.

недеља, 14. фебруар 2010.

ljubav za sva vremena

Ja sam imao samo sedamnaest i završio srednju školu. Moja polusestra Cindy je dvije godine starija od mene te je bio idući u lokalnoj zajednici college od napuštanja srednje škole samo ljubav. Iako je ona još uvijek živi sa svojom mama i ja, njezin život je prilično mnogo konzumira s višom stvari i stranaka, tako da smo rijetko je vidjeti. Njezina mama i moj otac oženio kad smo bili mladi, oba proizvoda propalih brakova, tako da su stvarno samo roditelji smo ikada znali. Mama je prilično kul, a nije još ni četrdeset. Njen prvi brak je bio visoka škola romantike i ona je rodila Cindy tek nakon okretanja osamnaest. Moj tata je bio prilično uspješan i njegov život i mirovinskog osiguranja nam je ostavio u prilično dobrom financijskom stanju forum ljubav. Barem mama nije morala brinuti o tom aspektu njezina života u posljednje vrijeme, iako ona nema posao na dan oglašavanja tvrtki. Ponekad se pitam kako je to za nju bez muža, pa čak i povremene ljubavnice. Mama je i dalje privlačan, pa čak i iz moje točke gledišta, i iako je ponekad datume, ona nikad nije više od muškaraca ostati i uvijek dobiva kuće prije ponoći. Ona uvijek ima dovoljno, vicevi o muškarcima u njezinom životu odmah gleda sa mnom.

Cindy je nokautiran dijete, ako je to u redu za brata reći da. Kao i naša mama, joj tits su odlični, i velike u odnosu na većinu svog prijatelja. Moram priznati da sam jacked off nekoliko puta zamišljajući što bi bilo kao da trenje moj penis gore i dolje joj rascjep. To ne bi bilo tako loše ako je pokazao najmanje iznos od skromnosti. Ona haljina biti provokativna, i sam zatečen brojne poglede svoje trčanje između kupaonice i spavaće sobe je u samo grudnjak i gaćice. Budim se ujutro s mnogo drvenastog koja se oslobađa samo pri pomisli da joj hooters lepršav pred mojim licem ljubav, vera, nada.

Plan je bio za Cindy i ja voziti do tetka Elaine's u utorak. Bilo je oko deset sati hoda, tako mama je napravio aranžmane za nas da ostane preko u motelu na putu tako da ne bi morao voziti predugo. Ja još uvijek imao nekoliko dana u družiti se s mojim prijateljima i izraditi planove da ih vidim sve u jesen. Već sam upisao u lokalni tehnički fakultet i bio je u osnovi slobodan za ljeto. Pet dana od dana kada je položio mama tu bombu na mene, a sljedeći utorak, prolazile su brzo. Jedna stvar koju sam je naučio da je to samo ide sa toka koliko su bili u pitanju moja mama i sestra. Naučio sam davno tvrdeći da je bio uzaludan i samo stavite sve u loše raspoloženje.

Zapravo, iako je bio četiri godine od posljednji put sam vidio moje tete, bio sam vrsta veseli ga. Pogotovo gledajući da je njezin suprug razmažen gubitnik je uzelo izlet. Imao sam ga sreo na njihovo vjenčanje, a on me tretira kao komarac. Nisam mogao shvatiti što Elaine je vidio u njemu, možda ga je oženjen za svoju obitelj je novac nakon svega. Bilo kako šupak je dokazala sam da se ološ je bio kada je napustio Elaine čim bilo koji znak od odgovornosti pokazao gore. Taking off kao i da je sigurno glupo potez. Njegova majka ga je gotovo izrezati svoje imanje i on je morao živjeti na Trust Fund njegov djed bio postavljen za njega godina. Iako ovaj mu je dao i više nego dovoljno da potporu njegova života, on je dao gore majka-žica po napuštanje njegova supruga i kćer.

