.

петак, 26. март 2010.

djevojka iz komsiluka

Nakon svega što je na taj dan, i dugo razgovarati s Amy, nisam mogao spavati te noći. JA je otišao dolje u podrum i gledao TV, nadajući se da će zaspati na kauču. Ali sve što sam mogao misliti na bilo koji izgledaju na Katie lice i svoje oči. Nadao sam se ona je bila ok.

Bio sam zauzet sanjarenjem, misli i nije ni vidjeli Katie stoji tamo dok je govorila.

"Bok."

"Bok Katie. Što radiš gore?"

"Ne mogu spavati. Mogu li gledati TV s tobom?"

"Naravno. Vuci se rock."

Ona sjede pokraj mene. Imala je na kratke hlače i t-shirt. Izgledala je čisto, djevojka iz komsiluka pozuda svježe. Njezina duga kosa bila je u rep. Izgledala je tako slatko. Ona zbližili su se u blizini, ja stavio moju ruku oko nje, a ona položi svoju glavu na moje rame. Mi smo gledali neke gluposti za neko vrijeme. Bilo je očito ni jedan od nas htjeli gledati TV.

"Tako. Želite razgovarati, reci mi nešto o tome?" JA je pitao.

"Razgovarajte o tome što?" ona je zastao, s tim 'jelena u prednja svjetla' izgled.

"Oh, ne znam. O tome zašto vas mrze vaš tata, i nikad ne bih vratiti opet k njemu. O zašto bi se ubiti prije nego što bi se odmaknuti od Amy. O zašto ste skoro došli unglued kada ste saznali o Cindi je silovanje. Svi oni bi lijepo. No, krenimo sa ovaj neki, jedan JA stvarno ištanje to znati â € "o tome kako vi sami umetnete i popunio prazninu u Amy's umu da Cindi koristi za okupaciju." I nasmijala nježno, pokušavajući umetnuti sve ljubavi sam mogao u taj osmjeh i oči.

Očekivala sam reakciju. To je bila ideja. Nisam očekivao da će jedan sam dobio. Katie postala bijela i sva krv slijeva lice i gledati u oči je sada 'jelena u crosshairs' izgled. Ona je pokušala dva puta govoriti, ali nije mogao. Konačno, ona je pokušala da djeluje nijem.

"Što ... ne znam što govorimo." Ona tvrdi proguta. Ona je stvarno nije jako dobar glumac.

"Stvarno? Tada Ispričat ću vam ono što znam. Amy i Cindi imala mentalnu vezu od rođenja. Posjedovali određene mentalne sposobnosti koje donijeli su im mnogo bliže od dva normalno sestre. Mogli su smislu jedni druge prisutnosti i emocionalnih stanja. Mogli su ponekad komunicirati sa svaki ostali. Victoria i nisam znao to je bio događa, iako je bilo mnogo tragova. Zatim, Cindi je ubijen. Amy postaje patološki depresivni i gubi želju da žive, do te mjere da Victoria i bojim samoubojstvo. Amy je ovo područje u svom umu, gdje je uvijek mogao osjetiti Cindi, a sada je prazan. Kad sam je pokupila u tvojoj kući te noći, ona je već znao nešto nije u redu. Ne postoji mogućnost da bilo tko mogao joj je rekao. Došli trčanje vanjska strana od kuće, rekao je 'Žao mi je, je li nešto što mogu učiniti', i nikada jedanput upitao što je problem. Zašto? Budući da ste već znali. Nakon dva tjedna Amy raspadaju, ti hoda u našu kuću jednog dana; hoda u Amy u sobu, a šest sati kasnije Amy je natrag u svoju staru sebe. Postoji samo jedan način na koji bi se moglo dogoditi; netko popunio taj prazno mjesto u njenom umu. Ona te tretira kao Cindi sada, te voli upravo kako je voljela Cindi, iako ni ona ni Cindi su blizu vas i prije. Samo jedna stvar uzroci koji, Katie, te zauzimaju mjesto koje Cindi nekad okupirana. ja jednostavno ne mogu shvatiti kako ti je to. najvažnije, kako si učinio Internet bez blizanac. uma Ova veza postoji gotovo isključivo u blizanci. " Ja se nasmiješio i poljubio joj joj obraz.

Katie pogledao me u panici. Bila je bio toliko uplašena je zaboravila da laže.

"Tko si ti? Kako to znate?" je prošaptala, drhtavim glasom.

"Kako ja radim sada, dušo?" Upitao sam tiho. Ona je dao gore težak to zanijekati.

"Molim vas," molila. "Ne možete nikome reći o tome. Kako znaš sve to? Oni će me odvesti daleko, bit ću hir, i ja ću živjeti u vladinom objektu za ostatak mog života. Molimo Vas, JA dont ' t imati velik dio u mom životu, ali ne želite izgubiti ono malo što imam! " Suze joj se razlijeva niz obraz .

Moje srce otopi. Možda sam bio previše teško na nju. Međutim, nakon što je način na koji ona djelovala večeras, sam morao učiniti nešto da joj uzdrmati, bi joj razgovor. Bilo je jasno da mi nije mogla vratiti kako je bila poslije večeras. To je bilo uzbrdo ili nizbrdo odavde. JA nije 'idući u gubiti drugi kćeri, ili će uskoro biti kćer, ako sam mogao pomoći.

"Katie. Smiri se. Razmislite o tome. Amy je na isti način. Misliš li da ću učiniti nešto što će ju boljeti? Da ne spominjem činjenicu da ne bih ništa učiniti za vas povrijediti bilo kako."

Po prvi put večeras, vidio sam prvi tračak nade u očima. Možda je mogla vjerujte mi. Gledao sam kako je ona vidno sama prisiljena biti mirni. Konačno, ona je pogledala gore i nasmiješio uvjetno.

"Ok. Što želite znati?" pitala je.

"Kako ste to učiniti?" A kako vi to možete učiniti bez blizanac? "

Gledala je u mene svečano.

"Znate, za što stvarno pametne osobe, a otac najpametnijih osoba koje sam ikad znati, možete biti prilično glupo ponekad."

"Što misliš?" Nekako sam osjetio nešto traumatično dolazi.

"Rekli ste samo blizanci mogu to učiniti?" Ona je pitao.

"To je ono što ja razumijem."

"Pa ...?" Ona sobbed, glas joj drhti, suze tekle niz lice, usne joj drhti.

Odjednom me udario! Kako sam mogao biti tako glup i slijep?

"Ti si blizanac!" Rekao sam tiho.

"Je", ona sobbed, i pokopali svoje lice u moje grudi.

Sam je održao, stroked joj kosu, ju je pokušao smiriti. Osjećao sam se čak i jači sad da je govoriti o tome što joj je jedući gore, ali ono što je sam učinio da ovaj poseban djevojku? Osjećao sam se tako loše za nju. Kad je smirila neke, sam je pitao ako je htjela razgovarati.

"Nisam siguran da želim", rekla je žalosno.

"Katie, morate. To je te ubijaju. Nalazite se umire iznutra. Ako ne možete razgovarati sa mnom, naći netko imate povjerenja da razgovarati, ali ne možete ići na ovako."

"Ti si samo jedan da mogu razgovarati, samo jedan sam povjerenja, osim Amy, a ja ne mogu izvatkom ovaj na nju, ona nasmijala tiredly na mene. Čekao sam.

"Moje ime je blizanac Becky. Bili smo jednojajčani blizanci. Becky je najslađe osobi sam ikad sreo. Ona je postojala samo da bi ostali sretni. Da bi mi drago. Nije bilo ni srednja kost u svome tijelu."

"Kao Amy i Cindi, imali smo vezu od rođenja. Ours vjerojatno je jači, jer smo bili jednojajčani blizanci. Nismo imali bliski, prekrasna obitelj da ste ovdje. Tata je vjerojatno alkoholicar, a mama je ovisna o njemu i ne može napustiti. Stvari nisu bili dobri. "

"Bio sam jedanaest kad me tata silovao prvi put. Borio sam ga kao tvrdo kao JA mogao, ali sam bio još manji tada. Šest mjeseci, on me silovao gotovo svake noći, barem nekoliko puta svaki tjedan. On nije bio dobro, kakve čovjek kao i vi. Sve nas navijačice bi rado pustiti te voditi ljubav za nas, ako ste htjeli. Nije bio lijep čovjek. šest mjeseci, sam mu se borio kao tvrdo kao JA mogao, svaki put. Ja nikada dao u, nikada! Ne jednom sam ikad čak dolaze blizu uživati. sam ga mrzio.

"Jedne noći, ja jednostavno ne mogu to više podnijeti. Nije da noću. Sam rekla mama nekoliko puta što se događa, ali ona ne vjeruje, ili nije mario, nije želio da mu se bore. Imao sam napustiti. Becky mi je rekla da ide provesti noć u našem prijatelja u kuću. Ona bi otišao sa mnom, ali ona je imala gripu te je morao ostati doma. Ali ona je vidjela kako je očajna sam bio, i ona mi je rekao da ide dalje. "

"Bio sam tako lud, tako uzrujan te noći da to ometa moju sposobnost to čitanje Becky. Ja ne mislim ništa o njoj ne čitati, da se ponekad dogodilo kad je spavao. Znao sam da je otišao u krevet prije nego što sam otišao. Prema tome, ja nikad to osjetio kad je, nije mi nalaz, otišao u Becky se i učini da joj što je učinio za mene toliko puta. " Katie je otvoreno plakala sad, oči divlje.

"Ona mu se borili, baš kao što sam učinio. Ona mu se borili tako teško, joj je pokucao out i slomila nogu. Ona je imala unutarnje ozljede. Ja ne mislim da je on znao da ju ozlijedio loše. On ne bi mario svejedno. On je bio pijan. Nakon što je učinio s njom, on je ostavio tamo i spustili na traci za piće. "

"Nitko ne zna što se dogodilo nakon toga. Nekako, kuću uhvaćen na vatru. Do vremena Becky došao svijesti, ona je gotovo prevladati dima. Ona nije mogla pomaknuti anyway. Pozvala se da mi je u srcu. To je bio jedini put smo ikada bili u mogućnosti da se zapravo govoriti uma u um. Rekla mi je da ostanu mirni i pozvati vatrogasce. Znala je da neće doći na vrijeme. zove sam, a onda sam PANIČAN anyway. počeo sam running back home . Becky, da je slatka sestra od mina, u posljednjim trenucima njezina života, proveo sve svoje vrijeme boravka mirna, mi govori koliko me voli. nijednom nije ona paniku ili izraziti bilo strah za svoj život. Ona je napravio siguran taj posljednji misli kojeg sam ikad od nje su ljubavi. bio sam odgovoran za njezinu smrt, a ona mi je rekla koliko me voli. Kunem se Bogom, nikad ne bih joj ostavio tamo da sam znao da se može dogoditi! " Katie nije mogao pričati više. Ona je pokopana njezina glavu u mojim grudima i plakala joj malo oči out. Moje srce boli za nju. Nakon nekog vremena, ona je ponovno počeo govoriti.

"Tijekom istrage otkriveno je ono što je moj otac učinio Becky i što je bio događaj za mene za šest mjeseci. Moj je otac napustio grad jedne noći nestao i prije nego što su one odlazile da ga uhvate. Odveli su me od mojih majka. Moja majka sestra uzeo u udomiteljskim djece za državu. Rekli su mi postavljeni kao posvojeno dijete s njom. To je "majka" Bio sam s dok je prije nekoliko dana. Ona je ostalih pet djece, njen suprug nikada nije okolo. Oni su samo uzeti za djecu u novcu. On pokazuje se kada država dođe u posjet. Kad su došli sljedeći put, oni će vjerojatno ih samo reći da sam pobjegao. "

"Ako možete zamisliti što Amy je prošao kroz, moje je deset puta gore. Hodao sam off i ostavila moju sestru u istoj kući s tom čudovište. On ne bi je ozlijediti ako sam bio tamo. Isto tako, zamislite kako je bilo razgovarati sa tvojom sestrom u vašem umu, znajući ona umire. ja imao isti crni, prazan prostor Amy imala. Nakon dva tjedna trajnu prazninu, nema privatnoga života, krivnje da su odgovorni za njezinu smrt, odlučio sam ga nije bio vrijedan življenja više. odlučio sam okončati sve. "

"Ja ga dobro planirano. Ukrao sam tablete za spavanje od moje" majka ". Čekao sam dok nitko nije bio okolo. Sam ih imala u ruci, spreman da ih proguta, kada glas me zaustaviti."

"Kunem Čuo sam pravi glas razgovarati sa mnom taj dan. Ne samo u mojoj glavi, ali glasno, u sobi. Mogao sam vidjeti nitko ne postoji. Ona mi je rekla nisam mogao ubiti sebe još. Ona mi je rekla da ako Ja sam se ubio sad, netko poput Becky će umrijeti, jer ne bih se tamo da je spasi. glas je bio toliko uvjerljiv da sam se zaustavio uzimanja tableta. Molio glas da mi reći gdje, kada, tko, nego nikada nije razgovarao sa mnom opet. "

"Prije godinu dana smo se preselili u taj grad. Prvi put sam sreo grupu cheerleader, znao sam da Cindi i Amy su blizanke i povezani. Iako nisu izgledaju kao blizanci, znao sam. Ja bi ih smisla. Imao sam nikad nije bilo oko drugog para, tako da nisam znala da sam mogao učiniti. mislim da je razlog zašto oni uvijek bili neugodno oko mene i nikad se nismo bili bliski. Negdje duboko nesvjesnoj razini, mislim da su znala da sam poput njih i da sam moglo ih je osjećaj. "

"Kada Cindi umro, osjetio sam ju ugasiti s tog mjesta u Amy mislima, baš kao i ona. Znao sam prije nego što je dobio ima da je ona umrla. Upamtite, imao sam osjetio um umrijeti prije, Amy nije bio siguran što je to , ali sam znao. shvatio sam sljedeći dan sam napravio grešku kada sam izašao i razgovarao s vama, a ne postavljanje pravih pitanja. Upravo sam se nadao da ne će primijetiti. "

"Nakon nekoliko dana, znao sam da je Amy jednom sam trebao pomoć. JA nije 'znati što sam trebao napraviti, ali nekako sam znao bih znati kada dođe pravo vrijeme. To nedjelju sam se probudio i Znao je pravo vrijeme. " Gledala je u mene svečano. "Jeste li znali da Amy planira na sebi, ubivši nakon što je otišao u krevet te noći? Ona ne zna da je, ali sam. Sam to priznati. Mogla bi se ne više. Čak i tada, Amy je sladak i ljubio vas dvoje . Bila je tužna na koliko je bila te ranjavanje, koliko više je znala da će vas povrijediti. "

"Kada sam otišao u svoju sobu, smo sjeli i razgovarali. Bila je toliko boli. Kada je pokucao na vrata, i ona viknu na vas, to je dao mene otvor mi je trebalo." Prestala je govoriti za neko vrijeme, oči zatvorene. Mislio sam da je otišao na spavanje.

