.

среда, 24. фебруар 2010.

sisaj moj kurac

Kasno u srijedu poslijepodne dolazi kući s posla i izdvajali u moju ulicu i izašao moj auto. Osjećao sam se povući iz dugog radnog dana vuče kod mojih kostiju kao što sam počeo hodati do vrata. Kao što sam otvorio vrata i bacio mi kaput na kuhinjski stol mekan glas zove iz dvorišta šire.
"TOM! Hey Tom. "Called ženski glas iz daljine.
Ja glanced vanjska vrata da vidi prekrasan mali Alexis trčanje prema meni joj grudi odskacu okolo slobodno. Alexis činilo se da takav slobodan duh i prirodni vođa, vidljivo u i izvan spavaće sobe. Kao što je došla blizu svoje teško bradavica pokrivene kroz njezinu majicu i otpali materijal dopustio da vidi ona nije nosila grudnjak. Ona je neformalno postavljen je palce u njezinu Jean kratkom džepove i naslonila trijem ogradu.
"Hey Tom. You look bushed. Dovoljno je zaustavljen iznad kako bi bili sigurni Petak je u redu za vas neka žena dođe s nama. "She said.
"Znate da ne morate me pitati da Alexis. Melanija i ja smo međusobne partneri i ona se čini tako opuštena sada dana tako da bude moj gost. Uz to mi daje vremena da se ja osobno to gusle sa mojim računalo i nadoknaditi na posao. "Odgovorio sam.
"Pa zar ne samo mali najslađi tip na blok. Većina muškaraca tako da su kontrole. Njegova je večera gotova, učinite to, a onda sisaj moj kurac. Kažem vam. Pa to je lijepo da znate da su vrlo otvoreni i opušteni. Recimo, upravo stavljajući ovaj vanjska strana ima. Djevojčice i razmisljao sam. Biste li um pomaže nam baciti malo iznenađenje stranke za svoju ženu. Mi smo vrsta strapped za plaćanje gotovinom sada, ali želimo učiniti nešto posebno za nju. "Rekla je hladno.
Pogledao sam iznenađen i pitao: "Što imate na umu?"
"Dobro" lexis je počeo. "Možda izlet u toplice za četiri od nas? Možete doći previše. Onim mjestima su veliki za dečke. Reklamirajte se lijepo masaza s prilično malo stvar, uzmi kupanje u blatu, dobiti lica. "Alexis zaustavljen giggling na zadnjoj prijedlog.

Odgovorio sam: "lica? Me? Žao mi je, ali samo onaj koji dobiva facials ovdje je moja žena. "Odmah sam okrenuo tući crvena shvativši dvostruko značenje moj komentar kao Alexis smijao.
"Yeah, tell me about it. U svakom slučaju, tako da ćemo vjerojatno ćete otići previše subota. Nije cijeli dan, ali najvjerojatnije od vremena do ručka predvečerje. Ja ću vam dati više detalja kasnije Tom. Hvala opet komad. "Alexis, rekao je. Ona je odmahnuo i nasmijala se i jogged natrag do njene kuće. Sam osjetio erekciju počinju formirati i nasmiješi se.
"Kako sretan mogu dobiti?" Sam mislio. Ove lezbijke rado su sablazan moja žena i što njoj svoje licna kurva. Za cannon to undress su joj uzimanje na posebne izlete na divlje, bez sumnje imati neobuzdan seks. Ja zamrznuo nakon razmišljanja ove misli. Jesu oni messing oko dok su bili van? Moj um je počeo utrku. Osjećao sam se hitno osjećaj da djeluje. Možda ono što sam vidio se održati u njihovu kuću bila je samo pola priče. Istina ne znam ništa lezbijki osim onoga što sam vidio na filmu, ali ono što se događa u stvarnom životu izvan kuće. Počela sam se pitati kako to naokolo ići hvatanje ove snimke.
"Honey Kada ste dobili u?", Rekao je Melanie iznenađen mene.
"Ja uh ... Alexis mi je razgovarati. Ja uh .... "I uze dubok dah i pokušao opet. "Sorry, Alexis me omesti pitala me about petak."
Moja supruga giggled i došao na to mi je stavljanjem svoje ruke oko mog vrata.
"Tako hottie next door vam je mucav? Ako ja ne znam bolje rekao bih da se zaljubila u nju. "Rekla je coyly.
Nasmijao sam se: "Da, pravo Mel. Kao da je djevojka bi bilo interesa za čovjeka mojih godina. "
Ona me je poljubila i dala mi je čvrst zagrljaj koji sam se vratio i toplo. JA je otišao gore k promijeniti mišljenje cijelo vrijeme kako bi se bolje hvatanje vremena djevojke proveli zajedno. Sam proveo veći dio večeri razmišljanja na ovu temu i ja polako počeo formira ideja o tome što je potrebno da se uradi. Do sljedećeg jutra bio sam spreman testirati svoje ideje i početi ronjenje dublje u život Melanie, Alexis, Sara, i Zoe.