Chapter Two - The Trip

Cindy i ja Učitava se automobil u utorak ujutro i bili su na putu prema deset do trideset. Mama je ostao kući da nas ispratiti i obećao da će se posjet u nekoliko tjedana, čim je tekući projekt na poslu je učinjeno. Imam osjećaj da se veseli neko vrijeme bez odgovornosti i moja sestra i ja. Naravno, Cindy je inzistirao na vožnju, koja je bila jedan od njenih metoda kontrole nad mene. Naučio sam kako prihvatiti činjenicu da je moja sestra mi je još uvijek tretira kao malo dijete. Iako ona mene voljela i bili smo prilično blizu, ona još uvijek mi je vidio kao svog malog brata, iako sam bio preko šest metara i bio je izlazak s djevojkama za par godina. Inače, bili smo napokon na putu, a Cindy je zadržao gore stalni dotok lupetati o teta Elaine i kako je to velik da se trošenje ljeto, nju i dijete. Cindy su letjeli do boravak s Elaine tijekom božićnih blagdana Uskrsa i njezine škole break. Mama je uzeo vremena van posla kad je rođena beba kako bi se također Elaine. Imao sam osjetio vrstu izostavili, što nije ju vidjeli u toliko dugo, i biti jedina u obitelji koja nije zadovoljavaju dijete. Mi smo zaustavili za ručak oko jedan i Cindy je inzistirao na vožnju ostatak put do hotela. Nažalost imali smo stan od njih na autocestu koja nas održava se za dugo vremena dok sam se promijenio i to imali reparatura guma shop. Taj incident frustriran Cindy puno koje nisam mogao shvatiti vidim da sam bio onaj koji je imao za obaviti sav posao.

Nakon te epizode sam vozio konačan dva sata do motela. Bilo je vruće izvan i nakon rada mijenjanja guma klima uređaj u automobilu je bio dobrodošao olakšanje. Cindy dozed off u sjedištu pored mene neko vrijeme nakon što je dobro kod mene, jer tada nisam imao slušati svoje beskrajne bitching o guma i Gvido u garaži koja je fiksna. Ja glanced preko na njoj spava lik i primijetio da je hladan zrak puše preko grudi joj je što joj bradavice se ističu u odnosu na materijal za svoje vrhunske i grudnjak. Imao sam primijetio je teško bradavice prije, ali ovo je prvi put sam imao dobar pogled teško umjesto prolazan pogled. Cindy uvijek nosio grudnjak, jer joj tits su bile toliko velike. Sjećam se kad je bio mlađi ona ponekad ode bra-manje, ali ona je narasla prilično brzo i da je trajala samo za nekoliko godina. Zadržao sam obličje naprijed-nazad između on veličanstvenim budala i ceste. Nakon nekoliko dobrih izgleda, osjećao sam se moj kurac počinju da se teško. Volim toplo to mi daje osjećaj kada se pritisne ga prema unutrašnjosti moje bedro, tako da sam dosegla sve do prepone moje gaćice i manoeuvred nogama moje cut-offs, tako da će imati malo slobode da raste .

Moj penis je bio prilično dobar veličine u odnosu na sve ostalo dečki. Čak i oni koji nikada neće priznati, dječaci su uvijek uspoređuju veličine njihove cocks. Ne možete pomoći krade zaviriti u svlačionica u školi ili na promjenu boravka na bazenu, mislim da je to prirodno. Mine je bio duži i deblji od većine te sam mogao reći neki drugi momci su bili zavidni. Samo jedan u teretanu koja je bila veća je bio momak koji je brzo nadimak Hammerhead. Njegov penis je bio duži od mina po nekoliko centimetara, ali ni približno kao debela .. Zadivljujući dio bio gomoljasti ljubičasta glavu na njega, koja je izgledala ogromna, u odnosu na njegov mršav vratilo. Ovaj tip je ipak stvar i šetao oko svlačionica swinging njegov penis oko prikazuje off na ostatak momački .. Ja još uvijek nije legao iako sam uvjeren par od djevojke ja od mene drkati. Većina njih nikada nije dodirnuo penis prije nego te je inzistirao da nisu žele karati, ali su vrlo znatiželjni oko cocks. Jedna djevojka, Susy, imao je hrpa od braće i vidio sve njih goli u različitim vremenima. Ona je minskim je veći od bilo kojeg od njih, a na njenom mišljenju puno ljepše. Naši petting sjednice su duga i ljuta, a ona mi je dao moj prvi blowjob. Mislio sam da sam u raju. Ona je ipak je odbio da me vijak premda jer se bojala onoga što joj braća će učiniti za čovjeka koji ju je dobio trudna. Oh well.