"Kako ste to učiniti?" Pitao sam, suze u mojim očima. Ovaj siromašan djevojka. Onda sam se zakleo da će mi nadoknaditi joj nekako. Ona je put previše sladak i lijepo da pate kao što je imala.

"Ne znam. Uzimao sam joj ruku na moje, a mi gledali jedno u drugo u oči. Ona je najljepše, duboke zelene oči." Ona pogleda u mene i nasmijala. "Baš kao što je tvoje. Upravo sam pogledao u njih za dugo vremena. Ja joj mogu osjetiti. Tada sam osjetio nešto ... kao mala vitica tok od mene do nje. Onda, nakon neko vrijeme, osjećao sam se vratio iz neke protok nju mene. to je to. bio sam u svom umu, gdje Cindi nekad bio, a ona je u rudnik, gdje je Becky nekad bila. olakšanje i radost cijele ponovno nas osvaja. Nismo znali što se dogodilo, ali mi je znao što je bio rezultat. "

"To je otprilike to. Prije nego što pitati, ne, nisam Cindi. Ja sam Amy's Cindi i ona mi je Becky, ali ja nisam Cindi. Ja bih da sam Cindi, za vas." Nasmiješila se toplo u mene.

Nakon što je maženje za dugo vremena, Katie sjeo, okrenuo malo, i na jednom atletskom potez, sama ljuljati na preko moj krilo, mi okrenut. Prije nego što sam mogla reagirati, ona je zamotan joj ruke oko mog vrata, nagnuo u, te me je poljubila.

Kada je razbio poljubac, sam počeo govoriti.

"Katie ...»

Ona me shushed sa svojim prstom, i opet me je poljubila. Duže. Softer. Čudan poljubac. Ako sam bio idući da se zaustavi ovo, morao sam to učiniti uskoro. Bila je previše dobar usta. Zatim, dok me ljubi, ona je počela unbuttoning moju košulju. Rad tipke s jedne strane, dok je nježno utrljati svakom novom izložene površine kože s njom druge strane.

Ovaj put sam prekinula poljubac. JA je govoriti. Ova slatka mala djevojčica bila zlostavljana, iskoristio tako često. Ja ne mogu to učiniti istu stvar za nju.

"Katie ... ne, ne možemo to učiniti. Ranjivi ste upravo sada. Ja ne mogu iskoristiti vam se sviđa ovaj, kao i svi drugi nema."

Smijala se, njezin glas vesele zveckanje koje su mi prsti nakovrčati.

"Da li mislite da je to nešto novo JA pravedan odlučio sam htjela, jer ste bili dobri prema meni večeras? Patrick ... Tata ... to je nešto što sam htjela od gotovo prvi put sam te upoznao. JA svibanj biti uzimanje prednost od te, ali nikad ne bi mogao iskoristiti za mene. " Ona oči pune suza, jer je okrenuo ozbiljnim. "Molim vas, Patrick. Pustiti mene popuštanje mene napokon netko zaista želim dati sebe. Ja sam bio uzeti toliko puta. Sam se dao tako mnogo dječaka, tako da mnogi stariji ljudi u potrazi za ime koje bi me osjetiti volio. Molim, daj mi te večeras, čak i ako je to jedini put, neka mi uživati u njoj za jednom, jer sam to žele. I love you so much. " Ona šapne tiho, suzama u očima.

Uza se je držala glavu na moje rame i šapnuo u moje uho.

"To je u redu, znam, je prošaptala. "Znam da te volim Victoria. Znam da nikada ne mogu te imati na taj način. Znam da sam previše mlad. No, na neki način ja sam prestar. Ja ulog no nema pravo na vas. Baš me voliš kad možete. On će biti naša mala tajna. Nitko neće znati. Molimo Vas. Nemojte biti samo jedan ikad me odbiti, samo jedan sam ikad slobodno želio. "

Volim svoju ženu toliko! Bila sam tako drago joj je već dao mi je dozvolu za to, jer nije postojao način na koji sam mogao odbiti molbu ovaj slatki stvar je bila odluka za mene. Osjećao sam ovo je bila pogreška, kao što sam osjetio je bio s Cindi. Bio sam u krivu onda, a ja sam se nadao bi pogrešno sada. Molim te nemoj me povrijediti ovaj slatka djevojka više. Nisam mogao stajati donijeti joj još više boli.

Gledala je u mene, nadu na svom licu. Ona je s oduševljenjem squealed kad sam ju poljubio. Ona whimpered kao ona mene nagnutom prema naprijed i uzeo moju košulju ostatak način. Zatim je nagnutom prema natrag i povukao joj shirt preko glave, uzimajući ga isključite. Počela mi je ljubiti opet, polako izvodi rukama po grudima. Ona gasped kao što sam cupped njezine grudi, nježno milovati svoje male bradavice. Sjeli smo tamo za dugo vremena, njezine ruke oko moga vrata, mi ljubljenje, ljubeći mi vrat, šapće slatko malo stvari u uho. I stroked joj kosu, i poljubio joj vrat previše. Ja savijena moje glave dolje i isisan jedan od njenih bradavica u moja usta, što joj jaukanje.

Ona je slomila kontaktu sa mnom, ustao i uzeo joj gaćice i gaćice off. Zatim je skliznuo moje gaćice off. Nasmiješila se dok je sjedila nazad dolje na moje krilo. Nasmiješila se još više kada je i sama spušta prema dolje na mene, uzimajući me sve do unutar nje. Ona je polako sama potresle naprijed i natrag. Moj bože, ova djevojka je dobro! To samo je nekoliko minuta prije nego oba od nas su bili iscrpljeni, zbližili su se zajedno s Katie i dalje sjedi na mom krilu. Katie osvijetlio cijelu sobu sa svojim prekrasnim osmijehom kao ona pogleda u mene.

"Oh moj, nisam ni znala bi to moglo biti tako!" ona dahnu.

"Katie, je da prvi put ikad ... uživao toliko?" Iz nekog razloga, iznenada sam bio zbunjen.

Ona mi se nasmiješio sramežljivo i kimnula glavom da.

"Oh draga, vi ste u za vrijeme ugodnijim, mlade dame. To je ništa."

Ona blushed ljupko. "Oh, snaša! Nadam se da preživjeti!" Nasmiješila se sramežljivo. "Dakle, ja sam dobra zamjena za Cindi?" Kikotati. Sam zamrznuo u panici. Znao sam, dok sam gledao na nju da je nisam mogao zavarati moj način iz ove.

"Kako ... Kako ste znati o tome?"

"Nisam", kazala giggled. "Vi samo mi je rekao. Upravo sam shvatio da Cindi sigurno dobila utjehu od vas nakon silovanje kao što sam učinio. Bio je to dobar pogodak, ipak. Sam mogao reći usput vas dvojica djelovao posljednjih nekoliko tjedana da je bila oko . Ne brinite, ja ne mislim da bilo tko drugi tko je uhvaćen. siguran sam da Amy ne zna. " Ona je bitna njezina donja usna, pokušavajući odlučiti da li ona treba mi nešto reći. "Osim, ja sam prilično siguran Victoria zna."

Ljubio sam je. "Volim te, Katie Marie."

Bio sam jako iznenađen kad je počela plakati.

"Žao mi je, draga, ja ne bi trebali imati je rekao da".

"Ne! Zar se ne usuđuju uzeti natrag. Vi jednostavno ne znam koliko dugo sam htio da čujem ti kažeš da je." Ona je dirao moje obraz nježno. "To je u redu, znam da ne znači da način na koji bih, ali ću se svejedno volim ja mogu. Volim vas previše."

Katie i ja vodili ljubav nekoliko puta te noći, prije nego što je otišao u svoju sobu u 5:00 prije Amy probudio. Posljednji put, bili smo tamo gdje leži u međusobnim oružja, odmara.

"Mogu li vam nešto reći, bez te dobivanje uznemireni?" upitala je uvjetno. Mrzim pitanja poput da se od žene! To je ne pobijediti poziciju. Sam klimnuo glavom da.

"Vi stvarno vole Amy puno, zar ne?" I nodded opet, koliko je bio da će me uzrujani? "Znam, posljednji put kad je imao orgazam Ti si me zvao Amy. It's ok, ja ne smeta." Ona je `vakati svoje dno usne ponovno. "Znate, mogli biste imati Amy ako ju htjela."

O Bože, JA nije 'trebate znati da!

"Yeah, right. I kako bi ste znali da, maleni?"

"Rekla mi je. Mi smo bili igrajući Truth or Dare i ja joj se usudio reci mi svoje najdublje, najmračnije, većina uzbudljivi fantasy. Okrenula crveno i rekao ne. Rekla sam joj da ne može promijeniti igru u srednji tok, ona je morala reći mene. Ona napokon mi je rekla da je željela da bude prvi koji će voditi ljubav s njom. " Katie mi se nasmiješio impishly. "Želite li mi reći joj da ste zainteresirani? Sam mogao reći da vas je pozvao iz svoje ime kad ste bili vođenje ljubavi za mene, ona giggled.

"Katie! Obećali ste da ne bi nikome reći! Ja bih se u velikoj nevolji. I onda Victoria i ne bih vam moći usvojiti."

"Bio sam samo šalite. Ja ne bih ..." njen glas zašiljen off. "Što si rekao?"

"Rekla sam da bih se u velikoj nevolji."

"Nije taj, te doping! Si rekao ... mene usvoje? Bi ti dečki ... stvarno to učiniti?" Gledala je u mene sa suzne oči i drhtanje usana.

"Da. Sada uzmite dupe stepenicama pred Amy nas hvata i ubija nas oboje. Razgovarat ćemo o tome ovaj vikend." Ona poljubi me i scampered stepenicama.

Ležala sam na kauču za neko vrijeme, sretni. Victoria, što ste mi se u? Amy me htio? Bojala sam se čak i razmišljati o tome jednom. Zašto moj život uvijek doći tako komplicirano?

среда, 24. март 2010.

Pozuda

Nakon obroka, Jordan je rekao zbogom, provjerava njegova bicikla opet prekine i ponovo uspostavi off kuće. On je imao veliki smijeh na lice i komad papira na leđa džep.
Na papiru su napisane neke datume, koji Meg imao razrađen je vrlo sigurna datume pozvati Jordan krug za čaj i 'dodaci'. To je bio njegov dnevnik za pozuda -punjene posjeta do kraja semestra. College djevojke više ne zanima ga. Zrelosti i dobar izgled Meg se ono što je želio, pogotovo jer je bio tako pristupačan.
Svaki posjet je bio ispunjen intenzivnim, aktivna igra koja čuva i Jordana i Meg zainteresirani i sit.
Ali oni su uvijek iznad prerano, a svaki je bio svjestan da je Jordan bio je zbog povratka u svoju obitelj u Africi za nadolazeće blagdane.
Meg je želio liječiti Jordana na svoje konačne subotu popodne zajedno. Ona je pakiran piknik košaru punu domaće Goodies i bocu vina.
Uz to u automobilu spremna, čekala njegova dolaska, sjedio u kuhinji odjeven u plavu svježem kraće ljetne haljine koji su pokazali off joj lik, i sandale. U njoj ona nervoza zrcaljeno joj sandale gore i dolje na nogama.
Ubrzo je vidjela poznati lik Jordana, stoji na vratima. Bio je odjeven u kratke hlače, majicu i otvorene sandale vrat.
"Meg, te izgledaju ukusno, želim ti jesti!" Jordan je najavio, i namignuo sporo i seksi.
Meg blushed.
Stajala je, zagrlila ga je i bez novca svoga magarca.
"Stavite svoj bicikl u šupi, i dobiti u auto. Imam iznenađenje za vas."
Intrigued, Jordan je kao on je pitao i kako su odvezao Meg je rekao;

"Ovo je naš zadnji put zajedno, a ja mislio da bih učiniti nešto drugo. To je lijep dan, a ja sam pakirane piknik košaru. We're off u brda, gdje je miran."
Svaki tako često na putu, Jordana stavi ruku na Meg's nogu, i nježno ga stroked. Ponekad ruku dostigla pod haljinu, a ona ga je kritizirao brzo.
"Vi ćete me off moje vožnje, te nestasan decak!"
"Ali ja ne mogu čekati Meg", Jordan je odgovorio kako su došli do zastoja na crvenom semaforu.
Vi vixen! On je mislio.
"Gospođa Peters! Sram vas!"
Jordan je ruka dosegla pod Megs haljini te je shvatio nešto je nestalo.
"Ne gacice! Šokiran sam!" On se nasmijao.
Svjetla okrenuo zeleni i oni se preselili na.
"Čekajte, gospodine Nestrpljiv!" Meg smijali.
Uskoro Meg isključena s glavne ceste, dolje zemlji putić i gore u brda, kao Jordan rasla više nestrpljivi.
"Što mi je činiti s tobom?" Smijala se, kako su došli do stanice.
Čim ona stavi kočnica, Jordan nagnuo nad nju i podiže poluge, i napravio joj sjedište nasloniti. On podigne joj haljina gore i izložena njezina glatka maca. To glistened vlagom. Meg donijela joj noge gore, noge joj lezi na crtica, i Jordan je dobio između nogu.
"O lijepa maca, I'm gonna miss you. Prede za mene mače."
On je donio svoje lice izbliza i gumiran joj usne sa njegov nos, njuškanje i crtanje u slatki mosusni miris njenog nektara, kao da je pamćenje njene osobne miris. Meg ispuštati meke uzdahe crooning da stvarno uzbuđen Jordana. On je slijedio kroz sa svojim jezikom, liže po njoj maca, jezik jebeni joj i preklapanje slatki vlažnost gore.
Meg's hips okretna i njezin mekani uzdahe postala glasno plače. Njezine noge drmati i njeno tijelo savijeni kao Jordan ju je doveo do tacka orgazma , a on je bio pokriven u svom soku.
"Aaaahhh!" Ona je vrisnula.
"Scream Scream baby!"
Jordan nagnuo Meg i poljubi je teško na usta. Ona je isisan mu jezik u okusio i svoj aromatičnim sokova. Polažu se na pet minuta dok ne bih obje smirio. Jordan Pomilovala Meg's kosu i rekao;
"Nikad neću zaboraviti Meg semestra, a ja uvijek ću vas pamtiti."
"Mi smo imali zabavu zajedno ne?" , Odgovorila je.
Ima je nijedan spomenuti od ljubavi od bilo kojeg od njih. Oni su oboje znali da je jedini ikada idući u biti kratkotrajan pomaže požude među njima.
"Hej, neka je jedu", rekao je Meg, u pokušaju da se svijetle.
Tako su se iz automobila i Meg staviti sjedala i pokupila piknik košaru.
Jordan našli prikladno mjesto, stavite pokrivač prema dolje, gdje su oboje sjedili i uživali piknik zajedno.
Nakon nekoliko minuta, Meg izvukao list papira iz torbe i rekao;
"Slušajte ovo, ja sam ga tiskani off Len računalu jutros. Sam se dogodilo na njemu sasvim slučajno."

