.

петак, 12. фебруар 2010.

zaljubljena zena

"Skinite odjeću i kleknuti." On je rekao u nisko i krma glas zaljubljena zena.
Bez neodlučan sam poslušao. I neka haljina skliznuti iz moje tijelo, uklanja moj grudnjak i gaćice te zgazi iz moje visoke cipele s potpeticom. Soba je bila potpuno tamna, ali dok sam dolje na koljena iznenada su se svjetla uključen. Svjetlost me oslijepio za trenutak. Počela sam gledajući nejasan lik mi je pristup. Ja blinked moje oči u pokušaju vidjeti jasnije, ali prije nego što sam mogao vidjeti poveza bio vezan oko moje glave. On je i soba oko nas je ostala misterija.
"Dakle ..." Počeo je govoriti dok sam čuo njegove stope krug oko mene ".. you're Ayana? Ti si onaj koji me molio da se svog Gospodara?" On nije čekala da mi odgovoriti, ali i dalje govorimo. "Vidim da ste malo horny bitch, težnju da se osvoji, da bude u vlasništvu jaki Master ..." On neka mu ruke istražuju moje tijelo, uzrokujući niz moje drhtavice kralježnice. "Pogledajte koliko je težak tvoj bradavice su ... i tvoj pička kaplje mokri već!" Njegove ruke su našli svoj put među moje noge. Samo nakratko je tickled moj klitoris, a zatim je preselio Njegove ruke back up i počeo cijeđenje moje tits. "Ja zahtjev kompletan podnošenje!" Podići od Njegov glas me začudilo, i mislim da Uživao je gledajući me dodvoravanje. "Ja ću trenirati da postanete dobar pod ... ćete naučiti kako se služiti me i dobiti uživanje iz toga .." Njegova ruka je otkrio moj klitoris opet i stenjati pobjegao je iz moje usne. Osjetio sam bol kao da žeže stisnutu moje bradavice teško. "Ti si samo dozvoljeno da sperma s mog dopuštenja, ne zaboraviti!" Nastavio me arousing, rukama na mom toplom tijelu, hvatajući me, me carressing, izmjenične između biti nježan i grub.
Odjednom sam osjetila njegov penis pribiti moje usne. Otvorio sam ih malo i ostao moj jezik van, ali on povući. "You're rožnat malo drolja, zar ne koja voli kitu? ... You're uspaljen malo drolja i ne možete čekati da se okus mog penis!" "Da li želite da Ayana? Želite moj hard penis u usta?" I nodded. On je čvrsto uhvatio moje čeljusti u ruci i pitao me opet. "Govori se djevojka, želiš sisanje na Moj kurac?" Moj glas je dršćući kao što sam odgovorio: "Da Gospodine, molim gospodine." Odmah On pokazali mu penis niz moje grlo. Pokušao sam ga uzeti sve, ali to je bila prevelika za progutati u jednom pokretu. On je održana moje lice u obje ruke i preselio se u te od mene, isprva polako, a zatim se mijenja brže i dublje udaraca. Ja suckled kao malo dijete izgladnjelo, očajnički pokušava ugoditi moj Učitelju. Uzimanje Njegov penis dublje niz moje grlo nego bilo koji drugi kurac otišao prije. Oplakivanje iz užitka i uzbuđenja. Osjećala sam njegov penis lupanje i znao da je blizu orgazma. On je izvukao i istovremeno ukloniti mi povez preko očiju u brzom pokretu. Prva stvar koju sam vidio bila je crvene otečene penis erupting u moje lice. Kao što sam gasped za zrak Njegova topla sperma sletio na moje obraze i na usta. Ja zahvalno proguta dok sam naginje glavu prema gore kako bi se konačno primiti se vidjeti lice čovjeka koji mi je sada u vlasništvu. Moj Majstor, moj Učitelju, moja Dom ...
Zgrabio mi kosa dobro i gurnuo mi lice na njegov penis ponovno. Premještanje mojoj glavi polako nazad preko dužine njegov penis. Ja pohlepno ganut moj jezik okolo, pokušavajući doći do okus koliko njegovo sjeme što je više moguće.
Zatim je povukao daleko od mene i zaustavio da se pogled na njegov novi ljubimac pusila sam kao luda. Tu sam, gol na hladni beton pod, pogleda u njega, nosi njegova sperma na mom licu, mojim očima prosjačenje za više.
"Vi me molim Ayana ..." Rekao je i njegova approvement od mene napravio mene žude ga još više. "Vi ste pokazala potencijal da postane dobar sperma drolja. Sad ste dostojni nositi moje početne." To se, rekao je staviti okovratnik okolo moj vrat sa velikim srebrnim "C"; dokaz da mi je sada u njegovom vlasništvu.
On je privržen remen na nju i počeo stvaranje njegov put na drugu stranu sobe, me vukući iza njega, što mi je ići na hladni beton katu. On je veliki korake, a ja struganje koljena pokušavajući držati korak s njim.

Natjerao me da ustanete ravno i priložene moja zapešća do lanca visoko iznad mene. Moji gležnjevi su zatim povezana s poda. Stajao sam tamo, ne mogu kretati, prisiljen prihvatiti bilo je imao u trgovini za mene. On je počeo spanking mene. Njegova velika snažna ruka sletio na moj magarac obraze, što ih klimati. To samo mi je uključeno još više. Moje dupe osjetio toplo crveno užaren od spanking, a ja mislio da je učinio meni ranjavanje. No, tada se pokaza mi flogger sa crnom kožom žice. Mučenje je tek započela. On flogged moje cijelo tijelo, prvo prednji a zatim natrag. Vrisnula sam svaki put žice sletio na svoje tijelo, ostavljajući crvene modrice, mene kao i obilježavanje njegova pokoran. "Ovo je podsjetnik Ayana .. podsjetnik na ono što se događa kada se kurvice ne znaju svoje mjesto."
Suze su tekle niz moje lice, kaplje na moj napuknutu tits. Počeo sam Drifting away, kao što je postao numbed everyting. Pa to je ono što oni nazivaju 'pod-nebu'? Pitala sam se. Moje cijelo tijelo osjeća bol. Ali nakon kazna došla nagradu. Njegov veliki swollen penis bio je oko mene prodrijeti.
On je pušten moje žile iz svojih lanaca i me kleknuti. Sam bio stavljen na ruke i koljena i on sam pozicionirana iza mene. "Ti si tako mokar, Ayana ..." Rekao je pravo prije nego on mene i montirana s potiskom pokopan njegov penis u meni. Njegov penis osjećala ogroman, rastanak mog pussylips do te mjere da ga čak i malo boli. Tada je počeo njegov penis lupanje na mene, dok mu ruke bile oko grabbing mom tits. Sam bio zadihan i ja brušenje u njega, da ga se zajebavati mene čak i teže moja guza. U međuvremenu Njegova ruka je pronašao moj klitoris, što mi je stenjati i uzdisati kao ludo. On je vozio brže u mene dok me potiče na orgazam: "Cum Ayana .. sperma za svog Gospodara!" I neka sam ići ... Moja pička-napeti mišići i opuštena, masiranjem, njegov penis se simultano vrhunac. Uz nekoliko poteza duboku On je ispražnjen Njegove lopte unutar mene, moja utroba premazivanje s Njegove toplom sperma.

Нема коментара:

Постави коментар