Na taj način ovdje Ja sam vozeći cestom, gleda na moje sestre tits, razmišljajući o mom prvom BJ i moj penis snaking to je način na nogama moje gaćice. Dospio sam dolje i dao ga stisnuti i gotovo duhati moj teret. Na sreću, uočio sam potpisati za naš motel na cesti i izdvajali u parking .. Cindy probudio čim sam usporila i mi se nasmiješio, dok joj je stavio ruke iza glave i rastezanje. Naravno da joj tits je potisnuo protiv tkivo njenog vrha ostavljajući mene s aktivirane hard-on. Ja izdvajali do ureda i Cindy je dobio vanjska strana to check in Cindy vrati i režirao mi da je prati u sobu, koja je prema natrag. Ja polako vozio iza sebe kao što smo prošli bazen s djecom u prskanje vodom. Njeno dupe wiggled provokativno za vrijeme šetnje, a za jednom u mom životu shvatio sam da joj je tijelo bilo puno više da je veliki skup tits. Joj noge su tanka i napeta i njezin stražnji dio je bio savršen. Joj je bio uzak struk i pod uvjetom savršen postolje za nju gornji dio tijela. Ona je otišla u sobu i dobio sam iz auta i otišao do prtljažnika kako bi naši vrećice. U sobi je bio tipičan za većinu moteli, samo ovaj je imao dva bračna kreveta. Cindy je bio obličje at ormar i kupaonica na taj način JA pravedan je bacio torbu na jednom od kreveta i legao dolje na druge. Čuo sam joj ide u kupaonicu i bio je rod od splavarenja isključivanje kada se vratila u sobu i najavio da će ona ide za brzo plivati da se ohladi off. Ona otvara torbu i izvadio jednodijelni kupaći kostim, (ja potajno nadao za bikini) i ode natrag u kupaonicu promijeniti.

Ona je nastala nekoliko minuta kasnije u svom odijelu koje ostavio apsolutno nula za maštu, ili barem mina. Iako je to bio jedan komad, bilo je suza oblikovane rupe na svakoj strani izlažu podosta kože. Bio sam siguran da sa pravim kutom osoba mogla vidjeti mekani strane joj tits također. Ona je stajala iznad mene sa svoje ruke na svoje kukove i pitao ako mi se ide na kupanje. Rekao sam joj nije pravo vrijeme, ali ja bi se čim sam opušteno za nekoliko minuta. Ona je zgrabila ručnik i napustio sobu. Nisam mogao prestati razmišljati o njoj veliko tijelo, te joj naizgled nezainteresiranost za mene.

I drifted off u svjetlu spavati i buditi se kada naglo vrata sobe zatvorena. Ja polako otvorila oči i vidjela Cindy stoji tamo, vrlo mokre i seksi. Njezina odijelo glistened s vlagom i njene bradavice su uspravne i guranje kroz čaše njezina odijela. Ona je bila bulji u moj krevet s njom visi usta otvorena. Sam iznenada shvatio moj penis je bio tvrd, a glava je bila isplažen noge moje gaćice. Ja ne znam što učiniti, i zahvalan Cindy popucali out of it i prošao pokraj mene u kadu. Moj kurac je otišao meko u žurbi, ali sam znao moja sestra imala je stečen dobro pogledati moj neuspjeh, barem mislim da je ona. Ja izvukao rezervni jastuk na krilu i sjedila tamo pitate što treba učiniti ili reći. Nisam ni znao koliko dugo sam bio za spavanje ili ono što u to doba bio. Čuo sam ide tuš i pogleda na radio-sat pokraj kreveta i shvatila da su se za oko sat vremena, kao što je bila blizu sedam. Čuo sam zaustaviti vodu i Cindy zatražio od kupaonice ono što smo bili idući u obaviti za večeru. Odjednom se vrata kupaonice otvorila i Cindy je došao vanjska strana sa samo ručnik omotan oko nje. Ona mi se nasmiješio i otišao s njom na krevet i otvori svoj kovčeg. Ona Izvukli čiste gaćice, drže ih se kao da ih pregledati i staviti ih uz njezin slučaj. Moj penis počeo uzimajući opet krut kao što sam gledao u fascinacije što je pogledao čipkast v-rez gaćice i kimnula za sebe. Pokušava biti cool, mucao sam da sam vidio restoran natrag cestom oko kilometar i možda bismo mogli probati. Ona nije rekao ni riječi, samo doći u njezine torbu i izvadio grudnjak koji odgovara joj gaćice. Ja nikad ne bi mogla shvatiti o čemu se radi seksi donje rublje, taj zavrtač dečki, ali sam sigurno bio voljan žrtva. Ona stavi grudnjak na stranu, nakon drugog pregleda u neposrednoj blizini, i izvadio jednostavan ljeto haljinu nositi na vrhu.