Bio je to vrlo erotska prica od seksa internet stranice, a kao Meg ga pročitati do Jordana, ona je skliznula niz njegove zujanje, i izvukao njegov penis. Ona je gumiran gore i dolje na još, stabilan tempo. Grickanje na uho joj tiho udahnuo seksi riječi u Jordanu, Meg osjetio kako je njegov penis throbbed jer twitched i došao na život u ruci.

Onda Meg pognut i isisan ga na leđa joj grla, ali gagged zbog gnusoba.

Piknik sada zaboravili, jer su oboje postali vrlo uzbuditi, Jordan primaju se Meg i njezin valjanog na leđima.

"Potrebno je jebi upravo ovdje i sada!"

On je gurnula njezina haljina kao ona zaključana njezine noge mu okrugli, a uz svemogući uzdiše pokazali svoju veliku mesnati penis u njezinu pokisao mokro pićka.

"Yeeeeessssssss!"

Iznova i iznova je potisak, jače i brže. Nezaustavljiv jecaje ispunjene zrakom. Tada je izdao svoj kremasti cum kao oni sa snagom i dosegao i održao orgazma međusobno usko, malo prije su propali, proveo na pokrivač.

"Mmmmm. Što veliki fuck!" Meg je rekao kako je završila oči.

"Vi kladiti magarac tvoj lijep dama!" Jordan dogovoreno.

Oni su oboje nanijet off to sleep. Kada se probudi da su snuggled u svake druge ruke.

Odjednom Meg skočio, a kako je okupio sve gore, rekao je;

"Hajde pospanac, neka je stavi ove stvari natrag u auto i ići u šetnju."

Jordan slijedili, a kada je sve staviti daleko, oni su otišli u brda za zajedničke šetnje, ne shvaćajući da je sunce nestalo iza tamni oblak. Ubrzo su došli do šumicu. Oni su sjedili i odmarali ispod stabla.

Odjednom Meg izgledao kao ona osjeća kaplja kiše na glavi. Kao što je ona stajala je osjetio još jedan uprskati na svom licu i curiti dolje joj grlo. Utvrdio puta od njezine grudi. Drugi trickled dolje. Slijedi treći. Ovaj put to je bio u pratnji Jordan je usnama. Svi putu prema dolje kako je svoje grudi lizali kiše od njih.

No kiša je sišao brže i dripped od Meg's drenched kosa na njoj već natopljenom haljini koja prilijepiti se njeno tijelo i napravio joj bradavice više istaknuti. Jordan ju je gurnuo protiv stablo i teško isisan na nju tits kroz tanke pamučne haljine.

Meg je cijelo tijelo drhti. Ona nije siguran da li je to od kiše koja seeped kroz njezinu haljinu i napravio joj tijelo hladno, ili od uzbuđenja mladih ergele pred nju i misao njegov penis shafting joj trnce pička još jednom.

Jordan podigao Meg koljena tijekom lopov njegove ruke, kako je srušena njegova kratkih do probadanja izlagati svoje masivne. On je zaglavio je na visokom položaju joj rupa kao ona ukopana joj čavle u ramenima i povikaše;

"Yessssss!"

Opet i opet on baci u nju. Njihova jecaje reagirao krugu drveća kao što su jebeno. Ali Jordan ne pusti gore. Teže i teže, s iskonske snage u kontroli nad svojim tijelom je humped Meg protiv stabla.

On je legao između mokro usisavanje vlati trave i njezin svuče svoje haljine nakvašen. Trava je miris koji će ostati u sjećanju i Meg banaka za dugo vrijeme kao i njena picka. Kao što je kiša nastavila tući dolje na gola tijela su nabasao, prizemlju i stenjali kako su jebeno. Znoj se razlijeva niz njihova gola tijela sjedinjena s kapima kiše.

Ipak, Meg i Jordan osjećao ni hladno kao njihova tijela zadrhti od uzbuđenja i svoja lica contorted s električnom energijom koja coursed kroz njih. Meg drenched svojim pijetao s njom cum baš kao što je on držao do blizu njega i ispuniti joj kaverne za drugi put taj dan s debelim bijelim kremastim hrabrost.

"Oh My God!" Ona viknu.

"O, baby ti si tako dobra!" povikao Jordana.

Odjednom su shvatili da su goli leži u pljusak koji nije pokazao znakove zaustavljanja. Oni su gledali dolje na travu mrlje na njihova tijela. Kako su odjeveni ponovno Meg je rekao;

"Mislim da bih bolje ići i naći utočište negdje. Hajde."

Jordan je uhvati ruku i oni trk od stabala natrag prema autu.

"Gle, tamo," rekao je kako su se na pola puta natrag. "Izgleda kao stara koliba ili nešto. Mogli bismo sklonište. Hajde idemo tamo."

Trčali su niz brdo i došli do kolibe koja se pokazala neka vrsta neiskorištenog baraka. Meg pokušao vrata, koja zahvalno otvoreno kad se okrenula ručkom i gurnuo.

"Hajde onda, moramo sklonište." rekla je za Jordan.

Obojica su u, oprezno gleda okolo. Bilo je nekoliko oskudni predmeti od grubo izrađene drveni namještaj, a stara je peć na drva u kutu.

"Pa netko ovdje živjeli u davna vremena", rekao je Meg ", ali ja ne mislim da to čine i sada, jer postoje paučine na stropu. Možemo ostatak ovdje dok oluja prođe."

Ali Jordan nije bio slušanje. On je bio samo posmatranje napeto na način odijevanja Megs vjerni joj mokro tijelo. To je svaka krivulja u formu tako očito da ga. Bolje od bilo mokro t-shirt natjecanje! To je bio pravi posao! Njezina sljedeća riječi su glazba za njegove uši.
"Mi moramo da se iz tih mokre odjeće i stavite ih negdje na suho."

Jordan je dobio plamenika ide tako da je malo topline. Našli su nekoliko krpa da se brisanje dolje, i svuče i oblači svoju odjeću da se osuši preko namještaja. Onda oni leže na krevetu.

Meg je predložio da bi trebali dobiti neki spavaju, a odjeća suši, tako da se oni pokriveni sa starom dekom kolaž i zatvorio oči.

уторак, 23. март 2010.

Masturbacija

Tko ne voli komade? OK, gay dečki ne, ali inače, svi drugi ljubi 'em. Čak i žene.
Ako oni ne, oni su oko kao bliski kao mjesto mogu doći da tog bića. Žene su se podrugljivo lice vruće s najviše akcije sadržane unutar koje uključuju zavodljiv raskrivanje, masturbacija fantazije grupni seks, a girl-on-girl action.
Naslovnica predstavlja članova sa dobrodošlice dizajna, vijest ispod toga, u zadnje vrijeme obnove niz stranica malo, a zatim ocijenjeno sadržaj u nekoliko različitih kategorija cijelog ostatka stranice.
Jedanput youve 'ispunjavanja taj. 'Obnove daje članovima that've je pregledavanje sadržaja za dugo vremena, neposredna pristup potpuno novi sadržaj. 'Tretira "kategoriji je Twisty vlastiti model featured dio, gdje se svaki mjesec birati hottie i stvoriti mini-site sa svojim osobnim bio, ekskluzivnog sadržaja, te intervju s babe. Ne možete pronaći ono što tražite za pregledavanje headshots? Probajte ga sužava i gdje možete odrediti točan fizičke atribute koji se uključite za uzivanje u svom stanu ili na nekom javnom mestu. Ako ste u glamurozne foto izbojci slikajte ono sto vas zanima i kasnije mozete sa partnerkom gledati i uzivati, slike kategoriji se nalazi izbornik koji dozvoljava vam da pogled setovi od posjetitelja, ažurirati i ekskluzivnosti. Možete koristiti njihov snažan mehanizam za pretraživanje, igračke, odjeću, model atribute za uzivanje i još mnogo toga.

недеља, 21. март 2010.

Fantazije grupni seks

Fantazije i pojmove grupni seks samozadovoljavanje imaju najviše trčao kroz naš um s vremena na vrijeme mogu zamisliti. Nakon čitanja Martha Spacey je članak o njoj iskustvo na grupnjak ili se stavi na blok Gang motocikl je mene ide, u stvari sam pročitao članak par puta više pa je morao priznati da pobudi određene tjelesne osjećaje u meni i ostavljajući vlažnost u moje hlače.
Bog ... kako bi ona su se svi oni momci ... koliko je tamo bio tamo te noći, dvadeset je rekla? Moj um ide u užurbano kao što sam to vidi sve događalo ... ... jedan po jedan. Ja bih imao grupu spol prije nego ja, ali ne i na skali Marte opisao. Tu je šest dečki i ja,. Bio sam toliko naivni da mislite da sam mogao otići na mirna plaža sa šest napaljeni momci, a ne doći na pounced. Mislim ovdje sam bio samo bikini, potpuno razvijeni ženski, pijenje piva i vina, dečki uzimajući hornier hornier i bulji u moje tijelo, koketiranje s njima, onda sam se pozabavila se na zemlju i sljedeća stvar je, moja Bikini Bottom je rastrgan od mene ... oh ja i nogama borili za početak sa, ali kada Mike je u meni, bio sam druga osoba. Nisam mogao prestati samo za jedan, morao sam to učiniti za sve njih ... ali tih šest je bio puno drugačiji od dvadeset. O Bože Morao sam prestati razmišljati o tome, to je jednostavno previše, moje srce i puls su utrke i moje tijelo je sve drhtati.

Pa je jedna stvar da su fantastični ... pravi život je još jedna stvar, a ja čudio ako dao priliku bih i mogao nositi ih sve. Mislim dvadeset dečki jebu vam jedna za drugom ... možda i više od tjedan dana ... ali sve u jednoj noći.

Mislio je to sve samo ne bi otići, on je nastavio uznemiravati moje misli i razmišljanja, da li sam bio kod kuće, na poslu ili van s djevojkama za piće našla sam i fantasying sanjarenje o tome. Stvar je više sam razmišljao o tome još sam htjela da se to dogodi, ali ako se daje mogućnost da ja zapravo ustati i nositi to preko ... ili bih držati u posljednji čas i ostane sigurna, sretna i zadovoljna u roku od moje mašte .

Pa tu je stara i istinito kazivanje. "Budite oprezni što želite za to ... samo svibanj ostvariti"

To je lijepa u srijedu ujutro dok sam vozio između Buxton i Grassmeads malo sam ja znam da je o to biti nadzor datum sa sudbinom. Bio je lijep dan, vruće i ne oblak na nebu, tip dana ste drago da je živ i pravedan ištanje to držati vožnje ... ići negdje ... bilo gdje, who cares? Sam bio idući u haljini u traperice i svjetlo vrhu, ali sam onda odlučio da će to biti gaćice i top. Uvijek sam volio moje traper šorc u tim prigodama i oni show off moje duge noge lijepog oblika ... nije da bih predviđeno ih prikazuje na bilo koji tip prije nego sam stigao na Grassmeads. Put sam izabrao bih bio slikovit jedan, on odšetao kroz neke od najboljih sela u županiji, uz rijeke, kroz šumu i grm, ponekad drveća tvore krović hladu sa vrućim suncem nad glavom ... to je jednostavno tako lijep i prekrasan. Moji prsti odvodom volan na vrijeme uz glazbu iz mog CD-a ... život pravedan nije 'dobiti bilo koji bolji od ovoga. Onda oko pola putne točke, to se dogodilo.

Vi ikada imao da se potonuće i odvratan osjećaj u jami želudac kad nešto pođe po zlu sa svojim autom ... i taj dan kad sam ga dobio, vjeran starim Tommy Toyota počeo se pregrijavati. Ja nemam pojma koliko dugo je to bilo događa. Upravo sam pogledao i vidio mjerila temperatura je jedan dobro iznad gdje je trebao biti i veći.

O, sranje ... sranje ... sranje. Onda sam vidio milostivo znak, mi govori da je piknik prostoru ispred, samo nekoliko metara. Samo oko sljedeći zavoj sam vidio i skliznula u i parkirani. Bilo je uobičajeno dobro čuva ostatak prostora, drvenim stolovima i klupama, sjenovitim stablima i uredno kontejneri za smece ... ništa drugo, naravno, to je bio samo izlet / odmor zaustaviti, ali barem mi je rekao da je na jednom neki će doći po.

Podigoh kapuljača na masu dima, pare ili nešto i ruglo. Upravo sam gledala na to, nisam faintest ideja što sam bio obličje at ili za. Osjećao sam se izgubljeno i napušteno, što je bio tako velik dan ne tren prije ... i moram reći da sam osjećao izgubljen. JA pokušao moj mobitel, ali ovo područje je izvan područja pokrivenosti ... sad sam osjetio čak i gore, ali ho ... čekati. Ja bih čuo auto pristupom i moje raspoloženje podiže, samo da se opet dashed kada automobil zadržao ide. Dva automobila i kamiona prošao i sam početak to panika malo, onda sam čula ono što sam mislio je helikopter ... nema ... nema ni helikopter, ali ono što. Zatim sam ih vidjela kako su došli oko zavoja. Cijelo moje biće bio je ispunjen sa strahom ... moja krv se pretvara u led, to je motocikl banda. Crni kožni odjeven pojedinci sjede uspravno, holding on to sjesti i moliti upravljači.

O Bože ne ... molim br. Vizije o silovanju i tamo su mi odmah misli ... otišli su moje fantazije se stavi na blok.

Oni su me vidjeli i ljušteno od autoceste, zaglušujući zvuk njihovih Harley-u kao što su kružila oko mene ... onda šutnja kao što su se zaustavili svoje strojeve.