-----

Nakon duge noći planiranje i tinkering Imao sam to učinio. Spa Ideja mi je predstavila sa izazovom da se činilo na prvi zastrašujući. Ostavite ga da čudo tehnike i perverzija srednje dobi čovjek prevladati sve prepreke. Počela sam razmišljati o tome da se možda negdje žena će ići. Odmah kutova kamere bljesnulo u mojoj glavi i snimke izbliza jezik da maca akcije došao u moju glavu. Mislio sam da je ožičenje kamera u toplice, ali taj je način previše riskantan i nepouzdanim. Tražeći sebi pitanje Da sam lezbijka ono što će mi trebati u spa sam brzo došao gore sa i ideje. Penjanje po Melanie's box nakita Našao sam zlatnu ogrlicu s jeftinim dragulj na njemu. Ja brzo ripped dragulj iz njegove postavke i započela lukavost novi dragulj. Stara je bila otprilike polovina kamene palac u ovalnim oblikom, razmišljanja brzo sam pronašao novi dragulj zamijeniti stari i počeo izmjenom. Odlučila sam zamijeniti stari kamen s prekrasnim tigrovo oko kamena koji su jeftini i dovoljno mekan za moju bušilice ići u. Hollowing iz leđa to sliči tikvice, ja brzo napuni ovo u s kamerom klin rupa koja je u potpunosti u boji, imao zoom, zatvorena baterija, pa je voda dokaz. Perfect.

Sljedeći mi je trebalo back up plan. Odlučio sam od žene bi se na taj način daleko JA će potreba da se osigura sam imao prijamnik postavljen s unutarnje relej. Brzo sam mislio ono što svaka žena nosi da bi bilo idealno mjesto skrivanja. Našla sam se krade moje žene torbicu dok je bio zauzet spavanje. Ušuljao sam dole i brzo počeo seciranje kožni novčanik. Veliki black metal komada koji zajedno drže na proračunska sredstva na raskrižju torba i trake mi je dao izvrsno mjesto za pohranu drugi kameru, a drugi bi povoljno kuću releja žica i dati jasnu sliku. Kameru sam instalirao na torbici je bila prilično visoka tehnologija. Kupnjom je nekoliko godina leđa to kuka gore za sigurnost nikada nisam dobio oko na njega. Ova kamera mi postaviti nekoliko veliki povratak i imao sposobnost za zumirati u dvadeset stopa, bez gubitka u rezoluciji! To mi je isto tako dobili još jedan važan dio slagalice, zvuk. Ova sposobnost kamere za snimanje i prijenos zvukova je bio sljedeći logičan korak u invaziju lezbijka djevojke susrete. Mogao bih sada bolje planirati budućnost moje pokrete i također imaju sposobnost da čujete ako nisam mogao vidjeti djevojke. Sam se nasmijao na dobro obavljen posao, ali je potrebno za testiranje tih instrumenata. Sam se vratio na proračunska sredstva za spavaću sobu strateški stavljanje kese pred mojim krevetom i stavljanje privjesak u blizini noć stajanje na taj način JA mogao iskoristiti u jutarnjim satima. JA je otišao to moj san postavljanje alarma za ranije nego obično. Veliki planovi čekala mene i Mel i opet je ona bila clueless.

Kao da sam se probudio alarm brzo sam ga isključi i glanced tamo kod mog supruga. Drijemanje lagano s malo zalutao snopa svjetlosti udarajući joj tijelo Okrenuo sam se i preko cuddled do blizu nje. Seli malo, ali još uvijek spavao. Osjećao sam se moje srce utrkujući znajući da se stvari uskoro bi zauzvrat zanimljiv. JA je otišao leđa off i dolje. Okrenuo sam se na kamere sa mojim daljinske upravljače na moj računalo i vratio gore. Moja žena još uvijek nedirnut i ležala sam pokupila luster i stavio je u mom džepu kao što sam pregledao u krevet. Osjećajući moj pokret Melanie počela promiješati.
"Tom ime boga radiš?" Pitala groggily.
"Ništa babe. Samo probudila i htjela sam ti reći volim te. Ja stvarno učiniti. Ja ne mislim da ćete ikada znati koliko duboko mi je činiti. "Rekao sam romantično.

"O, ja te volim previše dragi. Sada idite natrag u krevet sam umoran. "Rekla je polovina spava.