"Da li će se promijeniti Don, ili ćete ići u restoran sa svojim pijetao isplažen nogu te gaćice?" Nisam mogao vjerovati svojim ušima, bilo nade da ona nije vidio moje hardon ranije je brzo dashed. Sam mogao osjetiti sebe okreće crveno, a odvod krvi iz moje kurac. Htio sam da moja sestra nije vidio ili rekao ništa. Ona giggled at me.

"Vidio sam te u automobilu samo prije nego što smo prestali previše, vjerojatno mislio sam još uvijek je spavao. Isprva sam mislio da samo bili grebenje tvoj prepone, ali kad si povukao svoju ruku daleko sam vidio kraj vašeg nabodete lijepljenje izvan vašeg kratki nogu, baš kao i nekoliko minuta prije. Onda sam primjetio tvoj reakcija kad sam ispružena, to nije vas bilo mekše to učinio? Moram priznati da sam bio iznenađen kad sam prvi put došao u iz bazena, ja zaista požaliti waking se tako iznenada, JA ištanje da biste dobili bolji izgled. JA pogodak JA nikada misao od vas prije nego na fizički način, bio sam zapanjen s spoznaja da moj mali brat je odrastao u čovjeka ", objasnila je.

"Žao mi je Cindy, nikad neću to učiniti opet:" Ja sam odgovorio, pomalo glupo.

"Nikad ne raditi ono što opet, Don, get hard-on ili pogledati moje tits?" odvrati mu ona uz smijeh.

"Znaš što mislim, rekao sam. "To nije sve što je ispravno za čovjeka i njegove sestre se pogledati jedni drugima na taj način. Jednostavno nisam mogao sam zaustaviti. Ste stvarno su super izgleda, i svi dečki u školi komentirati o tom velikom tijelu imate. Ponekad ja pravedan dobiti hard prisjećajući se gledajući vas hoda od kupaonice u samo grudnjak i gaćice. Naravno da nisi znao da sam mogao vidjeti. Ja sam pravi je žao, ja ću pokušati ne misliti na vas ili vas pogledati u taj način opet. "

"I don't know what you're pričaju. Ti si samo ponašaju prirodno. Nema ništa loše u cijeni dobar skup tits i lijep penis. Ja sam vrsta polaskan da mislite na mene na taj način. Mislite da Ive 'nikada pokušao vidjeti gola? Sjećam se kad smo bili malo mi se vidi svaki drugi gol svih vremena. Mama i tata nikad nas na osami jedni od drugih. mislim da je sa tatom i umire svi smo upravo zaustavljen. Možda mi rastu tits imala veze s tim previše. " Smijala se u zadnjoj izjavi. "Jedna od najboljih stvari o da je moje tijelo kao što je znao da možete dati ljudima zadovoljstvo samo po looking at you. Znam put dečki bulje u mene u centar i školi. Čak i profesori na faksu balaviti. To čini mi se osjećati u kontroli, znam da mogu dobiti svatko uzbuđen samo pomoću moje tijelo. "