Veliki bradat tetovirane sirovu, koji je bio njihov vođa, dođe k meni.

"Pa sad malo dama ... Čini se da ste u nekoj vrsti problema?" He asked.

Jedva sam mogao odgovoriti, vruća kao što je bio sam hladno sa strahom pravo zatim.

O Bože br. Please don't rape me ... please ... bila je jedina misao prolazi kroz moj um.

On nagne auto i uzeo pogledati motor.

"Nemam pojma što nije u redu s njim ... ja ... Upravo sam otvorio poklopac motora i iz svega ovoga je dim", rekao sam

"Parna ... malo dama to je para ... ... ne pušiti .... izgleda imate poprsje vodu i motor je pregrijan ... nadamo se zaustavio na vrijeme, a?

"Pa ... Mislim da sam učinio", odgovorio sam.

I uze gledati okolo kao drugi siđe iz svoje cikluse, neki ležanje na travi, što drugi prema nama.

Kao da čitate moje misli, rekao je šef momak. "Opustite se malo dama ... nitko neće vam naškoditi ... suprotno onome što vam reći ne idemo okolo molesting žene" onda mi je dao ulijeva osmijeh. Nekako sam njemu vjerovala i osjećala napetost odvoditi malo.

"Drago mi je to čuti ... mislim na vas tako čuti mnoge priče o bikie bandi i ono što im je činiti da žene", odgovorio sam.

"Ne ... ne vrijedi ... samo one koji pristaju da ga odgovori on.

"Oh vidim", odgovorio sam i blushed svijetli crveno na misli koje se upravo vratio na moje mišljenje i istovremeno izmjere svi vozači u ovom području.
"There's dvadeset nas malo dame ... ako je to ono što Vaše razmišljanje"

Bog mogao ovaj Gvido čitati moje misli. "Ne ... ne sam ... bila sam samo ...." Sam prekinula off ... trudim da mislim na nešto za reći

"Pa mislim sam čuo toliko priče, mislim o tome da stavi na blok i slično ... ne da se stvarno dogoditi se sa te momački?" Bog Nisam mogao vjerovati sam samo bih pitao da ... tko je taj tip , moj otac ispovjednik ... Samo sam trebao šutjeti prije nego što sam iskopao rupu previše duboko.

"Da i to je uglavnom istina, da mi imamo blok i da mi ne stavljaju žene na to"

"Oh Vidim"

"Ali kao što sam rekao ... samo one koji su suglasnost za to ... one koji ne postanu počasni članovi poglavlja"

"Oh pravo"

"Ne bi razmotriti postati član would you?" Je pitao s bezobrazan osmijeh.

"Oh ne ... ne ... hej ... Mislim da je dvadeset dečki strašno puno" sam bio idući u reći penis, ali samo kratko prestao. "To je strašno puno dečki" Onda okreće prostudirati dvadeset jahača. Moje misli i fantazije vraća na brzinu deformiranje, pa čak i uzbudljiv u moje bokove.

Njegove oči bile raking moje tijelo, svoje fantazije na umu i ono što želite učiniti za mene.

"Oh Siguran sam da bi nas mogao obraditi sve ... mi bi voljeli da vas je počasni član poglavlje malo dama ... what's your name ... ja sam Gus by the way"

"Oh ... Lisa" Ja ponuđenih

"Pa Lisa mi bolje bih vidjeti što možemo učiniti o tom auto od tvoje eh?"

"Pa ako bih mogao biti pravi zahvalan, ti si jedini koji su prestali", rekao sam

On je pitao par dečki pogledati i vidjeti ako oni mogu ništa učiniti sa automobilom. Dok oni tako da sam uhvatio moju vodu omot i sjede s Gus i prijateljima, razgovor i razgovor. Bio sam iznenađen sam se pitala kako mnoga pitanja o životu bicikl i kako su živjeli. U isto vrijeme moje misli ono što je čudnovato kako moje fantazije i upravo ovdje i sada sam bio na ulazu u priliku da moje maštarije ... fantazija koja bi mogla postati stvarnost, sve što sam morao učiniti bio je acquiesce na njihov poziv. Pogledao sam od jednog tipa u drugi, pokušavajući zamisliti da sam mogao uzeti njima na sve. Tu bih se malo ili nimalo vremena odnosno intervala između jedan tip i sljedeće, kao jedan završen sljedeći će biti spreman za mene.

Moje misli su iznenada pokvario u.
"Žao nam je što je to bilo?" Pitao sam

Gus je pitao pitanje.

"Pitao sam, ako ste mislili da bi nas mogao odvesti na sve ... to je ono što su mislili, zar ne"

Opet sam blushed svijetli crveno, kako bi ovaj tip pročitali moj najveći unutrašnji i intimne misli.

"Oh gosh ... ne ... ne ..." Počeo sam protestirati.

On je držao ruku mi je plomba dalje.

"Samo budi iskren prema sebi ... priznati da ste bili ... vidio sam da izgleda na mnogim drugim licima ... govori mi mnogo ... da ste bili razmišljam o tome nije bilo vas ... samo malo?"

"Pa, da ... da sam bila ... ali mislim, dvadeset dečki, ja stvarno ne mislim da bih mogao nositi sa tom puno?"

"Don't pod sebe procijeniti ... drugima prije nego što imate ... i nema sumnje da će se nakon druge ... samo mislim o tome kao davanje sebe noći smicanja zabave i užitka"

"O, sranje ... ne znam ... ja stvarno ne znam", moje srce sada utrka s uzbuđenjem.

Samo tada Red je došao na to nam stvarno nije mogao učiniti mnogo kako bi riješili problem par novih dijelova su bili potrebni, što oni nisu imali ... brzo krpa posao je bio najbolji, ali to ne svibanj prošle i malo više milja niz stazu, a ja bih imati jednak problem.

"Pa Lisa, zašto ne trzaj vožnja na leđa mog bicikla u Grassmeads. Ja ću ostaviti Crvena ovdje sa svojim autom da ga čuvaju, Jess pronalazi dijelove, vraća se s jednom od ostalih članova i donosi vaš automobil natrag do kuda ste borave za noć.

Mislio sam o tome i pristala na poziv za lift.

Bio sam dao šlem i napet sam nogu na sjedalo iza Gus. Hujanje Harley-ih bio je zaglušujući kao što smo otišli na piknik prostoru masa.

Ima nešto o tome na bicikl vrstu slobode je da ne dobijete od iza upravljača automobila. Jahanje druge polovice putu do Grassmeads bila ugodna iskustva i nisam mogla dobiti pozivnicu za ulazak tih dečki za zabavu i rekreaciju iz mog uma. Ja bih bio drži sve ove misli ... sve ove fantazije o njima i niske i gle: tu je bila prilika ... ja mogao pretvoriti maštu u stvarnost ... ali sad da sam imao priliku sam stvarno imati volje i hrabrosti da ga provesti . Uskoro periferiji Grassmeads je na nas i Gus signalizirao svoje sljedbenike da navući.

"Gdje želite da vas odvesti Lisa ... ili želite da nam se pridružite u noći?", Upitao je razvukao je osmijeh.

"O Bože ja ne znam Gus ... Razmišljao sam o tome, ali sam se uvijek rado vraćaju do dvadeset momački ... to je puno dečki"

"Pa to je na vama ... to je lako za mene reći skok u i to ne učinite, žive samo jednom i sve one druge kliše je ... na kraju to je do vas"

I malo mojih usana ... dno. težak to izraditi moj um gore. Ako sam rekao ne ja mogu požaliti tome kasnije ... isto tako, ako sam rekao da ja još uvijek može požaliti taj način ... odluke .... odluke.

"Da ... da .... Let's do it", rekao sam, sad moje srce lupa, sada ima donijela odluku i složite ga.

Ja visio na čvrsto kao bicikle upletena i okrenuo, što ima glasan putu prema njihovu sjedištu. Bio sam prilično iznenađen na veličinu imovine. To je bio na rubu grada i na velik dio više ... da samo kuća ... veliku kuću, baca, baca rad i visoku ogradu utvrđen ga okružuju. Oni su očito htjeli bez uljeza ... imao sam napravio pravu odluku? .

Oni su na malo izvan zaustavi, dva fortifies vrata otvorena.

"Pa Lisa ... jedan posljednji priliku reći ne ... jednom unutar vaše ...." On neka implikacije vožnju.

Ja se proguta i kimnula. "Ok ... ... Let's go Let's do it"

Bio sam brzo odvezao u preko ... kroz vrata u Lion's Den ... slijedi ostatak čopora. Kao jahači izrezati svaku od bicikla ... bilo je tišina i ja gledao kao dva velika vrata clanked zatvorena i teške vijci potisak na mjestu ... to je to ... nisam mogla okrenuti leđa ... večeras je meni bila je Lisa

Ja skinula kacigu Gus je mene posudili.

"Ok ... dopustite mi da vam pokazati oko mjesta ... naš skromni dom"

Moje noge osjećala poput gume, moje srce je kucalo, bio sam uzbuđen ... ožiljcima ili malo od oboje valjda. Znao sam što ležao ispred ... što se očekivalo od mene, ali kako bih to podnijeti. Ulazi kroz glavna vrata, bio sam u pratnji drugih vozača, ostali članovi, svaka soba je on meni pokazao, bilo je ostale članove o lounging, lonac pušenje, pijenje piva, njihove gazes sljedeće moj pokret.

"Er Mislio sam da je bilo samo dvadeset od vas Gus .... Tko su svi ti drugi momci?" Pitao sam

"Oh Zaboravila sam vam reći ... ima trideset nas u svim ... neki nisu danas ride"

"O Bože ... Ne ... ne Gus trideset ... molim recite mene to nije trideset I'm očekuje da ....?"

"To fuck you ... je da je ono što ste bili će se reći ... oh ne ... ne brinite, tako da ćete nam se obraditi sve ... vidjet ćete"

Ali bio sam zabrinut ... dvadeset, i ja bih obračunati i pomiriti se s ... ali odjednom sam sada imao još desetak momci boriti s ... po, broj zadržao trčanje kroz moju glavu ... trideset momački momački ... trideset, koliko dugo bi to uzeti trideset dečki da me jebati, O Bože ono što je sam učinio ono što je imao ... ja sam neka u za?

Gus me uzela iz jedne prostorije u drugu, jednog područja na drugo, kompleks je ogroman ... onda smo došli do njega. "Soba" sastanak kuća, soba za zabavu, što god vam je stalo da ga nazvati. Iznad vrata je bio znak. "Rats gnijezdo", a drugi znak proglašenje kod uredan haljinu ... ili svući god prigodom svibanj zahtjev. Bilo je ovdje dolje s jedne strane, najimpresivniji bar, bar da se ne bi gledati iz bilo kojeg mjesta u pub. Zidovi su bili ukrašeni s drugim suveniri, slike biciklista i bicikala, zastave, a družba zakrpe, bik rogovima, krava rogovima i bilo koje druge vrste materijala su smatrali prikladnima za prikaz.

"Imamo goste iz vremena na vrijeme ... tako da ćemo morati napraviti im dobrodošlicu i osjećati dobrodošao", rekao je Gus ukazuju na traci, ali nije bio bar da su moju pažnju. U sredini sobe bio je "The Block", mjesto gdje sam trebao biti žrtvovani. Bilo je o veličini ili možda veće od kralja veličine krevet i podložena sve više u crnoj koži. Gus je vidio mene gleda na to.

"Da med ... to je to ... to je tamo gdje je sve održat će se ... come on let's take a closer look"

Sam za njim do centra. Crna koža padding bio čvrst, ali mekan. I pritisne moju ruku u tkaninu, testiranje svojih mekoću.

"Ok med ... susret s you're odobrenje"

To je bio mekan, ali firma je koža bila topla od sunca dana koji je bio sjajan na njemu, neposredno iznad stropa je imao stakleni krovni prozori, dopuštajući i zrake sunca da padne na to, kinda naglasili cijeli blok, što ga čini centar atrakcija, koje nema sumnje da je ... dobro večeras da će to biti.

"Da ... da, mislim na taj način", rekao sam, prilično nervozno. Pogledao sam danas okuplja skupinu dečki kao proširila vijest da je žena imala dobrovoljno ići na blok večeras. Oni su svi zainteresirani da vidite tko je ova žena ... jedne su idući u biti jebeni u nekoj fazi.

Sada znam što trema mora biti kao što je, u nekoj fazi sam bio idući u biti pitan to obaviti ... za obavljanje svih ovih momački ... nije bilo linije za učenje ... ne proba obavezna ... sve što sam morao učiniti bio je ogoliti pred im i sve ostalo ... i ostatak će se pobrinuti.

"Želite li popiti ... ili nešto pojesti prije akcije Lisa?" Gus pitao

Ja bih izgubila apetit za hranom ... ali dobro žestoka pića bi ići dolje i upravo sada.
Sam odbio hranu, ali je prihvatio poziv na piće.

Prve dvije dvokrevetne Bourbons siđe brzo pravi, a nakon toga hladnom Lager. Kao što sam pio Gus napisao imena na Clipboard, oni su imena članova u redu starješinstvo ... onih koji bi mi prvi, drugi, treći i tako dalje. Onda kada su svi veterani su odabrani oni iznese kantu sadrže plastične diskove, svaki disk ima broj na njemu. Nitko stariji članovi trooped prošlo, izvadio disk i predala se Gus, naziv i broj stavljen na listu. Gus samo gledao u mene i nasmijala ... nije bilo potrebe za objašnjenjima. Do vremena list je bio ispunjen s imenima, Ja bih imao dosta nekoliko pića, kad Gus, rekao je
"Pa hajde Lisa ... Mislim da ste imali dovoljno da se pije ... vrijeme je za obavljanje"

Piće je pomogao otupio moja osjetila i sam stumbled malo jer je on vodio me na sredinu sobe i "Block"

"Želite li da vam pomogne razodjenuti ... ili možete sami upravljati"

"Ne ... ne ... ne mogu upravljati samo dobro", rekao sam, malo nejasno izgovaranje riječi. Gledajući na skupu mnoštvo leering grinning lica

Nije bilo mnogo za uklanjanje, svjetlo boje vrhu, par trapera gaćice, grudnjak i ne daj Bože par štedljiv gaćice, ja peeled off top i gaćice, ostavljajući ih ispustite na pod. Stalna polovine gol pred trideset požuda-oslobođenje dečki, osjećao sam se vrlo, vrlo osjetljiva, Skenirao sam leering lica po sobi. Ili alkohol je igranje varalica sa mojim vida ili .... bog postoji činilo više od trideset dečki pakiran u da me vidi. Bilo je murmurs odobrenja kao što sam maknuti moj grudnjak, otkrivajući čvrsto zaobljene grudi, ali još više promukao razgovor, vikanje i pljeskanje kad sam maknuti moje hlače i objaviti moje svježe obrijana maca ... zapravo mi je baš bih ga obrijati tog jutra. Ja stvarno ne znam gdje staviti na sebe. Osjećala sam nespretan .... zbunjen i htjela pokrenuti, sakriti, pobjeći sa scene, ali je znao da je nemoguće. Sam imao kamo otići i sakriti ... ovaj dio mi nije ušao u jednadžbi, u moju maštu. U mojoj fantazija sve je bilo tako jako jednostavan, samo bih ležala natrag i uzeti ih jedan po jedan i na kraju samo mirno hoda ... nekako sam imao osjećaj da je neće biti sasvim kao što je to.

