Tada je izdao svoj kremasti cum kao oni sa snagom i dosegao i održao orgazma međusobno usko, malo prije su propali, proveo na pokrivač.

"Mmmmm. Što veliki fuck!" Meg je rekao kako je završila oči.

"Vi kladiti magarac tvoj lijep dama!" Jordan dogovoreno.

Oni su oboje nanijet off to sleep. Kada se probudi da su snuggled u svake druge ruke.

Odjednom Meg skočio, a kako je okupio sve gore, rekao je;

"Hajde pospanac, neka je stavi ove stvari natrag u auto i ići u šetnju."

Jordan slijedili, a kada je sve staviti daleko, oni su otišli u brda za zajedničke šetnje, ne shvaćajući da je sunce nestalo iza tamni oblak. Ubrzo su došli do šumicu. Oni su sjedili i odmarali ispod stabla.

Odjednom Meg izgledao kao ona osjeća kaplja kiše na glavi. Kao što je ona stajala je osjetio još jedan uprskati na svom licu i curiti dolje joj grlo. Utvrdio puta od njezine grudi. Drugi trickled dolje. Slijedi treći. Ovaj put to je bio u pratnji Jordan je usnama. Svi putu prema dolje kako je svoje grudi lizali kiše od njih.

No kiša je sišao brže i dripped od Meg's drenched kosa na njoj već natopljenom haljini koja prilijepiti se njeno tijelo i napravio joj bradavice više istaknuti. Jordan ju je gurnuo protiv stablo i teško isisan na nju tits kroz tanke pamučne haljine.

Meg je cijelo tijelo drhti. Ona nije siguran da li je to od kiše koja seeped kroz njezinu haljinu i napravio joj tijelo hladno, ili od uzbuđenja mladih ergele pred nju i misao njegov penis shafting joj trnce pička još jednom.

Jordan podigao Meg koljena tijekom lopov njegove ruke, kako je srušena njegova kratkih do probadanja izlagati svoje masivne. On je zaglavio je na visokom položaju joj rupa kao ona ukopana joj čavle u ramenima i povikaše;

"Yessssss!"

Opet i opet on baci u nju. Njihova jecaje reagirao krugu drveća kao što su jebeno. Ali Jordan ne pusti gore. Teže i teže, s iskonske snage u kontroli nad svojim tijelom je humped Meg protiv stabla.

On je legao između mokro usisavanje vlati trave i njezin svuče svoje haljine nakvašen. Trava je miris koji će ostati u sjećanju i Meg banaka za dugo vrijeme kao i njena picka. Kao što je kiša nastavila tući dolje na gola tijela su nabasao, prizemlju i stenjali kako su jebeno. Znoj se razlijeva niz njihova gola tijela sjedinjena s kapima kiše.

Ipak, Meg i Jordan osjećao ni hladno kao njihova tijela zadrhti od uzbuđenja i svoja lica contorted s električnom energijom koja coursed kroz njih. Meg drenched svojim pijetao s njom cum baš kao što je on držao do blizu njega i ispuniti joj kaverne za drugi put taj dan s debelim bijelim kremastim hrabrost.

"Oh My God!" Ona viknu.

"O, baby ti si tako dobra!" povikao Jordana.

Odjednom su shvatili da su goli leži u pljusak koji nije pokazao znakove zaustavljanja. Oni su gledali dolje na travu mrlje na njihova tijela. Kako su odjeveni ponovno Meg je rekao;

"Mislim da bih bolje ići i naći utočište negdje. Hajde."

Jordan je uhvati ruku i oni trk od stabala natrag prema autu.

"Gle, tamo," rekao je kako su se na pola puta natrag. "Izgleda kao stara koliba ili nešto. Mogli bismo sklonište. Hajde idemo tamo."

Trčali su niz brdo i došli do kolibe koja se pokazala neka vrsta neiskorištenog baraka. Meg pokušao vrata, koja zahvalno otvoreno kad se okrenula ručkom i gurnuo.

"Hajde onda, moramo sklonište." rekla je za Jordan.

Obojica su u, oprezno gleda okolo. Bilo je nekoliko oskudni predmeti od grubo izrađene drveni namještaj, a stara je peć na drva u kutu.

"Pa netko ovdje živjeli u davna vremena", rekao je Meg ", ali ja ne mislim da to čine i sada, jer postoje paučine na stropu. Možemo ostatak ovdje dok oluja prođe."

Ali Jordan nije bio slušanje. On je bio samo posmatranje napeto na način odijevanja Megs vjerni joj mokro tijelo. To je svaka krivulja u formu tako očito da ga. Bolje od bilo mokro t-shirt natjecanje! To je bio pravi posao! Njezina sljedeća riječi su glazba za njegove uši.
"Mi moramo da se iz tih mokre odjeće i stavite ih negdje na suho."

Jordan je dobio plamenika ide tako da je malo topline. Našli su nekoliko krpa da se brisanje dolje, i svuče i oblači svoju odjeću da se osuši preko namještaja. Onda oni leže na krevetu.

Meg je predložio da bi trebali dobiti neki spavaju, a odjeća suši, tako da se oni pokriveni sa starom dekom kolaž i zatvorio oči.

Нема коментара:

Постави коментар