Okrenula se i neka kap ručnik na podu. Ležala sam tamo s mojim ustima visećim otvorena bulji u njoj dupe i leđa, ona pokupila gaćice se iz kreveta i savijen na korak u njih. Dobio sam veliku zaviriti u nju od iza maca kad je bila pognut, lagano otprašiti s plavuša policija i samo jedan savjet od roza ispod usnice. Ona se isprave i izdvajali gaćice na, trčanje joj prstima kroz elastične noge bendova, što ih udoban. Ona je podigla joj grudnjak i okrenuo se prema meni kao što je stavio svoju ruku preko trake. Nisam mogao gledati daleko. Nikad nisam vidio nešto tako prekrasno i prije u mom cijelom životu. Ona je savijen prema naprijed, ostavljajući joj grudi padaju u čaše joj grudnjak. Ona je zgrabio čaše te ih drmati dok napadaj je bio savršen. Potom je ustao i stigao iza leđa i nije se ugriz. Zatim je nastavio da se prilagodite joj tits u grudnjak neki više, njih cupping ispod te ih gura prema gore, što globusi mesa na vrhu kao što je Jello shake. To jedva pokriva bradavice i teško joj je svirao okolo s njima tako da gornji humci joj grudi gurnula ispravno joj, i moj, zadovoljstvo. Sve vrijeme je bila događaj ovaj je ona gleda u mene, ne uzimajući joj oči o meni.

"Mislio sam da si rekao da ne bi gledati na moje tits anymore," rekla je kako je pognut daje mi dobar pogled joj rascjep. "Ili je to da ne bi dobili jak udarac u leđa gleda na moje tits?" je rekla kako bi došla preko i izvukao jastuk od moje krilo izlažu kraj moje masivni hard-on. "Pa mislim da nije ni to, povikne ona s smijeh.

Bio sam smrznuta. Nisam znao da sam trebao skočiti gore i trčanje, mrmljati neke isprike ili samo umrijeti. Cindy je došao gore sa drugi izbor ipak. Ona je sjedila na rubu kreveta i uhvatio držite moje pijetao i polako počeo me jerking off. Sam buljila u nju, ali ona je samo smiješila, trljanje dugme moj penis jednom rukom i gura nogu od moje gaćice s drugim. Ležala sam tamo kao u snu. Nisam mogao vjerovati što se događalo u meni, a kamoli sa sestrom. Moram priznati da nije uzeo već nekoliko udaraca prije nego što sam bio puše mi učitavanje cijele noge i krevet. Kad sam bio završio je ustao i, kao da se ništa nije dogodilo, započela stavljajući joj haljina na preko glavu i rekao mi da bih trebao dobiti spremna za večeru.

Bio sam u potpuni ošamućenost, te u transu kao države dobio, zgrabila moju torbu i ode u kupaonicu, sebe očistio se i mijenja se u čistu majicu i traperice. Cindy već bili izašli na automobilu i sjedila je na strani putnika, što je vrlo čudno. Ja zatvorena vrata sobe, i dalje u zaprepaštenje dobio u auto i odvezli dolje cestom prema restoranu.

"Jedini drugi kurac vidio sam velika kao tvoja je bio tata, morate imati stečen njegov veliki penis gena." Cindy, rekao je. Upravo sam buljila ispred ne znajući kako odgovoriti, bio sam definitivno u šoku. Sa taj mali dio informacija koje je pokrenuo moj um vrti. Koliko cocks Cindy je zapravo vidio? Kako je znati kako veliki tata je bio? Odakle je naučiti kako dati onima fantastičnu ruku poslove? Moram je čudno pogledala u nju jer ona je počela govoriti non-stop, kao da je bila ispunjena do svih ovih riječi za dugo vremena i baš je to njima izaći.