"Na blok med ... kao što sam predsjednik poglavlju najprije dobiti ... onda je red funkcija", kazao je Gus

Sam zasadio moja guzica na crnom kožom blok zamahnuo moje noge okolo i ležao na leđima. Ona osjećala toplo protiv moje kože od sunca vruće ... nekako vrlo umirujuce i zaista udoban

"Hajde dušo ... ste bili prije nego jebeno, dobiti one lijepe noge od tvoje otvorene ... širiti ih široko razmaknute, preuzima poziciju kako oni kažu .... Ja želim vidjeti taj lijepi pička od tvoje"

Ja izvukao gore moj koljena i širi noge apart .... I uze duboko disanje i tiho reče: "Oh moj Bože".

"Još jedna stvar prije nego počnemo dušo ... I'm gona imati Jeff videokaseta prvi dio ... želim vam reći da je kamera radite ovo na vaše vlastite slobodne volje ... ne želim da vikanje silovanja kasnije ... . ok? ", kazao je

петак, 19. март 2010.

Samozadovoljavanje

"Što je sljedeće na dnevnom redu, Carol," Dr. Cameron Fixx pitao njegov sestra, "Nadam se da ništa teško!?!" "Nema takve sreće," rekla je uz smijeh ", imamo žene u čekaonici s tim što mislimo da je i utjecalo umnjak. "zadovoljavanje zene Da li imamo datoteku na njoj već, "doktor pitao!?! "Nope, potpuno nova pacijenta," Carol je odgovorio: "ona je samo preselila u grad i kaže da nije vidjela zubara u više od deset godina, i mislim da ja mogu vidjeti zašto, ona se prepala do smrti." Koliko je ona , u svakom slučaju, "doktor pitao:" možda ona je glavni kandidat za naš novi tretman tehniku!?! "" Ona izgleda da se oko četrdeset pet ili tako, "Carol je odgovorio:" a ja mislio isto o liječenju. "" Pa, neka je ne držati dama na čekanju ", rekao je dr. Fixx sa osmjehom", pitajte ju i. " zadovoljavanje prstima
"I'm Dr. Cameron Fixx, i ti si Miss Zime, to je pravo!?!" "Uh, da, ona je odgovorila:" Kaye Zime, JA pravedan je dobio u grad prošli tjedan, ja radim kao urednica lokalnih novina "." Pa to je lijepo da ste se kao član naše zajednice ", rekao je doktor dok ushering Kaye na ispit stolica", sada, let's imaju pogled na taj zub. "Nakon što joj zube temeljita prelaženju, dr. Fixx naredio niz x-zrake kako bi se utvrdilo da li Kaye Zime doista imaju utjecali na zub, ali iz gleda stvari, da je točno ono što je ona. zadovoljavanje partnera
Deset minuta kasnije Carol predao Dr.Fixx samo razvijene slike, a nakon samo minute lektira je najavio: "Bojim se da smo bili u pravu na prvom mjestu, imate utjecali umnjaka u donjem desnom kvadrantu, pa su išli morati ići u i očistite ga van. "Dr. Fixx mogao vidjeti odmah da Kaye Winters je rasla sve više napeta i usplahireno na sam ipak da je oralna kirurgija. je na to glanced Carol i pažljivo broached temu tražeći tiho, "Vi ste stvarno nervozan zar ne, Kaye!?!" "Vi ne znate pola toga", ona polovina moaned, "I'm tako blizu ponestaje ovdje vam ne bi vjerovao. "Pa neka se ne da," Dr. Fixx, rekao je tiho, "mi imamo plan." zadovoljavanje muskarca
"Ohhhhh, vraga ovu stvar boli", Kaye Zime moaned držeći joj bol vilice, "si rekao nešto o vlasništvo plan!?!" "Uh, da," Carol je odgovorio: "Ovo je vrlo neobična tehnika, ali mi kako naši pacijentice nam se zahvaliti kad je liječenje gotovo. "Oh, ovo je bolno", dok je grimacing Kaye, rekao je, "bilo što, samo da bol otići." Okay, "Carol odgovori tiho, prva stvar da će liječnik učiniti je dati vam pucao od smijeha plina da se rub od od boli, nakon što je stupio na snagu, on će vam dati par snimaka boli ubojica pravo na svoje čeljusti, a onda, i ja znam ovo zvuči ludo, ali to stvarno radi, ja ću podići svoju haljinu i umetnite ovaj vibrator u vagini. "W-zašto bi što trebate učiniti je," Kaye pitao dok je u očito boli!?! "" Vrlo jednostavno, "Dr. Fixx upade", ako imate orgazme, sigurno neće biti ništa kao što razmišljam o ovozemaljskom kao stomatologija "." Oh, oh, oh, molimo Vas da žuri, "Kaye Winterws moaned," učiniti ništa, ali samo to učiniti. "
"U redu, Kaye," Carol pitao: "Možeš li me čuti!?!" "Oh, da, to je puno bolje", rekao je Kaye nasmijana, "Ja jedva mogu osjećati bol sada, hvala vam toliko." "To je vrlo dobar, Kaye, "Carol je odgovorio:" sad idem umetnuti vibrator, pa samo stavi leđa i opustite se. "laughing gas je sigurno dobro radi svoj posao, kao i Kaye je osjećaj kao visok kao zmaj, a kao rezultat nije ni primijetila kad Carol podigne joj suknju i tugged off joj gaćice. "Moj imate prilično donje rublje," Carol primijeti dok poduzetan Kayes noge dovoljno daleko, osim da se vibra unutar nje. "Oh moj", nasmija Kaye, "da tickles, Take It Easy". "Kako da se osjeća," Carol pitao!?! "Ne osjećam se stvar", Kaye giggled, "jeste li se zaista sviđa moje gaćice, oni su ružičasta ya know!?!" Carol nasmiješio sada sretan pacijenta i tiho reče: "Ja ću to okret na sada, dragi, tako da pripremite se. "Kaye je nesvjestan bilo i sve, to je sve do malo vibra naglo počeo zujati duboko u tamne dlake joj maca.
Kayes oči rastao širok kao puni utjecaj malo zujalo swept preko prepona uzrokujući joj joj da stenjati i gotovo odmah ukrutiti kao orgazam oprana nad njom. "W-vau", kazala je mucao, "II nisu sperma kao da je u dugo vremena, hvala vam toliko." Dr. Fixx valjane oči u njegovoj sestri i nastavila uzimajući dolje na posao pri ruci, da se uklanjanjem Kaye Zime 'umnjak. Jedini problem je da svaki jedanput in kratak vremenski razmak Kaye cijelo tijelo će početi dršćući kao drugi vrhunac će sada rušiti joj hiper osjetljiva vaginu. "Mislim da je postavljanje nekih vrsta zapisa," Dr. Fixx komentirao je dok je radio njegov skalpel u Kaye čeljust, "koliko orgazama bi ti reći ona je imala, izgubila sam brojati pet!?!" "Ne znam", Carol je odgovorio, "ali pogledajte gdje joj je ruku." doktor glanced više prema svojim sestra, i nevjerojatno, Kaye Zime su joj ruke gore Carol je suknju i bila je miluje ispred nje stidnici.

"My gosh, Carol," Doktor je odgovorio, "ne morate na to da joj ne da, samo povuci svoju ruku daleko." "Želite li mi učiniti nešto što svibanj joj uzrujan," Carol pitao malo hoarsely! ?! "Uh, ne," Dr. Fixx odgovorio je, "ali se zvuk malo napeti." T-napeta nije riječ za to, "Carol gasped," reći što hoćete, ali ovo prava dama zna gdje je klitoris je, a Ispričat ću vam ona ne zna što da s njom, ohhhhhhhhhhh myyyyyyyyyy. "Na prvi Kaye Winters je zadovoljan trljanje ispred Carol's Panty odjeven vuvla, ali kao sekundi pretvorio u minute, postupno počela prstima klizi unutar elastične noge bendova, gdje su naišli Carol je vrlo dlakave maca usne. "Oh, oh," Carol gasped opet, "S-ona je unutar moje gaćice, ohhhhhh bog da se osjeća tako lijepo, ohhhhhh, ona je meni podvlačenje, ja volim samo dobivanje moja maca fingered, mmmmmmm to je tako lijep." Dr. Fixx radio kao brzo kao što je ljudski moguće, ali sada sa dva vrlo uzbuđuju žene boriti s, morao bi bili sigurni da je on pažljivo završio posao pri ruci, koja je, naravno, vodeći brigu o Kaye Winters 'okužen zub.

Iako Carol nije postignut orgazam, ona je trčanje čupav linija između puke uzbuđenja i vrhunac, a ona je bila gotovo siguran da Kaye Winters je to događaj na namjenu, pa kad dr. Fixx konačno objavio da je završio, Kaye izdvajali zujanje vibe od nje maca, te s nevjerojatnom spretnost, skliznula malo zujalo do Carol haljina i na parenje joj maca. Ako je uzeo pet sekundi da bi bila dugo vremena, jer je gotovo odmah Carol's pussy potrese pet ili šest puta redom kako joj pička Otrgnut u seriji najviše nevjerojatno zadovoljavajuće orgazme je ikada doživio u svom životu, sa ili bez čovjek. Dr. Fixx samo bespomoćno promatrali kako dvije žene groaned u bijedni zadovoljstvo kao njihov cunts naizgled dosadan od seksualne kontrole, ostavljajući obojica dahtanje za zrak kao i njihov metak krvnog tlaka kroz krov. Carol noge bile toliko slabe od seksualno zlostavljanje ona je pretrpio da je polako klizila na pod, dok povlačenjem nemilosrdnog vibra od nje preko grijan maca.drkanje picke
Dr. Fixx praktički trčao za svojim palim medicinska sestra, a kao što je bio pokušava joj pomoći da joj noge, bio je zapanjen kao seksualno zaraženih sestra praktično grču njegov zadebljanje montaža iz njegove hlače i gotovo proguta ga cijelog. Ogorčena glasan Kaye Zime uspio mrmljati: "komina ga van, Carol, komiti svojim velikim phrick." Dr. Fixx gledao dolje na njegov slatka mala sestra sa svojim velikim pijetao joj niz grlo, a dok je on često se pitao kakav je zajeb bi napravio, on nikada nije u svojim Wildest Dreams shvaćen da bi ispasti da se seksualni sportaš. Kao što je napetost u njegovoj torbi matica rasla intenzivniji, a njegov orgazam je bio blizak, Carol trzanje na vibru s njom slobodne ruke, a baš kao i sperma jetted iz njegove savjet svog super tereti kurac, ona se zabili malo zujalo u njoj pička sa takvom okrutnošću da dr. Fixx bio malo zabrinut o stanju njezina pička. drkanje
Nakon što je svatko imao priliku da siđe sa svojih visokih, Kaye Zime mumbled po njoj gaze napuni usta, "A ja sam se bojao da idu u zubara, samo izgled ono što sam bio nedostaje." "Da", rekao je liječnik na obje žene, "samo pogledati što youd 'imati je propustila.
Fatalna zena

среда, 17. март 2010.

Napaljena kucka

Hodao sam gore iza kratak ženski, diviti joj brineta kosu koja je došla na pola puta prema dolje leđima, i sa moje ruke, uhvatio njezin struk. Ona squealed, preden i oko, njezin dvostruki-D grudi skoro me smacking u stranu, kao što sam smijali njoj pusila, ona se derao, "Damn Steve, ti me scared!"

Rekao sam sa drugim smijeh, "ja to značilo Rita, kako si?"

Bilo je pre-igra toplo-up, i vilenjak pogodak stakla, izrada smacking glasan zvuk, kao i ona nasmijala se do mene, govoreći napaljenasex u kancelariji: "O, baš fino, gdje je Darlene?"

I sighed, "Home, još uvijek nisu raspoloženi za hokej. Možda kad doigravanju svitak okolo ona će biti." Vidio sam čovjeka pristup, a on hollered out, "Hej Rita, what's up?"

I nasmiješila, misleći možda Rita napokon ima dečka, dok sam vidio vjenčanju bend na svoj prst. Rita zagrlila guy, govoreći: "Hi Joe, ništa više." Gledala je i ukazao na mene, "Znaš li Steve?" On je glavom nema, a ona reče: "Joe, to je Steve Komore. Steve, Joe Moore."

Sam ispružio ruku, s njim govoreći: "Oh yeah, Rita mi je pričao o vama."

I nasmiješi se, "Pa, to bi mogao biti zanimljiv pusi ga kucko."

Rita giggled njezin djevojački cerekanje. U trideset pet, ona još uvijek izgleda i zvuči kao da je u ranim dvadesetima, baš kao i kada smo prvi je dobio to znati joj tijekom desetak godina. Tada je bila naivna mala stvar, cvatu hokej junica. Na sreću, ona je naučila izgubiti neke težine, te je vrlo lijepa, ali još uvijek vrlo naivan. , A od prošle sam čuo, još uvijek djevica. Loša djevojka lov i spremanja za Mr. Right.

Mi čavrljao na malo. Govorio hokej i takvih. Ispada Joe tek preselio ovdje prošlog ljeta, kao i ja, koristiti za igrati igru sve do nedavno. I kao ja, njegova supruga su ga objesi klizaljke as well. Ja točno pogađate sa svojim godinama da se oko moje, u četrdeset dvije.

Nakon što je napustio, rekao sam: "Pa, da je vaš dečko?"

Ona blushed, "Nije teško, on je oženjen, baš kao i vi." Ona je uzdahnuo: "Kako to da sve one dobre poput vas dvije su uzeti?"

"Ne znam, Rita, ja ću pitati moju ženu." Rekao sam, uz smijeh.

