.

уторак, 9. фебруар 2010.

sama

Apartman je bio mrak. I da će ostati tako. Ja bih maknuti većina žarulja te ih drmati dok se razbio prije nego stavljajući ih nazad. Jedini pravi svjetlo dolazi iz blagovaonice je veliki prozor da baci obasjan mjesečinom sjaj i preko njega u dnevnoj sobi sama.
Isprva sam pomislio skrivaju u kuhinji. Ali to je nered s tjedan dana vrijedi jela naslagane u sudoper i kanta za smeće, tako pun da je izgledao kao trostruki iskop za sladoled stožac.Umjesto toga, ja pokupila dnevni boravak ormar. Bilo je tako pun odjeće da čak i ako netko otvori, morali bi izgledati teško mi je naći Crouching u leđa kutu.

Ormar presavijeni da otvori vrata i, uz to samo odškrinuti luč, ja sam imao dobar pogled na cijeli dnevni boravak. Kauč mi je suočen s malom kava stol ispred nje. Glavni ulaz iz hodnika je bio u pravu. Televizija je bila u moje lijevo, kutno daleko. Sam mogao vidjeti djelomično u oba blagovaonicom i jedan od spavaće sobe. Pomislio sam da ce biti dovoljno.

Ja bih bio samo čeka tamo za nekoliko minuta kad sam čuo ključ okreće u izvan zaključavanje.Prije bih promijeniti položaj, ona je i. išao sam usporen moje disanje i pokušao kako bi se uklapale u kaputi i sranje me okružuje.

Nisam znao njeno ime. Nije važno. Sam prvi put vidio bih joj prije dva dana, shopping na jednom od onih punk-odjeća prodavaonica u centar. U svojim ranim dvadesetim godinama, ona je bila dugo nogu i tanki, gotovo anoreksične. Njezina kratka kosa je bila straggly i obojen crnom da odgovaraju joj ruž za usne. Zelene oči širok, i svijetli tako vedro kroz nju maskara da su joj tamne osvijetljen odjeću. Mislim da ono što sam primjetio većina, osim velike bradavice da zaglavi kroz njezinu košulju, bio je njezin osmijeh. Long, kao što su joj noge, a tanke, poput nje.

Ona je skinula joj crne kožne jakne i počeo se kreće prema ormaru. Srećom, ona mora da je umoran, a nakon nekoliko koraka samo ga bacio na vratima koja me zaštićeni. Ona je bila obučena mračnije nego soba: crna svila gumb-gore košulja, suknja crne antilop koji je završio na pola puta do njezina stegna, i crne čizme iznad svoje pete, gležnja s gotovo jednako dugo kao i potplat i gde.

Ona je okrenuo leđa i trzanje gore prekidač na zidu bez rezultata. She sighed. Kratak, sladak uzdah. I krenuo u kuhinju.

"Fuck", šapnuo sam. Nisam mogao vidjeti u kuhinju i nije ni sjena joj izbačen. Ako počela kuhati, ja bi rizik kreće. Možda za spavaće sobe preko puta mene. Ali ona je bila vratiti uskoro sa pola punu bocu votke iz klempav desnoj ruci. Ona je namijenjena za kauč, sat, i našli daljinski.

Televizija trzanje na i sam preuzeo, DVD player. Nisam mogao vidjeti zaslon, ali, od svih grunting i jadikovanje, to je zasigurno bila porno zvrčka. Zvuk pokriveno moje poteze kao što sam ja okrenut moj čučanj u kleknuti. Ona stavi joj noge na stol za kavu nakon mrda off joj čizme koje sletio u uredan pramen na katu. Zatim je uncapped votku i uzme gutljaj krupan - mali zalogaj trickling na njoj brada. Izgledala je oko tamno stan, pa čak i na vratima ormara za duže vrijeme. Ako nisam bio tamo, ja bih se smatrati joj paranoične.