"Vidio sam mama i tata jebeni jedno vrijeme, neposredno prije prometne nesreće. Sam imao oko trinaest i dobro u pubertet. Sjećam se tata govori mama ja bi trebao biti nositi grudnjak. Mama uvijek odgovorila rekavši Sam bio idući u kraj velikih grudi kao što joj i ja bi se trebalo omogućiti da uživaju slobodu ide braless dok sam mogao. bih ležati u krevetu noću ribanje moje bradavice i grudi uz dlanove. Zamišljao sam sam ih mogao osjetiti raste kao što sam ih gumiran i konačno početi dobivanje uključen. sam mislio o izradi van sa dečkima, ali više od svega sam mislio o tata je kurac .. nisam ga još vidio, ali počeo zamišljajući oblik ga obrisa u njegove hlače. Jedno ljeto dan, bio sam polaganje uz bazen kad tata izlazi sa svojim mokrim gaće držali čvrsto na njegove prepone. Hodao je kroz vrt i prije nego što je uhvatio ručnik Bio sam u mogućnosti da biste dobili dobar dojam veličine. vjerojatno sam opsjednuta, ali Bio sam stara trinaest u pubertetu, ne mislim da je nenormalan. nekoliko tjedana kasnije, čuo sam ga i mama dole kasno jedne noći, dugo nakon što smo otišli u krevet. odlučio sam ustati i ići dobiti snack od kuhinji. sva svjetla su se na glavnom katu, ali sam mogao vidjeti odsjaj od televizijske izlazi iz podruma. stvarno sam ih mogao čuti dobro sada i nije mi se dugo da shvatimo da su vijak. JA je otišao dolje koraka do slijetanja i peeked oko kutu. Upravo sam o onesvijestio. Ima je mama tata sjedi na krilu sa svojim pijetao do njega i odskakanje gore i dolje stvaran brz. On je bio težak to suck tits na nju u isto vrijeme. Pogledao sam na televiziji i vidio da su oni bili gledate porno film. scena je prikazano dvije djevojke daju vrlo dobro obješen guy blow-job. mama tata odvodom na ramenu i ukazao na sceni .. mama ju okrenuo glavu, i bez riječi govoreći, zamahnuo je oko nogu i smanjili joj glavu da tata prepone. ja još uvijek ne mogu vidjeti svoj penis, ali sam znao točno što mama je do zbog gore i dolje kretanje glave .. sam mogao vidjeti dečki pijetao na video iako i to je bio veći nego što sam ikada imao zamisliti penis mogao biti. Do sada mi je trljanje ruku kroz moja maca moja spavaćica. "

Boy oh boy, ja nikada nisam mogao zamisliti ikada imati kao što je ovaj razgovor s Cindy prije. Ja izdvajali automobil na parkiralištu u restoranu, vrsta drago da ćemo imati distrakcija za neko vrijeme tako da sam mogao komad moje ranije iskustvo, i to sve novosti zajedno. Mislim da nikada nisam imao zamisliti mama i tata vijak prije. Tata je preminuo prije nego što sam počeo razmišljati puno o seksu tako ideja nikad nije ošišan. Sam vidio mama gol iako je nekoliko puta, ali to su sve vrlo nevine pojava. Mi smo izašli iz auta i ode i uze sjedalo na stražnjem dijelu mjesta. Sam naručio koks i Cindy je džin tonik. Konobarica nije joj ni pitati za ID, iako ona ne bi bila pravno za još nekoliko mjeseci. Sjedili smo tamo tiho čitanje izbornika dok konobaricom vratio s naše piće naše uze i nalog za pizzu. Za neki razlog Cindy nije 'činiti se da um bude u javnom mjestu, gdje joj netko može čuti. Ona je samo nastavila svoju priču.

"Mama je bila zauzeta davanje tata glavu, dok je tip na zaslonu počeo jebeni jedna od djevojaka s leđa dok je ona lizali maca i drugi. Again tata mama odvodom na ramenu a ona mijenja položaje. Ovaj puta se preselila na to strani kauč i kleknuo iznad leđa i strane, stavljanje jednog od koljena gore na ruku. Tata je ustao i hodao okolo iza nje. Upravo sam o gasped od opterećenja kada sam vidio kako njegov penis je bio div, čak i veći od tip u filmu. Nacrta bih glimpsed na bazenu bila ništa u odnosu na ono što sam vidio. To bobbed gore i dolje dok je on išao i kako je došao do iza mama on uhvatio uhvati ga i otrča gore i dolje joj otvaranje i klitoris. Mama jasno je uživanje u ovom i iznenada zabode leđa i rekao mu da je sada jebati. Tata nije gubio vrijeme na svim, a umetnuta glavu njegov penis u njoj. On je počeo s vrlo dugim sporim pokretima, ali ubrzo počeo bombardovanje u joj kao da nema sutra. Sjedio sam u strahopoštovanje dok su obojica došla. otišao sam brzo natrag gore i ležao u krevetu ribanje moje maca oko pola noći. Jednostavno nisam mogao dobiti očima tate dugo masnoće pijetao u klizanje i od mama je pička. Ja još uvijek se okrenu na razmišljanje o tome. napokon sam drifted off, ali znam da sam sanjao o big cocks cijelu noć, a tata se najveći i najteži jedan lot. "