Pre-igra je sada gotovo, i JA je napravio moj put do moje sjedalo. Pila Joe preko arene sjedi sam, kao što sam smjestio u i gledao Mačke se igra ide. Imamo dobru momčad ove godine posebno, i izgleda kao s čvrstog goaltending imamo, plus dobra obrana, trebamo ići daleko u doigravanju, koje započinje u nekoliko tjedana.

Nakon što je igra, JA je napravio moj put do kuće, a pronašao moja žena u krevetu, čitanje. Stripping down, ona upitala: "Kako su oni večeras?"

"Dobro, mi je osvojio četiri prema jedan." Rekao sam, kao što sam indeksirao pod pokriva s njom, dajući joj brz poljubac na obrazu.

"Pogledajte bilo koji od cure?" she asked. Kada smo išli redovito, ona je postala prijatelj s grupom neudate žene, uglavnom hokej junica, a neki čak groupie tipa.

Rekao sam: "Ne, dobro, vidio sam malo, ali nije bilo razgovora napaljena. Osim Rita."

Ona smirked, "Ona je dobila još dečka?"

"Ne, kaže one dobre poput mene i neki tip po imenu Joe su svi uzimaju."

"She's got to pravo."

"Oh draga, je da pomalo i nema ljubomoru?" Sam rekao, rugajući joj.

Ona spusti svojoj knjizi, "Ne ni početak. Znam da Steven, ako je dopušteno da, ti bi zasigurno vijak da djevojčice mozak."

"I tako bi bilo koji drugi čovjek u Americi, tako što je tvoj point?"

Ona je upravo drmati glavu i ode natrag u čitanju. Ja spustio sam glavu, i gotovo je za spavanje, kada je ona upitala: "Tko je Joe?"

"Ha?"

"Rekao si je ona htjela čovjek poput vas i Joe! Tko je Joe?"

"Ne, ona je dobra one poput mene i Joe su poduzete." Rekao sam joj ispravljanja.

Ona je uzdahnula i gađenje, "Što god! Sad tko je ovo Joe?"

"Samo ga upoznao, malo kraća od I. udana, o svojoj dobi. Blizu iste težine." I sighed, dovraga, on je plavuša? "Pakao Darlene, ne mogu se sjetiti potpune detalje."

Ona je otišao leđa to čitanje, a ja sam otišao na spavanje, ne razmišljam više o tome. Zašto bih? Uostalom, ja sam čovjek!

Darlene s druge strane. Mi smo imali doma igra sljedeći tjedan, i prije nego što sam bio spreman ići, rekla je: "Hold on, idem s tobom." I sighed, ne znajući zašto iznenada ponovno interes za hokej, ali sam strpljivo čekala, jer je ona dobila joj kaput, a ostavili smo za igru.

Imaš neki mjesta na posjetitelja plava linija, i sjede samo na početku warm-up prozora. Darlene bio obličje okolo, a ja ne stvarno je plaćati mnogo pozornosti na nju. Kao što sam gledao ih zagrijati, a ona stade, govoreći: "Ja ću se vratiti na malo pusi."

Ona jedva registrirani, jer ja dont 'ravan sjećati se njezina odlaska. Jednom toplo-up su izveli, krenuo sam za koncesiju stajati i kupio lijepo odraslih napitak, i vratio se u svoje sjedalo. Igra počeo, a ne Darlene. Oh well, ona vjerojatno je u razgovoru s jednom od junice negdje. Midway kroz prvi, sam je vidio. U krajnjem kutu, sjedio s Ritom na nju lijevom, a na drugoj strani Rita, žena nisam prepoznati. Crne kose žene, o našoj dobi. Previše daleko za reći mnogo o njoj. Ali sam gledao uz nju, a prepoznao je momak, bio je Joe. Dakle, Darlene je upoznao Joe i njegove žene, može biti zanimljiv.

Razdoblje je završio, a ja je otišao to dobiti pivo. povratku u svoje sjedalo, našao sam Joe me čeka. Sam ispružio ruku, govoreći: "Hi Joe, umoriti od tri žene?"

On chuckled, govoreći: "Da, tvoja žena predložen dođem i držati te tvrtke." On je kao i pivo, pa sam sjedio i mi pucali sranje o svemu, kao što smo gledali ostatak igre. Saznali više o njemu, i on o meni. Mi smo razgovarali hokej, rad, prostor, i naravno, naše žene, koja nas je dovela do Rita. Obojica priznao htjeli smo da nokat joj dupe, ako se naše žene se ne bi saznali.

Nakon utakmice, moja supruga je došao leđa, a mi ostavio, rekavši Good-bye Joe kao on je napravio svoj put do njegova supruga. Na putu kući, ja pitao: "Dakle, ja se to ste imali dobar provod."

Smiješila se, "Da, Dannie je slatko."

Smijeh, rekao sam: "Dannie mora biti crne kose djevojka u braku s Joe."

"Vi niste ju je sreo?" pitala, a ja potresla glavu br. "Oh, dobro, mi smo ih ima na večeru sljedeći vikend kad Mačke su na putu."

Nasmijao sam se, valjda moja supruga je napravio novi prijatelj. Ona ode na oko Dannie, te dodajući stvari o Rita. Činiti Dannie nije previše siguran o Riti se oko nje mužić. Ja samo nasmiješi, ne govori ono što Joe i ja razgovarali tijekom igre.

Sljedeći vikend, svi smo imali večeru, a ja Darlene ugostila Rita, Joe i Dannie. Konačno je sreo, a na kraju i dobio to je provjeriti. Ona je stajala palac viši od moje žene pet-četiri okvira. A joj vitičasta jet-crna kosa ramena. Ona je bila tipična kućanica, prekomjerna težina. Vjerojatno o istom kao i moja supruga u jednom do osamdeset. Ali joj grudi bilo gdje u blizini Darlene's 42dd.

Bilo je jako lijepo večer. Darlene i Dannie bili cvokotanje daleko cijelu noć. Rita je bila i njezin udio čini kao dobro. Joe i ja samo o sjedio i pio pivo, i gledao Red Wings na satelitu.

Za posljednja tri tjedna sezone, otišli smo na svaku domaću utakmicu, i svih pet nas sjedili zajedno. Tada doigravanju počeo, a nastavili smo trend. Prva serija je bio najbolji od pet. Mi swept naš protivnik u tri. Sljedeći niz je polu-finale, najbolji od sedam, i da je pet igara. Bilo je tijekom drugog igra koju sam čuo nešto što je Darlene rekao, ali ne mislim mnogo toga. Ona je rekla da Dannie nešto o nama njima žele pobjedu, dajući im nešto za igrati. No, način na koji je to rekao, nešto što će učiniti nešto ako momčad pobjeđuje. Ja se slegne off, i ne mislim ništa više od toga. Ako Joe znao što je, dovraga, ona je govoriti o, nije rekao.

Finale je započela u utorak i imali smo prednost kuće led. Igra je osvojio jedan, a zatim igra dva. Game tri su nas pobijedili u produžetku tamo, a mi smo ih tukli u vlastitoj klizalište u četiri igra u nedjelju. Igra nije pet do srijede, a mi smo imali let down, uzimajući puhano od pet do jedan. Game šest je bio daleko, u petak navečer, a ja sam bila šokirana kad Darlene predložili smo ići na to.

Sada, sve hitove tijekom vremena, uvijek smo imali večeru zajedno, a nakon igre koje su se u petak i subotu noći, mi bi otići negdje i slaviti pobjedu, ili gubitak, nije važno. I nisam mogao a da ne primijetite da se Joe i ja bih se radije 'blizu' s Ritom. Mi bi joj zagrljaj, poljubac joj, pa čak i šapa na njoj bedra, bokova i nogu. Ali, ne grudima. Koje je stvarno gdje sam htjela ići. Stvarno sam htjela vidjeti kako firma one dinje su tat she's skrivao tijekom ovih godina.

Mi nije učinio cesta putovanja u godinama, sada želi ići s još par, i Rita. Protivnik nalazi se u gradu oko tri sata, pa smo svi odlučili sastati na sjevernoj strani grada, a vožnja u kombiju. Joe i Dannie napravio aranžmane za svoje najmlađe da ostanu kod prijatelja, a mi ne morate brinuti o našem sinu, jer on je daleko na faksu.

Ostavili smo doma oko podneva, sastali su se ostale tri u shopping centru gdje smo ostavili svoje automobile, tada vodio izvan grada. Smo razgovarali i našalio cijeli put, i stvarno je dobar provod. Moram Arene u dosta vremena, otišao i dobio prostorije na lokalnoj Red Roof Inn, a zatim je otišao i kupac prije večere, onda napokon, razlog smo došli. Igra!

A što igra! Bilo je vidjeti-vidio afera cijelo vrijeme. Mi zabio prvi, a zatim su ga vezao. Onda su otišli naprijed dva. Sredinom treće, mi ušao natrag, dobio moć-igra cilj, a zatim kratko ruku podudarati se to čak i gore stvari, sa manje od tri minute left. Pogledala kao prekovremeni rad, i Joe i ja bili želeći pivo štand bi ostao otvoren. Prvi produžetak, zbijeno provjere, bez bodovanja. Drugi produžetak, ista stvar. Obje momčadi su ga čvrsto držanje, bez djelovanja unutar vlastite face-off krugovima, a kada su u dubokoj, to je bio protiv zajednice.

Treće prekovremeni rad, to je kasno, i Joe i ja smo žedni pivo. Na jedanaest-pedeset, naš centar je osvojio vući u vlastitom zoni, to šalje natrag na naš defenseman na lijevoj strani. On je ispalio križ klizalište proći na streaking krilni igrač, koji su prodrli umoran obrana, u jasno iz redline on. Suprotstavljene defenseman upravo je lov do njega, kada je naš momak uzeo ga lijevo, pa desno reversed, uzrokujući vratara do Splita, njegova rukavica došao brzo, ali ne dovoljno brzo, kao naše krilo staviti ga na vrh polici, gdje se skriva momma kolačiće.

Imali smo oko četiri stotine navijača tamo, u gužvi od gotovo šest tisuća, i svi smo otišli orasima. Mi smo gledali naš tim nositi pehar o led, slavi playoff-ovi prvenstvo. Što uzbuđenje!

Konačno je dobio iz arene kod jedne do trideset. Našli smo alkoholnih pića otvoren, a od Joe i ja smo još uvijek žedan, rekao mi djevojke smo idući u dobiti šest-paket. Bila sam šokirana kada je Brenda predložen slučaj će biti više u skladu za fešte. Sranje, nikad ne pije!

Dobio natrag u motel, i svi smo završili u moje i Darlene sobe. Imali smo roll-daleko za Rita, (Mi gubitak bacanje novčića ranije, tako da smo dobili zaglavi sa pomoćnim cipela, da tako kažemo), i Joe i ja flopped na njemu, kao što smo popped otvoriti pivo svaki u slavlju. Naše žene i Rita je otvorio pivo svaki, pa smo počeli smijeha i šale. Rita nekako zavrsilo između Joea i ja, i nakon dva brzo piva po svima, bili smo svi prokleti sretni.

Ne siguran zašto, odnosno kako je počeo, završio je razgovor o Rita provođenju čovjeka. Darlene Rita pitao: "Dakle, te idući u pustiti nas da čovjek?"

Rita blushed kao Joe uskliknuo: "Sranje, ona ne moraju pronaći čovjeka, tamo je dosta vani da želi da joj naći."

Ja složio, "Fuck yeah, što tip ne bi joj htjela?"

Rita mu je odgovorio: "Ali ja sam previše masnoće!"

Dannie smijao, "Bull sranje, ti si pakao od puno manja nego ni jedan od nas."

Sada Joe i ja smo bili pijani, ali ne pije dovoljno dodati ništa kako bi to, barem u usporedbi naše žene s njom, ali sam htio reći "Hell, ono što dečko ne bi želio da se držite tih." Sam dosegla preko, a cupped dnu njezine lijeve dojke. Onda je pogledala Joe, pitajući: "Što vi mislite Joe, te izgledaju loše za vas?"

Joe smijala, kao što je uhvatio njezin drugi jiggling sisa, kao što je squealed u lažna protesta i smijeh, "Hell no oni se nisu loše, a osjećaju se prokleto dobro kroz ove teške džemper."

Ja očekuje naše žene da nas opomenuti za osjećaj joj tits, ali je još šokiran kada mi je Darlene je izjavio: "Sranje, uzmi je džemper od momaka, tako da možete vidjeti kako su dobro razvijeni."

Pogledao sam Joe, i on je na sam, a mi oboje namršti, kao što smo dohvatio dno joj pulover, i to brzo ripped off i nad glavom. Ona hollered out "Dečki! Stani!" Čim je shvatila ona je ožičenje samo njezin tanak čipke bijele grudnjak, ona naručju prešao preko njezina prsa. Loš potez, kao što sam dosegla leđa iza nje i stručno undid kopča s jedne strane. Godina prakse dolazi u ruci.

Joe uhvatio na dnu grudnjak, jer je pokušao da biste dobili leđa dosežu kopča, i to yanked off, to bacanje prema svojoj ženi. Rita pruži težak to hvataljka, joj rodi velike grudi poskakivanje besplatno. "Pa, vidiš, oni ne izgledaju lijepo, zar ne Joe!" Rekao sam sa smijati. "

Joe cupped jedan, i thumbed bradavica, govoreći: "Bog da, i još uvijek prilično čvrsto."

Dannie rekao "Been neko vrijeme jer ste se održava tvrtka one, ha big boy?"

Ja cupped drugi, i ona masira, kao Joe pokušao pokrivaju njegove pjesme, "Well, tvoje su još uvijek moje favorite."

Darlene smijao, "Dobar odgovor, boy."

Ja smanjila moja usta joj sisa, i lizali joj bradavica, a ona uzdahne. Dannie rekao "Oh, ona voli da. Prvo vrijeme čovjek igrao sa svojim bradavicama girl?"

"NE!" Rita vikali na odgovor.

Joe kaže: "Znaš, imaš dobar bedrima previše."

"Moja bedra su previše masnoće!" je prosvjedovao.

Prestala sam joj sisa hardening bradavica samo dovoljno dugo da kaže: "Samo pravo veličine da bi dečki uši topla."

Čuo sam kako naše žene smijati, i vidio Joe ruke pasti na letjeti od Rita traperice. Pokušala je četkica ruku daleko, ali Dannie je rekao: "O, Rita, neka vidi ostatak od vas. Ste zaista mogli naučiti nešto večeras."