I doći do moje ruke prema naprijed i brušenog joj kosu daleko. I onda obavijen pažljivo privjesak oko vrata i zatvorena kopča. Feeling nešto promijeniti ona je pogledala dolje zbunjen na trenutak.

"Tom?" Melanie pitao.

"Dobio sam te iznenaditi Mel." Rekao sam cuddling izbliza osjećaj naša tijela gura u jednu drugu.

"To je lijepa Tom, I love it! Kako si znala sam volio tigrovo oko? "She asked.

"Pa sam samo pogoditi. Pomislio sam ja trebao pokazati moju zahvalnost i ljubav za vas s lijepim simbol ljubavi. "Rekao sam joj hladno u uho penje se sa bilješku zavođenja.

"Pa moram reći da je ovo prilično iznenađenje Tom." Ona je sretno.

"To nije moje iznenađenje draga." Rekao sam mirno.

Okrenula se i pogledala mi po drugi zbunjeni. Ja polako i strasno počeškala hard penis se protiv nje dno i otrča moj prst na svojim grudima. Ona je shvatio ono što sam značilo i željno prihvatili poljupci sam zasadio na nju uho. I šapne joj slatko propalica i preselio svoju ruku ispod njezina spavaćica. Ona giggled moaned slatko i nježno kao što sam ja počeo da je vrati na. Ona je okrenut iznenada i dao mi poljubac. Kao što je povući ona povukla svoju spavaćica nad glavom razotkrivajući njezine grudi i brzo ukloniti moju košulju kao dobro. Mi poljubi strasno naš gornji dodirivanje tijela zajedno, joj bradavice strše u moju kožu. Kao što je odvojila opet trčao sam svoju ruku niz tijelo, a ona malo joj donja usna malo i potrčao joj kažiprst na njezine usne. Ona je tada izvukao moje hlače i bokserice dolje otkrivajući savršeno lupanje tvrdi penis bolan da biste dobili pozornost. Ona je ustala na trenutak maknuti svoj dna i gaćice. Ona je malo plesa, što moram reći je izuzetno erotičan i puzati prema meni u većini zavodljiv način koji sam ikada vidio. Kao što je ganut gore prema moj penis Zastala je divljenja. Ona poigravao s njim začas i tada je počeo da me oralno stimulirati. Gledao sam kako je radila moja pijetao gore i dolje između usnice swirling oko njezin jezik. To je bilo dovoljno seksi kao što je bio, ali, činjenica da sam mogao vidjeti visuljak visi ispred svog radnog moj penis, lepršav nježno me okrenuo na još više. Ja glanced obličje iznad at fotoaparat u torbici. "Kako sretan mogu biti tip?" Rekao sam sebi u glavi.

Uočivši moj udaljenost Melanie pregledao do moje lice i poljubi mi vrat nježno. Kao što je šapnula u uho, "Tom. Želim da me jebati. Želim biti jebeno u mojim mokrim vruća maca koja je mokar po cijelom trbuhu. "Ona je jako mokro trljanje joj maca od moje strane. "Da, ja vam želim u meni. Želim jahati svoj jebeni kurac dok sam vrištati. Želim vam pucati svoj teret na mene i mene jebati kao loš djevojka. Would you like that? Vi i vaš veliki jebeni kurac. "

I nodded my head u dogovoru i poljubi Melanie na usne tvrdo. Ja sam je izvukao na vrhu mene i ona je brzo počeo da dobra na njene riječi. Kao što smo jebeno za ono što se činilo kao sati nisam mogao pomoći, ali osjećam uključen je otvoreno dominantna licnost mog supruga iznenada je dobio i dvije kamere za snimanje sočan svakom trenutku ovog erotskog spojke.