Sjedio sam tamo slušanje i brinući se o tome da li nam netko mogao čuti, nemaju indicija što za reći. Konobarica je došao na i služio naš pizza i dobio mene punjenje za moj koks. Ja mislio da je to uredan Cindy misli moje nabodete je dobar kao tata ipak. Od način na koji je to opisao, to će se smatrati dobro obdarena od koga standarde, čak i da u show-off Hammerhead. Nakon što smo jeli, Cindy nastavak;

"You're živčani zar ne Don. Nemojte biti. Ja sam htjela razgovarati s vama o seksu za dugo vremena. Ali ja još uvijek završiti svoju priču. Pa mislim da sam nije bio miran kao kao što sam mislila jer sljedeći dan, dok se mama i ja smo bili sami, pitala me kako sam uživao pokazati. Isprva nisam mogao shvatiti što ona govori o sve dok odjednom sam shvatila da ona mora znati sam gledajući joj i tata prethodne noći. moram i okrenuo kao crvene kao što ste radili popodne kad sam podoba taj vanjska strana. Mama nije bio lud ipak. Ona je brzo mi je rekla da je ona mene vidjela iz kutu njezina oka kad je sjedio tata na krilu jahanje njegov penis. Zato se preselila na stranu kauča, kada je otišao u jebati njoj, tako da sam mogao dobiti bolji pogled. Moje uši su gori Bio sam toliko zbunjen, posebno s mama govori način na koji je ona. Ona je primjetio kako sam se neugodno i dođe oko i staviti ruku oko mene, uvjeravajući me da nije bila jako pijan od te vrste Uživao je, znajući da netko je promatrao njezin zajeb. Govorila je da tata nije bio u poziciji da me vidi, tako da se ne brinem o tome. potom razgovarali smo dugo o seksu i vođenja ljubavi i mama mi je rekla da budite oprezni kad sam započeo u seksu, ali čekati je pravo vrijeme. Ja sam, a mi imao dugo razgovarati prije nego prvi put. Mislim da je bila iznenađena da nisam pravo ići van i ševe, ali sam čekao nekoliko godina, i nije do moje završne godine u srednjoj školi prije nego što sam napokon netko jebeno. Mama je cool o tome i je napravio siguran sam imao neke kondoma i rekao je što možete očekivati za prvi sat. Dala mi je nekoliko pokazivače o tome kako dobiti najviše iz njega i da se ne boje o tome ranjavanje. Pa što činiti mislite o tome? " upita ona kao ona pokupila komad pizze i počeo jesti.

Upravo sam mumbled nešto o tome kako je čudno slušati joj govoriti o tim stvarima. Ona mi se nasmiješio i rekao da je htjela da naš odnos postane bliže, više kao kad smo bili djeca. Imali smo vrsta koja srodstva izgubio nakon što je počeo junior srednjoj školi. Sjedili smo tamo jede daleko, Cindy nasmijana kao ništa čudno se događa i meni nervozno pokušavajući se opustiti tako da je moj probadanja, koji je teško stečen ponovno slušanje njoj razgovarati, ne bi ublažiti prije nego što sam morao ustati. Mi smo platili račun i otišli natrag u motel u tišini. Cindy predložili smo napuniti auto do sada i ja izdvajali u benzinske postaje i punjeni auto dok je ona otišla u i plaća. Ona se vratio sa Six Pack piva i otišli smo natrag u sobu. Ja sam je slijedio i promatrao što ona šutirali svoje cipele i postavite pivo na šalter, uhvatio dva i sjeo na jednu od stolica te ih otvori. Ona gura jedne preko mali okrugli stol i podigla se u lažna nazdraviti. "Evo kako nam je upoznavanje međusobno bolje", kazala je, kao što je podigao svoje moći i uzela piće. Sjeo sam i uzela gutljaj piva, još uvijek vrste riječi. Pogledao sam Cindy, noge su bile na stolu i njezina haljina je voziti joj bedro dovoljno za mene da vidi rub čipke na gaćice. Iako moja usta ne radi tako dobro, moj penis je bio siguran, pa sam mogao osjetiti ga opet otvrdnjava. To je sada drugačije ipak, nismo bili u restoranu i nitko, ali Cindy i ja bih ga vidjeti. Možda sam se počinju da se koriste za ideju moja sestra i ja se seksualno otvoreni jedni s drugima.