Darlene dodao: "Da, da imaš više snage u tim trapericama nego što mislite."

Ona stop joj otpor, kao Joe unzipped, onda unsnapped joj traperice. Ona je podigao joj kundak od krevet, i Joe i ja izvukao je njezina jeans off, uz gaćice. O, što pred sobom! Lijepo, maca s debelim pokrivalom od crnka kose. Rekao sam sa smijeh, "Pa Rita, ne boje kosu, zar ne?"

Ona blushed, kao i ostali chuckled na moj komentar, prije Joe, kao što je lizali usnama, golubice lice najprije u njezin okvir. Ona gasped, a zatim cooed, kao i njegov jezik stručno ju je pronašao najosjetljivije dijelove. Ja undid moje hlače, i zgazi izvan njih, onda peeled off my shirt. Gledajući dolje na nju, njezine su oči polu-zatvorena, a osmjeh je na licu, kao što sam straddled svoje tijelo, a počeškala engorged pijetao preko usnice.

Darlene je rekao: "Idi naprijed Hon, otvoriti i dobiti okus onoga što se osjeća kao penis."

Ona je učinio, a ja potonuo pola mesa u usta, zbog čega ju je lagano začepiti. Okrenuo sam glavu i pogledala moju ženu, rekavši: "Hvala komad."

Ona giggled, govoreći: "Ti si dobrodošao." A ona reče Rita, "Idi naprijed i uhvatite ga u bazu, yeah, kao što je to, i stisnuti i izbačaj u usta."

Ona je učinio, i osjetio je nevjerojatno, kao što sam rekao: "O Bože, yeah!"

Bio sam spreman o eksploziji moje učitavanje na čekanju joj usta, kao što sam dosegla dolje i zgrabio obje tits, i ja ih balled teško. Upravo tada, ona je prestala sisanja, a zatim je vikao, njen zvuk prigušen moj debeli penis, kao Joe nije njegov posao, njezin su sišli na prve orgazme od strane čovjeka. Njezin vokal prigušen zbog mene to labav, kao što sam groaned, a valovi sperma pucao iz moje penis, drenching leđa joj usta. Čuo sam je čep na prvi, a vidio ju obraze napuhati van, jer ona čuva zatvorenoj hvat oko moje meso, kao što ona proguta i whimpered, njeno tijelo oporavlja od Joe's jezik bičevanje. Joe

ustao, i gurnuo mu traperice i boksači dolje, otkriva njegov vrlo ukočeno drvo, spremni napraviti neke uspravljen na Rita mokro pička. Moj kurac je još uvijek u usta, malo šepati, ali ona je njega na njemu, kao Joe pounced na njoj, u vožnji mu meso kući. Ona je vrisnula na neočekivanost, kao Joe uhvatio za koljena, te počeo jebeni daleko.

On nije dugo trajalo, nije iznenađujuće, jer je tvrdoglav, nakon samo dvije minute, a groaned, šaljući svoj teret u njezinu utrobu čeka. Moj penis nekako, kao što sam gledao njegov kurac nestaje trik s njom toplo kutija, je brzo povratio je pun pribranost, da tako kažemo. Njezina swirling jezik svibanj imati je neki dio u koji kao dobro. Kao što je Joe izvukao, ostavljajući trag sperma, dobio sam gore i ganut okolo krevet i postrojio i ušao lako. Njezina pička puna Joe's vatrenost, ona je prljav kao što sam počeo jebeno daleko.

Imao sam joj tits u svojim rukama, kao što sam ih umijesi ga i napadale njezino tijelo u madrac. To nije dugo prije nego što je ona povika, i osjetio sam joj pička suzbiti na moj debeli mesa, signalizacije njezin orgazam. To je bilo previše, kao što sam proklet groaned i moja topla jism duboko joj horny, topla pička. Ja izvukao van i ode u drugi krevet s naše žene, plopping dolje između njih. Joe je rekao: "Pa sad, da vidimo, mislim da je moj red da vidite kako dobro joj usta djela.", Kako je dobio preko lica, i hraniti svoje nabodete na usnice. Ona rastali usnice, i neka njegove polovine sudopera Dong u svoje vlažne usta, kao što je petted strani lica.

Bio sam gledajući to, i bio ugodno iznenađen, jer Dannie dosegao gotovo, a tugged na moj omekšavanje mesa. Bio sam šokiran, i gledao u nju, onda na moje supruge, koja je upravo giggled, kao i ona mi je gurnula na moj povratak. Dannie nagne i omotan usnice oko mojih kurac, a ja o umro. O Bože, osjećaj joj vruća usta, kao i njezin jezik nisu swirlies o mom alatu.

Gledao sam Darlene ustati i skinuti, dobivanje gol u sekundi. Mislio sam da ona svibanj ići preko te pridružite Rita i Joe, ali umjesto toga ona je dobila na krevetu, straddled moje lice, i spustio joj vlažne pička na moje usne. JA je znao što treba učiniti sljedeće, kao što sam osjetio je imati Dannie udio u mom sucking gnjecav alat.

Dva vruća usta na moj jako sretan probadanja, što još čovjek može tražiti? I moja supruga je bila suprot joj bokovi brzo, brušenje mokro joj dabar na moje lice. Nikad nisam vidio toliko vruće tako brzo, kao što sam jabbed par prste u njezinu gnjecav pička, i osjećao sam joj spazam, kao što je bio Dannie sisa moj penis, ona pustiti jadikovati, signalizacije joj teško sperma. Kao što je moja supruga je disanje vratio u normalu, nastavila sam jesti daleko, kad sam čuo Joe kaže: "Znate, vi stvarno trebali vratiti naše žene za to." za Rita.

Ja chuckled, pitajući se što je imao na umu. Darlene valjane off, a Dannie valjane na leđima, joj dupe na rubu kreveta. Joe je vodio Rita na krevetu ispred njegova supruga, i gurnuo joj rado do koljena. O, pa to je misao, i imala sam bolje jedan. "Hold on s, Joe. Ive ideja." Ja skočio gore, i stade pred Dannie, izvukao ju na noge i sjede, gdje je sjedio. Zatim sam uhvatio joj bokovi, i njezin povukli u moj penis krut.

I moaned s oduševljenjem, kao što je potonuo dolje na moj stup. Ona je uzdahnula, govoreći: "Oh yeah, da ne osjeća dobro."

Mislio sam da Joe moć dobiti malo ljubomoran na te izjave, ali vidio je bio francuski ljubljenja moja supruga trenutak, kao što je bila dolje i dostizanje tugging na njegov meso, Pomislio sam da nije bio previše zabrinut zbog njegove supruge komentar. Uhvatio sam joj samo noge iznad koljena, te ih je izvukao iz gore i, govoreći Rita, "Hajde, Dannie pokazati koliko cijenimo ovu večer."

Čim Rita jezik hit Dannie je klitoris, Dannie lučnim leđima i moaned, joj kukovi klade na moj kurac. Oh yeah, to je lijepo, lijepo osuditi. Nisam ni pomaknuti, moj hard penis zaglavi duboko u njoj twat, kao što sam osjetio Rita brada odbijajući se moje lopte dok je vodio njezin jezik o Dannie's cunt usne i klitoris. I neka ide na noge, a ruke mi je otišao k njoj uzdah tits, kao što sam ih groped, gnječenje ih kao pekar ne tijesta za kruh. Oni su malo čvršći od moje žene, ali ne puno, a ne gotovo kao tvrtka ili velika kao Rita ili Darlene's.

Ali hej, dva tits u ruci su bolje nego samo biti u mogućnosti da pogled na njih. I moja žena, ona je sada bio nagnut nad krevetom, noge šire razmaknute, noge na podu, njeno tijelo uz potporu joj laktovi na madrac, Joe je guranje njegov penis i izlazi iz svoje uske pička odostraga. I Darlene je davala mu riječi ohrabrenja, jer ona je reći mu da joj jebati jače, rekavši da je uživanje u njegov penis. Da, ono što djevojka.

On je pogledao u mene, a ja nasmiješi se, govoreći: "She's got dobra pička, ne ona?"

On chuckled, govoreći: "Da, kako je moja žena?"

Nasmijao sam se, kao što sam nježno vučenje na svoje supruge produženu bradavice, govoreći: "Ja se ne žale, čovječe."

Dannie hissed, kao što je rekao "I bilo bi bolje ... aaahhhhhhhhhhhh!" Ona nije potpun iskaz, kao i njeno tijelo tvrdoglav, pička joj osjećaj kao da je bio idući u rascjep moj penis off, jer je tada pogodio je sa snažnim orgazma. JA je zadržao moj penis i dalje, osjećajući njezin vaginalne zidove mreškanje gore i dolje moje duge osovine.

Ona je zadihan, Rita nastavak lizanje daleko. Ja nibbled joj uho, govoreći: "zvučalo kao da ste uživali."

Ona giggled djevojački cerekanje, rekavši: "To je bio intenzivan." She grabbed Rita glave, a izvukao je da joj lice, poljubi i oni, kao i počela se ljulja na moj kurac. Sam mogao osjetiti pritisak zgrade, sluh i moja supruga vikati na hard sperma vlastite o meni je tamo.

Ali ono što me je dobio od sekunde je kasnije, kada sam čuo Joe roktati, i reći: "O Bože, tvoja žena je pička, god damn!", Kako je proklet svoj teret u moje žene prevrnut pička. To je bilo sve uzmi ga, kao što sam udario moj penis gore, to spurting je sadržaj duboko u Dannie je vruće zadovoljstvo rupa.

I moje ruke omotane oko Dannie, i gledao kako moja supruga valjane na leđima, i sama propped se na njoj laktovima, i pogledala Rita, govoreći: "Hey girl got some of Joe's sperma ovdje, dolaze dobiti."

Rita indeksirao gore na krevet, a pokopan je u lice moje žene samo jebeno Quim. Ona zatvorene oči, i naslonila glavu natrag, i nasmijala, Rita je otišao na posao. Joe je otišao i dobio drugi pivo, kao Danny je stajao, moj pijetao klizne iz svoje twat s opscenim plopping zvuk. Vidio sam vođenje glob of cum niz leđa joj bedra, kao i ona ode i dobili dvije piva, i tko donio više, daje mi neki. Joe pridružio nam se na krevetu, s Dannie između nas, kao što smo gledali Rita rad preko moje žene pička.

Pokazuju da je davanje, magarca u zraku, pokazujući joj pička i usne moje i Joe's sperma curi van, bio je prilično erotski. Kako je zvuk mog supruga, kao što je gasped na zadovoljstvo naših prijatelja koji je jezik bio davanje joj klitoris i pička. Joe i ja smo oboje igranje s Dannie's cunt tits i, kao što smo nastavili promatranje. Konačno, nakon dobrog dvadeset minuta, moja supruga vrisnula kao njezin orgazam hit, stisnuo zube i oči zatvorene, kao što je Rita uhvatio za glavu, te ga na tlo mokro joj pička.

Rita sjede, i obrisala joj lice s leđa joj zglob, kao i moja supruga položeni tamo je proveo i sated. Sam dobio, a dobio je i Rita svaki drugi pivo, što mi žena pio pozdravimo. I nasmiješi, i poljubio joj usne, pitajući: "Pa, kako je bilo?"

Ona je ostakljena pogledati u oči, kao što je odgovorio: "Odlično." Onda joj oči otvorene letio, dodajući: "Ali, ne tako dobro kao vama!"

Nasmijao sam se, a neki pili pivo, sjedi uz nju, i omatanje moje ruke o njoj. Oba Joe i ja bili u pobudila države, ali oboje smo osjetili bismo trebali čekati da vidite što će se dogoditi sljedeći. Naše supruge su bile sa svojim supružnikom, i Rita je bila na podu, pio je pivo. Razgovarali smo za neko vrijeme, a zatim je otišao djevojke beznačajan, sva tri odjednom. Još uvijek ne mogu shvatiti da je jedan od njih. Zašto se to potrajati tri? U svakom slučaju, nakon što su oni učinili, Joe i ja uzeo skreće će odvoditi gušter. On je otišao prvi, a zatim nakon što je učinio on, sam je otišao u.

Coming out, imao sam pronašao drugu iznenađenje večeri, Rita proširila orao na krevet, a obje naše žene glave joj prepone, lizanje daleko. Joe je bio na drugi krevet, njegov ispijanje piva, a na njegov tugging meso. Mi smo imali i otišli malo mekan, tako da nije gotovo spreman. Ali nakon promatranje za deset minuta, i slušajući Rita stenjati non-stop, kao jedan orgazam nakon drugog pukotina kroz njezino tijelo, bili smo i hard rock.

Pitao sam ga: "Koji želite?"

On chuckled, "Pa, ne siguran ako ja ikada dobiti još jednu priliku da vijak drugu ženu osim moje žene, tako da mogu učiniti Darlene?"

"Dobar izbor, slažem se." Odgovorio sam, kao što smo stajali i otišao na drugi krevet. I podiže Dannie's lijeve noge, a smanjila moja nabodete na njoj jebati rupu, kao Joe učinio isto da je Darlene desna noga. Uskoro smo bili oboje jebeni daleko, kao što su nastavili raditi na starom tepih munching Rita. Kao što smo jebeno naše žene, bio sam pokušava sjetiti koliko puta sam imao sperma do sada, bilo po tri? Ili je četiri? Moj penis se osjećala kao da nikada nije bio ovaj fuckin teško prije, kao što smo išli na to za više od trideset minuta, s Ritom writhing u sve njezine slave, jer orgazam nakon orgazma swept preko nje. I sve dok, Joe i ja bih piti pivo naše. Što život!

Na kraju, moja supruga podigla glavu, te nešto u Dannie šapnuo na uho. Dannie giggled, a obje naše žene prevrnuo daleko od Rita, uzrokujući naša ukočen cocks pop iz njihovih tijela. Darlene povukao Joe dolje na leđima, i reče Rita, "Hajde djevojka, popeti na za vožnju." Rita nasmiješi, i preselila se polako i senzualno na vrhu Joe, prije nego što joj klizne u neredu pička na njegov hard salama. Onda, Darlene i Dannie dobio na svaku stranu od Rita magarca, i povukao joj obraze osim magarca, i pogledao me sa smiješkom paklen.

Ja vrsta bio neodlučan, kao što sam sada znao ono što su imali na umu. Moja supruga zaglavio joj prst u šupak, i Rita groaned na analni upad, ali nije protest. Pa, što se zajebavati. Imam iza sebe, a počeškala cockhead o njoj puckered anus, a umetnuta glavu i. Ona je tvrdoglav, ali nije žaliti. Joe do sada znao što će se dogoditi, kao što je uhvatio njezin magarca, a obraze onima širiti dalje apart.