Trenucima prolazio polako za mene. Nakon što je Melanie je otišao vanjska strana to pokupiti neke stvari u trgovini sam otišao o pregledom snimke naše erotske akcije. Provela sam sljedećih nekoliko sati udarati off na pun pare snimke. Sirov strast trenutka bio je zarobljen savršeno. Kao što sam gledao moja supruga raditi svoje tijelo senzualno na vrhu moje bih mogao reći da je bio stvaran. Cijelo iskustvo osjeća nadrealni za mene. Imao sam gledao neke pornografije u prošlosti i to uvijek osjećao varanje i postavio. Sada, međutim, po prvi put u životu osjećao sam se kao da sam nešto tajno promatranje. Moj cijeli fiksacija na voajer kamere i skrivenu kameru, web stranice se vratio k meni. Cijelo iskustvo je trebao osjećati perverzan i to je navodno bio ono što sam htio. Shvatio sam da, nikad jedanput tijekom mog gledanja snimke voajer sam osjetiti vezu za njega. To još uvijek osjećala varka, osjetio nestvarno na svijetu. Samo jednom sam došao preko isječak par strastveno voditi ljubav u hotelskoj sobi negde. U prostoriji je imao vrlo malo u opremanju i činilo se da bude odsutan od svega. Par je bio stariji vjerojatno u svojim sredinom četrdesetih godina. Žena je ležao na leđima zavodljivo sebe miluje uzrokujući guska bumps na obrascu uz njezino tijelo. Vjerojatno to cool off od vrućine izvana. Čovjek neusiljeno tijekom šetnje u kutu sobe i rukom nježno posegne povlačenjem zastora na stranu. Brz pogled, neonska reklama, nekoliko automobila, a blijede mjesec objesiti u daljini. Kamera je nacrtana natrag u sobu i žena krug joj bradavice prstima onda zavodljivo sranje na jednom dok motioning do čovjeka. Čovjek postavlja kameru na tv i šetnje preko na krevet. Par su bili samo prosječni ljudi. Ona je mala tits i strije na njoj želudac s nekim flab. On je imao kose sve više i pivo crijevo za koji se činilo čudno kod kuće sa svojim stanjivanje kose. To nije važno u najmanje no. Dva samo popped. Kao što je on hodio u krevet ona se okrene i puzati u susret mu trčanje joj ruku preko prsa kosu kao ona stručno duboko grlo njegov penis i izvukao na magarca njegova gurajući ga dublje. Kao što je povukao joj usta su mu nabodete ona glanced gore i on nasmiješio nazad. Njihove oči se upoznali i kako glasan: "Volim vas", jedna do druge. Čovjek je počeo lagano stavi svoju ženu natrag i počeo da ljubav da joj miluje njezino tijelo dok cijeli. Ovaj isječak, možda deset minuta u dužinu, mi je dala točan osjećaj da sam osjetio gledajući moja supruga i ja voditi ljubav. Pogled u njihovim očima kao i oni povezani, strast, dva srca pridružio. Cijeli doživljaj šalje hladan kroz tijelo, čineći ga teško sjediti i dalje. To je gotovo nezamisliva kako divno i euforična to može biti. Jednostavno kao erotski kao i bilo koje seksualne situacije koje sam ikada bio in cilj svakog bića u svijetu je ostvariti svoje snove na bilo koji mogući način. U ovom trenutku sam znao da sam imao formirana ljubav, strast, i želja mi je traže. Bio sam zaista zaljubljen u Melanie i znao sam da je moj novi hobi pronašao je materijalizacija tih snova.

Kao što je nosio na dan sam s odvodom u hrani od kamera zasađeni na Melanie. Malo klimav od svog hodanja, ali općenito su bili fenomenalni. Briljantne boje u dobro osvijetljenim trgovinama. Sam bio u mogućnosti za povećavanje i čitati oznake na majicama je promatrao dok je kupac u nekim trgovini u centar. Gledao sam kroz njenu torbicu cam kao ona sjedne na klupu. JA je dobio pogled na neki college girls hodanja po ukratko suknja. Njihova thongs treperi svijetle boje kao što su sretno hodio po. Također sam dobio priliku isprobati slabog osvjetljenja i postavljanje kao moja supruga uđe u zahod. Sam uključen noći snimke i na moje iznenađenje cijelu sobu, čini se, vidljivo. Da noć vizija je malo nejasni i zeleni, ali to je bio izuzetno odnosu na redovite potamne instrument. Sjedio sam nasmijan kao što sam zamišljala zabavno doći u narednih nekoliko dana. Sam se vratio u popravljajući računalo i čuo moje žene auto podići nekoliko sati kasnije i sretno dočekala ju gore. Nasmiješila sam cijelo vrijeme znajući u dan sam opet bi se postupalo na prvorazrednim emisiji nezamislive kvalitete.

Petak droga na poslu. Našao sam ga tako teško da se koncentriraju s dugotrajan misli lezbijke vreba pokraj vrata. Istina je rekao sam našao ugodna nišu sa cijelom voajer polje. Sam bio u mogućnosti da provode vrijeme tinkering daleko s tim invencije koja je omogućila mi je da pogled duboko u tajni život sam longed for. Konačno, bilo je vrijeme za ići doma. Sam požurio iz ureda za moj auto, skočio u, kotrljanjem niz prozore, i počeo vučenje daleko. Izgledalo je kao sekunda prije nego što sam bio povlačenjem do moje dobre stare kuće, gdje moje strasti čekao pravi za mene. Kao što sam dosegla vrata trčao sam u veliki žuti na umu da čitanje,

"Tom je otišao van malo ranije se vratiti sutra ujutro. Večera je u peći bit će spremna za oko sedam. "XOXO Ljubav, Melanie

JA ran dole i trzanje monitora na. Pogledao sam naprijed i pažljivo je iznenađen pronaći ništa osim u četiri lezbijke mirno sjedi na kauč. Osjećao sam dosadio sa ovim pojmom. Sam tražio vruće akcije sam postao naviknut na. Ja ponovo raniti sat i vidio Melanie stići. Ništa posebno dogodilo u početku s nekim ženama hugging, ljubljenje, a malo od grabbing. Ja brzo prosljeđuju kroz dosadne bita dok sam bio u mogućnosti da zaista vidjeti nešto. Melanie je donio joj torbicu da udare na divovski L-oblik kauč s njom i nehotice mi dobili izvrsno mjesto za slušati i joj joj ljubavnik.