Ona je još dvije brze hitove iz boce, onda je stajao, dopuštajući joj suknju da ispadne da je gležanj. Ona je ne nosi gaćice, pa je većina amazing zbrka nad svilenkasta stidne dlake, obrubljen uredno na strane. Joj noge bile toliko tanke da ih nikada ne dotaknu jedna na drugu.Moj prick rasli brzo na očima joj pa to je opasno u borbi granica ormara izvaditi kroz moje letjeti.Bio sam na taj način fokusirati se na mirnoj da sam propustio kad je ona odbačena joj majicu i sat natrag dolje.

Imao sam pokupila pravo vidikovac. Njene noge su se natrag na coffee table, noge širiti široka i vrlo blizu mene suočavaju. Joj grudi, samo više nego pregršt, kao što je pojačavan glanced stan oko opet. Trenutak kasnije, pao na ruku joj maca.

Akciju na zaslonu moraju biti zagrijavanja kao što je ona počela platiti više pažnju na to nego na votku. Jedan od prste, možda čak i dvije, ušuljao u njezinu vaginu kako joj leđa potonuo na kauč. Ovlaži, prstima počeo raditi neuredan krugove oko klitorisa, zbog čega njeno tijelo tonuti još dublje u kauč. Ona je donio joj je s druge strane do stabilan i širiti naborima njene usne.

Isprva sam bio u mogućnosti uskladiti svoj ritam s moje vlastitim potezima. No, uskoro joj miluje postao toliko bijesan da sam gotovo mogla čuti njezin zglob snapping. Njezina usta širom otvorena, a oči zatvorene, počela je široka kao oplakivanje. Noge joj propala, ramena pogrbljeno i njezin moans pretvorila u nisku urlik. Očima joj flopping oko kauč mi je pomogla da orgazam.Prvi mlazni zakucavanje na stražnjem dijelu vrata ormara i ostatak slijetanje na sag. Čak i grčeve u mojim bedrima ne može oduzeti od intenziteta.

Ona je još uvijek bio u njoj lagano cvileći palma, kada nisam mogla stajati ormar bilo koji više. I stajao uspravno, uzrokujući par kaputi za jesen, a ošamario vrata otvorena.

Instinktivno, ona stade. Njezine oči širom šokirana kada je vidjela mene. Onda opušteno.

"Mislio sam da bi moglo biti tamo."

"To je bio vrlo dobar" Ja sam joj se zahvalio.

"Bojim se sam napustio mjesto na kauču. Mogu ga očistiti."

Pogledao sam. Bilo je više nego samo mjesto. Ali ne sasvim zabuniti. Sam ga volio zasto.

"No ja ću se pobrinuti za to."

Ona je okupila joj odjeću i odjeveni. Čini se da ići na čak brže nego što su došli off. Morao sam korak u stranu za nju da bi joj kožnu jaknu. Ona je, mislim da je namjerno, dozvoljeno joj ruku na dodir mina kao i ona prošla.

"Imam vremena za popušiti", kazala je bez obzira na mene. "You'd morati nositi kondom ..."

"Nope, br. I'm fine." JA je otišao do vrata i otvorila, pokazujući joj dvoranu. I fumbled za moj novčanik, utvrdio, a izvadio dvije pedeset dolara račune. Bila je dovoljno ljubazan da ih ne zgrabiti. Umjesto toga, ona je čekao mene da im je mjesto na dlan. U isto vrijeme, ona je predao svoje slobodno ključ natrag k meni.

"Hvala." Ona zakoračili u hodnik. "Mogu li vas nešto pitati? U slučaju da ste me zvati opet mislim."

"Naravno. Mislim"

"Kada se to funkcionirati za vas?"

I zaustavljena. To je dobro pitanje. JA nije 'morati razmišljati o odgovor, samo da li da je odgovor na sve.

"Kada je došao, ja došao." Riječi početak je malo. Ali oni također prouzročio joj duge i tanke usne se pretvoriti u osmijeh.

Нема коментара:

Постави коментар