Moja supruga je dobio gore, i prošapta: "Samo naprijed, uzmi je analni trešnja, Joe je dobio joj maca's."

Pa, nisam je potrebno više poticaja, kao što sam pala dolje kroz joj sfinktera, osjećaj joj zbijeno magarca zgrabiti moj penis, kao što su jahali preko Joe's u njoj pička šupljini. Ona moaned i hissed u isto vrijeme, kao što sam prestala i neka joj prilagoditi osjećaj dvostruko ušle. Onda Joe i ja krenuo je u njoj i izvan pojedinih otvor, uživajući u osjećaju stezanje. I kakve zaboravili naše žene, dok nisam pogledala iza mene, a oni su bili zaključani u šezdeset devet, s Dannie na vrhu. Oh yeah, ono što očima. Oba Joe i ja bili u to za dugo tegljenje, a mi joj bušenih magarca i pička za ono što se činilo kao sat. I Rita, ona bi sperma, sperma i opet. Njeno tijelo drhtav između nas. I prigušeni krikovi zadovoljstvo iz naše žene, kao što bi se međusobno isključivanje s njihovim jezicima i prstima.

Joe i ja napokon pustiti uz naš konačni opterećenja, i to je bilo nevjerojatno, jer smo punjeni magarca i pička s našim hrabrost. I svih pet nas srušila postoji pravo na taj krevet. To je bila gužva, ali smo uspjeli. Zaplet u rukama, nogama, dva zadovoljan cocks, te tri vrlo toplo cunts. Sljedećeg jutra, mi probudio hungover, ali svi sretni. Mi je dobio cleaned up, otišao i imao je doručak, i vratio se u motelu, gdje smo odlučili provesti drugu noć nastave Rita užad. Da, čini se ona mogla koristiti još nekoliko sati. A ona ih je naučio dobro.

Nekoliko godina imati pp od GO mimo od tada, i Rita još uvijek nema čovjeka vlastite. Ali ona ne treba, jer ona ima dva dobra prijatelja koji kredit njihove mužić's out. Od tada, uvijek smo se radujemo sljedećoj krenuti. I to uvijek uključuje hot sex nakon igru natrag u motelu poslije.

Mislio sam da Joe moć dobiti malo ljubomoran na taj satement, ali vidio je bio francuski poljubac moja supruga trenutak, kao što je bila dolje i dostizanje tugging na njegov meso, Pomislio sam da nije bio previše zabrinut zbog njegove supruge komentar. Uhvatio sam joj samo noge iznad koljena, te ih je izvukao iz gore i, govoreći Rita, "Hajde, Dannie pokazati koliko cijenimo ovu večer."

Čim Rita jezik hit Dannie je klitoris, Dannie lučnim leđima i moaned, joj kukovi klade na moj kurac. Oh yeah, to je lijepo, lijepo osuditi. Nisam ni pomaknuti, moj hard penis zaglavi duboko inher twat, kao što sam osjetio Rita brada odbijajući se moje lopte dok je vodio njezin jezik o Dannie's cunt usne i klitoris. I neka ide na noge, a ruke mi je otišao na EHR uzdah tits, kao što sam ih groped, jneadinghtem kao pekar ne tijesta za kruh. Oni su malo čvršći od moje žene, ali ne puno, a ne gotovo kao tvrtka ili velika kao Rita ili Darlene's.

Ali hej, dva tits u ruci su bolje nego samo biti u mogućnosti da pogled na njih. I moja žena, ona je sada bio nagnut nad krevetom, noge šire razmaknute, noge na podu, njeno tijelo uz potporu joj laktovi na madrac, Joe je guranje njegov penis u i izvan EHR uske pička odostraga. I Darlene je davanje njemu wrds ohrabrenja, jer ona je reći mu da joj jebati jače, rekavši da je uživanje u njegov penis. Da, ono što djevojka.

On je gledao atme, i ja nasmijala, govoreći: "She's got dobra pička, ne ona?"

On chuckled, govoreći: "Da, kako je moja žena?"

Nasmijao sam se, kao što sam nježno vučenje na svoje supruge produženu bradavice, govoreći: "Ja se ne žale, čovječe."

Dannie hissed, kao što je rekao "I bilo bi bolje ... aaahhhhhhhhhhhh!" Ona nije potpun iskaz, kao i njeno tijelo tvrdoglav, pička joj feelign kao to je bio idući ripati moj penis off, jer je tada pogodio je sa snažnim orgazma. JA je zadržao moj penis i dalje, feelingher vaginalne zidove mreškanje gore i dolje moje duge osovine.

Ona je zadihan, Rita nastavak lizanje daleko. Ja nibbled joj uho, govoreći: "zvučalo kao da ste uživali."

Ona giggled djevojački cerekanje, rekavši: "To je bio intenzivan." She grabbed Rita glave, a izvukao je da joj lice, poljubi i oni, kao i počela se ljulja na moj kurac. Sam mogao osjetiti pritisak zgrade, sluh i moja supruga vikati na hard sperma vlastite o meni je tamo.

Ali ono što me je dobio od sekunde je kasnije, kada sam čuo Joe roktati, i reći: "O Bože, tvoja žena je pička, god damn!", Kako je proklet svoj teret u moje žene prevrnut pička. To je bilo sve uzmi ga, kao što sam udario moj penis gore, to spurting je sadržaj duboko u Dannie je vruće zadovoljstvo rupa.

I moje ruke omotane oko Dannie, i gledao kako moja supruga valjane na leđima, i sama propped gore onher laktove, i pogledala Rita, govoreći: "Hey girl got some of Joe's sperma ovdje, dolaze dobiti."

Rita indeksirao gore na krevet, a pokopan je u lice moje žene samo jebeno Quim. Ona zatvorene oči, i naslonila glavu natrag, i nasmijala, Rita je otišao na posao. Joe je otišao i dobio drugi pivo, kao Danny je stajao, moj pijetao klizne iz svoje twat s opscenim plopping zvuk. Vidio sam vođenje glob of cum niz leđa joj bedra, kao i ona ode i dobili dvije piva, i tko donio više, daje mi neki. Joe pridružio nam se na krevetu, s Dannie između nas, kao što smo gledali Rita rad preko moje žene pička.

Pokazuju da je davanje, EHR magarca u zraku, showingher pička i usne moje i Joe's sperma curi van, bio je prilično erotski. Kako je zvuk mog supruga, kao što je gasped na zadovoljstvo naših prijatelja koji je jezik bio ging joj klitoris i pička. Joe i ja smo oboje igranje s Dannie's cunt tits i, kao što smo nastavili promatranje. Konačno, nakon dobrog dvadeset minuta, moja supruga vrisnula kao njezin orgazam hit, joj zubi clencehd i zatvorenih očiju, kao što je Rita uhvatio za glavu, te ga na tlo mokro joj pička.

Rita sjede, i obrisala joj lice s leđima EHR zglob, kao i moja supruga položeni tamo je proveo i sated. Sam dobio, a dobio je i Rita svaki anotehr pivo, što mi žena pio pozdravimo. I nasmiješi, i poljubio joj usne, pitajući: "Pa, kako je bilo?"

Ona je ostakljena pogledati u oči, kao što je odgovorio: "Odlično."

уторак, 16. март 2010.

Sex u kancelariji

Da, ja sam imao sex u kancelariji silovanje,grupnjak ili drugih kategorija. Kao mladi napaljeni hormon driven mladosti sam napravio naviku odlaska u lokalnom kinu da stavi na većini pornografski filmovi u dan. Za razliku od sada seks je bio tabu što se tiče filmova, otišao je i TV nisu bili dostupni put leđa onda. Film oglašeni prvi puni frontalni pube pussy shots. Bio sam tamo kao metak ... U prolazu je o mladim ženama se uči kako da se oženi bogatom starih ljudi i nakon toga ih jebati do smrti nakon što će je opisano u njihovu korist. Nije loše priča linija, dobro malo sam ionako vidio. To je ono što se dogodilo!

Nakon što je dobio svoju kartu sam na čelu sa polaznik auditorija prema ulazu. Momak pored dočekan kao Sid po razvodnica, - "Vi ćete ljubav ovaj Sid, dobio novi drug s vama večeras onda" - Odlično sam mislio, ja sam u te momak je bio odvlačenje pažnje kao što je razvodnica mene binned jednom prije nego što maloljetnice za tip filma biti prikazano. - "Evo kako, pička sve način zvuk ga, žele peder?" - Ja mumbled kao što sam uzeo njegov peder i da sjede pored mene, on mi je ponudio svjetlo. Mi lit up a ja mislio ništa više o tome. Biti popodne matineja, mjesto je tek slabo naseljen. Sisanče daleko na cigarete, moj novi drug stajao i tražio da se na otherside, primijetio sam da je njegov peder u lijevoj ruci i mislio, lijevo predao ni zbog čega drugog nego što sam se pravo ruku realizirali naše fags svibanj gorjeti svake druge ruke sada bih promijenio strane.

Stavljajući glavu u smjeru moje, - "pepeljara", rekao je on bio sve, - ovaj film je imala samo jednu pepeljaru svaka druga mjesta. Pomislio sam, da ima smisla pogotovo za stubbing cigareta kraja van. Film pokrenuo i minuta u prvom maca došla na pregled, uzimajući porinuti s desne strane, namršti i osjećala sam malo kriv jer mi je već kruti penis u očima. Ja samo iznimka, da je to momak momak do reakcije. Kako Nieve sam bio tada.

Uz cigarete disgarded smo sjedili dok gledate film sa početka, za razliku od kutu mog oka moja drugarica je stavljajući ruku u njegov krug i jasno pod hitne prigušeno osvjetljenje vidio sam ga pokušava prilagoditi što je očito njegov hardon. Getting nevolji se pojavio, otvorio je letjeti i sa prstom ili dva bio skopčavanje njegov penis u položaj je lakše upravljati. Čak sam dobio uvid svoje gomoljasti glave, ali je potonuo natrag u svoju letjeti. Kao što je moj penis je bio i dvostruko savijen Bio sam u iskušenju da se otvori moj letjeti, ali kako je očito imao daleko veći nego što ručica mina nisam, ali u isto vrijeme gledajući ga dao mi dršćući osjećaj.

To je zato što sam mislio on svibanj ostvariti sam bio promatranje navika. Više maca me omesti dok sam osjetila njegove ruke dolaze na moje krilo. Drhtanje vratio. Nije idiot, imao sam izbor, premjestiti ili pričekati da se vidi što je bio na. Čekao sam, ali ne za dugo, on je osjetio nad mojim hlačama i znao sam da je osjećaj u kojem je postavljen moj kurac. Moji hormoni počeo igrati trikove, uz dirljiv me ne bude, moj kurac se odazvali i kako je tvrdoglav, on mora imati osjetio je i sam bio sada drži moj dah kako je fumbled sa mojim letjeti. Jedan, dva, tri, četiri tipke otvoren sve dok nisam osjetila prste oko osjećaj iznutra sve dok ne dotaknu moje cocks glavu.

Nije ga izvaditi i odmah sam napete moje oči u smjeru da se vidi što je radio. Moje oči preselio dolje kao što sam ja vidio ga gleda na moje krilo i sada gleda na njegov krug vidio sam ga povući svoje hardon out. Stajao je bijelo i tvrdo s kožice polovine leđa od svojih kaciga. To je bio barem dvostruko veći od moje mlade penis. On je održana sa svojom desnom rukom i to sinulo na mene, ovo je bio razlog zašto bi on promijenio strane. Njegova lijeva ruka sada je u moje krilo i realizacije kako Wanking jedini utvrde kvalitetno sa svoje najviše koriste ruke, on je imao svoju lijevu ruku u igranje s mojim pijetao. Looking down to moj vlastiti krug, ni u kojem trenutku, moja kurac je sada bio izložen i krut unutar njegove stisnutom šakom.

Moj penis je dobivanje uzbuđen kao on polako wanked gore i dolje mi osovina, on je radio isto sa svojim vlastitim. Spori pokret je bio njegov povlačenjem kožice pravo leđa od svojih kacigu i to zasja u svjetlu dosadan kao i mi sada mokra čvor kao što je izvukao moj čvršću kožu od mojih kaciga. - Osjećao sam se prvi put šupak trzanje mišića i mislio sam, pitam se što će pucati od prve. Njegova ruka se zaustavila na mene i otišao u potrazi za moje lopte. Oni su sada odmarala udobno oko baze moje osovine kao i njegove druge strane ostavio svoj hardon i tako pitanje-od-factly dosegla preko uze moju ruku i slobodno ga dovede u kontakt sa svojim vrućim tvrdo vratilo. Osjećao sam ga početi Wanking mene opet i on u grču magarca njegova prema mojoj ruci.

Shvatio sam htio da mi ga Wank off u isto vrijeme. Ja sam kao što je želio i počeo ga Wanking u vremena sa svojim pokretom na moj kurac. Film je ostavio iza sebe kao što sam ja mogao osjetiti zatezanje prema orgazam. Mora da je događa s njim, ali, kao što je sada gripped me tighter i preselio se na mene brže. Samo prije nego što se to dogodilo to moj penis, osjetio sam tople sperme erupting iz njegove pijetao i okupljanje oko kruga moje šake, to je puno i dribbled preko leđa moje ruke prema svojim čeka loptu sac baš kao i moja više volotile sperma pucao gore i oko ruke, kao magija on mi pumpa do moje stručno pratiti cum shots pucao po cijelom stisnutom šakom jer ga je doveo u mirovanju.

Cijeđenje do kraja mog penisa, on skupi sav moj trud je mogao i doveo svoju ruku do usta i to usisan u svoja usta i proguta ga. Pitala sam ako on mene očekuje to učiniti sa svojim, ali nisam, onda je izvukao mi hrabrost pokriven rukom k ustima i isisan svoj trud izvan nje. - "Najbolje mjesto za to", je sve rekao. Gledao sam kako je stavio svoj kurac daleko i opet staviti moj sada mekani penis daleko. Film je pravedan je dobio previše prvi aspida stari Gett conking out. - "Peder?" - Ja uzeo jedan i on je osvijetljena sa svojim upaljač, - "Uvijek treba neki nakon cumming" - reče - "ja", odgovorio sam. - Dođi ovamo često? "-" Most tjedana "-" Ja ću paziti na vas "-" Ok Sid, zahvaljujući "