Melanie i Alexis usko sjede zajedno kao Zoe i Sarah je odveo na drugi kraj.

"Pa kad ću dobiti moj idući u dobiti neke svoje ukusne nasip u moja usta Alexis?" Melanie pitao.

"Pa netko je sigurno dobivanje pohlepan za neki sočan masti maca. Ja vam reći što, imate deset minuta da mi je sperma dvaput. Ako ne ja ću vam ga kad god poželite od sada i očekujem isto od tebe, moj mali trzaj kurva. "Alexis, rekao je sa cerenje. Sarah i Zoe giggled jer poljubi i mačka zove se Melanija. Melanie je poziv i povukao pokrivač nad njoj leđa i glavu, Alexis ustao i povukao je bič dolje ispod svoje mini-suknje i šutirali off joj noge. Kao što je legao dolje ona širi noge širom otvoren i beckoned joj djevojčura naprijed. Melanie nije gubio vrijeme u lapping se savršeno obrijan crvene natečene crvene dabar polaganje pred nju. Alexis moaned iskreno u nekoliko sekundi disanja prilično teška. Ona je zavladala kauč i deka čvrsto i lučni leđima jer joj glavu unazad i dođe ode hard.

"Damn." Alexis je dobio vanjska strana sa brzo daha. "Ti ... stvarno ... imati dobivši ... dobro."

Head popped za drugu i Alexis susreo licem u lice. Melanie poljubi svoju duboko i malo joj donja usna zavodljivo kao ona povući.

"Sviđa mi se tvoj jebeni trzaj kurva i da je bolje biti u mogućnosti da mi sperma pola te brzo kao što sam mogu učiniti vaš slatka mala maca eksplodiraju u moja usta." Melanie pustiti brzo i zavodljivo prije ronjenja natrag u Alexis's Donje regije. Tri sve eyed jedni druge s iznenađen ceri prekinuta samo nekoliko minuta kasnije Alexis postizanja drugi eksplozivni orgazam. Kao što je Mel crawled out Alexis govorio,

"Mel dobiti čisti se večeras nećete biti uzimajući bilo zadovoljstvo. U stvari večeras će biti strogo pussy free nakon tog trenutka. Shvatite me vas dvoje tamo? "

"Bog god!", Rekao je Zoe i Sarah u tijesnoj smijeha nakon toga. "U redu, ali bolje vam poslati taj trzaj drolja nad ovdje za sutra noć.

Djevojke su sve giggled kao Melanie izgledao zbunjen.

"Pa što smo onda radiš večeras? Rekao sam Tom sutra ujutro da bih se kući tako što mogu učiniti? "Melanie pitao.

Sarah dodirnuo joj ruku nježno, "Ne brini se mi jesu idući u klub kasnije to ples za neko vrijeme. Onda ćemo se vratiti ovdje napraviti neke stvari girly nokte boje, gledati film, napraviti neke smoothies, i pripremite za divlju vožnju sutra noć. "

Melanie's eyes lit up. "Što da li vi momci imate setup za sutra?" She asked.

"Ništa puno. Bilo je prilično denar, ali, vjerojatno će biti od ovoga svijeta za sve nas. "Zoe dodan.

"Oh, momci. Ne znam što da kažem. Samo molim ja ne mogu imati ćete ostati bez novaca pokušavate učiniti da se osjećam posebno. Sretna sam visi preko ovdje i vođenja ljubavi da vas malo seksi dame. "Melanie, rekao je.

"Pa, nismo zapravo troše novac. Mi smo u Tom na sebi. "Sarah usitnjeno u sretno.

Boja isušen od Melanie lice. "Y-Tom je rekao da ja ... Ja sam ja", rekla mucao.

"Opustite se. Mi smo mu rekli da je bio lijep dan na spa za djevojke ", Zoe brzo dodao. "On je planirao ionako. Ti stvarno su sretni da imaju tako slatko i seksi čovjek kod kuće. Moraju osjećati dobro da ode kući i dobiti opustošenom njegov veliki kurac, nakon što nam vaš razrez lizati cijelu noć. Koliko velika je malo Toma anyway? "Zoe zadirkivali.