"Vi ste se opustiti malo Don, mi jesu idući u biti boravka s tetom Elaine za sljedeća dva mjeseca i ne možete ostati ovaj napet sve to vrijeme. Mislio sam moja priča će vam pomoći da razumijete koje želim podijeliti više od moj život s tobom. " Izgledala je malo uzrujani kod mene tako sam počeo da odgovore pa smo bili ne samo sjedi tamo bulji jedni na druge. Objasnila sam joj da sam još uvijek sramežljivi raspravlja o ovim stvarima s njom, ali u isto vrijeme ja ne želim zaustaviti. Bilo je samo tako da mi je novo i to mi je uzimajući neko vrijeme da se koristiti za njega. Ona je samo gledao u mene nasmijana i mene uvjeravali da je ona cool s išta sam htjela govoriti o ili ne. Riječ ništa sigurno dobio moju maštu rade u žurbi. Pivo je mi pomaže opustiti tako da sam predložen smo mogli gledati jednu od pay per view filmove na TV. Ona je pristao i otišao preko i pretvorio je postavljen na i gledali na izbor nudi izbornik na zaslonu. Broj nedavnih filmova su bili na popisu, ali sam rekao ne da ih sve zaista žele gledati jednog od filmova za odrasle, ali se previše stidljiv da samo tako reći. Cindy odabrane vodič odrastao film i pitanje da li sam zainteresiran za promatranje jedan od njih. Rekao sam u redu, ako je željela da i ona ubran neki vanjska strana. Ona se okrenu i ode preko i sjede na postelju stavljajući joj noge gore i postavljanje pivo na noćni ormarić. Ona je gurnuo joj tijelo dolje malo dok podešavanjem jastuke tako da se ona mogla udobno sjediti na krevetu i piti u isto vrijeme. Kada joj je klizila niz mini-haljina jahali joj bedro potpuno razotkrivajući njezine noge u moje inspekcije. Ona odvodom u krevet kraj nje i ja slid off my chair i njoj pridružili u krevetu, ne preblizu ipak, bio sam još malo napet. Film pokrenuo i mi gledali u tišini za prvih par minuta, a likovi i scene su postava. Priča je o taj tip djevojke za intervjue neka vrsta oglasne kampanje. Sjedio je na stolu kad je prvi ušao u sobu i sjeo preko puta njega. Bila je odjevena vrlo sexily u crvenom kožom mini suknja, crne čarape i pete. Njen vrh je bio otvoren do sredine joj grudi razotkrivajući puno joj div tits. Oni su razgovarali za nekoliko minuta i rekla je da stvarno koji je potreban posao loše te će učiniti sve kako bi ga dobili. Ona ustane i ukloniti njezin vrh. Ona nije imala grudnjak na njezine grudi i stade od njih poput balona.

"Oni su lažni", rekao je Cindy.

"Ja stvarno ne briga, ako su bili pravi ili ne, JA pravedan poput tits," Ja blurted bez razmišljanja.

"To ima smisla", Cindy smijeh odgovorio: "Ti si čovjek nakon svega."

Nisam mogla vjerovao sam rekao da je, možda pivo je opuštajući mi malo previše. Djevojčica je na ekranu je bio potpuno gol i sada je hodao oko stola i kleknuo pred tip i unzipped joj hlače. Ona je postignut u i grabbed drži njegov penis i izvukao. Ona je odmah pognut i počeo lizanje kraja njegov penis. Cindy i tamo sam ležala u tišini, povremeno ispijanje pića naše promatranje kao djevojka dati taj tip liže dok ne dođe sve na svoje lice i tits. Ona je ustao i pitao je li dobio posao, ali je momak samo nasmijala se i rekla da bih se vratio u njezin poziv za još jedan intervju za siguran. Scena mijenja i Cindy okrenuo glavu prema meni ljubav za sva vremena.

Нема коментара:

Постави коментар