Sam mogao vidjeti Melanie rasti malo crvena u obrazima od neugodnosti. Ona je trenutak da se oporavi nakon nekih giggling nervozan i počeo.

"Pa, Tom je jako slatko strastveni čovjek. Samo drugi jutro on mi dade ovaj privjesak na moj vrat i ovu lijepu torbicu niotkuda, a zatim je intenzivna ljubav prema meni. "
"Awwwe. To je tako slatko. Da li smeta ako ja doći i jebati Tom negdje previše? Trebam novu torbicu i neke traperice. "Alexis, rekao je.

Djevojke su svi smijali i Udario sam glavom o zid moleći se čuti "da" dolaze preko zvučnika.

"Pa, nikad ne znate cure što se može dogoditi. Jednog dana, nekako, negdje stvari događaju možda ćete naći svoje ili moje Tom Tom. "Melanie odgovorio.

Osjećao sam se malo razočarati. Keeping me sebi i čuvanje lezbijke od mene, i ne mogu imati sve što sam mislio.

"Pa onda Gđa Snatch Slut Tom's ženu. Koliko je to?! "Alexis, rekao je radoznalo.

Pa .. ", rekao je Melanie malo smijeha. "To je stvarno velika. Tom's penis je najmanje devet inča dugo. "

I nasmiješi se, ona je obogaćena malo. Moj kurac je obično oko osam inča možda osam i pol i ako mi je stvarno teško.

"Nema šanse lažeš nas, samo nam recite bismo željeli da ga pozvati na to igrati." Zoe kazao je.

"U redu, u redu." Mel, rekao je. "Tom je stvarno oko osam i pol centimetara, ali, dok to nije ogroman da je tako debela i njegova izdržljivost je gotovo smiješan. Imao sam nekoliko dečka dok sam je sreo Toma. Oni su sve samo jebeno mi je stvaran brz, udarac njihov teret, i ostavi me vješanje. Oni su bili tako mali i tanki da sam stvarno nikada dobio bilo koji osjećaj od njih. Prvi put Tom i ja jebeno nisam ljut na ideji. Međutim, nakon što je on mene jebeno osjećao sam se kao da sam bio ripped otvoren i ispružena. Bol je bila Mario. Nikada nisam stečen koristiti za veličinu njegova stvar. On me ispunjava gore i ozbiljno izgleda gotovo kao velika kao sode može. Iskreno, nisam mogla biti sretna zauvijek jebeni mu je toliko lijepo. "

Svi sjedili njihove djevojke šokirao s mnogo isti izgled kao što sam imao na moje lice. Nisam mogao vjerovati svojim alat se smatra da je velika. JA nikada stvarno jebeno bilo koje druge djevojke. Nekoliko jednu noć stoji na faksu, ali, ništa pisati o kući. Bio sam dirnut i uključena je po putu moja supruga naslikao moje slike. Ona mi je napravio vanjska strana da bude neki nerdy mali klinac koji bi mogao zajebavati netko glup u trenucima najave. Bio sam izgubljen u mislima razmišljajući o tome što je rekao. Možda djevojke bi Melanie uvjeriti da mi se pridružite u zabavu ili možda oni će me dovesti na moj posjedovati. Ja drooled na mogućnost ulaska u ovoj sex party. Djevojke su se preselili o sobi brzo branje gore stvari i preklop iskorištene deke. Slušao sam uvjetno i čuo neke isječke riječi jumbling zajedno u komocija. Šuštanje i prestao sam gledao i slušao pažljivo.

"Alright ženke svoje vrijeme za ples do zore. Lets go to potez. "Alexis povika poduzetan djevojke iz vrata. Kao što su se preselili van ja nagnuo nazad i uzdahne. Osjećao sam se tako horney i okrenut na moj kurac osjećala kao da će eksplodirati. Pogledao sam prema dolje i naredio smirenost bijesan na moju erekciju.

"Uskoro ćete naći puštanje. Uskoro će se vaša supruga jezik duboko u lezbijski seks čak i toplije nego što možete zamisliti. Dovoljno je sjetiti svoje supruge, svoje maca, biće lizali i laptali vodu do orgazma ".

Tom pogledala dolje i primijetio njegov razgovor nije imalo utjecaja na njegov puni na hard alat. On je uzdahnuo i krenuo stepenicama isključivanja njegove opreme za noć. On bi prtljati sa svojim igračkama kasnije je mislio i opustite dok zamišljanju zabava koja je trebala doći. Snovi, fantazije, a više plesao u glavi kao noć valjane na konstantan osmijeh zaglavi u lice kao što je tinkered daleko sa srećom pronašao samo ispunila većina ljudi u životu. Tom pretvoren u nekoliko sati kasnije s istim sretan osjećaj i zaspao brzo i bez njega.

Telefon me probudio u zagrijavanje zvona nasilno iz obližnjeg nightstand. Ja groped oko za to groggily kao što je i dalje otići. Konačno nalaz moj telefon sam odgovorio.

"Hello." Rekao sam.
"Hej spava glava je Alexis iz pokraj vrata. Danas smo radili dan i spa trebamo da nam pomogne to udarac u zupčanik. "Ona je sretno. "Tako se želite pozvati ili nam dati neki novac za putovanje? Zvao sam već naprijed i ode s privatnim soba za masažu, saunu, a eukaliptus listovi i zeleni čaj za čišćenje pora. Plus JA ištanje to znati ako mi mogao imati vlastite privatnog hot stone sjednici dnu bazena? "Alexis dodani sa tonom ona je vjerojatno korišten da bi se nešto iz svog vlastitog oca mnogo puta.

"Da, naravno. Nazvat ću ih na um, gdje si rekao? "

"Oh ćemo biti na Calm Meadowsu Day Spa u Brook Park Plaza." Alexis dodan.

"Dobro, ja ću nazvati svoje dolje te im dati moj broj kreditne kartice te ih poslati dolje neki ručak dolje na svoj gals i recite im dodavati ništa drugo želite moj račun." Ponudio sam.

"Hvala Toma! Vi ste najbolji muž na svijetu, želim sam imala muža učiniti stvari kao što je to za mene. Uzdah. Oh well, morat ćemo Mel nazad vrijeme za večeru. Dobro, možete uhvatiti oko stud. "

"Dobro, zabavite se. Pobrinite se da djevojke ostanu na vrhu mog supruga. "

Alexis gulped, "Beg pardon?

"Mel treba opustiti, pazite da ostanu na vrhu svoje potrebe." Rekao sam sa osmjehom. "Geeze što si učinio da sam značilo?"

Alexis giggled nervozno, "Jeste li ... nikada ne misli, ja sam samo umoran od našeg filma noći. Alright Tom, mi ćemo preuzeti brigu o svojim potrebama 100%. Možete računati na nas. Alright. Bok. "

"Bye Alexis."

Objesio sam nasmijana i uskoro čuo auto vrata mog supruga automobila otvaraju i zatvaraju. Sam pokupila telefon i upućenih spa. I napuni recepcionar u na posebnim detalje za dolazne četiri stranke. Malo je oni znaju bih biti promatranje svaki njihov pokret i uživanje u dan s njima.

-----

Djevojke stigli na spa i bili dovesti do njihove svlačionica po raskošnim žena srednje dobi. Kao što se išao sam samo mogla balaviti kao što sam primijetio kod djevojke glumi zaposlenika tonirana magarca. To swiveled naprijed i natrag kao i ona njih voditi kroz zapušten narančaste boje dvorane. Oni se zaustavio na vratima i žena odmah je otvorio i pokazao ih iznutra. Postava su četiri stola obložena u vruće kamenje i lišće eukaliptusa uz svijeće littering sobi. Soba povoljno smješten tuširanja prostor i saunu otvorenom koja je bila malo više od staklenih kutija sa drvenim klupama i grijalica. Djevojke sve počelo se skinuti u kutu. Žena je čekala na ulazu i počeo preklapanje po njoj međuspremnika.

"Dobro, prvo se trebamo vas dame da se svuku, dolje na svoj rođendan odijela. Tada vrijede našu posebnu mješavinu ulja i onda ćemo vas staviti u sauni kako bi ublažio svoje lijepe mišiće za dvadesetak minuta. "Žena, rekao je u igri.

Djevojke gledali jedni na druge i Sarah šapnuo nešto Alexis. Moja supruga je stajao malo podalje od dva, ali je ubrzo preko beckoned sa Zoe podijeliti u detalje.

"Ladies, je njihov problem?" Žena pitao.

"Da zapravo, Melanie želi da vas nešto pitati." Zoe kazao je.

Melanie gledao njezin ljubavnik sa širokim očima i tada djevojke guraju u nešto što joj ruku i pokazali prema ženi.
"Da li je njihov problem? Mislim, ako saunu ne radi za Vas možemo napraviti nov raspored ili promijeniti postavke. Čovjek koji se zove je bio vrlo velikodušan i postavljen nijedan granica na rashodima. "She said.

Moja žena je jednostavno išao na to žena. Nisam joj mogao vidjeti lice, ali je znao iz svoje držanje i uzbuđeni šaputanje o je da se nešto dogoditi. Moja supruga povukao joj predati zaposleniku i ležerno gura stotinjak dolara dolje joj slobodno bluza vrhu. Onda je jasno i snažno, rekao je,

"Listen. Te će nam biti zajeb igračku za danas. Nakon našeg sauna, masaža, čišćenje i doći ćete nam se pridružiti u bazenu i nama uslugu. Bit lizati naša gori vruće, kaplje mokri vaginas dok mi reći na drugi način. "Nakon završetka ove rečenice moju ženu izvukao radnika u za dugo izvučen poljubac. Zaposlenik borio na početku, ali ubrzo je dao u.

Nakon što je razbio poljubac uposlenik počeo govoriti: "Ali ja nisam gay. Imam dvoje djece i muža. Plus nikad nisam bio sa ženom prije. I'm just Julie recepcionar i sam mogao dobiti otkaz. "

"Slušajte, Julie, reći ćemo vam razbijem i da ćete ga volim. Samo se u bazenu i biti spremni da se lizali i lizati. Mi ćemo vam jebeno čudovište od života vrijeme. "Melanie dodan a djevojke giggled i potresla glavama u ugovoru. "Oh i još jednu stvar prije nego te ići. "Melanie povukao joj suknju i gura na stranu joj gaćice. "Želim da mi malo zafrkavati i da vam brzo okus."

Julie izgledao šokiran. Ona je stajao ukočen za trenutak zbunjeni. Zatim iz nekog razloga nije osjetila joj sebe privukao ružičasta prorezati bulji u nju. Ona je dobila na koljena i oštrice za natečen maca. Ona otvori usta i počela sisati. Osjećala gori usne i klitoris unesite joj usta i sladili Melanie's sokovi kao tekla. Ona misli da će to biti antipatičan, ali okus je bio neobično privlačan. Ona je željno laptali vodu u vaginu i nevoljko zaustavljen kad Melanie izdvajali daleko. Ona ustane i zagrli Melanie s drugim poljubac.

"Izgleda kao da je dobio još jedan trzaj kurva." Alexis povika.

Dvije se rastali i napustio sobu kao Tom željno gledala na ekranu. Žene su sve vratio na mijenjanje prostora i gol kao vrijeme napredovala. Tom sjedio promatrajući žene uživaju u svoje vrijeme i spa masaža. Čak i čišćenje, čini se, intrigantan. Tom osjećaju izostavljeni međutim, kutova nisu ono što on očekuje i djevojke činilo pomalo nezainteresirani za lezbijski orgija da je predviđeno. Osim brzog kljucati tu i tamo ili se mogu osjetiti tvoj boobs uspoređivati s mina, ništa se nije dogodilo. To je još jedan dan u spa i Tom broje dolje minuta čekajući povratak Julie i grijani bazen.

-----

Sjedio sam nestrpljivo promatrajući zaslon. Djevojke upravo je unwrapped iz svojih čahura i list su se završavaju svoj salate i smoothies. Oni su svi bili obučeni u paperjast haljinama i gladno progutala njihova jela. Nakon nekoliko minuta vrata otvorena i Julie pozvao na njih da im je bazen bio gotovo spreman.
Djevojke sve je ustao i slijedio svoje uskoro biti kurva u drugi dio toplica. Kao što je izvukao otvoriti vrata prekrasnog rimskog tematskim bazen je došao na pregled. Djevojke su sve okrenuo oko sebe izvan sebe jer su položili svoje stvari uz bazen stolica pored vrata. Moja supruga stavljajući joj potjeru na pristojan kut dolje na podu okrenut na bazen. Sam mogao vidjeti bazen je punjen do otprilike tri četvrtine sobi i pojavili su nekoliko sjedećih mjesta izgrađena na dnu. Neke stolice su postavljene malo ispod površine dozvoljava tijelu da se djelomično potopljen dok su ostali bili su dublji. Dno bazena je pokriveno u nekim srednjim i velikim grijanim već kamenja i Julie izvadio više od keramičkih grijalica i brzo dodao dvadeset kamenje veličine nogometne lopte na mali petnaest petnaestak bazena. Kamenje je počeo balon vodom i počela brzo pari.

Julie hodao preko na vrata i ona zatvorena i izdvajali mrtvih zatvoren zasun. Mimo vremena ona se okrenuo Alexis, Zoe, Sarah, i Melanie bili u vodi lounging i poziva za nju da se pridruže. Julie izdvajali od njezina vrha i dna i odbacuju svoje donje rublje. Iako je bio pun pare kamera mogla jasno vidjeti i dalje je bila kamen hladna lisica. Tan s velikim D cup dojke i magarca koji bi mogao voziti čovjek lud. Djevojke sve gledao Julie kao ona ušla u bazen. Ona je na to waded djevojke vode možda samo četiri i pol metara dubok.

"Pa što sada cure?" Pitala s osmijehom.

Нема коментара:

Постави коментар